fbpx

Ludvig från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 35 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Letar du alternativ till valutahandel? Då kanske naturgas kan vara något.

I USA har en betydande kyla anlänt, med en kallfront från Kanada som dök upp i USA i helgen, vilket gör det möjligt för östra USA upplever sin första försmak av hösten under större delen av nästa vecka. Som vi noterat så kan en tidigt kall höst ofta ge högre pris på naturgasen.

Prognoser för vädret i USA

Tiodagars prognosen när det gäller den termiska aspekten visar att en kall luftmassa kommer att omfatta alla USA:s slätter, Mellanvästern, Sydost och Nordost, där temperaturerna kan pendla mellan 8 till 15 grader under normala under den första veckan i oktober.

E.C. Operationell prognos (med grå 32 grader Fahrenheit-linje) visar sprängningen av kall luft som strömmar in från Kanada i helgen och kommer att täcka mycket av östra USA till och med 6 oktober. Kanske riktigt köpläge för naturgas om man får tro experterna?


Betyg: 9.78/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Kallt väder? Handla naturgas för att sprida riskerna. Prova genom Skilling nu!

Riskvarning: 69% av retail kunder förlorar pengar.


När det gäller frostrisker de närmaste tio dagarna sa Reuters råvarudesk:

“Även om de största svala avvikelserna bör observeras i Missouri och omgivande stater, är risken för tillfälliga och kortvariga frostrisker över natten stigande över övre Mellanvästern. För närvarande är förtroendet för frostutseendet ganska lågt, men situationen bör övervakas och uppdateras under nästa vecka. “

National Weather Service tillkännagav en måttlig till hög risk för svalare temperaturer från Mellanvästern till Mellan Atlanten mellan 1 och 7 oktober.

Ökad energianvändning

Enligt The Washington Post, “ökade kylan för att komma in i östra USA bara en vecka efter att ett flertal platser i New England och västra New York inledde rekordlåg på 20- och 30-talet. Kylan nådde till och med Mid-Atlantic, där Washington observerade nedgångar på 40-talet på fyra raka dagar i september för första gången sedan 1950. “

En kall start på oktober kommer att leda till att efterfrågan på energianvändning ökar. Uppvärmningsdag (HDD), måttet som syftar till att kvantifiera efterfrågan på energi som behövs för att värma en byggnad, kommer att öka i Mellanvästern, Sydost och Nordost de närmaste dagarna.

Förväntningar på ökade naturgas priser i höst

Anonyma källor säger att den “kommande vintersäsongen och slutet av orkansäsongen som har stört LNG:s verksamhet och export längs den amerikanska golfkusten, tillsammans med återhämtning av efterfrågan på gas för industriell verksamhet i Asien och Europa, sannolikt kommer att skicka naturgaspriser till över $3 per miljon brittiska termiska enheter. Kanske är det köpläge i naturgas snart?” Den är i alla fall undervärderad enligt flera analytiker.

Den senaste “berg-och dalbanan” i naturgaspriset var “ett tecken på en efterfrågan/utbudsbild under en så kallad “axelsäsong” när kraftbehovet för luftkonditionering börjar avta, men efterfrågan på uppvärmning är inte riktigt börjat. Så priserna reagerade på de omedelbara drivkrafterna – lagring, matning av LNG och storminducerade avstängningar.

I säsongsbetonade termer kommer priset på naturgasterminer att stiga när det snabbt börjar röra på sig. I början av september signalerade energibehovet till värmestrukturerna skulle öka i USA.


Betyg: 9.78/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Handla naturgas hos Skilling. Enkelt, smidigt och prisvärt. Prova nu!

Riskvarning: 69% av retail kunder förlorar pengar.


Var kan naturgas handlas?

En av de mest åtråvärda handelsplatserna för naturgas är Skilling, som bjuder på både låg spread, supersnabba avslut och svensk support. De har samtidigt flera olika handelsplattformer att välja bland, såsom SkillingTrader, cTrader och MT4 handdelsplattform. Vad mer kan man önska? Prova själv trading med naturgas genom Skilling idag!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.