fbpx

Kristoffer från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 36 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
78.77% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Här kommer korta breaking news och intressanta produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutahandel's nyhetsflash, du också!

   Bitcoin når ATH: Är 135 000 nästa stora motstånd?Bitcoin når ATH: Är 135 000 nästa stora motstånd?
  Onsdag, 20 oktober 2021 18:07
  Från den 1:e oktober till idag så har Bitcoin (BTC)
  gått från $48 159 till i skrivande stund ATH på $66 717. Vad är nästa stora motstånd? Vissa entusiaster tror att $135 000 kan vara nästa nivå att hålla utkik efter. Kolla även in vår artikel från tidigare i år, där experter frågas ut om Bitcoin priset ett år framåt i tiden. Ifall du vill komma igång snabbt med att äga Bitcoin, så kan Stormgain vara ett bra alternativ. Den kanske mest flexibla krypto-sajten för att antingen köpa med belåning, eller helt utan, heter eToro och har ett gratis demokonto.

   Valutahandel med TRY: Homerun för Euron?Valutahandel med TRY: Homerun för Euron?
  Torsdag, 14 oktober 2021 12:39
  En av årets sämsta valutor, Turkiska liran (TRY), tycks har fått flera nya problem. Det mest allvarliga är troligen att Turkiets president, Recept Tayyip Erdoghan, återigen sparkade medlemmar av centralbanken som sitter i kommittén för att justera räntan. Erdoghan avskedade de 3 centralbanksguvenörerna Semih Tumen, Ugur Namik Kucuk och Abdullah Yavas enligt en rapport som Valutahandel.se fått del av. Kucuk var den enda som röstade emot en räntesänkning förra månaden, medan Yavas hade fått covid-19 och inte kunde medvara för att rösta. Ni som följt Erdoghan och hans syn på räntor och TRY vet att han är en stark motståndare till höga räntor, oavsett bakgrunden till varför man behöver behålla eller höja räntan.

  Ifall du växlar pengar från turkiska lira till EUR eller USD som turkisk medborgare, så måste du numera alltid visa ditt ID. Tidigare så var reglerna att endast transaktioner över 3000 USD krävde att man visar upp personlig information såsom ID-kort. Många turkar har på slutet köpt dollar eller euro för att undvika den drastiska nedgången för TRY, som gått ner drygt 25% i år. Liran har försvagats sedan centralbanken sänkte räntan i slutet av september, trots en skyhög inflation som tycks vara svår att få bukt med. Sugen på att tradea TRY? Vårt tips är att prova enkelt hos Skilling, som har bra villkor, flera valutapar mot TRY och precis allt på svenska. Är det en homerun för Euron, eller kommer TRY göra en stark comeback? Det låter vi dig avgöra.

   Valutahandel med USD/JPY: Är 115 i sikte?Valutahandel med USD/JPY: Är 115 i sikte?
  Torsdag, 7 oktober 2021 11:40
  Ett av världens mest handlade valutapar, USD/JPY, tycks vara inne i en uppgångsfas för närvarande. Den amerikanska dollarn (USD) har stärkts från 103 i början av året, till 111.5 mot JPY i skrivande stund. TradingCentral blickar mot 118.5 nivån på lite länge sikt (2-6 månader), medan intradagstrenden i första hand tittar mot 111.6 och 111.8. På kort sikt så tror TC att 112.2, följt av 113.2 och 114.15 är i sikte så länge stödet på 109.1 håller. Hos trading sajten Capital så finns hela 21 olika valuta- och kryptopar att handla mot Yen, till väldigt förmånliga och flexibla villkor för t. ex spread. Du kan handla allt från valutapar som USD/JPY, GBP/JPY, CAD/JPY, EUR/JPY, AUD/JPY, CHF/JPY, SEK/JPY, NOK/JPY och TRY/JPY eller kryptovalutapar som ETH/JPY och LTC/JPY. Testa Capital med ett riskfritt demokonto idag! Du kommer inte bli besviken.

   Bitcoin över 50k - Oljan upp medan guld & silver går nerBitcoin över 50k – Oljan upp medan guld & silver går ner
  Tisdag, 5 oktober 2021 15:29
  Idag så nådde Bitcoin återigen över den magiska $50 000 gränsen, medan Ethereum stiger till $3446. Samtidigt så når oljan nya rekordnivåer stup i kvarten. Idag så nåddes 7-års högsta för brent olja, som handlas omkring 82.4 efter att OPEC vägrat att höja produktionsnivåerna. Goldman Sachs menar att 90-nivån är inom räckhåll i år, eftersom oljelager minskar kraftigt varje månad. Du kan med fördel handla med olja genom svenska Skilling (recension), som har fördelaktiga priser och allt på svenska. Kom igång enkelt med ett riskfritt demokonto nu!

   EUR/USD under 1.16. Är 1.15 nästa mål för USD?EUR/USD under 1.16. Är 1.15 nästa mål för USD?
  Torsdag, 30 september 2021 12:48
  Vi ser idag att EUR/USD fått från 1.19 till under 1.16 på 3 veckor. TradingCentral skriver nu att 1.1580 är motståndsnivå och 1.1500 är den första målkursen, följt av 1.1420 i en förlängning. Även RSI visar på att en fortsatt nedgång kan vara på gång. Ifall 1.1580 bryts uppåt, så kan 1.1630 följt av 1.1655 vara i sikte.

  Men vad är det som får dollarn att bli starkare? Förstärkningen som varat i dyra dagar i rad beror delvis på höga treasury yields i USA, att man löst skuldtaket som tidigare var en fara för USD och nu tycks skifta mot en mer hökaktig politik från Federal Reserve. “En starkare dollar är mer sannolikt än en svagare dollar tills årsskiftet”, säger Simon Harvey till Bloomberg, senior valutamarknadsanalytiker på Monex Europe. Euron handlas för närvarande på de lägsta nivåerna på 17 månader mot dollarn. Vad tror du själv om EUR/USD den närmaste tiden?

  Du kan handla “the fiber” (EUR/USD) på Skilling, den Skandinavien grundande plattformen som är användarvänlig till max. Prova själv öppna konto hos Skilling idag! Det är enkelt och går på bara 10-15 sekunder och du får prova riskfritt med ett demokonto innan du börjar på riktigt.

   XAG's tunga fall: Därför tappar silver 4.4% på en dagXAG's tunga fall: Därför tappar silver 4.4% på en dag
  Onsdag, 29 september 2021 18:01
  Silver, som ofta förkortas XAG i trading-sammanhang, har haft en tung dag. Från toppen på 30 USD per ounce, så har silver nu fallit till 21.5. Flera analytiker menar att nedgången för silver delvis beror på att USD blivit starkare, vilket får effekten att ädelmetallen sjunker i dollar-termer. Flödeseffekter från avsmalnande kvantitativa lättnader kan också tänkas dra ner silverpriset på kort sikt.

  TradingCentral menar att korta silver trading positioner är bästa strategin under 24 dollar nivån, med målkurs på 20.7 följt av 20.00 i en fortsatt nedgång. Men därefter kanske en rejäl vändning kommer, eller vad tror du? Silver är ju något som efterfrågas rejält inom bland annat biltillverkning, som Erik Strand rapporterat i en rapport här på Valutahandel. Ifall du vill köpa eller blanka silver, så kan det göras synnerligen enkelt på Skilling som finns på svenska med lokal support. Prova själv trading med silver som ETF idag!

   EUR/USD bryter under 1.17: Hos Capital handlar du smidigtEUR/USD bryter under 1.17: Hos Capital handlar du smidigt
  Tisdag, 28 september 2021 11:08
  Euron har tappat mot USD inatt och handlas under 1.17. TradingCentral sätter deras nya riktkurser på 1.1660 följt av 1.1580 och 1.1500 i en förlängning. I skrivande stund så handlas EUR/USD för 1.1680.

  Du kan med fördel handla EUR/USD på Capital (se vårt omdöme), som har superlåg spread, snabba avslut och ger dig möjlighet att handla med flexibel hävstång. Deras användargränssnitt är på en helt ny nivå och nästan alla som provat den älskar CapitalTrader, vilket är namnet på den egenutvecklade, prisbelönta och ytterst smidiga plattformen. Prova själv riskfritt med ett demokonto idag!

    Valutahandel noterar: Oljan når årshögsta: $77.77 Valutahandel noterar: Oljan når årshögsta: $77.77
  Fredag, 24 september 2021 17:11
  Efter 1 år med oljepriser under $76, så har priserna för brent olja nått nya rekord. Idag så handlades brent oljan på $77.77 vilket är den högsta noteringen på 12 månader. OPEC försöker hålla priserna uppe, medan USA som alltid försöker få ner priserna.

  Sugen på oljetrading? Du kan både blanka eller köpa olja som CFD eller ETF. Våra förslag är antingen svenska Skilling för brent trading med lokal support och bankID, eller så kan du välja internationella eToro för ETF, som är noterade på den amerikanska börsen och även finns på svenska med världens första gränssnitt för copy-trading.

   Kina förbjuder ALLA crypto-transaktioner: Marknaden skakarKina förbjuder ALLA crypto-transaktioner: Marknaden skakar
  Fredag, 24 september 2021 14:05
  Dagens stora nyhet kommer från Kina, som förbjuder alla crypto-transaktioner. Detta har fått crypto-marknaden att skaka, återigen. Anledningen tycks vara att Kina inte vill ha ett kapitalistdrivet samhälle, där fiat-valutor inte länge är stommen i samhället.

  People’s Bank of China säger att all crypto-valutor; Bitcoin, Tether och Ethereum inkluderat, inte är fiatvalutor och de kan inte cirkulera på marknaden. För att hantera detta så har alla kinesiska finansiella och betalningssystem nu blockerats från crypto-transaktioner, skriver Reuters.

  Ifall du som kines håller kryptovaluta, så verkar det som att man kan fortsätta behålla det, så länge som man inte säljer eller köper mer. Men det kommer säkerligen bli mer säljtryck från kinesiskt håll, snarare än köpande, de närmaste dagarna. Vad tror du själv? Det går att både köpa eller blanka crypto-valutor på sajter såsom snygga och användarvänliga Capital eller copy-trading favoriten eToro (med eller utan hävstång). Prova själv crypto-trading idag!

   Turkiska liran tappar hejdlöst efter räntesänkningTurkiska liran tappar hejdlöst efter räntesänkning
  Torsdag, 23 september 2021 18:53
  Efter 1% räntesänkning så blir det inte lika attraktivt att tro på turkiska liran (TRY). Valutahandel.se noterar en nedgång på ver 2% för TRY mot EUR, medan Turkiets samtidigt tappar drygt 1.5% mot dollarn (USD). TradingCentral höjer riktkursen på kort sikt till 9.04, följt av 9.23 i en förlängning. Idag så handlas USD/TRY för omkring 8.76, så ifall analyserna från TC stämmer så finns det en rejäl uppsida kvar. För trading med USD/TRY så gillas verkligen Capital, som har superlåg spread, flexibel hävstång som du kan justera och rekordsnabba avslut. Testa Capital idag med ett riskfritt demokonto.

   Norge höjer räntan, vilket Valutahandel.se förutspåttNorge höjer räntan, vilket Valutahandel.se förutspått
  Torsdag, 23 september 2021 13:39
  Norge blev idag det första landet i västvärlden som höjer räntan, om än “bara” till 0.25%, vilket iof var väntant. Detta är nämligen något som Valutahandel.se förutspått redan, så glöm inte att följa oss för uppdateringar om norska kronan framöver. Troligen så kommer Norge höja räntan ytterligare en gång innan årsskiftet, ifall man får tro Norges Bank, vilket är detsamma som deras centralbank.

  Norsk ekonomi har återhämtat sig väldigt snabbt i år och kommit tillbaka över nivåerna innan Covid-19. Arbetslösheten är också den nära nivåerna innan krisen och det är numera rätt svårt att få tag på folk inom många sektorer. Den norska kronan har stärkts 0.5% mot EUR och hela 0.7% mot USD sedan beskedet om räntehöjning kom från Norge idag. Prova själv trading med NOK idag!

  TradingCentral har justerat riktkurserna för GBP/NOK till 11.70, medan nuvarande kurs ligger på 11.79. För USD/NOK så är riktkursen satt till 8.55 följt av 8.5, vilket kan jämföras med dagens kurs på 8.60.

   Valuta traders flyr från CAD till GBP: Här är varför!Valuta traders flyr från CAD till GBP: Här är varför!
  Onsdag, 22 september 2021 15:21
  En hökaktig ton från den brittiska centralbanken har fått traders att bland annat titta bort från den kanadensiska dollarn (CAD), medan de flyr till pundet. Tillväxten i Kanada sjönk samtidigt från 5.5% under första kvartalet, till en oväntat fallande ekonomi som visade -1.1% tillbakagång mellan april och juni, 2021.


  TradingCentral höjer riktkursen på kort sikt från nuvarande nivåer för GBP/CAD på 1.7462 till i första hand 1.7770 och i andra hand 1.7908. Stop-loss sätts till 1.7246. Du kan lämpligtvis handla GBP/CAD på Skilling, som är en skandinavisk-grundad valutamäklare med en brittisk VD. Prova själv Skilling Trader med ett riskfritt demokonto idag!
  Ps. Skilling har numera även fan tokens för trading, något som många fotbollsfans älskar.

   Silver testar bottenstöd. Köp eller sälj hos SkillingSilver testar bottenstöd. Köp eller sälj hos Skilling
  Tisdag, 21 september 2021 22:41
  Silver har under dagen konsoliderat något från toppen runt 22.7 och ligger för närvarande på 22.46 igen. Trading med silver har provat bottenstödnivån vid 22 som hållit 4 gånger det sista året. Nu blickar många Skilling traders uppåt och hoppas på en rejäl återhämtning för test av motståndet vid 28. Men ifall 22-nivån bryts så 18-nivån vara i sikte ur ett tekniskt perspektiv. Fondförvaltaren Eric Strand menar att silver är ytterst unikt och det är denna råvara som leder el och värme bäst av alla, är både hållbart samt böjbart och den metall där flera investerare tävlar om samma råvara, inte minst inom bilindustin. Kolla in vår topplista över silver trading sajter, eller prova själv trading hos en helsvensk aktör. Du kan skapa ett riskfritt demokonto hos Skilling idag. Du är igång på några sekunder.

   Fördelaktig pund trading på CMC MarketsFördelaktig pund trading på CMC Markets
  Tisdag, 21 september 2021 21:10
  Ifall du vill passa på att tradea pundet, så finns det gott om intressanta möjligheter nu genom CMC Markets nu. TradingCentral pekar på att det finns uppsida kvar för pundet mot sydafrikanska rand, som gått upp sedan början av september. GBP/ZAR handlas runt 20.268, med en intradagsriktkurs på 20.36 följt av 20.43 av TC. På 2-4 veckors sikt så har samma bolag satt målkursen på 21.32 följt av 21.68 i en förlängning. Du kan fördelaktigt tradea med GBP/ZAR och ett 10-tal andra valutapar mot pundet hos CMC Markets med ett demokonto! Du är igång på 5 minuter, efter att ha genomgått det börsnoterade bolagets korta test för att se så att du är en lämplig trader.

   Digitala valutor som ETH, BTC och SUSHI faller rejältDigitala valutor som ETH, BTC och SUSHI faller rejält
  Måndag, 20 september 2021 15:23
  Efter att Sydkorea beslutat om hårdare krypto reglering så förväntas att 67% av alla krypto exchanges i landet kommer stängas den 24:e september. Detta har varit med och bidragit till att flera kryptovalutor fallit kraftigt, även om en viss återhämtning skett på eftermiddagen.

  Bland annat så faller idag köp av Ethereum (ETH) med 11% och är numera runt 3000 dollar strecket igen. Ifall du har väntat på hög volatilitet, så kan det nog vara så att marknaden rör sig rätt spännande de kommande dagarna. Vill du köpa eller blanka? Båda är möjligt hos Skilling, som har ett brett utbud av kryptovalutor. Prova själv Skilling idag!

  SushiSwap (SUSHI) är ner 12.2% idag och handlas precis ovanför 10-nivån, som kan komma att bli en stödnivå eller ett motstånd. Vad tror du? Det går smidigt att handla SUSHI hos Capital, både som ren krypto eller med hävstång. Du kan prova att handla Sushi coins hos Capital.

   Är dollarn på gång igen, undrar Valutahandel.se? Är dollarn på gång igen, undrar Valutahandel.se?
  Torsdag, 16 september 2021 18:41
  Idag så släpper TradingCentral en ny rekommendation, med riktkurs 1.1700 för EUR/USD. Stop-loss är satt till 1.1795. Du kan lämpligtvis handla med EUR och USD genom Skilling, där du kan skapa ett kostnadsfritt demokonto på 15 sekunder. Prova själv nu!


  För USD/JPY så har TC satt den nya riktkursen till 111.00, följt av 111.80. Dagens kurs för USD/JPY ligger på 109.70. En av våra favoriter för att handla USD/JPY är eToro (vårt omdöme), som finns listade på Nasdaq under Fintech Acquisition Corp V. Prova själv spännande och förenklad trading med eToro idag.

   AC Milans crypto token upp med 100% idagAC Milans crypto token upp med 100% idag
  Onsdag, 15 september 2021 20:25
  Det var otroligt bra tajmning för Skillings lansering av crypto fotbollstokens igår. Dagens stjärna är hittills Milan's fan token, som stigit med 100% bara idag. Du kan själv handla Milan fotbollstoken här. Men även för övriga crypto fotbollstokens så har det gått bra det senaste dygnet, med en uppgång på 16% för Juventus, 6% för Barcelona FC, 40% för Roma, 8% för Athletico Madrid och 5% för PSG.

   Dagens bästa kryptovalutor hos eToroDagens bästa kryptovalutor hos eToro
  Onsdag, 15 september 2021 13:41
  Idag så fortsätter kryptovalutorna upp igen, med Miota +7%, Link +6%, Matic +4.2%, Dash +3.4%, BTC upp 1.6% och ETH upp 1.5%, medan BNB går upp 3.7%. Var kan man med fördel börja med att köpa krypto till bäst villkor? Vår favorit är eToro (recension), som har både ägande av krypto utan hävstång (så du bara äger kryptovalutan) eller med hävstång ifall du vill ha lite extra krydda.

  Vi upplever att eToro bjuder på ett enklare sätt att handla med krypto och är miljontals kunder litar på dem. Du kan komma igång med PayPal, betalkort som VISA eller kreditkort och har fullt av trading-verktyg till din hjälp. Prova själv de bästa kryptovalutorna hos eToro idag!

   Skilling är först ut med fan tokens för kryptovalutorSkilling är först ut med fan tokens för kryptovalutor
  Tisdag, 14 september 2021 17:31
  Idag så har Skilling tagit första klivet ut att lansera fan tokens med CFD, vilket ett flertal större fotbollsklubbar nu har fått. Det går att köpa och sälja tokens för fotbollslag såsom Barcelona FC, PSG, AC Milan, Juventus, Roma eller Atletico Madrid. Vilket är ditt favoritlag?

  Du kan själv komma igång på 15 sekunder och stödja ditt favoritfotbollslag genom köp av deras tokens, som har gått upp stadigt på slutet. Prova själv fan tokens hos Skilling idag eller handla med Shiba Inu, samma hund som Elon Musk numera har.

   Valutahandel med pundet: Sticker mot USD och JPYValutahandel med pundet: Sticker mot USD och JPY
  Tisdag, 14 september 2021 11:54
  Ifall du gillar valutahandel med pundet, så finns det speciellt två par att hålla reda på just nu. För det första så tror TradingCentral att GBP/USD, som står i 1.3863 för närvarande, bör ha en första målkurs på 1.3890, följt av 1.3985 och därefter 1.4090. Med andra ord så tror man på ett stärkt pund och försvagad dollar.

  När det kommer till GBP/JPY så står valutaparet i omkring 152.52 just nu. Riktkursen av TradingCentral är satt till 152.95 följt av 153.25, så även här tror några framstående analytiker på en uppgång för pundet. Vad tror du? Prova själv att handla GBP genom Skilling idag!

   Förväntad kryptoskatt i Indien ger lägre ETH prisFörväntad kryptoskatt i Indien ger lägre ETH pris
  Måndag, 13 september 2021 10:24
  Den indiska regeringen vill beskatta kryptovalutahandel och hela ekosystemet för trading med krypto i landet. Landets skatteavdelning gillar kryptobörser då de kan generera rejält med extra skatteintäkter och menar att all verksamhet som genererar intäkter ska betala skatt. Efter att nyheten kom ut så har ETH gått ner med 4% till 3217 USD och BTC till 44 702 USD. Sugen på att köpa eller blanka krypto? Svenska Skilling har ett fantastiskt utbud. Prova helt riskfritt med demokonto idag!  Elon Musk har införskaffat ett nytt husdjur, en Shiba hund som heter Floki, vilket avslöjades på fredagskvällen i USA. Det bör dock noteras att Shiba Inu är ner 7.6% för dagen och över 8.5% på en vecka. Samtidigt så är dogecoin ner 5% för dagen, vilken kan handlas hos Capital, med eller utan hävstång.

   Valutahandel under risk off: Många flyr till dollarnValutahandel under risk off: Många flyr till dollarn
  Onsdag, 8 september 2021 16:39
  När det blir mer risk off läge som igår och idag, så hoppar investerare in i dollarn som en safe heaven. Ifall du sysslar med valutahandel, så har du nog sett fenomenet tidigare. Just nu så har GBP/USD gått ner 0.33% idag, till dollarns fördel. TradingCentral tror på en avsevärt starkare dollar mot pundet och sätter riktkursen på 1.3670 i första hand och 1.3590 i andra hand. Stop lossen ligger på 1.393.


  Samma sak sker med EUR/USD, där euron försvagats med 0.31%. Även för den alternativa safe heaven valutan JPY, så märks dessa tendenser. USD stärks med 0.1% idag och yenen är ytterligare en i raden som får det tungt mot den starka dollarn. TradingCentral har satt riktkursen på 111.800 för USD/JPY som för närvarande står i 110.184.


  Ifall du vill prova på dollar trading så rekommenderas eToro, som har riktigt stort utbud och erbjuder copytrading så du kan härma marknadens bästa dollar traders. Prova själv eToro på svenska idag! En annan svensk sajt som har väldigt bra utbud, kundservice och snabbhet är Skilling som har Swish betalningar och kan testas här!

   Svag återhämtning efter våldsamt fall för kryptovalutornaSvag återhämtning efter våldsamt fall för kryptovalutorna
  Onsdag, 8 september 2021 13:01
  Det har varit två riktigt röda dagar för kryptovalutor såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) , Binance Coin (BNB) och Sushi Swap (SUSHI) för att nämna några. Ethereum har sjunkit från 3900 USD i början av veckan till 3431 idag. För BNB har Valutahandel.se noterat en nedgång från 505 USD till 412 i skrivande stund. Bitcoin som var uppe på 52 670 USD så sent som igår, har fallit till 46 794 i skrivande stund. Medan pessimisterna tror på ytterligare fall, så tror anhängarna på stark uppsida under de kommande dagarna och veckorna. Vad tror du? Prova själv krypto trading med Stormgain, som har enormt utbud och en fantastisk plattform. Ifall du vill ha en helsvenskt alternativ, så rekommenderas istället Skilling, som har bankID, 20+ kryptovalutor och supersnabba avslut. Testa Skilling med ett riskfritt demokonto nu! Det är riktigt enkelt och väldigt spännande.

   CMC Markets aktie sjunker trots enastående plattformCMC Markets aktie sjunker trots enastående plattform
  Fredag, 3 september 2021 16:53
  En av marknadens bästa handelsplattformar, Next Generation från CMC Markets, är extremt handelsvänlig, kraftfull och kan skräddarsys in i minsta detalj. Trots detta så har aktiemarknaden sålt av aktien rejält, som numera handlas för 296 GBX. Detta är detsamma som 2.96 pund. Nedgången för CMC Markets är drygt 44% sedan 2:a veckan i april, eller 30% ner sedan början av veckan.


  Anledningar till detta då? Aktiemarknaden blev rädd av vinstvarningen för FTSE 250-aktien, som avslöjar en dämpad marknadsaktivitet under juli och augusti för både nya kunder, men även för befintliga. Detta beror troligen på att pandemin skapade extra stora handelsmöjligheter tidigare årets och siffrorna över handelsvolymer har varit lite överskattade. Samtidigt så kommer det alltid fler instrument, nya aktiekorgar och ytterligare utbud av valutor. För övrigt så tror vi på Valutahandel.se att hösten och vintern kommer bli avsevärt mer aktiva månader för trading, då folk sitter inomhus mer och inte ligger på stranden istället för att handla valuta. Tips: För en enastående handelsupplevelse, där du själv är kung, prova Next Gen från CMC Markets idag!

   Valutapar som stiger & anledningen till stärkt oljeprisValutapar som stiger & anledningen till stärkt oljepris
  Torsdag, 2 september 2021 22:43
  Medan WTI olja stigit över 2.15% idag så har brent oljan gått upp drygt 2%. Men vad är anledningen till det stigande oljepriset, som för brent nått 72.5 USD under dagens handel? Jo, OPEC höll mer eller mindre fast vid tidigare produktionsavtal och vägrar stoppa mer olja på marknaden. Oktober får endast 0.4 mb/d extra och flera länder i OPEC gruppen får stödpengar för att hålla fast vid nuvarande produktionstakt. De ignorerar härmed USA's önskan om att öka utbudet, så amerikanerna kan få billigare olja. Samtidigt så var USA's oljeproduktion i Mexikanska golfen negativ på grund av orkanen Ida. Du kan med fördel tradea olja genom vår svenska favorit Skilling – som har både brent och WTI.


  Bland de stora valutorna så ökade EUR/USD med +0.30% till 1.18750. För det näst största valutaparet, GBP/USD, så noterades en uppgång +0.50% för pundet, som även den stärks mot dollarn. Ännu starkare har det gått för norska kronan, som stärkts med 0.55% mot dollarn, medan SEK är upp 0.31% mot USD. Även den japanska yenen tappar rejält, mot bland annat AUD som stärks 0.56% JPY och NZD som blir 0.6% starkare mot JPY. För dig som vill handla enkelt, så rekommenderas eToros copytrading. Där kan du följa marknadens bästa traders, utifrån risknivå och instrument som du gillar. Kolla in vår artikel om 5 grymma eToro copytraders, eller upptäck möjligheterna själv – prova själv eToro på svenska idag!

   Veckans råvaruvinnare: Naturgas & kaffeVeckans råvaruvinnare: Naturgas & kaffe
  Torsdag, 2 september 2021 00:59
  Sugen på att handla med en råvarumäklare i stället för valutamäklare ibland? Då ska du kolla in vår översiktssida om trading med råvaror, som beskriver marknadens 16 bästa råvaruslag att handla, däribland guld trading, silver trading, olja, kaffe, majs, apelsinjuice, aluminium, grismagar och naturgas.


  Under den gångna veckan så är naturgas upp hela 18%, varav 5,5% bara idag. Blir det ytterligare uppgång, eller är en nedgång snart på väg? Kaffe är upp 6.11% för veckan och 2.1% för dagen. Två av våra favoriter för att handla råvaror är eToro (recension) och svenska Skilling. Du kan komma igång på 20 sekunder och prova med ett riskfritt demokonto!

   Skilling introducerar veckodiagram & tekniska kommentarerSkilling introducerar veckodiagram & tekniska kommentarer
  Onsdag, 1 september 2021 14:13
  Det är kul att se Skillings senaste initiativ, vilket innebär att stödkurser och motstånd för en rad olika instrument – tillsammans med tekniska kommentar – ges ut till bolagets kunder. Du får 5 stycken heta instrument som ett veckobrev – något Du inte vill missa. Denna vecka så tas Manchester Uniteds aktie upp, tillsammans med naturgas som fortsätter stiga, medan silver (som ETF) har haft en nedåttrend i några veckor. Samtidigt så verkar EUR/USD vara på uppgång igen.


  Registrera dig på Skilling, helt konstnadsfritt och erhåll spännande, gratis veckobrev från en av Sveriges bästa trading plattformar som heter Skilling Trader.

   Valutahandel i Chile: Höjer räntan 0.75%, mest på 20 årValutahandel i Chile: Höjer räntan 0.75%, mest på 20 år
  Onsdag, 1 september 2021 12:02
  Alla länder hanterar stigande inflation på olika sätt. Efter att Chile upplevt 4.5% inflation, medan målet var 3%, samtidigt som den ekonomiska tillväxten ökat rejält, så var det dags att ta krafttag.


  Chile förväntar sig att kärninflationen fortsätter stiga och behöver därför öka räntan med 0.75 punkter till 1.5%. Förväntningar bland analytiker är att räntan ligger på 2.5% inom 6 månader.


  Den chilenska peson (CLP) har stärkts 1.1% den senaste veckan, med en spurt direkt efter räntehöjningen. Chile och CLP har precis blivit ett alternativ för carry trading. För närvarande så går det bara att handla Chilenska peso hos Libertex (recension). En spännande grej med Libertex är att som registrerad kund så får du gratis trading signaler, som ger tekniska indikationer när en valuta börjar ändra riktning. Ifall du vill prova kan du registrera dig för Libertex här! Bolaget har för övrigt ett stort utbud av kryptovalutor, inkluderat Shiba och Dogecoin.

   Dagens valuta är digital: Köpa ETH från eToro utan hävstång?Dagens valuta är digital: Köpa ETH från eToro utan hävstång?
  Tisdag, 31 augusti 2021 16:34
  Både brent olja (-0.56%), trading med guld (-0.07%) och silver (-0.23%) går ner idag, men Ethereum går bäst av de stora kryptovalutorna med en uppgång på 2.3%. ETH handlas för närvarande omkring 3377 USD och toppen låg på 4400 USD den 10:e maj, 2021. Idag så tappar samtidigt Bitcoin 1.8%.
  Ifall du vill blanka eller köpa Ethereum så går det att göra på t. ex eToro (recension), som visar hur många % som köper eller blankar för närvarande. Just nu så ligger 100% av kunderna långa i Ethereum (dvs vill köpa Ethereum), vilket innebär att många tror på kryptovalutan. Ifall du vill handla ETH så rekommenderas eToro som erbjuder båda köp med hävstång, eller att du köper den faktiska kryptovalutan utan hävstång. Testa eToro på svenska idag!

   Valutahandel eller krypto? Veckan inleder med NOK uppgång Valutahandel eller krypto? Veckan inleder med NOK uppgång
  Måndag, 30 augusti 2021 14:31
  Både Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) inleder veckans trading med en nedgång på 2% respektive 1.28%. Givetvis så gillar många passa på att köpa Bitcoin med kort under nedgångar, medan andra hellre väntar ut nedgångarna och satsar på att följa trenden.


  Ökad industriproduktion kan spä på användning av koppar rejält, som idag sticker med 1.02%. Du kan handla koppar CFD hos Capital till fördelaktiga villkor.


  Bland valutorna så avancerar den norska kronan mot USD och USD/NOK handlas för 8.68, en nedgång på 0.32%. Du kan handla NOK till bäst villkor hos Skilling (recension). Prova själv Skilling med demokonto idag! Visste du att man kan göra insättning med Swish hos Skilling? Kolla in övriga betalmetoder här.


  En annan stark valuta idag är sydafrikanska rand (ZAR), som avancerar rejält mot EUR för sjätte dagen i rad. Prova själv ZAR trading genom Capital idag!

   Capital släpper Ark Invest ETF'erCapital släpper Ark Invest ETF'er
  Torsdag, 26 augusti 2021 18:20
  Ifall du har varit besviken att du inte kunnat köpa Ark Invest ETF från Sverige tidigare, så har vi en genväg för dig. Du kan numera handla både de omtalade Ark Innovation och Ark Blockchain genom Capital. Ifall du vill handla smart och smidigt, så är Capital's iOS app fantastiskt – men även deras Android App håller en hög nivå. Det finns även 100-tals kryptovalutor att handla och kinesiska aktie CFD som Alibaba, vilken är ner 48% sedan 1-års högsta. Allt finns på svenska och du kan läsa mer i vår recension av Capital.com. Det är enkelt att komma igång med ett riskfritt demokonto idag!

   Valutahandel i Sydkorea? Landet höjer räntan till 0.75%Valutahandel i Sydkorea? Landet höjer räntan till 0.75%
  Torsdag, 26 augusti 2021 16:48
  Som den första stora ekonomin i Asien så höjer idag Sydkorea räntan till 0.75%, en uppgång med 25 punkter. Sydkoreanska won (KRW) kan handlas genom IG, som har valutapar såsom USD/KRW. Prova själv trading med IG genom ett demokonto idag!

   Skilling lägger till kryptovalutan Shiba InuSkilling lägger till kryptovalutan Shiba Inu
  Torsdag, 26 augusti 2021 14:57
  Att meme kryptovalutor med diverse hundar är hett har väl inte undgått någon. Nu går det handla den gulliga hunden, Shiba Inu (SHIB), på Skilling. Sedan tidigare så finns även DogeCoin hos Skilling.


  I våras så minskade utbudet av antalet SHIB i omlopp med 45%, efter att Vitalik Buterin donerat 90% av sitt innehav till välgörenhet, skriver Yahoo. Kursen för Shiba Inu har gått ner 79% från den 10:e maj i år till dagens datum. Registrera dig hos Skilling för att handla!

   Valutahandel med CHF: Ett seg närmare paritet med USD?Valutahandel med CHF: Ett seg närmare paritet med USD?
  Onsdag, 25 augusti 2021 20:15
  Ikväll så gick TradingCentral ut med nya riktkurser för US dollarn mot schweiziska franc (CHF). Det ser ut som att paritet; 1:1, är något närmare för USD/CHF. Men riktkursen är dock satt till 0.9279 följt av 0.9380 för valutaparet. Stop-loss är satt till 0.9030 och USD/CHF handlas för närvarande omkring 0.91353. Du gör bäst i att handla detta valutapar hos svenska Skilling. Kom igång och prova själv ett Skilling Trader demokonto idag, eller riktiga pengar för den delen.

   Senaste inom valutahandel: Yenen stärks mot dollarnSenaste inom valutahandel: Yenen stärks mot dollarn
  Tisdag, 24 augusti 2021 20:38
  Den korta trenden för yenen mot USD har bytt riktning under dagen, noterar Valutahandel.se. TradingCentral tror på fortsatt uppgång för yen mot USD på kort sikt och sätter målkursen på 110.10 följt av 110.40. Stop-lossen sätts till 109.37. Du kan med fördel handla USD/JPY genom eToro (omdöme), som finns på svenska och snart listas på Nasdaq. Du kan själv prova ett demokonto hos eToro idag!

   Ny valutahandelstrend: GBP/USD vänder nerNy valutahandelstrend: GBP/USD vänder ner
  Tisdag, 24 augusti 2021 14:23
  Intradagshandel med GBP/USD är ett av de största valutaparen i världen när det kommer till omsättning. Idag så har intradagstrenden för valutahandel med GBP/USD vänt ner, menar TradingCentral. De sätter sin stop-loss på 1.3730 och målkursen till 1.3685 följt av 1.3670. Det påpekas att RSI visar nedåtgående momentum, vilket stödjer USA dollarn mot pundet. Du kan smidigast och bäst som svensk handla GBP/USD hos Skilling. Valutakursen i skrivande stund är 1.37209. Du kan själv enkelt prova Skilling med demokonto idag!

   Bitcoin når $50 000. Även NOK, guld & silver stickerBitcoin når $50 000. Även NOK, guld & silver sticker
  Måndag, 23 augusti 2021 18:10
  Den psykologiskt viktiga $50 000 nivån har brutits för Bitcoin (BTC), efter en uppgång på drygt 2.3%. Ethereum (ETH) spurtar ännu mer och ökar med 4.6% idag för att handlas omkring $3349. Du kan handla ETH hos Capital, både med och utan hävstång. Även det kontroversiella Binance Coin (BNB) sticker idag, till över $500 (+11.9%). Alternativet är annars att köra en kryptokorg, så du får lite av alla instrument i en och samma korg hos Stormgain.


  Den norska kronan tuffar på som tåget med 1.2% uppgång mot USD, 1% upp mot Euro, 0.5% upp mot SEK och 1.17% upp mot DKK. Det förväntas att Norge höger räntan 2 gånger redan i år för att bromsa husmarknaden och tillväxten. Samtidigt så går priset för guld upp 1.44% för att handlas omkring 1804 USD, medan silverpriset når 23.64 USD (+2.74%). Du kan handla silver som ETF hos Skilling. På samma gång så går det bra att handla guld som CFD hos Skilling.

   Börsen visar rött: Men USD går uppBörsen visar rött: Men USD går upp
  Torsdag, 19 augusti 2021 17:16
  Många delar av aktiemarknaden visar idag rött, men för USD så går det uppåt. Under tider av turbulens på börsen, så kan dollarn ofta vara en säker tillflyktsort som många vänder sig till.

  För USD/JPY så menar TradingCentral att 109.5 följt av 109.2 är i sikte, med 109.9 som stop-loss. För närvarande så står USD/JPY i 109.75. Du kan med fördel handla USD/JPY genom CMC Markets, som har ett rejält utbud och ytterst proffsigt handelssystem. Prova själv CMC Markets med ett demokonto idag!


  Även mot GBP/USD så är dollarn på gång, medan pundet har det kämpigt. För närvarande så handlas GBP/USD runt 1.3658 och målkursen är i första hand 1.3635 och sedan 1.3620 enligt TC. Du kan själv handla USD/GBP hos Skilling, som har en helsvensk plattform.

   Valutahandel med EUR/USD: Testar stödet vid 1.17Valutahandel med EUR/USD: Testar stödet vid 1.17
  Onsdag, 18 augusti 2021 17:37
  USD är starkare än på länge och i skrivande stund så testas nivån 1.1700. Ifall den bryter igenom, så kan 1.16 vara i sikte och eventuellt även 1.13. Medan nästan alla typer av glidande medelvärden på dagsbasis visar på kraftigt sälj, så visar oscillatorn RSI neutral (men nära köpläge). Du kan prova på att handla EUR/USD med Skilling (recension), som är en utmärkt skandinavisk valutamäklare med låg spread och snabba avslut. Prova själv EUR/USD trading idag!

   Is bling your thing? Guld upp för andra dagen i rad!Is bling your thing? Guld upp för andra dagen i rad!
  Tisdag, 17 augusti 2021 12:42
  En av dagens hetaste instrument som många traders fortsätter att gå in i är guld. Igår så var trading med guld upp drygt 0.5% och idag ytterligare 0.4%. Ifall du handlar guld med 20x hävstång, vilket är vad som normalt erbjuds med CFD hos t. ex Skilling, så innebär dagens uppgång på 0.4% motsvarande 8% med hävstången inräknad. Givetvis så kan det gå åt båda hållen när man handlar med hävstång, så det gäller att ha en stop-loss och vara medveten om riskerna. Vad säger experterna om guldpriset då?


  TradingCentral sätter rikskursen för XAU/EUR till 1581 EUR i första hand och 1618 i andra hand. För närvarande så handlas guld runt 1523 EUR och TC sätter sin stopp loss på 1478.90. Ifall du vill handla med hävstång så är Skilling smidigast för svenskar (bank ID + snabbaste registrering), medan alla som vill köra utan hävstång kan välja eToro istället (som har flexibel hävstång).

   Valutahandel med USD/CAD: Nivåer att hålla koll på..Valutahandel med USD/CAD: Nivåer att hålla koll på..
  Måndag, 16 augusti 2021 23:02
  USD/CAD går upp 0.6% idag och enligt TradingCentral så ser det ut som att dollarn kommer fortsätta stärkas mot CAD, så länge stödet vid 1.2420 håller. För närvarande så handlas USD/CAD omkring 1.2572 och första riktkurs är satt till 1.2670 följt av 1.2810 och 1.2950 på några veckors sikt. Vår favorit för att handla USD/CAD är Skilling (fakta), som du kan komma igång med helt kostnadsfritt. Prova med Skillings demokonto idag!

   Missa inte: Staking belöningar hos eToro för Ethereum 2.0Missa inte: Staking belöningar hos eToro för Ethereum 2.0
  Lördag, 14 augusti 2021 12:47
  Månadens hetaste kryptovaluta, Ethereum 2.0, har numera fått ännu bättre villkor hos eToro (recension). Bolaget som har över 20 miljoner registrerade användare, ger dig nu möjlighet att få staking belöning ifall du håller Ethereum under mer än 1 månad. Användare som köpt Ethereum genom eToro behöver inte göra något annat än att vänta, för att erhålla belöningen.


  Den årliga räntan är 5%-6.25% när du håller Ethereum och den betalas ut månadsvis i samma kryptovaluta. Vi på Valutahandel.se anser att eToro är en av marknadens absolut bästa och mest flexibla plattformar, där du kan handla med eller utan hävstång. Prova själv att registrera dig hos eToro idag – som finns på svenska – och erhåll staking ränta när du äger Ethereum! Ps. Osäker på vad staking är för något? Läs vår artikel om krypto staking och ränteintäkter.

   Valutahandlare tittar mot NZD: Väntas stärkas mot USDValutahandlare tittar mot NZD: Väntas stärkas mot USD
  Fredag, 13 augusti 2021 15:03
  Det går riktigt bra för valutahandel med NZD. Det vanligaste paret som de flesta traders bevakar är NZD/USD. För närvarande så handlas detta valutapar omkring 0.7008. TradingCentral föreslår att gå lång, över 0.6980 med målkurs 0.7040 följt av 0.7060 och 0.7084 på kort sikt.


  Vår favorit för att handla NZD är Skilling (omdöme) för alla svenskar som vill handla själv, eller eToro (recension) ifall du vill köra copy trading. Prova själv enkelt registrering på 10 sekunder genom Skilling.

   Mycket uppsida kvar för Euron mot USDMycket uppsida kvar för Euron mot USD
  Fredag, 13 augusti 2021 11:19
  TradingCentral skriver idag om EUR/USD, där support finns runt 1.1725 nivån. För närvarande så handlas EUR/USD omkring 1.1742 och den första riktkursen är satt till 1.1750 av TC. Därefter så är målkursen satt till 1.1760 på intradagsgrafen. På medellång sikt så är bolaget ännu mer positiva till Euron, som tycks ha mycket uppsida kvar. På en månads sikt så är riktkursen satt till 1.2350 följt av 1.2550, förutsatt att stödnivån vid 1.1605 hålls. Du kan med fördel handla EUR/USD till superlåg spread och snabba avslut på Capital (recension), som finns på svenska. Du kan komma igång med ett Capital demokonto idag och uppleva en supersnabb, väldigt avancerad och otroligt flexibel plattform.

   Dollarn visar intradagsstyrka mot JPYDollarn visar intradagsstyrka mot JPY
  Fredag, 13 augusti 2021 09:39
  För närvarande så handlas USD/JPY omkring 110.3 och trenden är tydligt nedåt på intradagsgrafen. TradingCentral har satt riktkursen till 110.20 i första hand, följt av motståndet vid 110.05 som andra vinsthämtningsnivå. USA visade inflationssiffror på 5.4% för juli, vilket får allt fler ekonomer att tippa på en räntehöjning snabbare än tidigare förväntat. USD kan med fördel handlas mot JPY hos Skilling (recension); en skandinavisk valutamäklare med allt på svenska. Prova själv Skilling med ett demokonto idag! Det är både enkelt och kul, med potential att lära dig något nytt och tjäna pengar på det samtidigt.

   Valutahandel med USD/CHF: Fortsätter nedgången?Valutahandel med USD/CHF: Fortsätter nedgången?
  Torsdag, 29 juli 2021 10:15
  TradingCentral skriver idag om att dollarn tycks vara på väg att stärkas ytterligare mot CHF. För närvarande så handlas USD/CHF runt 0.9082 och TC sätter den första vinsthämtningen omkring 0.9065 följt av 0.9045. RSI visar på ytterligare nedgång. Våra favoriter för att handla med USD/CHF är antingen Capital (recension) för folk som vill ha ett stort ytterligare utbud eller Skilling (omdöme) för alla som föredrar en svenskgrundad valutamäklare. Prova själv att komma igång med demokonto hos Skilling idag! Det är både enkelt och roligt.

   RobinHood IPO: Släpps på lägre intervall. Prova med SkillingRobinHood IPO: Släpps på lägre intervall. Prova med Skilling
  Torsdag, 29 juli 2021 10:05
  RobinHood's börsnotering (IPO) som går live idag kommer släppas i det lägre spannet, för att få in $2.1 miljarder dollar. Detta kommer troligen vara ett av årets börsnoteringar i USA med högst förväntningar. Det låga prisspannet indikerar dock att intresset inte varit lika högt som initialt förväntat. Aktien kan handlas som CFD hos Skilling i eftermiddag, med start från 15.30 – antingen som köp eller blankning. Du kan registrera dig hos Skilling för att komma igång här!

   Robinhood till Nasdaq: Kan snart handlas på Plus500Robinhood till Nasdaq: Kan snart handlas på Plus500
  Onsdag, 28 juli 2021 12:40
  Plus500 meddelar idag att det amerikanska trading bolaget Robinhood kommer att listas på Nasdaq inom de närmaste dagarna. Det talas om ett av årets hetaste börsnoteringar på Nasdaq och frågan är ifall Du är redo? Ifall du vill handla Robinhood's aktie-CFD – köpa eller blanka – så kan du registrera dig på Plus500 idag och ha pengar redo när noteringen släpps. Plus500 är en CFD-tjänst. 72% av icke-professionella kunder förlorar pengar.

   Valutahandel med pund mot yen: Fördel JapanValutahandel med pund mot yen: Fördel Japan
  Måndag, 26 juli 2021 10:56
  TradingCentral föreslår korta positioner i valutaparet GBP/JPY för närvarande, både på kort och ännu mer på medellång sikt. För närvarande så handlas GBP/JPY för 151.78 och den första målkursen är satt till 150.85 och i en fortsättning så är målkursen 150.53. Trading rangen pekar nedåt på några veckors sikt med målkurs på 145.03 följt av 142.90, skriver TC. Stop-loss sätts på 152.20 för intradags-trading och 152.80 för medellång sikt. Två grymma sajter för trading med GBP/JPY är skandinaviska Skilling, samt copy trading favoriten eToro. Prova själv handla JPY hos Skilling eller följ andra framgångsrika traders via eToro.

   VIX Index: Grönast av alla instrument idag?VIX Index: Grönast av alla instrument idag?
  Tisdag, 20 juli 2021 11:38
  Dagens kanske hetaste instrument är VIX index (volatilitetsindex) som stigit med drygt 20%. Med 5x hävstång, så är vi nästan uppe i drygt 100% avkastning på en dag. Det är därför som vi fortsätter hålla koll på hur börsen svänger och funderar på om detta är en intressant trade för dagen. Ifall du är intresserad av gröna tillgångar, de som går upp i pris – så håll koll på VIX du också.


  Lär dig mer om vad VIX är och hur man kan handla det i vår artikelserie. Men ifall du inte orkar läsa så mycket utan vill komma igång med VIX trading direkt, så passa på med registrering hos eToro. De har nämligen bäst villkor för trading med VIX.

   EUR/USD försvagas, efter ökad inflation i USAEUR/USD försvagas, efter ökad inflation i USA
  Torsdag, 15 juli 2021 21:05
  Konsumentpriser i USA ökade med 5.4% under 12 månader fram till juni, upp från 5% föregående månad. Många valutaanalytiker förväntar sig nu att USA kommer att höja räntan tidigare än tidigare indikerat. Dollarn fortsätter stärkas och TradingCentral föredrar korta positioner mot euron under 1.1850. Riktkursen sätts till 1.1795 följt av 1.1770. RSI visar på fortsatt momentum nedåt. Du kan med fördel handla dollar mot ett flertal valutor hos Skilling, med svensk support och transparenta priser. Prova själv Skilling idag med ett riskfritt demokonto.

   Får Frankrike som de vill? EU-omfattande regleringFår Frankrike som de vill? EU-omfattande reglering
  Tisdag, 13 juli 2021 23:16
  Frankrikes AMF (finansmarknadsmyndigheten) har gått ut med ett förslag som kräver djupare och tydligare Europeisk tillsyn och förbättrad reglering utav ESMA. Läs vår artikel om de bästa EU-reglerade valutamäklarna för att redan nu få tillgång till de bästa på den Europeiska marknaden.

   Valutahandel med GBP/SEK: Drar pundet mot 12-nivån?Valutahandel med GBP/SEK: Drar pundet mot 12-nivån?
  Tisdag, 13 juli 2021 13:00
  Pundet har haft ett antal bra månader mot svenska kronan och gått från 11.66 i början av juni till 11.91 idag. TradingCental menar att man bör titta på 11.88 nivån, innan en ytterligare förstärkning för GBP/SEK kan väntas. TC sätter målkursen till 11.9500 och 11.9660 innan 11.9820 nivån testas för intradagshandel. Men 12-nivån är i sikte för pundet mot kronan.


  Inom några några veckors så kan GBP/SEK nå 12.14 följt av 12.3, menar TC. Som trader kan du förslagsvis handla på svenska Skilling ifall du vill ha ett helt team med svenska medarbetare. Alternativt, ifall extra stort utbud är viktigt och flexibel hävstång så är internationella Capital det bästa alternativet, som också finns på svenska. Prova på ett riskfritt demokonto hos Capital idag!

   Valutahandel med USD/JPY: Fortsatt stärkt dollar att vänta?Valutahandel med USD/JPY: Fortsatt stärkt dollar att vänta?
  Onsdag, 7 juli 2021 14:37
  Enligt TradingCentral så tycks dollarn vara på gång, mot bland annat japanska yen (JPY). Över 110.00 så föredras långa positioner av TC. Medan nuvarande kurs ligger omkring 110.757, så har TC satt riktkursen till 112.7 följt av 113.6. RSI indikerar en uppgång för USD och du kan med enkelhet handla hos Skilling (recension) eller hos Capital (recension). Du kan själv testa med ett riskfritt demokonto idag.

   Valutahandel med USD/CAD: Mest flexibilitet hos eToroValutahandel med USD/CAD: Mest flexibilitet hos eToro
  Fredag, 2 juli 2021 11:52
  TradingCentral talar om att dollarn verkligen är på gång igen, mot de flesta valutorna. För närvarande så handlas USD/CAD runt 1.2428 och TC sätter sin stop-loss på 1.2415. Målkursen sätts till i första hand 1.2460 och i andra hand 1.2480.


  Mest flexibilitet av alla valutamäklare ger eToro. Där kan du välja mellan ingen hävstång, 2x, 5x, 10x, 20x eller 30x hävstång för trading med USD/CAD. Kom igång med eToro på svenska idag, sajten som är pionjär inom copytrading och väldigt populär bland både nybörjare och mer erfarna traders. Inom kort så kommer eToro även listas på Nasdaq börsen i USA efter att en deal slöts med Spac Fintech V.

   Valutahandel med EUR/USD: 1.17 i sikte? Valutahandel med EUR/USD: 1.17 i sikte?
  Fredag, 2 juli 2021 11:51
  EUR/USD handlas omkring 1.1827 i skrivande stund. TradingCentral pekar på att 1.17 kan vara inom räckhåll, men först krävs att 1.1800 och därefter 1.1775 nås som första och andra målkurs. Stop-loss sätts till 1.1840. Våra två favoritsajter för trading med EUR/USD är Capital som har bredast utbud och mest flexibilitet med hävstången, samt Skilling som har bankID och allt på svenska. Ifall du inte är helt säker än, så kan du prova på ett demokonto hos Capital för att upptäcka alla möjligheter.

   Skilling Invitational padeltennis final i MarbellaSkilling Invitational padeltennis final i Marbella
  Torsdag, 1 juli 2021 11:45
  För alla som gillar padel eller padeltennis som det också kallas, så kan finalen i Skilling Invitational i Marbella vara värd att hålla koll på. Ett flertal svenska kvinnor och män möts, men spelare från World Padel Tour (WPT) som en joker i leken. Kvalet till finalen gick i Norrköping under april månad och finalen varar i 3 dagar. Bland de svenska spelarna som deltager så finns bland annat: Hanna Knutsson, Linnea Skymberg, Linus Frost, Christoffer Persson, Daniel Appelgren, André Schlyter.


  Under torsdagen den 1:e juli 2021 så möts inledningsvis:
  09:00 Skymberg/Osoro vs. Knutsson/Brito (match #1)
  11:00 Llaguno/Riera vs. Navarro/Reiter (match #2)
  På kvällen samma dag går följande matcher:
  19:00 Rocafort/Gaspar vs. Frost/Appelgren.
  21:00 Schlyter/Persson vs. G.Diaz/Lamperti.
  Fredag den 2:e juli så går följande matcher av stapeln på Higueron Sports Club:
  10:00 Llaguno/G.Diaz vs. Navarro/Lamperti (Mixed Game)
  19:00 M.Diaz/Silingo vs. Torsdagens vinnare.
  21:00 Sanchez/Capra vs. Torsdagens vinnare.
  Under lördagen så går finalerna; där damerna möts klockan 11.00 och herrarnas final i Skilling Invitational padel sker klockan 21.00.


  Vill du veta mer om Skilling? Läs då vårt oberoende omdöme av Skilling här. Alternativt, kolla in live streaming av Skilling Invitational eller registrera dig själv och prova på Skilling med demokonto.

   Ny valutahandelstrend för GBP/CADNy valutahandelstrend för GBP/CAD
  Tisdag, 29 juni 2021 13:17
  Idag så skriver TradingCentral att en ny valutahandelstrend har uppstått för GBP/CAD. Efter förstärkning för GBP under ett antal månader, så är det dags för kanadensiska dollarn (CAD) istället. Dagens valutakurs för GBP/CAD ligger omkring 1.7132 och målkursen är satt till 1.6955 följt av 1.6849 av TC. Sugen på trading med CAD eller pund? Då är Capital ett utmärkt alternativ. De har bredast utbud, mest flexibel hävstång och snyggast plattform på både mobil och dator. Registrera dig själv med demokonto hos Capital idag!

   Valutahandel med GBP/USD: Pundet på G igenValutahandel med GBP/USD: Pundet på G igen
  Måndag, 28 juni 2021 12:16
  TradingCentral ger tummen upp för pundet mot dollarn och tror på långa positioner ovanför 1.3895. För närvarande så står realtidskursen för pund vs dollar runt 1.3911. Målkursen sätts till 1.3950 följt av 1.3985 på intradagsbasis. Du kan handla GBP/USD till fördelaktiga kurser genom skandinaviska sajten Skilling. De har både BankID, supersnabba avslut och allt på svenska. Prova själv trading med GBP idag!

   Skilling släpper quiz: Vad är din trading stil? Skilling släpper quiz: Vad är din trading stil?
  Fredag, 25 juni 2021 17:37
  En viktig fråga att ställa när du sysslar med online trading handlar om sättet du tradear på. Den skandinaviskt grundade sajten Skilling har släppt en gratis 1 minuts frågesport, som kan hjälpa dig hitta din egen trading stil.


  Är du otålig? Gillar du snabba ryck? Eller är du tålmodig och gillar vänta på rätt tillfälle? De 4 trading stilarna för aktie- och valutahandel med CFD beskrivs såsom “The Scalper”, “Day Tradern”, “Swing Tradern” eller “Positionshandlaren”. Vem är du? Hitta själv genom att registrera dig hos Skilling. Efter ditt quiz som kan tas efter registrering så erhålles detaljerade resultat och en tradingbok med personliga resurser. Lås upp din potential; prova Skilling helt riskfritt idag med ett demokonto. Vi på Valutahandel.se tror att Du kommer gilla dina personligt anpassade tips för att hitta och förfina din egen trading stil.

   Valutahandel med EUR/USD: Ny trend med fördel USDValutahandel med EUR/USD: Ny trend med fördel USD
  Onsdag, 23 juni 2021 19:45
  Världens mest handlade valutapar, EUR/USD, ser ut att byta riktning – åtminstone tillfälligt. TradingCentral skriver att under 1.1952 så går man kort och tror på dollarn. Målkursen är satt till 1.1905 följt av 1.1893. Du kan med fördel handla EUR/USD genom svenska Skilling som har BankID eller via internationella Capital som också finns på svenska. Kom igång med ett demokonto på ett enkelt sätt – helt riskfritt.

   Dagens hetaste notering: SPAC'en Creaspac släpps i SverigeDagens hetaste notering: SPAC'en Creaspac släpps i Sverige
  Onsdag, 23 juni 2021 13:49
  Idag så släpps Creaspac SPAC på Stockholmsbörsen, en av de första och största av sitt slag i Sverige. Vi på Valutahandel.se menar att det är dagens hetaste notering i Europa idag. Det är investmentbolaget Creades som lanserar ett förvärvsbolag eller ”Special Purpose Acquisition Company” (SPAC) som man säger på engelska. Inom 3 år så är målet att förvärva ett onoterat bolag. Creaspac försöker sticka ut som långsiktiga ägare med bred erfarenhet, stort nätverk och transparent struktur enligt deras egen webbplats.

  Aktier i Crespac kunde tecknas för 100 kr styck och den handlas för närvarande för omkring 98.50 kr. Affärsvärlden tror att Crespac kommer nå en värdering likt ACQ Bure, som handlas för 103 kr per aktie i skrivande stund men låg på 105.50 kr när affärstidningen trodde att det var en bra affär. De tror att Crespac kommer nå åminstone samma nivå inom kort, då Creades är ett mer välrenommerat investeringsbolag än Bure. Du kan själv handla Crespac genom Avanza. Ifall du vill veta mer så rekommenderas att lyssna på podden med Crespac av SEB.

   MicroStrategy (-7%): Den stora förloraren från BTC fallet?MicroStrategy (-7%): Den stora förloraren från BTC fallet?
  Tisdag, 22 juni 2021 18:04
  En av de största risktagarna när det kommer till Bitcoin, Michael Saylor's MicroStrategy, äger nu över 100 000 bitcoin enligt CNBC. När Bitcoin tidigare idag droppade till $29 000, så sjönk Microstrategy aktien 11%, men har nu återhämtat sig till -7% och sedan -4% i takt med att Bitcoin nått över $31 000 och därefter även $32 000 igen. Trenden med sjunkande BTC priser under de asiatiska och tidiga europeiska handelstimmarna, samt uppgång när det är dagtid i USA, håller därmed i sig.

  Ifall du vill ha en indirekt koppling till Bitcoin, så kan du köpa eller blanka MicroStrategy aktie CFD – på CMC Markets, Capital eller IG (den sistnämnda med lite sämre villkor) som alla finns på svenska. Tänk bara på att MicroStrategy aktien kan vara väldigt volatil och deras belåningsgrad för Bitcoin låter väldigt riskabel för närvarande. De nämnde en förlust på över 3 miljarder kronor den 9:e juni och efter ytterligare 22-24% nedgång, så börjar åtminstone vi på Valutahandel.se bli rädda för ett margin call med tiden. Men givetvis kan en snabb vändning för Bitcoin ge enorm uppsida istället.

  De två ledande sajterna som erbjuder MicroStrategy CFD har sina respektive fördelar.


  Hos sajten med lägst spread; CMC Markets, så får du nästa generations tradingplattform som är väldigt lättanvänd och ger dig fördelaktiga handelsvillkor. Prova själv CMC Markets med demokonto idag!
  Nästan precis lika tajt spread har Capital, med 1.72 istället för 1.8 punkter som hos CMC Markets. Capital.com bjuder dock på flexibel hävstång, som du själv kan justera utifrån dina preferenser. Testa själv Capital idag, som har flest instrument på marknaden.

   Krypto nedgången fortsätter: Bitcoin under $30 000Krypto nedgången fortsätter: Bitcoin under $30 000
  Tisdag, 22 juni 2021 13:28
  Medan Bitcoin blankarna klappar händerna och väntar på $25 000 nivån för BTC, så hoppas köparna på en vändning. Troligen så är vi inne i den 5:e vågen ner för Bitcoin, vilket kan innebära att 22-25 000 nivån testas innan kryptovalutan vänder upp igen, menar vissa tekniska analytiker. Kolla realtidskursen för Bitcoin här.


  Är du sugen på att blanka eller vill du köpa? Du kan göra båda på valuta- och kryptosajten Skilling, som har över 20 kryptovalutor. Du kan prova handla själv med ett demokonto, eller med riktiga pengar. Du kan vara igång på någon minut.

   Valutahandel med USD/JPY: Dollarn förväntas stärkas merValutahandel med USD/JPY: Dollarn förväntas stärkas mer
  Måndag, 21 juni 2021 21:05
  Både på intradags, kort och medellång sikt så väntas USD stärkas ytterligare mot yenen (JPY) enligt TradingCentral. Analysfirman sätter intradagsmålkursen på 110.293 följt av 110.617, med stop loss på 110.000. RSI är uppåtgående och pekar på fortsatt uppsida, menar TC. På medellång sikt så är 114.50 målkurs och därefter 118.50. Du kan med fördel handla med USD/JPY hos Capital, som har riktigt många valutapar mot JPY och väldigt bra spread. Prova själv Capital idag!

   Stort fall för kryptovalutor: BTC på $32.9k, ETH under $2kStort fall för kryptovalutor: BTC på $32.9k, ETH under $2k
  Måndag, 21 juni 2021 21:03
  Det har varit en väldigt röd dag för majoriteten av alla kryptovalutor. Bland de mest anmärkningsvärda är troligen Bitcoin (BTC) som nu handlas strax runt $32 950 och Ethereum (ETH) som är nere omkring $1970. Binance coin (BNB) var under 300-nivån, men har hämtat sig till $304 för närvarande. Andra välkända kryptovalutor såsom SushiSwap är ner 17% idag, medan Dogecoin (DOGE) är ner hela -23%, Polkadot (DOT) -14% och VeChain (VET) -14%. Osäker på vad du ska handla idag? Då kan du prova Skilling CopyTrading och följa marknadens bästa crypto traders, helt kostnadsfritt. eToro har ett liknande koncept med copy trading från en svensk plattform. Ifall du är sugen på lite chansning, så finns Stormgain med upp till 300x hävstång, en av marknadsledarna inom crypto trading på nätet.

   En lugnt sommar med copy trading från eToro?En lugnt sommar med copy trading från eToro?
  Fredag, 18 juni 2021 13:45
  Medan sommaren börjar slå in och allt fler vill hänga på stranden, så passar många på att investera helt automatiserat. Lösningen kommer från eToro och innebär att man kan följa några av världens bästa traders, automatiskt, genom så kallad copy trading. Silver är upp 1.9% och guld 1.12%, medan EUR/SEK är +0.44% och USD/NOK är +0.93%. Följ några bra copy traders för kryptovalutor, amerikanska aktier och valutahandel för att få inspiration. Kom igång med eToros copy trading idag och låt andra göra jobbet när du solar på stranden..

   Norge Bank tror på räntehöjning i september, 2021Norge Bank tror på räntehöjning i september, 2021
  Torsdag, 17 juni 2021 11:12
  Norge har, i motsats till Sverige, bestämt sig för att ta i med hårdhandskarna mot snabbt stigande fastighetspriser. Ett sätt att förhindra detta är att höja räntan, vilket Norges Bank tror kommer att ske efter sommaren, under september månad.


  Aktiviteten i den norska ekonomin har förbättrats rejält, efter det kraftiga fallet förra året. En räntehöjning tillsammans med stigande oljepriser skulle kunna stärka den norska kronan rejält. För närvarande så handlas NOK/SEK till 1.00. Sugen på trading med NOK? Kolla då in CMC-Markets som har eget lokalkontor i Oslo och väldigt bra villkor för trading med NOK. Prova själv CMC Markets idag och upptäck deras fantastiska plattform “Next Generation”!

   Guldet når 1 månads lägsta: Köpläge?Guldet når 1 månads lägsta: Köpläge?
  Onsdag, 16 juni 2021 21:44
  För alla som vill passa på att köpa guld så kanske det är extra bra läge just nu? Guldpriset handlas för närvarande omkring $1834, en nedgång på 1.3% för dagen. Silver handlas samtidigt ner 0.7% för dagen och ligger runt $27.4 för närvarande. Du kan handla både guld och silver med svenska Skilling. Det går att registrera sig på blott 15 sekunder för ett demokonto.

   Kan valutahandel med RUB vara på G? Möjligheter hos CapitalKan valutahandel med RUB vara på G? Möjligheter hos Capital
  Onsdag, 16 juni 2021 14:10
  US dollarn har stärkts mot rubeln i drygt 4 år, men allt mer tyder på att en vändning kan vara på gång. Ryssland har varit snabba med att höja räntan,
  som nu ligger på 5.5%, för att få bukt med inflationen som överträffade 6% i juni, för första gången på fyra år.


  Rysslands centralbank förklarar höjningen med att: “Både Rysslands och den globala ekonomin återhämtar sig snabbare än väntat. Inflationen har utvecklats över Bank of Russia's prognoser. Bidraget från ihållande faktorer till inflationen ökar på grund av snabbare tillväxt i efterfrågan jämfört med produktionens expansionskapacitet. På kort sikt så stärks detta inflytande av pristillväxten på de globala råvarumarknaderna”.


  Förväntningarna bland valutaanalytiker tycks vara att ytterligare en räntehöjning kan komma i juli månad, då det redan under juni var nära att höjas 100 punkter istället för 50 punkter. Samtidigt så återhämtar sig rysk ekonomi snabbare än många väntat sig och kommer återgå till nivåerna innan pandemin, redan under andra kvartalet, 2021.


  Amundi (U.K.) Ltd. som sysslar med valutahandel med rubeln, menar att indikationen för ytterligare räntehöjningar “stöder synen på en starkare rubel under de närmaste månaderna”. Även TradingCentral tror på starkare rubel mot USD. De sätter stop-lossen på 72.15 och vinsthämtningen på 71.805 följt av 71.652. För närvarande så handlas rubeln på 71.987 och är upp 0.33% för dagen. Du kan med fördel handla ryska rubeln mot dollarn till lägst spread och snabbast avslut hos Capital (recension). Prova själv trading med ett riskfritt demokonto idag!

   Oljepriset kan sannolikt nå $100, säger Goldman SachsOljepriset kan sannolikt nå $100, säger Goldman Sachs
  Tisdag, 15 juni 2021 19:11
  Några av världens ledande råvarutraders har uttalat sig om vart oljepriset kan vara på väg. Efter att oljan nått sin högsta nivå på två år denna veckan, så är chefer från Goldman Sachs, Glencore, Trafigura och Vitol överens. Priset på olja kan sannolikt nå $100 i närtid.

  På FT Commodities Global Summit så sade Jeremy Weir, ordförande på Trafigura, en av de största firmorna inom trading med olja – att han var orolig över bristen på spenderingsvilja för nya oljekällor. Världen är inte redo att ta steget över till grön energi än, menar herr Weir. Samtidigt säger Jeff Currie på Goldman Sachs, att en supercykel är på ingång. En av anledningarna till att oljeefterfrågan kommer att öka är beslutsfattarnas storsatsningar på grön energi som istället kommer gynna oljeindustrin. Sugen på att handla med olja? Det noteras att Brent är upp 0.96%, medan WTI oljan är upp med 1.2%. Du kan köpa 2 olje CFD hos Skilling, som har utmärkta priser och ett tydligt och lättförståeligt system. Prova själv registrera dig hos Skilling idag! Det tar bara 15 sekunder och är helt kostnadsfritt, samt ger dig tillgång till intressant data och ett demokonto.

   3 nya aktie-, 2 krypto och 2 valutapar CFD hos Skilling3 nya aktie-, 2 krypto och 2 valutapar CFD hos Skilling
  Tisdag, 15 juni 2021 11:11
  Skilling lägger ständigt till nya instrument till ett redan gediget utbud. Du kan numera handla valuta med 73 valutapar genom Skilling som CFD. Två av de nyaste är ZAR/JPY (+0.3%) och CHF/PLN (+0.58%).


  På aktiefronten så finns numera även Oracle -(0.33%, Adobe Systems (+2.85%) och Lennar Corp (-0.9%) att handla genom det smidiga gränssnittet som CFD. Dessutom finns nu även Chillz (+1.8%) och Link (+5.4%) med i utbudet. Bland sajtens 38 ETF så går det att investera i bland annat guld genom VanEck Gold Miners (-0.55%), tillväxtmarknader med iShares MSCI Emerging Markets (+0.33%) eller råvaror som naturgas med hjälp av US Naturgas Fund (+2.34%). Prova själv en svensk trading sajt för folket. Skapa ett demokonto hos Skilling idag, helt riskfritt.

   10 trading möjligheter hos Capital10 trading möjligheter hos Capital
  Måndag, 14 juni 2021 18:43
  Capital är ett en internationell valutamäklare som finns på 29 språk, däribland svenska. Bolaget har ett fantastiskt utbud bestående av 35 råvaror, 201 cryptovalutor, 138 valutapar, 3419 aktier och 26 index som CFD. Du kan själv justera nivån på din hävstång; t. ex om du inte vill ha någon hävstång alls eller ifall du vill köra maximal hävstång, vilket innebär 2x för cryptopar, 5x för ett många aktier, upp till 10x för vissa mjuka råvaror och ännu högre nivåer för flera valutapar. Några extra heta valutapar hos Capital (läs recension) idag är följande:


  NZD/JPY: Hela 85% köpare innebär att för närvarande så tror majoriteten på att NZD ska stärkas ytterligare. Landet har klarat sig bland de bästa i världen, med totalt 5 döda per 1 miljon invånare. Japan har dessvärre fått allt fler fall på slutet, inför OS, med totalt 111 dödsfall per 1 miljon invånare. Japans tillväxt sjönk från 2.8% under Q4, 2020 till -1% under första kvartalet 2021. Ekonomerna hade väntat sig en tillväxt på 1.3%. Du kan vara igång och handla NZD/JPY genom Capital på någon minut.


  Kandensiska dollar mot JPY (CAD/JPY) är ett annat hett valutapar, där råvaruvalutan kan vara en tänkbar förlorare om man får tro TradingCentral. Medan nuvarande kurs ligger runt 90.584 så är deras riktkurs på 89.972 följt av 89.816. Du kan handla till extremt låg spread och blixtsnabba avslut, från en valutamäklare som har allt du kan önska. Prova själv Capital idag!


  Ifall du söker en sajt med bredare utbud och högre nivå – så har du kommit rätt. Du kan handla fullt av aktieindex och internationella aktier från ett 20-tal länder – helt utan kommission. I takt med att Bitcoin gått upp i pris, så har Coinbase aktien stigit 5.5% idag. För alla som vill börja lite försiktigt så är det möjligt att skapa ett demokonto med upp till €100 000 för att prova på hos Capital. Ifall du gärna handlar från mobilen så finns både Capital's iOS app och en lika bra Android app. Ifall du gillar choklad, så går det för övrigt att handla Cacao CFD hos Capital. Ifall du behöver lite extra vitaminer, så går även apelsinjuice att köpa eller blanka som Capital kund.

   Dagens valutahandel: 3 valutapar som trendarDagens valutahandel: 3 valutapar som trendar
  Måndag, 14 juni 2021 15:49
  AUD/USD får en ny intradagstrend, skriver TradingCentral. Analysfirman för valutahandel föredrar långa positioner, med målkurs på 0.7740 och därefter 0.7760. Kursen idag ligger runt 0.7717. AUD handlas med fördel hos CMC Markets.


  RSI för EUR/USD visar god potential för ytterligare uppsida enligt TC. Medan nuvarande kursen för EUR/USD ligger på omkring 1.21201 så har målkursen satts till 1.2140 följt av 1.2160.


  För GBP/NOK så tror TC att den norska kronan kommer stärkas ytterligare mot pundet. För närvarande så handlas GBP/NOK runt 11.75 och målkursen är satt till 11.6520 som första anhalt och 1.6260 som andra målkurs. Du handlar NOK/GBP bäst hos Skilling (omdöme), som har 8 valutapar mot norska kronan, snabba avslut, bankID och svensk kundtjänst. Prova själv Skilling idag!

   Dagens vinnare & förlorar på aktie- & valutamarknadenDagens vinnare & förlorar på aktie- & valutamarknaden
  Fredag, 11 juni 2021 17:03
  Euron tappar tungt mot flera valutor idag, däribland TRY (-1.45%) och även EUR/USD är -0.56%. Dagens största förlorare på valutamarknaden är japanska yen (JPY) som tappar hela 1.7% mot TRY idag. Handla TRY/JPY hos Skilling, där du har tydligast upplevelse och bäst spread.  Bland råvarorna så är dagens vinnare naturgas, som stiger med hela 4%. Även trading med silver är gynnsamt idag, med en uppgång på 0.75%. Prova själv handla med en silver ETF ifall du vill få exponering mot den marknaden.
  Det finns tekniska indikationer på att den Sydafrikanska randen (ZAR) är nära en vändning. Som svagast så krävdes 19 ZAR för 1 USD, men på slutet så har den högsta nivå på länge uppnått; 13.5 ZAR per dollar. RSI visar översålt och indikerar att dollarn kan stärkas mot ZAR igen.


  Svenska kronan tappar 0.5% mot GBP och 0.86% mot USD idag. Dollarn (USD) stärks också mot NZD drygt 1% idag. Kanske börjar folk redan räkna med en räntehöjning inom kort i USA, efter att KPI ökat med drygt 5%. För trading med USD/NZD så kan vi tipsa om CMC Markets, som har nästa generations trading plattform.

   Trendbrott för USD/TRY? Vissa valutahandlare tror det..Trendbrott för USD/TRY? Vissa valutahandlare tror det..
  Fredag, 11 juni 2021 16:10
  Först av allt så undrar vi om USD/TRY har brutit den uppåtgående trenden? Det ser åtminstone ut som att trendkanalen uppåt inte håller längre, menar många traders som Valutahandel.se talar med. Kanske är det nya finansministern som till slut fått mer förtroende i Turkiet och liran (TRY)? Efter ett årshögsta på 8.77 för USD/TRY, så har dollarn nu tappat och handlas för närvarande omkring 8.35. Du kan själv handla USD/TRY på Skilling (recesion) till låg spread. Prova med ett demokonto idag!

   Donald Trump: Bitcoin är en scam mot dollarnDonald Trump: Bitcoin är en scam mot dollarn
  Tisdag, 8 juni 2021 12:49
  Den förra presidenten i USA, Donald Trump, har gått ut med en scamvarning mot Bitcoin i media. Till Fox News Business så berättade han igår kväll att han ser Bitcoin är en scam som påverkar värdet av dollarn negativt. Det är framför allt konkurrens mot dollarn som stör Trump, som vill ha dollarn som världens valuta. Kommentarerna kom efter att El Salvador planerar att göra kryptovalutan BTC som lagligt betalningsmedel i landet.


  Jag tycker att USA borde reglera Bitcoin väldigt, väldigt hårt“, sade Trump till Fox. Samtidigt så har priset på Bitcoin fallit rejält från $64 236 den 14:e april till $32 891 i skrivande stund. Ytterligare reglering skulle troligen få priset att falla ytterligare initialt, innan folk inser att det kan vara positivt för priset på Bitcoin med mer reglering. Du kan med fördel handla Bitcoin lite enklare med eToro, antingen köpa eller blanka, genom Stormgain (läs recension). Här kan du handla massvis med kryptovalutor, både med och utan hävstång. Prova själv Stormgain idag! Du kan köpa med ett vanligt betalkort, antingen rena Bitcoin eller en kryptokorg för att sprida riskerna.

   Valutahandel med pundet mot dollarn: Uppgången fortsätterValutahandel med pundet mot dollarn: Uppgången fortsätter
  Måndag, 7 juni 2021 16:16
  Pundet har gått start i vår och ifall man får tro analytiker på TradingCentral, så finner det mer uppsida kvar för GBP/USD. Deras målkurs sätts till 1.4375, följt av 1.50 på några månader sikt. Men för intradagshandeln så tittar TC mot 1.42 i första hand och 1.4220 i andra hand samt 1.4245 som tredje målkurs. Nuvarande kurs ligger runt 1.41665 och stop loss sätts till 1.4110.


  Sugen på att prova GBP/USD. En av våra favoriter för ändamålet är schyssta CMC Markets, som har otroligt användarvänliga grafer och flexibla fönster för trading som kan justeras beroende på dina preferenser. Prova själv med CMC Markets idag! Du kan vara igång på några minuter efter en snabb registreringsprocess.

   Valutahandel med GBP/CHF: Uppgången håller i sigValutahandel med GBP/CHF: Uppgången håller i sig
  Fredag, 4 juni 2021 13:20
  Pundet (GBP) forsätter att stärkas mot schweiziska franc (CHF) och TradingCentral föredrar långa positioner, dvs att man köper GBP/CHF.


  Medan nuvarande valutakurs för GBP/CHF ligger på 1.2735 så är första dagens målkurs satt till 1.2815 och den andra målkursen ligger på 1.2830. Stop-lossen sätts till 1.2742 av TC.


  Du kan smidigast handla pund mot CHF på svenska Skilling, som har låg spread, blixtsnabba avslut och bankID för maximal säkerhet. Prova själv med ett demokonto idag! Registrering går på blott 10-15 sekunder.

   Ryssland dissar dollarn: Satsar på guld & EUR iställetRyssland dissar dollarn: Satsar på guld & EUR istället
  Fredag, 4 juni 2021 12:03
  Ryssland har gått ut med att de helt ska ta bort dollarn från deras valutareserver, skriver CNBC. Uttalandet gjordes igår på St. Petersburg International Economic Forum och istället för dollarn så kommer valutareserverna gå till Euro, kinesiska yuan och sist men inte minst guld, sade Rysslands finansminister Anton Siluanov. Med tanke på att det ligger $186 miljarder dollar i fonden, så bör dollar traders troligen vara på sin vakt de närmaste månaderna.


  Rysslands skift iväg från dollarn handel med Kina accelererade 2019, när oljejätten Rosneft bytte alla exportkontrakt till euro. Daniel Haindl, en av cheferna för FX på VTB Capital i Moskva, säger att allt mer av tradingen mellan tidigare sovjetländer och Ryssland numera sker i rubel. Han fortsätter med att medge att många medelstora företag nu också undviker exponering med USD, efter sanktionerna som nyligen träffe i kraft. Istället väljer medelstora bolag som handlar mellan Ryssland och Kina att göra allt mer transaktioner i antingen kinesiska yuan eller ryska rubel.


  På bara ett år så har euron ökat från 16% av handelsvolymen för rysk export, till 83% under 1:a kvartalet 2021. Med andra ord: Euron är den nya kungen för exporthandel mellan stora länder som vill undvika att fastna i dollarfällan, där sanktioner kan innebära stora problem ifall transaktioner sköts i USD. Ifall du vill handla med rubeln, som börjar återhämta sig allt mer på slutet, så kan det med fördel göras hos Capital, som har det största utbudet av valutapar mot rubeln och även har lägst spread för ändamålet. Prova själv registrera dig på Capital och upptäck en mångsidig valutamäklare med enormt utbud, fantastiskt gränssnitt och demokonto att prova med från början. Vill du köra säkert i tider av osäkerhet? Prova då handla guld via Skilling som CFD istället.

   Dollar slår alla i dagens valutahandelDollar slår alla i dagens valutahandel
  Torsdag, 3 juni 2021 20:34
  USA's dollar stärks väsentligt idag och når 3 veckors högsta. Mot japanska yen så är dollarn upp 0.7%, mot sydafrikanska rand stärks USD med 1.04% och mot norska kronan hela 1.07%. Svenska kronan klarar sig lite bättre, med 0.85% uppgång för USD/SEK som nu handlas runt 8.33. Ifall en ordentlig vändning kommer efter ha rört stödnivån runt 8.1 nivån tre gånger, så kan 8.5 vara nästa motstånd för USD.


  Gentemot NZD så blir USD nästan 1.5% starkare, medan AUD tappar 1.3% mot dollarn.
  Inflödet av traders som köper amerikanska dollarns ser ut att vara grundat på både fundamental och teknisk analys, medger IG. FED meddelade att man kommer att varva ner sin utlåning till företagskrediter i slutet av året. Ifall du är sugen på dollar trading, så är vårt bästa tips Skilling. De har en proffsig plattform och du kan antingen använda copytrading där du följer proffs eller köpa dollar att trada med själv. Prova med ett Skilling demokonto här!

   Valutahandel med USD/AUD: Nya riktkurser från TCValutahandel med USD/AUD: Nya riktkurser från TC
  Tisdag, 1 juni 2021 00:12
  TradingCentral har precis gått ut med nya riktkurser för AUD/USD, där de tror på en stärkt amerikansk dollar mot AUD. Valutaparet AUD/USD handlas för närvarande omkring 0.7731, men intradags-riktkursen är 0.76967 i första hand följt av 0.76738 i andra hand. Stop-loss sätts vid 0.7762. Du kan själv handla valuta hos Skilling och får ett demokonto direkt.

   eToro får en copy trading konkurrent - SkillingeToro får en copy trading konkurrent – Skilling
  Måndag, 31 maj 2021 15:58
  Idag så har världens ledande copy trading sajt, eToro, fått konkurrens. Ifall du verkligen gillar copy trading med cryptovalutor, så är eToro's utbud fortfarande klart större med hela 50 kryptopar, jämfört med 23 för Skilling. För alla som vill upptäcka copy trading med ett 50-tal valuta- och 700-tal aktie CFD så är dock Skilling ett utmärkt alternativ. Läs vår djupgående post om kopierad valutahandel från Skilling, eller upptäck hur eToro's sociala trading kan användas i både upp- och nergångar. Du kan kolla in några av marknadens bästa copy traders här.


  Vill Du prova själv? Testa här för ett copy trading konto hos Skilling, som är skapad av svenskar och är kända för sina snabba avslut och vänliga samt hjälpsamma support. Ifall du föredrar krypto copy trading så föreslås eToro istället.

   Har förstärkningen för valutahandel med EUR/TRY börjat?Har förstärkningen för valutahandel med EUR/TRY börjat?
  Måndag, 31 maj 2021 13:18
  Både EUR/TRY och USD/TRY tappar avsevärt idag och vid den inledande handeln så är den turkiska liran dagens starkaste valuta. Vid lunchtid så har TRY stärkts med 0.5% mot USD och 0.49% mot Euron. Ifall du är sugen på valutahandel med carry trading, så kanske TRY kan vara ett alternativ igen, där du tjänar dagliga intäkter från räntedifferensen mellan Turkiets 19% ränta och EU's 0-ränta eller USA's ränta som ligger precis ovanför nollstrecket på 0.25%. För att prova trading med TRY, så rekommenderas svenska Skilling, som är både enkel, smidig och tydlig. Testa Skilling med ett demokonto idag! Det är både enkelt och kul, samt förhoppningsvis också lönsamt.

   Tredje vågen ner för bitcoin, eller uppgång nära?Tredje vågen ner för bitcoin, eller uppgång nära?
  Lördag, 29 maj 2021 13:08
  Den mest kända kryptovalutan, Bitcoin, har rört sig rejält neråt från ATH. Traders tvistar för närvarande om det är en tredje våg neråt som är på gång, vilket kan skicka BTC mot $30 000 i första hand, menar Qzkardeskaya från SwissQuote. En utvisning av den 5:e och förhoppningsvis sista vågen nedåt kan resultera i Bitcoin priser mellan $22 000 och $25 000, innan en vändning väntas. I skrivande stund så ligger Bitcoin på $35 311, vilket är strax under det första motståndet på $36 000.  Förra helgen så gick Bitcoin upp 10% under lördagen, för att sjunka med 18% förra söndagen. Normalt så har helgerna varit bra dagar för den digital valutan, så rejäla nedgångar under helgen visar på svaghet för BTC. Du kan själv både köpa eller blanka Bitcoin med eToro, riktigt enkelt – med eller utan hävstång. Vill du ha det smidigt utan att göra jobbet själv? Då kan eToro's copy trading vara ett bra alternativ i nedgångar. För övrigt så är den svenska valuta- och kryptomäklaren Skilling väldigt populär för att handla ett 20-tal krypto CFD. Prova själv Skilling med ett smidigt och riskfritt demokonto idag.

   Valutahandel med pundet är kanske en bra idé?Valutahandel med pundet är kanske en bra idé?
  Fredag, 28 maj 2021 19:28
  Pundet fortsätter visa styrka: TradingCentral föreslå långa positioner i GBP/USD, med riktkurs 1.4375 följt av 1.50 – jämfört med nuvarande 1.4192. Under dagen så ligger pundet -0.08% mot USD, men handlas fortfarande inom sitt handelsintervall som är uppåt. Nivån 1.4157 sätts ut som stop-loss av TradingCentral. För alla som är sugna på trading med GPP/USD så är tipset att läsa posten om pundet vecka 21 – allt hetare. För trading med pund så rekommenderas brittiskt grundade CMC Markets, som har ett rejält utbud, eller svenska Skilling som är optimalt för skandinaviska traders.

   Valutahandel med dollarn stärks mot yenenValutahandel med dollarn stärks mot yenen
  Fredag, 28 maj 2021 15:01
  USD/JPY har den senaste veckan blivit avsevärt starkare mot yenen, till dollarns fördel. Enligt TradingCentrals analytiker så är 1.1450 nästa mål, följt av 1.1850. Men den första nivån att uppnå är 1.1030 vilket indikerar att RSI fungerar för detta valutapar. Prova själv trading med USD/JPY hos Skilling! Du erhåller av låg spread, snabba avslut och svensk support dygnet runt.

   Bitcoin bryter $40 000 nivånBitcoin bryter $40 000 nivån
  Onsdag, 26 maj 2021 17:44
  Den mest följda kryptovalutan är återigen på gång – efter en uppgång på 8.7% de senaste 24 timmarna. Realtidskursen för Bitcoin är dock fortfarande 38% under den högsta kursen, som uppnåddes så sent som för drygt 6 veckor sedan. Sugna traders kan med fördel prova handla genom Stormgain, som har ett enormt utbud och ett trevligt gränssnitt. Du kan också spara pengar genom låga avgifter.


  Andra schyssta alternativ är svenska Skilling, som gör det enkelt och smidigt att handla med hjälp av BankID och proffsig support som hjälper blixtsnabbt vid minsta lilla fråga. Slutligen så finns även Capital, vilka erbjuder flexibel hävstång.

   Köpläge för liran? Ny centralbankschef & överköpt RSIKöpläge för liran? Ny centralbankschef & överköpt RSI
  Onsdag, 26 maj 2021 14:21
  Det kan vara så är att den turkiska liran är på väg mot en vändning, efter att EUR/TRY nått den historiskt höga nivån 10.32. Samtidigt så ligger RSI på klart överköpt, vilket tyder på att en vändning kan vara på gång. Redan idag ser vi en vändning med 0.3% uppgång för turkiska liran mot EUR. Men Turkiets valuta har bara i vår tappat 15% mot euron, så det finns helt klart uppsida kvar. Men som alltid, så finns det också risker med att handla exotiska valutor.


  Sugen på att handla med TRY? Prova hos Skilling, som har snabba avslut, tydlig och transparent plattform och allt på svenska. Du kan testat ett demokonto och växla upp till riktiga pengar när du känner dig redo.

   Mer positivt för valutahandel med dollarn mot yenenMer positivt för valutahandel med dollarn mot yenen
  Tisdag, 25 maj 2021 15:05
  Efter en tids konsolidering så väntar många valutaanalytiker, däribland TradingCentral, på en uppgång för dollarn mot japanska yen. Medan USD/JPY för närvarande handlas runt 108.77 så är riktkursen på 114.50 följt av 118.59 på medellång sikt. På kort sikt så kan USD/JPY röra sig mot 109.70 i första hand och 111.00 i andra hand. Du kan smidigt handla USD/JPY på Skilling till fördelaktiga priser, snabba avslut och med en enastående plattform. Prova själv USD/JPY trading nu!

   Turkisk valutahandel får vändning: Ny riksbankschefTurkisk valutahandel får vändning: Ny riksbankschef
  Tisdag, 25 maj 2021 12:22
  Turkiet byter riksbankschef: Från tidningskolumnist till professor
  Erdogan har sparkat ytterligare en centralbankschef, den andra i år. Men kanske det leder till något bättre för en gångs skull, då den nya riksbanksschefen – Semih Tumen – är professor i ekonomi vid TED University i Ankara. TED (Turkish Education Association) rankas som ett av världens 800 mest inflytelserika universitet enligt brittiska Times Higher Education. Kanske inte det allra bästa universitetet, men han har fått rejält med artiklar publicerade i ekonomiska tidsskrifter över hela världen så Semih har säkert rätt bra koll jämfört med föregående kandidat.


  Den tidigare riksbankschefen Sahap Kavcioglu, var nämligen en tidningskolumnist som delade Erdogans okonventionella syn på att höga räntor driver, istället för att dämpa, inflationen. Men efter att Turkiets valuta, TRY, sjunkit med nästan 15% sedan mars 2021 – så var det alltså dags för ett nytt försök. Realtidskursen för USD/TRY kan du se här. Vi på Valutahandel.se hoppas att herr Tumen fungerar bättre än tidigare och får avsevärt mer positiva reaktioner. I så fall kanske den turkiska liran kan bli en utmärkt carry trading valuta igen?


  Du kan med fördel handla turkiska lira hos Skilling, som är helt på svenska med BankID, eller hos internationella Capital.com som numera också finns på svenska och har ett ännu bredare utbud av valutapar.

   Har kryptovalutorna vänt från botten?Har kryptovalutorna vänt från botten?
  Söndag, 23 maj 2021 21:50
  Det har varit en ytterst volatil vecka för kryptovalutor och efter otroliga ras så kommer ibland rejäla uppgångar, noterar Valutahandel. Innan USA öppnar så har de flesta kryptovalutorna gått upp signifikant, eller vad sägs om: Dogecoin (+5%), Bitcoin (+6.2%), Ethereum (+12.5%), XRP (+11%) och Cardano (+18%). Många brukar klaga på att det är svårt att hitta bra ingångar för krypto, då priserna har gått upp rejält. Men kanske vi har nuddat botten för ett tag nu? Priserna är i alla fall drygt 50% lägre än vad det varit på länge för många mynt.


  Du kan med fördel handla både 700+ aktie-, 50+ valuta- och 20-tal krypto CFD hos Skilling. Man får ett demokonto från start för att kunna känna på och kan sedan enkelt skifta till ett riktigt konto när man känner sig redo.
  PS. Se en aktuell topplista över de bästa kryptovalutorna hos eToro.

   Krypto ner: Oljan upp inför helgenKrypto ner: Oljan upp inför helgen
  Fredag, 21 maj 2021 14:02
  Brent oljepriset går upp med drygt 2.4% idag, medan crude oljan är upp hela 3%. Anledningen tycks vara ökad efterfrågan på olja, till 95 miljoner fat per dag, enligt VDn för Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), Sultan Ahmed Al Jaber. Du kan handla brent olja genom Skilling till fördelaktig spread, snabba avslut och allt på svenska.


  För de flesta kryptovalutor så har det droppat rejält idag, även för de bästa kryptovalutorna. Meme-myntet Dogecoin ligger på 0.35 och har fortfarande en bit kvar till $1 som det talas om som nästa viktiga nivå. Du kan antingen köpa Dogecoin (DOGE), eller vänta på ytterligare krasch genom att blanka DOGE.


  För övrigt så är Ethereum ner 8.5% idag, medan Bitcoin har tappat 5%. Registrera dig hos Skilling idag för att uppleva trading med kryptovalutor. Det har aldrig varit enklare och roligare att komma igång.

   Enorm vändning för den digitala valutahandelnEnorm vändning för den digitala valutahandeln
  Torsdag, 20 maj 2021 16:18
  Gårdagens enorma prisfall för kryptovalutor ska enligt kinesiska insiders ha orsakats av en tävling mellan en ljusskygg elit från Kina. Samarbetet ska ha skett med det ledande partiet, som skickade ut nyheter i hopp om att få bitcoin priset så lågt som möjligt innan 8.00 igår. Även Kinas centralbank släppte ett dokument som krävde ett förbud mot både finansinstitut och betalningsleverantörer som handlar med krypto, vilket skrämde kryptomarknaden. Rapporterna visade sig senare vara missvisande, vilket förstärkte teorin om att planen troligen varit uppgjord mellan en rad olika högt uppsatta, för att kunna köpa Bitcoin billigt.


  Vändning idag har dock varit enorm, med en uppgång på 14% för Bitcoin, 13.7% för Ethereum och även Binance eget mynt (BNB) som har stärkts från $296 till $416, innan en mindre vändning kom igen. Du kan med fördel handla BNB hos Stormgain.


  Ifall du är sugen på att hoppa in i leken, så var beredd på några dagar med ökad volatilitet. Du kan antingen köpa eller blanka Bitcoin hos Skilling, som är en av Sveriges bästa sajter för ändamålet. Börjar med ett gratis demokonto för att uppleva och få in känslan innan du börjar med riktiga pengar. Det finns ett 20-tal kryptovalutor att handla på Skilling i dagsläget.

   Valutahandel med Aussie dollarn: Uppgången fortsätterValutahandel med Aussie dollarn: Uppgången fortsätter
  Tisdag, 18 maj 2021 12:42
  Australien och dess australiensiska dollar (AUD) forsätter uppåt i den senaste veckans valutahandel. Som en framstående oljevaluta, så är det inget ovanligt att AUD stärks mot USD när oljepriset går upp. Idag så handlas brent oljan över $70 per fat igen.


  TradingCentral tror på fortsatt uppgång från 0.7795 idag. Målkursen sätts till 0.7832 följt av 0.7845 och 0.7860. Stop-lossen sätts samtidigt till 0.7764 på intradagsbasis. Även den kortsiktiga handeln med AUD/USD är uppåtgående enligt TC, med målkurs på 0.7890 i första hand, 0.8000 i andra hand och 0.8085 som tredje målkurs. På medellång sikt så förutspår TradingCentrals analytiker att AUD/USD kan nå 0.8450, eller 0.8910 om det vill sig riktigt väl.


  Tror du också mer på Aussie dollarn än USD? Oavsett vad du vill handla, så är CMC Markets bra för dessa valutapar. Givetvis så är även Skilling en favorit, då allt är på svenska med svensk support och KYC genom BankID. Du kan prova Skilling här med ett demokonto, riktigt enkelt.

   Så öppnas valutahandel, krypto trading och råvaruhandel idagSå öppnas valutahandel, krypto trading och råvaruhandel idag
  Måndag, 17 maj 2021 13:59
  Innan USA öppningen så är dollarn ner mot euron och enligt TradingCentral så förväntas den försvagas ytterligare. Målkursen för TC är satt till 1.2246 följt av 1.2350, medan stop loss ligger på 1.1985. Nuvarande kurs för EUR/USD är 1.21498. Enklast och mest fördelaktigt kan detta valutapar handlas hos Skilling, som har både bankID och svensk support dygnet runt. Du kan registrera dig enkelt, på blott 15 sekunder och får då ett demokonto att prova på med.


  Ethereum (ETH) handlas idag för $3516, -11.2% för dagen, medan Bitcoin är -7% och handlas för $45 656. Köpläge eller vill du blanka? Då kan göra båda hos eToro, med eller utan hävstång. Säg ja till enkel krypto trading med eToro idag!


  Guld och silver är båda uppåt, 0.3% respektive 0.8%.

   Ny trend inom valutahandel: Yenen stärks mot USDNy trend inom valutahandel: Yenen stärks mot USD
  Fredag, 14 maj 2021 22:42
  Kvällens trend ger tydlig fördel till japanska yenen mot US dollarn. Medan 109.13 sätts som stopp loss, så sätts 109.883 som första vinsthämningsnivå medan 110.127 sätts som den andra. Du kan handla Yenen mot dollar på Skilling, riktigt enkelt och till riktigt väldigt bra villkor. Vad väntar du på? Man kan vara igång på någon minut.

   Vad gör man med valutahandel & aktier i osäkra tider?Vad gör man med valutahandel & aktier i osäkra tider?
  Fredag, 14 maj 2021 15:17
  Det finns många sätt att hantera osäkerhet. Nasdaq är på gränsen till ett tydligt utbrott nedåt och ifall det sker, så kan det eventuellt fortsätta ner ytterligare en bra bit. Så håll koll på Nasdaq om du handlar med teknologiaktier idag. Det kan givetvis gå åt båda hållen; en rejäl uppgång är inte heller utesluten.


  Ett sätt att hantera osäkerhet är att följa marknadens bästa traders på eToro. Du kan själv välja risknivå, typ av innehav, volatilitet och precis vem du vill följa som copytrader. Det är helt gratis och du kan själv utforska alternativen efter registrering hos eToro. De bästa har nått flera 100% avkastning de sista halvåret.
  Ett annat alternativ är att börja med råvaror, då allt fler talar om silver trading och potentialen där. Vi har en rejäl topplista över silver trading sajter. Min personliga favorit är Skilling, som gör det enkelt, prisvärt och smidigt – med allt på svenska. Testa Skilling idag! Du börjar med ett demokonto och kan enkelt byta till riktiga pengar efter att du gjort KYC med BankID, som går på 1 minut.


  Silver är upp 1.3% för dagen, medan guld är upp 0.7%. TradingCentral har kortsiktig målkurs på 28.3 följt av 29.15 och silver handlas just nu för 27.38. För övrigt så kan intervjun med Erik Strand vara spännande för alla som vill lära sig mer om silvermarknaden, eller artikeln om silvrets historiska utveckling.


  Bland valutaparen så trendar EUR/USD uppåt, med en målkurs på 1.2350 följt av 1.2550 från TradingCentral. Nuvarande pris ligger på 1.2136. Även pundet fortsätter bli starkare mot dollarn och handlas för 1.4085. Samma bolag ger målkurs på 1.4240 följt av 1.4380. Du kan handla med alla de stora valutaparen till låg spread, snabba avslut och enkel registrering genom Skilling.


  OBS: Detta är ingen rådgivning, bara en rad olika alternativ och vad författaren själv gillar i ljuset av allt snack om risker med inflation.

   Valutahandeln med EUR/USD vänder upp: Ny trendValutahandeln med EUR/USD vänder upp: Ny trend
  Torsdag, 13 maj 2021 22:27
  Intradagstrenden för EUR/USD har vänt, till Eurons fördel. TradingCentrals nya målkurs är istället 1.2149, med stop-loss vid 1.2053. Ifall uppgången fortsätter utöver 1.2149, så är 1.2170 nästa målkurs. Du kan med fördel handla EUR/USD på Skilling, den svenska valutamäklaren med bankID och svensk support. Prova själv idag! Du kan vara igång på någon minut.

   EUR/USD intradag: Huvudmotstånd vid 1.21EUR/USD intradag: Huvudmotstånd vid 1.21
  Torsdag, 13 maj 2021 16:21
  TradingCentral skriver i eftermiddag att de föredrar korta positioner för EUR/USD, dvs. tror på att dollarn stärks mot euron. Under 1.21 så är målkursen 1.2040 följt av 1.2010. För närvarande så ligger kursen för EUR/USD på 1.2083. Stopp-loss kan sättas vid 1.21 menar TD. Så länge som motståndet vid 1.21 inte överskrids, så är sannolikheten för att 1.2040 bryts fortfarande hög. Sugen på trading med euro mot dollarn? Då har vi två förslag: Antingen brittiska CMC Markets, som även finns på svenska och är en av de äldsta firmorna – trots att de håller en modern och hög nivå på allt. Alternativt svenska Skilling som har en fenomenalt snabb och enkel plattform som du kan prova med demokonto idag!

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.