fbpx

Peter från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 44 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Capital: Upptäck mer trading möjligheter
Klicka för större bilder

Är Capital marknadens just nu snabbast fallande stjärna för online trading, råvaruhandel och valutahandel? Mycket möjligt. Denna multinationella sajt utmärker sig bland konkurrenterna på flera plan, bl a med sin prisbelönta och mycket användarvänliga plattform, ett synnerligen generöst utbud av instrument och sist men inte minst - en mycket innovativ AI-teknik designad för att bl a analysera ditt tradingbeteende och på så vis hjälpa dig att fatta smartare och mer lönsamma beslut. Capital är en relativt modern online tradingplattform med en grundare från Belarus. Men det lokala kontoret för den ryskspråkiga marknaden tycks ha flyttats till Ukraina på slutet.

Capital är unika för att de har en flexibel hävstång; så du har alla möjligheter att handla precis som du själv vill, dvs. helt utan hävstång eller med maximal hävstång. Men vi på Valutahandel.se är oroliga för sanktioner och andra problem med Capital.com och rekommenderar våra besökare att köra med en helt skandinavisk valutamäklare istället, såsom den lovordade Skilling.

Capital

Capital logo

Totalt betyg

6.44/10

Betyg-detaljer

6
7
3
6
6
8
5
5
5

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att Capital har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 71% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  EUR250 (≈ 2500 SEK)

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  3

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR USD GBP PLN

 
Multinationella Capital.com jobbar efter en tydlig vision om att designa och utveckla teknik som gör det möjligt för alla användare att få en tradingupplevelse utöver det vanliga. Med hjälp av avancerad och innovativ AI-teknik har man tagit fram en modern, lättanvänd och relativt snygg plattform som är skapad av ett team från Belarus, där grundaren också kommer ifrån. Capital stoltserade vid sin höjdpunkt med över 788 000 registrerade användare i över 50 länder och har en omsättning av handlat kapital som uppgår till 13 biljoner USD - innan det stora fallet 2022. Idag så har månya användare flytt från Capital.com och vänt sig till EU-grundade valutamäklare.

Utöver den vassa tekniken och möjligheten att få ett individuellt anpassat stöd i sin trading med hjälp av AI, sticker Capital.com också ut med mängden instrument som finns tillgängliga för handel. Över 3686 aktier spridda på världens största marknader, ett av branschens kanske bästa utbud av råvaror (hela 30 stycken) - med alltifrån crude oil till bomull, ädelmetaller och kaffe - samt en gedigen mängd kryptovalutor (200 stycken), indexinstrument (15 stycken) och Forexvalutor (138 stycken) kan handlas hos Capital.com. Valmöjligheterna är således riktigt bra, men det finns inte så mycket möjligheter för Skandinaver då denna marknaden ignorerats av dess grundare från Belarus.
 
Ganska lätt KYC - men risken för sanktioner ökar för varje dag, då teamet kommer från Belarus.
 
Capital.com erbjuder CFD-handel på med hävstång, i en omfattning som ligger helt i linje med de regleringar som fastställts av ESMA (European Securities and Markets Authority). Det som är så smidigt med Capital är att du helt kan ta bort hävstången och köra utan ifall du vill, eller sänka standard hävstången ifall du vill köra med lite lägre nivå. Capital bjuder på flexibel hävstång, vilket är ytterst ovanligt och väldigt fördelaktigt för dig som kund.

Inställningar för belåning aka lånefinansiering hos Capital.com
För valutahandel gäller 30:1 för större valutapar, men du kan välja 20x hävstång eller 10x hävstång eller helt utan hävstång om du föredrar det. För mindre valutapar så gäller 20:1 som standard. En belåningsgrad på 20:1 gäller även för större råvaror - inklusive guld - medan mindre råvaror och övriga ädelmetaller handlas med hävstång 10:1. Ifall du hellre använder 10x hävstång för större råvaror som silver och guld, så är det möjligt. Du kan också sätta 5:1 som gräns, eller 1:1 (dvs utan hävstång) för de större råvarorna. Du får gå in på konto > mina konton >Handelsinställningar > lånefinansiering > varpå du kan välja länge hävstångsnivå för valutor, index, råvaror, aktier eller kryptovalutor.


På Capital.com finns hela 200 olika kryptovalutor att spetsa till din trading med, med en maximal hävstång på 2:1. Ifall du hellre kör utan hävstång för kryptovalutorna, så väljer du 1:1 istället, under konto > mina konton > handelsinställningar > lånefinansiering > kryptovalutor.


Aktier handlas med upp till 5:1 i belåningsgrad. Samtliga nivåer för hävstång är fastställda av regulatorerna. Hos Capital är du skyddad från negativa kontobalanser. Du kan alltså aldrig förlora mer än det kapital du har investerat, vilket kan vara en trygghet i synnerhet om du är en ny och oerfaren trader.

Vidare finns möjlighet att ansöka om ett professionellt konto hos Capital.com och då få tillgång till handel med högre hävstång. För detta förutsätts du dock kunna styrka dina erfarenheter inom trading och kan visa upp en trading historik, ha tillräckligt med tillgångar och relevant arbetslivserfarenhet.
 
Lönsam online trading förutsätter att så lite som möjligt försvinner i kostnader och avgifter. Det är därför som vi inte är en förespråkare utav Capital.com - som vid en första anblick har bra priser, men vid lite längre trading så märker du hur de agerar som en market maker. Med så dåliga kurser så rankas den i botten av våra testade valutamäklare. Prova en seriös sajt som Skilling istället.
 
Många smidiga insättningar kan göras, t. ex via ApplePay som är helt unikt.

Givetvis så har de även alla vanliga överföringsmetoder också, såsom banköverföring, insättning med kreditkort eller betalkort såsom VISA eller Mastercard. En unik insättningsmetod som nästan inga andra valutamäklare har är ApplePay som tillåter dig göra insättningar till Capital med en knapptryckning. För sydeuropeer så finns även MultiBanco (MB), en metod som mestadels är vanligt förekommande i Portugal. Dessutom finns betaltjänsterna iDeal, Giropay, QIWI, Webmoney samt den svenska digitala plånboken Trustly hos grymma Capital. Lägsta insättning är motsvarande 20 euro vid kortbetalning, eller 250 euro vid banköverföring.

Som basvaluta kan USD, Euros, GBP eller Zloty väljas. Vilken är din favorit för insättningar? Välj en passande metod genom Capital's svenska sida.

När vi har testat göra insättning så är det väldigt snabbt med både banköverföring och VISA-kort. Du kan vara igång med allt på några minuter.


 
+ Du behöver inte ha 30x hävstång för valutahandel, utan kan sänka den till 20x, 10x, 5x eller 1x. Det går även att sänka lånefinansieringen för andra tillgångar.
+ Generöst utbud av instrument, över 4079 stycken.
+ Hightech - Supermodern AI-teknik som analyserar ditt tradingbeteende.
+ Låga kostnader - mer pengar över.
+ Många språkval på sajten - däribland svenska!
+ Avancerade analysinstrument och bra grafer.
+ Det går snabbt och enkelt att komma igång.
 
- Liksom många andra valutamäklare så har de inget Islamiskt konto tillgängligt.
- Fler svenska aktier vore kul att ha på plattformen.
 
Capital.com har satsat på att utveckla en helt unik plattform för trading via både webbläsare och desktop, samt möjligheten att ladda ned deras mycket användbara app för såväl Apple (iOS) som Android. Den kallas Capital Trader och är en av branschens absolut främsta handelsplattformar både när det kommer till gränssnitt, snabbhet, utbud och flexibilitet.

Gränssnittet är riktigt tydligt och otroligt intuitivt, designen är snygg och tillgängliga dimensioner möjliggör riktigt bra trading för såväl nybörjare som professionella traders. Valutahandel anser att Capital är den mest användarvänliga sajten vid aktie- och valutahandel med CFD'er, inte minst då de tillåter flexibel hävstång. Capital är en av få som erbjuder valutahandel utan hävstång, men du kan givetvis justera själv så du har ingen hävstång, låg hävstång eller en rejäl hävstångsnivå.


För krypto så kan du t. ex välja 1:1 eller 1:2 och för aktier går det att välja mellan antingen utan hävstång, eller med 2x eller 3x gångers hävstång. För råvaror som guld eller olja så kan du välja 1:1, 5:1, 10x eller 20x. För index så ger Capital's egna plattform möjlighet till att handla helt utan någon hävstång, med 10 gångers hävstång eller 20 gångers lånefinansiering. Slutligen, för valutahandel så är den maximala hävstången på 30x, medan du själv kan välja 20x, 10x eller ingen hävstång överhuvudtaget. För att justera din hävstång går du in på mina konton > handelsinställningar > lånefinansiering. Välj sedan vilken tillgångsklass som ska justeras.

Att registrera sig på Capital.com tar endast ett par minuter, varpå du sedan kan välja ett Standard-, Plus- eller Premium-konto utifrån din nivå och dina ambitioner med din handel.
Ifall du hellre använder MetaTrader (MT4), så är det också en möjlighet hos Capital. Du går in i inställningarna och väljer "nytt konto" och lägger till MT4 helt enkelt.iOS:

Android:
 
Vid tekniska frågor eller funderingar kring din handel finns Capitals kundsupport tillgänglig per telefon hela 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan. Du kan också nå dem via en livechatt, en Messenger-funktion och givetvis via mail dygnet runt. Det finns också en mycket välfylld FAQ-sida där du kan hitta svar på det mesta, samt ett gediget utbud av riktigt bra utbildningsmaterial.
 
Capital är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Capital Com SV Investments Limited (319/17).
Licens i UK: Ja, Capital Com (UK) Limited (793714).
Annan Licens: Ja, Capital Com Bel (193225654)
 
 

Är onlinehandel via Capital säkert?

Absolut. Sajten anses av många vara en av de säkraste på marknaden, med bl a krav på flera identifikationssteg vid registrering, segregerade konton, behandling av personuppgifter som till fullo möter de nya GDPR-bestämmelserna samt godkännande av såväl ESMA och brittiska FCA (Financial Conduct Authority) - kända för att vara notoriskt stränga med regleringar och dylikt.

Erbjuder Capital demokonto?

Som ny användare har du möjlighet att mjukstarta med ett demokonto - 100% gratis och 100% riskfritt. Testa dina kunskaper och vässa till dina strategier innan du konverterar till ett vanligt konto när du känner dig redo.

Har Capital företagskonto?

"Prime" heter Capitals företagskonto och du kan är skapat för att bygga långsiktiga relationer med företagare, genom att erbjuda exceptionell kundservice, skräddarsydda trading lösningar, riskhantering och förstklassiga mäklartjänster. Prova själv Capital Prime idag, du kommer inte bli besviken!

Avgift över natten

Capital tar ut en avgift över natten som endast baseras på hävstången som tillhandahålls i stället för hela värdet av positionen. Eftersom avgiften över natten varierar mellan olika instrument, så kan du hitta den specifika avgiften nattavgiften för ditt valda instrument på marknadsinformationspanelen hos Capital.com. Varför betala mer när Capital.com kan ta hand om dina affärer över natten för en längre kostnad? Kom igång och prova själv Capital idag!

Vilka valutapar kan handlas hos Capital?

Här kommer en översikt från den 5:e juli, 2021:
AUD/CAD, AUD/CHF, AUD/CNH, AUD/HKD, AUD/JPY, AUD/MXN, AUD/NOK, AUD/NZD, AUD/PLN, AUD/SGD, AUD/TRY, AUD/USD, AUD/USD, AUD/ZAR, CAD/CHF, CAD/CNH, CAD/HKD, CAD/JPY, CAD/MXN, CAD/NOK, CAD/PLN, CAD/RUB, CAD/SEK, CAD/SGD, CAD/TRY, CAD/ZAR, CHF/CNH, CHF/CZK, CHF/DKK, CHF/HKD, CHF/JPY, CHF/MXN, CHF/NOK, CHF/PLN, CHF/RUB, CHF/SEK, CHF/SGD, CHF/TRY, CHF/ZAR, CNH/HKD, CNH/JPY, DKK/JPY, DKK/SEK, EUR/AUD, EUR/CAD, EUR/CHF, EUR/CNH, EUR/CZK, EUR/DKK, EUR/GBP, EUR/GBP, EUR/HKD, HUF/EUR, ILS/EUR, JPY/EUR, MXN/EUR, NOK/EUR, NZD/EUR, PLN/EUR, RON/EUR, RUB/EUR, SEK/EUR, SGD/EUR, TRY/EUR, USD/EUR, USD/EUR, ZAR/GBP, AUD/GBP, CAD/GBP, CHF/GBP, CNH/GBP, CZK/GBP, DKK/GBP, HKD/GBP, HUF/GBP, JPY/GBP, MXN/GBP, NOK/GBP, NZD/GBP, PLN/GBP, RUB/GBP, SEK/GBP, SGD/GBP, TRY/GBP, USD/GBP, ZAR/HKD, MXN/HKD, SEK/HKD, TRY/MXN, JPY/NOK, DKK/NOK, JPY/NOK, RUB/NOK, SEK/NOK, TRY/NZD, CAD/NZD, CHF/NZD, CNH/NZD, HKD(NZD, JPY/NZD, MXN/NZD, PLN/NZD, RUB/NZD, SEK/NZD, SGD/NZD, TRY/NZD, USD/NZD, USD/PLN, JPY/PLN, RUB/PLN, SEK/PLN, TRY/SEK, JPY/SEK, MXN/SEK, RUB/SEK, TRY/SGD, HKD/SGD, JPY/SGD, MXN/TRY, JPY/USD, CAD/USD, CHF/USD, CNH/USD, CZK/USD, DKK/USD, HKD/USD, HUF/USD, ILS/USD, JPY/USD, MXN/USD, NOK/USD, PLN/USD, RON/USD, RUB/USD, SEK/USD, SGD/USD, TRY/USD och ZAR/JPY.

Vad finns för kryptovalutor på Capitals plattform?

Utbudet av kryptopar är rejält och består av följande den 5:e juli, 2021:
0x/USD, 1INCH/USD, AAVE/USD, ABBC/USD, ABT/USD, ABYSS/USD, ACH/USD, ADA/BTC, ADA/USD, ADEL/USD, ADX/USD, AE/USD, AERGO/USD, AGI/USD, AION/USD, ALGO/USD, ANT/USD, ARPA/USD, ATOM/USD, AVA/USD, AVAX/USD, BAL/USD, BAND/USD, BAT/USD, BCH/BTC, BCH/USD, BCN/USD, BLZ/USD, BNB/USD, BNT/USD, BSV/USD, BTC/AUD, BTC/BYN, BTC/CAD, BTC/CHF, BTC/CZK, BTC/DKK, BTC/EUR, BTC/GBP, BTC/HUF, BTC/ILS, BTC/JPY, BTC/MXN, BTC/NOK, BTC/NZD, BTC/RON, BTC/RUB, BTC/SEK, BTC/SGD, BTC/TRY, BTC/USD, BTC/ZAR, BTG/BTC, BTG/USD, BTS/BTC, BTS/USD, BUSD/USD, CCXX/USD, CHR/USD, CHZ/USD, CIX Index (crypto index), COMP/USD, COTI/USD, CREAM/USD, CRO/USD, CRV/USD, DAI/USD, DASH/USD, DCR/USD, DFI/USD, DGB/USD, DIA/USD, DNT/USD, DOCK/USD, DOGE/USD, DOT/USD, EGLD/USD, ENJ/USD, EOS/BTC, EOS/USD, ETC/BTC, ETC/USD, ETH/AUD, ETH/BTC, ETH/BYN, ETH/CAD, ETH/CHF, ETH/CZK, ETH/DKK, ETH/EUR, ETH/GBP, ETH/HUF, ETH/ILS, ETH/JPY, ETH/MXN, ETH/NOK, ETH/NZD, ETH/RON, ETH/RUB, ETH/SEK, ETH/SGD, ETH/TRY, ETH/USD, ETH/ZAR, ETN/USD, FIL/USD, FRONT/USD, FTM/USD, FTT/USD, FUN/USD, GLM/USD, GRS/USD, GRT/USD, HBAR/USD, HOT/USD, ICX/USD, IOTA/USD, IOTX/USD, IQ/USD, IRIS/USD, KAVA/USD, KEY/USD, KNC/USD, KSM/USD, LAMB/USD, LINK/USD, LOOM/USD, LRC/USD, LTC/BTC, LTC/EUR, LTC/USD, LUNA/USD, MANA/USD, MATIC/USD, MDA/USD, MDT/USD, NEO/BTC, NEO/USD, NMR/USD, NPXS/USD, NULS/USD, OCEAN/USD, OMG/USD, ONE/USD, ONG/USD, ONT/USD, OXT/USD, PAX/USD, PAXG/USD, PAY/USD, POWR/USD, PPT/USD, QKC/USD, QTUM/BTC, QTUM/USD, RDD/USD, REN/USD, REP/USD, RSR/USD, RUNE/USD, RVN/USD, SAND/USD, SC/USD, SHIB/USD, SNX/USD, SOL/USD, SRM/USD, STEEM/BTC, STEEM/USD, STORJ/USD, SUSHI/USD, SXP/USD, THETA/USD, TRX/BTC, TRX/USD, TUSD/USD, UMA/USD, UNI/USD, USDC/USD, USDT/USD, VET/USD, WAVES/USD, WBTC/USD, WIN/USD, WNXM/USD, XEM/BTC, XEM/USD, XLM/BTC, XLM/USD, XMR/USD, XRP/BTC, XRP/EUR, XRP/USD, XTZ/USD, XVG/USD, YFI/USD, YFII/USD, ZEC/USD, ZEN/USD och ZIL/USD.

Går det att handla aktier med Capital.com?

Nedan finns en nyligen uppdaterad lista med alla aktier som går att handla som CFD hos Capital utifrån vilket land de är listade.

Franska aktier i bokstavsordning som handlas i EUR:
Accor, Aeroports De Paris, Air France, Air Liquide, Airbus, ALD, Alstom, Alten, Amundi, Arkema, Atos, Axa, Biomerieux, BNP Paribas, Bollore, Bouygues, Bureau Veritas, Capgemini, Carrefour, CGG, Christian Dior, CNP Assurances, Compagnie Plastic Omnium, Covivio, Credit Agricole, Danone, Dassault Aviat, Dassault System, DBV Technologies, Edenred, Edf, Eiffage, Elior Group, Elis, Engie, Eramet, Essilor Luxottica, Eurazeo, Eurofins, Euronext, Europcar Mobility Group, Eutelsat, Faurecia, Fnac Darty, Gecina Reit, Genfit, Getlink, Groupe Casino, GTT, Hermes, Icade Reit, Iliad, Imerys, Ingenico Group, Ipsen, Ipsos, JC Decaux, Kering, Klepierre, Korian Medica, LOreal, La Francaise des Jeux Societe anonyme, Lagardere, Legrand, LVMH, Maisons du Monde, Mercialys, Metropole Television, Michelin, Natixis, Neopost, Nexans, Nexity, Orange, Orpea, Pernod Ricard, Peugeot, Publicis, Remy Cointreau, Renault, Rexel, Rothschild & Co, Rubis, Safran, Saint-Gobain, Sanofi, Sartorius Stedim Biotech, Schneider, Scor, Seb, Ses Fdr, Societe BIC, Societe Generale, Sodexo, Soitec, Sopra Steria Group, Spie, STMicroelectronics, Suez, Tarkett, Technicolor, Technipfmc, Teleperformance, TF1, Thales, Total, Trigano, Valeo, Vallourec, Veolia, Vicat, Vinci, Vivendi, Wendel och Worldline.

Hong Kong aktier hos Capital i bokstavsordning, vilka handlas i Hong Kong Dollar (HKD):
3SBio, AAC Technologies, Agile Property, Agricultural Bank of China, AIA, Air China, Alibaba Group, Alibaba Health, Angang Steel, Anhui Conch Cement, ASM Pacific, BAIC Motor, Bank Of China, Bank of East Asia, Beijing Enterprises Water, BOC Hong Kong, Brilliance China Automotive, BYD, Cathay Pacific Airways, China Cinda, China CITIC Bank, China Coal Energy, China Construction Bank, China Eastern Airlines, China Everbright, China Evergrande, China Gas, China Life, China Literature, China Longyuan Power, China Merchants Bank, China Merchants Port, China Minsheng Banking, China Mobile, China Oilfield Services, China Overseas, China Railway, China Railway Construction, China Resources Cement, China Resources Gas, China Resources Land, China Resources Power, China Shenhua Energy, China Southern Airlines,, China State Construction, China Taiping Insurance, China Telecom, China Unicom, China Vanke, Chow Tai Fook Jewelley, CITIC Pacific, CITIC Securities, CK Hutchison, CK Infrastructure, CK Property, CLP, CMOC, CNBM, CNOOC, COSCO Shipping, Country Garden, CRRC, CSPC Pharmaceutical, Datang Power, Dongfeng, ENN Energy, Fosun, Fuyao Glass Industry, Galaxy Entertainment, Geely Automobile, Guangdong Investment, Guangzhou Baiyunshan Pharma, Haier Electronics, Haitong Securities, Hang Seng Bank, Hang Seng CEI ETF, Henderson Land Dev, Hengan, HK & China Gas, HK Tracker Fund, HKEx, HKT Trust, HSBC, Huadian Power, Huaneng Power, Hysan Dev, ICBC, Jiangsu Expressway, Jiangxi Copper, Kerry PPT, Kingston Financial, KunLun Energy, Lenovo, Link REIT, Longfor Properties, Meituan Dianping, Metallurgical Corp, MGM China, MMG, MTR, New World Dev, Nine Dragons Paper, NWS, Orient Overseas, PetroChina, PICC Property, Ping An, Prada, R&F Properties, Samsonite, Sands China, Shanghai Electric, Shangri-La Asia, Shenzhou Intl, Shimao Property, Sino Biopharmeceutical, Sino Land, Sinopec, Sinopec Shanghai, Sinopharm, Sinotruk, SJM, SMIC, Standard Chartered - HKD, Sunac China, Sunny Optical, Swire Pacific A, Swire Properties, Techtronic Industries, Tencent, Tingyi, Travelsky Technology, Tsingtao Brewery, Uni-President China, Want Want China, Wharf Real Estate, Wynn Macau, Xiaomi, Yanzhou Coal, Zhongsheng, Zhuzhou CRRC, Zijin Mining och ZTE.

Irländska aktier hos Capital i bokstavsordning, som handlas i euro (EUR):
AIB Group, Cairn Homes, CRH, Dalata Hotel Group, Glanbia, Hibernia REIT, Irish Continental Group, Kerry Group, Kingspan Group, Ryanair och Smurfit Kappa Group.

Italienska aktier hos Capital i bokstavsordning, som handlas i Euro:
A.S. Roma, A2A, Acea, AMPLIFON, Atlantia, Autogrill, Azimut, Banca Generali, Banca Popolare, Bper Banca, Brunello Cucinel, Buzzi Unicem, CNH Industrial, Diasorin, Enel, Eni, ERG, Exor, Ferrari, Fiat Chrysler, Generali, Hera, Interpump, Intesa Sanpaolo, Iren, Juventus FC, Leonardo, MARR, Mediaset SPA, Mediobanca, Prysmian, Recordati, S.S. Lazio, Salini Impregilo, Salvatore Ferragamo, Saras, Snam, Stmicroelectronics, Telecom Italia, Tenaris, Terna, TodS, UBI Banca, Unicredit och Unipo.

Japanska aktier hos Capital i bokstavsordning, som handlas i yen (JPY): Adastria Co., Ltd., Aeon Co., Ltd., AGC Inc., Ajinomoto Co., Inc., ANA Holdings Inc., Asahi Group Holdings, Ltd., Asahi Kasei Corporation, Astellas Pharma Inc., Bridgestone Corporation, Canon Inc., Casio Computer Co.,Ltd., Chiyoda Corporation, Chubu Electric Power Company, Incorporated, Chugai Pharmaceutical Co., Ltd., COMSYS Holdings Corporation, Credit Saison Co., Ltd., Dai Nippon Printing Co., Ltd., Daiichi Sankyo Company, Limited, Daikin Industries,Ltd., Daiwa House Industry Co.,Ltd., Daiwa Securities Group Inc., DENSO Corporation, Dentsu Group Inc., Dowa Holdings Co., Ltd., East Japan Railway Company, Ebara Corporation, Eisai Co., Ltd., Eslead Corporation, Fanuc Corporation, Fast Retailing Co., Ltd., FUJIFILM Holdings Corporation, Fujikura Ltd., Fujitsu Limited, Furukawa Co.,Ltd., Furukawa Electric Co., Ltd., Heiwa Real Estate Co., Ltd., Hino Motors, Ltd., Hitachi Construction Machinery Co., Ltd., Hitachi Zosen Corporation, Hitachi, Ltd., Hokuetsu Corporation, Honda Motor Co., Ltd., IHI Corporation, Inpex Corporation, Isuzu Motors Limited, ITOCHU Corporation, Japan Airlines Co., Ltd., Japan Tobacco Inc., JFE Holdings, Inc., JGC Holdings Corporation, JTEKT Corporation, Kajima Corporation, Kao Corporation, Kawasaki Heavy Industries, Ltd., KDDI Corporation, Keio Corporation, Keyence Corporation, Kirin Holdings Company, Limited, Kobe Steel, Ltd., Komatsu Ltd., Konica Minolta, Inc., Kubota Corporation, Kuraray Co., Ltd., Kyocera Corporation, Kyowa Kirin Co., Ltd., Makita Corporation, Marubeni Corporation, Marui Group Co., Ltd., Mazda Motor Corporation, Meidensha Corporation, MinebeaMitsumi Inc., Mitsubishi Chemical Holdings Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Mitsubishi Estate Co., Ltd., Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., Mitsubishi Logistics Corporation, Mitsubishi Materials Corporation, Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc., Mitsui & Co., Ltd., Mitsui Chemicals, Inc., Mitsui E&S Holdings Co., Ltd., Mitsui Fudosan Co., Ltd., Mitsui O.S.K. Lines, Ltd., Mizuho Financial Group, Inc., NEC Corporation, NGK Insulators, Ltd., NH Foods Ltd., Nikon Corporation, Nintendo Co., Ltd., Nippon Express Co., Ltd., Nippon Sheet Glass Company, Limited, Nippon Soda Co., Ltd., Nippon Steel Corporation, Nippon Suisan Kaisha, Ltd., Nippon Telegraph and Telephone Corporation, Nippon Yusen Kabushiki Kaisha, Nissan Motor Co., Ltd., Nitto Boseki Co., Ltd., Nomura Holdings, Inc., NSK Ltd., NTT DATA Corporation, NTT DOCOMO, INC., Obayashi Corporation, Odakyu Electric Railway Co., Ltd, Oji Holdings Corporation, Okuma Corporation, Olympus Corporation, Osaka Gas Co., Ltd., OSAKA Titanium technologies Co.,Ltd., Panasonic Corporation, Recruit Holdings Co., Ltd., Resona Holdings, Inc., Ricoh Company, Ltd., SECOM CO., LTD., Sekisui House, Ltd., Seven & i Holdings Co., Ltd., Sharp Corporation, SHIMAMURA Co., Ltd., Shimizu Corporation, Shin-Etsu Chemical Co., Ltd., Shinsei Bank, Limited, Shionogi & Co., Ltd., Shiseido Company, Limited, Showa Denko K.K., SoftBank Group Corp., Sojitz Corporation, Sony Corporation, Subaru Corporation, Sumco Corporation, Sumitomo Chemical Company, Limited, Sumitomo Corporation, Sumitomo Dainippon Pharma Co., Ltd., Sumitomo Electric Industries, Ltd., Sumitomo Heavy Industries, Ltd., Sumitomo Metal Mining Co., Ltd., Sumitomo Mitsui Financial Group, Inc., Sumitomo Mitsui Trust Holdings, Inc., Sumitomo Osaka Cement Co., Ltd., Sumitomo Realty & Development Co., Ltd., Suruga Bank Ltd., Suzuki Motor Corporation, T&D Holdings, Inc., Taiheiyo Cement Corporation, Taisei Corporation, Taiyo Yuden Co., Ltd., Takashimaya Company, Limited, Takeda Pharmaceutical Company Limited, TDK Corporation, Teijin Limited, Terumo Corporation, The Chiba Bank, Ltd., The Kansai Electric Power Company, Incorporated, The Shizuoka Bank, Ltd., The Yokohama Rubber Company, Limited, Toagosei Co., Ltd., Tobu Railway Co., Ltd., Toho Titanium Co., Ltd., Toho Zinc Co., Ltd., Tokai Carbon Co., Ltd., Tokio Marine Holdings, Inc., Tokyo Dome Corporation, Tokyo Electric Power Company Holdings, Tokyo Electron Limited, Tokyo Gas Co.,Ltd., Tokyu Corporation, Tokyu Fudosan Holdings Corporation, Toppan Printing Co., Ltd., Topy Industries, Limited, Toshiba Corporation, Tosoh Corporation, Toyo Seikan Group Holdings, Ltd., Toyota Boshoku Corporation, Toyota Motor Corporation, Toyota Tsusho Corporation, Trend Micro Incorporated, Ube Industries, Ltd., Unitika Ltd., West Japan Railway Company, Yamato Holdings Co., Ltd., YASKAWA Electric Corporation Yokogawa Electric Corporation och Z Holdings Corporation.

Kanadensiska aktier i bokstavsordning som handlas i CAD: Aphria, Aurora Cannabis, BCE, BMO, Cameco, Canopy Growth, CIBC, CINEPLEX INC, Crescent Point, Eldorado Gold, Fairfax Financial First Quantum Minerals, Franco Nevada, Home Capital Group, Horizon North, IAMGOLD, Laurentian Bank, Lundin Mining, Paramount Resources, Pembina Pipeline, RBC, Sandstorm Gold, Silvercorp Metals Inc, Suncor, Teranga Gold, Trican Well och Uranium Participation CFD.

Nederländska aktier i bokstavsordning som handlas i EUR:
Aalberts Industries, ABN AMRO Group, Accell Group, Aegon, Akzo Nobel, Altice Europe, AMG Advanced Metallurgical Group, Aperam S.A., Arcadis NV, ArcelorMittal, ASM International NV, ASML, B&S Group S.A., BE Semiconductor Industries, Boussard & Gavaudan, Brunel International, Corbion, Core Laboratories, Eurocommercial Properties, Flow Traders, ForFarmers, Fugro, Galapagos NV, Grasion, HAL Trust, Heijmans, Heineken, IMCD, ING Groep, Intertrust, Kendrion, Koninklijke Ahold Delhaize, Koninklijke BAM, Koninklijke DSM, Koninklijke KPN, Koninklijke Philips, Koninklijke Vopak, NIBC, NN Group, OCI, Pharming Group, PostNL, Randstad NV, Royal Boskalis Westminster, Royal Dutch Shell plc, SBM Offshore, Sif, Signify, Sligro Food Group, Takeaway.com, TKH Group, TomTom, Van Lanschot Kempen, Vastned Retail, Wereldhave, WFD Unibail Rodamco NV och Wolters Kluwer.

Norska aktier som handlas i NOK, även dessa i bokstavsordning:
AKER, Aker Solutions, Atea, Austevoll, Axactor, B2Holding, Bakkafrost, Borregaard, BW LPG, BW Offshore, Dnb, Dno, Dof, Entra, Europris, Frontline, GJF, Golden Ocean, Grieg Seafood, Hoegh, KOG, Kvaerner, Leroy Seafood, Marine Harvest, NEL, Nic Nact, Nic Semiconductor, NOFI, Norsk Hydro, Norwegian, NRS, Ocean Yield, Orkla, Petroleum Geo, REC Silicon, Salmar, Scatec Solar, Schibsted A, Schibsted B, Sparebank 1 N-Norge, SpareBank 1 SMN, Stolt Nielsen, Storebrand, Subsea, Telenor, TGS, Tomra, Veidekke, XXL och Yara.

Ryska aktier hos Capital i bokstavsordning som handlas i rubel (RUB):
Aeroflot, Akron, ALROSA, Bashneft ANK Pref, BSP, Detskiy Mir, En+ Group International PJSC, Enel Russia, FESCO Transportation Group, FSK EES, GAZPROM, IDGC CENTER & VOLGA, IDGC CENTRE, IDGC OF VOLGA, INTER RAO UES, IRKUTSKENERGO, Kvadra, Lenenergo Pref, LSR GROUP, LUKOIL, M.video, MAGNIT, Magnitogorsk Iron & Steel Works, MECHEL, MECHEL Pref, MMC Norilsk Nickel, MOESK, Moscow Exchange, MOSENERGO, Moskovskiy Kreditnyi Bank, MRSK URALA, MTS, Nizhnekamskneftekhim Pref, Niznekamskneftekhim, NK Rosneft, Novatek, Novolipetsk Steel, Novorossijskij Kombinat Hleboproduktov PAO, Novorossiysk Commercial Sea Port, OGK-2, OR PAO, Organicheskiy Sintez KPAO, PhosAgro, PIK Group, Polymetal International, Polyus, Raspadskaya, Rosseti, Rosseti Pref, Rostelecom, Rostelecom Pref, RUSHYDRO, Russneft, Safmar Finansovye Investitsii, Saratov Oil Refinery, Sberbank Rossii, Sberbank Rossii Pref, Severstal, SISTEMA PJSFC, Sollers, Surgutneftegaz, Surgutneftegaz Pref, Tatneft Pref, Tatneft-3, Tattelekom, TGK-1, Transneft Pref, Trubnaya Metallurgicheskaya Kompaniya, United Company Rusal, Verhnesald MPO, VTB och Yandex N.V.:

Spanska aktier som handlas i EUR, listade i bokstavsordning:
Acciona, Acerinox, ACS, Aedas, Aena, ALB, Almirall, Amadeus IT Group, Applus, ArcelorMittal, Atresmedia, Banco de Sabadell, Banco Santander, Bankia, Bankinter, BBVA, CAF, CaixaBank, Cellnex Telecom, CIEA, Colonial, DIDA, Ebro, EDREAMS ODIGEO, S.A., Enagas, ENCE, Endesa, Ercros, Euskaltel, Faes Farma, FCC, Ferrovial, Fluidra, GCO, Gestamp, Grifols, Grupo Ezentis, IAG, Iberdrola, Inditex, Indra Sistemas, Lar Espana, Liberbank, Logista, Mapfre, Masmovil, Mediaset Espana, Melia Hotels, Merlin Properties, Neinor Homes, NH Hotels, OHL, Prosegur, Prosegur Cash, Red Electrica, Repsol, Sacyr, SGREN, Talgo, Tecnicas Reunidas, Telefonica, Telefonica, Tubacex, Vidrala, Viscofan och Zardoya Otis.

Svenska aktier som handlas i SEK, även dessa i bokstavsordning:
Aarhus Karlshamn (AAK), ABB, Academedia (ACAD), AF (AFRY), Africa Oil (AOI), Alfa Laval (ALFA), Alimak (ALIG), Assa Abloy (ASSA-B), AstraZeneca (AZN), ATCOa (ATCO-A), ATCOb (ATCO-B), Atrium Ljungberg (ATRLJ-B), Attendo (ATT), Autoliv (ALV), Avanza Bank (AZA), Axfood (AXFO), Beijer (BELE), Betsson (BETS-B), Bilia (BILI-A), Billerud Korsnas (BILL), Biogaia (BIOG-B), Biotage Bo (BIOT), Boliden (BOL), Bravida (BRAV), BUFAB (BUFAB), BURE (BURE), Byggmax (BMAX), Castellum (CAST), Catena (CATE), Clas Ohlson (CLAS-B), Cloetta (CLA-B), Concentric (COIC), Coor (COOR), Dios Fastigheter (DIOS), Dometic Group (DOM), Dustin (DUST), Electrolux (ELUX-B), Elekta (EKTA-B), Eltel (ELTEL), Embracer Group (THQQF), Enquest (ENQ), ERIC-A), (ERIC-B), Faberge (FABG), Fagerhult (FAG), Fastighets AB Balder (BALD-B), Fingerprint Card (FING-B), Getinge (GETI-B), Granges (GRNG), Haldex (HLDX), Handelsbanken (SHB), Hennes & Mauritz (HM-B), Hexago (HEXA-B), Hexpol (HPOL-B), HIQ (HIQ), Hoist (HIFI), Holmen AB (HOLM-B), Hufvudstaden (HUFV-A), Husqvarna (HUSQ-B), ICA, Indus Holding (INH) Indutrade (INDT), Investor AB (INVE-B), Inwido (INWI), JM AB (JM), Kindred Group (KIND-SDB), Kink, Klovern, Kungsleden, Latour, Lifco, Lindab, Loomis, Lucara Diamond, Lundbergforetagen, Lundin, Lundin Petroleum, Medivir, Mekonomen, Millicom, MTG, Munters, Mycronic, NCC, Netent, New Wave, NIBE, Nobia, Nobina, Nokia, Nolato, Nordea, OASM, ORX, Pandox, Peab, Pricer, Probi, Qliro, Ratos, Raysearch, Recipharm, Resurs, Saab, Sak, SAS, SCAa, SCAb, Scandi Standard, Scandic Hotels, SE Banken, Securitas, Skanska, SKF, Skistar, Sobi, SSABa, SSABb, Stora Enso, Storytel AB, Svenska Handelsbanken, Sweco, Swedbank, Swedish Match, Tele2, Telia, Tethys, Thule, TOBII, Trelleborg, Troax, Vitrolife, Volvo, Wallenstam och Wihlborgs Fastigheter.

Tyska aktier hos Capital i bokstavsordning som handlas i EUR:
Aareal Bank, Adidas, Allianz, Alstria Office Reit, Aurubis, Basf, Bayer, Beiersdorf, Bilfinger, BMW, Borussia Dortmund, Brenntag, Carl Zeiss Meditec, Commerzbank, Continental, Covestro, Cts Eventim, Daimler, Deutsche Bank, Deutsche Boerse, Deutsche Euroshop, Deutsche Post, Deutsche Telekom, Deutsche Wohnen, Dialog, DRAEGERWERK ST.A.O.N., E.ON, Evonik, Evotec, Fraport, Freenet, Fresenius Medical Care, Fresenius SE & Co, Fuchs Petrolub, Gea Group, Heidelbergcement, Hella, Henkel, Hugo Boss, Infineon, K+S, KION, Lanxess, Leoni, Lufthansa, Merck, Morphosys, Munich Re, Nordex, Norma Group, Osram Licht, PBB, Porsche, PSM, Qiagen, Rheinmetall, RTL Group, RWE, Salzgitter, SAP, Schaeffler, Sgl Carbon, Siemens, Siltronic, Software, Suedzucker, Symrise, TAG Immobilien, TeamViewer AG, Telefonica DE, Thyssenkrupp, TUI, Uniper, United Internet, Voa, Volkswagen och Zalando.

Riskvarning

84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna valutamäklare. Du bör utvärdera ifall du förstår hur CFDer fungerar och ifall du har råd till att ta den höga risken för att potentiella förlora dina pengar.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.