Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-05-22 14:01:16). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.64 - 0.16 %
EUR/USD 1.12 + 0.03 %
EUR/GBP 0.88 + 0.48 %
GBP/USD 1.27 - 0.44 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.64 -0.16 %
EUR/USD 1.12 +0.03 %
EUR/GBP 0.88 +0.48 %
GBP/USD 1.27 -0.44 %
USD/CHF 1.01 -0.33 %
USD/TRY 6.1 +0.86 %
USD/GBP 0.79 +0.44 %
USD/NOK 8.74 -0.22 %
Skilling's hemsida: Kom igng p bara 10 sek!
Klicka för större bilder

Kom igång på 10 sekunder med valutahandel i världsklass hos Skilling. Här finns fullt av andra instrument med för den delen. En ny valutamäklare som håller en helt annan nivå. Med bankID så kommer du igång mycket snabbare och allt är extremt lättförklarat, smidigt och snyggt. Du kan leta hela dagen, men kommer aldrig hitta ett lika bra ställe att handla valuta, råvaror och aktier på som Skilling's handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

10
9
10
10
9
9
9
 • Min. insättning

  500 kronor

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2019

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Ja, dygnet runt

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR GBP

Världens bästa valutamäklare? Enligt oss på valutahandel.se så är Skilling faktiskt bäst på marknaden för handel på nätet. Läs varför nedan, i en helt oberoende recension.

Några av de skarpaste entreprenörerna i Sverige har gått ihop och lanserat Skilling, en nytänkande aktör inom valutahandel och trading. En av Sveriges yngsta miljardärer, Henrik Persson Ekdahl från Optimizer Invest och Anders Berglund som tidigare var Sveriges chef för Google, är två av många tunga namn bakom Skilling. Optimizer Invest har själva investerat 100 miljoner SEK i den nya trading-firman och flera andra investerare har gått in med betydande belopp för att förenkla allt med aktie-, råvaru- och valutahandel på nätet.

Målet är att det vara synnerligen enkelt och lätt att komma igång, vilket de verkligen lyckats med. Du kan skapa ett demo-konto på 10 sekunder och testa på kontot. Verifiering av kontot, som ofta är det krångligaste för valutahandlare, går på ytterligare 30 sekunder med hjälp av bankID. Detta tar ofta rejält mycket längre tid hos andra valutamäklare.

Det är även otroligt smidigt att få en översikt av alla handelspositioner och kostnader hos Skilling, något som ofta är svårt hos konkurrenter. Bolaget är vidare extremt hjälpsamma med information för nya traders. Deras "academy" har 54 lektioner, som du kan bocka av efterhand. Vi rekommenderar alla som är nybörjare eller medelbra på valutahandel att noggrant läsa igenom Skilling's academy som komplement till vår egen valutaskola.
För svenskar så ges upp till 30x belåning på insatt kapital.
Avgifterna och kostnaderna för Skilling är väldigt rimliga och generösa. Du har ingen avgift vid inaktivitet och det saknas krav på hur mycket du behöver handla. Du kommer enkelt igång med 500 kr som insatt belopp.
+ Kom igång på endast 10 sekunder! Snabbast av alla.
+ Otroligt snygg och användarvänlig sajt med många smarta funktioner.
+ Först med att erbjuda BankID för kontoverifiering.
+ Supertydligt att se belåning, exponering etc.
+ Riktigt bra trading-skola med 52 lektioner.
- Skilling kunde haft fler exotiska valutor att handla med.
- Skilling saknar islamiska konto för handel.
- Ingen svensk support än.
Den nya valuta-, aktie och råvarumäklaren Skilling erbjuder en egenskapad plattform. Eftersom investerarna bakom har otroligt bra kontakter, så är det ingen överraskning att deras handelsplattform är enastående. Den är helt i en egen klass och ger på sekunden tydligt info om din belåning, alla positioner och historik. Sökfunktionen är blixtsnabb, precis som Google själv och det är ju en stor fördel när man ska hitta ett instrument eller aktie.
Skilling är en av få aktörer inom valutahandel som erbjuder svensk support dygnet runt. Bolaget är skapat av en grupp svenskar, så det är kanske inte så märkligt trots allt? Nivån på supporten är riktigt hög och både nybörjare och mer avancerade valutahandlare kan känna sig bekväma att få snabba svar från Skilling.
 
 

Är Skilling en pålitlig valutamäklare?

Trots att Skilling skapades så sent som 2019, så ägs det av ledande tech-gurus från Sverige med fd svenska Google chefen som VD. Bolaget EU-reglerat från Cypern. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar. Skilling är inte en bluff, utan istället en av marknadens absolut ledande aktörer när det kommer till användarvänlighet, språk, spreads, kunskap och regler.
  Inga fler nyheter om Skilling tillgängliga.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved