fbpx

Ludvig från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 38 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Plus500's startsida: Enkel och lättöverskådlig
Klicka för större bilder

Plus 500 är ett stort börsnoterat företag med ett börsvärde på över 17 miljarder SEK. De erbjuder möjlighet att handla CFD:er på aktier, index, valutor och kryptovalutor. Det framgångsrika företaget har över 2000 instrument tillgängliga för handel och de är reglerade från Cypern för EU, samt även Storbritannien, Australien, Singapore och Bulgarien. Plus 500 är ansett som en pålitlig, enkel och innovativ plattform för valutahande genom CFD'er. Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)". Prova själv Plus 500 idag, eller läs vidare för att lära dig mer. 79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Plus 500

Plus 500 logo

Totalt betyg

9.56/10

Betyg-detaljer

9
9
9
10
10
10
10
9
10

 • Min. insättning

  EUR100

 • Plattformar

  Plus500 Trader

 • Grundat

  2008

 • Licenser

  Hela 6 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja.

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Dygnet runt.

 • Valuta insättning

  EUR SEK NOK DKK

 
En av världens mest multinationella valutamäklare, med trading appar på 32 olika språk, däribland svenska. Nästan hälften av all handel på Plus500 sker numera från mobil. Ifall du letar efter en seriös "tradingplattform" för valutahandel, som är enkel och pålitlig, så har du kommit rätt. Erbjuder riktigt snabb exekutering av ordrar och har ett globala kontorsnät som har öppet dygnet runt. Med ett avancerat riskhanteringssystem så kan du enkelt hålla koll på snabba och ovanliga prisrörelser, åsikter och nyheter. Upptäck världens mest spännande finansiella marknader, med ofattbart många handelsmöjligheter. Prova en ledande valutamäklare idag, du också!
79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.
 
Du kan använda upp till 30 gångers hävstång på Plus 500 när du handlar med CFD, men det varierar beroende på instrument.
 
96 kr avgift tas ut ifall du inte loggar in på ditt konto under en period av tre månader. Så glöm inte att logga in på Plus500, eftersom det då kostar en extra slant. Men avgiften är dock lägre än hos majoriteten av övriga valutamäklare och med tanke på avsaknad av andra kostnader, så är det ett väldigt fördelaktig konto för valutahandlare.

Sedan januari 2020 så tar Plus500 ut en valutaväxlingsavgift för alla transaktioner på instrument som är denominerade i en annan valuta än den som finns på näringsidkarens konto. Förslaget är därför att från början titta efter och välja EUR som basvaluta ifall du handlar mest med de instrumentet, alternativt USD eller GBP om du kommer handla mest med dessa instrument. Bortsett från det finns det även övernattningsavgifter och garanterade handelsavgifter för stoppordrar.
 
 
+ Börsnoterat företag med börsvärde på 6.5 miljarder SEK.
+ Extremt många instrument, över 2000 olika.
+ Konkurrenskraftiga spreadar.
+ 5 uttag per månad utan kostnad.
+ Kan ha SEK, NOK, USD, GBP eller EUR som basvaluta.
 
- Hemsidan kunde varit snyggare.
- Saknar EUR/TRY och TRY/SEK som valutapar.
- Har inte BankID än.
 
Plus500 har otaliga handelsalternativ. Denna innovativa valutamäklare gör det möjligt att handla var som helst, när som helst. Plus 500 kan nämligen skryta om marknadens bredaste utbud från sin egen trading plattform; Plus500 Trader. Förutom vanlig webbhandel med valutor och råvaror från Safari, IE, Firefox eller Chrome så finns även appar. Plus500 är den enda som lyckats riktigt bra med 3 olika appar; en iPhone/iPad app, en Android app och även Windows telefon app. Plus500 Trader är egenbyggd plattform som ämnar gör det enkelt att få tillgång till ett stort antal instrument genom dator, surfplatta eller mobil. Teknisk analys från Plus500 har fler än 100 tekniska indikatorer som även nybörjare kan hantera.

 
Plus500 erbjuder inte något företagskonto för valutahandel.
 
En av marknadens bästa support-team. Här kan du få svar på alla frågor inom 1 minut under normala handelsförhållanden.
 
Plus 500 är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Plus500CY Ltd, #250/14.
Licens i UK: Ja, Plus500UK Ltd, FRN 509909
Licens i Australien: Ja, Plus500AU Pty Ltd (AFSL #417727)
Annan Licens: Ja, Plus500SG Pte Ltd (UEN 201422211Z), Singapore, CMS100648-1, Israel Securities Authority (ISA)
 
 

Hur ändrar jag basvaluta på kontot?

Fråga supporten så hjälper de dig byta. Även många mindre valutapar som SEK, NOK eller DKK är möjligt.

Vilken licensiering är relevant för svenskar?

Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)".

Vad är största nackdelen med Plus500?

Även om sajten är enastående på många vis, så är verifieringsprocessen det som avskräcker flest. Idag så har de nämligen inte bankid för att underlätta KYC-dokumentationen. Detta innebär att det tar avsevärt längre tid att komma igång än hos nyligen recenserade sajten Skilling.

Finns det några oväntade kostnader hos Plus500?

I motsats till många andra online trading sajter så har Plus500 inga avgifter vid insättning, öppnande eller stängning av en position eller för att se kurser och grafer i realtid. Den enda avgiften som kan uppfattas som irriterande hos Plus500 är inaktivitetsavgiften på $10 per månad, när du inte loggar in på kontot på minst 3 månader i sträck. Å andra sidan är det rätt enkelt att logga in på kontot, för att slippa extra avgifter. Liksom alla valutamäklare så tillkommer en nattfinansieringskostnad, som automatiskt tas från ditt konto. Ifall du valt att köpa en valuta som har högre ränta än valutan du inte tror på, så kan du istället gå plus här.

Kan jag få negativ balans på mitt Plus500 konto?

Nej, kunder på Plus500 kan inte förlora mer pengar än de har på kontot. Så kallad "margin call" funktionen finns för att förhindra kunder från att få en negativ balans på sitt konto.
Bolaget bakom Plus 500 har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Plus500CY Ltd
 • Plus500: Giganten för valutahandel

  Denna gång tittar vi närmare på Plus 500, en mäklare som är noterad på Londonbörsen. Aktien handlas sedan juli 2018 på Londonbörsens Main Market under kortnamnet PLUS och är en beståndsdel...

  ›› Läs nyheten

 • 10 anledningar att handla med Plus500

  Handelsplattformen Plus500 (recension) är en given favorit för många online traders som ställer höga krav på användarvänligt gränssnitt, ett rikt utbud av instrument att handla samt avancerad...

  ›› Läs nyheten

 • Årets 3 bästa trading sajter för 2020 utsedda

  Valutahandel avslutar årets första månad 2020 med att utse de senaste 12 månadernas bästa trading sajter för valutahandel, mobil-trading och innovativ online trading som innefattar möjlighet ti...

  ›› Läs nyheten

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.