Formulär för att köpa Bitcoin eller Ethereum med Swish

Använd formuläret på länken nedan för att köpa Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) med Swish och få den skickad till din kryptoplånbok.
Behöver du hjälp med hur du går tillväga kan du följa vår steg-för-steg guide här.
›› Börja med att skapa konto enkelt här med svenskt BankID och sedan kan du köpa Bitcoin och Ethereum här med Swish.

Gå till Safello för
att köpa crypto med Swish.
* Disclaimer: Observera att du följer stegen ovan helt på egen risk. Vi har försökt beskriva det så detaljerat som möjligt för att misstag ska undvikas, men vi ansvarar alltså inte för några misstag vid utförandet eller om något skulle ändrats under tidens gång. Vi är inte heller involverad i själva transaktionen av kryptovalutan eller samarbetspartner med Swish.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid köp/försäljning av kryptovalutor som t.ex. Bitcoin eller Ethereum men också vid annan typ av valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du har råd att förlora. Handel med kryptovalutor innebär hög risk. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.


© Copyright 2010-2022, www.valutahandel.se