Frida från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 40 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Skilling's hemsida: Kom igng p 10 sekunder
Klicka för större bilder

Kom igång på 10 sekunder med krypto- och valutahandel i världsklass hos Skilling. Här finns fullt av andra instrument med för den delen. En ny valutamäklare som håller en helt annan nivå för CFD'er. Med bankID så kommer du igång mycket snabbare och allt är extremt lättförklarat, smidigt och snyggt. Du kan leta hela dagen, men kommer aldrig hitta ett lika bra ställe att handla valuta, råvaror som olja eller aktier på som Skilling's handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalt betyg

9.71/10

Betyg-detaljer

9
10
10
10
10
9
10
 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Ja, dygnet runt

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR GBP

Världens bästa valutamäklare? Enligt oss på valutahandel.se så är Skilling faktiskt bäst på marknaden för handel på nätet. Läs varför nedan, i en helt oberoende recension.

Några av de skarpaste entreprenörerna i Sverige har gått ihop och lanserat Skilling, en nytänkande aktör inom valutahandel och olje trading. En av Sveriges yngsta miljardärer, Henrik Persson Ekdahl från Optimizer Invest och Anders Berglund som tidigare var Sveriges chef för Google, är två av många tunga namn bakom Skilling. Optimizer Invest har själva investerat 100 miljoner SEK i den nya trading-firman och flera andra investerare har gått in med betydande belopp för att förenkla allt med aktie-, råvaru- och valutahandel på nätet.

Målet är att det vara synnerligen enkelt och lätt att komma igång hos online trading-mäklaren Skilling, vilket de verkligen lyckats med. Du kan skapa ett demo-konto på 10 sekunder och testa på kontot. Verifiering av kontot, som ofta är det krångligaste för valutahandlare, går på ytterligare 30 sekunder med hjälp av bankID. Detta tar ofta rejält mycket längre tid hos andra valutamäklare.

Det är även otroligt smidigt att få en översikt av alla handelspositioner och kostnader hos Skilling, något som ofta är svårt hos konkurrenter. Bolaget är vidare extremt hjälpsamma med information för nya traders. Deras "academy" har 54 lektioner, som du kan bocka av efterhand. Vi rekommenderar alla som är nybörjare eller medelbra på valutahandel att noggrant läsa igenom Skilling's academy som komplement till vår egen valutaskola.
För svenskar så ges upp till 30x belåning på insatt kapital vid handel med valuta (större valutapar). Hävstången vid handel med råvaror ligger på upp till 20x, medan krypto har maximalt 2x belåning. För guld så får du en belåning på 20 gånger, medan de andra råvarorna ligger på 10x hävstång.
Avgifterna och kostnaderna för Skilling är väldigt rimliga och generösa. Du har ingen avgift vid inaktivitet och det saknas krav på hur mycket du behöver handla. Du kommer enkelt igång med 1000 kr som minsta insatta belopp. Dock så rekommenderar vi på valutahandel att du sätter in minst 10 000 kr som startbelopp, då man aldrig vet om marknaden går emot dig under en viss tidsperiod.
Spreaden är bland de lägsta i marknaden när man räknar den faktiska spreader som du som trader kommer få i slutändan. Anledning: De gör minimalt med re-quotes på sina priser, medan konkurrenterna ofta ändrar priser i högre utsträckning.
+ Kom igång på endast 10 sekunder! Snabbast av alla.
+ Otroligt snygg och användarvänlig sajt med många smarta funktioner.
+ Först med att erbjuda BankID för kontoverifiering.
+ Supertydligt att se belåning, exponering etc.
+ Riktigt bra trading-skola med 52 lektioner.
- Skilling kunde haft fler exotiska valutor att handla med.
- Skilling saknar islamiska konto för handel.
- Det går endast att köra med en fast belåning, dvs 5x för aktier och 30x hävstång för valutahandel med CFDer.
Den nya valuta-, aktie och råvarumäklaren Skilling erbjuder tre olika plattformar. SkillingTrader är en egenskapad plattform. Eftersom investerarna bakom har otroligt bra kontakter, så är det ingen överraskning att deras handelsplattform är enastående. Den är helt i en egen klass och ger på sekunden tydligt info om din belåning, alla positioner och historik. Sökfunktionen är blixtsnabb, precis som Google själv och det är ju en stor fördel när man ska hitta ett instrument eller aktie.


För alla som hellre kör cTrader, så är det också en möjlighet. Bara fråga supporten efter att du registrerat dig så fixar de cTrader till dig.

Slutligen så har Skilling numera även integration med MT4. Detta är världens mest använda plattform för valutahandel och väldigt etablerad och poppis, inte minst för att den är väldigt tydlig, enkel och snabb.
Bolaget är skapat av en grupp svenskar och norrmän, så skandinavisk support finns givetvis tillgängligt. Nivån på supporten är bra och både nybörjare och mer avancerade valutahandlare kan känna sig bekväma att få snabba svar från Skilling. Som alternativ finns även support på engelska och tyska.
 
 

Är Skilling en pålitlig valutamäklare?

Trots att Skilling skapades så sent som 2016, så ägs det av ledande tech-gurus från Sverige och med André Lavold som VD för Skilling Group. Bolaget är EU-reglerat från Cypern, så deras Cypriotiska licens gäller över hela Europa. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar. Skilling är inte en bluff, utan istället en av marknadens absolut ledande aktörer när det kommer till användarvänlighet, språk, spreads, kunskap och regler. Skilling graf intervall

Hur kan jag ändra tidshorisont för Skillings grafer?

Skilling Trader har oändligt med möjligheter gällande inställningar. Klicka på "15m" i toppen av grafen (bredvid EURUSD i vårt exempel ovan). Välj sedan den tidshorisont som du föredrar. Standardinställningen är grafer där varje stapel är på 15 minuter. Ifall du ska göra day trading så föredrar vissa att byta mellan 1 minuts staplar, 15 minuters staplar och kanske sedan för bättre översikt se dags eller timvis candlestick staplar. Ifall du scrollar med musen uppåt så drar sedan grafen ihop sig, medan den utökas ifall du rör scrolled nedåt.

Går det att ändra bakgrundsfärg hos Skilling?

Ja, det går att skifta mellan vit eller svart bakgrund. Först måste du registrera dig och logga in. Klicka på menyn (till vänster om logon). Välj därefter inställningar eller "settings" ifall du har engelska förvalt. Därefter kan du klicka på färgval för att ändra till mörk bakgrund. Eller ifall du redan har mörk bakgrund på grafer, så kan du välja den ljusa istället. Skilling's färginställningar

Kan jag handla olja genom Skilling?

Ja, du kan handla både WTI (Western Texas Intermediate olja) eller Brent Crude hos Skilling. Mer info här!

Erbjuder Skilling handel med olja genom ETF'er?

Ja, du kan handla minst 6 olika ETF'er för oljemarknaden och även några internationellt ansedda fonder genom plattformen. Några intressanta oljerelaterade instrument inkluderar iShares Oil E&S, MVOil Service, Ultrashort Oil&Gas, SPDR Oil E&S, iShares DJ Energy och iShares Global Energy. Vårt tips är annars att handla Brent olje CFD'er hos Skilling, då dessa har hög likviditet, riktigt snabba avslut och schysst spread.

Jag har problem med att göra insättning hos Skilling. Vad kan felet vara?

Det finns alltid en mänga olika anledningar till att du inte lyckas göra en insättning. Betalningsleverantörer till valutahandelsfirmor har många säkerhetsaspekter och ifall du gör något som är förknippat med bedrägeri, så är det möjligt att ditt IP, din dator eller ditt konto blir blockerat. Några anledningar till detta kan vara att du använder en VPN, råkar använda ett blockerat kort, har skrivit in felaktig adress hos Skilling, har gjort ett stavfel på någon siffra eller liknande. Det bästa du kan göra är att kontakta Skilling's support, så löser det sig troligen relativt snabbt.

Står ordet Skilling för något speciellt?

Skilling är ett individuellt EU-varumärke i niceklasserna 9, 35, 36, 41 och 42. Ordet "skilling" eller "skillingar" var i början av 1500-talet en räkneenhet som motsvarar 12 penningar i både Sverige samt Danmark-Norge. 1776 så bestämdes det att svenska riksdaler skulle fördelas i 48 skillingar, medan varje enskild skilling skulle delas in i 12 runstycken. 1855 så uppgavs myntning av Skillingar och det slutade gälla som kontanter.
Bolaget bakom Skilling har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Skilling Group
 • Skilling: Från nybörjare till trading-kungar

  Idag gör Valutahandel.se en djupdykning i valutamäklaren Skilling, som grundades av bland annat Anders Berglund, tidigare VD för Google Sverige och entreprenörerna Henrik Persson Ekdahl, André Lavold...

  ›› Läs nyheten

 • Valutahandel med MT4? Skilling har det nu!

  Letar du efter den bästa möjliga sajten för valutahandel eller online trading med MT4? Då har vi goda nyheter till dig. Idag så lanserade nämligen Skilling MetaTrader 4. Ifall du är osäker på vilka Me...

  ›› Läs nyheten

 • Valutahandel med nedladdningsbar plattform

  Innan vi börjar titta på detta: Vad är en valutahandelsplattform? Hur skiljer sig en nedladdningsbar sådan från en vanlig plattform för valutahandel? Här går vi igenom likheter och skillnader samt tar...

  ›› Läs nyheten

 • Exotisk valutahandel: 2 anledningar till stärkt ZAR

  Idag går vi på Valutahandel.se igenom 2 anledningar till varför att den sydafrikanska randen (ZAR) har stärks på slutet. Under de senaste veckorna har vi som gillar valutahandel nämligen sett en snabb...

  ›› Läs nyheten

 • Hetast valutahandel: CAD stärks mot USD

  Den kanadensiska dollarn stärktes mot sin amerikanska motsvarighet under vecka 22, rapporterar Valutahandel. I stort sett har Loonien, den kanadensiska dollarn, utvecklats bra, speciellt med tanke på...

  ›› Läs nyheten

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved