fbpx

Kennet från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 16 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vilka är marknadens nyaste valutamäklare? Här recenseras över 50 stycken olika valutamäklare och de 10 senaste visas upp här. Men vad är fördelen med en ny valutamäklare? Jo, ofta så har nya varumärken inom valutahandel en högre nivå av innovation och optimal design för alla enheter. De flesta av marknadens nya valutamäklare har också insett att en reglering från EU är mer eller mindre ett krav från majoriteten av alla seriösa kunder.

Topplistan nedan är sorterad på datumet för recensioner av alla våra valutamäklare kom upp på Valuthandel.se. Normalt, så försöker vi lägga ut recensioner så snabbt en ny firma släpps. Men ibland så tar det längre tid eller så har reglerna nyligen ändrats för svenskar. Se topplistan nedan över helt nya valutamäklare som är värda att prova.

Topplista med de senaste valutamäklarna i Sverige som vi recenserat.

En känd internationell valutamäklare, helt ny i Sverige

Publicerad: Onsdag, 22 juni 2022

9.43/10

Ny favorit bland svenska traders? Upptäck EzInvest du med!

Publicerad: Torsdag, 12 maj 2022

9.44/10

Ny favoritmäklare för ECN-trading – NSFX imponerar.

Publicerad: Fredag, 24 september 2021

7.89/10

Handla valuta, aktier och råvaror som CFD på ett bra sätt, du också. Testa TradedWell idag.

Publicerad: Tisdag, 22 juni 2021

6.22/10

Upptäck ROInvesting – En ny stigande stjärna bland europeiska mäklare!

Publicerad: Torsdag, 27 maj 2021

8.56/10

Undvik kryptomarknadens värsta sajt. Handla inte med scammers, som lurar dig. Kör sidor som är reglerade från EU.

Publicerad: Onsdag, 28 april 2021

1/10

Ny stjärna på den europeiska tradingmarknaden? Testa LMFX idag!

Publicerad: Onsdag, 6 januari 2021

9.13/10

En stigande stjärna på marknaden för online trading. Testa NBH Markets.

Publicerad: Måndag, 4 januari 2021

8.71/10

Stigande stjärna bland aktiemäklare på nätet – riktigt låga avgifter.

Publicerad: Torsdag, 17 december 2020

9.14/10

Profits Trade: Nykomling med hög kvalitet, bra utbud och vass plattform

Publicerad: Tisdag, 8 december 2020

6.67/10

Utsikt med många möjligheter

Hur många nya valutamäklare finns i Sverige?

Det beror på hur man mäter eller vad man räknar som en valutamäklare. Ingår firmor som har en del valutor, men mest fokuserar på köp eller blankning av aktier och aktieindex? Normalt så ingår dessa med. Ingår firmor som är specialister på mobil valutahandel? Ja, dessa inkluderas också, så länge det finns ett utbud för trading med valutor och det inte bara är krypto-valutor som kan handlas för då utesluts dem från listan och räknas istället till kategorin kryptomäklare.

Vad är fördelarna med nya valutamäklare?

Givetvis så är det alltid intressant med nya alternativ på marknaden för valutahandel. Ofta så har marknadens senaste aktörer bestämt sig för att förbättra något som inte är optimalt idag. Därför är det alltid intressant att titta på vad som erbjuds från de lite nyare valutamäklarna.
Innovativa aktörer är snarare en regel än undantag. För att göra något nytt och ha mage att släppa en så stor investering som en ny valutamäklare innebär, så krävs rejält med innovation och kapital. Många har det, av marknadens senaste spelare. EU Flagga
De flesta har även EU-licens, vilket är en stor fördel. Oavsett hur mycket du handlar eller satsar, så kommer det alltid vara en enorm fördel att välja en av de mest seriösa nya valutamäklarna. Vi försöker alltid gallra bort de värsta – genom betyg i bottenklassen och låg exponering på Valutahandel.se.
Nästan alla nya valutamäklare tillåter att prova på utan kostnad. Du kommer igång med ett demokonto för valutahandel på några minuter och kan därefter snabbt upptäcka om det är värt att fortsätta eller byta till en annan, bättre sajt. Det är ofta bra att prova med “låtsaspengar” aka “demokonto” innan du registrerar dig för trading med riktiga pengar.

Nackdelar med nya valutamäklare

Vissa sprillans nya valutamäklare börjar “smått” och bygger upp sitt namn och organisation innan de verkligen kan tas på allvar. Andra har redan funnits några år, men har nyss kommit på svenska eller lanserats för användare i Sverige.

Varför har de flesta nya valutamäklarna inte en app?

Responsive design är idag mer eller mindre standard och när en webbplats har det, så behövs inte appar i samma utsträckning. Även många av marknadens stora plattformar för valutahandel saknar idag appar. Detta går lite i vågor så firmor som redan har det lägger sällan ner sina appar, men kanske bara gör minimal support genom apparna.

Visas det tydligt var licensen kommer ifrån?

En EU-licens ger dig som trader en extremt stor fördel jämfört med bolag som är endast är licensierade från Karibien, Australien eller någon Afrikansk ö. Med EU-licens så får nämligen din valutamäklare inte behålla pengar på samma konto som de använder för löpande utgifter. Istället så måste alla pengar som du gjort för insättning ligga på ett segregerat konto, vilket innebär att även om firman går i konkurs så kommer du få tillbaka pengarna. Samtidigt så är EU's regelverk skapat för att skydda valutahandlare från Sverige, Danmark, UK, Tyskland och resten utav Europeiska Unionen. Ifall en valutamäklare mot förmodan skulle vara oseriös, så blir de kvickt avstängda, vilket hände med Investous tidigare i år.

Du måste inse att du är på väg in på farligt vatten ifall du inte tydligt, snabbt och enkelt kan se referenser till var bolaget är licenserat. Börja aldrig handla hos nya valutamäklare utan licens. Då kan du lika gärna kasta pengarna i sjön. Anledningen är att dem inte är legalt skyldiga ifall något går fel då de saknar EU-licens.

Har den nya valutamäklaren gömt villkoren?

Vi ger givetvis alltid sämre betyg till aktörer som gömmer sina villkor. Detta är givetvis förbjudet med hårt reglerade valutamäklare från Storbritannien, Malta eller Cypern – men regelverket är annorlunda utanför Europa.

Kundsupport för valutahandel

Vad säger kundsupporten?

Ibland så kan en helt ny kundsupport behöva träna lite mer innan de blir professionella nog. En av de första saker vi alltid testar vid recensioner är hur kundsupporten svarar på några enkla frågor. Hur snabbt går det? Är det ett undvikande svar? Har de verkligen koll på vad Du frågar? Ifall något inte känns rätt så gäller det att välja en annan valutamäklare istället. Kolla alltid in våra betyg för kundsupporten, så slipper du ödsla tid på värdelös support och kan istället registrera dig för en ny och proffsig sajt med snabb och kunnig support.

För många instrument: svårt att välja?

Ett välkänt problem bland många nya valutandlare är det enormt stora utbudet. Du har allt från en proffsig råvarumäklare till exotiska valutapar och aktieblankning på en och samma plattform. Rekordet innehas nog av IG, som sitter på över 17 000 instrument – men de bolaget är iof inte nytt utan har funnits i drygt 45 år. Ibland är det helt enkelt svårt att välja. Vi brukar rekommendera att noggrant gå igenom recensionerna och kolla på betygen för att tydligt hitta lämpliga alternativ. En annan tanke är att inte sätta in mer än några 1000 kr initialt medan du testar och sedan utöka efterhand som du uppskattar ett alternativ.

Hur många nya valutamäklare släpps 2020?

Det är sannolikt att marknaden för nya aktörer på valutamarknaden kommer blomma under 2020. Troligen så kommer minst 25 nya sajter läggas till hos Valutahandel.se, trots att vi redan har Skandinaviens största utbud av recensioner över sajter som sysslar med valutahandel och online trading. Normalt så släpps inte många nedladdningsbara plattformar under sommaren, även om Skilling's integration med MT4 är ett undantag. Både hösten, våren och vintern – med undantag för månaden runt jul – brukar vara bra säsonger för lansering av färska sajter. Vi kan garantera att du kommer få se recensioner av alla nya valutamäklare hos oss, här på denna sidan.

Vilka sidor kommer Valutahandel inte inkludera?

Nybyggda sidor utan licens kommer aldrig visas hos oss. Du bör inte heller överväga att registrera dig för en sådan. Likaså kommer vi inte göra recensioner av opålitliga nya valutamäklare, som vi inte litar på eller som har ett dålig meritlista – förutom om vi gör det väldigt tydligt i recensionen.

Vad kommer specialisterna på Valutahandel titta efter under 2020?

Som alltid så är det viktigt med ett brett utbud, ett bra användarupplevelse, en snabb och duktig support, trovärdiga licenser, gott om betalningsalternativ och snabba utbetalningar vid större vinster.

Forex Trader i New York

Bör jag register mig för flera nya valutamäklare?

Många av våra trogna kunder använder flera olika sajter, av en eller flera anledningar. En anledning kan vara för att kunna vara mer flexibel, då vissa mäklare är specialister på vissa instrument eller har större utbud, lägre spread eller snabbare avslut på några valutapar, råvaror eller aktier. Vi uppmuntra starkt våra besökare att prova på några olika alternativ för man vet aldrig vad man gillar bäst innan man provat.

Finns det sajter där jag inte kan registera mig?

Vi utgår från att du bor i Sverige och alla valutamäklare hos oss, både nya och etablerade, tillåter svenska kunder. Ifall du noterar att något varumärke nyligen har ändrat sina regler så kontakta oss gärna.

Är min personliga information säker?

Alla gamla och nya sidor som jobbar med valutahandel i EU följer strikta regler för hur de måste hantera känslig information. Förutom att all personlig information måste förvaras på ett säkert ställe för att skyddas mot hackare, så använder många operatörer många extra starka lösningar för att skydda sina kunders data.

Behöver jag fortfarande flash för nya valutamäklare?
Nej, flash har slutat fungera på de flesta sällen under 2020 och även om någon enstaka aktör har använt det tidigare, så har många sedan länge skiftat till mer moderna lösningar som går snabbare och eliminerar behovet av att ladda ner flash. Alla sajter som vi rekommenderar har inget krav på flash för att det ska fungera.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.