fbpx

Markus från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 26 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Här kommer korta breaking news och intressanta produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutahandel's nyhetsflash, du också!

   Valutahandel? Nej, idag r det oljefokus!Valutahandel? Nej, idag är det oljefokus!
  Måndag, 10 maj 2021 01:10
  Priset på olja kommer troligen vara i fokus under måndagen, då en cyperattack har lyckats stänga amerikanska oljeförbindelser, skriver Reuters. De varnar också för skenande priser i spåren av attacken.


  Brittiska Financial Times skriver att prispåverkan kan vara betydande om inte Colonial Pipeline snart är tillbaka online, då den bär 45% av all olja på den amerikanska östkusten. Tajmningen är opassande då Amerikaner börjar resa allt mer efter minskade Covid-19 restriktioner.


  När oljemarknaden öppnade efter midnatt så hade brent oljan gått upp 0.85% och Crude oljan rört sig uppåt 0.80%. Du kan själv köpa olja på ett enkelt sätt via Skilling, från 1000 kr. Prova själv Skilling idag! Det är enklare än du tror att komma igång. Uppdatering: Vivek Dhar, CBA Mining and Energy analytiker, varnar för att det ännu inte finns någon fastslagen tidpunkt när viktiga oljeförbinderna återupptas. Han menar att varje dag som går utan oljeförbindelser kommer spä på priserna.

   Kryptovalutor: Helgens vinnare & frlorareKryptovalutor: Helgens vinnare & förlorare
  Söndag, 9 maj 2021 23:55
  Dogecoin (DOGE) var ner drygt 25% idag, efter att besvikna fans noterade att Elon Musk inte nämnde cryptovalutan under Saturday Night Live. Men Doge har därefter återhämtat sig och är i skrivande stund ner 13% de sista 24 timmarna för att handlas runt $0.63. Anhängare väntar på ett $1 nivån ska nås. Du kan själv köpa Dogecoin hos Skilling, där allt är på svenska.


  Ethereum ligger på $3885 och har inte lyckats bryta $4000 nivån än. Många investmentbanker har högt riktkurserna och är mer positiva till Ethereum, som i alla högre grad börjar ses som ett alternativ till Bitcoin. Du kan med fördel köpa ETH genom Skilling (med hävstång), eller genom Capital (utan hävstång).

   800% kad omsttning fr krypto: Dogecoin fokus800% ökad omsättning för krypto: Dogecoin fokus
  Fredag, 7 maj 2021 15:11
  Volymerna för cryptovalutor har ökat något otroligt det senaste kvartalet; både crypto farming, samt CFD-trading med eller utan hävstång från cryptomäklare. Enligt Valutahandel's uträkningar så har de ledande handelsplatserna för kryptovalutor fått 800% ökad omsättning. Detta innebär drygt $53.3 miljarder per dag i omsättning, enbart från de största marknadsplatserna.


  Dogecoin, som stigit drygt 1000% på en månad, har fortsatt många optimister som tror på ytterligare uppgång inför och under Elon Musk's tv-framträdande på Saturday Night Live Show på lördag klockan 20:30 (GMT +1). Det är lite så “memo coins” fungerar. Många talar om de och alla vill vara med och få en del av uppgången. Idag så är Dogecoin (DOGE) upp 0.9% och handlas runt $0.6 per mynt. Ofta så brukar investerare titta mot $1 nivån för denna typ av mynt som är på väg uppåt. En uppgång från 0.6 till $1 skulle innebära en ökning på omkring 66.7%.


  Du kan själv handla Dogecoin hos Skilling, riktigt enkelt. För meme-coin och hundälskare, så kan man köpa DOGE, eller ifall du är pessimist så kan du blanka DOGE. Prova själv idag, du kan vara igång på någon minut.

  Klicka på läs mer för att se intron till Elon Musk's framträdande på NBC.


   Valutahandel med EUR/JPY: Yen & silver strksValutahandel med EUR/JPY: Yen & silver stärks
  Fredag, 7 maj 2021 01:37
  Fortsatt tal om inflation har lett råvaror såsom silver (+3.5%) och trading med guld att gå upp rejält. För valutahandeln så har Yen blivit en valuta som många började föredra igen. Signalleverantören Gold Signals menar att det är köpläge för Yen mot Euron just nu. De sätter ingångspriset på 131.43 med en vinsthämtning på 130.63 och stop-loss på 132.23. Sugen på trading med EUR/JPY? Två av våra favoriter är CMC Markets och Skilling. Du kan själv skapa demokonto hos svenska Skilling eller hos brittiska CMC Markets, som också finns på svenska. Det är riktigt enkelt och Du kan vara igång och handla valutor på någon minut.

   Skilling lgger till 10 nya aktier som CFDSkilling lägger till 10 nya aktier som CFD
  Fredag, 7 maj 2021 01:04
  Efter önskemål från Skilling's kunder, så har bolaget lagt till ett 10-tal nya instrument som CFD. De kanske mest intressanta är tv-spelsutvecklaren Activision Blizzard, läkemedelsbolaget Moderna och Pfizer, franska Estee Lauder, General Motors, PayPal och Booking Hotels. Sugen på lite aktiehandel som omväxling till din valutahandel? Testa då Skilling idag!

   Valutahandeln med GBP/USD: Dollarn p G igen?Valutahandeln med GBP/USD: Dollarn på G igen?
  Torsdag, 6 maj 2021 12:31
  TradingCentral tror på en stärkt dollar (USD) den närmaste dagen, så länge som 1.3938 håller. Med 1.3938 som stop-loss, så sätter TC riktkursen till 1.3822 för GBP/USD. Det är smidigast och med fördelaktigt att handla hos Skilling för dig som svenska, då bolaget har bankID, svensk support och 100% transparens. Öppna ett demokonto på Skilling idag! Det är enkelt, spännande och förhoppningsvis lönsamt. Perfekt när du jobbar hemifrån.

   Valutahandel med EUR/SEK: 10.41 r nsta mlkursValutahandel med EUR/SEK: 10.41 är nästa målkurs
  Tisdag, 4 maj 2021 11:56
  TradingCentral's analytiker skriver att de tror mer på Euron mot SEK framöver och sätter målkursen på 10.4160. Dagens nivå för EUR/SEK är runt 10.16.


  Både EU och Sverige har gjort rejäla åtgärder för att hantera coronapandemin. Några av Sveriges åtgärder inkluderar Några av Sveriges åtgärder inkluderar köp av räntebärande papper, lån till banker för att stödja utlåning till företag och minskade krav på säkerhet för att låna hos Riksbanken. ECB har hanterat Covid-19 genom att fortsätta prisvärd utlåning, ge tillgång till kredit för bolag och hushåll och bevarande av finansiell stabilitet genom internationella samarbeten.


  Hur kan tekniska analytiker hålla koll på EUR/SEK? MACD måste bryta ovanför dess noll-nivå för att indikera fortsatt uppgång. Bästa sajten att handla SEK på för traders är Skilling (recension här). Du kommer enkelt igång och kan prova med demokonto initialt, eller med hjälp av BankID få ditt konto verifierat och klart för riktig trading. Öppna ett demokonto hos Skilling nu!

   Valutahandel med ASD/USD: Ny intradagstrendValutahandel med ASD/USD: Ny intradagstrend
  Tisdag, 4 maj 2021 11:02
  US Dollarn är på gång igen efter stark tillväxt och snabb vaccinering av befolkningen. Traders väntar på data från varu- och handelsbalansen i mars, 2021 – vilket släpps klockan 12:30 (GMT -5). TradingCentral rekommenderar korta positioner för AUD/USD under 0.7770, med målkurser på 0.7710 följt av 0.7695 och 0.7675 i en förlängning. RSI visar också på momentum för en nedgång, dvs att USD stärks mot AUD. Du kan enkelt registrera dig och handla AUD/USD hos Skilling!

   Ny trend: Uppgngen fortstter fr AUD/USDNy trend: Uppgången fortsätter för AUD/USD
  Måndag, 3 maj 2021 15:14
  TradingCentral föredrar långa positioner i AUD/USD ovanför 0.77, vilket agerar som en ny stop-loss nivå. Målet är i första hand 0.7750 följt av 0.7770. Igår så talade Bagge och Brobacke om att AUD/USD tycks forma en klassisk huvudskulda och menar att detta är ett valutapar att hålla koll på. Ifall den byter ner så är det negativt för risktillgångar, men för närvarande så tycks den snarast bryta uppåt. Du kan med fördel handla AUD/USD hos antingen internationella Capital, brittiska CMC Markets eller skandinaviska Skilling. Du kan vara igång på några minuter.

   Valutahandel med NOK stds av frvntad rntehjning 2021Valutahandel med NOK stöds av förväntad räntehöjning 2021
  Måndag, 3 maj 2021 12:14
  I ett försök att få bukt med snabbt stigande bostadspriser och en stark ekonomi, så tror Nordea att Norge kommer höja räntan 2 gånger under 2021 – i oktober och december. Utifrån hur kommittén för centralbanken nu bedömer utsikterna och riskbilden, så kommer styrräntan troligen att höjas under andra halvåret i år, har Norges Bank meddelat.


  För närvarande så är det 113 000 arbetslösa i Norge nu, jämfört med 65 000 innan Corona. Det förväntas att siffrorna fortsätter förbättras i takt med att snabb vaccinering tar form i Norge. En ökad ränta i Norge bör få den norska kronan att stärkas signifikant mot svenska kronan, men även euron och USD.


  För trading med norska kronor så handlar du med fördel på svensk-norska Skilling, drygt 8 olika valutpar mot NOK. Öppna ett testkonto enkelt hos Skilling idag! Du kan vara igång med trading på något minut, ifall du använder bankID. Eller så provar du bara med ett demokonto först.

   Kryptovalutan Ethereum: Helt ostoppbar, nstan $3000 nuKryptovalutan Ethereum: Helt ostoppbar, nästan $3000 nu
  Söndag, 2 maj 2021 18:47
  Den senaste månaden så har Ethereum rört sig från drygt 2000 usd/mynt till $2930. Vi är med andra ord väldigt nära $3000, som troligen blir nästa naturliga motståndsnivå. Förmodligen så är det den efterlängtade lanseringen av ETH 2.0 som får spekulanter, investerare och yield jagare extra sugna på Ethereum.


  Strategen David Grider förutspår $10 500 för Ethereum innan 2021 är över, medan James Todaro från BlockTown Capital förväntar sig att $9500-nivån nås innan slutet av året. Är Du sugen på att vara med på det snabba tåget? Prova då Stormgain för maximal hävstång och brett utbud, där du även kan handla med en kryptokorg för att sprida riskerna.


  Annars så är snygga Skilling populär för dig som vill ha ett helsvenskt alternativ. För dig som letar efter löpande intäkter, så kan FTX med generös staking och 5% lägre avgifter vara ett bra val.


  En full lista med 54 ledande aktörer finns på vår översiktssida med kryptomäklare.

   Ny valutahandelstrend: USD strks och trendar uppt mot CADNy valutahandelstrend: USD stärks och trendar uppåt mot CAD
  Fredag, 30 april 2021 22:30
  TradingView skriver ikväll om att en ny trend för valutahandel med USD/CAD. Med en stop-loss på 1.2257 så tror TD på fortsatt uppgång för USD/CAD. Målkursen är 1.2347, följt av 1.2366 och 1.2384. MACD visar positivt och det går med fördel att handla USD/CAD genom Skilling. Vad väntar Du på? Testa själv trading med Skilling ikväll! Du är igång och kan dra möjligheter redan ikväll, väldigt enkelt, roligt och förhoppningsvis vinstgivande.

   Ny trend: EUR/USD blir starkare under smtimmarnaNy trend: EUR/USD blir starkare under småtimmarna
  Torsdag, 29 april 2021 19:29
  EUR/USD har vänt trenden, som nu talar till Eurons fördel, skriver TD. Bolaget väljer att gå lång ovanför 1.21 för EUR/USD, med målkurs på 1.2150 följt av 1.2170. RSI indikerar att en vändning uppåt är på gång. Upptäck en bättre valutamäklare idag. Testa trading med svenska Skilling! Det är både enkelt och kul. Du kan komma igång på 15 sekunder från 1000 kr.

   Valutahandel med AUD/USD vnder mot US dollarnValutahandel med AUD/USD vänder mot US dollarn
  Torsdag, 29 april 2021 18:51
  TradingView har en ny inställning till AUD/USD där de föredrar korta positioner under 0.7800 för Australien dollarn mot USA-dollarn. Målkursen sätts till 0.7755 följt av 0.7735. Den tekniska indikatorn RSI visar på fortsatt nerrida. Du kan med fördel handla valuta från Skilling. Prova själv valutahandel med AUD/USD hos en proffsig, svensk valutamäklare med låg spread, snabba avslut och bäst transparens i branschen. Öppna ett konto på nolltid!

   Carry trading diss: Valutan ingen tror p, frutom Erdoğan?Carry trading diss: Valutan ingen tror på, förutom Erdoğan?
  Torsdag, 29 april 2021 02:21
  Det finns förvirrande valutahandel, där ena faktorn är positiv – medan andra delen är negativ. Ett sådant exempel är den turkiska liran. Strax innan nyår så tyckte många att carry trading med TRY var synnerligen intressant. Men eftersom Turkiet helt struntar i sunt förnuft när det kommer till finanspolitik, så tycks carry trading med TRY vara en dålig idé. Det känns som nästan bara Turkiets president, Erdoğan, tror på valutan och försöker övertyga medborgarna att inte köpa guld eller krypto – utan bara sitta där med sina turkiska lira. Problemet är bara att trovärdigheten är superlåg, efter att landet sparkade den duktiga centralbankschefen.

  Varför bry sig om ränta då? Jo, Turkiet har mycket högre räntan än nästan alla länder i västvärlden. Så ifall man går “lång” i turkiska lira så tjänar du pengar varje dag, ungefär som en utdelning. För en insats på €1000 och en exponering på €10 000, så tjänar man 1.5 kronor per dag i ränteintäkter ifall man går lång i TRY. Problemet är bara att de flesta vill sälja den turkiska valutan nu. Traders oroar sig för politisk osäkerhet efter spänningar med USA och en förväntand räntesäkning från nya centralbankschefen Governor Kavcioglu kan sätta press på TRY, skriver Reuters.


  Tekniskt så har EUR/TRY vänt från 8.4 TRY per Euro, till 9.95 TRY/EUR idag. Ifall trenden fortsätter så kan 10.2 följt av 10.5 bli nästa motstånd. Du handlar bäst turkiska liran hos den skandinaviska aktören Skilling. Du kan vara igång med trading riktigt snabbt och enkelt. Registrera dig på 15 sekunder hos Skilling idag! Trading har aldrig varit enklare och roligare, samt mer transparent. Se själv..

   Svensk valutahandel: Svensk nollrnta fram till Q2, 2024Svensk valutahandel: Svensk nollränta fram till Q2, 2024
  Onsdag, 28 april 2021 11:19
  VM i långsam räntehöjning fortsätter i Sverige, trots att landet uppvisar starkare tillväxt än väntat, rapporterar Valutahandel.se. Något förvånande så höjer dock Riksbanken prognoserna för arbetslösheten från 8.5% till 8.6%, vilket går i motsatt riktning mot valutahandlares förväntningar. Detta efter att SCB visade på ökad säsongsrensad arbetslöshet till 9.5%, den högsta nivån som någonsin uppmätts enligt Nordea.


  En anledning till de ökade siffrorna kan vara att SCB lade om sina mätmetoder i början av 2021. Arbetsförmedlingens statistik har istället förmedlat en nedgång i svensk arbetslöshet.


  Det som är klart efter dagens siffror är att den svenska kronan inte kommer bli en föredragen skandinavisk valuta för carry traders. Norge däremot kommer troligen höja räntan redan nästa år för att få bukt med skenande fastighetspriset, vilket gör att fler redan nu börjar gå lång i norska kronan. För trading med SEK och NOK så rekommenderas den svensk-norska valutamäklaren Skilling. De har proffsig ledning, enastående villkor och marknadens tydligaste gränssnitt. Öppna ett Skilling konto idag, helt gratis! Du börjar med ett demokonto – som tar 15 sekunder att registrera. Med hjälp av BankID kan Du enkelt skifta till riktiga pengar efterhand.

   Valutahandel med pundet: Uppgngen fortstter mot USDValutahandel med pundet: Uppgången fortsätter mot USD
  Tisdag, 27 april 2021 14:28
  TradingCentral föredrar långa positioner för GBP/USD ovanför 1.3875 nivån. Målkursen sätts till 1.3930, följt av 1.3950. RSI visar för närvarande stigande tendenser, dvs att pundet bör stärkas mot dollarn. GBP/USD handlas bäst hos svenska Skilling. Du kommer igång med en registrering på bara 15 sekunder och erhåller därefter ett demokonto, för att kunna testa på. Ifall du vill sätta in riktiga pengar så behövs bankID för att få din KYC godkänd.

   Skilling slpper DogecoinSkilling släpper Dogecoin
  Måndag, 26 april 2021 21:29
  Inte långt efter Capital, så låter även Skilling hundarna springa lösa.


  Vi talar om månadens kanske hetaste kryptovaluta, Dogecoin (DOGE), är nu live hos Skilling. Under dagen så har den gått upp 3.7%, medan uppgången på 3 månader är 395%. Den senaste veckan så har Dogecoin dock gått ner 17%. Du kan både blanka eller köpa det omskriva myntet. Du registererar dig på 15 sekunder för att köpa DogeCoin. Klicka vidare för att se fler bilder.

   Traders twistar om valutahandel med EUR/USDTraders twistar om valutahandel med EUR/USD
  Måndag, 26 april 2021 19:26
  Framstående valutahandlare och investmentbanker twister för närvarande om riktningen för EUR/USD. Både JPMorgan Asset Management och T. Rowe Price tror att US Dollarn ska försvagas mot Euron.


  Ian Samson, en multi asset manager på Fidelity International i Hong Kong tror att den globala cykliska uppgången kommer stärka dollarn och få euron att tappa i värde. Vi ser rejäla sidvindar som blåser EUR/USD i varierande riktningar. En fördel för Euron idag är dock att regeringen i Tyskland, Europas största ekonomi, höjer BNP tillväxtprognoserna till 3.5% från tidigare 3%. Du kan med fördel handla EUR/USD hos svenska Skilling. Du kan smidigt öppna ett konto på 15 sekunder hos Skilling!

   Handla Tesla aktier innan rapport?Handla Tesla aktier innan rapport?
  Måndag, 26 april 2021 17:12
  Dagens mest omtalade aktie är troligen Tesla. Idag efter USA-börsens stängning så släpper TSLA sin rapport. Förväntningarna ligger på $0.79 i intäkter per aktie (EPS – earnings per share) för 1:a kvartalet 2021, jämfört med $0.23/aktie för samma kvartal 2020. Kursen för Tesla aktien inleder uppåt i USA och handlas för drygt $735 per aktie.


  Fokus för aktiemarknaden som följer Teslas aktie kommer troligen vara hur stor andel av intäkterna som utgörs av krediter för noll utsläpp, vilket säljs vidare till andra biltillverkare. Dessa stod för 4.3% av intäkterna under 4:e kvartalet, 2020. Förutom EPS, så kommer marginalerna också granskas noggrant. Teslas marginaler för bilar sjönk till 24.1% under 4:e kvartalet 2020, jämfört med 27.7% från 3:e kvartalet, 2020. Vissa analytiker väntar sig ytterligare minskade marginaler, då produktionen av de dyrare Model X och Model S gått ner för att tillåta fler uppdaterade modeller. Så vad är möjligheterna respektive farorna ifall man vill köpa eller blanka Tesla aktier idag?  Risker? För mycket kan redan vara inprisat. Craig Irwin, analytiker på Roth Capital Partners, anser att elbilsföretag är allvarligt övervärderade. Konkurrenterna släpper fullt av bilar, som kan attrahera både kinesiska, amerikanska och europeiska bilköpare. En kraftigt ökad kapitalvinstskatt (till 40%) i USA kan också leda till att färre vill äga Tesla, menar Goldman Sachs.


  Möjligheter? Tesla har flera gånger överträffat sina rapporter. Kanske släpps någon ny bil, eller uppdatering, vilket kan få aktiemarknaden på gott humör?


  Köpa? Vill Du köpa Tesla med eller utan hävstång? Båda kan göras genom eToro, där du kan vara igång efter några sekunder. Testa själv eToro nu!


  Blanka? Vill Du blanka tesla, så kan du enkelt göra det hos Skilling, den svenska trading sajten. Prova själv Skilling nu!


  Alternativ till Tesla aktien? De främsta alternativen just nu är troligen tyska Volkswagen och den kinesiska biltillverkaren Nio. Entrepreneur.com rapporterar att analytiker väntar sig att Volkswagen gruppen, som består av Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, SEAT, Scania, Škoda, Volkswagen och Volkswagen kommersiella fordon, kommer dominera bilmarknaden tillsammans med Tesla redan 2025. Idag så handlas Volkswagen aktien ner någon procent. Den handlas för drygt 13 årsvinsters värdering. Av 23 analytiker så rekommenderar 16 köp, 1 ourperform och 6 stycken behåll för Volkswagen.

   Valutahandeln med AUD/USD fortstter strkasValutahandeln med AUD/USD fortsätter stärkas
  Måndag, 26 april 2021 14:12
  TradingCentral tror på den australiensiska dollarn mot USD för närvarande. Trading firman intar själv långa positioner över 0.7740, vilket också agerar som stop loss. Målkursen är i första hand 0.7790 följt av 0.7815 vid en förlängning på intradagsbasis. För lite längre tidsperspektiv (3 månader plus) så förutspår TD för närvarande att AUD kommer nå över 0.82 mot USD.


  Ifall AUD/USD mot förmodan faller under 0.7740 på dagsbasis, så agerar 0.7720 följt av 0.7705 stödnivåer. Prova själv trading med AUD/USD genom Skilling, en svensk valutamäklare med BankID och supersnabba avslut. Öppna ett riskfritt demokonto på Skilling nu! Det tar knappt 15 sekunder att registrera sig.

   Valutahandel med USD/JPY: Dollarn p gng?Valutahandel med USD/JPY: Dollarn på gång?
  Fredag, 23 april 2021 18:32
  Analyser från TradingView indikerar att det kan vara läge att gå kort i USD/JPY, dvs att dollarn är på gång att blir starkare mot yenen. Därför föreslår TD att sälja valutaparet USD/JPY så länge kursen är lägre än 108.10, med målkurserna 107.65 i första hand och 107.45 i andra hand. RSI har börjat tappa momentum uppåt och vägleder att USD ska få mer styrka. Prova själv handla USD/JPY idag, med ett demokonto hos Skilling. Du är registrerad och igång på 10-15 sekunder, så enkelt är det.

   Valutahandel med AUD/USD vnder uppValutahandel med AUD/USD vänder upp
  Fredag, 23 april 2021 17:58
  TradingView skriver idag om valutahandel med aussie dollarn mot US dollarn. Långa positioner föredras över 0.7695 och för närvarande så handlas AUD/USD omkring 0.7735. Målkursen är 0.7760 i första hand och 0.7785 i andra hand. Du handlar AUD/USD tydligast, enklast och snabbast hos Skilling, som är en skandinavisk sajt med BankID och Swish. Öppna ett konto och prova själv idag!

   GBP/USD intradag: Press nert istllet fr valutaparetGBP/USD intradag: Press neråt istället för valutaparet
  Fredag, 23 april 2021 02:06
  TradingView ändrar sin position för GBP/USD och föredrar korta positioner under 1.3890, med målkurs på 1.3780 följt av 1.3750. RSI har vänt och indikerar ytterligare nedgång för USD/GBP. Stödnivån ligger på 1.3890, medan valutaparet GBP/USD nu handlas för 1.3835. Du kan själv satsa på USD genom öppna ett gratis demokonto och testa Skilling idag!

   Ny trend: Valutahandel med GBP/USD vnder upp mot 1.3911Ny trend: Valutahandel med GBP/USD vänder upp mot 1.3911
  Torsdag, 22 april 2021 23:50
  Efter en nedgång från 1.40 till 1.3840 så tycks GBP/USD under natten vara på väg mot en vändning, skriver TradingCentral. Därför sättes bolaget stop-lossen på 1.3806 och väntar sig en uppgång för pundet mot dollarn till 1.3889 i första hand och 1.3911 i en förlängning. Det tredje motståndet för valutahandeln med GBP/USD ligger på 1.3950.


  Ett alternativt scenario, ifall stop lossen vid 1.3806 bryts, så tittar TC mot 1.3768 i första hand och 1.3746 i andra hand. Men just nu så är alltså trenden på väg mot en brytpunkt för att gå lång istället. Ifall du vill handla med GBP/USD så är skandinavisk grundade Skilling onekligen vår favorit, då både snabba avslut, svensk support och transparenta avgifter gör att sajten är mer användarvänlig än konkurrenterna. Öppna själv ett konto och testa Skilling idag!

   Digital valutahandel: ETH nr ATH, Bitcoin tapparDigital valutahandel: ETH når ATH, Bitcoin tappar
  Torsdag, 22 april 2021 17:07
  I samband med utrullningen av Ethereum 2.0sticker ETH 9.4% för att nå nytt ATH. Bitcoin tappar samtidigt 1.2%. Själv är man väldigt negativ till Ethereum för närvarande, då transaktionsavgifterna är drygt 50 gånger högre än Binance kedjans (BSC). Ifall ett paket mjölk (1 liter) kostar 600 kr hos 7 Eleven istället för 12 kr på Ica och överföringshastigheten är 10x långsammare genom 7 Eleven, handlar du då genom på det sämsta stället? Nej, risken ökar nog för Ethereum och värderingen kan bli ett problem de kommande månaderna medan allt fler väljer Binance för kryptohandel.


  För att köpa Ethereum så kan du använda Swish, men för blankning så är Capital (stort utbud) eller Skilling (helsvensk sajt) de bästa valen. Prova själv ETH trading med hävstång hos Skilling, eller trading utan hävstång hos Capital!


  Detta är inte finansiell rådgivning utan en personlig åsikt från en av många olika traders som skriver på Valutahandel. Kontrollera med en finansiell rådgivare innan Du investerar och satsa aldrig mer än du har råd att förlora.

   Valutahandel med EUR/USD: Uppgngen fortstterValutahandel med EUR/USD: Uppgången fortsätter
  Torsdag, 22 april 2021 14:03
  TradingCentral är positivt inställda till euron mot dollarn (USD), så länge den håller sig ovanför 1.2010. Målkurserna är 1.2068 följt av 1.2084 och 1.2100. Vid en nedgång under 1.2010 så är nästa stödnivå 1.1982. Vårt förslag är att handla valuta genom den svenska valutamäklaren Skilling, som har 100% transparens, snabbast avslut och bra priser. Prova själv EUR/USD trading idag!

   Fantastiskt r fr AvaTrade's Duplitrader Fantastiskt år för AvaTrade's Duplitrader “Robust”: +80%
  Torsdag, 22 april 2021 11:26
  AvaTrade, den internationellt erkända trading sajten som finns på svenska med svensk support, har inlett 2021 med fantastiska resultat för deras automatiska trading robotar. Efter att många svenskar använt AvaProtect för att skydda sig mot förluster, så är numera robothandel det stora samtalsämnet från bolaget.


  Bland 4 av de främsta trading robotarna, så ligger avkastningen på 14.5% för Rider, 19.5% för Cruiser, 68.8% för Oasis och 80.4% för Robust. Efter att du registrerat dig på AvaTrade, så kan du smidigt använda simulatorn för att utvärdera olika portföljer och deras resultat.


  AvaTrade's robotar bygger på sofistikerade tekniska analysverktyg och är utformade för att fungera över snabbt ändrade marknadsförhållanden. Alla robotar övervakas och optimeras i realtid av ett grupp av utbildade traders.


  Robust roboten använder framför allt swing trading och breakout som tradingstil. Instrumenten som Robust strategin automatiskt handlar med är DAX index, större valutapar och trading med guld. Vinsten över de sista 98 veckorna ligger på $101 per trade. Den bästa affären gick plus $2997, medan den sämsta gick back $1114. Upptäck, utvärdera och prova DupliTrade med ett demokonto idag! Du kan snart vara igång med en robot som själv handlar åt dig.. Aldrig förr har trading varit enklare och smidigare.


  Över 28 veckor så har den genomsnittliga vinsten per trade varit $8.92 Oasis, medan den totala vinsten är $18 034 och affärer med förluster uppgår till $8458. Vinsten uppgår därför till $9576 från januari 2021 till dagens datum. Vinstfaktorn ligger på 2.13 för Oasis och den genomsnittliga positionen stannar Oasis roboten i drygt 12 dagar. Den senaste affären för Oasis är EUR/USD, då roboten tror på dollarn mot euron för närvarande. Prova själv AvaTrade och deras robothandel idag!

   Nytt mnadshgsta fr valutahandel med USD & guldNytt månadshögsta för valutahandel med USD & guld
  Onsdag, 21 april 2021 20:24
  Onsdagskvällen visar nytt 1-månadshögsta nivå för guldet, som tycks vara på väg uppåt och handlas för $1791. Som Eric Strand sade i en video igår: Populära råvaror som guld och silver rör sig ofta i vågor och det kan komma rejäla ryck efter en tids konsolidering. Eric menar att snart kan priserna för guld samt silver sticka rejält och troligen även volymerna för silver trading, efter att många korta positioner försvunnit.


  Även NetDania skriver positivt om guldet och TD föreslår att köpa guld över 1780, med målkurs på 1804 i första hand och 1820 i en förlängning, följt av 1830. Du kan med fördel initiera guld trading på nätet med svenska Skilling, som har snabba avslut, låg spread och svensk support. Registrera dig idag för ett demokonto, som lätt omvandlas till ett konto med riktigt pengar efter att du slutfört din KYC där BankID är allt som behövs. Ifall du vill börja tradea idag, så sätter Du in pengar nu. Allt går på någon minut. Riktigt smidigt.


  För övrigt så nåddes idag nytt månadsbästa för USD/CAD ifall du tror på USD. TradingCentral föreslår korta positioner under 1.2620 och tror alltså att CAD ska gå ner mot USD. Målkursen är 1.2510, följt av 1.2470 vid en förlängning. Handla USD/CAD hos eToro, som har en supersmidig plattform och erbjuder copytrading där du enkelt och helt kostnadsfritt kan följa marknadens bästa traders. Prova själv eToro idag!

   Ny trend fr valutahandel med USD/JPY: Strkt yenNy trend för valutahandel med USD/JPY: Stärkt yen
  Tisdag, 20 april 2021 20:21
  Japanska yenen (JPY) fortsätter att stärkas mot dollarn, med 108.36 som nytt mot motstånd. MACD visar negativt värde och signalen är en nedåtgående trend. Målkurser enligt TC är 107.67, följt av 107.48, 107.29 och vidare 107.10.


  Motstånden uppåt ligger förutom 108.36 på 108.68. För trading med USD/JPY så rekommenderas Skilling, som är en svensk trading sajt som är supertydlig och enkel att handla på. Öppna ett Skilling konto ikväll, som initieras med €10 000 som prova på pengar, så att du kan testa plattformen helt riskfritt. När du sedan är redo att handla med riktiga pengar så kan bankID användas för blixtsnabb KYC.

   Valutahandel med GBP/USD under pressValutahandel med GBP/USD under press
  Tisdag, 20 april 2021 19:48
  TD rapporterar att de föredrar korta positioner i GBP/USD under 1.4010, då pundet tycks komma under press. Målkursen för GBP/USD är i första hand 1.3905 och vid en förlängning så är det 1.3865 som traders hos TD tittar på. Ifall stoplossen vid 1.4010 bryter igenom så kan fortsatt uppsida nå mot 1.4060 och i andra hand 1.4100.


  RSI visar på momentum för ytterligare nedgång i dagläget, vid kurser omkring 1.39365. Du kan lämpligtvis handla GBP/USD hos Skilling, som har snabbast avslut och bäst villkor för detta valutapar. Prova själv med ett gratis demokonto för GBP/USD idag! Med några knapptryckningar med demokontot. Ifall du direkt vill uppleva något kul, spännande och förhoppningsvis vinstgivande, så kan är du igång och kan handla med riktiga pengar, då Skilling stödjer BankID.

   Ny valutahandel trend fr NZD/USD: UpptNy valutahandel trend för NZD/USD: Uppåt
  Tisdag, 20 april 2021 18:15
  NZD har börjat komma in och stärkas ytterligare mot USD och bryter idag ur sitt trading spann runt 0.7-0.71. Nu så handlas NZD/USD över sitt övre Bollinger band och TradingCentral fortsätter gå lång i valutaparet, med 0.7022 som support och stop loss nivå. Motståndet ligger på 0.7477 i första hand och 0.7600 i andra hand. Vår rekommendation för att handla NZD/USD är utan tvekan Skilling, då sajten bjuder på svensk support, svenska betalmetoder som Swish och svensk KYC som BankID. Du kan öppna ett demokonto hos Skilling för trading med USD/NZD. Det tar bara 10-15 sekunder och kan blir roligare och mer spännande än du först tänkte då du hörde “valutahandel”.

   Dogecoin dagen, idag? Nr vi $1 snart?Dogecoin dagen, idag? Når vi $1 snart?
  Tisdag, 20 april 2021 15:26
  Veckans mest omtalade kryptomynt, Dogecoin (DOGE), sticker idag med 5%. Sedan den 18:e april så har DogeCoin gått upp från $0.2 till$ 0.37 i skrivande stund. Men ofta så brukar traders hålla denna typ av mynt som ligger under 1 dollar, tills den faktiskt når 1 dollar nivån. För närvarande så finns det 97% köpare för DogeCoin och 3% säljare, hos Capital. Användare världen över talar om att skapa DogeCoin day idag, den 20:e april, varje år. Ifall denna trenden får mer tryck, så kan DOGE kanske sticka ännu mer? Men som alltid med krypto så är volatiliteten hög. Du kan med fördel handla DogeCoin hos Capital, med eller utan hävstång. Prova själv nu, du är igång på några minuter.


  Flertalet gammalmodiga investerare har haft rejält fel när det kommer till Dogecoin och frågan är ifall DOGE kommer sticka mot månen, eller droppa rejält. Du kan båda köpa eller blanka hos Capital.

   Valutahandel med CAD: Uppgngen fortstter mot USDValutahandel med CAD: Uppgången fortsätter mot USD
  Tisdag, 20 april 2021 13:31
  TradingCentral skriver idag efter lunch att uppgången fortsätter för kanadensiska dollar (CAD) mot USD och de föredrar långa positioner över 1.2495, med en målkurs på 1.2545 och 1.2560 vid en förlängning. I det alternativa scenariot vid en nedgång så är 1.2495 stop loss nivå och ytterligare nedgång kan leda till 1.2465 och 1.2450. RSI indikerar att fortsatt uppsida kan förväntas. Du kan med fördel handla USD/CAD hos svensktalande Skilling, som är en favorit hos oss på grund av låg spread, snabba avslut och allt skapat för svenskar. Prova själv Skilling med USD/CAD med ett demokonto idag!

   Rvarorna vnder: Ett alternativ till valutahandel?Råvarorna vänder: Ett alternativ till valutahandel?
  Måndag, 19 april 2021 12:03
  Ett flertal investmentbanker och analytiker tror att råvarorna verkligen kan vända i år. Har Du några råvaror i portföljen? Kanske kan det vara ett passande alternativ eller komplement till valutahandel de närmaste dagarna.


  Guldet tycks i alla fall ha brutit sin långa nedgång sedan 7 augusti 2020. En dubbelbotten på 1680 kom ganska nyligen och idag ser vi som sysslar med guld trading uppgång på 0.7% till $1788 i skrivande stund. Valutahandel.se blir inte förvånade om $1900-nivån nås någon gång innan sommaren.


  Även silver trading tycks vara på gång, med en uppgång +0.9% för dagen. Du kan med fördel handla råvaror hos Skilling till låg spread, snabba avslut och enkel registrering. Vad väntar du på? Upptäck handel med råvaror idag..

   Valutahandel med dollarn: Alternativen sticker rejltValutahandel med dollarn: Alternativen sticker rejält
  Måndag, 19 april 2021 10:49
  Det är inte en bra start för dollarn under vecka 16. Medan dollarns säljtryck ökar, så sticker Euron 0.5% mot USD och handlas för närvarande omkring 1.20360. Vår favoritsajt för att handla EUR/USD är svenska Skilling, som bjuder på riktigt snabb kontoöppning, användarvänlig webbplats och transparent trading. Kom igång med Skilling idag!  Dollarn faller som tyngst mot japanska yen (JPY), med en nedgång på hela -0.7%. Även mot safe haven valutan Schweizer franc (CHF) så tappar dollarn rejält, med en nedgång på 0.62%. Det är bara mot TRY och rubeln som dollarn vi noterar en bra inledning på dagen för dollarn, efter USA's sanktioner mot ryssar. Du kan med fördel handla rubel på Capital, som har flest valutapar och snabbast avslut för denna exotiska valuta. Testa själv Capital nu! Sajten har flexibel hävstång, vilket många uppskattar.

   Fler kryptovalutor hos SkillingFler kryptovalutor hos Skilling
  Fredag, 16 april 2021 23:39
  11 av de mest populära och attraktiva kryptovalutorna har tillkommit genom Skilling Trader och cTrader. Detta ger totalt 22 kryptovalutor att välja bland, däribland Elrond (eGold), Polkadot, Chainlink, Cardano, Theta, Uniswap och VeChain lagts till.


  Bitcoin handlas för $61890 ikväll, vilket är en nedgång från $63 237 igår. Även Ethereum har tappat 1.8%, om än några mer begränsat. Samtidigt så har vissa mindre kryptovalutor såsom Elrond tappat hela 5.6%. Kommer vi får se en vanlig “lördagsuppgång”, eller kommer hela helgen bli negativ? Du kan själv båda blanka eller köpa krypto hos Skilling, som har 50% rabatt just nu. Prova själv krypto trading med Skilling under helgen med hela 50% lägre spread.

   Valutahandel med USD/CAD: Vnder tillbaka mot 1.2561Valutahandel med USD/CAD: Vänder tillbaka mot 1.2561
  Fredag, 16 april 2021 22:18
  Råvaruvalutan CAD stärks mot USD och ovanför 1.2561 nivå så tror TC på en ytterligare vändning uppåt. RSI handlas för närvarande under 50. Priset för USD/CAD handlas samtidigt under både 20- och 50-dagars moving average som ligger vid 1.2503 och 1.2523. Motstånden ligger för närvarande på 1.2561 följt av 1.2579, innan 1.2597 är det tredje motståndet. Stödnivåerna ligger på 1.2485 följt av 1.2473 och 1.2443. Du kan smidigt handla USD/CAD till fördelaktiga och tydliga villkor hos Skilling som det skrivits om tidigare. Kom igång med ett demokonto, helt riskfritt, idag. Trading har aldrig varit enklare och roligare.

   Valutahandelskampanj: 0 spread fr AUD/USD hos CapitalValutahandelskampanj: 0 spread för AUD/USD hos Capital
  Fredag, 16 april 2021 15:41
  Den australiensiska dollarn har fortsatt försvagas mot USD de senaste veckorna. De sista dagarna så har AUD/USD dock rört sig sidledes i väntan på ett utbrott. Capital ser möjligheterna med ett utbrott inom kort och ger dig möjlighet att handla helt utan någon spread, med start kl 9.00 (svensk tid) på fredag den 16:e april, 2021. Kampanjen varar fram till 19.00 på kvällen samma dag.


  Populära Capital.com är kända för att erbjuda trading både med eller utan hävstång, vilket för större valutapar innebär 1x eller 30x lånefinansiering. För aktier finns alternativet ingen hävstång, 2x hävstång, 5x eller 10x hävstång. Ta del av kampanjen med 0 spread mellan 9.00 – 19.00 idag. Registrera dig för Capital på en gång. Det går supersnabbt.

   Exotiska par fr valutahandel: Betydande rrelserExotiska par för valutahandel: Betydande rörelser
  Torsdag, 15 april 2021 18:53
  Ifall du gillar spänning, volatilitet och rörelser, så är det troligen exotiska valutapar som du kan titta på. Idag så har nämligen USD/RUB gått upp 0.72%, medan EUR/RUB sticker 0.82%. Den ryska rubelns försvagning beror troligen på att Ryssland fått sanktioner av USA, som bland annat BBC rapporterar om. Sannolikheten för ytterligare oroligheter kan pressa rubeln de närmaste veckorna. Du kan med fördel handla RUB hos Capital, som har störst utbud av valutapar mot rubeln och lägst spread. Prova själv Capital idag och upptäck ett enastående utbud och enorm flexibilitet, med bland annat deras hävstång.


  Dagens ännu större förlorare inom exotisk valutahandel har drabbat ZAR. Sydafrikas valuta är ner 1.3% mot GBP, 1.5% mot EUR och 1.6% mot JPY. För trading med ZAR så rekommenderas svenska Skilling, som har supersnabba avslut, låg spread och bäst transparens bland valutamäklarna. Vad väntar Du på? Testa ZAR trading hos Skilling nu! Du erhåller direkt ett demokonto och kan smidigt växla till ett riktigt konto med hjälp av BankID när du önskar.

   USD visar styrka: Valutahandel med USD/ZAR r -1.5%USD visar styrka: Valutahandel med USD/ZAR är -1.5%
  Torsdag, 15 april 2021 17:14
  Dagens stora förlorare inom valutahandeln är Sydafrikas rand. Efter problem med blodproppar för Johnson & Johnson’s och AstraZeneca, så har både dessa covid-19 vaccin blivit förbjudna i Sydafrika, som nu står helt utan något vaccin. Endast 290 000 människor har vaccinerats i landet.


  Samtidigt bör det noteras att den genomsnittliga årliga BNP tillväxten för Sydafrika har legat under 1.9% sedan 2014. Coronasituationen lär inte bättra på statistiken. Investerare flyr ZAR och hoppar istället in i USD, som ett flertal anser vara undervärderad. Du kan med fördel handla dessa valutor hos antingen copy trading favoriten eToro, internationella Capital (som finns på svenska) eller den skandinaviska tradingfirman Skilling.

   Trtt p valutahandel? Handla COIN med SkillingTrött på valutahandel? Handla COIN med Skilling
  Torsdag, 15 april 2021 16:58
  Från idag så går det att handla Coinbase (COIN) aktie CFD hos Skilling. Den inledande handeln är idag avsevärt mindre volatil än igår.


  Under öppningen så köpte Ark Invest COIN aktier, hela 749 205 stycken, till ett värde av drygt 246 miljoner dollar. Som mest så låg Coinbase på $429.54 per aktie igår. Idag handlas den för $334/aktie i skrivande stund. Vissa andra är dock mer kritiska till värderingen.


  En av dem är Bitcoin Magazine, som menar att Coinbase värdering motsvarar 1 500 000 bitcoin, vilket tidningen och vissa på Seeking Alpha tycker är en rejäl övervärdering. Ifall du tror mer på Bitcoin så handla här.


  Igår så diskuterade vi på Valutahandel värderingen av Coinbase och ställde upp för och nackdelar med bolaget. Räkna inte med att volatiliteten kommer vara låg under en allt för lång tid. Troligen kommer Coinbase aktien sticka antingen upp eller ner den närmaste tiden. Vilken riktning tror Du den tar? Prova själv handla Coinbase aktie CFD med Skilling idag! Registrering tar bara 10-15 sekunder och med hjälp av BankID så kan du vara igång och handla med riktiga pengar på någon minut.

   Ny intradagstrend fr valutahandel med USD/JPYNy intradagstrend för valutahandel med USD/JPY
  Torsdag, 15 april 2021 11:44
  TC meddelar idag att korta positioner föredras under 109.10 i paret USD/JPY, med en målkurs på 108.70 följt av 108.60 och 108.45 ifall trenden håller i sig. I det alternativa scenariot ovanför 109.10 kan vidare uppsida vara 109.25 följt av 109.50. RSI visar för närvarande köpläge för dollarn mot JPY.


  Den bästa sajten för trading med USD/JPY är enligt oss tradingsajten Skilling, där man kan handla över 10 valutapar med dollarn. Full transparens ges och det går enkelt att se möjligheterna genom den snabbt växande sajten. Prova själv USD/JPY trading hos Skilling idag! Registrering går på endast 10-15 sekunder..

   Ny valutahandel trend: USD visar styrka mot GBPNy valutahandel trend: USD visar styrka mot GBP
  Onsdag, 14 april 2021 22:58
  Trenden för pundet (GBP) mot dollarn (USD) ger taktpinnen till den sistnämnda. Tekniska analytiker tycker det ser ut som en dubbel topp för valutaparet och TradingCentral pekar på att nästa målkurs kan vara 1.3715, jämfört med 1.3775 för närvarande.


  Valutaparet GBP/USD handlas under dess 20 dagars glidande medelvärde, men ovanför 50 dagars MA. Support nivåer ligger på 1.3863, 1.3843, 1.3810 och 1.3797, medan motståndet ligger på 1.3715 följt av 1.3695. Ifall den kursen nås så kan 1.3675 vara nästa målkurs. Redo för trading? Prova handla GBP/USD hos Skilling, vår favorit för valutahandel med pundet mot dollarn. Testa öppna ett konto hos Skilling idag!

   Coinbase (COIN) aktie ppnar upp 4.7%Coinbase (COIN) aktie öppnar upp 4.7%
  Onsdag, 14 april 2021 17:41
  Efter en viss fördröjning, så är första marknadensplatsen igång med trading för Coinbase (ticker: COIN). Vem tror ni är först?  Svaret är eToro. Trots att börsen inte har öppnat för handel med Coinbase på Nasdaq, så är intresset väldigt stort och den gigantiskt stora online trading sajten eToro passar på att öppna upp lite innan alla andra med CFD'er.


  Priset stiger över 4.7% under de första 15 minuterna, vilket indikerar att det finns fler köpare än folk som vill blanka – trots en skyhög värdering som Forbes uttrycker det. Kanske är det eToro's förväntning att marknaden kommer gå upp rejält när det väl öppnar? I vilket fall, du kan nu både köpa eller blanka aktier genom eToro och inom en timme så bör även Capital vara igång med Coinbase aktie. Båda sajterna erbjuder trading med eller utan hävstång.

   StormGain fr in 15 nya kryptovalutor, medan BTC stickerStormGain får in 15 nya kryptovalutor, medan BTC sticker
  Onsdag, 14 april 2021 16:00
  Bitcoin priset nådde idag hela $64 760, ett nytt all time high, ser vi hos den högst rankade kryptomäklaren Stormgain. Riktigt bra tajmning för Coinbase börsnotering med andra ord.


  För närvarande så handlas världens mest välkända kryptovaluta till $63 816, men räkna inte med att det stannar där resten av dagen. Marknaden för kryptovalutor är väldigt volatil och priserna kan röra sig snabbt. Så passa på att köp lite Bitcoin med Swish, eller med VISA-kort eller någon annan betalmetod som du föredrar.


  Ifall en svensk bank blockerar Bitcoin-köpet, så kan du istället använda en all-round mäklare som Capital (som erbjuder trading med eller utan hävstång), eller vår topprankade kryptosajt Stormgain. Stormgain har den mest flexibla hävstången; upp till 300 gånger, men även Stormgain erbjuder ren trading utan någon hävstång. Du kan själv köpa Bitcoin eller en korg av kryptovalutor ifall du vill minimera exponeringen mot en enskild kryptovaluta.


  I takt med att intresset för kryptovalutor ökar drastiskt, så lägger StormGain idag till 12 nya alternativ. Vad sägs om dessa:
  Theta/USD, BNB/USDT (Binance eco-system, med låga transaktionsavgifter), ALGOUSDT, EGLD/USDT samt SUSHI/USDT för att nämna några. Prova själv köpa krypto med vanliga kronor idag!

   USD/CHF: Dagens frsta valutapar med en ny trendUSD/CHF: Dagens första valutapar med en ny trend
  Onsdag, 14 april 2021 12:33
  Igår skrev Valutahandel.se om schweizerfranc som safe heaven och det skulle inte dröja länge innan nya signaler visar ökat intresse bland traders för Schweiz valuta.  TC visar idag upp Schweiz mest handlade valutapar för trading. Det är valutahandel med dollar mot schweizerfrancen, där momentum ges till en nedgång utifrån Relative Strenght Index. Under 0.9365 så är nästa målkurs för USD/CHF 0.9110, följt av 0.9020 ifall nedtrenden fortsätter.


  Som stödnivå i ett alternativt scenario återfinns 0.9480 samt 0.9600 som mål. För alla som vill handla med USD/CHF så föreslås Skilling, som sitter på ett 10-tal valutapar med CHF. Du kan enkelt komma igång, då registrering bara tar 10-15 sekunder. Fyll bara i ditt namn, telefonnummer och e-post för att börja trading med Skilling idag. Kan det blir enklare?

   5 anledningar att Skilling rockar fr valutahandel5 anledningar att Skilling rockar för valutahandel
  Tisdag, 13 april 2021 22:01
  Vi på Valutahandel.se skriver ganska ofta om Skilling, den enda helt Skandinaviskt grundande valutamäklaren. Men varför är de så bra för oss svenskar? Här kommer 5 tydliga anledningar:

  +Grundad av svensken Henrik Persson Ekdahl och norrmannen André Lavold från Optimizer Invest, som både är väldigt långsiktiga i sina investeringar.
  +Förbättrar ständigt sin webbplats, med massvis av funktioner som gör det mer användarvänligt och enklare att förstå. Målet är att alla snabbt ska förstå potentialen och lyckas med valutahandel.

  +Nå nya nivåer, hemifrån: Genom Skilling kan du utvecklas och hålla dig uppdaterad, med vad som händer. Kunskap är makt. Allt på ett enkelt sätt.

  +Nuvarande förlängda kampanj ger dig ännu mer prisvärd trading.

  +BankID gör din trading enklare. Du kan vara igång med riktiga pengar på 5 minuter. Kom igång från blott 1000 kr med Skilling. Normalt tar det inte ens 15 sekunder att registrera sig. Kan det bli enklare?

   AUD/USD strks: Valutahandlare gillar rvaruvalutor idagAUD/USD stärks: Valutahandlare gillar råvaruvalutor idag
  Tisdag, 13 april 2021 19:25
  TradingCentral och ett flertal analytiker tipsar idag direkt eller indirekt om råvaruvalutor. När oljepriset bestämt sig för att gå upp, så följer ofta råvarurelaterade valutor såsom CAD och AUD med. Idag är en sådan dag.


  AUD/USD stärks med 0.26%, vilket innebär en starkare australisk dollar. Riktkursen för att gå lång gäller från TC gäller från 0.7590. I första hand så är målkursen 0.7660 och i andra hand 0.7680. Live kursen för AUD/USD står i skrivande stund omkring 0.76447. Vid nedgång så ligger stödnivåerna på 0.7570 följt av 0.7550. Även USD/CAD sjunker 0.2%, till den kanadensiska dollarns fördel. Du kan med fördel handla 11 valutapar mot AUD och flera par mot CAD på ett enkelt & transparent vis hos Skilling.


  Reuters rapporterar idag att OPEC höjt sina prognoser för efterfrågan på olja, då utsikterna för ett ökat oljebehov under 2021 blir allt tydligare. Kina rapporterade idag om en 38.7% årlig exportökning i yuan (CNY) under första kvartalet 2021, jämfört med samma kvartal 2020. Även Kinas import ökade med 19.3%. Handelsöverskottet för Kina under 1:a kvartalet är ungefär $116 miljarder (759.29 miljarder yuan), skriver Yahoo.


  Med en oväntat stor exportökning så kommer ökad oljeefterfrågan, närmare bestämt 5.95 miljoner extra fat per dag under 2021, en ökning med 6.6%, skriver OPEC i sin rapport. WTI oljan är upp drygt 1% i skrivande stund efter slutsatsen från OPEC. Du kan själv handla brent med snäv spread och blixtsnabba avslut på Skilling, från bara 1000 kr. Prova olje trading idag, du också. Registrering går på endast 10-15 sekunder hos Skilling.

   Kryptovalutorna sticker: Nya rekord fr Ethereum & BitcoinKryptovalutorna sticker: Nya rekord för Ethereum & Bitcoin
  Tisdag, 13 april 2021 17:59
  Både Ethereum och Bitcoin tycks vara riktigt på gång och bryter idag upp för att nå nya rekordnivåer. Medan Bitcoin nu handlas omkring 63 200 USD i skrivande stund (+5.8% för dagen) och Ethereum ligger på $2270 (+6% för idag), så kan priset för dessa giganter mycket väl ligga avsevärt högre om bara några dagar. Efter Teslas storköp av Bitcoin så förutspår vissa analytiker en nivå på $100 000 innan nyår. Likaså tror 5 av 7 experter att Ethereum kommer ligga över $2500 innan året är slut.


  Det är en verklig uppgång som sker för kryptovalutorna och folk vill sprida riskerna och inte missa tåget. Ifall du också vill vara med på kryptovalutornas uppgång, så kan du handla BTC hos användarvänliga Capital, som har bäst spread och mest flexibel hävstång. Ja, du kan själv välja ifall du vill ha hävstång eller inte. Prova själv Capital nu!


  För Ethereum så är Skilling en bra svensk sajt för CFD-handel, medan engelska Stormgain har ett brett utbud och både terminer samt rena krypto att handla. Prova själv Stormgain idag!

   2.6% inflation i USA, avsljar Valutahandel2.6% inflation i USA, avslöjar Valutahandel
  Tisdag, 13 april 2021 12:52
  Medan KPI i USA ökade 0.4% i februari, så väntade sig CNBC en kraftig ökning i mars 2021. På årsbasis så förväntar sig analytiker en KPI ökning med 2.5% enligt en undersökning hos Reuters, eller en ökning på 0.5% på månadsbasis. Men ökningen blev större än väntat: 0.6% KPI ökning i mars 2021, eller 2.6% inflation i USA på årsbasis. Troligen kan detta stärka USD i vår eller sommar, då folk väntar sig en snabbare ränteökning än tidigare indikerat.


  De sista 12 månaderna så har PPI ökat med 4.2% i USA. Det är framför allt energipriser som ökat med 5.9% under mars månad, vilket står för 60% av ökningen av KPI för mars månad. Under februari så var ökningen 6% för energi såsom olja och bensin. Matpriserna har endast ökat med 0.5% förra månaden. Kärninflationen, som exkluderar volatila mat- och energikostnader, ökade med 0,3% i mars och 1,6% jämfört med året innan.  Av varorna som ökade mest i pris så återfinns naturgas, med en uppgång på 2.5%, jämfört med 1.6% uppgång i februari. Transportpriserna gick upp med 1.8% i mars, eftger nedgångar i december, januari och februari. Störst inflationsökning kom dock från energiråvaror, med en uppgång på 8.9% i mars och för bensin, som fick se en uppgång på 9.1% under mars. Brent oljan handlas idag för $63.7, en uppgång på 1.2% för dagen. EUR/USD är upp 0.14% för dagen, medan dollarn stärks mot TRY och ZAR, men tappar mot kronan.


  Dagens mest intressanta valutapar att handla efter nyheten är troligen EUR/USD. Prova själv trading med EUR/USD på Skilling idag! Du kommer igång snabbt och har låg spread samt omedelbar KYC om du använder BankID.

   Valutahandeln infr USA's ppning: gonen p KPIValutahandeln inför USA's öppning: Ögonen på KPI
  Tisdag, 13 april 2021 12:12
  Sugen på valutahandel idag? Då bör Du hålla koll på dagens hetaste makrodata – inflationen eller rättare sagt KPI från USA. Klockan 08.30 (EST), dvs 14:30 svensk tid, så släpps KPI-datan, vilket avsevärt kan påverkar valutakurserna, i synnerhet EUR/USD och andra valutapar mot USD. Sajterna som man med fördel kan handla EUR/USD på är internationella Capital eller skandinaviska Skilling.

   Valutahandel med USD/JPY indikerar nedgng utifrn RSIValutahandel med USD/JPY indikerar nedgång utifrån RSI
  Tisdag, 13 april 2021 11:16
  TradingCentral rapporterar precis nu om att USD/JPY är på väg neråt. Folk som är prenumeranter rekommenderas att gå lång i dollarn och kort i japanska yen, dvs att sälja valutaparet USD/JPY under 109.55. Målkurserna ligger på 109.20 i första hand och 109.00 som andra målkurs.


  Det alternativa scenariot där JPY stärks, varnar för att nivåer över 109.55 så är kan vidare uppgång mot 109.75 och i andra hand 109.95 nås under dagen. RSI visar dock att ytterligare nedgång är mest trolig för detta valutapar, men som alltid så är det bra att hålla koll på ytterligare indiktatorer för att få en vägledning.


  Du kan med fördel handla japanska yen hos valutasajten Skilling, som finns på svenska och har bankID för omedelbar kontoverifiering. Prova själv Skilling från 1000 kr idag!

   Ny trend fr valutahandel med EUR/USDNy trend för valutahandel med EUR/USD
  Måndag, 12 april 2021 01:11
  Trading Central går inatt ut med deras senaste förslag: korta positoner i EUR/USD. Ingången i sådana positioner startar under 1.1950 med en målkurs på 1.1815, följt av 1.1700 vid en förlängning. Det alternativa scenariot, där EUR/USD bryter 1.1950 uppåt är att hålla koll på 1.2030 samt 1.2130 som målkurser. Du kan med fördel handla EUR mot dollar hos Skilling. Prova själv med ett demokonto idag!

   Ny valutahandel trend: Uppgngen fr EUR/USD fortstterNy valutahandel trend: Uppgången för EUR/USD fortsätter
  Fredag, 9 april 2021 23:10
  Intradagstrenden för EUR/USD fortsätter och euron blir allt starkare mot dollarn som för närvarande ligger runt 1.19. TradingCentral menar att upptrenden för EUR/USD kommer fortsätta så länge som kursen står ovanför 1.1877. Nästa motstånd ligger vid 1.1940, följt av 1.1958 medan tredje motståndet ligger vid 1.1976.


  Vid det alternativa scenariot, under 1.1877, så väntar sig TC att första stödet ligger vid 1.1846 och andra stödnivån vid 1.1828.


  Traders kan man fördel köpa EUR/USD via Skilling, vår svenska favorit för valutahandel på nätet. Prova själv med ett riskfritt konto idag!

   BTC och ETH vnder upp: Hr handlar du bst!BTC och ETH vänder upp: Här handlar du bäst!
  Fredag, 9 april 2021 18:55
  Efter att både Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) tydligt vänder upp idag, så är det många som hoppar in i kryptovalutor inför helgen. Du kan ju handla dygnet runt, både köpa eller sälja, hos kryptomäklare såsom svenska Skilling, flexibla Stormgain eller mångsidiga Capital.


  Ifall du letar efter en kryptokorg för att få en spridd investering, utan för mycket exponering mot en enskild kryptovaluta, så kan Stormgains kryptoindex vara utmärkt. Skilling fortsätter samtidigt kampanjen med 50% spread rabatt för kryptovalutorna, hela april månad ut. Du kan själv prova kryptotrading med 22 kryptos hos Skilling idag eller under helgen!


  Överlägset flest antal kryptovalutor återfinns hos den globala sajten Capital, som har över 150 stycken att välja på. Du kan tradea med ett enda klick från Capital idag!

   Ny valutahandel trend: USD/JPY vnder uppNy valutahandel trend: USD/JPY vänder upp
  Fredag, 9 april 2021 17:26
  TradingCentral talar idag om en ny trend för valutahandel med USD/JPY. Efter en förstärkning av yenen, så börjar nu istället USD visa styrka igen. TC föredrar långa positioner, över nivån 109.15. Målkursen är 109.70 i första hand och 109.95 som andra nivå för vinsthämtning.


  Som alternativt scenario, ifall USD/JPY vänder ner under 109.15, så kan ytterligare nedgångar i första hand leda till 108.95 och i andra hand med 108.75 som stödnivå. RSI visar för närvarande uppsida för detta valutapar. Du kan med fördel handla USD/JPY hos svenska valutahandelsfirman Skilling, som har hela 11 valutapar mot japanska yen. Kom igång på 10 sekunder från endast 1000 kr. Prova själv JPY trading nu!

   Valutahandel med potential i april: Polska Zloty?Valutahandel med potential i april: Polska Zloty?
  Torsdag, 8 april 2021 13:50
  En av valutorna som påbörjat april månad 2021 bäst är polska zlotyn (PLN). I slutet av mars så nådde zlotyn sin lägsta nivå på 12 år. Men en undersökning från Reuters visar att analytiker tror på 6% förstärkning för polska zlotyn i år.


  USD/PLN har gått från 3.94 till 3.81 under april, en ökning på 3.4% än så länge. Bara under torsdagen så stärktes zlotyn med 0.9% mot dollarn. Du kan själv handla EUR/PLN, AUD/PLN, USD/PLN och CHF/PLN på den skandinaviska sajten Skilling. Du är igång på 10 sekunder. Öppna själv ett Skilling konto från 1000 kr! Ps. Se livekurser för PLN här.

   Valutahandel med GBP: Har pundet ntt toppen?Valutahandel med GBP: Har pundet nått toppen?
  Onsdag, 7 april 2021 19:28
  Valutorna som får mest motgångar idag är brittiska pund och australienska dollar, medan EUR blir starkare på bred front. Många traders frågar sig ifall GBP nått en tillfällig topp? Euron stärks med 0.7% mot pundet idag och EUR/GBP handlas runt 0.865, vilket ser ut att vara ett trendutbrott. Kanske har den nedåtgående kanalen avslutats för euron mot brittiska pund. Även mot dollarn så tappar pundet rejält, drygt 0.6% för att handlas omkring 1.3742 i skrivande stund. Samma sak händer med SEK mot GBP, där svenska kronan plockar 0.5% och handlas för 11.832. Mest tappar dock pundet mot schweiziska franc (CHF), som är ner 0.9% för dagen och GBP/CHF handlas runt 1.276, efter en topp över 1.3 för bara två dagar sedan.


  Vidare så stärks USD mot AUD, där Goldman Sachs förutspår att råvaruvalutor som australiensiska dollarn kommer att tappa inom det närmaste. För norska kronan så går det dock fortfarande bra och AUD/NOK blir 0.9% svagare under dagen, till norska kronans fördel. Du kan själv handla NOK eller GBP hos flexibla Skilling.


  Vad väntar Du på? Öppna ett konto med Skilling från bara 1000 kr idag! Registrering tar bara 10 sekunder.

   ETH, BTC, XRP eller en kryptokorg frn Stormgain?ETH, BTC, XRP eller en kryptokorg från Stormgain?
  Tisdag, 6 april 2021 19:42
  Sitter du på vanliga hederliga pengar och vill växla in till krypto, men är osäker på vilken du ska välja? Då har vi på Valutahandel.se ett tips. Välj en kryptokorg istället.


  På så vis får du exponering mot flera olika kryptovalutor och kan ta del av uppgången för hela marknaden, istället för att bara satsa på en häst. Alla betalmetoder fungerar på Stormgain; fiat, VISA-kort eller krypto.


  Vår högst rankade kryptomäklare, internationella Stormgain, har kommit ut med en korg av kryptovalutor. Du kan välja mellan 5- eller 10-kryptopar med samma viktning för varje kryptovaluta. Den lilla korgen med 5 kryptopar innehåller Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) och Bitcoin Cash (BCH), alla med 20% var. Prova själv köpa en kryptokorg med de 5 största valutorna genom Stormgain.


  Kryptoindex 10 från Stormgain har följande kryptovalutor inbakat: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) och Bitcoin Cash (BCH), Dash, EOS, Cardano (ADA), Monero (XMR) och Bitcoin SV (BCV). Prova själv trading med en väldiversifierad korg av kryptovalutor. Du är igång på 2 minuter med Stormgain!Aldrig förr har det varit lättare att få en väldiversifierad korg av de ledande kryptovalutorna med endast en knapptryckning. Prova själv nu!

   Ny valutahandel trend: AUD/CAD tergr mot 0.9949Ny valutahandel trend: AUD/CAD återgår mot 0.9949
  Tisdag, 6 april 2021 15:45
  Den kanadensiska dollarn är på väg att gå mot break-even mot australienska dollar, skriver Remy Gaussens från TC. Även Goldman Sachs tror mer på USD än AUD för närvarande.


  Det finns ett antal support och motståndsnivåer som är värda att ta upp när det kommer till valutahandel med AUD/CAD. Vid ett utbrott nedåt, under 0.9397, så är det i första hand stödet vid 0.9197 som man kommer stöta på. Den andra stödnivån att beakta ligger vid 0.9079.


  Motstånden uppåt att hålla koll på ifall man går lång i AUD/CAD och tror på återhämtning för kanadensiska dollarn, är i första hand 0.9830 och i andra hand 0.9949. Ifall det motståndet bryts så når AUD/CAD paritet och kan därefter fortsätta mot 1.0068. Trading med CAD görs med fördel hos svenska Skilling eller internationella Capital. Du kan själv komma igång och handla CAD hos Skilling idag! Allt är på svenska och väldigt tydligt, så du kommer snabbt igång.

   Goldman Sachs slutar blanka dollarn mot rvaruvalutorGoldman Sachs slutar blanka dollarn mot råvaruvalutor
  Tisdag, 6 april 2021 10:39
  Nästan 6 månader efter att Goldman Sachs rekommenderat att blanka dollarn, så uppmanar de nu sina kunder att avslutas handeln. Valutahandel med att blanka dollarn har gett 5% vinst sedan starten, vilket med 20x hävstång innebär 100% avkastning.


  Goldman Sachs föreslår nu att man stänger sina USD-blankningar mot råvaruvalutor, inklusive AUD, CAD och NZD. Möjligheter att sälja dollar kan komma att dyka upp igen när Europa återhämtar sig och är något av en taktisk reträtt, menar Zach Pandl som är valutastrateg hos bolaget.


  Även om vi fortfarande förväntar oss att råvaruvalutorna kommer att stärkas mot dollarn under de kommande kvartalen, så är den stabila amerikanska tillväxten, snabba covid-19 vaccineringen och stigande obligationsräntor tre faktorer som indikerar att dollarn har ett försprång på kort sikt.


  Goldman Sachs påpekar dock att de fortfarande är ganska baisse på längre sikt, både från en cyklisk synvinkel och rent strukturellt. Valutahandel.se kan påpeka att USA's stadsskuld har ökat lavinartat och bytesbalansunderskottet bör påverka valutan negativt på lite längre sikt.


  Även Professor Roubini från New Yorks Stern School of Businesss instämmer. Han menar att amerikanska dollar kommer att försvagas på medellång sikt. Även om utfallet i USA på kort sikt stärker dollarn, så är dollarns riktning söderut över tid, dvs att den ska gå ner i värde över tid, avslutar han.


  Men på kort sikt så är alltså Goldman Sachs positiv till dollarn mot en korg av råvaruvalutor. Du kan med fördel själv handla dollar genom transparenta Skilling, som har 23 valutapar mot USD, däribland EUR, SEK, NOK, HKD, CAD, JPY, NZD, ILS, PLN, TRY och AUD för att nämna några. Prova själv dollar trading med svenska Skilling idag!

   Intradags valutahandel med USD/CAD: Ny trendIntradags valutahandel med USD/CAD: Ny trend
  Måndag, 5 april 2021 14:37
  TradingCentral skriver om en ny trend för valutaparet USD/CAD, dvs. USA dollar mot kanadensiska dollar. Under dagen så inriktar sig TC på korta positioner vid nivåer under 1.2590, med målkurs på 1.2535 och 1.2520 vid en förlängning. Ett alternativt scenario är om USD blir starkare. Då bör man i första hand kolla på motstånd runt 1.2610 och därefter 1.2630 som mål. Relative Strenght Index (RSI) är mixat, men indikerar framför allt nedgång. Du kan med fördel handla USD/CAD på den skandinaviska valutamäklaren Skilling. De har låg spread, snabbt avslut på valutahandeln, BankID för maximal säkerhet och snabbast KYC av alla i Sverige. Dessutom är deras support på svenska. Testa Skilling nu!

   Ny valutahandel trend: Nedgng fortstter fr EUR/USDNy valutahandel trend: Nedgång fortsätter för EUR/USD
  Fredag, 2 april 2021 18:38
  Trading Central varnar för att nedgången för EUR/USD kan fortsätta, med RSI under dessa neutrala nivåer på 50. Dollarn tycks blir starkare efter avsevärt minskad arbetslöshet i USA. Nuvarande EUR/USD pris (1.176) handlas under trenden för både 20- och 50-dagars moving average, som ligger på 1.177 respektive 1.773. Nedgången kan fortsätta så länge motståndet på 1.1786 håller, med nästa motståndsnivåer på 1.1817 och 1.1835. Ifall nedgången håller i sig så kan det vara värt att hålla koll på 1.1758 som första stöd, medan 1.1719 är andra stödet och 1.1701 är tredje stödet enligt TC. Ifall 1.17-nivån bryts så är 1.1683 och 1.1664 nästa nivåer att hålla ett öga på.

  Trading med EUR och USD görs bäst med Skilling (recension), som har både bankID och svensk support, samt snabbast avslut och riktigt låg spread samt den mest transparenta plattformen. Prova själv EUR/USD trading idag, fram till 23:00!

   ppettider fr valutahandel under pskenÖppettider för valutahandel under påsken
  Fredag, 2 april 2021 15:09
  Goda nyheter för alla trading sugna. Under både långfredagen och annandag påsk så är sköna Skilling, mångsidiga Capital, långsiktiga AvaTrade och coptytrading favoriten eToro öppna som vanligt. Du kan med andra ord handla valuta fram till 23.00 på kvällen. De flesta aktiemarknader är dock stängda, däribland Sverige. För Australien, USA och Japan så stänger marknaden kl 13:15 idag, medan Singapore och Kina har normala handelstider för aktiehandel. Råvaror som olja, guld och silver har stängt idag på långfredagen, men det är öppet som vanligt på annandag påsk Kryptomäklare är dock öppna som vanligt både idag och under hela helgen.


  Vi har även lite goda nyheter från USA som kan komma att påverka dollarn positivt: 916 000 nya jobb i USA har skapades enligt Bureau of Labor Statistics, en indikator på att ekonomi är på väg att vända igen. Sugen på trading med US Dollar? Prova på Skilling, med ett gratis demokonto. Det är öppet och möjlighet hela dagen och under helgen så kan du tradea krypto med 50% lägre spread istället.

   Ethereum vid All Time High: Snuddar $2000Ethereum vid All Time High: Snuddar $2000
  Torsdag, 1 april 2021 11:19
  Ethereum (ETH) är idag upp hela 7.5% och ser ut att nå en ny All Time High. Det var senast i februari 2021 som priset nådde $1958 och många väntar på att ETH bryter 2000-nivån. För alla som vill prova på cryptotrading med rejäl hävstång, så är Stormgain bäst i klassen. Prova på Stormgain idag och upplev trading med Ethereum, du också.


  Den bästa sajten för svenskar som vill ha maximal flexibilitet vid kryptotrading är Capital. Du kan själv justera ifall du vill ha hävstång eller inte hos dem. Du får också möjlighet att handla med 2810 instrument förutom 150+ kryptovalutor. Prova själv Capital på svenska idag!

   Oljevalutor strks efter stigande oljeprisOljevalutor stärks efter stigande oljepris
  Onsdag, 31 mars 2021 12:22
  I takt med stigande oljepriser så stärks rubeln lite och USD/RUB handlas för 75.59, dvs. -0.27% sedan igår. Priset på olja påverkar ett flertal oljevalutor förutom rubeln, såsom den kanadensiska dollarn (CAD), brasilianska real (BRL), norska kronor och mexikanska peso (MXN). Prova handla med brent (0.3%) och oljevalutor hos Skilling. Du är igång med ett konto på 10-15 sekunder efter registrering!


  Dollarn stärks rejält mot randen och USD/ZAR går ner 0.80%. Den sydafrikanska randen tappar även rejält mot Euron idag, -0.53% för EUR/ZAR. Samtidigt så stärks EUR/JPY, som är upp 0.46% för att nästan nudda 130 yen mot euron. Favoriten för trading med yen är internationella Capital, som har låg spread, justerbar hävstång och allt på svenska. Prova själv Capital idag!


  CAD är upp 0.1% mot EUR, medan NOK är upp 0.3% mot SEK. Norska kronan stärks även 0.33% mot EUR och handlas nu på 9.98. Störst utbud för handel med norska kronor har svenska Skilling. Prova ett demokonto nu!

   Rvarorna fortstter ner. Valutahandel med pundet strksRåvarorna fortsätter ner. Valutahandel med pundet stärks
  Tisdag, 30 mars 2021 15:05
  Nästan alla större råvaror går ner idag. Guld trading går ner 1.4%, silver tappar -1.36 % för att handlas omkring 24.3, medan brent oljan är ner 1.65% och WTI-oljan går neråt med -1.8% innan öppningen i USA.


  För valutahandel så är troligen det mest intressanta att pundet stärks rejält idag. Några exempel inkluderar GBP/SEK som är +0.33% och det krävs numera 11.995 kronor för att växla till sig en pund, medan GBP/CHF är +0.2% och GBP/CAD går upp 0.12%. Även mot euron så stärks pundet marginellt, då EUR/GBP är -0,05%.


  Mot dollarn, dagens starkaste valuta, så tappar dock pundet något. EUR/SEK är samtidigt upp 0.22% för att handlas omkring 10.2465. Mot norska kronan så är vi nära 1.02 nivån nu, efter ytterligare förstärkning av NOK.
  IG rapporterar att EUR/USD har svaga utsikter på grund av nedstängningar i EU, medan USA tycks vara på gång igen med en förväntad hög tillväxt 2021 och snabb utrullning av vaccin. För trading med dollarn eller pundet, så rekommenderas Skilling!

   Valutahandel med kronan: Den tappar stort. Vilka gr bra?Valutahandel med kronan: Den tappar stort. Vilka går bra?
  Måndag, 29 mars 2021 16:34
  Den svenska kronan är inne på en förluststig igen. SEK/NOK är upp 1.2%, dvs norska kronan får man numera betala 1.018 svenska kronor för. USA dollarn stärks 0.6% mot SEK, medan pundet går upp 0.82% och euron stärks 0.5% mot SEK. Ifall du vill passa på att vara med så är det bara att läsa vår recension om Skilling, som har både BankID, full transparens och supersnabba avslut. Testa själv Skilling idag för trading med SEK!

   Krypto sticker, USA-brsen & rvaror sjunkerKrypto sticker, USA-börsen & råvaror sjunker
  Måndag, 29 mars 2021 16:30
  Bitcoin är uppe på 58 000 usd igen, efter en uppgång på 4.8% sedan midnatt. Ethereum (ETH) sticker ännu mer och är upp 6.2% idag för att handlas runt $1780 i skrivande stund. Sugen på trading med kryptovalutor? Prova då vår egen favorit, Skilling. De har just nu 50% lägre spread vid krypto trading, så passa på medan det varar.


  Eftermiddagen gestaltas för övrigt att nedgångar för många teknikaktier i USA. Även många större råvaror, såsom trading med guld (-1.2%), silver (-2%) samt brent olja (-0.3%) går ner. För störst utbud av råvaror, över 40 stycken CFD'er, så prova på Capital idag!

   Pundet p vg mot 12:1 gentemot kronanPundet på väg mot 12:1 gentemot kronan
  Fredag, 26 mars 2021 15:25
  Pundet stärks på bred front idag, inte minst mot kronan (SEK). Idag så handlas GBP/SEK för 11.93 hos Skilling, upp 0.45% för dagen. Kanske 12 kronor mot pundet blir verklighet innan 1:e maj? Man får även betala allt fler dollar för en pund, med en uppgång på 0.48% för GBP/USD idag.


  Kronan då? Jo, även mot EURO så sjunker SEK och EUR/SEK är upp 0.2% idag. Men det är mot norska kronan som SEK tappar mest, hela 0.65% i spåren av allt fler investerare i norsk olja och oljeaktier, vilket får NOK/SEK att handlas omkring 1.007 för dagen. Trött på att förlora dina svenska kronor? Öppna ett trading konto hos Skilling och tradea någon utländsk valuta istället.


  Brent oljan är upp hela 4.4%, medan WTI olja stiger 4.55%. Det är inte minst på grund av fartyget som gått på grund i Suezkanalen i Egypten, skriver BBC. Ifall inget drastiskt händer, så kan skeppet stoppa enormt mycket gods- och oljefartyg som ska till EU och USA, eller från västvärlden till Asien. Prova handla olja hos Capital, som har bäst spread och störst utbud av råvaror för trading. Öppna ett konto hos Capital här.

   Erdogan uppmanar: Slj guld, std turkiska liranErdogan uppmanar: Sälj guld, stöd turkiska liran
  Torsdag, 25 mars 2021 19:42
  Turkiets kontroversiella president, Erdogan, uppmanar alla turkar att sälja utländsk valuta och guld för att stärka den fallande turkiska liran.


  “Jag ber mina medborgare att investera sina utländska valutor och guld i olika finansinstitut och föra dessa tillgångar in i den turkiska ekonomin,” sa Erdogan. ”Tro inte på de som säger att vi är färdiga, ska sjunkna eller dö ut. Vi kommer att hålla oss starka mot chockvågorna, tillade Erdogan. Vi på Valutahandel.se är dock oroliga för Turkiets ekonomi och valuta, som kan få se hög volatilitet och fler chockvågor framöver. Eftersom guldet står på relativt låga nivåer, så tror vi inte det är en bra tid att följa Erdogans råd just nu. Men ifall du vill handla TRY, som Turkiets valuta kallas, så erbjuder Skilling både USD/TRY och EUR/TRY. Prova själv trading med TRY idag!

   Valutahandel med japanska yen: Intradag mot 109.1? Valutahandel med japanska yen: Intradag mot 109.1?
  Torsdag, 25 mars 2021 11:40
  EUR/USD nådde 3 månaders lägsta nivå under natten till torsdagen. Kanske har Nordea rätt om USD? De förutspår en stigning på 20% under det kommande året.


  Samtidigt så rapporterar Rémy Gaussens som är ansvarig för teknisk analys på Trading Central att USD/JPY kan komma att stärkas ytterligare, dvs. att dollarn blir starkare medan japanska yen blir svagare. För långa positioner så menar Trading Central att man kan gå in över 108.6, med målkurs på 108.95 och 109.1 vid ytterligare förlängning av trenden. Ett alternativt scenario om det börjar gå ner under 108.6, är att titta på stödnivåerna 108.4 och 108.2. Motstånden för USD/JPY ligger på 109.1 och 109.3. Prova själv handla JPY genom Skilling, som har flera valutapar mot japanska yen. Öppna ett konto idag och upplev spännande trading från en proffsig svensk aktör.


  Ps. Realtidskurser för USD/JPY samt EUR/JPY återfinns hos oss under valutasektionen. Bara klicka på den japanska flaggan så kommer du dit.

   Valutahandel med SEK: r kronan p gng igen?Valutahandel med SEK: Är kronan på gång igen?
  Onsdag, 24 mars 2021 22:34
  Kronan (SEK) har stärkts mot både EUR, GBP och USD. Trots en förväntad svag tillväxt för Sverige, så tror både SEB och Riksbanken att kronan ska stärkas i år. Riksbanken, världens äldsta centralbank, påpekar enligt Bloomberg att global uppvärmning kan tvinga centralbanker att hålla räntan låg under en längre tidsperiod än vanligt.


  Med Skilling kan du handla SEK mot 7 olika valutor till låg spread, på ett väldigt tydligt och enkelt sätt. Öppna ett konto hos Skilling idag!

   Dollarns dag gllande valutahandel: SEK tappar 0.8%Dollarns dag gällande valutahandel: SEK tappar 0.8%
  Tisdag, 23 mars 2021 13:39
  När det kommer till valutahandel, så går det väldigt bra för dollarn igen. Nordea rapporterade idag att dollarn är 20% undervärderad enligt deras analys. Kanske har återhämtningen för dollarn precis börjat?


  EUR/USD sjunker 0.34% till fördel för USD mot euron. För USD/TRY så fortsätter tappet för turkiska liran, med en nedgång på 1.7% idag för TRY mot dollarn. Mot sydafrikanska rand (ZAR) så stärks dollarn 0.37%. Speciellt svenska kronan tappar på bred front idag, med +0.8% för USD/SEK och +0.34 för EUR/SEK. Upptäck spännande valutahandel, du också – med den svenska valutamäklaren Skilling. Du kan öppna ett konto på 10 sekunder och få en känsla av hur det är att handla valuta med USD idag.

   Valutahandel med EUR: Strks mot de flesta, utom kronanValutahandel med EUR: Stärks mot de flesta, utom kronan
  Måndag, 22 mars 2021 13:20
  Euron stärks rejält idag mot nästan alla valutor. Bland annat ser vi en uppgång med 0.1% mot JPY, 0.22% mot USD och 10.2% mot TRY i skrivande stund. Både silver (-2.3%) och guld (-0.6%) går ner idag. Men bäst går det för svenska kronan, som stärks väsentligt mot både GBP och EUR. Även mot norska kronan så är SEK och nosar under 1-nivån igen. Kanske dags för lite NOK-trading igen? Håll koll på oljepriset, där brent också kan påverka hur det går för NOK. Prova själv ett gratis demokonto med Skilling, för att upptäck hur man handlar valuta på nätet. Eller läs vår omdöme av Skilling för att lära dig mer.

   Valutahandel med TRY: Ofattbart tapp, efter Erdoğan tabbeValutahandel med TRY: Ofattbart tapp, efter Erdoğan tabbe
  Måndag, 22 mars 2021 12:23
  Turkiets president, Recep Tayyip Erdoğan, som är en stor fan av låga räntor, passade på att avskeda den hyllade centralbankschefen Naci Agbal. Valutahandeln med TRY blir därmed osedvanligt turbulent. Detta är den 4:e chefen för Turkiet centralbank som sparkas på 2 år.


  Det känns som ett enormt bakslag för den Turkiska ekonomin, valutan och deras makroekonomiska politik. Med 15% inflation, så krävs en rejält hög ränta, fastslår Economist och andra ledande tidningar. Naci Agbal var svaret, som fick den turkiska valutan (TRY) att stärkas rejält mot USD och Euron under hans få månader vid makten.


  Men Erdoğan hanterar makroekonomi som en 5-åring, utan att förstå konsekvenserna och valutamarknaden låter inte vänta på sig. Idag fick valutahandlare se ett ofattbart tapp för den turkiska liran mot USD, som var ner overkliga 15% vid öppning i Asien. Normalt så handlas detta valutapar väldigt lite när valutahandeln öppnar i Sydney. Men, idag var det annorlunda. Med den monetära disciplinen på väg mot botten igen, så kan den tillfälliga förstärkningen av TRY från -15% till -10% mot USD troligen snart vara ett minne blott. Avskedandet av Naci Agbal kommer leda till en kurskorrigering, skriver Bloomberg. Den nya centralbankschefen, Sahap Kavcioglu, måste ha tur för att stanna kvar på sitt jobb. Sahaps uttalande att minskad inflation kommer ske på grund av sänkt landsrisk för Turkiet är inget som övertygar valutamarknaden. Motsatsen är troligen mer sannolikt.


  Ifall försvagningen av TRY fortsätter mot 9-nivån, så kan ännu mer kaos drabba Turkiet. Enda fördelen är kanske att det blir avsevärt mer attraktivt för turister, men turkarna själv blir fattiga om de sitter på turkiska liran medan den fortsätter försvagas. Intresserad att handla TRY? Prova öppna konto hos Skilling, som har bäst spread, snabbast avslut och den mest transparenta och säkra plattformen för svenskar. Eller läs vår recension om Skilling först.

   Dagens valutahandel: TRY strks, dollarn testar motstndDagens valutahandel: TRY stärks, dollarn testar motstånd
  Fredag, 19 mars 2021 11:37
  USD stärks ytterligare mot Euron idag och testar motståndet runt 1.188. Samtidigt fortsätter carry traders att köpa turkiska lira mot antingen EUR eller USD och får en dubbel vinst, dels den positiva ränteeffekten och dels en förstärkning av turkiska liran med drygt 1% mot EUR. Sugen på trading med TRY? Kolla in vår artikel om var man kan handla TRY och hur utsikterna är!


  Svenska kronan fortsätter försvagas mot EUR, som går upp 0.12% mot SEK, medan GBP stärks hela 0.4% mot SEK och nu handlas för 11.89. Inte långt kvar till 12 nivån för pundet alltså. Du kan med fördel handla TRY eller GBP hos Skilling, den svenska valutamäklaren med enastående plattform, snabb support och transparent gränssnitt. Öppna ett konto hos Skilling idag!

   Rrelser inom valutahandel: USD drar ifrnRörelser inom valutahandel: USD drar ifrån
  Torsdag, 18 mars 2021 15:26
  Medan den amerikanska börsen öppnar ner, -0.6% för S&P500 och -1.8% för Nasdaq, så stärks den amerikanska valutan mot i princip alla större handelspartners. Medan EUR/USD är ner 0.53%, så stärks dollarn mot JPY med 0.35%. Mot Sydafrikanska rand (ZAR) så är USD upp 0.45%, medan dollarn stärks 0.75% mot svenska kronan och 0.56% mot norska kronan. Mot pundet så blir dollarn 0.2% starkare under eftermiddagshandeln.


  Det är bara carry trading favoriten, den turkiska liran, som ger en avsevärd daglig ränta då man går lång, som stärks av 1.5% mot dollarn. Både silver och guld tappar strax över 1% i takt med att dollarn stärks. Sugen på trading idag? Öppna ett konto hos Skilling på 15 sekunder. Företaget har en kampanjmånad utan courtage eller avgifter vid trading med 700+ aktie CFDer. Även valutahandel från bolaget har väldigt bra spread och riktigt låga avgifter.

   Crypto.com's egen CRO sticker efter VISA & ishockey nyhetCrypto.com's egen CRO sticker efter VISA & ishockey nyhet
  Torsdag, 18 mars 2021 14:27
  Nyheterna från Crypto.com (recension) kommer på löpande band på slutet, innan bolagets eget mynt – CRO – släpps på mainnet. Igår signerade Crypto ett samarbetsavtal med Montreal Canadians och kommer bland annat att synas på mitten av isen från och med nästa hemmamatch mot Vancouver Canucks på fredag.


  Dessutom har de ingått ett samarbete med Aston Martin Cognizant Formula One team, vilket troligen också kommer ge mycket nya kunder. Idag så meddelade Crypto.com att de ingått samarbete med VISA också, vilket det skrivs om på Forbes. Som ägare av CRO så erhåller du upp till 6% ränta vid staking av CRO under minst 3 månader. De senaste dagarna så har CRO stuckit rejält och ifall det fortsätter komma nyheter i samma kaliber, så kanske myntet fortsätter upp. Men troligen så är det största dragloket när CRO blir tillgängligt på avsevärt fler plattformar, som verkligen kommer få ökat köptryck i myntet. Prova själv Crypto.com och CRO idag!

   Valutahandel med SEK: P vg mot 12 kr per pund?Valutahandel med SEK: På väg mot 12 kr per pund?
  Onsdag, 17 mars 2021 14:00
  Den svenska kronan tappar idag mot Sveriges flesta större handelspartners. Medan EUR stärks 0.2% mot SEK, så går pundet upp hela 0.3% mot kronan. Vi är nu väldigt nära en nivå på 12 svenska kronor per pund, vilket är det lägsta sedan i våras 2020. Även mot dollarn så tappar kronan omkring 0.18% idag. Sugen på att vara med när det händer saker för kronan? Du kan handla med hävstång hos svenska Skilling och komma igång från 1000 kr. Prova själv Skilling idag!

   Glad St Patricks frn AvaTrade: 33% spread rabattGlad St Patrick’s från AvaTrade: 33% spread rabatt
  Onsdag, 17 mars 2021 12:40
  Den irländska St Patricks day, som normalt firas med Guiness och whiskey över hela världen, kommer troligen bli lite lugnare i år. Men AvaTrade har löst hur man får nya och befintliga kunder som lyckligast. De sänker spreaden med hela 33% på AvaTrade (recension) mellan den 17:e och 19:e mars, 2021. Deras handelsvillkor har varit bland de ledande i branschen redan, så nu blir det tillfälligt riktigt exceptionellt.

  Så med AvaTrade, har även Du tur idag. Det går att köpa eller blanka 1000-tals aktie-CFD'er, över hela världen, med minimal spread. Tesla ligger -3% i förhandeln och var ner -6% imorse. Apple är ner 1.4% och Beyond Meat som allierades med Pepsi, har i förhandeln sjunkit 38% sedan samarbetet med läskedryckstillverkaren kom ut. Vad handlar du idag?
  Öppna ett konto hos AvaTrade idag! Det tar bara 15 sekunder att komma igång.

   Valutahandeln idag: Traders flyr till dollarn igenValutahandeln idag: Traders flyr till dollarn igen
  Tisdag, 16 mars 2021 16:13
  Dollarn stärks på relativt front, medan euron tappar. EUR/USD är ner 0.33%, medan dollarn stärks 0.22% mot svenska kronan och 0.4% mot norska kronan, medan oljan tappar 1%. Även mot AUD så sticker dollarn och vissa traders tror AUD kan ha nått en tillfällig till. Du kan själv handla med AUD hos den svenska favoriten Skilling (omdöme), som står ut extra tydligt gränssnitt, schysst utbud och snabbast avslut. Prova registrera dig på Skilling idag, du också! Det går blixtsnabbt.

   Blanka crypto? Bitcoin ner 6.7% Ethereum -4.8%Blanka crypto? Bitcoin ner 6.7% Ethereum -4.8%
  Måndag, 15 mars 2021 18:42
  Idag så faller kryptovalutor som Ethereum och Bitcoin rejält. Många har hört av sig och är sugna på blankning av kryptovalutor och eToro säger att bara en knäppis missar möjligheter med krypto-trading. Ifall du är sugen att köpa på nedgången i hopp om uppgång, eller blanka i tron att det ska gå ner ytterligare, så finns det fyra bra sajter med olika hävstång möjligheter & risker. Låt oss börja med de två kryptomäklarna som erbjuder helt utan hävstång, dvs. 1x.


  Utan hävstång kan man handla krypto genom internationella Capital och eToro, som båda finns på svenska. Ifall du vill veta mer om Bitcoin så har eToro rejält med fakta.

  Vår svenska favoritsida Skilling ger dig alltid 2x hävstång vid trading med Ethereum och Bitcoin. Med 50% lägre spread så är det lockande att prova Skilling på en gång. För de riktiga våghalsarna så har Valutahandel.se även hittat Stormgain (omdöme), som ger upp till 400x hävstång, vilket givetvis kan arbeta både med dig eller emot dig. Testa själv Stormgain idag!

   Valutahandel med pund: EUR strks efter Brexit problemValutahandel med pund: EUR stärks efter Brexit problem
  Måndag, 15 mars 2021 15:41
  EU inleder Brexit rättsliga åtgärder mot Storbritannien, rapporterar Financial Times. Det gäller överträdelser av Brexit-avtalet mot Nordirland, vilket har eskalerat till en tvist som försämrat relationerna. I värsta fall så kan det leda till rejäla tullar för all import till Storbritannien, vilket skulle kunna tynga den redan hårt slagna ekonomin i Storbritannien. Som en följd av detta så stärks Euron mot GBP och ni kan nog räkna med några volatila dagar framöver. För trading med pundet, så rekommenderas svenska Skilling (recension) som har en lättförståelig plattform med låga kostnader och full transparent. Prova själv GBP trading idag!

   Digital valutahandel: BTC nr den historiska $60 000 nivnDigital valutahandel: BTC når den historiska $60 000 nivån
  Lördag, 13 mars 2021 14:46
  Rekorden sätts på löpande band och idag så når Bitcoin (BTC) hela 60 000 USD (upp 7%), medan ethereum version 2 är upp 7.3% för att handlas på 1879. Optimistiska prisutsikter för Bitcoin ligger på 300 000 USD vid årets slut enligt CityBank, medan pessimisterna menar att noll borde vara ett rimligare värde. Vad tror du om framtidens, moderna valuta?

  Prova den bästa sidan för kryptovalutor, Stormgain!

   Dollarn vnder: Strks mot JPY, EUR, NOK & ZARDollarn vänder: Stärks mot JPY, EUR, NOK & ZAR
  Fredag, 12 mars 2021 16:42
  Dagens valutahandlare tror på dollarn och den stärks mot i princip alla valutor. Det noteras att dollarn stärks 0.56% mot svenska kronan samt 0.48% mot NOK. Valutaparet GBP/USD, ser en nedgång på 0.72% för pundet. För EUR/USD blir det också fördel dollarn, med en nedgång på 0.41% för euron. För valutaparet USD/JPY så är dollarn upp 0.5% mot japanska yen. Även den turkiska liran tappar starkt mot USD och valutakrysset USD/TRY är upp 1.65%. Slutligen så ser Valutahandel.se en nedgång för sydafrikanska rand, då dollarn plockar nästan 1% mot ZAR. Du kan själv handla ovanstående valutor hos Skilling (recension), den ledande valutamäklaren för svenskar. Utforska själv Skilling nu!

   Euron & GBP: Dagens valutahandelsvinnareEuron & GBP: Dagens valutahandelsvinnare
  Torsdag, 11 mars 2021 16:37
  Dagens vinnare inom valutahandel är ingen mindre än EU och Storbritannien. Både länderna går riktigt starkt framåt, när det kommer till valutorna. Medan EUR/USD går upp 0.2%, så är stärks euron med 0.6% mot turkiska liran. Mot svenska kronan så är det en kvarts procent uppgång för EUR. Det enda verkliga tappet för euron är mot sydafrikanska rand, som går ner 0.6%. Du kan med fördel handla ZAR genom IG.


  Pundet handlas oförändrat mot euron, men är upp 0.3% mot svenska kronan och hela 0.5% mot japanska yen. Mot dollarn så är pundet upp 0.35% i skrivande stund. Prova själv trading på svenska med en transparent och tydliga valutamäklare. Upptäck Skilling helt riskfritt nu!

   Dagens valutahandel: Det r Eurons dag!Dagens valutahandel: Det är Eurons dag!
  Onsdag, 10 mars 2021 19:50
  Idag så går det framåt får euron igen, som stärks på bred front. Mot dollarn så är den en blygsam uppgång på 0.1%, men mot turkiska liran så är det över 1.1% uppgång.

  Mot chf så stiger euron hela 0.4%, mot svenska kronan så går EUR upp 0.14% och den blir samtidigt lite starkare mot pundet också (0.1%). Norska kronan är den enda som stärks mot euron, med drygt 0.2%. Sämst går det för sydafrikanska rand (ZAR) som tappar 1.3% mot euron.
  Är Du intresserad att handla euro? Vår favorit är Skilling, som har låg spread, snabba avslut och ett fantastiskt urval för Euron. Prova själv Skilling nu!

   Skandinavisk valutahandel: Dagens vinnare & frlorare Skandinavisk valutahandel: Dagens vinnare & förlorare
  Tisdag, 9 mars 2021 12:43
  Euron stärks för första gången på fem dagar mot USD och är upp drygt 0.5% efter att stimulanspaketet är på väg att släppas i USA. Råvarorna är upp återigen, delvis som en följd av en försvagad dollar.Trading med guldet är upp 1.6% efter att ha gått från 1800 till 1680 på 9 vardagar. Det omtalade silverpriset går upp drygt 2.8% vid lunchtid.

  Men det är den skandinaviska valutahandeln som verkligen sticker ut. Idag så når nämligen den norska kronan mot den svenska på 1.005, den första gången på 1 år som NOK är starkare än SEK. Ifall oljepriserna fortsätter stiga så kan 1.05 vara nästa större motstånd, medan ett misslyckat genombrott uppåt kan leda mot 0.98 SEK per NOK igen. Du kan med fördel handla NOK/SEK hos Skilling.

  Den amerikanska dollarn tappar på bred front, bland annat mot turkiska liran (-1.33%), mot sydafrikanska rand (ZAR) ungefär 1.4% samt -0.67% mot SEK och 1% mot mexikanska peson. Svenska kronan stärks idag med 0.1 mot euron och 0.2% mot pundet. Igår skrev vi en artikel som ifrågasatte ifall pundet är överköpt mot SEK. Sugen på trading med pundet? Prova då Skilling idag, helt riskfritt med ett demokonto för att prova på, träna och upptäcka möjligheterna med valutahandel.

   Nattens raket: Kryptovalutorna sticker drygt 10% idagNattens raket: Kryptovalutorna sticker drygt 10% idag
  Tisdag, 9 mars 2021 10:42
  Bitcoin är upp hela 9.2% idag och handlas omkring $54 150 i skrivande stund. Evercore ISI skriver samtidigt att de ser potential för $75 000, medan andra har ännu högre prisutsikter för Bitcoin. Konkurrenten Ethereum når $1839 och är nära all time high efter en uppgång på 9.8% under dagen. Ethereum har fått en godkänt förslag att förstöra alla ETH 2.0 som används vid transaktioner. Med tanke på att ETH används i 70% av alla DeFi transaktioner, gör att detta är en stor grej, avslöjar Bloomberg. För trading med ETH eller BTC, så rekommenderas Skilling (omdöme) som har noll transaktionsavgifter och en lägsta insättning på 1000 kr. Prova själv Skilling idag!

   Drnare attackerar vrldens strsta oljeterminalDrönare attackerar världens största oljeterminal
  Måndag, 8 mars 2021 13:33
  Saudi Aramco's Ras Tanura export terminal har utsatts för en attack från drönare och missiler. Ras Tanura, världens största terminal för råolja, kan lagra 33 miljoner fat och har kapacitet att hantera de mest kapacitetstunga oljefartygen i Persiska viken. Attacken beräknas som den mest allvarliga mot oljetillgångar sedan september 2019. Biden som har försökt att få till stånd förbättrad kärnkraftsdiplomati med Iran tycks få ta ett steg tillbaka efter detta bakslag. Iranstödda Houthi-rebeller har tagit ansvar för drönarattackerna.

  Brent oljan är idag upp med 1.92%, efter att ha vänt från 71 dollar per fat till $69.35 i skrivande stund. WTI oljan är upp 2% efter att attackerna. Du kan med fördel handla olja med låg spread hos Skilling. Prova med ett kostnadsfritt konto som är registreras på 10 sekunder.

   Fredag 5/3: En blankares marknad?Fredag 5/3: En blankares marknad?
  Fredag, 5 mars 2021 15:59
  Amerikanska tillväxtaktier får sig ytterligare en smäll under USA-handels öppning. Det pågår inbördes tävlan bland vem som kan pricka in de mest övervärderade aktierna i Amerika. På CNBC så tror Jim Cramer att aktierna kommer falla en bra bit innan de når botten, från nuvarande nivåer. Han fortsätter: “Människor vill inte tro att försäljningarna är riktiga”.


  Många populära aktier faller rejält, såsom Nio (-14%), Tesla (-8%), Plug Power (-5.6%) och Pinterest (-5%). Alla dessa aktier kan antingen köpas eller blankas med CFD'er hos Skilling, helt utan courtage och med noll ränta för lånekostnaden, trots att du får 5x hävstång. Det är en kampanj som är förlängd hela mars månad och traders kan numera även handla fraktioner av aktier (t. ex 1/5 Tesla eller Amazon). Prova köp eller blankning hos Skilling !

   Valutahandel med dollarn: nnu en ljus dag?Valutahandel med dollarn: Ännu en ljus dag?
  Torsdag, 4 mars 2021 10:52
  Dollarn inleder dagens med uppgång mot EUR, japanska yen (JPY), turkiska liran (TRY), svenska kronor (SEK), norska kronor (NOK), rubeln (RUB) och pundet (GBP). Är det ännu en riktigt ljus dag för trading med den i mångas tyckte lågt värderade dollarn? Du kan enkelt prova handla valuta genom svenska Skilling från 1000 kr. Testa själv idag!

   Valutahandel med USD/ZAR: Dollarn visar styrkaValutahandel med USD/ZAR: Dollarn visar styrka
  Onsdag, 3 mars 2021 19:23
  Idag så visar dollarn återigen styrka som en säker tillflyktsort och den stärks mot sydafrikanska rand (ZAR) med 0.8%. Samtidigt så går dollarn upp mot både Euron (EUR), pundet (GBP) japanska yen (JPY), turkiska liran (TRY), rubeln (RUB) och svenska kronor (SEK) för att nämna några. Mot mexikanska peson så stärks dollar hela 1.7% idag. Du kan med fördel handla dollar hos Skilling (omdöme), som är den ledande sajten för ändamålet i Sverige. Prova själv Skilling idag!

   Veckans 22 hetaste instrument p CapitalVeckans 22 hetaste instrument på Capital
  Onsdag, 3 mars 2021 13:40
  Valutahandel.se har idag fått en lista på veckans hetaste instrument från Capital (recension), den internationella valuta- och online trading sajten som finns på 30 språk, även svenska. När det kommer till valutahandel så har mest intresse och trading skett i följande valutapar den senaste veckan: GBP/USD, USD/JPY, EUR/USD, EUR/GBP och USD/CAD. Flera av dessa valutor är nära en vändpunkt och det är troligen därför som intresset är extra stort just nu.


  När det kommer till aktier så är GameStop CFD'er, tillsammans med AMC-aktien som CFD två av de mest handlade. Dessutom så är Tesla som vanligt ett populärt instrument, som sett både upp och nedgångar på slutet. Ett av veckans stora fall har kommit för Amigo Holdings PLC (-9.2% idag), som också går att handla hos Capital på svenska. Vidare så fortsätter Rolls-Royce uppåt idag med över 2%, vilket fått in ännu fler nya CFD- och aktieägare. En av anledningarna till intresset i Rolls-Royce tycks vara att flera i styrelsen köpt flera poster de sista dagarna, tillsammans med att resemarknaden förväntas förbättras rejält under andra halvan av 2021.


  När det kommer till vad som kan handlas hos våra råvarumäklare så är intresset återigen högt för trading med guld. Dessutom så det allt fler som går lång i olja – både crude olja och brent olja. De andra populära råvarorna denna vecka hos Capital är naturgas, koppar och platinum.


  För kryptovalutorna så tittar folk framför allt på Bitcoin och Ethereum, som både går upp rejält idag. Dessutom så är DOGE/USD (dodgecoin mot USD) samt XRP/EUR, XLM/USD och ADA/USD extra populära de sista dagarna. Du vet väl att Capital har marknadens kanske främsta mobil app? Du kan handla direkt från iOS eller från Android mobiler genom marknadens kanske främsta gränssnitt med flest inställningsmöjligheter. Du kan bland annat välja flexibel hävstång hos Capital och själv ställa in ifall du vill ha hävstång eller inte. Prova själv trading hos Capital, med gratis registrering idag.

   Positivt momentum tillbaka: BTC, Guld, Krypto & NOK upptPositivt momentum tillbaka: BTC, Guld, Krypto & NOK uppåt
  Måndag, 1 mars 2021 14:07
  Innan öppning i USA så är både S&P 500, DJI och Nasdaq upp drygt 1%. Kryptovalutor som ETH och BTC har fått en vändning och handlas upp 8% respektive 6.5%. Tips: Vi har nu uppdaterat recensionerna för både valutamäklare och kryptomäklare för att tydligare visa vilka instrument som finns hos respektive mäklare.


  Både WTI och BRENT är upp idag, med 1.2 respektive 1.45%.


  Trading med guld var upp drygt 1% i den asiatiska handeln, där den ofta är populär, för att sedan falla tillbaka till 0.25% uppgång. Guldet har därmed testade stödet runt 1730 och kan antingen bryta neråt eller gå upp rejält, men den dagliga RSI-nivån pekar på att det är köpläge för guld då den räknas som översålt.


  Valutahandeln då? Turkiska liran stärks rejält mot både EUR och USD, medan Norska kronan har en riktigt bra dag i svallvågorna av stigande oljepriser. Sugen på trading med NOK? Prova då Skilling, som har störst utbud för NOK, snabbast avslut och mest transparent plattform.

   Guldet droppar 2.6%: verslt enligt RSIGuldet droppar 2.6%: Översålt enligt RSI
  Fredag, 26 februari 2021 18:13
  Alla RSI älskare vet att man med dagsgrafer kan se tydliga trender på när ett instrument är överköpt eller underköpt. Idag så visar RSI 29 för guldet, som har gått ner 2.6% under dagen, dvs rört sig avsevärt mer än Bitcoin som är ner 0.2% idag. Kanske det är dags att köpa guld? De tre bästa sidorna för guld trading är onekligen Skilling som är helsvenskt, Capital som har gigantiskt utbud och AvaTrade som har risk-skydd som innebär en försäkring så man inte drabbas av förluster på upp till en dag.

   NIO och Tesla upp, First Solar vnder ocks upp i USANIO och Tesla upp, First Solar vänder också upp i USA
  Fredag, 26 februari 2021 15:39
  NIO går upp drygt 1% i öppningen, efter en rejält nedgång igår. Även Tesla öppnar upp 3% då många passar på att handla efter gårdagens nedgång. First Solar var ner över 1.5% i öppningen och testar en botten runt 80 nivån, men tycks ha vänts efter 10 minuters handel till plus. För 4 veckor sedan så stod aktien i 108 USD och idag så indikeras översåld enligt RSI. Du kan själv handla alla dessa aktier som CFD'er och många därtill på Skilling, som har en kampanj för sista dagen idag. Öppna ett riskfritt konto idag!

   Efter nedgng kommer vndning?Efter nedgång kommer vändning?
  Fredag, 26 februari 2021 13:48
  Efter en 8% nedgång för Tesla igår, så är det många som börjar tror på en betydande vändning. En av dem är Cathie Wood från Ark Invest, som tankat på rejält med Tesla. All aktiehandel med CFD'er, både svenska och internationella aktier, ger idag noll avgifter och noll courtage, när de handlas genom Skilling.


  Ett instrument som steg 23% igår är VIX Index (volatilitetsindex) som med fördel kan handlas genom IG.


  En av aktierna som gick upp mest igår är GameStop, som steg med 18.5% igår och handlas 11% upp i förhanden. Börsen i USA öppnar klockan 15:30 och du kan med fördel registrera dig hos populära Skilling (recension). Ta dig modet att öppna ett Skilling konto helt gratis idag! Gälllande valutahandel så är dollarn är på gång och handlas för 1.212. Samtidigt är USD upp drygt 1.5% mot turkiska liran.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved