Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-02-17 08:52:22). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.71 - 0.09 %
EUR/USD 1.08 - 0.01 %
EUR/GBP 0.83 + 0.08 %
GBP/USD 1.3 - 0.09 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.71 -0.09 %
EUR/USD 1.08 -0.01 %
EUR/GBP 0.83 +0.08 %
GBP/USD 1.3 -0.09 %
USD/CHF 0.98 +0.03 %
USD/TRY 6.05 -0.16 %
USD/GBP 0.77 +0.09 %
USD/NOK 9.24 -0.04 %
Binance Hemsida: En av de strsta kryptomklarna!
Klicka för större bilder

Binance är den största inom kryptohandel när det kommer till antal mynt som erbjuds. Deras utbud är enormt. Varenda liten skit-krypto som du kan drömma om finns här att handla. Det finns massiva möjligheter med att handla mindre kända blockchain mynt och här har du möjligheten, allt till väldigt bra priser och hög likviditet. Bolaget har licens från EU och är baserat på Malta. Binance räknas också som en av de nyaste kryptotrading plattformarna, då den skapades så sent som 2017. Men de har också etablerat en ställning som extremt proffsiga, lätta att ha att göra med och snabbt att komma igång. Vi är flera som har provat Binance, alla med bra resultat. Det går snabbt med verifieringen, man kan skicka upp till €1000 per dag direkt från ett kontokort och allt är väldigt smidigt. Prova Binance själv idag

Binance

Binance logo

Totalt betyg

9.14/10

Betyg-detaljer

9
9
9
9
9
10
9
 • Min. insättning

  €1

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  2

 • Land

  Malta

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenska

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR USD GBP

Efter att Binance blev förbjudet i Kina och Japan, så flyttade bolaget till Malta, som har helt andra regler. Den maltesiska regeringen har etablerat ett "framework" för kryptovaltor, blockchain och ledger teknologi, vilket passade Binance bra. Nu följer man de strikta lagarna från EU för hur handel får gå till med Bitcoin, Ether och andra digitala valutor.

Idag är Binance en av ledarna för kryptotrading utan belåning, dvs helt vanlig handel där du antingen köper med en kryptovaluta (krypto till krypto) eller gör insättning med betalkort. Du kan enkelt komma igång då det inte finns någon minsta insättning för att börja. En av de stora sakerna för Binance är dels att de har flest olika kryptopar, över 100 stycken, vilken ingen annan ens är i närheten utav. Samtidigt så har de en smidig KYC process, som innebär att du kan bli verifierad på 30 minuter upp till 1 timma i de flesta fall.
Binance erbjuder ingen hävstång vid handel på deras plattform. För folk som vill ha låg risk och bara tjäna på faktiska uppgångar, så är det ett perfekt sätt att handla, helt utan spekulation.
Uttagsavgifterna är väldigt rimliga och brukar ligga på maximalt €2.8 medan kommissionen är 0.1% för handel.
+ Över 100 olika kryptomynt - flest av alla handelsplatser!
+ Låga trading avgifter
+ Snabb KYC och verifiering av ditt konto.
- Råkade ut för en hack-attack 2018, men allt löste sig till slut.
- Har ingen belåning tillgänglig.
- Saknar telefonsupport.
- Finns inte på svenska än.
Supporten är tillgänglig dygnet runt och avsevärt bättre än många av de konkurrerande kryptomäklarna. Här får du svar snabbt, antingen via e-post eller live chat.
 
Bolaget bakom Binance har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Binance Holdings Limited
  Inga fler nyheter om Binance tillgängliga.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved