fbpx

Olof från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 44 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
78,6% av alla handlare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Här kommer korta breaking news och intressanta produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutahandel's nyhetsflash, du också!

   VIX Index: Grönast av alla instrument idag?VIX Index: Grönast av alla instrument idag?
  Tisdag, 20 juli 2021 11:38
  Dagens kanske hetaste instrument är VIX index (volatilitetsindex) som stigit med drygt 20%. Med 5x hävstång, så är vi nästan uppe i drygt 100% avkastning på en dag. Det är därför som vi fortsätter hålla koll på hur börsen svänger och funderar på om detta är en intressant trade för dagen. Ifall du är intresserad av gröna tillgångar, de som går upp i pris – så håll koll på VIX du också.


  Lär dig mer om vad VIX är och hur man kan handla det i vår artikelserie. Men ifall du inte orkar läsa så mycket utan vill komma igång med VIX trading direkt, så passa på med registrering hos eToro. De har nämligen bäst villkor för trading med VIX.

   EUR/USD försvagas, efter ökad inflation i USAEUR/USD försvagas, efter ökad inflation i USA
  Torsdag, 15 juli 2021 21:05
  Konsumentpriser i USA ökade med 5.4% under 12 månader fram till juni, upp från 5% föregående månad. Många valutaanalytiker förväntar sig nu att USA kommer att höja räntan tidigare än tidigare indikerat. Dollarn fortsätter stärkas och TradingCentral föredrar korta positioner mot euron under 1.1850. Riktkursen sätts till 1.1795 följt av 1.1770. RSI visar på fortsatt momentum nedåt. Du kan med fördel handla dollar mot ett flertal valutor hos Skilling, med svensk support och transparenta priser. Prova själv Skilling idag med ett riskfritt demokonto.

   Får Frankrike som de vill? EU-omfattande regleringFår Frankrike som de vill? EU-omfattande reglering
  Tisdag, 13 juli 2021 23:16
  Frankrikes AMF (finansmarknadsmyndigheten) har gått ut med ett förslag som kräver djupare och tydligare Europeisk tillsyn och förbättrad reglering utav ESMA. Läs vår artikel om de bästa EU-reglerade valutamäklarna för att redan nu få tillgång till de bästa på den Europeiska marknaden.

   Valutahandel med GBP/SEK: Drar pundet mot 12-nivån?Valutahandel med GBP/SEK: Drar pundet mot 12-nivån?
  Tisdag, 13 juli 2021 13:00
  Pundet har haft ett antal bra månader mot svenska kronan och gått från 11.66 i början av juni till 11.91 idag. TradingCental menar att man bör titta på 11.88 nivån, innan en ytterligare förstärkning för GBP/SEK kan väntas. TC sätter målkursen till 11.9500 och 11.9660 innan 11.9820 nivån testas för intradagshandel. Men 12-nivån är i sikte för pundet mot kronan.


  Inom några några veckors så kan GBP/SEK nå 12.14 följt av 12.3, menar TC. Som trader kan du förslagsvis handla på svenska Skilling ifall du vill ha ett helt team med svenska medarbetare. Alternativt, ifall extra stort utbud är viktigt och flexibel hävstång så är internationella Capital det bästa alternativet, som också finns på svenska. Prova på ett riskfritt demokonto hos Capital idag!

   Valutahandel med USD/JPY: Fortsatt stärkt dollar att vänta?Valutahandel med USD/JPY: Fortsatt stärkt dollar att vänta?
  Onsdag, 7 juli 2021 14:37
  Enligt TradingCentral så tycks dollarn vara på gång, mot bland annat japanska yen (JPY). Över 110.00 så föredras långa positioner av TC. Medan nuvarande kurs ligger omkring 110.757, så har TC satt riktkursen till 112.7 följt av 113.6. RSI indikerar en uppgång för USD och du kan med enkelhet handla hos Skilling (recension) eller hos Capital (recension). Du kan själv testa med ett riskfritt demokonto idag.

   Valutahandel med USD/CAD: Mest flexibilitet hos eToroValutahandel med USD/CAD: Mest flexibilitet hos eToro
  Fredag, 2 juli 2021 11:52
  TradingCentral talar om att dollarn verkligen är på gång igen, mot de flesta valutorna. För närvarande så handlas USD/CAD runt 1.2428 och TC sätter sin stop-loss på 1.2415. Målkursen sätts till i första hand 1.2460 och i andra hand 1.2480.


  Mest flexibilitet av alla valutamäklare ger eToro. Där kan du välja mellan ingen hävstång, 2x, 5x, 10x, 20x eller 30x hävstång för trading med USD/CAD. Kom igång med eToro på svenska idag, sajten som är pionjär inom copytrading och väldigt populär bland både nybörjare och mer erfarna traders. Inom kort så kommer eToro även listas på Nasdaq börsen i USA efter att en deal slöts med Spac Fintech V.

   Valutahandel med EUR/USD: 1.17 i sikte? Valutahandel med EUR/USD: 1.17 i sikte?
  Fredag, 2 juli 2021 11:51
  EUR/USD handlas omkring 1.1827 i skrivande stund. TradingCentral pekar på att 1.17 kan vara inom räckhåll, men först krävs att 1.1800 och därefter 1.1775 nås som första och andra målkurs. Stop-loss sätts till 1.1840. Våra två favoritsajter för trading med EUR/USD är Capital som har bredast utbud och mest flexibilitet med hävstången, samt Skilling som har bankID och allt på svenska. Ifall du inte är helt säker än, så kan du prova på ett demokonto hos Capital för att upptäcka alla möjligheter.

   Skilling Invitational padeltennis final i MarbellaSkilling Invitational padeltennis final i Marbella
  Torsdag, 1 juli 2021 11:45
  För alla som gillar padel eller padeltennis som det också kallas, så kan finalen i Skilling Invitational i Marbella vara värd att hålla koll på. Ett flertal svenska kvinnor och män möts, men spelare från World Padel Tour (WPT) som en joker i leken. Kvalet till finalen gick i Norrköping under april månad och finalen varar i 3 dagar. Bland de svenska spelarna som deltager så finns bland annat: Hanna Knutsson, Linnea Skymberg, Linus Frost, Christoffer Persson, Daniel Appelgren, André Schlyter.


  Under torsdagen den 1:e juli 2021 så möts inledningsvis:
  09:00 Skymberg/Osoro vs. Knutsson/Brito (match #1)
  11:00 Llaguno/Riera vs. Navarro/Reiter (match #2)
  På kvällen samma dag går följande matcher:
  19:00 Rocafort/Gaspar vs. Frost/Appelgren.
  21:00 Schlyter/Persson vs. G.Diaz/Lamperti.
  Fredag den 2:e juli så går följande matcher av stapeln på Higueron Sports Club:
  10:00 Llaguno/G.Diaz vs. Navarro/Lamperti (Mixed Game)
  19:00 M.Diaz/Silingo vs. Torsdagens vinnare.
  21:00 Sanchez/Capra vs. Torsdagens vinnare.
  Under lördagen så går finalerna; där damerna möts klockan 11.00 och herrarnas final i Skilling Invitational padel sker klockan 21.00.


  Vill du veta mer om Skilling? Läs då vårt oberoende omdöme av Skilling här. Alternativt, kolla in live streaming av Skilling Invitational eller registrera dig själv och prova på Skilling med demokonto.

   Ny valutahandelstrend för GBP/CADNy valutahandelstrend för GBP/CAD
  Tisdag, 29 juni 2021 13:17
  Idag så skriver TradingCentral att en ny valutahandelstrend har uppstått för GBP/CAD. Efter förstärkning för GBP under ett antal månader, så är det dags för kanadensiska dollarn (CAD) istället. Dagens valutakurs för GBP/CAD ligger omkring 1.7132 och målkursen är satt till 1.6955 följt av 1.6849 av TC. Sugen på trading med CAD eller pund? Då är Capital ett utmärkt alternativ. De har bredast utbud, mest flexibel hävstång och snyggast plattform på både mobil och dator. Registrera dig själv med demokonto hos Capital idag!

   Valutahandel med GBP/USD: Pundet på G igenValutahandel med GBP/USD: Pundet på G igen
  Måndag, 28 juni 2021 12:16
  TradingCentral ger tummen upp för pundet mot dollarn och tror på långa positioner ovanför 1.3895. För närvarande så står realtidskursen för pund vs dollar runt 1.3911. Målkursen sätts till 1.3950 följt av 1.3985 på intradagsbasis. Du kan handla GBP/USD till fördelaktiga kurser genom skandinaviska sajten Skilling. De har både BankID, supersnabba avslut och allt på svenska. Prova själv trading med GBP idag!

   Skilling släpper quiz: Vad är din trading stil? Skilling släpper quiz: Vad är din trading stil?
  Fredag, 25 juni 2021 17:37
  En viktig fråga att ställa när du sysslar med online trading handlar om sättet du tradear på. Den skandinaviskt grundade sajten Skilling har släppt en gratis 1 minuts frågesport, som kan hjälpa dig hitta din egen trading stil.


  Är du otålig? Gillar du snabba ryck? Eller är du tålmodig och gillar vänta på rätt tillfälle? De 4 trading stilarna för aktie- och valutahandel med CFD beskrivs såsom “The Scalper”, “Day Tradern”, “Swing Tradern” eller “Positionshandlaren”. Vem är du? Hitta själv genom att registrera dig hos Skilling. Efter ditt quiz som kan tas efter registrering så erhålles detaljerade resultat och en tradingbok med personliga resurser. Lås upp din potential; prova Skilling helt riskfritt idag med ett demokonto. Vi på Valutahandel.se tror att Du kommer gilla dina personligt anpassade tips för att hitta och förfina din egen trading stil.

   Valutahandel med EUR/USD: Ny trend med fördel USDValutahandel med EUR/USD: Ny trend med fördel USD
  Onsdag, 23 juni 2021 19:45
  Världens mest handlade valutapar, EUR/USD, ser ut att byta riktning – åtminstone tillfälligt. TradingCentral skriver att under 1.1952 så går man kort och tror på dollarn. Målkursen är satt till 1.1905 följt av 1.1893. Du kan med fördel handla EUR/USD genom svenska Skilling som har BankID eller via internationella Capital som också finns på svenska. Kom igång med ett demokonto på ett enkelt sätt – helt riskfritt.

   Dagens hetaste notering: SPAC'en Creaspac släpps i SverigeDagens hetaste notering: SPAC'en Creaspac släpps i Sverige
  Onsdag, 23 juni 2021 13:49
  Idag så släpps Creaspac SPAC på Stockholmsbörsen, en av de första och största av sitt slag i Sverige. Vi på Valutahandel.se menar att det är dagens hetaste notering i Europa idag. Det är investmentbolaget Creades som lanserar ett förvärvsbolag eller ”Special Purpose Acquisition Company” (SPAC) som man säger på engelska. Inom 3 år så är målet att förvärva ett onoterat bolag. Creaspac försöker sticka ut som långsiktiga ägare med bred erfarenhet, stort nätverk och transparent struktur enligt deras egen webbplats.

  Aktier i Crespac kunde tecknas för 100 kr styck och den handlas för närvarande för omkring 98.50 kr. Affärsvärlden tror att Crespac kommer nå en värdering likt ACQ Bure, som handlas för 103 kr per aktie i skrivande stund men låg på 105.50 kr när affärstidningen trodde att det var en bra affär. De tror att Crespac kommer nå åminstone samma nivå inom kort, då Creades är ett mer välrenommerat investeringsbolag än Bure. Du kan själv handla Crespac genom Avanza. Ifall du vill veta mer så rekommenderas att lyssna på podden med Crespac av SEB.

   MicroStrategy (-7%): Den stora förloraren från BTC fallet?MicroStrategy (-7%): Den stora förloraren från BTC fallet?
  Tisdag, 22 juni 2021 18:04
  En av de största risktagarna när det kommer till Bitcoin, Michael Saylor's MicroStrategy, äger nu över 100 000 bitcoin enligt CNBC. När Bitcoin tidigare idag droppade till $29 000, så sjönk Microstrategy aktien 11%, men har nu återhämtat sig till -7% och sedan -4% i takt med att Bitcoin nått över $31 000 och därefter även $32 000 igen. Trenden med sjunkande BTC priser under de asiatiska och tidiga europeiska handelstimmarna, samt uppgång när det är dagtid i USA, håller därmed i sig.

  Ifall du vill ha en indirekt koppling till Bitcoin, så kan du köpa eller blanka MicroStrategy aktie CFD – på CMC Markets, Capital eller IG (den sistnämnda med lite sämre villkor) som alla finns på svenska. Tänk bara på att MicroStrategy aktien kan vara väldigt volatil och deras belåningsgrad för Bitcoin låter väldigt riskabel för närvarande. De nämnde en förlust på över 3 miljarder kronor den 9:e juni och efter ytterligare 22-24% nedgång, så börjar åtminstone vi på Valutahandel.se bli rädda för ett margin call med tiden. Men givetvis kan en snabb vändning för Bitcoin ge enorm uppsida istället.

  De två ledande sajterna som erbjuder MicroStrategy CFD har sina respektive fördelar.


  Hos sajten med lägst spread; CMC Markets, så får du nästa generations tradingplattform som är väldigt lättanvänd och ger dig fördelaktiga handelsvillkor. Prova själv CMC Markets med demokonto idag!
  Nästan precis lika tajt spread har Capital, med 1.72 istället för 1.8 punkter som hos CMC Markets. Capital.com bjuder dock på flexibel hävstång, som du själv kan justera utifrån dina preferenser. Testa själv Capital idag, som har flest instrument på marknaden.

   Krypto nedgången fortsätter: Bitcoin under $30 000Krypto nedgången fortsätter: Bitcoin under $30 000
  Tisdag, 22 juni 2021 13:28
  Medan Bitcoin blankarna klappar händerna och väntar på $25 000 nivån för BTC, så hoppas köparna på en vändning. Troligen så är vi inne i den 5:e vågen ner för Bitcoin, vilket kan innebära att 22-25 000 nivån testas innan kryptovalutan vänder upp igen, menar vissa tekniska analytiker. Kolla realtidskursen för Bitcoin här.


  Är du sugen på att blanka eller vill du köpa? Du kan göra båda på valuta- och kryptosajten Skilling, som har över 20 kryptovalutor. Du kan prova handla själv med ett demokonto, eller med riktiga pengar. Du kan vara igång på någon minut.

   Valutahandel med USD/JPY: Dollarn förväntas stärkas merValutahandel med USD/JPY: Dollarn förväntas stärkas mer
  Måndag, 21 juni 2021 21:05
  Både på intradags, kort och medellång sikt så väntas USD stärkas ytterligare mot yenen (JPY) enligt TradingCentral. Analysfirman sätter intradagsmålkursen på 110.293 följt av 110.617, med stop loss på 110.000. RSI är uppåtgående och pekar på fortsatt uppsida, menar TC. På medellång sikt så är 114.50 målkurs och därefter 118.50. Du kan med fördel handla med USD/JPY hos Capital, som har riktigt många valutapar mot JPY och väldigt bra spread. Prova själv Capital idag!

   Stort fall för kryptovalutor: BTC på $32.9k, ETH under $2kStort fall för kryptovalutor: BTC på $32.9k, ETH under $2k
  Måndag, 21 juni 2021 21:03
  Det har varit en väldigt röd dag för majoriteten av alla kryptovalutor. Bland de mest anmärkningsvärda är troligen Bitcoin (BTC) som nu handlas strax runt $32 950 och Ethereum (ETH) som är nere omkring $1970. Binance coin (BNB) var under 300-nivån, men har hämtat sig till $304 för närvarande. Andra välkända kryptovalutor såsom SushiSwap är ner 17% idag, medan Dogecoin (DOGE) är ner hela -23%, Polkadot (DOT) -14% och VeChain (VET) -14%. Osäker på vad du ska handla idag? Då kan du prova Skilling CopyTrading och följa marknadens bästa crypto traders, helt kostnadsfritt. eToro har ett liknande koncept med copy trading från en svensk plattform. Ifall du är sugen på lite chansning, så finns Stormgain med upp till 300x hävstång, en av marknadsledarna inom crypto trading på nätet.

   En lugnt sommar med copy trading från eToro?En lugnt sommar med copy trading från eToro?
  Fredag, 18 juni 2021 13:45
  Medan sommaren börjar slå in och allt fler vill hänga på stranden, så passar många på att investera helt automatiserat. Lösningen kommer från eToro och innebär att man kan följa några av världens bästa traders, automatiskt, genom så kallad copy trading. Silver är upp 1.9% och guld 1.12%, medan EUR/SEK är +0.44% och USD/NOK är +0.93%. Följ några bra copy traders för kryptovalutor, amerikanska aktier och valutahandel för att få inspiration. Kom igång med eToros copy trading idag och låt andra göra jobbet när du solar på stranden..

   Norge Bank tror på räntehöjning i september, 2021Norge Bank tror på räntehöjning i september, 2021
  Torsdag, 17 juni 2021 11:12
  Norge har, i motsats till Sverige, bestämt sig för att ta i med hårdhandskarna mot snabbt stigande fastighetspriser. Ett sätt att förhindra detta är att höja räntan, vilket Norges Bank tror kommer att ske efter sommaren, under september månad.


  Aktiviteten i den norska ekonomin har förbättrats rejält, efter det kraftiga fallet förra året. En räntehöjning tillsammans med stigande oljepriser skulle kunna stärka den norska kronan rejält. För närvarande så handlas NOK/SEK till 1.00. Sugen på trading med NOK? Kolla då in CMC-Markets som har eget lokalkontor i Oslo och väldigt bra villkor för trading med NOK. Prova själv CMC Markets idag och upptäck deras fantastiska plattform “Next Generation”!

   Guldet når 1 månads lägsta: Köpläge?Guldet når 1 månads lägsta: Köpläge?
  Onsdag, 16 juni 2021 21:44
  För alla som vill passa på att köpa guld så kanske det är extra bra läge just nu? Guldpriset handlas för närvarande omkring $1834, en nedgång på 1.3% för dagen. Silver handlas samtidigt ner 0.7% för dagen och ligger runt $27.4 för närvarande. Du kan handla både guld och silver med svenska Skilling. Det går att registrera sig på blott 15 sekunder för ett demokonto.

   Kan valutahandel med RUB vara på G? Möjligheter hos CapitalKan valutahandel med RUB vara på G? Möjligheter hos Capital
  Onsdag, 16 juni 2021 14:10
  US dollarn har stärkts mot rubeln i drygt 4 år, men allt mer tyder på att en vändning kan vara på gång. Ryssland har varit snabba med att höja räntan,
  som nu ligger på 5.5%, för att få bukt med inflationen som överträffade 6% i juni, för första gången på fyra år.


  Rysslands centralbank förklarar höjningen med att: “Både Rysslands och den globala ekonomin återhämtar sig snabbare än väntat. Inflationen har utvecklats över Bank of Russia's prognoser. Bidraget från ihållande faktorer till inflationen ökar på grund av snabbare tillväxt i efterfrågan jämfört med produktionens expansionskapacitet. På kort sikt så stärks detta inflytande av pristillväxten på de globala råvarumarknaderna”.


  Förväntningarna bland valutaanalytiker tycks vara att ytterligare en räntehöjning kan komma i juli månad, då det redan under juni var nära att höjas 100 punkter istället för 50 punkter. Samtidigt så återhämtar sig rysk ekonomi snabbare än många väntat sig och kommer återgå till nivåerna innan pandemin, redan under andra kvartalet, 2021.


  Amundi (U.K.) Ltd. som sysslar med valutahandel med rubeln, menar att indikationen för ytterligare räntehöjningar “stöder synen på en starkare rubel under de närmaste månaderna”. Även TradingCentral tror på starkare rubel mot USD. De sätter stop-lossen på 72.15 och vinsthämtningen på 71.805 följt av 71.652. För närvarande så handlas rubeln på 71.987 och är upp 0.33% för dagen. Du kan med fördel handla ryska rubeln mot dollarn till lägst spread och snabbast avslut hos Capital (recension). Prova själv trading med ett riskfritt demokonto idag!

   Oljepriset kan sannolikt nå $100, säger Goldman SachsOljepriset kan sannolikt nå $100, säger Goldman Sachs
  Tisdag, 15 juni 2021 19:11
  Några av världens ledande råvarutraders har uttalat sig om vart oljepriset kan vara på väg. Efter att oljan nått sin högsta nivå på två år denna veckan, så är chefer från Goldman Sachs, Glencore, Trafigura och Vitol överens. Priset på olja kan sannolikt nå $100 i närtid.

  På FT Commodities Global Summit så sade Jeremy Weir, ordförande på Trafigura, en av de största firmorna inom trading med olja – att han var orolig över bristen på spenderingsvilja för nya oljekällor. Världen är inte redo att ta steget över till grön energi än, menar herr Weir. Samtidigt säger Jeff Currie på Goldman Sachs, att en supercykel är på ingång. En av anledningarna till att oljeefterfrågan kommer att öka är beslutsfattarnas storsatsningar på grön energi som istället kommer gynna oljeindustrin. Sugen på att handla med olja? Det noteras att Brent är upp 0.96%, medan WTI oljan är upp med 1.2%. Du kan köpa 2 olje CFD hos Skilling, som har utmärkta priser och ett tydligt och lättförståeligt system. Prova själv registrera dig hos Skilling idag! Det tar bara 15 sekunder och är helt kostnadsfritt, samt ger dig tillgång till intressant data och ett demokonto.

   3 nya aktie-, 2 krypto och 2 valutapar CFD hos Skilling3 nya aktie-, 2 krypto och 2 valutapar CFD hos Skilling
  Tisdag, 15 juni 2021 11:11
  Skilling lägger ständigt till nya instrument till ett redan gediget utbud. Du kan numera handla valuta med 73 valutapar genom Skilling som CFD. Två av de nyaste är ZAR/JPY (+0.3%) och CHF/PLN (+0.58%).


  På aktiefronten så finns numera även Oracle -(0.33%, Adobe Systems (+2.85%) och Lennar Corp (-0.9%) att handla genom det smidiga gränssnittet som CFD. Dessutom finns nu även Chillz (+1.8%) och Link (+5.4%) med i utbudet. Bland sajtens 38 ETF så går det att investera i bland annat guld genom VanEck Gold Miners (-0.55%), tillväxtmarknader med iShares MSCI Emerging Markets (+0.33%) eller råvaror som naturgas med hjälp av US Naturgas Fund (+2.34%). Prova själv en svensk trading sajt för folket. Skapa ett demokonto hos Skilling idag, helt riskfritt.

   10 trading möjligheter hos Capital10 trading möjligheter hos Capital
  Måndag, 14 juni 2021 18:43
  Capital är ett en internationell valutamäklare som finns på 29 språk, däribland svenska. Bolaget har ett fantastiskt utbud bestående av 35 råvaror, 201 cryptovalutor, 138 valutapar, 3419 aktier och 26 index som CFD. Du kan själv justera nivån på din hävstång; t. ex om du inte vill ha någon hävstång alls eller ifall du vill köra maximal hävstång, vilket innebär 2x för cryptopar, 5x för ett många aktier, upp till 10x för vissa mjuka råvaror och ännu högre nivåer för flera valutapar. Några extra heta valutapar hos Capital (läs recension) idag är följande:


  NZD/JPY: Hela 85% köpare innebär att för närvarande så tror majoriteten på att NZD ska stärkas ytterligare. Landet har klarat sig bland de bästa i världen, med totalt 5 döda per 1 miljon invånare. Japan har dessvärre fått allt fler fall på slutet, inför OS, med totalt 111 dödsfall per 1 miljon invånare. Japans tillväxt sjönk från 2.8% under Q4, 2020 till -1% under första kvartalet 2021. Ekonomerna hade väntat sig en tillväxt på 1.3%. Du kan vara igång och handla NZD/JPY genom Capital på någon minut.


  Kandensiska dollar mot JPY (CAD/JPY) är ett annat hett valutapar, där råvaruvalutan kan vara en tänkbar förlorare om man får tro TradingCentral. Medan nuvarande kurs ligger runt 90.584 så är deras riktkurs på 89.972 följt av 89.816. Du kan handla till extremt låg spread och blixtsnabba avslut, från en valutamäklare som har allt du kan önska. Prova själv Capital idag!


  Ifall du söker en sajt med bredare utbud och högre nivå – så har du kommit rätt. Du kan handla fullt av aktieindex och internationella aktier från ett 20-tal länder – helt utan kommission. I takt med att Bitcoin gått upp i pris, så har Coinbase aktien stigit 5.5% idag. För alla som vill börja lite försiktigt så är det möjligt att skapa ett demokonto med upp till €100 000 för att prova på hos Capital. Ifall du gärna handlar från mobilen så finns både Capital's iOS app och en lika bra Android app. Ifall du gillar choklad, så går det för övrigt att handla Cacao CFD hos Capital. Ifall du behöver lite extra vitaminer, så går även apelsinjuice att köpa eller blanka som Capital kund.

   Dagens valutahandel: 3 valutapar som trendarDagens valutahandel: 3 valutapar som trendar
  Måndag, 14 juni 2021 15:49
  AUD/USD får en ny intradagstrend, skriver TradingCentral. Analysfirman för valutahandel föredrar långa positioner, med målkurs på 0.7740 och därefter 0.7760. Kursen idag ligger runt 0.7717. AUD handlas med fördel hos CMC Markets.


  RSI för EUR/USD visar god potential för ytterligare uppsida enligt TC. Medan nuvarande kursen för EUR/USD ligger på omkring 1.21201 så har målkursen satts till 1.2140 följt av 1.2160.


  För GBP/NOK så tror TC att den norska kronan kommer stärkas ytterligare mot pundet. För närvarande så handlas GBP/NOK runt 11.75 och målkursen är satt till 11.6520 som första anhalt och 1.6260 som andra målkurs. Du handlar NOK/GBP bäst hos Skilling (omdöme), som har 8 valutapar mot norska kronan, snabba avslut, bankID och svensk kundtjänst. Prova själv Skilling idag!

   Dagens vinnare & förlorar på aktie- & valutamarknadenDagens vinnare & förlorar på aktie- & valutamarknaden
  Fredag, 11 juni 2021 17:03
  Euron tappar tungt mot flera valutor idag, däribland TRY (-1.45%) och även EUR/USD är -0.56%. Dagens största förlorare på valutamarknaden är japanska yen (JPY) som tappar hela 1.7% mot TRY idag. Handla TRY/JPY hos Skilling, där du har tydligast upplevelse och bäst spread.  Bland råvarorna så är dagens vinnare naturgas, som stiger med hela 4%. Även trading med silver är gynnsamt idag, med en uppgång på 0.75%. Prova själv handla med en silver ETF ifall du vill få exponering mot den marknaden.
  Det finns tekniska indikationer på att den Sydafrikanska randen (ZAR) är nära en vändning. Som svagast så krävdes 19 ZAR för 1 USD, men på slutet så har den högsta nivå på länge uppnått; 13.5 ZAR per dollar. RSI visar översålt och indikerar att dollarn kan stärkas mot ZAR igen.


  Svenska kronan tappar 0.5% mot GBP och 0.86% mot USD idag. Dollarn (USD) stärks också mot NZD drygt 1% idag. Kanske börjar folk redan räkna med en räntehöjning inom kort i USA, efter att KPI ökat med drygt 5%. För trading med USD/NZD så kan vi tipsa om CMC Markets, som har nästa generations trading plattform.

   Trendbrott för USD/TRY? Vissa valutahandlare tror det..Trendbrott för USD/TRY? Vissa valutahandlare tror det..
  Fredag, 11 juni 2021 16:10
  Först av allt så undrar vi om USD/TRY har brutit den uppåtgående trenden? Det ser åtminstone ut som att trendkanalen uppåt inte håller längre, menar många traders som Valutahandel.se talar med. Kanske är det nya finansministern som till slut fått mer förtroende i Turkiet och liran (TRY)? Efter ett årshögsta på 8.77 för USD/TRY, så har dollarn nu tappat och handlas för närvarande omkring 8.35. Du kan själv handla USD/TRY på Skilling (recesion) till låg spread. Prova med ett demokonto idag!

   Donald Trump: Bitcoin är en scam mot dollarnDonald Trump: Bitcoin är en scam mot dollarn
  Tisdag, 8 juni 2021 12:49
  Den förra presidenten i USA, Donald Trump, har gått ut med en scamvarning mot Bitcoin i media. Till Fox News Business så berättade han igår kväll att han ser Bitcoin är en scam som påverkar värdet av dollarn negativt. Det är framför allt konkurrens mot dollarn som stör Trump, som vill ha dollarn som världens valuta. Kommentarerna kom efter att El Salvador planerar att göra kryptovalutan BTC som lagligt betalningsmedel i landet.


  Jag tycker att USA borde reglera Bitcoin väldigt, väldigt hårt“, sade Trump till Fox. Samtidigt så har priset på Bitcoin fallit rejält från $64 236 den 14:e april till $32 891 i skrivande stund. Ytterligare reglering skulle troligen få priset att falla ytterligare initialt, innan folk inser att det kan vara positivt för priset på Bitcoin med mer reglering. Du kan med fördel handla Bitcoin lite enklare med eToro, antingen köpa eller blanka, genom Stormgain (läs recension). Här kan du handla massvis med kryptovalutor, både med och utan hävstång. Prova själv Stormgain idag! Du kan köpa med ett vanligt betalkort, antingen rena Bitcoin eller en kryptokorg för att sprida riskerna.

   Valutahandel med pundet mot dollarn: Uppgången fortsätterValutahandel med pundet mot dollarn: Uppgången fortsätter
  Måndag, 7 juni 2021 16:16
  Pundet har gått start i vår och ifall man får tro analytiker på TradingCentral, så finner det mer uppsida kvar för GBP/USD. Deras målkurs sätts till 1.4375, följt av 1.50 på några månader sikt. Men för intradagshandeln så tittar TC mot 1.42 i första hand och 1.4220 i andra hand samt 1.4245 som tredje målkurs. Nuvarande kurs ligger runt 1.41665 och stop loss sätts till 1.4110.


  Sugen på att prova GBP/USD. En av våra favoriter för ändamålet är schyssta CMC Markets, som har otroligt användarvänliga grafer och flexibla fönster för trading som kan justeras beroende på dina preferenser. Prova själv med CMC Markets idag! Du kan vara igång på några minuter efter en snabb registreringsprocess.

   Valutahandel med GBP/CHF: Uppgången håller i sigValutahandel med GBP/CHF: Uppgången håller i sig
  Fredag, 4 juni 2021 13:20
  Pundet (GBP) forsätter att stärkas mot schweiziska franc (CHF) och TradingCentral föredrar långa positioner, dvs att man köper GBP/CHF.


  Medan nuvarande valutakurs för GBP/CHF ligger på 1.2735 så är första dagens målkurs satt till 1.2815 och den andra målkursen ligger på 1.2830. Stop-lossen sätts till 1.2742 av TC.


  Du kan smidigast handla pund mot CHF på svenska Skilling, som har låg spread, blixtsnabba avslut och bankID för maximal säkerhet. Prova själv med ett demokonto idag! Registrering går på blott 10-15 sekunder.

   Ryssland dissar dollarn: Satsar på guld & EUR iställetRyssland dissar dollarn: Satsar på guld & EUR istället
  Fredag, 4 juni 2021 12:03
  Ryssland har gått ut med att de helt ska ta bort dollarn från deras valutareserver, skriver CNBC. Uttalandet gjordes igår på St. Petersburg International Economic Forum och istället för dollarn så kommer valutareserverna gå till Euro, kinesiska yuan och sist men inte minst guld, sade Rysslands finansminister Anton Siluanov. Med tanke på att det ligger $186 miljarder dollar i fonden, så bör dollar traders troligen vara på sin vakt de närmaste månaderna.


  Rysslands skift iväg från dollarn handel med Kina accelererade 2019, när oljejätten Rosneft bytte alla exportkontrakt till euro. Daniel Haindl, en av cheferna för FX på VTB Capital i Moskva, säger att allt mer av tradingen mellan tidigare sovjetländer och Ryssland numera sker i rubel. Han fortsätter med att medge att många medelstora företag nu också undviker exponering med USD, efter sanktionerna som nyligen träffe i kraft. Istället väljer medelstora bolag som handlar mellan Ryssland och Kina att göra allt mer transaktioner i antingen kinesiska yuan eller ryska rubel.


  På bara ett år så har euron ökat från 16% av handelsvolymen för rysk export, till 83% under 1:a kvartalet 2021. Med andra ord: Euron är den nya kungen för exporthandel mellan stora länder som vill undvika att fastna i dollarfällan, där sanktioner kan innebära stora problem ifall transaktioner sköts i USD. Ifall du vill handla med rubeln, som börjar återhämta sig allt mer på slutet, så kan det med fördel göras hos Capital, som har det största utbudet av valutapar mot rubeln och även har lägst spread för ändamålet. Prova själv registrera dig på Capital och upptäck en mångsidig valutamäklare med enormt utbud, fantastiskt gränssnitt och demokonto att prova med från början. Vill du köra säkert i tider av osäkerhet? Prova då handla guld via Skilling som CFD istället.

   Dollar slår alla i dagens valutahandelDollar slår alla i dagens valutahandel
  Torsdag, 3 juni 2021 20:34
  USA's dollar stärks väsentligt idag och når 3 veckors högsta. Mot japanska yen så är dollarn upp 0.7%, mot sydafrikanska rand stärks USD med 1.04% och mot norska kronan hela 1.07%. Svenska kronan klarar sig lite bättre, med 0.85% uppgång för USD/SEK som nu handlas runt 8.33. Ifall en ordentlig vändning kommer efter ha rört stödnivån runt 8.1 nivån tre gånger, så kan 8.5 vara nästa motstånd för USD.


  Gentemot NZD så blir USD nästan 1.5% starkare, medan AUD tappar 1.3% mot dollarn.
  Inflödet av traders som köper amerikanska dollarns ser ut att vara grundat på både fundamental och teknisk analys, medger IG. FED meddelade att man kommer att varva ner sin utlåning till företagskrediter i slutet av året. Ifall du är sugen på dollar trading, så är vårt bästa tips Skilling. De har en proffsig plattform och du kan antingen använda copytrading där du följer proffs eller köpa dollar att trada med själv. Prova med ett Skilling demokonto här!

   Valutahandel med USD/AUD: Nya riktkurser från TCValutahandel med USD/AUD: Nya riktkurser från TC
  Tisdag, 1 juni 2021 00:12
  TradingCentral har precis gått ut med nya riktkurser för AUD/USD, där de tror på en stärkt amerikansk dollar mot AUD. Valutaparet AUD/USD handlas för närvarande omkring 0.7731, men intradags-riktkursen är 0.76967 i första hand följt av 0.76738 i andra hand. Stop-loss sätts vid 0.7762. Du kan själv handla valuta hos Skilling och får ett demokonto direkt.

   eToro får en copy trading konkurrent - SkillingeToro får en copy trading konkurrent – Skilling
  Måndag, 31 maj 2021 15:58
  Idag så har världens ledande copy trading sajt, eToro, fått konkurrens. Ifall du verkligen gillar copy trading med cryptovalutor, så är eToro's utbud fortfarande klart större med hela 50 kryptopar, jämfört med 23 för Skilling. För alla som vill upptäcka copy trading med ett 50-tal valuta- och 700-tal aktie CFD så är dock Skilling ett utmärkt alternativ. Läs vår djupgående post om kopierad valutahandel från Skilling, eller upptäck hur eToro's sociala trading kan användas i både upp- och nergångar. Du kan kolla in några av marknadens bästa copy traders här.


  Vill Du prova själv? Testa här för ett copy trading konto hos Skilling, som är skapad av svenskar och är kända för sina snabba avslut och vänliga samt hjälpsamma support. Ifall du föredrar krypto copy trading så föreslås eToro istället.

   Har förstärkningen för valutahandel med EUR/TRY börjat?Har förstärkningen för valutahandel med EUR/TRY börjat?
  Måndag, 31 maj 2021 13:18
  Både EUR/TRY och USD/TRY tappar avsevärt idag och vid den inledande handeln så är den turkiska liran dagens starkaste valuta. Vid lunchtid så har TRY stärkts med 0.5% mot USD och 0.49% mot Euron. Ifall du är sugen på valutahandel med carry trading, så kanske TRY kan vara ett alternativ igen, där du tjänar dagliga intäkter från räntedifferensen mellan Turkiets 19% ränta och EU's 0-ränta eller USA's ränta som ligger precis ovanför nollstrecket på 0.25%. För att prova trading med TRY, så rekommenderas svenska Skilling, som är både enkel, smidig och tydlig. Testa Skilling med ett demokonto idag! Det är både enkelt och kul, samt förhoppningsvis också lönsamt.

   Tredje vågen ner för bitcoin, eller uppgång nära?Tredje vågen ner för bitcoin, eller uppgång nära?
  Lördag, 29 maj 2021 13:08
  Den mest kända kryptovalutan, Bitcoin, har rört sig rejält neråt från ATH. Traders tvistar för närvarande om det är en tredje våg neråt som är på gång, vilket kan skicka BTC mot $30 000 i första hand, menar Qzkardeskaya från SwissQuote. En utvisning av den 5:e och förhoppningsvis sista vågen nedåt kan resultera i Bitcoin priser mellan $22 000 och $25 000, innan en vändning väntas. I skrivande stund så ligger Bitcoin på $35 311, vilket är strax under det första motståndet på $36 000.  Förra helgen så gick Bitcoin upp 10% under lördagen, för att sjunka med 18% förra söndagen. Normalt så har helgerna varit bra dagar för den digital valutan, så rejäla nedgångar under helgen visar på svaghet för BTC. Du kan själv både köpa eller blanka Bitcoin med eToro, riktigt enkelt – med eller utan hävstång. Vill du ha det smidigt utan att göra jobbet själv? Då kan eToro's copy trading vara ett bra alternativ i nedgångar. För övrigt så är den svenska valuta- och kryptomäklaren Skilling väldigt populär för att handla ett 20-tal krypto CFD. Prova själv Skilling med ett smidigt och riskfritt demokonto idag.

   Valutahandel med pundet är kanske en bra idé?Valutahandel med pundet är kanske en bra idé?
  Fredag, 28 maj 2021 19:28
  Pundet fortsätter visa styrka: TradingCentral föreslå långa positioner i GBP/USD, med riktkurs 1.4375 följt av 1.50 – jämfört med nuvarande 1.4192. Under dagen så ligger pundet -0.08% mot USD, men handlas fortfarande inom sitt handelsintervall som är uppåt. Nivån 1.4157 sätts ut som stop-loss av TradingCentral. För alla som är sugna på trading med GPP/USD så är tipset att läsa posten om pundet vecka 21 – allt hetare. För trading med pund så rekommenderas brittiskt grundade CMC Markets, som har ett rejält utbud, eller svenska Skilling som är optimalt för skandinaviska traders.

   Valutahandel med dollarn stärks mot yenenValutahandel med dollarn stärks mot yenen
  Fredag, 28 maj 2021 15:01
  USD/JPY har den senaste veckan blivit avsevärt starkare mot yenen, till dollarns fördel. Enligt TradingCentrals analytiker så är 1.1450 nästa mål, följt av 1.1850. Men den första nivån att uppnå är 1.1030 vilket indikerar att RSI fungerar för detta valutapar. Prova själv trading med USD/JPY hos Skilling! Du erhåller av låg spread, snabba avslut och svensk support dygnet runt.

   Bitcoin bryter $40 000 nivånBitcoin bryter $40 000 nivån
  Onsdag, 26 maj 2021 17:44
  Den mest följda kryptovalutan är återigen på gång – efter en uppgång på 8.7% de senaste 24 timmarna. Realtidskursen för Bitcoin är dock fortfarande 38% under den högsta kursen, som uppnåddes så sent som för drygt 6 veckor sedan. Sugna traders kan med fördel prova handla genom Stormgain, som har ett enormt utbud och ett trevligt gränssnitt. Du kan också spara pengar genom låga avgifter.


  Andra schyssta alternativ är svenska Skilling, som gör det enkelt och smidigt att handla med hjälp av BankID och proffsig support som hjälper blixtsnabbt vid minsta lilla fråga. Slutligen så finns även Capital, vilka erbjuder flexibel hävstång.

   Köpläge för liran? Ny centralbankschef & överköpt RSIKöpläge för liran? Ny centralbankschef & överköpt RSI
  Onsdag, 26 maj 2021 14:21
  Det kan vara så är att den turkiska liran är på väg mot en vändning, efter att EUR/TRY nått den historiskt höga nivån 10.32. Samtidigt så ligger RSI på klart överköpt, vilket tyder på att en vändning kan vara på gång. Redan idag ser vi en vändning med 0.3% uppgång för turkiska liran mot EUR. Men Turkiets valuta har bara i vår tappat 15% mot euron, så det finns helt klart uppsida kvar. Men som alltid, så finns det också risker med att handla exotiska valutor.


  Sugen på att handla med TRY? Prova hos Skilling, som har snabba avslut, tydlig och transparent plattform och allt på svenska. Du kan testat ett demokonto och växla upp till riktiga pengar när du känner dig redo.

   Mer positivt för valutahandel med dollarn mot yenenMer positivt för valutahandel med dollarn mot yenen
  Tisdag, 25 maj 2021 15:05
  Efter en tids konsolidering så väntar många valutaanalytiker, däribland TradingCentral, på en uppgång för dollarn mot japanska yen. Medan USD/JPY för närvarande handlas runt 108.77 så är riktkursen på 114.50 följt av 118.59 på medellång sikt. På kort sikt så kan USD/JPY röra sig mot 109.70 i första hand och 111.00 i andra hand. Du kan smidigt handla USD/JPY på Skilling till fördelaktiga priser, snabba avslut och med en enastående plattform. Prova själv USD/JPY trading nu!

   Turkisk valutahandel får vändning: Ny riksbankschefTurkisk valutahandel får vändning: Ny riksbankschef
  Tisdag, 25 maj 2021 12:22
  Turkiet byter riksbankschef: Från tidningskolumnist till professor
  Erdogan har sparkat ytterligare en centralbankschef, den andra i år. Men kanske det leder till något bättre för en gångs skull, då den nya riksbanksschefen – Semih Tumen – är professor i ekonomi vid TED University i Ankara. TED (Turkish Education Association) rankas som ett av världens 800 mest inflytelserika universitet enligt brittiska Times Higher Education. Kanske inte det allra bästa universitetet, men han har fått rejält med artiklar publicerade i ekonomiska tidsskrifter över hela världen så Semih har säkert rätt bra koll jämfört med föregående kandidat.


  Den tidigare riksbankschefen Sahap Kavcioglu, var nämligen en tidningskolumnist som delade Erdogans okonventionella syn på att höga räntor driver, istället för att dämpa, inflationen. Men efter att Turkiets valuta, TRY, sjunkit med nästan 15% sedan mars 2021 – så var det alltså dags för ett nytt försök. Realtidskursen för USD/TRY kan du se här. Vi på Valutahandel.se hoppas att herr Tumen fungerar bättre än tidigare och får avsevärt mer positiva reaktioner. I så fall kanske den turkiska liran kan bli en utmärkt carry trading valuta igen?


  Du kan med fördel handla turkiska lira hos Skilling, som är helt på svenska med BankID, eller hos internationella Capital.com som numera också finns på svenska och har ett ännu bredare utbud av valutapar.

   Har kryptovalutorna vänt från botten?Har kryptovalutorna vänt från botten?
  Söndag, 23 maj 2021 21:50
  Det har varit en ytterst volatil vecka för kryptovalutor och efter otroliga ras så kommer ibland rejäla uppgångar, noterar Valutahandel. Innan USA öppnar så har de flesta kryptovalutorna gått upp signifikant, eller vad sägs om: Dogecoin (+5%), Bitcoin (+6.2%), Ethereum (+12.5%), XRP (+11%) och Cardano (+18%). Många brukar klaga på att det är svårt att hitta bra ingångar för krypto, då priserna har gått upp rejält. Men kanske vi har nuddat botten för ett tag nu? Priserna är i alla fall drygt 50% lägre än vad det varit på länge för många mynt.


  Du kan med fördel handla både 700+ aktie-, 50+ valuta- och 20-tal krypto CFD hos Skilling. Man får ett demokonto från start för att kunna känna på och kan sedan enkelt skifta till ett riktigt konto när man känner sig redo.
  PS. Se en aktuell topplista över de bästa kryptovalutorna hos eToro.

   Krypto ner: Oljan upp inför helgenKrypto ner: Oljan upp inför helgen
  Fredag, 21 maj 2021 14:02
  Brent oljepriset går upp med drygt 2.4% idag, medan crude oljan är upp hela 3%. Anledningen tycks vara ökad efterfrågan på olja, till 95 miljoner fat per dag, enligt VDn för Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), Sultan Ahmed Al Jaber. Du kan handla brent olja genom Skilling till fördelaktig spread, snabba avslut och allt på svenska.


  För de flesta kryptovalutor så har det droppat rejält idag, även för de bästa kryptovalutorna. Meme-myntet Dogecoin ligger på 0.35 och har fortfarande en bit kvar till $1 som det talas om som nästa viktiga nivå. Du kan antingen köpa Dogecoin (DOGE), eller vänta på ytterligare krasch genom att blanka DOGE.


  För övrigt så är Ethereum ner 8.5% idag, medan Bitcoin har tappat 5%. Registrera dig hos Skilling idag för att uppleva trading med kryptovalutor. Det har aldrig varit enklare och roligare att komma igång.

   Enorm vändning för den digitala valutahandelnEnorm vändning för den digitala valutahandeln
  Torsdag, 20 maj 2021 16:18
  Gårdagens enorma prisfall för kryptovalutor ska enligt kinesiska insiders ha orsakats av en tävling mellan en ljusskygg elit från Kina. Samarbetet ska ha skett med det ledande partiet, som skickade ut nyheter i hopp om att få bitcoin priset så lågt som möjligt innan 8.00 igår. Även Kinas centralbank släppte ett dokument som krävde ett förbud mot både finansinstitut och betalningsleverantörer som handlar med krypto, vilket skrämde kryptomarknaden. Rapporterna visade sig senare vara missvisande, vilket förstärkte teorin om att planen troligen varit uppgjord mellan en rad olika högt uppsatta, för att kunna köpa Bitcoin billigt.


  Vändning idag har dock varit enorm, med en uppgång på 14% för Bitcoin, 13.7% för Ethereum och även Binance eget mynt (BNB) som har stärkts från $296 till $416, innan en mindre vändning kom igen. Du kan med fördel handla BNB hos Stormgain.


  Ifall du är sugen på att hoppa in i leken, så var beredd på några dagar med ökad volatilitet. Du kan antingen köpa eller blanka Bitcoin hos Skilling, som är en av Sveriges bästa sajter för ändamålet. Börjar med ett gratis demokonto för att uppleva och få in känslan innan du börjar med riktiga pengar. Det finns ett 20-tal kryptovalutor att handla på Skilling i dagsläget.

   Valutahandel med Aussie dollarn: Uppgången fortsätterValutahandel med Aussie dollarn: Uppgången fortsätter
  Tisdag, 18 maj 2021 12:42
  Australien och dess australiensiska dollar (AUD) forsätter uppåt i den senaste veckans valutahandel. Som en framstående oljevaluta, så är det inget ovanligt att AUD stärks mot USD när oljepriset går upp. Idag så handlas brent oljan över $70 per fat igen.


  TradingCentral tror på fortsatt uppgång från 0.7795 idag. Målkursen sätts till 0.7832 följt av 0.7845 och 0.7860. Stop-lossen sätts samtidigt till 0.7764 på intradagsbasis. Även den kortsiktiga handeln med AUD/USD är uppåtgående enligt TC, med målkurs på 0.7890 i första hand, 0.8000 i andra hand och 0.8085 som tredje målkurs. På medellång sikt så förutspår TradingCentrals analytiker att AUD/USD kan nå 0.8450, eller 0.8910 om det vill sig riktigt väl.


  Tror du också mer på Aussie dollarn än USD? Oavsett vad du vill handla, så är CMC Markets bra för dessa valutapar. Givetvis så är även Skilling en favorit, då allt är på svenska med svensk support och KYC genom BankID. Du kan prova Skilling här med ett demokonto, riktigt enkelt.

   Så öppnas valutahandel, krypto trading och råvaruhandel idagSå öppnas valutahandel, krypto trading och råvaruhandel idag
  Måndag, 17 maj 2021 13:59
  Innan USA öppningen så är dollarn ner mot euron och enligt TradingCentral så förväntas den försvagas ytterligare. Målkursen för TC är satt till 1.2246 följt av 1.2350, medan stop loss ligger på 1.1985. Nuvarande kurs för EUR/USD är 1.21498. Enklast och mest fördelaktigt kan detta valutapar handlas hos Skilling, som har både bankID och svensk support dygnet runt. Du kan registrera dig enkelt, på blott 15 sekunder och får då ett demokonto att prova på med.


  Ethereum (ETH) handlas idag för $3516, -11.2% för dagen, medan Bitcoin är -7% och handlas för $45 656. Köpläge eller vill du blanka? Då kan göra båda hos eToro, med eller utan hävstång. Säg ja till enkel krypto trading med eToro idag!


  Guld och silver är båda uppåt, 0.3% respektive 0.8%.

   Ny trend inom valutahandel: Yenen stärks mot USDNy trend inom valutahandel: Yenen stärks mot USD
  Fredag, 14 maj 2021 22:42
  Kvällens trend ger tydlig fördel till japanska yenen mot US dollarn. Medan 109.13 sätts som stopp loss, så sätts 109.883 som första vinsthämningsnivå medan 110.127 sätts som den andra. Du kan handla Yenen mot dollar på Skilling, riktigt enkelt och till riktigt väldigt bra villkor. Vad väntar du på? Man kan vara igång på någon minut.

   Vad gör man med valutahandel & aktier i osäkra tider?Vad gör man med valutahandel & aktier i osäkra tider?
  Fredag, 14 maj 2021 15:17
  Det finns många sätt att hantera osäkerhet. Nasdaq är på gränsen till ett tydligt utbrott nedåt och ifall det sker, så kan det eventuellt fortsätta ner ytterligare en bra bit. Så håll koll på Nasdaq om du handlar med teknologiaktier idag. Det kan givetvis gå åt båda hållen; en rejäl uppgång är inte heller utesluten.


  Ett sätt att hantera osäkerhet är att följa marknadens bästa traders på eToro. Du kan själv välja risknivå, typ av innehav, volatilitet och precis vem du vill följa som copytrader. Det är helt gratis och du kan själv utforska alternativen efter registrering hos eToro. De bästa har nått flera 100% avkastning de sista halvåret.
  Ett annat alternativ är att börja med råvaror, då allt fler talar om silver trading och potentialen där. Vi har en rejäl topplista över silver trading sajter. Min personliga favorit är Skilling, som gör det enkelt, prisvärt och smidigt – med allt på svenska. Testa Skilling idag! Du börjar med ett demokonto och kan enkelt byta till riktiga pengar efter att du gjort KYC med BankID, som går på 1 minut.


  Silver är upp 1.3% för dagen, medan guld är upp 0.7%. TradingCentral har kortsiktig målkurs på 28.3 följt av 29.15 och silver handlas just nu för 27.38. För övrigt så kan intervjun med Erik Strand vara spännande för alla som vill lära sig mer om silvermarknaden, eller artikeln om silvrets historiska utveckling.


  Bland valutaparen så trendar EUR/USD uppåt, med en målkurs på 1.2350 följt av 1.2550 från TradingCentral. Nuvarande pris ligger på 1.2136. Även pundet fortsätter bli starkare mot dollarn och handlas för 1.4085. Samma bolag ger målkurs på 1.4240 följt av 1.4380. Du kan handla med alla de stora valutaparen till låg spread, snabba avslut och enkel registrering genom Skilling.


  OBS: Detta är ingen rådgivning, bara en rad olika alternativ och vad författaren själv gillar i ljuset av allt snack om risker med inflation.

   Valutahandeln med EUR/USD vänder upp: Ny trendValutahandeln med EUR/USD vänder upp: Ny trend
  Torsdag, 13 maj 2021 22:27
  Intradagstrenden för EUR/USD har vänt, till Eurons fördel. TradingCentrals nya målkurs är istället 1.2149, med stop-loss vid 1.2053. Ifall uppgången fortsätter utöver 1.2149, så är 1.2170 nästa målkurs. Du kan med fördel handla EUR/USD på Skilling, den svenska valutamäklaren med bankID och svensk support. Prova själv idag! Du kan vara igång på någon minut.

   EUR/USD intradag: Huvudmotstånd vid 1.21EUR/USD intradag: Huvudmotstånd vid 1.21
  Torsdag, 13 maj 2021 16:21
  TradingCentral skriver i eftermiddag att de föredrar korta positioner för EUR/USD, dvs. tror på att dollarn stärks mot euron. Under 1.21 så är målkursen 1.2040 följt av 1.2010. För närvarande så ligger kursen för EUR/USD på 1.2083. Stopp-loss kan sättas vid 1.21 menar TD. Så länge som motståndet vid 1.21 inte överskrids, så är sannolikheten för att 1.2040 bryts fortfarande hög. Sugen på trading med euro mot dollarn? Då har vi två förslag: Antingen brittiska CMC Markets, som även finns på svenska och är en av de äldsta firmorna – trots att de håller en modern och hög nivå på allt. Alternativt svenska Skilling som har en fenomenalt snabb och enkel plattform som du kan prova med demokonto idag!

   Vändning för tech-aktiernaVändning för tech-aktierna
  Torsdag, 13 maj 2021 16:10
  Tech-aktierna börjar vända igen, efter 3 dagars nedgång, medan BBG råvaruindex tappar 1.5%. Bland annat Teslas aktiekurs vänder upp 2% och ligger nu på $600. Du vet att det går att båda köpa eller sälja Tesla som aktie CFD med en knapptryckning hos sajter såsom Skilling? Med 5x hävstång så kan du handla 10 Tesla aktie CFD för drygt $1200 (10 078 kr). Initialt kan Du även registrera ett demokonto för att prova, helt riskfritt.


   Krypto faller: Köpa, sälja eller behålla?Krypto faller: Köpa, sälja eller behålla?
  Torsdag, 13 maj 2021 16:05
  Dagen inleddes med ett rejält fall för kryptovalutor. För närvarande så är Bitcoin ner 11.3%, Ethereum är också ner runt 11% och Dogecoin faller 15%. Du kan handla fiat mot krypto hos Stormgain, antingen köpa eller blanka.


  Även Coinbase aktien handlas ner 1.5% och ligger omkring 279.5. För smidig trading med både aktier och krypto så kan vi tipsa om eToro, som har väldigt bra villkor och möjlighet att kopiera marknadens bästa traders. Prova själv idag!

   Bitcoin störtdyker: -15% efter SEC uttalandeBitcoin störtdyker: -15% efter SEC uttalande
  Torsdag, 13 maj 2021 02:25
  Ett uttalande från U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), som uttryckligen säger att Bitcoin är en väldigt spekulativ tillgång, har fått Bitcoin att falla drastiskt. Ingen nytt där, med hög volatilitet och att det är riskabelt med kryptovalutor. Men SEC verkar vara extra skeptiska till en Bitcoin-ETF, samtidigt som myndigheten får en allt viktigare roll i cryptovalutors ekosystem. Samtidigt så rapporteras att Tesla förbjuder Bitcoin betalningar över miljöhänsyn. Kommer fler följa efter?


  Sugen på att blanka Bitcoin eller köpa dippen? För potentiellt högst hävstång, prova på Stormgain. För den bästa svenska, registera dig på Skilling. För en CFD-mäklare med flexibel hävstång för kryptovalutor, så kör med Capital.

   AvaTrade's mest populära instrument: Vecka 18AvaTrade's mest populära instrument: Vecka 18
  Tisdag, 11 maj 2021 17:34
  AvaTrade rapporterar om instrumenten som ökat eller sjunkit mest under förra veckan. Bland de bästa så återfinns Twitter (+21%), Snapchat (+18.5%), Uber (+17.8%) samt Cannabis Index (+11.4%). Bland förlorarna hittar vi främst kryptovalutor, såsom EOS (-50%), Bitcoin Gold (-42%), Bitcoin Cash (-39%) och DASH (-33%). Sugen på trading? Prova AvaTrade idag med ett enastående utbud och transparent trading.

   Valutahandel med USD/CAD vändermot 1.2150Valutahandel med USD/CAD vändermot 1.2150
  Måndag, 10 maj 2021 22:36
  TradingView pekar på att en ny trend uppkommit för USD/CAD och de väljer att gå lång, med målkurs på 1.2150. Samtidigt så sätts stop-lossen till 1.2058. RSI är under 50 och MACD är negativ. Valutahandel's preferens för trading med kanadensiska dollar mot USD är utan tvekan svenska Skilling. Prova själv handla med Skilling idag!

   Valutahandel? Nej, idag är det oljefokus!Valutahandel? Nej, idag är det oljefokus!
  Måndag, 10 maj 2021 01:10
  Priset på olja kommer troligen vara i fokus under måndagen, då en cyperattack har lyckats stänga amerikanska oljeförbindelser, skriver Reuters. De varnar också för skenande priser i spåren av attacken.


  Brittiska Financial Times skriver att prispåverkan kan vara betydande om inte Colonial Pipeline snart är tillbaka online, då den bär 45% av all olja på den amerikanska östkusten. Tajmningen är opassande då Amerikaner börjar resa allt mer efter minskade Covid-19 restriktioner.


  När oljemarknaden öppnade efter midnatt så hade brent oljan gått upp 0.85% och Crude oljan rört sig uppåt 0.80%. Du kan själv köpa olja på ett enkelt sätt via Skilling, från 1000 kr. Prova själv Skilling idag! Det är enklare än du tror att komma igång. Uppdatering: Vivek Dhar, CBA Mining and Energy analytiker, varnar för att det ännu inte finns någon fastslagen tidpunkt när viktiga oljeförbinderna återupptas. Han menar att varje dag som går utan oljeförbindelser kommer spä på priserna.

   Kryptovalutor: Helgens vinnare & förlorareKryptovalutor: Helgens vinnare & förlorare
  Söndag, 9 maj 2021 23:55
  Dogecoin (DOGE) var ner drygt 25% idag, efter att besvikna fans noterade att Elon Musk inte nämnde cryptovalutan under Saturday Night Live. Men Doge har därefter återhämtat sig och är i skrivande stund ner 13% de sista 24 timmarna för att handlas runt $0.63. Anhängare väntar på ett $1 nivån ska nås. Du kan själv köpa Dogecoin hos Skilling, där allt är på svenska.


  Ethereum ligger på $3885 och har inte lyckats bryta $4000 nivån än. Många investmentbanker har högt riktkurserna och är mer positiva till Ethereum, som i alla högre grad börjar ses som ett alternativ till Bitcoin. Du kan med fördel köpa ETH genom Skilling (med hävstång), eller genom Capital (utan hävstång).

   800% ökad omsättning för krypto: Dogecoin fokus800% ökad omsättning för krypto: Dogecoin fokus
  Fredag, 7 maj 2021 15:11
  Volymerna för cryptovalutor har ökat något otroligt det senaste kvartalet; både crypto farming, samt CFD-trading med eller utan hävstång från cryptomäklare. Enligt Valutahandel's uträkningar så har de ledande handelsplatserna för kryptovalutor fått 800% ökad omsättning. Detta innebär drygt $53.3 miljarder per dag i omsättning, enbart från de största marknadsplatserna.


  Dogecoin, som stigit drygt 1000% på en månad, har fortsatt många optimister som tror på ytterligare uppgång inför och under Elon Musk's tv-framträdande på Saturday Night Live Show på lördag klockan 20:30 (GMT +1). Det är lite så “memo coins” fungerar. Många talar om de och alla vill vara med och få en del av uppgången. Idag så är Dogecoin (DOGE) upp 0.9% och handlas runt $0.6 per mynt. Ofta så brukar investerare titta mot $1 nivån för denna typ av mynt som är på väg uppåt. En uppgång från 0.6 till $1 skulle innebära en ökning på omkring 66.7%.


  Du kan själv handla Dogecoin hos Skilling, riktigt enkelt. För meme-coin och hundälskare, så kan man köpa DOGE, eller ifall du är pessimist så kan du blanka DOGE. Prova själv idag, du kan vara igång på någon minut.

  Klicka på läs mer för att se intron till Elon Musk's framträdande på NBC.


   Valutahandel med EUR/JPY: Yen & silver stärksValutahandel med EUR/JPY: Yen & silver stärks
  Fredag, 7 maj 2021 01:37
  Fortsatt tal om inflation har lett råvaror såsom silver (+3.5%) och trading med guld att gå upp rejält. För valutahandeln så har Yen blivit en valuta som många började föredra igen. Signalleverantören Gold Signals menar att det är köpläge för Yen mot Euron just nu. De sätter ingångspriset på 131.43 med en vinsthämtning på 130.63 och stop-loss på 132.23. Sugen på trading med EUR/JPY? Två av våra favoriter är CMC Markets och Skilling. Du kan själv skapa demokonto hos svenska Skilling eller hos brittiska CMC Markets, som också finns på svenska. Det är riktigt enkelt och Du kan vara igång och handla valutor på någon minut.

   Skilling lägger till 10 nya aktier som CFDSkilling lägger till 10 nya aktier som CFD
  Fredag, 7 maj 2021 01:04
  Efter önskemål från Skilling's kunder, så har bolaget lagt till ett 10-tal nya instrument som CFD. De kanske mest intressanta är tv-spelsutvecklaren Activision Blizzard, läkemedelsbolaget Moderna och Pfizer, franska Estee Lauder, General Motors, PayPal och Booking Hotels. Sugen på lite aktiehandel som omväxling till din valutahandel? Testa då Skilling idag!

   Valutahandeln med GBP/USD: Dollarn på G igen?Valutahandeln med GBP/USD: Dollarn på G igen?
  Torsdag, 6 maj 2021 12:31
  TradingCentral tror på en stärkt dollar (USD) den närmaste dagen, så länge som 1.3938 håller. Med 1.3938 som stop-loss, så sätter TC riktkursen till 1.3822 för GBP/USD. Det är smidigast och med fördelaktigt att handla hos Skilling för dig som svenska, då bolaget har bankID, svensk support och 100% transparens. Öppna ett demokonto på Skilling idag! Det är enkelt, spännande och förhoppningsvis lönsamt. Perfekt när du jobbar hemifrån.

   Valutahandel med EUR/SEK: 10.41 är nästa målkursValutahandel med EUR/SEK: 10.41 är nästa målkurs
  Tisdag, 4 maj 2021 11:56
  TradingCentral's analytiker skriver att de tror mer på Euron mot SEK framöver och sätter målkursen på 10.4160. Dagens nivå för EUR/SEK är runt 10.16.


  Både EU och Sverige har gjort rejäla åtgärder för att hantera coronapandemin. Några av Sveriges åtgärder inkluderar Några av Sveriges åtgärder inkluderar köp av räntebärande papper, lån till banker för att stödja utlåning till företag och minskade krav på säkerhet för att låna hos Riksbanken. ECB har hanterat Covid-19 genom att fortsätta prisvärd utlåning, ge tillgång till kredit för bolag och hushåll och bevarande av finansiell stabilitet genom internationella samarbeten.


  Hur kan tekniska analytiker hålla koll på EUR/SEK? MACD måste bryta ovanför dess noll-nivå för att indikera fortsatt uppgång. Bästa sajten att handla SEK på för traders är Skilling (recension här). Du kommer enkelt igång och kan prova med demokonto initialt, eller med hjälp av BankID få ditt konto verifierat och klart för riktig trading. Öppna ett demokonto hos Skilling nu!

   Valutahandel med ASD/USD: Ny intradagstrendValutahandel med ASD/USD: Ny intradagstrend
  Tisdag, 4 maj 2021 11:02
  US Dollarn är på gång igen efter stark tillväxt och snabb vaccinering av befolkningen. Traders väntar på data från varu- och handelsbalansen i mars, 2021 – vilket släpps klockan 12:30 (GMT -5). TradingCentral rekommenderar korta positioner för AUD/USD under 0.7770, med målkurser på 0.7710 följt av 0.7695 och 0.7675 i en förlängning. RSI visar också på momentum för en nedgång, dvs att USD stärks mot AUD. Du kan enkelt registrera dig och handla AUD/USD hos Skilling!

   Ny trend: Uppgången fortsätter för AUD/USDNy trend: Uppgången fortsätter för AUD/USD
  Måndag, 3 maj 2021 15:14
  TradingCentral föredrar långa positioner i AUD/USD ovanför 0.77, vilket agerar som en ny stop-loss nivå. Målet är i första hand 0.7750 följt av 0.7770. Igår så talade Bagge och Brobacke om att AUD/USD tycks forma en klassisk huvudskulda och menar att detta är ett valutapar att hålla koll på. Ifall den byter ner så är det negativt för risktillgångar, men för närvarande så tycks den snarast bryta uppåt. Du kan med fördel handla AUD/USD hos antingen internationella Capital, brittiska CMC Markets eller skandinaviska Skilling. Du kan vara igång på några minuter.

   Valutahandel med NOK stöds av förväntad räntehöjning 2021Valutahandel med NOK stöds av förväntad räntehöjning 2021
  Måndag, 3 maj 2021 12:14
  I ett försök att få bukt med snabbt stigande bostadspriser och en stark ekonomi, så tror Nordea att Norge kommer höja räntan 2 gånger under 2021 – i oktober och december. Utifrån hur kommittén för centralbanken nu bedömer utsikterna och riskbilden, så kommer styrräntan troligen att höjas under andra halvåret i år, har Norges Bank meddelat.


  För närvarande så är det 113 000 arbetslösa i Norge nu, jämfört med 65 000 innan Corona. Det förväntas att siffrorna fortsätter förbättras i takt med att snabb vaccinering tar form i Norge. En ökad ränta i Norge bör få den norska kronan att stärkas signifikant mot svenska kronan, men även euron och USD.


  För trading med norska kronor så handlar du med fördel på svensk-norska Skilling, drygt 8 olika valutpar mot NOK. Öppna ett testkonto enkelt hos Skilling idag! Du kan vara igång med trading på något minut, ifall du använder bankID. Eller så provar du bara med ett demokonto först.

   Kryptovalutan Ethereum: Helt ostoppbar, nästan $3000 nuKryptovalutan Ethereum: Helt ostoppbar, nästan $3000 nu
  Söndag, 2 maj 2021 18:47
  Den senaste månaden så har Ethereum rört sig från drygt 2000 usd/mynt till $2930. Vi är med andra ord väldigt nära $3000, som troligen blir nästa naturliga motståndsnivå. Förmodligen så är det den efterlängtade lanseringen av ETH 2.0 som får spekulanter, investerare och yield jagare extra sugna på Ethereum.


  Strategen David Grider förutspår $10 500 för Ethereum innan 2021 är över, medan James Todaro från BlockTown Capital förväntar sig att $9500-nivån nås innan slutet av året. Är Du sugen på att vara med på det snabba tåget? Prova då Stormgain för maximal hävstång och brett utbud, där du även kan handla med en kryptokorg för att sprida riskerna.


  Annars så är snygga Skilling populär för dig som vill ha ett helsvenskt alternativ. För dig som letar efter löpande intäkter, så kan FTX med generös staking och 5% lägre avgifter vara ett bra val.


  En full lista med 54 ledande aktörer finns på vår översiktssida med kryptomäklare.

   Ny valutahandelstrend: USD stärks och trendar uppåt mot CADNy valutahandelstrend: USD stärks och trendar uppåt mot CAD
  Fredag, 30 april 2021 22:30
  TradingView skriver ikväll om att en ny trend för valutahandel med USD/CAD. Med en stop-loss på 1.2257 så tror TD på fortsatt uppgång för USD/CAD. Målkursen är 1.2347, följt av 1.2366 och 1.2384. MACD visar positivt och det går med fördel att handla USD/CAD genom Skilling. Vad väntar Du på? Testa själv trading med Skilling ikväll! Du är igång och kan dra möjligheter redan ikväll, väldigt enkelt, roligt och förhoppningsvis vinstgivande.

   Ny trend: EUR/USD blir starkare under småtimmarnaNy trend: EUR/USD blir starkare under småtimmarna
  Torsdag, 29 april 2021 19:29
  EUR/USD har vänt trenden, som nu talar till Eurons fördel, skriver TD. Bolaget väljer att gå lång ovanför 1.21 för EUR/USD, med målkurs på 1.2150 följt av 1.2170. RSI indikerar att en vändning uppåt är på gång. Upptäck en bättre valutamäklare idag. Testa trading med svenska Skilling! Det är både enkelt och kul. Du kan komma igång på 15 sekunder från 1000 kr.

   Valutahandel med AUD/USD vänder mot US dollarnValutahandel med AUD/USD vänder mot US dollarn
  Torsdag, 29 april 2021 18:51
  TradingView har en ny inställning till AUD/USD där de föredrar korta positioner under 0.7800 för Australien dollarn mot USA-dollarn. Målkursen sätts till 0.7755 följt av 0.7735. Den tekniska indikatorn RSI visar på fortsatt nerrida. Du kan med fördel handla valuta från Skilling. Prova själv valutahandel med AUD/USD hos en proffsig, svensk valutamäklare med låg spread, snabba avslut och bäst transparens i branschen. Öppna ett konto på nolltid!

   Carry trading diss: Valutan ingen tror på, förutom Erdoğan?Carry trading diss: Valutan ingen tror på, förutom Erdoğan?
  Torsdag, 29 april 2021 02:21
  Det finns förvirrande valutahandel, där ena faktorn är positiv – medan andra delen är negativ. Ett sådant exempel är den turkiska liran. Strax innan nyår så tyckte många att carry trading med TRY var synnerligen intressant. Men eftersom Turkiet helt struntar i sunt förnuft när det kommer till finanspolitik, så tycks carry trading med TRY vara en dålig idé. Det känns som nästan bara Turkiets president, Erdoğan, tror på valutan och försöker övertyga medborgarna att inte köpa guld eller krypto – utan bara sitta där med sina turkiska lira. Problemet är bara att trovärdigheten är superlåg, efter att landet sparkade den duktiga centralbankschefen.

  Varför bry sig om ränta då? Jo, Turkiet har mycket högre räntan än nästan alla länder i västvärlden. Så ifall man går “lång” i turkiska lira så tjänar du pengar varje dag, ungefär som en utdelning. För en insats på €1000 och en exponering på €10 000, så tjänar man 1.5 kronor per dag i ränteintäkter ifall man går lång i TRY. Problemet är bara att de flesta vill sälja den turkiska valutan nu. Traders oroar sig för politisk osäkerhet efter spänningar med USA och en förväntand räntesäkning från nya centralbankschefen Governor Kavcioglu kan sätta press på TRY, skriver Reuters.


  Tekniskt så har EUR/TRY vänt från 8.4 TRY per Euro, till 9.95 TRY/EUR idag. Ifall trenden fortsätter så kan 10.2 följt av 10.5 bli nästa motstånd. Du handlar bäst turkiska liran hos den skandinaviska aktören Skilling. Du kan vara igång med trading riktigt snabbt och enkelt. Registrera dig på 15 sekunder hos Skilling idag! Trading har aldrig varit enklare och roligare, samt mer transparent. Se själv..

   Svensk valutahandel: Svensk nollränta fram till Q2, 2024Svensk valutahandel: Svensk nollränta fram till Q2, 2024
  Onsdag, 28 april 2021 11:19
  VM i långsam räntehöjning fortsätter i Sverige, trots att landet uppvisar starkare tillväxt än väntat, rapporterar Valutahandel.se. Något förvånande så höjer dock Riksbanken prognoserna för arbetslösheten från 8.5% till 8.6%, vilket går i motsatt riktning mot valutahandlares förväntningar. Detta efter att SCB visade på ökad säsongsrensad arbetslöshet till 9.5%, den högsta nivån som någonsin uppmätts enligt Nordea.


  En anledning till de ökade siffrorna kan vara att SCB lade om sina mätmetoder i början av 2021. Arbetsförmedlingens statistik har istället förmedlat en nedgång i svensk arbetslöshet.


  Det som är klart efter dagens siffror är att den svenska kronan inte kommer bli en föredragen skandinavisk valuta för carry traders. Norge däremot kommer troligen höja räntan redan nästa år för att få bukt med skenande fastighetspriset, vilket gör att fler redan nu börjar gå lång i norska kronan. För trading med SEK och NOK så rekommenderas den svensk-norska valutamäklaren Skilling. De har proffsig ledning, enastående villkor och marknadens tydligaste gränssnitt. Öppna ett Skilling konto idag, helt gratis! Du börjar med ett demokonto – som tar 15 sekunder att registrera. Med hjälp av BankID kan Du enkelt skifta till riktiga pengar efterhand.

   Valutahandel med pundet: Uppgången fortsätter mot USDValutahandel med pundet: Uppgången fortsätter mot USD
  Tisdag, 27 april 2021 14:28
  TradingCentral föredrar långa positioner för GBP/USD ovanför 1.3875 nivån. Målkursen sätts till 1.3930, följt av 1.3950. RSI visar för närvarande stigande tendenser, dvs att pundet bör stärkas mot dollarn. GBP/USD handlas bäst hos svenska Skilling. Du kommer igång med en registrering på bara 15 sekunder och erhåller därefter ett demokonto, för att kunna testa på. Ifall du vill sätta in riktiga pengar så behövs bankID för att få din KYC godkänd.

   Skilling släpper DogecoinSkilling släpper Dogecoin
  Måndag, 26 april 2021 21:29
  Inte långt efter Capital, så låter även Skilling hundarna springa lösa.


  Vi talar om månadens kanske hetaste kryptovaluta, Dogecoin (DOGE), är nu live hos Skilling. Under dagen så har den gått upp 3.7%, medan uppgången på 3 månader är 395%. Den senaste veckan så har Dogecoin dock gått ner 17%. Du kan både blanka eller köpa det omskriva myntet. Du registererar dig på 15 sekunder för att köpa DogeCoin. Klicka vidare för att se fler bilder.

   Traders twistar om valutahandel med EUR/USDTraders twistar om valutahandel med EUR/USD
  Måndag, 26 april 2021 19:26
  Framstående valutahandlare och investmentbanker twister för närvarande om riktningen för EUR/USD. Både JPMorgan Asset Management och T. Rowe Price tror att US Dollarn ska försvagas mot Euron.


  Ian Samson, en multi asset manager på Fidelity International i Hong Kong tror att den globala cykliska uppgången kommer stärka dollarn och få euron att tappa i värde. Vi ser rejäla sidvindar som blåser EUR/USD i varierande riktningar. En fördel för Euron idag är dock att regeringen i Tyskland, Europas största ekonomi, höjer BNP tillväxtprognoserna till 3.5% från tidigare 3%. Du kan med fördel handla EUR/USD hos svenska Skilling. Du kan smidigt öppna ett konto på 15 sekunder hos Skilling!

   Handla Tesla aktier innan rapport?Handla Tesla aktier innan rapport?
  Måndag, 26 april 2021 17:12
  Dagens mest omtalade aktie är troligen Tesla. Idag efter USA-börsens stängning så släpper TSLA sin rapport. Förväntningarna ligger på $0.79 i intäkter per aktie (EPS – earnings per share) för 1:a kvartalet 2021, jämfört med $0.23/aktie för samma kvartal 2020. Kursen för Tesla aktien inleder uppåt i USA och handlas för drygt $735 per aktie.


  Fokus för aktiemarknaden som följer Teslas aktie kommer troligen vara hur stor andel av intäkterna som utgörs av krediter för noll utsläpp, vilket säljs vidare till andra biltillverkare. Dessa stod för 4.3% av intäkterna under 4:e kvartalet, 2020. Förutom EPS, så kommer marginalerna också granskas noggrant. Teslas marginaler för bilar sjönk till 24.1% under 4:e kvartalet 2020, jämfört med 27.7% från 3:e kvartalet, 2020. Vissa analytiker väntar sig ytterligare minskade marginaler, då produktionen av de dyrare Model X och Model S gått ner för att tillåta fler uppdaterade modeller. Så vad är möjligheterna respektive farorna ifall man vill köpa eller blanka Tesla aktier idag?  Risker? För mycket kan redan vara inprisat. Craig Irwin, analytiker på Roth Capital Partners, anser att elbilsföretag är allvarligt övervärderade. Konkurrenterna släpper fullt av bilar, som kan attrahera både kinesiska, amerikanska och europeiska bilköpare. En kraftigt ökad kapitalvinstskatt (till 40%) i USA kan också leda till att färre vill äga Tesla, menar Goldman Sachs.


  Möjligheter? Tesla har flera gånger överträffat sina rapporter. Kanske släpps någon ny bil, eller uppdatering, vilket kan få aktiemarknaden på gott humör?


  Köpa? Vill Du köpa Tesla med eller utan hävstång? Båda kan göras genom eToro, där du kan vara igång efter några sekunder. Testa själv eToro nu!


  Blanka? Vill Du blanka tesla, så kan du enkelt göra det hos Skilling, den svenska trading sajten. Prova själv Skilling nu!


  Alternativ till Tesla aktien? De främsta alternativen just nu är troligen tyska Volkswagen och den kinesiska biltillverkaren Nio. Entrepreneur.com rapporterar att analytiker väntar sig att Volkswagen gruppen, som består av Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, SEAT, Scania, Škoda, Volkswagen och Volkswagen kommersiella fordon, kommer dominera bilmarknaden tillsammans med Tesla redan 2025. Idag så handlas Volkswagen aktien ner någon procent. Den handlas för drygt 13 årsvinsters värdering. Av 23 analytiker så rekommenderar 16 köp, 1 ourperform och 6 stycken behåll för Volkswagen.

   Valutahandeln med AUD/USD fortsätter stärkasValutahandeln med AUD/USD fortsätter stärkas
  Måndag, 26 april 2021 14:12
  TradingCentral tror på den australiensiska dollarn mot USD för närvarande. Trading firman intar själv långa positioner över 0.7740, vilket också agerar som stop loss. Målkursen är i första hand 0.7790 följt av 0.7815 vid en förlängning på intradagsbasis. För lite längre tidsperspektiv (3 månader plus) så förutspår TD för närvarande att AUD kommer nå över 0.82 mot USD.


  Ifall AUD/USD mot förmodan faller under 0.7740 på dagsbasis, så agerar 0.7720 följt av 0.7705 stödnivåer. Prova själv trading med AUD/USD genom Skilling, en svensk valutamäklare med BankID och supersnabba avslut. Öppna ett riskfritt demokonto på Skilling nu! Det tar knappt 15 sekunder att registrera sig.

   Valutahandel med USD/JPY: Dollarn på gång?Valutahandel med USD/JPY: Dollarn på gång?
  Fredag, 23 april 2021 18:32
  Analyser från TradingView indikerar att det kan vara läge att gå kort i USD/JPY, dvs att dollarn är på gång att blir starkare mot yenen. Därför föreslår TD att sälja valutaparet USD/JPY så länge kursen är lägre än 108.10, med målkurserna 107.65 i första hand och 107.45 i andra hand. RSI har börjat tappa momentum uppåt och vägleder att USD ska få mer styrka. Prova själv handla USD/JPY idag, med ett demokonto hos Skilling. Du är registrerad och igång på 10-15 sekunder, så enkelt är det.

   Valutahandel med AUD/USD vänder uppValutahandel med AUD/USD vänder upp
  Fredag, 23 april 2021 17:58
  TradingView skriver idag om valutahandel med aussie dollarn mot US dollarn. Långa positioner föredras över 0.7695 och för närvarande så handlas AUD/USD omkring 0.7735. Målkursen är 0.7760 i första hand och 0.7785 i andra hand. Du handlar AUD/USD tydligast, enklast och snabbast hos Skilling, som är en skandinavisk sajt med BankID och Swish. Öppna ett konto och prova själv idag!

   GBP/USD intradag: Press neråt istället för valutaparetGBP/USD intradag: Press neråt istället för valutaparet
  Fredag, 23 april 2021 02:06
  TradingView ändrar sin position för GBP/USD och föredrar korta positioner under 1.3890, med målkurs på 1.3780 följt av 1.3750. RSI har vänt och indikerar ytterligare nedgång för USD/GBP. Stödnivån ligger på 1.3890, medan valutaparet GBP/USD nu handlas för 1.3835. Du kan själv satsa på USD genom öppna ett gratis demokonto och testa Skilling idag!

   Ny trend: Valutahandel med GBP/USD vänder upp mot 1.3911Ny trend: Valutahandel med GBP/USD vänder upp mot 1.3911
  Torsdag, 22 april 2021 23:50
  Efter en nedgång från 1.40 till 1.3840 så tycks GBP/USD under natten vara på väg mot en vändning, skriver TradingCentral. Därför sättes bolaget stop-lossen på 1.3806 och väntar sig en uppgång för pundet mot dollarn till 1.3889 i första hand och 1.3911 i en förlängning. Det tredje motståndet för valutahandeln med GBP/USD ligger på 1.3950.


  Ett alternativt scenario, ifall stop lossen vid 1.3806 bryts, så tittar TC mot 1.3768 i första hand och 1.3746 i andra hand. Men just nu så är alltså trenden på väg mot en brytpunkt för att gå lång istället. Ifall du vill handla med GBP/USD så är skandinavisk grundade Skilling onekligen vår favorit, då både snabba avslut, svensk support och transparenta avgifter gör att sajten är mer användarvänlig än konkurrenterna. Öppna själv ett konto och testa Skilling idag!

   Digital valutahandel: ETH når ATH, Bitcoin tapparDigital valutahandel: ETH når ATH, Bitcoin tappar
  Torsdag, 22 april 2021 17:07
  I samband med utrullningen av Ethereum 2.0sticker ETH 9.4% för att nå nytt ATH. Bitcoin tappar samtidigt 1.2%. Själv är man väldigt negativ till Ethereum för närvarande, då transaktionsavgifterna är drygt 50 gånger högre än Binance kedjans (BSC). Ifall ett paket mjölk (1 liter) kostar 600 kr hos 7 Eleven istället för 12 kr på Ica och överföringshastigheten är 10x långsammare genom 7 Eleven, handlar du då genom på det sämsta stället? Nej, risken ökar nog för Ethereum och värderingen kan bli ett problem de kommande månaderna medan allt fler väljer Binance för kryptohandel.


  För att köpa Ethereum så kan du använda Swish, men för blankning så är Capital (stort utbud) eller Skilling (helsvensk sajt) de bästa valen. Prova själv ETH trading med hävstång hos Skilling, eller trading utan hävstång hos Capital!


  Detta är inte finansiell rådgivning utan en personlig åsikt från en av många olika traders som skriver på Valutahandel. Kontrollera med en finansiell rådgivare innan Du investerar och satsa aldrig mer än du har råd att förlora.

   Valutahandel med EUR/USD: Uppgången fortsätterValutahandel med EUR/USD: Uppgången fortsätter
  Torsdag, 22 april 2021 14:03
  TradingCentral är positivt inställda till euron mot dollarn (USD), så länge den håller sig ovanför 1.2010. Målkurserna är 1.2068 följt av 1.2084 och 1.2100. Vid en nedgång under 1.2010 så är nästa stödnivå 1.1982. Vårt förslag är att handla valuta genom den svenska valutamäklaren Skilling, som har 100% transparens, snabbast avslut och bra priser. Prova själv EUR/USD trading idag!

   Fantastiskt år för AvaTrade's Duplitrader Fantastiskt år för AvaTrade's Duplitrader “Robust”: +80%
  Torsdag, 22 april 2021 11:26
  AvaTrade, den internationellt erkända trading sajten som finns på svenska med svensk support, har inlett 2021 med fantastiska resultat för deras automatiska trading robotar. Efter att många svenskar använt AvaProtect för att skydda sig mot förluster, så är numera robothandel det stora samtalsämnet från bolaget.


  Bland 4 av de främsta trading robotarna, så ligger avkastningen på 14.5% för Rider, 19.5% för Cruiser, 68.8% för Oasis och 80.4% för Robust. Efter att du registrerat dig på AvaTrade, så kan du smidigt använda simulatorn för att utvärdera olika portföljer och deras resultat.


  AvaTrade's robotar bygger på sofistikerade tekniska analysverktyg och är utformade för att fungera över snabbt ändrade marknadsförhållanden. Alla robotar övervakas och optimeras i realtid av ett grupp av utbildade traders.


  Robust roboten använder framför allt swing trading och breakout som tradingstil. Instrumenten som Robust strategin automatiskt handlar med är DAX index, större valutapar och trading med guld. Vinsten över de sista 98 veckorna ligger på $101 per trade. Den bästa affären gick plus $2997, medan den sämsta gick back $1114. Upptäck, utvärdera och prova DupliTrade med ett demokonto idag! Du kan snart vara igång med en robot som själv handlar åt dig.. Aldrig förr har trading varit enklare och smidigare.


  Över 28 veckor så har den genomsnittliga vinsten per trade varit $8.92 Oasis, medan den totala vinsten är $18 034 och affärer med förluster uppgår till $8458. Vinsten uppgår därför till $9576 från januari 2021 till dagens datum. Vinstfaktorn ligger på 2.13 för Oasis och den genomsnittliga positionen stannar Oasis roboten i drygt 12 dagar. Den senaste affären för Oasis är EUR/USD, då roboten tror på dollarn mot euron för närvarande. Prova själv AvaTrade och deras robothandel idag!

   Nytt månadshögsta för valutahandel med USD & guldNytt månadshögsta för valutahandel med USD & guld
  Onsdag, 21 april 2021 20:24
  Onsdagskvällen visar nytt 1-månadshögsta nivå för guldet, som tycks vara på väg uppåt och handlas för $1791. Som Eric Strand sade i en video igår: Populära råvaror som guld och silver rör sig ofta i vågor och det kan komma rejäla ryck efter en tids konsolidering. Eric menar att snart kan priserna för guld samt silver sticka rejält och troligen även volymerna för silver trading, efter att många korta positioner försvunnit.


  Även NetDania skriver positivt om guldet och TD föreslår att köpa guld över 1780, med målkurs på 1804 i första hand och 1820 i en förlängning, följt av 1830. Du kan med fördel initiera guld trading på nätet med svenska Skilling, som har snabba avslut, låg spread och svensk support. Registrera dig idag för ett demokonto, som lätt omvandlas till ett konto med riktigt pengar efter att du slutfört din KYC där BankID är allt som behövs. Ifall du vill börja tradea idag, så sätter Du in pengar nu. Allt går på någon minut. Riktigt smidigt.


  För övrigt så nåddes idag nytt månadsbästa för USD/CAD ifall du tror på USD. TradingCentral föreslår korta positioner under 1.2620 och tror alltså att CAD ska gå ner mot USD. Målkursen är 1.2510, följt av 1.2470 vid en förlängning. Handla USD/CAD hos eToro, som har en supersmidig plattform och erbjuder copytrading där du enkelt och helt kostnadsfritt kan följa marknadens bästa traders. Prova själv eToro idag!

   Ny trend för valutahandel med USD/JPY: Stärkt yenNy trend för valutahandel med USD/JPY: Stärkt yen
  Tisdag, 20 april 2021 20:21
  Japanska yenen (JPY) fortsätter att stärkas mot dollarn, med 108.36 som nytt mot motstånd. MACD visar negativt värde och signalen är en nedåtgående trend. Målkurser enligt TC är 107.67, följt av 107.48, 107.29 och vidare 107.10.


  Motstånden uppåt ligger förutom 108.36 på 108.68. För trading med USD/JPY så rekommenderas Skilling, som är en svensk trading sajt som är supertydlig och enkel att handla på. Öppna ett Skilling konto ikväll, som initieras med €10 000 som prova på pengar, så att du kan testa plattformen helt riskfritt. När du sedan är redo att handla med riktiga pengar så kan bankID användas för blixtsnabb KYC.

   Valutahandel med GBP/USD under pressValutahandel med GBP/USD under press
  Tisdag, 20 april 2021 19:48
  TD rapporterar att de föredrar korta positioner i GBP/USD under 1.4010, då pundet tycks komma under press. Målkursen för GBP/USD är i första hand 1.3905 och vid en förlängning så är det 1.3865 som traders hos TD tittar på. Ifall stoplossen vid 1.4010 bryter igenom så kan fortsatt uppsida nå mot 1.4060 och i andra hand 1.4100.


  RSI visar på momentum för ytterligare nedgång i dagläget, vid kurser omkring 1.39365. Du kan lämpligtvis handla GBP/USD hos Skilling, som har snabbast avslut och bäst villkor för detta valutapar. Prova själv med ett gratis demokonto för GBP/USD idag! Med några knapptryckningar med demokontot. Ifall du direkt vill uppleva något kul, spännande och förhoppningsvis vinstgivande, så kan är du igång och kan handla med riktiga pengar, då Skilling stödjer BankID.

   Ny valutahandel trend för NZD/USD: UppåtNy valutahandel trend för NZD/USD: Uppåt
  Tisdag, 20 april 2021 18:15
  NZD har börjat komma in och stärkas ytterligare mot USD och bryter idag ur sitt trading spann runt 0.7-0.71. Nu så handlas NZD/USD över sitt övre Bollinger band och TradingCentral fortsätter gå lång i valutaparet, med 0.7022 som support och stop loss nivå. Motståndet ligger på 0.7477 i första hand och 0.7600 i andra hand. Vår rekommendation för att handla NZD/USD är utan tvekan Skilling, då sajten bjuder på svensk support, svenska betalmetoder som Swish och svensk KYC som BankID. Du kan öppna ett demokonto hos Skilling för trading med USD/NZD. Det tar bara 10-15 sekunder och kan blir roligare och mer spännande än du först tänkte då du hörde “valutahandel”.

   Dogecoin dagen, idag? Når vi $1 snart?Dogecoin dagen, idag? Når vi $1 snart?
  Tisdag, 20 april 2021 15:26
  Veckans mest omtalade kryptomynt, Dogecoin (DOGE), sticker idag med 5%. Sedan den 18:e april så har DogeCoin gått upp från $0.2 till$ 0.37 i skrivande stund. Men ofta så brukar traders hålla denna typ av mynt som ligger under 1 dollar, tills den faktiskt når 1 dollar nivån. För närvarande så finns det 97% köpare för DogeCoin och 3% säljare, hos Capital. Användare världen över talar om att skapa DogeCoin day idag, den 20:e april, varje år. Ifall denna trenden får mer tryck, så kan DOGE kanske sticka ännu mer? Men som alltid med krypto så är volatiliteten hög. Du kan med fördel handla DogeCoin hos Capital, med eller utan hävstång. Prova själv nu, du är igång på några minuter.


  Flertalet gammalmodiga investerare har haft rejält fel när det kommer till Dogecoin och frågan är ifall DOGE kommer sticka mot månen, eller droppa rejält. Du kan båda köpa eller blanka hos Capital.

   Valutahandel med CAD: Uppgången fortsätter mot USDValutahandel med CAD: Uppgången fortsätter mot USD
  Tisdag, 20 april 2021 13:31
  TradingCentral skriver idag efter lunch att uppgången fortsätter för kanadensiska dollar (CAD) mot USD och de föredrar långa positioner över 1.2495, med en målkurs på 1.2545 och 1.2560 vid en förlängning. I det alternativa scenariot vid en nedgång så är 1.2495 stop loss nivå och ytterligare nedgång kan leda till 1.2465 och 1.2450. RSI indikerar att fortsatt uppsida kan förväntas. Du kan med fördel handla USD/CAD hos svensktalande Skilling, som är en favorit hos oss på grund av låg spread, snabba avslut och allt skapat för svenskar. Prova själv Skilling med USD/CAD med ett demokonto idag!

   Råvarorna vänder: Ett alternativ till valutahandel?Råvarorna vänder: Ett alternativ till valutahandel?
  Måndag, 19 april 2021 12:03
  Ett flertal investmentbanker och analytiker tror att råvarorna verkligen kan vända i år. Har Du några råvaror i portföljen? Kanske kan det vara ett passande alternativ eller komplement till valutahandel de närmaste dagarna.


  Guldet tycks i alla fall ha brutit sin långa nedgång sedan 7 augusti 2020. En dubbelbotten på 1680 kom ganska nyligen och idag ser vi som sysslar med guld trading uppgång på 0.7% till $1788 i skrivande stund. Valutahandel.se blir inte förvånade om $1900-nivån nås någon gång innan sommaren.


  Även silver trading tycks vara på gång, med en uppgång +0.9% för dagen. Du kan med fördel handla råvaror hos Skilling till låg spread, snabba avslut och enkel registrering. Vad väntar du på? Upptäck handel med råvaror idag..

   Valutahandel med dollarn: Alternativen sticker rejältValutahandel med dollarn: Alternativen sticker rejält
  Måndag, 19 april 2021 10:49
  Det är inte en bra start för dollarn under vecka 16. Medan dollarns säljtryck ökar, så sticker Euron 0.5% mot USD och handlas för närvarande omkring 1.20360. Vår favoritsajt för att handla EUR/USD är svenska Skilling, som bjuder på riktigt snabb kontoöppning, användarvänlig webbplats och transparent trading. Kom igång med Skilling idag!  Dollarn faller som tyngst mot japanska yen (JPY), med en nedgång på hela -0.7%. Även mot safe haven valutan Schweizer franc (CHF) så tappar dollarn rejält, med en nedgång på 0.62%. Det är bara mot TRY och rubeln som dollarn vi noterar en bra inledning på dagen för dollarn, efter USA's sanktioner mot ryssar. Du kan med fördel handla rubel på Capital, som har flest valutapar och snabbast avslut för denna exotiska valuta. Testa själv Capital nu! Sajten har flexibel hävstång, vilket många uppskattar.

   Fler kryptovalutor hos SkillingFler kryptovalutor hos Skilling
  Fredag, 16 april 2021 23:39
  11 av de mest populära och attraktiva kryptovalutorna har tillkommit genom Skilling Trader och cTrader. Detta ger totalt 22 kryptovalutor att välja bland, däribland Elrond (eGold), Polkadot, Chainlink, Cardano, Theta, Uniswap och VeChain lagts till.


  Bitcoin handlas för $61890 ikväll, vilket är en nedgång från $63 237 igår. Även Ethereum har tappat 1.8%, om än några mer begränsat. Samtidigt så har vissa mindre kryptovalutor såsom Elrond tappat hela 5.6%. Kommer vi får se en vanlig “lördagsuppgång”, eller kommer hela helgen bli negativ? Du kan själv båda blanka eller köpa krypto hos Skilling, som har 50% rabatt just nu. Prova själv krypto trading med Skilling under helgen med hela 50% lägre spread.

   Valutahandel med USD/CAD: Vänder tillbaka mot 1.2561Valutahandel med USD/CAD: Vänder tillbaka mot 1.2561
  Fredag, 16 april 2021 22:18
  Råvaruvalutan CAD stärks mot USD och ovanför 1.2561 nivå så tror TC på en ytterligare vändning uppåt. RSI handlas för närvarande under 50. Priset för USD/CAD handlas samtidigt under både 20- och 50-dagars moving average som ligger vid 1.2503 och 1.2523. Motstånden ligger för närvarande på 1.2561 följt av 1.2579, innan 1.2597 är det tredje motståndet. Stödnivåerna ligger på 1.2485 följt av 1.2473 och 1.2443. Du kan smidigt handla USD/CAD till fördelaktiga och tydliga villkor hos Skilling som det skrivits om tidigare. Kom igång med ett demokonto, helt riskfritt, idag. Trading har aldrig varit enklare och roligare.

   Spercialkampanj för AUD/USD hos CapitalSpercialkampanj för AUD/USD hos Capital
  Fredag, 16 april 2021 15:41
  Den australiensiska dollarn har fortsatt försvagas mot USD de senaste veckorna. De sista dagarna så har AUD/USD dock rört sig sidledes i väntan på ett utbrott. Capital ser möjligheterna med ett utbrott inom kort och ger dig möjlighet att handla med bättre villkor, med start kl 9.00 (svensk tid) på fredag den 16:e april, 2021. Kampanjen varar fram till 19.00 på kvällen samma dag.


  Populära Capital.com är kända för att erbjuda trading både med eller utan hävstång, vilket för större valutapar innebär 1x eller 30x lånefinansiering. För aktier finns alternativet ingen hävstång, 2x hävstång, 5x eller 10x hävstång. Ta del av den tidsbegränsade kampanjen mellan 9.00 – 19.00 idag. Registrera dig för Capital på en gång. Det går supersnabbt.

   Exotiska par för valutahandel: Betydande rörelserExotiska par för valutahandel: Betydande rörelser
  Torsdag, 15 april 2021 18:53
  Ifall du gillar spänning, volatilitet och rörelser, så är det troligen exotiska valutapar som du kan titta på. Idag så har nämligen USD/RUB gått upp 0.72%, medan EUR/RUB sticker 0.82%. Den ryska rubelns försvagning beror troligen på att Ryssland fått sanktioner av USA, som bland annat BBC rapporterar om. Sannolikheten för ytterligare oroligheter kan pressa rubeln de närmaste veckorna. Du kan med fördel handla RUB hos Capital, som har störst utbud av valutapar mot rubeln och lägst spread. Prova själv Capital idag och upptäck ett enastående utbud och enorm flexibilitet, med bland annat deras hävstång.


  Dagens ännu större förlorare inom exotisk valutahandel har drabbat ZAR. Sydafrikas valuta är ner 1.3% mot GBP, 1.5% mot EUR och 1.6% mot JPY. För trading med ZAR så rekommenderas svenska Skilling, som har supersnabba avslut, låg spread och bäst transparens bland valutamäklarna. Vad väntar Du på? Testa ZAR trading hos Skilling nu! Du erhåller direkt ett demokonto och kan smidigt växla till ett riktigt konto med hjälp av BankID när du önskar.

   USD visar styrka: Valutahandel med USD/ZAR är -1.5%USD visar styrka: Valutahandel med USD/ZAR är -1.5%
  Torsdag, 15 april 2021 17:14
  Dagens stora förlorare inom valutahandeln är Sydafrikas rand. Efter problem med blodproppar för Johnson & Johnson’s och AstraZeneca, så har både dessa covid-19 vaccin blivit förbjudna i Sydafrika, som nu står helt utan något vaccin. Endast 290 000 människor har vaccinerats i landet.


  Samtidigt bör det noteras att den genomsnittliga årliga BNP tillväxten för Sydafrika har legat under 1.9% sedan 2014. Coronasituationen lär inte bättra på statistiken. Investerare flyr ZAR och hoppar istället in i USD, som ett flertal anser vara undervärderad. Du kan med fördel handla dessa valutor hos antingen copy trading favoriten eToro, internationella Capital (som finns på svenska) eller den skandinaviska tradingfirman Skilling.

   Trött på valutahandel? Handla COIN med SkillingTrött på valutahandel? Handla COIN med Skilling
  Torsdag, 15 april 2021 16:58
  Från idag så går det att handla Coinbase (COIN) aktie CFD hos Skilling. Den inledande handeln är idag avsevärt mindre volatil än igår.


  Under öppningen så köpte Ark Invest COIN aktier, hela 749 205 stycken, till ett värde av drygt 246 miljoner dollar. Som mest så låg Coinbase på $429.54 per aktie igår. Idag handlas den för $334/aktie i skrivande stund. Vissa andra är dock mer kritiska till värderingen.


  En av dem är Bitcoin Magazine, som menar att Coinbase värdering motsvarar 1 500 000 bitcoin, vilket tidningen och vissa på Seeking Alpha tycker är en rejäl övervärdering. Ifall du tror mer på Bitcoin så handla här.


  Igår så diskuterade vi på Valutahandel värderingen av Coinbase och ställde upp för och nackdelar med bolaget. Räkna inte med att volatiliteten kommer vara låg under en allt för lång tid. Troligen kommer Coinbase aktien sticka antingen upp eller ner den närmaste tiden. Vilken riktning tror Du den tar? Prova själv handla Coinbase aktie CFD med Skilling idag! Registrering tar bara 10-15 sekunder och med hjälp av BankID så kan du vara igång och handla med riktiga pengar på någon minut.

   Ny intradagstrend för valutahandel med USD/JPYNy intradagstrend för valutahandel med USD/JPY
  Torsdag, 15 april 2021 11:44
  TC meddelar idag att korta positioner föredras under 109.10 i paret USD/JPY, med en målkurs på 108.70 följt av 108.60 och 108.45 ifall trenden håller i sig. I det alternativa scenariot ovanför 109.10 kan vidare uppsida vara 109.25 följt av 109.50. RSI visar för närvarande köpläge för dollarn mot JPY.


  Den bästa sajten för trading med USD/JPY är enligt oss tradingsajten Skilling, där man kan handla över 10 valutapar med dollarn. Full transparens ges och det går enkelt att se möjligheterna genom den snabbt växande sajten. Prova själv USD/JPY trading hos Skilling idag! Registrering går på endast 10-15 sekunder..

   Ny valutahandel trend: USD visar styrka mot GBPNy valutahandel trend: USD visar styrka mot GBP
  Onsdag, 14 april 2021 22:58
  Trenden för pundet (GBP) mot dollarn (USD) ger taktpinnen till den sistnämnda. Tekniska analytiker tycker det ser ut som en dubbel topp för valutaparet och TradingCentral pekar på att nästa målkurs kan vara 1.3715, jämfört med 1.3775 för närvarande.


  Valutaparet GBP/USD handlas under dess 20 dagars glidande medelvärde, men ovanför 50 dagars MA. Support nivåer ligger på 1.3863, 1.3843, 1.3810 och 1.3797, medan motståndet ligger på 1.3715 följt av 1.3695. Ifall den kursen nås så kan 1.3675 vara nästa målkurs. Redo för trading? Prova handla GBP/USD hos Skilling, vår favorit för valutahandel med pundet mot dollarn. Testa öppna ett konto hos Skilling idag!

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.