Greg från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren IC Markets för 15 minuter sedan.

» Prova IC Markets du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Skilling's hemsida: Kom igng p 10 sekunder
Klicka för större bilder

Kom igång på 10 sekunder med aktie- krypto- och valutahandel i världsklass hos Skilling. Här finns fullt av andra instrument med för den delen. En ny valutamäklare som håller en helt annan nivå för CFD'er. Med bankID så kommer du igång mycket snabbare och allt är extremt lättförklarat, smidigt och snyggt. Du kan leta hela dagen, men kommer aldrig hitta ett lika bra ställe att handla valuta, råvaror som olja eller aktier på som Skilling's handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalt betyg

9.71/10

Betyg-detaljer

9
10
10
10
10
9
10

 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja, dygnet runt

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR GBP

 
Världens bästa valutamäklare? Enligt oss på valutahandel.se så är Skilling faktiskt bäst på marknaden för handel på nätet. Läs varför nedan, i en helt oberoende recension.

Några av de skarpaste entreprenörerna i Sverige har gått ihop och lanserat Skilling, en nytänkande aktör inom valutahandel och olje trading. En av Sveriges yngsta miljardärer, Henrik Persson Ekdahl från Optimizer Invest och Anders Berglund som tidigare var Sveriges chef för Google, är två av många tunga namn bakom Skilling. Optimizer Invest har själva investerat 100 miljoner SEK i den nya trading-firman och flera andra investerare har gått in med betydande belopp för att förenkla allt med aktie-, råvaru- och valutahandel på nätet.

Målet är att det vara synnerligen enkelt och lätt att komma igång hos online trading-mäklaren Skilling, vilket de verkligen lyckats med. Du kan skapa ett demo-konto på 10 sekunder och testa på kontot. Verifiering av kontot, som ofta är det krångligaste för valutahandlare, går på ytterligare 30 sekunder med hjälp av bankID. Detta tar ofta rejält mycket längre tid hos andra valutamäklare.

Det är även otroligt smidigt att få en översikt av alla handelspositioner och kostnader hos Skilling, något som ofta är svårt hos konkurrenter. Bolaget är vidare extremt hjälpsamma med information för nya traders. Deras "academy" har 54 lektioner, som du kan bocka av efterhand. Vi rekommenderar alla som är nybörjare eller medelbra på valutahandel att noggrant läsa igenom Skilling's academy som komplement till vår egen valutaskola.
 
Hos Skilling kan man som svensk registrera sig väldigt enkelt tack vare att de har stöd för svenskt BankID (även för andra nordiska länder t.ex. Norge).

Detta är mycket fördelaktigt för dig som ny kund på så sätt att man inte behöver skicka in kopior på pass/id-kort och t.ex. kopior på elräkning eller liknande eftersom hela kundkännedomsprocessen (KYC) om krävs enligt penninglagstiftningen i Europa, som många andra tradingmäklare kräver. Prova registrera med bank ID nu!
 
För svenskar så ges upp till 30x belåning på insatt kapital vid handel med valuta (större valutapar). Hävstången vid handel med råvaror ligger på upp till 20x, medan krypto har maximalt 2x belåning. För guld så får du en belåning på 20 gånger, medan de andra råvarorna ligger på 10x hävstång.
 
Avgifterna och kostnaderna för Skilling är väldigt rimliga och generösa. Du har ingen avgift vid inaktivitet och det saknas krav på hur mycket du behöver handla. Du kommer enkelt igång med 1000 kr som minsta insatta belopp. Dock så rekommenderar vi på valutahandel att du sätter in minst 10 000 kr som startbelopp, då man aldrig vet om marknaden går emot dig under en viss tidsperiod.
Spreaden är bland de lägsta i marknaden när man räknar den faktiska spreader som du som trader kommer få i slutändan. Anledning: De gör minimalt med re-quotes på sina priser, medan konkurrenterna ofta ändrar priser i högre utsträckning.
 
Hos Skilling finns flera bra betalmetoder för oss svenskar, inklusive direkt banköverföring med hjälp av Trustly, betalkort och till och med Swish-överföring.

 
+ Kom igång på endast 10 sekunder! Snabbast av alla.
+ Otroligt snygg och användarvänlig sajt med många smarta funktioner.
+ Först med att erbjuda BankID för kontoverifiering.
+ Supertydligt att se belåning, exponering etc.
+ Riktigt bra trading-skola med 52 lektioner.
 
- Skilling kunde haft fler exotiska valutor att handla med.
- Skilling saknar islamiska konto för handel.
- Det går endast att köra med en fast belåning, dvs 5x för aktier och 30x hävstång för valutahandel med CFDer.
 
Den nya valuta-, aktie och råvarumäklaren Skilling erbjuder tre olika plattformar. SkillingTrader är en egenskapad plattform. Eftersom investerarna bakom har otroligt bra kontakter, så är det ingen överraskning att deras handelsplattform är enastående. Den är helt i en egen klass och ger på sekunden tydligt info om din belåning, alla positioner och historik. Sökfunktionen är blixtsnabb, precis som Google själv och det är ju en stor fördel när man ska hitta ett instrument eller aktie.


För alla som hellre kör cTrader, så är det också en möjlighet. Bara fråga supporten efter att du registrerat dig så fixar de cTrader till dig.

Slutligen så har Skilling numera även integration med MT4. Detta är världens mest använda plattform för valutahandel och väldigt etablerad och poppis, inte minst för att den är väldigt tydlig, enkel och snabb.
 
Man kan tyvärr inte registrera sig med företagskonto hos Skilling.
 
Bolaget är skapat av en grupp svenskar och norrmän, så skandinavisk support finns givetvis tillgängligt. Nivån på supporten är bra och både nybörjare och mer avancerade valutahandlare kan känna sig bekväma att få snabba svar från Skilling. Som alternativ finns även support på engelska och tyska.
 
Skilling är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Skilling Ltd (No. 357/18)
Licens i UK: Ja, Skilling Ltd (FCA: 810951)
Licens på Seychellerna: Ja, Skilling (Seychelles) Limited (No: SD042)
 
 
Valuta trading strategier som fungerar

Vilka valutapar kan handlas hos Skilling?

EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, USD/JPY, USD/CHF, GBP/JPY, USD/CAD, EUR/GBP, EUR/CHF, CHF/JPY, EUR/CAD, GBP/CAD, CAD/CHF, GBP/CHF, CAD/JPY, AUD/USD, AUD/JPY, NZD/USD, EUR/AUD, GBP/AUD, AUD/CAD, AUD/NZD, NZD/JPY, USD/NOK, AUD/CHF, GBP/NZD, EUR/NZD, NZD/CAD, GBP/SGD, EUR/NOK, USD/DKK, GBP/NOK, NZD/CHF, EUR/DKK, EUR/SEK, GBP/SEK, USD/SEK, NOK/SEK, CAD/NOK, CHF/NOK, GBP/DKK, NOK/JPY, AUD/NOK, NOK/DKK, USD/MXN, USD/SGD, EUR/HUF, USD/PLN, USD/TRY, EUR/TRY, EUR/HKD, EUR/ZAR, SGD/JPY, USD/HKD, USD/ZAR, EUR/MXN, EUR/PLN, GBP/ZAR, USD/HUF, EUR/CZK, USD/CZK, EUR/RUB, USD/RUB, USD/CNH, AUD/SGD, CHF/PLN, EUR/SGD, USD/ILS, TRY/JPY, USD/RON, USD/THB, ZAR/JPY och AUD/PLN.

Har Skilling några råvaror att handla?

Ja, du kan handla guld, silver, WTI olja, Brent olja och naturgas med CFD'er. Fler sägs vara på gång inom kort. Kvinna som vinner på valutahandel

Går det att handla aktieindex hos Skilling?

Ja, de erbjuder trading med Spain 35, Switzerland 20, UK 100, Netherlands 25, Italy 40, Germany 30, EU Stocks 50, France 40, Australia 200, China A50, Hong Kong 50, Japan 225, Singapore Index, S&P 500, NASDAQ 100 och DOWJONES 30.

Är Skilling en pålitlig valutamäklare?

Trots att Skilling skapades så sent som 2016, så ägs det av ledande tech-gurus från Sverige och med André Lavold som VD för Skilling Group. Bolaget är EU-reglerat från Cypern, så deras Cypriotiska licens gäller över hela Europa. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar. Skilling är inte en bluff, utan istället en av marknadens absolut ledande aktörer när det kommer till användarvänlighet, språk, spreads, kunskap och regler. Skilling graf intervall

Hur kan jag ändra tidshorisont för Skillings grafer?

Skilling Trader har oändligt med möjligheter gällande inställningar. Klicka på "15m" i toppen av grafen (bredvid EURUSD i vårt exempel ovan). Välj sedan den tidshorisont som du föredrar. Standardinställningen är grafer där varje stapel är på 15 minuter. Ifall du ska göra day trading så föredrar vissa att byta mellan 1 minuts staplar, 15 minuters staplar och kanske sedan för bättre översikt se dags eller timvis candlestick staplar. Ifall du scrollar med musen uppåt så drar sedan grafen ihop sig, medan den utökas ifall du rör scrolled nedåt.

Går det att ändra bakgrundsfärg hos Skilling?

Ja, det går att skifta mellan vit eller svart bakgrund. Först måste du registrera dig och logga in. Klicka på menyn (till vänster om logon). Välj därefter inställningar eller "settings" ifall du har engelska förvalt. Därefter kan du klicka på färgval för att ändra till mörk bakgrund. Eller ifall du redan har mörk bakgrund på grafer, så kan du välja den ljusa istället. Skilling's färginställningar

Kan jag handla olja genom Skilling?

Ja, du kan handla både WTI (Western Texas Intermediate olja) eller Brent Crude hos Skilling. Mer info här!

Erbjuder Skilling handel med olja genom ETF'er?

Ja, du kan handla minst 6 olika ETF'er för oljemarknaden och även några internationellt ansedda fonder genom plattformen. Några intressanta oljerelaterade instrument inkluderar iShares Oil E&S, MVOil Service, Ultrashort Oil&Gas, SPDR Oil E&S, iShares DJ Energy och iShares Global Energy. Vårt tips är annars att handla Brent olje CFD'er hos Skilling, då dessa har hög likviditet, riktigt snabba avslut och schysst spread.

Jag har problem med att göra insättning hos Skilling. Vad kan felet vara?

Det finns alltid en mänga olika anledningar till att du inte lyckas göra en insättning. Betalningsleverantörer till valutahandelsfirmor har många säkerhetsaspekter och ifall du gör något som är förknippat med bedrägeri, så är det möjligt att ditt IP, din dator eller ditt konto blir blockerat. Några anledningar till detta kan vara att du använder en VPN, råkar använda ett blockerat kort, har skrivit in felaktig adress hos Skilling, har gjort ett stavfel på någon siffra eller liknande. Det bästa du kan göra är att kontakta Skilling's support, så löser det sig troligen relativt snabbt.

Står ordet Skilling för något speciellt?

Skilling är ett individuellt EU-varumärke i niceklasserna 9, 35, 36, 41 och 42. Ordet "skilling" eller "skillingar" var i början av 1500-talet en räkneenhet som motsvarar 12 penningar i både Sverige samt Danmark-Norge. 1776 så bestämdes det att svenska riksdaler skulle fördelas i 48 skillingar, medan varje enskild skilling skulle delas in i 12 runstycken. 1855 så uppgavs myntning av Skillingar och det slutade gälla som kontanter.

Vilka Europeiska aktier kan handlas genom Skilling?EU flaggan

Sverige: NCC AB, Alfa Laval AB, Assa Abloy B, Astrazeneca Plc, Atlas Copco A, Atlas Copco B, Axfood AB, Electrolux B, Elekta, Epiroc AB, Ericsson B, Fingerprint Cards, Getinge, H&M, Hexagon AB-B, Instrum Justitia AB, Investor B, Kinnevik AB, Loomis AB, Lundin Petroleum AB, Nordea Bank, RATOS AB-B, Sandvik AB, SEB, Securitas B, Skanska AB, SKF B, Svenska Cellulosa B, Svenska Handelsbanken, Swedbank, Swedish Match, Swedish Orphan, Tele2 B, Telia Company (SEK) och Volvo B. Oavstående svenska aktier hos Skilling handlas med CFD'er.

Norska flaggan Norge: BW LPG, DNB, DNO, Equinor, Frontline, Kvaerner, Mowi, Norsk Hydro, Norwegian Air, Orkla, PGS, REC Silicon, Schibsted, Storebrand, Subsea 7 SA, Telenor och Yara International. Även dessa instrument är genom CFD'er.

Frankrike: Accor, Air France-KLM, Air Liquide, Airbus Group SE, Alstom, Altran Techn, Arkema, Atos SE, AXA, BioMerieux, BNP Paribas, Bouygues, Bureau Veritas, Carrefour, Casino Guichard, Christian Dior, CNP Assurances SA, Credit Agricole, Danone, Dassault Systemes, Edenred SA, Eiffage SA, Elior Group, Engie, Eramet, Esso A, Eurofins, Euronext NV, Eutelsat Comm, Faurecia, Gecina SA, Genfit, Hermes, Icade SA, Iliad SA, Ingenico Group, Ipsen SA, Ipsos SA, JC Decaux, Kering, Klepierre, Korian, Lagardere, Legrand SA, L'Oreal, LVMH, Maisons France, Mercialys, Michelin, Neopost SA, Nexans SA, Orange S.A., Orpea, Pernod Ricard, Pierre & Vacanc, Plastic Omnium, Publicis Groupe, Remy Cointreau, Renault, Rexel SA, Safran SA, Saint-Gobain, Sanofi Aventis, Schneider Electric, Scor SE, Societe Generale, Sodexo, Soitec, Sopra Steria G, STMicroelectronics , Suez, Synergie SA, Teleperformance SA, Tessi SA, Tf1, Thales, Total Gabon, Ubisoft, Valeo, Veolia, Vicat SA, Vinci, Vivendi och Wendel SA. Som vanligt är det med CFD'er som handeln sker.

Irland: Paddy Power Betfair (IRE) CFD.

Italien: Italiens flaggaAmplifon SpA, Atlantia, Autogrill, Azimut Holding Spa, Brunello Cucinelli, Buzzi Unicem, Cattolica Ass, Cerved Information, Danieli & Co, Davide Campari, Diasorin, ENEL, ENI, ERG SpA, Ferrari NV (IT), Fiat Chrysler Auto, FinecoBank Banca, Freni Brembo, I.M.A., INWIT, Italgas SPA, Juventus FC, Leonardo SpA, Mediaset, Mediobanca, Moncler Spa, Piaggio & C. SpA, Prysmian, Recordati, SAIPEM, Salvat Ferragamo, Snam SpA, Tenaris (EUR), Terna, Tods, Ubi Banca och UniCredit SpA. Som vanligt så sker tradingen med CFD'er.

Storbritannien: Barclays (USD), BHP Billiton (USD), BP Plc (ADR), BA Tobacco, GlaxoSmithKline-ADR, HSBC Holdings ADR, Johnson and Johnson, Lloyds Bank ADR, Rio Tinto (USD), Royal Dutch Shell A och Unilever PLC (USD) med CFD'er.

Spanien: Acciona, Acerinox, ACS Construction, Aena SA, Amadeus IT Holding, Applus Services, Atresmedia Corp, Banco Bilbao, Bankinter SA, Bolsas y Mercados, CaixaBank, Ebro Foods SA, Enagas, Endesa, FCC SA, Ferrovial SA, Grifols SA, Iberdrola,, Inditex, Indra Sistemas SA, Mediaset Espana, Melia Hotels, NH Hotel Group, Red Electrica, Repsol SA, Siemens Gamesa, Tecnicas, Reunidas, Telefonica, Viscofan SA och Zardoya Otis genom CFD-handel.

Tyskland: Tyska flagganMerck & Co., SAP, Siemens, Volkswagen Group, Allianz, Wirecard, Lufthansa, BMW AG, Adidas AG, Commerzbank AG, Daimler AG, Bayer AG, Infineon Tech, RWE AG, AIXTRON, E.ON SE, Deutsche Post AG, Deutsche Telekom AG, Continental AG, BASF SE, ThyssenKrupp AG, Deutsche Boerse AG, EVOTEC, Dialog Semiconductor, Zalando, Aareal Bank AG, Adva Optical, Alstria Office REIT, Aurubis AG, Axel Springer AG, Baywa, BB Biotech AG-Reg, Bechtle AG, Beiersdorf, Bilfinger Se, Biofrontera AG, Biotest AG, Brenntag AG, Cancom SE, Ceconomy AG, Covestro AG, Delivery Hero AG, Deutsche Wohnen AG, Deutz AG, DIC Asset AG, DMG Mori AG, Drillisch AG, Duerr ag, Elringklinger AG, Evonik Industries, Fielmann AG, Fraport AG , Freenet AG, Fresenius Medical, Fresenius SE, Fuchs Petrolub AG, Gea Group, Gerresheimer AG, Hamburger Hafen, Hannover Rueck, Hapag Lloyd AG, HeidelbergCement AG, Heidelberger Druck, Hella Kgaa Hue, Henkel AG (Pref), Henkel AG, Hochtief AG, Hugo Boss AG - Ord, Innogy SE, Isra Vision AG, Jenoptik AG, K&S AG, Kion Group AG, Kloeckner & Co, Krones AG, Kuka AG, Lanxess AG, Leoni AG, Linde, LPKF Laser, MAN SE, Metro Wholesale, Morphosys AG, Mtu Aero Engines AG, Muenchener Rueck, Nordex SE, Norma Group, Osram Licht AG, Paragon AG, Patrizia Immobilien, Pfeiffer Vacuum Tech, Porsche Automobil, Prosieben Sat1, Psi AG, Puma SE, Qiagen NV, Qsc AG, Rheinmetall VZ, Saf Holland, Salzgitter AG, Sartorius AG, SchaefflerAG, Scout24 AG, SGL Carbon SE, Siltronic AG, SMA Solar Tech, Software AG, Stratec Biomedical, Suedzucker AG, Suess Microtec AG, Symrise AG, TAG Immobilien AG, Talanx AG, Telefonica Deutsch, Tui AG, Uniper AG, United Internet AG, Vonovia SE och Wacker Chemie med schyssta CFD'er.

Vilka Nordamerikanska aktier & instrument finns tillgängliga för trading?

USA's flagga För USA: Amazon.com, Microsoft, Facebook, Alibaba, Berkshire Hathaway, JPMorgan Chase, ExxonMobil, Bank of America, Visa, Wells Fargo, Intel, Chevron, UnitedHealth Group, Cisco Systems, Home Depot, Pfizer, Taiwan Semiconductor, Mastercard, Verizon, Boeing, AT&T, Oracle, Citigroup, Procter & Gamble, Coca-Cola, AbbVie, NVIDIA, Walt Disney, Comcast, Netflix, PepsiCo, IBM, McDonald's, General Electric, Philip Morris, 3M, Adobe Systems, Medtronic, Amgen, Nike, Honeywell, Union Pacific, Texas Instruments, Altria Group, Accenture, United Technologies, Schlumberger, Salesforce.com, Apple, Google, Activision Blizzard, Advanced Micro, Ak Steel Holding, Akorn, Alcoa, Applied Materials, Autodesk, Inc., Baidu, Inc., Bausch Health, Bitauto Holdings, Caterpillar, Chesapeake Energy, Community Health, CVS Health Corp, Deutsche-Bank, Dropbox Inc, eBay, Electronic Arts, Ferrari NV, First Solar, Inc., Fitbit, Ford Motor Co, Frontier, Globalstar, GNC Holdings Inc, Goldman Sachs, GoPro Inc, GW Pharmaceuticals, Hertz, Hewlett Packard, Intercept Pharma, JC Penney Co Inc, JD.com, Lam Research Corp, Micron Technology, MOMO Inc ADR, NetEase, PayPal Holdings, Petroleo Brasileiro, Qualcomm Inc, Rite Aid Corp, Shopify Inc., Snapchat Inc, SolarEdge Tech, Sony, Southwestern Energy, Spotify, Square, Inc., Starbucks, Take Two Interactive, Tesla Motors Inc., TripAdvisor Inc, Twitter, Under Armour, United States Steel, Vale SA, Vipshop, Wal-Mart, Weatherford, Western Digital, Yandex NV, Zynga, VanEck Gold Miners, VanEck Junior Gold, VanEck Russia ETF, VanEck Vietnam ETF, Wisdom Tree Japan, Wisdom Tree India, iShares MSCI Emerg, iShares MSCI China, iShares MSCI Germany, iShares MSCI HK, iShares MSCI Italy, iShares MSCI Japan, iShares MSCI Spain, iShares MSCI Sweden Index, iShares UK, iShares, Nasdaq Bio, iShares Silver Trust, Seadrill (USD), Cigna Corp, Ubiquiti, Intellia, Symantec Corp, Etsy Inc, Pg and E Corp, MercadoLibre Inc, Incyte Corp, Macys, Foot Locker, Zendesk, SPDR S&P 500 ETF, American Express, Signet, Lockheed Martin, Insys, Blackberry, CommScope, GoDaddy Inc, Deere & Co, Editas Medicine Inc, Puma Biotechnology, VMware, Blackrock Inc, Delta Airlines, Wynn Resorts, China Biolgc Pdt, Abercrombie, Kraft Heinz Co, Essent Group, Wayfair, FMC Corp, American Airlines, Alaska Air, Halliburton Co, QIWI plc ADR, Domino's Pizza Inc, NetApp Inc, Fedex Corp, Match Group Inc, Tilray Inc, Regeneron Pharm Inc, Walgreens Boots, Cellectis - ADR, Tech Data Corp, Booking Holdings, Synaptics, Autohome Inc, HubSpot Inc, Tiffany and Co, Mattel, IPG Photonics, Constellation Brands, Best Buy Co, Tenet Healthcr, Dollar Tree Inc, Biogen Inc, Apache Corp, Kohls Corp, Target Corp, Raytheon Co, Chipotle Mexican, Herbalife Ltd, FireEye Inc, Garmin, Ctrip.com, Vodafone, Anheuser-Busch, Yelp Inc, Gilead Sciences, Kronos Worldwide, Palo Alto Networks, Illumina Inc, Barrick Gold Corp, Technology Select, Urban Outfitter, Skyworks Solutions, Estee Lauder, Hasbro, Big Lots, Polo Ralph Lauren, Dean Foods, Allergan plc, RR Donnelley, Shake Shack Inc, Harley-Davidson, Ryanair Holdings, NXP Semiconductors, Telecom Argentina, Dicks Sporting, Expedia, Monster Beverage, Newell Rubbermaid, Banco Santander ADR, Abbott Labs, MGM Resorts, Patterson, Avis Budget Group, Core-Mark Holding, Williams Sonoma Inc, 58.com Inc, Sprint Corporation, SPDR Gold Trust, TiVo Inc, L Brands Inc, NCR Corp, Las Vegas Sands, Affiliated Managers, Zillow Group Inc A Tata Motors Ltd ADR, Nuance, Ionis Pharmaceuticals, Health Care Select, Costco Wholesale, CenturyLink Inc, Charter Comm, Nordstrom, Lowes Companies, Northrop Grumman, Campbell Soup Co, Coty Inc A, Devon Energy, Superior Energy, World Fuel, Marriott Intl, Lennar Corp, Xerox Corp, Huntsman Corp, National Instruments, TJX Companies, Discovery, S&P Oil & Gas Exp, Genworth Financial, Packaging of America, NVR Inc, Kroger Co, Noble Energy, America Movil, Marathon Petroleum, CBS Corp, Bed Bath and Beyond, Fastenal, GAP Inc, Akamai Technologies, Eli Lilly, Teucrium Wheat ETF, Intuit, Goodyear, Cognizant, Ross Stores, Argo Group, Juniper Networks, LKQ Corp, Interactve Brokers,, Fluor Corp, Uniti Group Inc, SYNNEX Corp, Office Depot, Cardinal Health Inc, Motorola, Chubb Ltd, Sally Beauty, Continental, ADP, Commercial Metals, Manchester United, Jabil Circuit, Whirlpool, CSX Corp, Steel Dynamics, 51 Job, Chemours, Cerner Corp, Mueller Water, Henry Schein, Black&Decker, Mastech, Anthem Inc, Thermo Fisher, Grainger WW, Sysco Corp, Welbilt Inc, Dillard Cl A, Toll Brothers, Newmont Mining, CME Group, Yum Brands, Viavi Solutions Inc, CVR Energy Inc, Allegheny Tech, Viacom, KKR Co, NOW Inc, Sanmina Corp, Kinder Morgan Inc, China Mobile (USD), Nielsen, Mohawk Industries, Corning, New York Mellon, Energizer, Navistar, Lithia Motors, NextEra Energy Inc, Cheniere Energy, Pioneer, Liberty Global, Check Point, Caesars, Hilton, Centene Corp, Becton Dickinson, PVH Corp, Owens Corning, ConocoPhillips, Energy Select SPDR, VeriSign, Oshkosh Corporation, Jetblue Airways, Churchill Downs Inc, Quanta Services, Six Flags, Ally Financial Inc, CDW Corp, Spirit Airlines, VF Corp, Waste Management, Dish Network Corp, Kellog Co, Live Nation, Allstate Corp, Dentsply Sirona Inc, Tapestry Inc, Colgate Palmolive, SBA Comm, Williams Companies, Uber Inc, Lyft Inc, Pinterest, Beyond Meat, Slack Technologies, Americold RT, US Oil Fund, iShares Oil E&S, MVOil Service, Blmberg Oil, Ultrashort Oil&Gas, SPDR Oil E&S, US Brent Oil Fund, DDEnergy Bull, iShares DJ Energy och iShares Global Energy.

Ovanstående amerikanska aktier är med CFD'er, förutom om det står annat utskrivet efter instrumentet. Fördelen med CFD'er är att du kan investera väldigt brett, utan att köpa "hela" aktier. Vill du satsa 1000 kr, så är det möjligt. Vill du istället för bara 500 kr på en viss amerikansk aktie, så är det också möjligt genom CFD-handel.

Kanada: Stars Group Inc, Aphria Inc och Aurora Cannabis Inc kan också handlas med hjälp av CFD'er.

Erbjuder Skilling någon krypto trading?

Ja, de du kan initiera handel med: Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum, Litecoin, Ripple, DASH, MONERO, IOTA, NEO och EOS genom CFD'er.
Bolaget bakom Skilling har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Skilling Group
 • Skilling's nya budskap: Gå med. Handla. Utvecklas

  Många valutamäklare men även online trading firmor utvecklar sina slogans och budskap med jämna mellanrum. Idag så kom Skilling ut med deras nyaste budskap: Join. Trade. Grow. Troligen så är deras b...

  ›› Läs nyheten

 • Skilling släpper ny webbplats, igen!

  Inget tycks stoppa Skilling från att förbättra sin webbplats. Den senaste uppdateringen är nu live och vår feedback kommer först till alla våra läsare, både de positiva och negativa aspekterna. Valuta...

  ›› Läs nyheten

 • Snabbkommandon gör din valutahandel mer lönsam

  Valutahandel med MetaTrader 4 och MetaTrader 5 är kraftfulla handelsplattformar, laddade med extremt många användbara funktioner. Med lite träning så kan du snabba upp din valutahandel avsevärt tack v...

  ›› Läs nyheten

 • Populära instrument för trading hos Skilling

  Skilling har inte så stort utbud av råvaror, även om det går att handla allt från guld till oljetrading på nätet. Men företaget erbjuder i gengäld en mycket funktionell trading på nätet med de mest om...

  ›› Läs nyheten

 • Skilling: Från nybörjare till trading-kungar

  Idag gör Valutahandel.se en djupdykning i valutamäklaren Skilling, som grundades av bland annat Anders Berglund, tidigare VD för Google Sverige och entreprenörerna Henrik Persson Ekdahl, André Lavold...

  ›› Läs nyheten

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved