fbpx

Marie från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 6 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

För dig som vill köpa den faktiska kryptovalutan och lagra den i din onlineplånbok för crypto så är det till en crypto exchange man ska söka sig. Det är som du säkert förstår vid det här laget väldigt viktigt att man väljer en pålitlig plattform. Det har hänt både en och två gånger att oseriösa aktörer tagit pengarna och stuckit. Seriösa exchanges för crypto som nu funnits många år, har byggt upp en trovärdighet och ett rykte bland sina kunder och det gäller att navigera rätt i djungeln för kryptovalutor. Det är det vi hjälper dig med och pekar i rätt riktning genom att utse topplistan med de allra bästa handelsplatserna för crypto här. Vill man istället för att äga själv crypto trada med CFD-crypto och få hävstång så kan man titta på topplistan med bästa cryptomäklarna här.

Det är kanske hetare nu än någonsin att köpa både Bitcoin och Ethereum, och även andra kryptovalutor för den delen inte minst inom DeFi-inriktningen.

Hos dessa crypto exchanges kan man köpa och lagra crypto, alltså själva kryptomynten. De lagras då i din onlineplånbok (online wallet) hos dem eller så kan du skicka dem till en annan kryptoplånbok och använda vid betalning med krypto där du vill.


1

KuCoin: Prova en internationell kryptoplattform som 1 utav 4 kryptoägare använder.

8.88/10
2

Safello: Bästa svenska kryptoplattformen på marknaden – låga avgifter, hög säkerhet.

8.7/10
3

Binance: Med stöd för att köpa, sälja och lagra hundratals olika kryptovalutor i deras online-plånbok så är det en av de större crypto exchanges på nätet.

9.44/10
4

CEX: En crypto-handelsplats att lita på, där man kan köpa 30+ olika kryptovalutor och lagra i sin wallet, inkl alla vanliga som t.ex. Bitcoin, Ethereum och stora DeFi.

9.43/10
5

Kriptomat: Licensierad, europeisk marknadsplats för växling av krypto.

9.22/10
6

Poloniex: Lägst avgifter, störst utbud. Även futures (terminer) och insättning med vanliga pengar.

9.63/10
7

BlockFi: Köp och sälj krypto och stablecoins till låga avgifter och med snabba exekveringar.

8.57/10
8

Crypto.com: Cryptowallet med stöd för 100-talet olika crypto-valutor i sin crypto exchange samt ger även ut eget Crypto-betalkort.

9.2/10
9

Coinbase: Stöd för 40-talet olika kryptovalutor genom sin mobilapp med crypto exchange-portfolio där man smidigt kan köpa mynt med Paypal, betalkort eller banköverföring.

9.29/10
10

AscendEX: Testa en crypto exchange i toppklass – AscendEX har allt och lite till.

9.38/10
11

Swissborg: En populär app för att köpa, sälja och staka kryptovalutor. Bra urvalt med betalmetoder för köp av crypto.

9.38/10
12

Vaultoro: Investera i högkvalitativt rent guld och betala direkt med BTC, ETH eller DASH. Unik plattform, unika möjligheter.

8.8/10
13

eToroX: eToros tradingplattform för cryptovalutor. Man kan också använda det för att lagra någon av de 37 cryptos som de stödjer i onlineplånboken.

6.11/10
14

OKX : Global kryptoexchange med över 300 coins, låga kostnader och snabba transaktioner.

8.1/10
15

FTX: FTX erbjöd en scam crypto exchange med dåliga villkor och de tog kundernas pengar för att köpa sin egen utgivna token, FTT.

1/10
16

eToro: Etoro är ett börsnoterat bolag, som ger dig möjlighet att köpa Bitcoin och Ethereum . Du kan handla helt utan hävstång och äga rena Bitcoin från minst 250 kr.

9.5/10
17

Wirex: Växla krypto/krypto eller krypto/fiat med rekordlåga OTC-avgifter!

9/10
18

Huobi Global: Exchange med över 400 kryptovalutor, NFT:s och stablecoins – bara hos Huobi Global.

9.12/10

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.