Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-10-23 21:22:25). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.63 - 0.16 %
EUR/USD 1.11 + 0.1 %
EUR/GBP 0.86 - 0.28 %
GBP/USD 1.29 + 0.38 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.63 -0.16 %
EUR/USD 1.11 +0.1 %
EUR/GBP 0.86 -0.28 %
GBP/USD 1.29 +0.38 %
USD/CHF 0.99 +0.08 %
USD/TRY 5.73 -1.42 %
USD/GBP 0.77 -0.38 %
USD/NOK 9.12 -0.35 %
featured image

AvaTrade är en riktigt framstående valutamäklare som fått 9.29 i betyg utav 10 vid genomgången som precis skedde. Deras snabba och kunniga support är en av anledningarna till populariteten, medan en konkurrenskraftig spread är en annan anledning till att valutahandlare uppskattar AvaTrade. Men att AvaTrade är tillgängliga på svenska och låter kunder handla valuta hur de vill, även korta affärer och scalping, har fått ännu fler att titta hit. Deras fantastiska mobila sajt och egna app, tillsammans med att de tillåter scalping, är en annan stor fördel. Hos Ava får du oändliga möjligheter och kan blanka aktier med 5x hävstång, köpa valuta med låg spread eller kan handla olja eller guld.

I motsats till många mindre imponerande valutamäklare, så gillar proffsiga AvaTrade när du lyckas – för då tjänar även dem pengar. Nedan visas tio tydliga anledningar som gör det värt att prova valutahandel från dagens rekommendation.

Supporttjej på AvaTrade1. Kunnig support
Inget är mer frustrerande än en dålig support. Lyckligtvis så kan AvaTrade stoltsera med några av marknadens mest hjälpsamma personer i sin support. Målet är alltid att hjälpa dig förstå eller få hjälp, så snabbt det bara går. Den inställningen gillar vi på Valutahandel.se verkligen!

2. Konkurrenskraftig spread
Trött på för hög spread när du handlar valuta, krypto, aktier eller råvaror? Då kan du börja bli glad över en riktigt stabil och förutsägbar spread istället! AvaTrade ligger nämligen i framkant när det kommer till schyssta villkor och bra förutsättningar för att göra framgångsrika affärer vid valutahandel.

Ava Trade mobil3. Grym plattform för mobil
Kör du helst valutahandel från mobilen? Då är du inte ensam. Över 55% av alla traders gör det numera och siffran kommer bli ännu högre när 5G rullar ut med 10-20 GB per sekund i hastighet under 2020 i Sverige. Efter att du registrerat dig på AvaTrade så kan du även ladda ner deras app.

4. AvaTrade gillar när du lyckas!
“Vi vill att du skall lyckas”, säger Ava Trade själva. Det är nämligen så de tjänar pengar, på återkommande traders. Ava tjänar på spreaden och behöver så många handlare som möjligt. Idag har bolaget över 70 000 kunder! För att få dig att lyckas så erbjuder Ava Trade ett väldigt brett utbud, med allt från en ekonomisk kalender med uppgifter om vad som kan påverka marknaden, till marknadsuppdateringar i realtid. Denna valutamäklare delar även ut möjligheter för teknisk och fundamental analys för alla större valutapar. Du kan själv utbilda dig med AvaTrade’s egenutvecklade utbildningsverktyg.

5. Handla hur du vill!
AvaTrade ger sina traders de alla bästa handelsvillkoren. Det finns inga begränsningar på hur korta säljpositioner du kan ha. Gillar du trade med 5 eller 10 sekunder mellanrum – välkommen. Sscalping såväl som ultra-låga spreads är en verklighet här.

6. Tillgänglig på svenska
Finns på allt från svenska till mongoliska. Här är språken som finns på AvaTrade:
Engelska, svenska, franska, spanska, arabiska, tyska, finska, italienska, portugisiska, nederländska, polska, ungerska, nigeriska, turkiska, ryska, taiwanesiska, kinesiska, koreanska, japanska och ja – du läste rätt, mongoliska. Notera att de erbjuder svensk support via email på dagtid, men inte via live chatten.

7. Handla hos en vinnare
AvaTrade är partner med Storbritanniens senaste vinnare i Premier League, Manchester City. Det är inte bara ett år på rad som Manchester City har vunnit, utan nu är det två. Häng på en vinnare och bli en du också!

8. Oändliga möjligheter framför näsan
Gillar Du oanade möjligheter? Då har du kommit rätt! Få tillgång till världens mest populära instrument, med allt från valutapar till kryptovalutor och blankningsmöjligheter med 5x hävstång. Du väljer helt själv vad du vill satsa på.

AvaTrade logo


Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: €50
Beskrivning: Bli en vinnare. Gör som Manchester City, kör AvaTrade.

9. Inga kompromisser
AvaTrade kompromissar aldrig. De är en av få valutamäklare som följer regleringslicenser i 6 vitt spridda jurisdiktioner, för att säkerställa att din handelsupplevelse blir helt säker, trygg och problemfri.

10. Ultrasnabb exekvering av orders
Vi värdesätter din tid – Njut av snabb och pålitlig orderutförande och en 24h live kundtjänst på 15 språk.

Prova valutahandel med AvaTrade idag, du också!


Publicerad:
Författare: Markus Jalmerot

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved