Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-02-17 08:42:29). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.71 - 0.06 %
EUR/USD 1.08 - 0.01 %
EUR/GBP 0.83 + 0.07 %
GBP/USD 1.3 - 0.08 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.71 -0.06 %
EUR/USD 1.08 -0.01 %
EUR/GBP 0.83 +0.07 %
GBP/USD 1.3 -0.08 %
USD/CHF 0.98 +0.03 %
USD/TRY 6.04 -0.29 %
USD/GBP 0.77 +0.08 %
USD/NOK 9.24 -0.02 %
Skilling's hemsida: Kom igng p 10 sekunder
Klicka för större bilder

Kom igång på 10 sekunder med krypto- och valutahandel i världsklass hos Skilling. Här finns fullt av andra instrument med för den delen. En ny valutamäklare som håller en helt annan nivå för CFD'er. Med bankID så kommer du igång mycket snabbare och allt är extremt lättförklarat, smidigt och snyggt. Du kan leta hela dagen, men kommer aldrig hitta ett lika bra ställe att handla valuta, råvaror och aktier på som Skilling's handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalt betyg

9.71/10

Betyg-detaljer

9
10
10
10
10
9
10
 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Ja, dygnet runt

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR GBP

Världens bästa valutamäklare? Enligt oss på valutahandel.se så är Skilling faktiskt bäst på marknaden för handel på nätet. Läs varför nedan, i en helt oberoende recension.

Några av de skarpaste entreprenörerna i Sverige har gått ihop och lanserat Skilling, en nytänkande aktör inom valutahandel och trading. En av Sveriges yngsta miljardärer, Henrik Persson Ekdahl från Optimizer Invest och Anders Berglund som tidigare var Sveriges chef för Google, är två av många tunga namn bakom Skilling. Optimizer Invest har själva investerat 100 miljoner SEK i den nya trading-firman och flera andra investerare har gått in med betydande belopp för att förenkla allt med aktie-, råvaru- och valutahandel på nätet.

Målet är att det vara synnerligen enkelt och lätt att komma igång hos online trading-mäklaren Skilling, vilket de verkligen lyckats med. Du kan skapa ett demo-konto på 10 sekunder och testa på kontot. Verifiering av kontot, som ofta är det krångligaste för valutahandlare, går på ytterligare 30 sekunder med hjälp av bankID. Detta tar ofta rejält mycket längre tid hos andra valutamäklare.

Det är även otroligt smidigt att få en översikt av alla handelspositioner och kostnader hos Skilling, något som ofta är svårt hos konkurrenter. Bolaget är vidare extremt hjälpsamma med information för nya traders. Deras "academy" har 54 lektioner, som du kan bocka av efterhand. Vi rekommenderar alla som är nybörjare eller medelbra på valutahandel att noggrant läsa igenom Skilling's academy som komplement till vår egen valutaskola.
För svenskar så ges upp till 30x belåning på insatt kapital vid handel med valuta (större valutapar). Hävstången vid handel med råvaror ligger på upp till 20x, medan krypto har maximalt 2x belåning. För guld så får du en belåning på 20 gånger, medan de andra råvarorna ligger på 10x hävstång.
Avgifterna och kostnaderna för Skilling är väldigt rimliga och generösa. Du har ingen avgift vid inaktivitet och det saknas krav på hur mycket du behöver handla. Du kommer enkelt igång med 1000 kr som minsta insatta belopp. Dock så rekommenderar vi på valutahandel att du sätter in minst 10 000 kr som startbelopp, då man aldrig vet om marknaden går emot dig under en viss tidsperiod.
Spreaden är bland de lägsta i marknaden när man räknar den faktiska spreader som du som trader kommer få i slutändan. Anledning: De gör minimalt med re-quotes på sina priser, medan konkurrenterna ofta ändrar priser i högre utsträckning.
+ Kom igång på endast 10 sekunder! Snabbast av alla.
+ Otroligt snygg och användarvänlig sajt med många smarta funktioner.
+ Först med att erbjuda BankID för kontoverifiering.
+ Supertydligt att se belåning, exponering etc.
+ Riktigt bra trading-skola med 52 lektioner.
- Skilling kunde haft fler exotiska valutor att handla med.
- Skilling saknar islamiska konto för handel.
Den nya valuta-, aktie och råvarumäklaren Skilling erbjuder en egenskapad plattform. Eftersom investerarna bakom har otroligt bra kontakter, så är det ingen överraskning att deras handelsplattform är enastående. Den är helt i en egen klass och ger på sekunden tydligt info om din belåning, alla positioner och historik. Sökfunktionen är blixtsnabb, precis som Google själv och det är ju en stor fördel när man ska hitta ett instrument eller aktie.


För alla som hellre kör cTrader, så är det också en möjlighet. Bara fråga supporten efter att du registrerat dig så fixar de cTrader till dig.
Bolaget är skapat av en grupp svenskar och norrmän, så skandinavisk support finns givetvis tillgängligt. Nivån på supporten är bra och både nybörjare och mer avancerade valutahandlare kan känna sig bekväma att få snabba svar från Skilling. Som alternativ finns även support på engelska och tyska.
 
 

Är Skilling en pålitlig valutamäklare?

Trots att Skilling skapades så sent som 2016, så ägs det av ledande tech-gurus från Sverige och med André Lavold som VD för Skilling Group. Bolaget är EU-reglerat från Cypern, så deras Cypriotiska licens gäller över hela Europa. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från bolagets pengar. Skilling är inte en bluff, utan istället en av marknadens absolut ledande aktörer när det kommer till användarvänlighet, språk, spreads, kunskap och regler.
Bolaget bakom Skilling har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Skilling Group
 • Årets 3 bästa trading sajter för 2020 utsedda

  Valutahandel avslutar årets första månad 2020 med att utse de senaste 12 månadernas bästa trading sajter för valutahandel, mobil-trading och innovativ online trading som innefattar möjlighet till blan...

 • 7 Funktioner från Skilling som förenklar trading

  Ifall du är orolig att trading ska vara krångligt så tänk igen. Skilling, den Skandinaviska online trading firman som skapades av Optimizer Invest gänget, tar nämligen enkelheten till en ny nivå. Dera...

 • Valutahandel på 0.01 sekunder: Välj rätt!

  När det kommer till valutahandel så är exekvering avgörande. Skandinaviens snabbaste valutamäklare låter dig göra avslut på blott 0.01 sekunder för EUR/USD. Ja, så snabbt att Du inte ens hinner tänka...

 • 5 aktuella möjligheter just nu på Skilling

  Valutahandel.se har frågat några internationellt erkända analytiker vad de förutsätter kan vara de bästa instrumenten att handla i 5 olika grupper. Ta möjligheten att se vad som är mest köpvärt just n...

 • Skilling blir veckans bästa valutamäklare

  Under vecka 38 så har Skilling utsetts till veckans bästa valutamäklare. Anledningarna är många och här går vi igenom de främsta, såsom fördelarna med Skilling's nya premium konto som ligger bland mar...

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved