Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-11-13 11:10:39). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.75 + 0.35 %
EUR/USD 1.1 + 0.05 %
EUR/GBP 0.86 + 0.06 %
GBP/USD 1.29 - 0.01 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.75 +0.35 %
EUR/USD 1.1 +0.05 %
EUR/GBP 0.86 +0.06 %
GBP/USD 1.29 -0.01 %
USD/CHF 0.99 -0.35 %
USD/TRY 5.76 -0.3 %
USD/GBP 0.78 +0.01 %
USD/NOK 9.23 +0.69 %
Skilling's hemsida: Kom igng p 10 sekunder
Klicka för större bilder

Kom igång på 10 sekunder med valutahandel i världsklass hos Skilling. Här finns fullt av andra instrument med för den delen. En ny valutamäklare som håller en helt annan nivå. Med bankID så kommer du igång mycket snabbare och allt är extremt lättförklarat, smidigt och snyggt. Du kan leta hela dagen, men kommer aldrig hitta ett lika bra ställe att handla valuta, råvaror och aktier på som Skilling's handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

8
10
10
10
9
9
9
 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2019

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Ja, dygnet runt

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR GBP

Världens bästa valutamäklare? Enligt oss på valutahandel.se så är Skilling faktiskt bäst på marknaden för handel på nätet. Läs varför nedan, i en helt oberoende recension.

Några av de skarpaste entreprenörerna i Sverige har gått ihop och lanserat Skilling, en nytänkande aktör inom valutahandel och trading. En av Sveriges yngsta miljardärer, Henrik Persson Ekdahl från Optimizer Invest och Anders Berglund som tidigare var Sveriges chef för Google, är två av många tunga namn bakom Skilling. Optimizer Invest har själva investerat 100 miljoner SEK i den nya trading-firman och flera andra investerare har gått in med betydande belopp för att förenkla allt med aktie-, råvaru- och valutahandel på nätet.

Målet är att det vara synnerligen enkelt och lätt att komma igång hos online trading-mäklaren Skilling, vilket de verkligen lyckats med. Du kan skapa ett demo-konto på 10 sekunder och testa på kontot. Verifiering av kontot, som ofta är det krångligaste för valutahandlare, går på ytterligare 30 sekunder med hjälp av bankID. Detta tar ofta rejält mycket längre tid hos andra valutamäklare.

Det är även otroligt smidigt att få en översikt av alla handelspositioner och kostnader hos Skilling, något som ofta är svårt hos konkurrenter. Bolaget är vidare extremt hjälpsamma med information för nya traders. Deras "academy" har 54 lektioner, som du kan bocka av efterhand. Vi rekommenderar alla som är nybörjare eller medelbra på valutahandel att noggrant läsa igenom Skilling's academy som komplement till vår egen valutaskola.
För svenskar så ges upp till 30x belåning på insatt kapital vid handel med valuta (större valutapar). Hävstången vid handel med råvaror ligger på 10x, medan krypto har maximalt 2x belåning.
Avgifterna och kostnaderna för Skilling är väldigt rimliga och generösa. Du har ingen avgift vid inaktivitet och det saknas krav på hur mycket du behöver handla. Du kommer enkelt igång med 500 kr som minsta insatta belopp.
+ Kom igång på endast 10 sekunder! Snabbast av alla.
+ Otroligt snygg och användarvänlig sajt med många smarta funktioner.
+ Först med att erbjuda BankID för kontoverifiering.
+ Supertydligt att se belåning, exponering etc.
+ Riktigt bra trading-skola med 52 lektioner.
- Skilling kunde haft fler exotiska valutor att handla med.
- Skilling saknar islamiska konto för handel.
Den nya valuta-, aktie och råvarumäklaren Skilling erbjuder en egenskapad plattform. Eftersom investerarna bakom har otroligt bra kontakter, så är det ingen överraskning att deras handelsplattform är enastående. Den är helt i en egen klass och ger på sekunden tydligt info om din belåning, alla positioner och historik. Sökfunktionen är blixtsnabb, precis som Google själv och det är ju en stor fördel när man ska hitta ett instrument eller aktie.
Bolaget är skapat av en grupp svenskar och norrmän, så man hade hoppats på att de alltid hade skandinavisk support tillgängligt. Men så är inte fallet ännu. Du får prata med engelsk support på kvällar och under natten. Nivån på supporten är dock bra och både nybörjare och mer avancerade valutahandlare kan känna sig bekväma att få snabba svar från Skilling.
 
 

Är Skilling en pålitlig valutamäklare?

Trots att Skilling skapades så sent som 2019, så ägs det av ledande tech-gurus från Sverige med fd svenska Google chefen som VD. Bolaget EU-reglerat från Cypern. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar. Skilling är inte en bluff, utan istället en av marknadens absolut ledande aktörer när det kommer till användarvänlighet, språk, spreads, kunskap och regler.
 • Skilling trading blir huvudpartner till Fulham FC

  Den skandinaviska online trading sajten Skilling blir ny huvudpartner till det engelska fotbollslaget Fulham FC. Deras varumärke och namn kommer finnas med logo på två ställen på matchtröjorna hos Ful...

 • Skilling piffar upp med ny webbplats

  Skilling släppte idag en helt ny webbplats, som bygger på en omarbetad webbdesign. Målet tycks ha varit att på ett tydligare sätt få fram de största fördelarna med bolaget och få alla online trading i...

 • Valutahandel i Sverige: 5 st iakttagelser

  Valutahandel kan vara många olika saker för svenskar. Men onekligen är det så att flertalet ser valutaväxlingar som något synonymt med handel med valuta, vilket givetvis inte stämmer. Några av våra fo...

 • 7 anledningar att banker inte skriver om att blanka aktier

  Det finns många anledningar till att banker och aktiemäklare själva sällan ens tar upp begreppet "att blanka aktier". Att blanka aktier är nämligt något fult för många och det finns många riktlinjer s...

 • Strategen André Lavold går in som ny VD på Skilling

  Den norska superentreprenören André Lavold, ibland kallad "strategen bakom Optimizer Invest" av vissa med inblick, går in som ny VD för online trading företaget Skilling, som lanserades i april 2019....

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved