Magnus från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 20 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
75% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo

Här kommer korta breaking news och intressant produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutahandel’s nyhetsflash, du också!

   Skilling integrerar MetaTrader4 (MT4) fr valutahandelSkilling integrerar MetaTrader4 (MT4) för valutahandel
  Torsdag, 2 juli 2020 12:16
  Alla traders som föredrar MetaTrader (MT4), kan nu även använda Skilling. Den skandinaviskt grundade plattformen har nu lagt till MT4 som ett alternativ till den redan väldigt populära egna plattformen, som finns på både mobil och dator. För alla som föredrar transparens och hypersnabba avslut, från en pålitligt sajt inom valutahandel, så är Skilling ett bra alternativ för MT4. Allt finns på svenska. Läs recensionen av Skilling hos oss, eller ifall du inte kan vänta – registrera dig för Skilling direkt här!

   95% frre turister i maj, 202095% färre turister i maj, 2020
  Onsdag, 1 juli 2020 14:07
  Portugal News rapporterar om 95% lägre antal turister i Portugal under maj månad, 2020. Då är ändå Portugal det tredje mest bokade landet för semester under augusti månad 2020, så man undrar ju ifall det är 97-98% nedgång i vissa andra turistländer i södra Europa?

  Samtidigt så rapporterar Bloomberg att Euro börjar anses som något av en safe heaven valuta tack vare deras framgångsrika respons till Covid-19, speciellt om man jämför med USA. Som vanligt så är Angela Merkel positiv till solidaritet inom Europa och försöker få igenom ett gemensamt låneavtal på €750 miljoner. “Vad som är bra för Europa är bra för oss”, sa hon i en intervju nyligen. Euron har gått från ett motstånd vid 1.11900 till 1.1219 i skrivande stund mot USD.

   Tesla stnger p All Time High - $1079Tesla stänger på All Time High – $1079
  Onsdag, 1 juli 2020 02:53
  Risknivån ökar för många aktier i USA då Covid-19 ökar drastiskt och arbetslösheten ökat i galoppfart. Men samtidigt så stänger Uber upp 4.89% och Tesla stänger på All Time High, 1079 USD. Ja, du läste rätt. Då artikeln om att blanka eller köpa Tesla skrevs, så stod aktien i 205 USD. Några månader senare så har aktien gått upp över 500%. Ifall du är sugen på att blanka eller köpa idag, så kan Du registrera dig hos Skilling och handla med Tesla CFD’er för valfritt belopp.

   SEB's private banking rapport: Starkare krona, svagare USDSEB’s private banking rapport: Starkare krona, svagare USD
  Torsdag, 18 juni 2020 11:11
  SEB är som vanligt väldigt positiva till den svenska kronan. Enligt deras huvudscenario så är att riskaptiten fortsatt god, vilket vi på Valutahandel.se har svårt att förstå. SEB förutspår att detta kan gynna små valutor som den svenska kronan, som de förväntar sig stärkas under 2020 och 2021. En anledning som de pekar på är att räntenivåer inte är lika viktiga för de som sysslar med valutahandel längre. Istället så kan den globala tillväxten, riskaptit och politisk osäkerhet vara tyngre faktorer för valutahandel framöver, avslutar SEB i sin rapport om valutastrategier. Banken förutspår även en svagare USD framöver. Sugen på trading med SEK? Läs då vår recension om IG, det 46 år gamla brittiska bolaget som har turbo warranter. Prova IG nu!

   Skilling fr Neteller & Skrill som insttningsmetoderSkilling får Neteller & Skrill som insättningsmetoder
  Tisdag, 16 juni 2020 22:15
  Idag så går online trading firman Skilling ut med nyheten att både Neteller och Skrill kan användas för insättning. Detta låter alla potentiella Skilling kunder komma igång blixtsnabb och säkert. Ifall du har lite pengar över på ditt Neteller konto, varför inte prova på lite aktieblankning med CFD’er eller ren valutahandel på 5 minuter? Hos Skilling är det enkelt att komma igång och allt är extremt transparent. Prova själv en proffsig sajt nu!

   Ndde vi just toppen? Blankare & auto trading folk hurrarNådde vi just toppen? Blankare & auto trading folk hurrar
  Torsdag, 11 juni 2020 21:15
  Nådde vi precis toppen? Många blankare verkar vänta sig det. Nasdaq Composite Index i USA nådde 10 020 igår, den högsta nivån någonsin. Väldigt välförtjänt, just när världen börjar få massarbetslöshet och majoriteten av alla butiker fortfarande är stängda utanför Sverige? Många analytiker verkar i alla fall mena att dagens värderingarna är överdriva. Det finns risk för en rejäl nedgång, kanske 20-50% i många aktier. Vi har nämligen förmodligen precis börjat nå toppen och den enda vägen kvar är ner nu.

  Genom att hitta en mäklare för blankning genom CFDer så kan du själv vara med och titta på börsnedgången med en smil på läpparna. Vår egen favorit är blankning genom Skilling. Direkt när du klickar på att köpa eller sälja en aktie eller index, så kommer den dagliga “räntekostnaden” upp, samt den potentiella vinsten, eller förlusten (med stop-loss). Prova själv trading med Skilling nu.

  Idag så går alla aktieindex ner, såsom Dow Jones -6%, Nasdaq -5.1%, S&P 500 ligger minus 5.8%. En liknande trend sker i Europa med Tyska index -5.5%, Spanien -5.3 och Franska 40 Index är också ner drygt 5.75%. De flesta aktier inom banksektorn är ner mellan 5-15%, såsom Bank of America shares (-10.25%), Banco Santander shares (-10.5%) och Deutsche Bank (-7.9%). Även välkända blankningskandidater som Tesla är ner drygt 5% idag, efter att ha nått den magiska 1000 dollar nivån och ATH igår. Uber aktierna, där flera i styrelsen sålde rejäla poster de sista veckorna, droppar över 10% idag. Vi har faktiskt svårt att hitta aktier som inte droppar. Så passa på och upplev blankning på ett enkelt sätt idag. Du klickar bara på sälj, så är du igång.

  Vilka tror att det är dags för blankning nu då? Sajten short selling har en topplista med 20 personer som tror det är hög tid att gå kort just nu.

   Investous & 5 andra frlorar sin licens under 1 mnadInvestous & 5 andra förlorar sin licens under 1 månad
  Måndag, 8 juni 2020 16:00
  Cyperns tillsynsmyndigheten för bolag som sysslar med valutahandel, har börjat ta i med hårdhandskarna mot fulingar tillsammans med FCA från Storbritannien och IOSCO. Det meddelas att 4 bolag fått tillståndet indraget den 1:e juni, 2020. I Sverige så var bolagen kända under namnen Investous, 24option, ETfinance, StrattonMarkets, Europrime och Itrader.

  Vad är anledningen till bolagens avstängning? Bolagen använde kändisar som aldrig godkänt någon marknadsföring av Investous, 24 Option och ETfinance för att marknadsföra sina produkter. Avstängningen är till en början på en månad och ifall bolagen inte åtgärdar problemen på ett tillfredställande sätt så kan ännu längre avstängning eller böter komma på tal.

  Läs mer om CySec’s varning till F1Markets Ltd och om meddelandet till Magnum FX (Cyprus) Ltd från CySec. I Sverige så skulle bolagen förmodligen kunna råka ut för problem relaterat till vilseledande eller falsk marknadsföring. Ifall valutahandelsbolag bryter mot god marknadsföringssed så kan dels en marknadsstörningsavgift tillkomma. Det är även möjligt att Investous och de andra förbjuds att fortsätta med marknadsföring i Sverige. Har du hittat något bolag som bryter mot reglerna? Då är troligen en webbanmälan till Konsumentverket det mest effektiva.

   IG fr ny logoIG får ny logo
  Måndag, 8 juni 2020 14:53
  Online trading firman IG kan stoltsera med en helt ny logo. Den har något mer spetsiga hörn och passar väl in på alla former av tryck. Läs den djupgående recensionen av IG för att lära dig mer om bolaget som grundades av Stuart Wheeler redan 1974. Idag så erbjuds bland annat valutahandel genom CFD’er, turbo warranter och optioner hos IG. Det börsnoterade bolaget IG Group Holdings plc (LON:IGG) förväntas få ett resultat under 4:e kvartalet 2019 på £259 miljoner.

   Fulham F.C tillbaka: Skilling hoppas p avancemangFulham F.C tillbaka: Skilling hoppas på avancemang
  Måndag, 8 juni 2020 14:37
  Fulham F.C är äntligen på gång att spela den första fotbollsmatchen på flera månader. Trading sajten Skilling som är tröjsponsor sitter och hoppas på vinst för laget, som ligger på 3:e plats i den näst högsta divisionen. Nästa match går den 20/6 mot Brentford. En vinst kan innebära uppflyttning till Premier League.

   Plus500 kunders konton svller, men det r detta som fllerPlus500 kunders konton sväller, men det är detta som fäller
  Måndag, 8 juni 2020 14:05
  Plus500 redovisar idag att intäkterna sjunker kraftigt, framför allt på grund av förvånadsvärt bra resultat från kunderna. Medan intäkterna uppgår till 2.3 miljarder kronor, så gjorde trading vinsterna från kunder att siffran föll till 944 miljoner sek. Plus500 aktien tappade som mest över 15%, men handlas i skrivande stund ner drygt 8.5% för dagen. Under första kvartalet så fick Plus500 in fler än 100 000 nya kunder. Läs vår utförliga recension om Plus500 för att lära dig mer.

   Plus500's aktier nedt, trots terkp av aktierPlus500’s aktier nedåt, trots återköp av aktier
  Lördag, 6 juni 2020 12:06
  Aktierna i Plus500 slutade fredagens handel med en nedgång på 5.6%. Året som gått har dock kantats av en uppgång på drygt 40%, för PLUS som är listad på Londonbörsen. Bolaget återköpte 22 800 Plus500 aktier på onsdagen, 22 600 aktier på tisdagen och 22 500 aktier på måndagen. Faktum är att de återköpt över 100 000 aktier i drygt 2 veckor nu. Under den gångna veckan så meddelade även Plus500 att de går in som sponsor i det Schweiziska fotbollslaget BSC Young Boys, som för närvarande ligger 6:a i den inhemska fotbollsligan. Vill du veta mer om den framstående valutamäklaren som funnits i drygt 12 år. Läs då den utförliga recensionen av Plus500. Hellre sugen på att komma igång med en proffsig sajt inom valutahandel på en gång? Ja, det är smidigare än många tror. Registrera dig då för Plus500 nu! 76.4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos Plus 500.

   Blanka Bitcoin? RSI indikerar verkpt runt $10 000.Blanka Bitcoin? RSI indikerar överköpt runt $10 000.
  Tisdag, 2 juni 2020 16:31
  Bitcoin blankare står redo då BTC handlas runt $10 100 per BTC och har svårt att bryta igenom $10 500, vilket inte gjorts sedan juli 2019. Redan då så var det bara ett mycket tillfälligt genombrott för Bitcoin mot USD, som aldrig höll mer än över dagen. De som förlitar sig på det dagliga RSI (Relative Strength Index) som en teknisk indikator, kanske märker att BTC för närvarande verkar vara överköpt. Om Bitcoin inte lyckas bryta igenom $10 500 under de kommande dagarna, så kan det istället testa motståndet runt $6300 och senare kanske till och med $ 4000.

  Om du är intresserad att gå kort i Bitcoin eller gå lång för den delen, så kan det göras hos Skilling genom en knapptryckning.


  Exampel: Med vinsthämtning på 6400 USD per Bitcoin och standard 2x hävstång, så tjänar du 3490 kr om affären avslutas på din vinsthämtning. Du riskerar 4750 kr genom att gå in i en position av 0.1 Bitcoins genom Skilling.


  Behöver du veta mer först eller är du osäker på vad blanka bitcoin faktiskt betyder? Läs då guiden om blankning från Skilling.


  Eller vill du hellre veta mer om Skilling’s bolag först? Läs då recensionen av Skilling, vilken uppdateras kontinuerligt och även har alla relaterade poster och nyhetsflashar om Skilling.

   Dagens hetaste: Kaos i USA, Kina avslutar inkp, GS negativ Dagens hetaste: Kaos i USA, Kina avslutar inköp, GS negativ
  Måndag, 1 juni 2020 19:49
  Kaosen fortsätter i USA och Trump beordrar lokala myndigheter att dominera protestanter, istället för att gå ut och säga något för att lugna folket. Den tidigare presidenten loch hans Obama.org, rekommenderar folk att lugna ner sig och istället visa sitt missnöje i nästa val. Kina hetsar istället Trump och menar att han inte ska gå och gömma sig som en liten pojke, utan istället borde stå upp som en man, vilket han gjorde under Hong Kong upproren. Ja, ni förstår ju att börsen inte har prisat in ett storskaligt handelskrig vilket tycks vara på väg igen, då Kina avslutar sina inköp av jordbruksvaror, vilket tycks bädda för att vi kommer se stora möjligheter för blankare framöver. Goldman Sachs sänker samtidigt sina prognoser för dollarn och för amerikanska aktier, vilka de båda tror ska gå ner i värde.

  Sugen på seriös trading? Prova då IG! Eller vill du hellre veta mer? Läs då recensionen av IG först, vilken nyligen avslutades.

   Trump hotar fgelns frihetTrump hotar fågelns frihet
  Onsdag, 27 maj 2020 17:08
  Twitter kan vara i trubbel, om presidenten får igenom sin vilja. Den välkände lögnhalsen har blivit tagen på bar gärning med över 16 000+ lögner under de första 3 åren som president. När Twitter stoppade varningstexten under några av hans tweets så rann det över för Trump. Han hotar nu med antingen att stänga ner vissa utvalda sociala media plattformar, eller åtminstone försöka öka regleringen för vad och hur de får skriva, påpekar TechCrunch. Kontrolletiketten som visas för under några av Trump’s tweets säger att man bör göra en faktagranskning av vad som sägs. Detta är i enighet med Twitters tidigare utrullade regler om faktagranskning för några månader sedan.


   Allt fler blankare i aktier frn USAAllt fler blankare i aktier från USA
  Måndag, 25 maj 2020 18:43
  Större blankningspositioner i amerikanska aktier kan dra till sig trendföljande fonder som hänger på trenden. S&P500 indexet handlas nu runt 50 punkter från 200-dagars glidande medelvärde. Vändningar nedåt eller ökningar för den delen, kan vara viktiga för den lite mer långsiktiga trenden, enligt James McCormick på NatWest Markets. Vi är nära de största negativa positionerna sedan 2016, skrev han i en rapport som nyligen kom ut och omnämndes i Bloomberg Quint. Är du sugen på att köpa eller blanka index eller aktier? Prova då Skilling nu

   Var hnder p marknaden den 18:e maj, 2020?Var händer på marknaden den 18:e maj, 2020?
  Måndag, 18 maj 2020 14:02
  Valutahandel.se noterar att den norska kronan börjar stärkas avsevärt enligt NOK’s live kurser Den har nu gått från 12 till 10 kr mot USD eller från 13 kr till 11 kr mot EUR. Samtidigt så är den ryska rubeln på väg mot ett utbrott, antingen ner eller upp. Var tror du RUB kommer gå? USD försvagas nu avsevärt mot flera valutor och en av dem är turkiska liran. USD/TRY har gått från 7.2 till 6.85 på 10 handelsdagar och här diskuteras utsikterna för liran.

  Men det är framför allt handel genom råvarumäklare som imponerar mest och ser kraftigast svängningar just nu. Guldet är upp hela 1.21% till 1764 USD per ounce och tycks bara gå upp, upp och upp. Vissa analytiker är väldigt positiva och menar att en 300% ökning av guldpriset är möjlig. Silver handlas samtidigt 4.8% upp på nivåer $17.4. Så sent som den 19:e mars så låg silver på strax under $12. Du kan registrera dig för att handla silver hos Skilling här.  Brent olja handlas upp drygt 5% idag och ligger på $34.7 för närvarande. Ifall du vill lära dig mer för att komma igång med trading, så läs våra 25 tips om valutahandel.

   Kina tycks vara p vg att sga upp handelsavtal med USAKina tycks vara på väg att säga upp handelsavtal med USA
  Tisdag, 12 maj 2020 15:37
  Trodde du att det värsta var över? Kanske det inte ens startat. Kina meddelar nämligen i sina lokala medier att landet överväger att säga upp det initiala handelsavtalet med USA. Donald Trump har samtidigt meddelat att han inte är intresserad av att starta om samtal. Var på din vakt med börsen idag, för detta kan bli början på verklig kaos.

   Hll koll p detta innan helgen..Håll koll på detta innan helgen..
  Fredag, 8 maj 2020 14:18
  Arbetslösheten i USA stiger till 14.7% med hela 20.5 miljoner arbetslösa amerikaner, skriver NY Times. President Obama fick ner arbetslösheten till strax över 4% innan Trump tog över och nådde 3.5% öppen arbetslöshet sås sent som i slutet av 2019.

  Senvårens bästa tillgång är Bitcoin. Den senaste månaden så har Bitcoin gått från 71 800 kr till över 98 000 kr per BTC. Många tror att det är halveringen av bitcoins som driver upp priset, innan den faktiska ändringen sker runt den 11-12:e maj. Du kan köpa Bitcoin hos Stormgain med debit- eller kreditkort.


  Bloomberg avslöjade igår att Tesla även fått stänga sina fabriker i Kina. Anledningen till varför är ännu inte klar, men den kinesiska sajten 36kr menar att det beror på komponentbrist. Idag så säger istället Tesla att de planerar öppna fabriken i Kalifornien redan denna veckan, trots att det inte är lagligt. Tesla aktien har gått upp 215% sedan den 18:e mars, 2020 och ligger vid öppning omkring 780 USD. Den mest positiva analytikern förutspår en riktkurs på 1100 USD, medan den mest pessimistiska förutspår 240 USD på ett års sikt. Du kan handla Tesla hos Skilling med CFD’er. Registrera dig här.

   StormGain slpper biljetter till Newcastle UnitedStormGain släpper biljetter till Newcastle United
  Torsdag, 7 maj 2020 16:16
  StormGain som syns på matchtröjorna för Newcastle United har numera ett nytt erbjudande. Alla som handlar med StormGain kan vinna biljetter till hemmamatcher för Newcastle United. Dels kan du passa på att köpa Bitcoin med debit- eller kreditkort via deras webbplats innan halveringen, eller trada mellan olika kryptos såsom BTC/ETH. Registrera dig idag och testa StormGain, du också!

   Norska rntan snks till 0%Norska räntan sänks till 0%
  Torsdag, 7 maj 2020 13:16
  Från 19/09 2019 till 13 mars 2020 så låg Norges ränta på 1.5%. Därefter sänktes den till 1%, följt av ytterligare 0.75% sänkning den 20:e mars, 2020. Idag så meddelas att styrräntan i Norge sänks till 0%, vilket normalt borde göra valutan svagare mot flera viktiga handelspartners. Centralbanken meddelar dock att det inte finns några planer att gå till negativ ränta. Det bör noteras att Norge har världens största statliga pensionsfond med över 10.24 biljoner i tillgångar. Direkt efter meddelandet om räntesänkningen så kollade vi in livekurserna för NOK. Det noteras att norska kronan sjönk med drygt 0.59% mot CHF, 0.6% mot EUR och 0.84% mot Yen. Men NOK blev i alla fall 0.4% starkare mot SEK. Köpläge eller säljläge för valutahandel med NOK? Du kan handla flest norska valutapar hos Skilling med hjälp av CFD’er. Prova nu!

   Libertex utses till bsta plattform av World FinanceLibertex utses till bästa plattform av World Finance
  Torsdag, 7 maj 2020 12:12
  Varje år så ges utmärkelser till åtråvärda handelsplattformar. Den senaste att vinna ett pris är Libertex, som anses vara en innovativ aktör inom både valutahandel och kryptotrading. Med kunder i över 120 länder och som partner till Valencia C.F fotbollsklubb, så är Libertex en synnerligen internationell spelare på valuta- och kryptomarknaden. Libertex utmärker sig med en snabb och pålitlig plattform, menar World Finance. De ger även tillgång till MT4. Registrera dig på Libertex och testa själv riktigt högklassig trading på nätet!

   Capital.com tipsar om silverCapital.com tipsar om silver
  Torsdag, 7 maj 2020 10:50
  Capital.com avslöjar att guld numera är mer än 113 gånger dyrare än silver. Enligt många traders så är just silver den hetaste råvaran att handla för tillfället. Medan guld kan tradas för drygt 1700 USD per ounce, så ligger silver på blygsamma 15 USD per ounce. Prova handla silver via Capital.com nu!

   Skilling tar in 10 nya instrument fr olje-tradingSkilling tar in 10 nya instrument för olje-trading
  Torsdag, 7 maj 2020 08:48
  Gillar du variation vid olje-trading? Då är det extra spännande att den ofta nämnda online trading mäklaren Skilling har släppt 10 nya instrument. Numera är det inte bara WTI-olja och Brent-olja med CFD som kan handlas därifrån. Även 10 splitter nya olje-ETF’er, inklusive iShares från Blackrock är numera tillgängliga. Några andra instrument för olje traders är US Oil fund, iShares Oil E&S, Ultrashort Oil&Gas för alla som tror på nedgångar eller US Brent oljefonden för alla som tror på fortsatt goda nyheter inom oljan. Det bör noteras att för alla nya ETF’er inom olja så kan du gå antingen lång (köpa) eller kort (sälja, eller “blanka” som det också kallas). Efter de senaste dagarnas uppgångar för Brent oljan så är det allt fler som passar på att hoppa på tåget med energiprodukter. Kom igång med olje-trading du också!

   Svenska kronan strks avsevrt mot EURSvenska kronan stärks avsevärt mot EUR
  Tisdag, 5 maj 2020 20:16
  Inbitna valutahandlare har noterat att den svenska kronan har plockat över 1% mot Euron idag och handlas numera för 10.65. I slutet av mars 2020, så låg kronan runt 11 kr så det är en avsevärd förstärkning sedan dess. Pundet håller lite starkare mot kronan och förlorar “bara” 0.56% för dagen och ligger nu omkring 12.23 för ett pund. Tror Du att Sverige kommer fortsätta göra bättre än andra Europeiska länder på grund av att de hållit ekonomin öppen mer öppen än resten av Europa? Då kan du initiera trading med SEK mot EUR eller GBP.
  Var kan man handla SEK mot EUR eller andra valutapar? En av våra favoriter är Skandinavisk-ägda Skilling för deras proffsiga system på mobil och deras extremt snabba avslut. Vidare så har den internationella sajten Capital.com ett enormt utbud av aktier på CFD och råvaror förutom valutapar mot SEK. Ifall du gillar handel via MT5, den mest etablerade plattformen för valutahandel så är det NS Broker som gäller, vilka har låg spread och extremt snabba rörelser tack vare att de är en ECN-mäklare.

   Hertz: Dagens mest omtalade aktie?Hertz: Dagens mest omtalade aktie?
  Tisdag, 5 maj 2020 18:07
  Trött på valutahandel? Läs då på om den amerikanska biluthyrningsfirman Hertz (NYSE:HTZ) som har drygt 10 000 kontor och franchisetagaren i 150 länder över hela världen har haft det jobbigt på slutet. Hertz meddelande nyligen att de är redo att gå i konkurs redan nästa vecka, med minst 38 000 anställda som kan drabbas. Idag så kom dock glädjande nyheter att långivarna håller ut i ytterligare 17 dagar innan en plan måste vara klar för att inte missa fler återbetalningar på lånen som överstiger 167 miljarder kronor, rapporterar CNN. Hertz aktie ligger på 25.6 USD efter en 5% nedgång hittills idag och har ett P/E tal på 14.9. Du kan köpa eller blanka Hertz på Skilling med CFD’er.

   IG slpper copy trading koncept fr valutahandelIG släpper copy trading koncept för valutahandel
  Tisdag, 5 maj 2020 14:14
  Genom IG kan man numera roa sig med copy trading, ett populärt concept för nybörjare inom valutahandel. Genom att kopiera marknadens bästa traders, som du får tillgång till den åtråvärda IG’s plattform som vi recenserat, så kan du själv handla precis som proffsen. Allt går rätt snabbt att komma igång med, genom 4 enkla steg:
  1. Skapa ett trading konto hos IG
  2. Gör en grundläggande undersökning om av vad som är värt att satsa på.
  3. Hitta en trader eller trading stil hos IG som du gillar.
  4. Följ och stäng din position när du är nöjd med resultatet.

  Redo att prova något nytt och spännande? Registrera dig för trading med IG!

   Norge minskar oljeproduktionenNorge minskar oljeproduktionen
  Torsdag, 30 april 2020 00:17
  Norges regering har beslutat att minska oljeproduktionen för att bidra till en snabbare stabilisering av oljemarknaden än marknadsmekanismen själv skulle ge, trots att OPEC inte ställt krav på Norge. Totalt rör det sig om 250 000 fat per dag som minskas i juni 2020, samt 134 000 oljefat per dag under andra halvan av året, rapporterar den norska oljetidningen Energi24. Sugen på att trada med olja online? Läs då vår artikel om hur man handlar olja och råvaror från hemmet.

   Dagens kommenter: Onsdag den 29 april, 2019Dagens kommenter: Onsdag den 29 april, 2019
  Onsdag, 29 april 2020 16:43
  Brent-oljan som var nere på under 20 USD per fat för en vecka sedan visar idag på en uppgång med drygt 7%. Råvaran guld backar 0.4% och det är fjärde dagen i rad som den tappar. Dock ligger guldet forfarande över 1700 USD per ounce och analytiker hos Bank of America har samtidigt höjt prisförväntningarna för guld till 3000 USD per ounce som en 18-månaders riktkurs. Anledningen? Eftersom centralbanker och regeringar fördubblar sina balansräkningar och skattemässiga underskott så har Bank of America beslutat att öka riktkurserna. Du kan handla både guld och olja hos Skilling. Alternativt så är Capital.com ett bra alternativ för svenskar. För alla som är sugna på att köpa eller sälja Tesla, så kan det troligen bli ökad handel efter att Elon Musk kanske får ut drygt 20 miljarder i bolagets optioner, vilket tycks avgöras idag.

  Notera: Tesla rapporterar intäkterna från första kvartalet på onsdag kväll efter börsens stängning. Analytiker förväntar sig en stor uppsving i intäkterna från Q1 2019, till mer än 6 miljarder dollar, men en förlust på cirka $1 per aktie.

   Icahn sger att aktier r vervrderade pga virusIcahn säger att aktier är övervärderade pga virus
  Lördag, 25 april 2020 20:40
  Dollar miljardären och aktivist investeraren Carl Icahn (Twitter) tvivlar på att ekonomin kan sättas igång som en kran. Just nu så blankar han bland annat kommersiella fastigheter och väntar på att Covid-19 ska skapa mer förödelse. Förra veckan så rapporterades att han köpte miljontals oljeterminer när de låg på minus och gjorde en hygglig vinst. Icahn menar också att aktieindex likt S&P 500 som handlas till drygt 17x 2021’s vinster är övervärderat. Du kan inte motivera sådana multiplar på generella index, för kortsiktigt så kan det bli riktigt stora nedgångar. Tror du också på nedgångar? Upptäck blankningar med CFD’er genom Skilling med skandinaviska grundare. Alternativt, prova Capital.com prova Capital.com som också finns på svenska och har 2154 aktier, 20 index, 21 råvaror och 135 valutor att handla med CFD’er.

   Kina testar digital valuta: Appar med virtuell YuanKina testar digital valuta: Appar med virtuell Yuan
  Lördag, 25 april 2020 20:19
  En virtuell version av Yuan testar för närvarande i 4 olika kinesiska städer, bland annat Shenzhen. Myndigheterna i Kina försöker förtydliga att det endast är en provperiod för närvarande. Bland annat McDonald’s, Starbucks och Subway i Kina accepterar för närvarande den virtuella valutan. Valutahandel är dock i tron om att den virtuella versionen av Yuan kommer vara ute före något annat lands officiella virtuella valuta. Vad tror du? För riktig valutahandel, prova att registrera dig hos Skilling.

   3 instrument p rshgsta eller hgsta ngonsin.. 3 instrument på årshögsta eller högsta någonsin..
  Fredag, 24 april 2020 14:46
  Trodde du att den nuvarande situationen skulle påverka alla delar av aktiemarknaden? Tänk igen! Flera aktier och en råvara går som tåget. Mest imponerande är troligen Zoom Video Communications Inc (ZM) som ligger på den högsta kursen någonsin. Köp eller sälj Zoom hos Plus500 som CFD!

  En annan spännande amerikansk aktie är Beyond Meat (BYND) som ligger på årshögsta just nu. Köp eller sälj Beyond Meat hos Skilling.

  3 stora läkemedelsbolag såsom Eli Lilly (LLY), Johnson & Johnson (JNJ) och Novo Nordisk ligger på den högsta kursen någonsin just nu.
  Slutligen så handlas guld på de högsta nivåerna sedan 2012. Idag så kostar 1 ounce (31.1 gram) guld 1734 USD. Flera tekniska analytiker menar att marknadens ökade osäkerhet i kombination med teknisk analys, bäddar för ett ännu starkare guldpris framöver. Ifall marknadsrisken för aktier och valutahandel ökar, så brukar allt fler investera i guld. Du kan handla guld hos eToro till fördelaktiga priser eller hos Skilling.

   Dagens bottennapp: Tv nra avgrundenDagens bottennapp: Två nära avgrunden
  Tisdag, 21 april 2020 19:10
  Norwegian Air Shuttle ASA ligger på 5.7 NOK i skrivande stund, men är fortfarande grovt överprissatt enligt Roar Valderhaug från den norska tidningen Kapital. Prova handla Norwegian aktier med CFD’er här och bestäm själv hur mycket du vill satsa genom Skilling.

  Dagens andra rejäla bottennapp är WTI olja utan direkt leverans, endast som en finansiell position. På trading sajter runt om i världen så har WTI olja gått ner drygt 39% idag. Köpkursen ligger på 13.40 och säljkursen på 13.50 för närvarande. Prova handla WTI hos Skilling. För dig som vill ha lite mindre svängningar så har Brent oljan “endast” gått ner 21%. Köpläge eller fortsatt nedgång? Man kan både köpa och sälja Brent med CFD’er här.

   Turkiets valuta p vg att bli svagaste ngonsinTurkiets valuta på väg att bli svagaste någonsin
  Tisdag, 14 april 2020 19:34
  Turkiet har haft det tungt de sista åren och nu är deras valuta på väg mot den svagaste kursen någonsin. Både gentemot USD och EUR så har TRY (turkiska lira) aldrig stängt på en så låg kurs som tycks bli fallet idag. USD/TRY står idag på 6.81 och EUR/TRY på 7.46. I början av år 2000 så fick du drygt 2 USD för 1 turkisk lira, medan du fick 1.6 TRY för 1 USD under inledningen av 2003. Sedan 2018 så har turkiets valuta blivit dubbelt så svag som idag då den avslutar dagen runt 6.81 turkisk lira per dollar. Prova Skilling för valutahandel med turkiska lira! De har både EUR/TRY, USD/TRY och TRY/JPY.

   EUR/GBP nra vndpunktEUR/GBP nära vändpunkt
  Måndag, 6 april 2020 13:40
  En av månadens mest följda valutapar är EUR/GBP, som är väldigt nära en vändpunkt. Runt den 20:e mars så var pundet nästan i paritet med euron. För 1 eur fick man få ge 0.95 GBP. Idag så står pundet väldigt mycket starkare på mellan 0.87 och 0.88 GBP per Euro. Frågan är om valutaparet kommer bryta ner eller upp den närmaste tiden? Hos Skilling ligger skillnaden mellan köp och sälj på 3 pips. Du kan prova trading med EUR/GBP här.

   Saker att hlla koll p idag vid aktie- och valutahandelSaker att hålla koll på idag vid aktie- och valutahandel
  Fredag, 3 april 2020 13:04
  Sitter du och tradar aktier eller kör valutahandel? Då gäller det att hålla koll på NFP-rapporten om arbetsmarknaden som släpps kl 14:30. Vi på Valutahandel.se är lite förvånade att en ökning med 6.6 miljoner nya arbetssökande och totalt drygt 10 miljoner arbetslösa i USA på bara två veckor inte gett större utslag på marknaden. Men det är kanske gällande framtiden, ifall USA går från 2-3% arbetslöshet till 32% som förutspås av St. Louis Federal reserve, som folk på allvar kommer att tycka att blankning av aktie CFD’er eller aktieindex kan bli helt otroligt lönsamt.

   Binance stnger vrdelsa Token-positionerBinance stänger värdelösa Token-positioner
  Måndag, 30 mars 2020 17:45
  I takt med COVID-19 krisen så har kryptomäklaren Binance beslutat sig för att stänga och avsluta bland annat följande token instrument: BULL/USDT, BULL/BUSD, BEAR/USDT, BEAR/BUSD, ETHBULL/USDT, ETHBEAR/USDT, ETHBEAR/BUSD, EOSBULL/USDT, EOSBULL//BUSD, EOSBEAR/USDT, EOSBEAR/BUSD, BNBBULL/USDT, BNBBULL/BUSD, BNBBEAR/USDT, XRPBULL/BUSD, XRPBEAR/USDT och XRPBEAR/BUSD. Deras instrument HEDGE kvarstår dock, vilket är ett symbol som ger traders avkastning som motsvarar den omvända avkastningen av Bitcoin i USD för en enda dag.  Tidigare så gick det att få 3x belåning på dessa snabbrörliga instrument som innehåller kryptovalutor hos Binance. Olika forum inom krypto har reagerat med stark kritik mot borttagandet av olika instrument. Många tror ej på Binance som fått sitt rykte skamfilat på slutet. Många tror att Binance helt enkelt inte har tillräckligt bra trading desk för att lyckas mot många som tjänar pengar på fallande kryptokurser. Med endast 1 dag på sig för att stänga positionerna är nog det som flest har sett som droppen för Binance. Vi passar på att sänka omdömet för bolaget här på Valutahandel.se.

   Forex Bank sger upp ver 700 personerForex Bank säger upp över 700 personer
  Måndag, 30 mars 2020 00:39
  Krisdrabbade Forex Bank har fått säga upp över 700 personer som följd av halverat resultat under fjärde kvartalet 2019 och en 90% minskning av kundtillströmningen under mars månad enligt VD Bo Lagergren. En minskad mängd kontanter och ökad användning av valutamäklare på nätet tycks också vara en anledning till Forex Bank’s minskade resultat.

   Nya ppettider fr valutahandel pga sommartidNya öppettider för valutahandel pga sommartid
  Torsdag, 26 mars 2020 18:48
  Från den 29 mars 2020 så blir det något förändrade öppettider hos Skilling. Kort sagt, allt support kommer att senareläggas med 1 timme. Generella symboler för valutahandel har öppet dygnet runt från söndag kl 22.05 (GMT +1) till fredag kl 21.30. För råvaror så är det söndag kl 23.00 (GMT +1) till fredag 21.30 som gäller. Handel med aktieindex har en hel del variation beroende på vilken marknad. För VIX-index så gäller trading timmar: söndag 23.00 till fredag 201.15 svensk tid.

  För en full lista över öppettider så gå hit.

   Trtt p valutahandel? Prova index istllet!Trött på valutahandel? Prova index istället!
  Onsdag, 25 mars 2020 11:47
  Just nu så är aktieindex det hetaste på marknaden. Så ifall du är trött på valutahandel eller helt enkelt behöver lite variation, så är handel med index såsom Nasdaq 100, S&P500, IBEX 35, FTSE 100, DAX 35 eller MIB 40 ett alternativ. Med hjälp av CFD’er eller ETF’er så kan du handla aktieindex med hög likviditet och alltid få sålt dina positioner. Vad ska man handla då? 5 av de hetaste aktieindexen finns här. Du kan gå lång när marknaden är i uppgångsläge eller sälj aktieindex när marknaden går ner. Prova Skilling som har längst spread och snabbast avslut! Prova Skilling som har längst spread och snabbast avslut för aktieindex produkter!

   Norska kronan faller hejdlst mot SEKNorska kronan faller hejdlöst mot SEK
  Fredag, 20 mars 2020 18:21
  Dagen börjar oroande för norska kronan, som dock får se enormt intresse bland valutahandlare. Statistik från Skilling visar på att mellan 200-300% fler aktiva traders är inne och handlar norska kronor just nu. NOK/SEK har ändats 5.4% till svenska kronans fördel, så för alla som är sugna på semester till Norge så blev alltid precis avsevärt billigare. För NOK/CHF och NOK/EUR så är nedgången knappt 5%. Mot CAD så ligger NOK back 6% idag och mot USD är den oförändrad sedan igår. Du kan handla 7 olika valutor mot NOK hos Skilling! Prova själv idag.

   Dagens vndning p Skilling TradingDagens vändning på Skilling Trading
  Fredag, 20 mars 2020 15:27
  Idag är andra dagen då börsen börjat vända lite, enligt många aktier och råvaror som följs på Skilling Trading. Några av dagens bästa uppgångar är Frankrike Index (France 40) som gått upp 5.86%, trots 11 000 nya fall av Coronavirussmittade igår och ett helt nerstängt land. Casinobolaget Wynn resorts ökar 18.5% och Ceasars 22.7%, vilket fått ta emot kraftiga nedgångar på slutet. Kanske kommer en vändning neråt snart igen? För flexibel trading med upp till 10x hävstång för aktier på CFD, eller index med 20 gångers hävstång, så kan du handla på Skilling! Ps. Givetvis så går det att handla utan belåning med, bara stoppa in lite mer.

   Dags hjdare och bottennapp hos SkillingDags höjdare och bottennapp hos Skilling
  Torsdag, 19 mars 2020 20:45
  Efter breda nedgångar för både oljan och Bitcoin så gör båda idag come-back. WTI Olja på CFD hos Skilling är upp över 14%, medan Bitcoin ökar drygt 16% till 6200 USD. Amerikanska bolaget Tesla får samtidigt se en uppgång på över 20%, medan Uber går upp 37% och Tilray ser en uppgång på 53%. Bland bottennappen från Skilling’s lista så återfinns resebolag som American Airlines som gått ner -10% idag och -82% de sista 2 åren. Walgreens Boots är en annan som tappar drygt 10%, medan Hugo Boss går ner 9% och Etsy tappar 11%. Registrera dig på Skilling’s hemsida för att få möjlighet att köpa och blanka aktier, index och olja med CFD’er över hela världen! Börja från endast 1000 kr, även om vi på Valutahandel.se rekommenderar att satsa minst 10 000 kr för att klara de stora svävningarna just nu.

   Den mest handlade valutan hos Plus500 idagDen mest handlade valutan hos Plus500 idag
  Torsdag, 19 mars 2020 19:30
  Det är otroligt stora rörelser som pågår just nu för USD mot Euron visar grafen på Plus500. Medan båda valutorna har blivit avsevärt starkare mot mindre valutor såsom SEK och NOK på slutet, så har de sista dagarna sett en ovanlig hög volym för EUR/USD. På 3 dagar så har EUR tappat från 1.12 mot USD till 1.06, visar Plus500’s priser som är för EUR/USD med CFD’er. Svängningarna är stora just nu och vi rekommenderar att inte handla med för stor belåning eller hävstång som det också kallas. Det viktigaste är istället att pricka rätt på svängningarna, då har du den stora uppsidan och lägst risk. Prova en börsnoterad valutamäklare registrera dig på Plus500 idag!

   Norska Riksbanken funderar ver interventionNorska Riksbanken funderar över intervention
  Torsdag, 19 mars 2020 11:59
  Efter att den norska kronan tappat till 13.14 mot EUR, så meddelar riksbanken i Norge att de kanske kommer göra en intervention. Detta skulle innebära att de köper norska kronor mot EUR och USD, för att växelkursen är onaturligt svag och inte förtjänar vara det. Så fall du inte trott på norska kronan då den fallit 30% från 10 kr per EUR till 13 kr per euro, så kanske det är dags nu då Riskbanken hotar om ingripande? 12 kr per Euro är ändå ett 20% tapp från årsskiftet, vilket känns som en möjlig nivå innan veckan är slut. Ett 30% nedgång i valutakursen för ett land som Norge kan påverka inflationen kraftigt.

   Plus500 klarar brsnedgngen bstPlus500 klarar börsnedgången bäst
  Onsdag, 18 mars 2020 12:23
  Aktien för Plus500 går bättre än de flesta andra Europeiska finansrelaterade bolag på börsen. Idag faller aktien bara 1.99%, medan sista 2 veckorna visar en nedgång på 17%. Den Brittiska konkurrenten IG Group (LON: IGG) har gått ner 2.5% idag och 17.5% den sista 2 veckorna. Gain Capital Holdings Inc (GCAP) ligger på -2.8% för dagen och 19% de senaste 2 veckorna.

  Bland de svenska bankerna så ligger SEB idag -5% och har en nedgång på 31% de sista 14 dagarna. Swedbank ligger 2.1% ner för dagen och 21% ner de sista 2 veckorna. Investmentbanken Morgan Stanley (NYSE: MS) går upp drygt 7% idag, vilket är ett av de bästa resultaten av bolag inom finansiell service som vi undersökt. TD Ameritrade (NASDAQ: AMTD) är bolaget med bäst kursutveckling bland de amerikanska bolagen, med en uppgång på 9.5% idag. Samtidigt så klarar sig privata bolag som Skilling bäst, då de inte är beroende av aktiemarknadens svängningar på samma sätt.

   Handla kryptovalutan Saga (SGA) hos eToroXHandla kryptovalutan Saga (SGA) hos eToroX
  Tisdag, 10 mars 2020 11:13
  Idag så garden Saga (SGA) live på eToroX Exchange, med help are olika kryptopar – SGA/BTC, SGA/ETH och SGA/USDEX. Vi på Valutahandel gissar att flest kommer handla Sago mot Bitcoin eller Ethereum. Vad tror du?

   ECN mklaren NS Broker gr LIVE!ECN mäklaren NS Broker går LIVE!
  Torsdag, 27 februari 2020 18:15
  ECN-mäklaren NS Broker som redan har licens i Tyskland och Storbritannien, är det första stora bolaget som fått licens även på Malta. Jurisdiktionen som är mest känd för spel på nätet försöker nu etablera sig även som ett givet alternativ för firmor som sysslar med valutahandel och trading på nätet. NS Broker följer alla EU-regler och bör anses vara en väldigt trovärdig och spännande sajt att handla på. Prova själv idag!

   Valutahandel med svart eller vit bakgrund?Valutahandel med svart eller vit bakgrund?
  Fredag, 21 februari 2020 17:24
  Valutamäklaren Skilling har släppt en ny funktionalitet där du som trader kan välja om du vill ha en svart eller vit bakgrund. Skillnaden kan tyckas liten för vissa, medan andra valutahandlare har starka preferenser mot antingen vitt eller svart som bakgrundsfärg. Vilken är din favorit?

   Skilling slpper Spotwares cTrader Skilling släpper Spotwares cTrader
  Onsdag, 29 januari 2020 14:08
  Den skandinaviska online trading firman Skilling meddelar att de har integrerat Spotwares cTrader med deras egen handelsplattform, såg du får två olika plattformar i ett. På så vis slipper du hantera konton separat och får en bättre översikt av din valutahandel eller internationella aktiehandel.

   Skilling erhller FCA licens fr valutahandel med CFD'erSkilling erhåller FCA licens för valutahandel med CFD’er
  Fredag, 24 januari 2020 14:00
  Skilling meddelar att de erhållit FCA’s UK-filial tillstånd, vilket gör det möjligt för britter att handla valuta, aktier, råvaror och index med CFD’er, även efter Brexit som sker i månadsskiftet. Referensnummret för Financial Conduct Authority (FCA) är 810951 och både Cypern och Storbritannien har uppdatat sina register för att återspegla detta.

   Plus500's VD tjnar 57 miljoner per r.Plus500’s VD tjänar 57 miljoner per år.
  Fredag, 24 januari 2020 13:22
  Plus500’s VD, Asaf Elimelech, tjänar över 57 miljoner SEK per år och allt fler ifrågasätter ifall han är överbetald jämfört med kollegor i bolag med liknande storlek. För bolag med liknande börsvärde så är den genomsnittliga VD-lönen omkring 19 miljoner kronor per år. Under nuvarande VDn’s 3 år vid rodret för valutahandels-bolaget så har aktien gått upp 238%, vilket troligen är en viktig del av förklaringen.

   Skilling's huvudsponsor Fulham FC's mter Manchester CitySkilling’s huvudsponsor Fulham FC’s möter Manchester City
  Fredag, 24 januari 2020 10:39
  FA-cupen går mot sin fjärde omgång och det är kul att bolaget som Skilling sponsrar möter Manchester City på söndag den 26/1. Fulham är inne i en bra period med vinst över Aston Villa, Hull City och Middlesbrough på de sista fyra matcherna. Matchen börjar kl 13.00 (GMT) på söndag för alla intresserade.

   Dukascopy lgger till Litecoin CFD'er till deras utbudDukascopy lägger till Litecoin CFD’er till deras utbud
  Måndag, 20 januari 2020 12:46
  Den schweisiska valutahandelsfirman Ducascopy meddelar att de numera även ger möjlighet att handla med Litecoin CFD’er. Under inledningen av 2020 så räknas Litecoin som världens 7:e mest populära kryptovaluta. Den har ett totalt marknadsvärde på 35 miljarder kronor och handelsvolymen har varit över 28.6 miljarder SEK det senaste dygnet.

   Plus500 nr rshgsta p brsenPlus500 når årshögsta på börsen
  Tisdag, 14 januari 2020 23:27
  Plus500, en av Europas största firmor inom valutahandel och online trading, når idag årshögsta och nytt rekord för de senaste 6 månaderna. Under tisdagen den 14/1 2020 så stängde kursen på £949.60 per aktie. Plus500 har ett börsvärde på 1,03 miljarder pund och omsatte 713 750 aktier idag.

   Valutahandel med Swish: Skilling r frst ut!Valutahandel med Swish: Skilling är först ut!
  Måndag, 13 januari 2020 22:22
  7 miljoner svenskar får nu tillgång till valutahandel genom Swish. Först ut är som vanligt Skilling, det svenska online trading bolaget, som försöker förenkla för traders på alla möjliga sätt. Insättningar med Swish går normalt på någon sekund. Som alternativ hos Skilling finns även banköverföring, Trustly, Skrill, Neteller och kortbetalning.

   eToro slpper stable coins och kryptovalutor mot fiat!eToro släpper stable coins och kryptovalutor mot fiat!
  Onsdag, 4 december 2019 09:55
  eToroX släpper nu ett flertal Fiat och stable coins att handlas mot kryptovalutor. Några exempel inkluderar BTW-EOS, ETH-EOS, USD-EOS och JPY-EOS. Favoriten för Valutahandel.se är dock fortfarande Skilling, som anses vara den absolut mest trovärdiga aktören i Sverige.

   SEK p vg mot 11 kr per EURO.SEK på väg mot 11 kr per EURO.
  Onsdag, 9 oktober 2019 14:59
  Svag ekonomisk data har lagt ett ytterligare tryck på den svenska kronan, som har sjunkit till cirka 10,91 mot euron. Normalt så bjuder hösten på svaga månader för SEK, men fortsatt svag inflation och låg tillväxt kan pressa kronan ytterligare mot 11 kr de närmaste veckorna.

   Valutahandeln kar med 1.5 biljoner per dagValutahandeln ökar med 1.5 biljoner per dag
  Lördag, 28 september 2019 20:49
  Handel på valutamarknaden har nått $6.6 biljoner dollar per dag i April 2019, rapporterar BIS. Detta är en uppgång med 1.5 biljoner för valutahandel sedan undersökningen från BIS tre år tidigare. Framför allt handel med CFD’er och derivat är det som driver marknaden för närvarande, medan ren spothandel av valuta går tillbaka.

   Oljepriset kar nst mest ngonsin efter drone-attackOljepriset ökar näst mest någonsin efter drone-attack
  Måndag, 16 september 2019 01:44
  Olje-terminer är upp drygt 11% innan marknaden öppnar och spot marknaden för brent olja och crude olja öppnade drygt 20% upp, för att gå tillbaka till 11-13% ökning efter att ha hållit öppet några timmar. Anledningen är Saudi Arabien förlorar 5% av sin oljeproduktion i kanske flera veckor eller månader, efter drone-attacken från Yemen som ökar de geopolitiska riskerna.

   Coinbase frbereder std fr fler kryptovalutorCoinbase förbereder stöd för fler kryptovalutor
  Torsdag, 12 september 2019 23:00
  Kryptojätten Coinbase planerar att utöka sitt stöd för ytterligare 8 kryptovalutor. Som en del av en större expansion, är detta ett första steg på vägen för Coinbase att göra 90% av världens totala kryptomarknad exklusivt tillgänglig för sina kunder. Se Coinbase hemsida idag och upptäck hur enkelt det är att handla.

   Libertex blir ny partner fr Getafe CFLibertex blir ny partner för Getafe CF
  Torsdag, 12 september 2019 22:41
  Libertex som fick priset “Den bästa handelsapplikationen år 2018” har nu blivit sponsor för fotbollsklubben Getafe CF. Klubben kommer att bära Libertex namn på sin blåa uniform. Prova Libertex själv idag!

   Abra erbjuder nu kryptoindexhandel med BIT10Abra erbjuder nu kryptoindexhandel med BIT10
  Torsdag, 12 september 2019 20:37
  I samarbete med Bitwise Asset Management så kan Abra nu erbjuda handel med BIT10 index. Bitwise 10 följer priset på 10 kryptovalutor, vilka ombalanseras varje månad. Nu innefattar BIT10 följande kryptovalutor BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, EOS, XMR, XLM, DASH and ADA.

   eToroX slpper API trading programmet AlgoX PrimeeToroX släpper API trading programmet AlgoX Prime
  Onsdag, 11 september 2019 12:42
  eToroX släpper idag deras nya AlgoX Prime, ett API trading program för både privatpersoner och institutionella investerare som vill åt kryptomarknaden. AlgoX Prime har en rejäl likviditet, låga spreadar och skräddarsydda lösningar för institutionell trading av cryptotillgångar. För alla som vill bekanta sig med algoritmisk trading av kryptovalutor så kan
  eToroX’s nya funktioner vara passande!

   Riksbanken str fast vid att hja rntanRiksbanken står fast vid att höja räntan
  Torsdag, 5 september 2019 13:03
  Reporäntan är enligt Riksbankens uttalande idag kvar oförändrad på -0,25 %. De kommunicerar vidare att målsättningen kvarstår om att höja räntan i slutet av året eller i början av nästa år. Låga räntor i resten av världen samt ett försämrat stämningsläge innebär att de efter nästa höjning planerar att höja i en långsammare takt än i tidigare prognos.
  – Nästa penningpolitiska besked 24 oktober 2019.

   ForTrade - Seris trading och sylvassa marknadsanalyserForTrade – Seriös trading och sylvassa marknadsanalyser
  Onsdag, 4 september 2019 03:46
  Det brittiska pundet är under hård press till följd av kommande Brexit och premiärminister Boris Johnson’s oväntade begäran att hålla parlamentet stängt till mitten av oktober. Ta del av ForTrade´s utförliga dagliga analyser som noga granskar hur detta kan komma att påverka marknaden.

   EasyMarkets lanserar aktier med fast spreadEasyMarkets lanserar aktier med fast spread
  Tisdag, 3 september 2019 17:19
  Den internationella valutamäklaren EasyMarkets utökar utbudet. Idag lanserar de även köp av aktier, samt även blankning av aktier. Två unika funktioner är garanterad stop-loss, samt fast spread för alla aktiepar. Prova idag. Hur tror Du att marknaden kommer gå framöver?

   eToroX erbjuder nu Stellar eToroX erbjuder nu Stellar
  Tisdag, 3 september 2019 14:17
  eToroX strävar att öppna krytohandel för fler människor och därför erbjuder de nu Stellar Lumens (XLM). eToroX planerar att tillkännage ytterligare kryptobasvalutor inom de kommande månaderna och utöka sin ställning för att bli den främsta mäklaren för blockchain-relaterad handel och tokenisering.

   Blankningskungen Michael Burry senaste orosmolnBlankningskungen Michael Burry senaste orosmoln
  Tisdag, 3 september 2019 03:09
  Kungen av blankning som förutsåg bolånekrisen 2008, har flaggat för ett nytt orosmoln. Denna gången är Michael Burry kritisk till passiv investering. För många är lata och satsar på indexfonder och missar små bolag. De stora bolagen blir överprissatta och småbolagen går att få till reapris. Mer info här.

   Skilling lgger till 5 ytterligare kryptovalutorSkilling lägger till 5 ytterligare kryptovalutor
  Tisdag, 3 september 2019 02:34
  Online trading mäklaren Skilling utökar till synes kontinuerligt portföljen av instrument, som nu består utav 379 stycken alternativ. Senast är Dash, Monero, Iota, NEO och EOS. Sedan tidigare finns också de mest likvida och populära kryptovalutorna; Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin och Ripple.

   SpectroCoin: Utsett till marknadens bsta Bitcoin betalkortSpectroCoin: Utsett till marknadens bästa Bitcoin betalkort
  Måndag, 2 september 2019 04:11
  Nyligen utsågs SpectroCoins betalkort för Bitcoins till ett av de absolut vassaste och mest förmånliga på marknaden. Kortet erbjuder möjligheten att både handla direkt i butiker samt att göra uttag i vanliga bankomater. Konverteringen sker automatiskt och du kan snabbt och smidigt ta ut US-dollar, Euro och Brittiska Pund.

   ZuluTrade: Prognos fr omsttning fram till 2024ZuluTrade: Prognos för omsättning fram till 2024
  Onsdag, 28 augusti 2019 22:56
  En marknadsrapport för globala day trading mjukvaror är ute. I en omfattande analys av viktiga marknadssegment och undersegment, så är det tydligt att online trading och mjukvaror för att analysera trading växer rejält. Du kan även se trender, möjligheter, utmaningar och hur ZuluTrades tillväxt ser ut fram till 2024. Få en gratis provrapport här.

   Dukascopy: Analytikerns tankar om guldprisetDukascopy: Analytikerns tankar om guldpriset
  Onsdag, 28 augusti 2019 18:04
  Dukascopy råvaruanalytiker skriver att igår så nådde guld 1545 USD, bland de högsta på flera år. Teknisk analys indikerar dock att guldet fortsätter neråt för att testa 1534.95 nivån och kan även går under 1514-nivån, innan den vänder över 1555 igen. För alternativa råvarumäklare, gå hit.

   Bullion Vault gr trading med guld tillgngligt fr allaBullion Vault gör trading med guld tillgängligt för alla
  Tisdag, 27 augusti 2019 13:36
  Den brittiska framgångsraketen öppnar bakdörren för privata sparare till den exklusiva professionella marknaden för handel med rena guldtackor eller silver. Bolaget har ett tydligt koncept där kunderna tillsammans håller priserna på konkurrenskraftiga nivåer, vilket möjliggör en investering som tidigare varit utom räckhåll för privatpersoner. Nu är professionell guld trading möjligt för alla, till rekordlåga priser.

   Plus500's rapport fr Q1-Q2, 2019 r utePlus500’s rapport för Q1-Q2, 2019 är ute
  Tisdag, 20 augusti 2019 01:10
  Efter Plus500’s rapport för de första 6 månaderna 2019, så är vinsten i riktlinje med tidigare guidning. Nytt är att bolaget ger upp sin licens i Sydafrika för Plus500SA Pty Ltd, troligen på grund av hårdare reglering där. Slutligen meddelas att Plus500 återköper sina egna aktier för $50 miljoner samtidigt som medgrundaren Alon Gonen köpte för £3.3 miljoner, vilket fick aktien att rusa.

   Dukascopy vnder till vinstDukascopy vänder till vinst
  Söndag, 18 augusti 2019 18:04
  Dukascopy är ett börsnoterat bolag som erbjuder valutahandel, metaller, börshandlade fonder och index-produkter. Bolaget vände till vinst på 1.05 miljoner CHF under första halvåret 2019, efter att ha gått back perioden innan för första gången. Som ECN-mäklare är det svårare med marginalerna, men bolaget verka hoppfulla för framtiden.

   Konsumenters tilltro till ekonomin i Michigan USAKonsumenters tilltro till ekonomin i Michigan USA
  Fredag, 16 augusti 2019 10:00
  Siffror som påvisar konsumenters tilltro till ekonomin i Michigan, USA släpps idag fredag amerikansk tid.
  På engelska kallas detta Economic Sentiment Indicator (ESI), vilket är en ekonomisk indikator baserat på konsumenters tilltro. Så mycket som 75% av GDP drivs av konsumenters vilja att spendera pengar. Därför är inställningen till att spendera pengar hos gemene man en bra indikator på ett lands ekonomiska hälsa.

   Viktiga hndelser idag, torsdag som pverkar marknadenViktiga händelser idag, torsdag som påverkar marknaden
  Torsdag, 15 augusti 2019 10:06
  – Anställningssiffror i Australien
  – Arbetslöshetssiffror i Australien
  – Siffror för RSGG i USA (Retail Sales Control Group)
  – Data för USA gällande arbetslöshetssiffror, industri-produktionssiffror och försäljningssiffror

   Onsdagens viktiga hndelser som kan pverka marknadenOnsdagens viktiga händelser som kan påverka marknaden
  Onsdag, 14 augusti 2019 10:45
  – GDP-siffror från Tyskland (Gross Domestic Product)
  – Storbritannien släpper CPI siffror (Consumer Price Index)
  – EMU släpper sina GDP-siffror (European Monetary Union)
  – Vinst-rapporter från Cisco, Walmart, Nvidia (USA) samt JD.com och Alibaba (Kina)

   Cryptomklaren CEX slpper ONGCryptomäklaren CEX släpper ONG
  Tisdag, 13 augusti 2019 19:11
  CEX, en av våra favoriter bland kryptomäklarna, har släppt ytterligare två mynt: ONT och ONG. Båda är del utav ett projekt som kallas ONTology, vilka säger sig ha vissa fördelar med säkerheten jämfört med andra kryptovalutor. För närvarande så jobbar drygt 900 tekniska med att få igång projektet. Den officiella sidan finns på https://ont.io.

   Jeffrey Epstein dr i sin cellJeffrey Epstein dör i sin cell
  Lördag, 10 augusti 2019 15:34
  Jeffrey Epstein, en av Amerikas mest uppmärksammade investerare som väntade på en rättegång för att ha ofredat tonårsflickor, har dött, enligt flera nyhetskällor. I sin fängelsecell på nedre Manhattan så begick Epstein självmord, trots att han satt i en speciell cell för självmordsbenägna. Troligen så tittade hans övervakare bort då han tog sitt liv. Andra källor har dock indikerat att han blev attackerad av andra fångar den 23:e July, 2019.

   Ava snker spreaden fr kryptovalutorAva sänker spreaden för kryptovalutor
  Lördag, 10 augusti 2019 07:26
  Som vanligt så är AvaTrade en föregångarna när det kommer till spreads och trevliga nyheter för kunderna. I september förra året så sänktes spreaden med 50% och under sommaren 2019 så sänktes spreaden ytterligare 33%. Nu är AvaTrade riktigt konkurrenskraftiga för att handla med Bitcoin, Ether och Litecoin.

   AvaTrade Israel fr bterAvaTrade Israel får böter
  Fredag, 9 augusti 2019 17:43
  Valutamäklaren AvaTrade’s dotterbolag råkade ut för böter i Israel för första gången, men andra gången för bolagsgruppen på två år. Den lokala online trading firman i Israel som heter ATrade, fick drygt 154 000 USD i villkorade böter utav ISA efter att ha implicerat att en licens i Israel skulle skydda traders från att förlora pengar. De har därefter fått ändra sina marknadsföringstekniker. AvaTrade har inte fått några böter av CySEC som hanterar den Europeiska licensen sedan 2017.

   eToro, kungen av krypto, tar in Tezos ocks!eToro, kungen av krypto, tar in Tezos också!
  Torsdag, 8 augusti 2019 23:09
  Nu kan även världens 16:e största kryptovaluta utifrån marknadskapitalisering, Tezos, handlas hos eToro. I och med detta så behåller eToro tronen som kungen bland kryptomäklare, med hela 15 kryptovalutor att handla. Övriga kryptopar tillgängliga på eToro plattformen är bland annat Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Stellar (XLM), NEO, ZCash (ZEC) och Tron (TRX). Vilken är din favorit bland kryptovalutorna?

   SwissQuote vxer rejlt med elektronisk valutahandelSwissQuote växer rejält med elektronisk valutahandel
  Torsdag, 8 augusti 2019 21:10
  Swissquote, en av Schweiz mest ansedda firmor inom valutahandel, expanderar till nya marknader. De får en licens från MAS (Singapore) och rapporterar övertagande utav Internaxx Bank i Luxembourg. Samtidigt så visar senaste rapporten att SwissQuote växer med 38% för sina elektroniska valutahandelskonton. Bolaget håller idag 439.8 miljoner Schweizerfranc på sina kunders konton.

   JPY vnder: P vg att strkas igen?JPY vänder: På väg att stärkas igen?
  Torsdag, 8 augusti 2019 20:15
  JPY var uppe och nosade på 1.19 mot EUR idag, men har därefter stärkts. Så sent som i oktober 2018 låg den på 1.32 mot EUR. Många ser det som en safe heaven valuta tillsammans med CHF och den förstnämnda ligger nära 2-års bästa för närvarande. Många valutahandlare som är riskobenägna väljer att köpa yen för närvarande.

   Skilling fr 84 nya instrument att blankaSkilling får 84 nya instrument att blanka
  Torsdag, 8 augusti 2019 19:43
  Skilling släpper idag in 84 nya instrument för online trading i sin plattform, däribland Expedia, Yelp, Fedex Corp, Tiffany and Co samt Avis. Det är möjligt att både köpa eller blanka dessa aktier med hjälp av CFD-handel. Dags att blanka amerikanska aktier? Nu har du möjligheten hos Skilling. Kom igång från 500 kr.

   Svenska kronan tappar mot EURSvenska kronan tappar mot EUR
  Torsdag, 8 augusti 2019 17:27
  Svenska kronan har tappat rejält mot Euron den senaste tiden och står i dagsläget på 10.74 SEK per Euro.

   USA och Kina i handelskrigUSA och Kina i handelskrig
  Tisdag, 6 augusti 2019 11:42
  USA och Kina är för närvarande i en segdragen dispyt som har resulterat i ett handelskrig mellan länderna. Detta påverkar USD och kinesiska Yuan negativt. Kryptovalutan Bitcoin har däremot sett en kraftig uppgång. Det spekuleras i att många kineser som hindras av att handla med traditionella valutor, söker sig till Bitcoin för att skydda sig mot prisnedgången som Yuan hotas av.

   eToro blir sponsor fr American Racing KTMeToro blir sponsor för American Racing KTM
  Onsdag, 10 juli 2019 02:47
  Valutamäklare som var först med “copy trading”, eToro, har nyligen berättat om sitt senaste sponsorskap. Den lyckliga partnern är American Racing KTM, ett Moto2 lag som tävlar i den näst högsta ligan för motocykelracing. Laget som eToro stöttar har två kända förare, Iker Lecuona och Joe Roberts.

   SpectroCoin slpper Bitcoin till pengar serviceSpectroCoin släpper Bitcoin till pengar service
  Torsdag, 20 november 2014 19:59
  SpectroCoin sticker ut från mängden av cryptomäklare genom att erbjuda en tjänst för att konvertera Bitcoins till rena pengar. Tjänsten slöpps i november 2014 i 25 europeiska och Asiatiska länder, dock inte Sverige än.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved