fbpx

Niclas från Nordstan

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 36 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Skilling, den Skandinaviskt grundande handelsplattformen som är tröjsponsor för Fulham FC, har erhållit FSA licens för valutahandel och internationell trading med CFDer. Numera går det att handla från nästan hela världen med hjälp av Skilling's schyssta tradingvillkor och breda utbud. För svenskar gör detta inga skillnad i dagsläget, då Skilling's sajt tidigare varit och kommer fortsätta vara godkänd genom CySEC på Cypern, vilket innebär att de följer alla EU-regler. Som ett exempel så måste alla EU-reglerade trading firmor hålla kundernas pengar separata från bolagets likvida medel. Skilling Ltd kommer således även efter godkännande av FSA-lisensen tillåta handel med aktieindex, valutor, råvaror och andra CFD-instrument från EU, precis som tidigare. Den stora skillnaden är att bolaget nu öppnas upp för resten av världen, med undantag för 7 länder som diskuteras nedan. Vi på Valutahandel.se ser det som en viktig milstolpe som säkerställer att bolaget kan expandera globalt.

För många svenskar så är Skilling kända som sajten för trading där man kommer igång på 3 minuter genom 4 enkla steg. Tack vare bankID integration, så kan Skilling's kunder komma igång med valutahandel avsevärt snabbare än hos icke-bankID certifierade sajter. Det innebär att man bara är några knapptryckningar borta från att börja med trading, istället för att vänta på massa godkännande av KYC-dokument och inskickande av passkopior och liknande för att ens komma igång med riktiga pengar.

Optimizer Invest Logo

Hur kom Skilling igång?

Även om Skilling är grundat redan 2016, så förvärvade bolaget sin CySEC-licens först 2018. Detta tillät Skilling att erbjuda trading-tjänster inom EES. Under januari månad 2020 så erhöll företaget sitt branschtillstånd från FCA i Storbritannien. Detta innebär att Skilling kan erbjuda sina tjänster till britter även efter att Brexit har ägt run i slutet av året. En av medgrundarna till bolaget är André Lavold, som numera är Skilling Group's VD. Tillsammans med Optimizer Invest, några väl utvalda internationella investerare och ett väldigt teknologiskt fokuserat team så har bolaget på rekordfart gått från att vara en medelmåttig startup inom online trading, till att bli en föregångare för många. Målet har hela tiden varit att göra det smidigt, roligt och synnerligen enkelt att handla på Skilling. Med hjälp av fler handelsplattformar såsom cTrader, utökade licenser som nu från FSA och tidigare från UK, så blir bolaget allt mer rustat för att ta över världen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading genom Skilling. Enkelt. Smidigt. Prova nu!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Vad står Skilling för?

Trading firman Skilling står för enkel trading. Oavsett om du handlat innan eller är nybörjare som aldrig handlat på nätet, så ska du riktigt enkelt kunna komma igång, på bara några minuter. Efter en snabb registrering för ett Skilling's demokonto så är du på banan och kan kostnadsfritt experimentera tills du känner dig lite mer säker på dina trading-förmågor.

Skilling är även ett individuellt EU-varumärke under niceklasserna 9, 35, 36, 41 och 42. Begreppet “skilling” eller “skillingar” var under inledningen av 1500-talet en räkneenhet, vilken motsvarade 12 “penningar”. 276 år senare så beslutades att Sverige istället skulle ha “svenska riksdaler”, där 1 svensk riksdal motsvarar 48 skillingar. Så sent som 1855 så slutade Sverige ge ut skillingar och efterföljaren är samma som vi har idag, svenska kronor.
Skilling: Svart eller vit bakgrund?

Vad innebär FSA-licens för potentiella Skilling kunder utanför Europa?

Den prestigefyllda Seychellerna-licensen sägs vara en grundläggande epok för Skilling's globala tillväxt. Skilling Group's VD beskriver de senaste 12 månaderna som en tidsperiod då sajten hela tiden gjorts snabbare och vassare. Nu är Skilling beredda att erbjuda ännu mer tack vara deras egenutvecklade plattform, transparent prissättning och extremt snabbt avslut på dina ordrar – till traders från hela världen. De Skandinavien-grundande bolaget har positionerat sig perfekt för internationell tillväxt och nu kan kunder i Asien, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika förvänta sig liknande höga nivå för trading.

Seychelles Financial Services Authority (FSA) är tillsynsmyndigheten för finansiella tjänster utanför banksektorn i Seychellerna. Myndigheten, som inrättades enligt lagen om finansiella tjänster, 2013, ansvarar för licensiering, övervakning och utveckling av finansiella sektorer utanför banksektorn i Seychellerna genom ett stabilt juridisk regelverk. Du hittar Skillings FSA licens här.


Skilling (Seychelles) Ltd, är auktoriserat och reglerat av Financial Services Authority (FSA) under licens nr SD042. Bolagets lokala adress återfinns på följande adress:

Skilling (Seychelles) Limited, Svit 3, Global Village, Jivan's Complex, Mont Fleuri, Mahe, Seychellerna. För eventuella frågor om licensen så går det bra att kontakta Fredrik Christoffer Hartmann på [email protected].

Vilka kan trada genom Skilling's plattform?

Även om nyheterna inte direkt påverkar svenskar, som redan kan trada helt säkert genom Skilling's CySEC licensiering, så visar det ändå på framtidsplanerna. Skilling kommer troligen satsa rejält framöver och få ännu bättre spreads tack vare ännu fler kunder.

Nästan alla länder i Asien, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika är numera godkända för valutahandel och online trading i alla dess former med hjälp av CFD, ETF eller fonder. De enda länderna som numera är förbjuda för trading på Skilling är Iran, Nordkorea, USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Japan. Den största anledningen är troligen helt andra regelverk i dessa länder, som kräver ytterligare licenser som Skilling ännu inte har fått. Så utav 195 länder i världen så är det alltså bara 7 stycken som inte accepterar trading genom Skilling. Vi är dock övertygade om att även länder kommer öppna dörrarna för den skandinaviska sajten för alla som vill börja med valutahandel på 3 minuter. Vill du veta mer innan du kommer igång? Läs våra 25 tips för nya traders här. Eller kom igång med Skilling på en gång!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Kom igång med trading på 3 minuter genom Skilling. Enkelt. Roligt. Prova nu!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.