fbpx

Greger från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Plus 500 för 19 minuter sedan.

» Prova Plus 500 du med.
76.4% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo

Här kommer korta breaking news och intressanta produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutahandel's nyhetsflash, du också!

   Fredag 5/3: En blankares marknad?Fredag 5/3: En blankares marknad?
  Fredag, 5 mars 2021 15:59
  Amerikanska tillväxtaktier får sig ytterligare en smäll under USA-handels öppning. Det pågår inbördes tävlan bland vem som kan pricka in de mest övervärderade aktierna i Amerika. På CNBC så tror Jim Cramer att aktierna kommer falla en bra bit innan de når botten, från nuvarande nivåer. Han fortsätter: “Människor vill inte tro att försäljningarna är riktiga”.


  Många populära aktier faller rejält, såsom Nio (-14%), Tesla (-8%), Plug Power (-5.6%) och Pinterest (-5%). Alla dessa aktier kan antingen köpas eller blankas med CFD'er hos Skilling, helt utan courtage och med noll ränta för lånekostnaden, trots att du får 5x hävstång. Det är en kampanj som är förlängd hela mars månad och traders kan numera även handla fraktioner av aktier (t. ex 1/5 Tesla eller Amazon). Prova köp eller blankning hos Skilling !

   Valutahandel med dollarn: nnu en ljus dag?Valutahandel med dollarn: Ännu en ljus dag?
  Torsdag, 4 mars 2021 10:52
  Dollarn inleder dagens med uppgång mot EUR, japanska yen (JPY), turkiska liran (TRY), svenska kronor (SEK), norska kronor (NOK), rubeln (RUB) och pundet (GBP). Är det ännu en riktigt ljus dag för trading med den i mångas tyckte lågt värderade dollarn? Du kan enkelt prova handla valuta genom svenska Skilling från 1000 kr. Testa själv idag!

   Valutahandel med USD/ZAR: Dollarn visar styrkaValutahandel med USD/ZAR: Dollarn visar styrka
  Onsdag, 3 mars 2021 19:23
  Idag så visar dollarn återigen styrka som en säker tillflyktsort och den stärks mot sydafrikanska rand (ZAR) med 0.8%. Samtidigt så går dollarn upp mot både Euron (EUR), pundet (GBP) japanska yen (JPY), turkiska liran (TRY), rubeln (RUB) och svenska kronor (SEK) för att nämna några. Mot mexikanska peson så stärks dollar hela 1.7% idag. Du kan med fördel handla dollar hos Skilling (omdöme), som är den ledande sajten för ändamålet i Sverige. Prova själv Skilling idag!

   Veckans 22 hetaste instrument p CapitalVeckans 22 hetaste instrument på Capital
  Onsdag, 3 mars 2021 13:40
  Valutahandel.se har idag fått en lista på veckans hetaste instrument från Capital (recension), den internationella valuta- och online trading sajten som finns på 30 språk, även svenska. När det kommer till valutahandel så har mest intresse och trading skett i följande valutapar den senaste veckan: GBP/USD, USD/JPY, EUR/USD, EUR/GBP och USD/CAD. Flera av dessa valutor är nära en vändpunkt och det är troligen därför som intresset är extra stort just nu.


  När det kommer till aktier så är GameStop CFD'er, tillsammans med AMC-aktien som CFD två av de mest handlade. Dessutom så är Tesla som vanligt ett populärt instrument, som sett både upp och nedgångar på slutet. Ett av veckans stora fall har kommit för Amigo Holdings PLC (-9.2% idag), som också går att handla hos Capital på svenska. Vidare så fortsätter Rolls-Royce uppåt idag med över 2%, vilket fått in ännu fler nya CFD- och aktieägare. En av anledningarna till intresset i Rolls-Royce tycks vara att flera i styrelsen köpt flera poster de sista dagarna, tillsammans med att resemarknaden förväntas förbättras rejält under andra halvan av 2021.


  När det kommer till vad som kan handlas hos våra råvarumäklare så är intresset återigen högt för trading med guld. Dessutom så det allt fler som går lång i olja – både crude olja och brent olja. De andra populära råvarorna denna vecka hos Capital är naturgas, koppar och platinum.


  För kryptovalutorna så tittar folk framför allt på Bitcoin och Ethereum, som både går upp rejält idag. Dessutom så är DOGE/USD (dodgecoin mot USD) samt XRP/EUR, XLM/USD och ADA/USD extra populära de sista dagarna. Du vet väl att Capital har marknadens kanske främsta mobil app? Du kan handla direkt från iOS eller från Android mobiler genom marknadens kanske främsta gränssnitt med flest inställningsmöjligheter. Du kan bland annat välja flexibel hävstång hos Capital och själv ställa in ifall du vill ha hävstång eller inte. Prova själv trading hos Capital, med gratis registrering idag.

   Positivt momentum tillbaka: BTC, Guld, Krypto & NOK upptPositivt momentum tillbaka: BTC, Guld, Krypto & NOK uppåt
  Måndag, 1 mars 2021 14:07
  Innan öppning i USA så är både S&P 500, DJI och Nasdaq upp drygt 1%. Kryptovalutor som ETH och BTC har fått en vändning och handlas upp 8% respektive 6.5%. Tips: Vi har nu uppdaterat recensionerna för både valutamäklare och kryptomäklare för att tydligare visa vilka instrument som finns hos respektive mäklare.


  Både WTI och BRENT är upp idag, med 1.2 respektive 1.45%.


  Trading med guld var upp drygt 1% i den asiatiska handeln, där den ofta är populär, för att sedan falla tillbaka till 0.25% uppgång. Guldet har därmed testade stödet runt 1730 och kan antingen bryta neråt eller gå upp rejält, men den dagliga RSI-nivån pekar på att det är köpläge för guld då den räknas som översålt.


  Valutahandeln då? Turkiska liran stärks rejält mot både EUR och USD, medan Norska kronan har en riktigt bra dag i svallvågorna av stigande oljepriser. Sugen på trading med NOK? Prova då Skilling, som har störst utbud för NOK, snabbast avslut och mest transparent plattform.

   Guldet droppar 2.6%: verslt enligt RSIGuldet droppar 2.6%: Översålt enligt RSI
  Fredag, 26 februari 2021 18:13
  Alla RSI älskare vet att man med dagsgrafer kan se tydliga trender på när ett instrument är överköpt eller underköpt. Idag så visar RSI 29 för guldet, som har gått ner 2.6% under dagen, dvs rört sig avsevärt mer än Bitcoin som är ner 0.2% idag. Kanske det är dags att köpa guld? De tre bästa sidorna för guld trading är onekligen Skilling som är helsvenskt, Capital som har gigantiskt utbud och AvaTrade som har risk-skydd som innebär en försäkring så man inte drabbas av förluster på upp till en dag.

   NIO och Tesla upp, First Solar vnder ocks upp i USANIO och Tesla upp, First Solar vänder också upp i USA
  Fredag, 26 februari 2021 15:39
  NIO går upp drygt 1% i öppningen, efter en rejält nedgång igår. Även Tesla öppnar upp 3% då många passar på att handla efter gårdagens nedgång. First Solar var ner över 1.5% i öppningen och testar en botten runt 80 nivån, men tycks ha vänts efter 10 minuters handel till plus. För 4 veckor sedan så stod aktien i 108 USD och idag så indikeras översåld enligt RSI. Du kan själv handla alla dessa aktier som CFD'er och många därtill på Skilling, som har en kampanj för sista dagen idag. Öppna ett riskfritt konto idag!

   Efter nedgng kommer vndning?Efter nedgång kommer vändning?
  Fredag, 26 februari 2021 13:48
  Efter en 8% nedgång för Tesla igår, så är det många som börjar tror på en betydande vändning. En av dem är Cathie Wood från Ark Invest, som tankat på rejält med Tesla. All aktiehandel med CFD'er, både svenska och internationella aktier, ger idag noll avgifter och noll courtage, när de handlas genom Skilling.


  Ett instrument som steg 23% igår är VIX Index (volatilitetsindex) som med fördel kan handlas genom IG.


  En av aktierna som gick upp mest igår är GameStop, som steg med 18.5% igår och handlas 11% upp i förhanden. Börsen i USA öppnar klockan 15:30 och du kan med fördel registrera dig hos populära Skilling (recension). Ta dig modet att öppna ett Skilling konto helt gratis idag! Gälllande valutahandel så är dollarn är på gång och handlas för 1.212. Samtidigt är USD upp drygt 1.5% mot turkiska liran.

   Blankningsviljan kar: Nio, Tesla, Uber faller. USD sticker Blankningsviljan ökar: Nio, Tesla, Uber faller. USD sticker
  Torsdag, 25 februari 2021 17:26
  Riskaptiten har minskat och viljan att blanka Amerikanska bolag är tillbaka igen. Förr i tiden så kunde bara stora investerare tjäna stora pengar på börsnedgångar, men med modern CFD-blankning så är det möjligt för alla att även få möjlighet att profitera på börsnedgångar. Ja, det är möjligt från 1000 kr för dig också, att kunna kombinera köpa med blankningar. Läs mer om blankning här.


  Tesla är ner drygt 4%, efter en uppgång igår. Uber tappar 3.3% och Nio går ner drygt 5% i eftermiddagshandeln. Dagens kampanj gäller aktiehandel och ger noll avgifter och noll courtage vid köp eller blankning av amerikanska aktier. Missa inte dagens kampanj!


  På valutahandelsfronten så är det framgång för EUR och USD mot turkiska liran, med avsevärda uppgångar. Dagens raket är annars USD/ZAR, som sticker i takt med att riskaptiten avtar. Efter en rejäl nedgång, så är USD på väg tillbaka igen och stärks alltså 2.5% mot ZAR, 0.4% mot JPY. Men Euron går ännu starkare och är upp 0.5% mot USD. Du kan själv öppna konto hos Skilling och handla med valuta på ett roligt, enkelt och spännande sätt.

   Fortsatt hg volatilitet: Stora mjligheter & riskerFortsatt hög volatilitet: Stora möjligheter & risker
  Onsdag, 24 februari 2021 18:05
  Många instrument fortsätter att pendla rejält. Nio aktien var ner drygt 2% för att under eftermiddagen gå upp 5%. Troligen har blankare gått in i aktien under den tidiga handeln, men inte orkat hålla ut mot den stora skaran elbilsälskare.

  Brent oljan är upp 3.3% och WTI oljan 3.5%, vilket fått många värdeaktier inom oljesektorn såsom Schlumberger och BP att fortsätta stigningen. Tesla har också vänt efter en initial nedgång på 12% igår, så är aktien upp 5% idag. Mest uppgång är det dock för Air BNB som är upp 9.5%. Du kan handla aktier med 5x hävstång hos Skilling med 50% spread-rabatt och inga avgifter, under hela februari. Passa på idag!


  För valutahandeln så utmärker sig EUR/TRY och USD/TRY, som både är upp över 1% mot turkiska liran. Den norska kronan avancerar mot SEK med drygt 1% idag. En annan råvaruvaluta som sticker är kanadensiska dollar, som går upp 1.1% mot JPY och 0.7% mot schweiziska franc (CHF). Läs vår artikel om vad man ska tänka på vid handel med oljevalutor för att få lite mer insikt i rörelserna. Slutligen bör det noteras att Nya Zeeland som haft ett bra kvartal, resulterar i att kiwi dollarn går upp 1% mot USD. Prova själv att skapa ett demokonto för att upptäcka trading med valuta hos Skilling, den svenska favoriten som är tydlig och enkel att handla hos.

   Dramatisk dag efter USA-brsens ppningDramatisk dag efter USA-börsens öppning
  Tisdag, 23 februari 2021 16:01
  Många amerikanska tech relaterade aktier har fallit hejdlöst på Nasdaq vid öppningen. Bland annat Tesla var ner över 12%. för att sedan vända tillbaka till -4%. För Nio aktien så var det drygt 12% ner innan den vände tillbaka till -7%. First Solar var ner 9% och handlades för 78 USD per aktie, innan den vände till $84 vilket var omkring gårdagens stängningskurs.


  Den enorma volatiliteten kan nog fortsätta ytterligare under veckan och risken är extra hög, men samtidigt så finns det väldigt stora möjligheter att göra klipp, både på köpsidan och blankningsdelen. Vad handlar du idag? Prova med Skilling som har 100% courtage fritt och 0 avgifter under hela februari, 2021. Du kan registrera för kampanjen här!

   Ethereum & Bitcoin i fritt fall: Mjlighet eller risk?Ethereum & Bitcoin i fritt fall: Möjlighet eller risk?
  Tisdag, 23 februari 2021 11:59
  Hittills idag så har Ethereum ner över 20% (till €1210 i skrivande stund), medan Bitcoin är ner knappt 15% och handlas för €38 850. Medan Yellen utfärdar en varning att Bitcoin är extremt ineffektiv som betalningsmetod, så har även Elon Musk's tweet om ett högt pris för Bitcoin troligen skrämt iväg en del investerare. Det ser ut som vi är på väg in i en period med extremt volatilitet för kryptovalutor, så det gäller att vara försiktig nu. Med enorma möjligheter för blankare och köpare, så kommer också enorma risker. Bara en knäppis missar möjligheterna med krypto, som eToro (recension) brukar uttrycka det. Du kan själv tradea Bitcoin hos skandinaviska Skilling – med 50% spread rabatt denna vecka. Alternativt, upptäck användarvänliga Capital som bjuder på ett riskfritt demokonto för att testa.

   Olja & oljeaktier dominerar handeln efter raketattackOlja & oljeaktier dominerar handeln efter raketattack
  Måndag, 22 februari 2021 21:19
  Reuters rapporterar att ett flertal raketer har attackerade Baghdad's gröna zon på måndagen, men inga döda har rapporterats än. Säkerhetstjänstemän säger att USA:s ambassad var måltavlan. President Biden har ännu inte kommenterat händelsen, men möjligtvis så kan risken för ett avtal mellan USA och Iran minska efter raketattackerna. Medan Nasdaq är ner drygt 2% så går Uber ner 5% och Tesla sjunker över 6%. Vinnare är instrument såsom brent oljan, vilken är upp 4% för att nästan nosa på $65-nivån och WTI oljan går upp hela 4.6% i skrivande stund.


  Samtidigt så är ProShares Ultra Bloomberg Crude Oil som kan handlas hos Skilling och bygger på oljeterminer för maj, juni och december 2021 upp hela 8.1% idag. Oljeaktier såsom Haliburton (upp 6.8%), BP (4.1%) och Royal Dutch Shell (3.2%) går också upp stadigt. Både guld (+1.3%) och silver (+2.8%) visar framfötterna och även Euron blir starkare mot USD (0.3%), 0.4% starkare mot SEK samt hela 1.25% mot TRY. Sugen på trading? Prova själv Skilling med en fantastisk tillfällig kampanj!

   Elon Musk varnar fr ganska hgt pris p BTCElon Musk varnar för ganska högt pris på BTC
  Söndag, 21 februari 2021 11:51
  Elon Musk har nämnt att Bitcoin priset är ganska högt, efter att Bitcoins marknadsvärde översteg 1 biljon amerikanska dollar. Idag så handlas BTC för omkring 57 000 USD.


  Men vad innebär då ett “ganska högtrealtidspris för Bitcoin och varför köpte då Tesla för 1.5 miljarder dollar nyligen? Är det ett extremt högt pris på den spekulativa tillgången som krävs för att Elon själv ska sälja och vad innebär det, över 100 000 usd per Bitcoin? När kommer de stora blankarna in?


  Frågorna är många och volatiliteten samt risken är betydande. Samtidigt så är det svårt att inte bli sugen att handla en tillgång som gått upp i värde med 1000-tals procent per år. Kolla in några analytikers prisutsikter för Bitcoin som Valutahandel nyss sammanställde. Är du sugen på att sitta och behålla? Kolla då in crypto exchanges och online wallets för inspiration.


  Vill du hellre tradea Bitcoin med flexibel hävstång, eller helt utan någon hävstång, då är det Capital (recension) som du bör kolla in. Testa själv ett riskfritt demokonto hos Capital idag, för att känna hur det är att handla.

   Bitcoin p $57 000 & Ethereum p $2000Bitcoin på $57 000 & Ethereum på $2000
  Lördag, 20 februari 2021 20:09
  Eftersom folk endast kan handla krypto på helger, så är det relativt hög aktivitet då. Samtidigt så är det en uppåtgående trend och många vill inte missa tåget och passar på att handla på helgen, när allt annat är stängt. Det är kanske därför som Bitcoin (BTC) uppvisar nya rekordnivåer och handlas för strax över $57 000 idag. Samtidigt är Ethereum (ETH) också riktigt hett, eftersom version 2 av ETH börjar rullas ut, vilket snabbar på transaktionshastigheten. Eftersom 82% av alla nya kryptolanseringar (ICO's) använder Ethereum, så är det en fortsatt väldigt het krypto. Nu finns ETH även som futures (terminer) hos Poloniex.
  Helgens tips: Du kan handla kryptovaluta med Skilling, köpa eller blanka, riktigt fördelaktigt. Just nu så är det 50% rabatt på spreaden. Prova själv nu! (Gäller endast februari månad, 2021)

   Grdagens frlorare, dagens vinnare. Aktier & krypto uppGårdagens förlorare, dagens vinnare. Aktier & krypto upp
  Fredag, 19 februari 2021 17:39
  Ifall så föll en aktie som PlugPower drygt 9% men går istället upp 12% idag. Samma sak gäller för First Solar, som tappade 5% igår men går upp 2% idag. Den omtalade elbilstillverkaren Nio föll också drygt 5% igår, men är upp 1.6% idag. Det mesta på aktiefronten ser grönt ut idag och du kan passa på att ta del av Skilling's tidsbegränsade februari kampanj, som innebär 0% avgifter och 0% courtage vid för alla Europeiska och Amerikanska aktie-CFD'er med hävstång. Prova själv Skilling nu!


  För kryptovalutorna så är Bitcoin upp 3.6%, trots att Janet Yellen varnat för reglering i USA och vissa sektorer med hög värdering. Men hon säger samtidigt att högre aktievärderingar är förståeligt med tanke på den gynnsamma penningpolitiken från FED.


  Skillnaderna över Bitcoin's prisutsikter skiljer sig kraftigt åt, med rapporten från NYU Stern professorn Nouriel Roubini (Twitter profil) är tydlig. Han menar att Bitcoin inte är en hedge mot risk, då Bitcoin ofta faller ännu mer än börsen och har ganska stor korrelation med amerikanska börsen. När aktiemarknaden gick ner i mars, så tappade Bitcoin 50%. Värderingen för Bitcoin är samtidigt orimlig och det är inte ett skydd mot inflation eller ökade stimulanser. Då skulle också priset för guld gått upp 1000%, men faktum är att guldpriset är långt ifrån ATH.


  Faktum är att guldet har gått neråt de sista månaderna. Det är nästan så man blir lite sugen att titta närmare på guld trading, eftersom volatiliteten är relativt låg jämfört med Bitcoin. Just nu: Hela 50% lägre spread för handel med krypto på Skilling. Detta unika & gynnsamma erbjudande gäller februari ut. Du kan både köpa eller blanka vilken kryptovaluta du önskar.

   Rejl nedgng fr aktier: Blanka med noll avgifterRejäl nedgång för aktier: Blanka med noll avgifter
  Torsdag, 18 februari 2021 16:59
  Dagen öppnar rejält rött i USA och aktier såsom Uber (-3.2%), Tesla (-1.6%), First Solar (-5%), Nio (-4%) och GoPro -5%, för att nämna några. Några av dagens vinnare är mer stabila bolag, såsom Kraft Heinz (+4.7%) och Western Digital (+2%).


  Är du redo för en turbulent dag eller vecka? Då går det utmärkt att handla aktie-CFD'er, både köpa eller blanka, med noll avgifter. Detta är en unik och tillfällig kampanj från Skilling som varar under hela februari.

   Dagens raketer infr USA-ppningenDagens raketer inför USA-öppningen
  Onsdag, 17 februari 2021 14:21
  Dollarn fortsätter stärkas och USD/ZAR som vi skrev om igår är upp ytterligare 0.8% idag. Bloomberg har också en artikel om sydafrikanska rand (ZAR) och meddelar att valutan fyller 60 år. Även mot Euron så stärks dollarn och EUR/USD handlas för 1.206 för närvarande. Du kan med fördel handla både EUR, USD och ZAR hos exceptionella Capital.


  Bitcoin är uppe på nytt All Time High (ATH) efter en uppgång på 5.8% i skrivande stund och handlas för omkring $51400.


  Även bland oljan är det en fin uppgång idag och brent oljan går upp 1% medan WTI är upp 0.8%. Både silver och guld faller lite och kanske är det köpläge för dessa två snart?

   Strkt USD, Bitcoin vnder & aktier helt utan kommissionStärkt USD, Bitcoin vänder & aktier helt utan kommission
  Tisdag, 16 februari 2021 21:08
  USD/ZAR har gått från 20-nivån för lite över ett år sedan, till 14.59 som lägst i år. En rejäl nedgång, som idag får en första rejäl vändning, då USD/ZAR går upp 1.15% för att handlas omkring 14.95. Är det början på en rejäl uppgång, eller är USD på väg ner ytterligare efter alla stimulanser?


  Bitcoin har idag varit och nosat på 50k nivån, för att sedan falla tillbaka till 48k nivån. Men var bär det av härnäst? Kolla in vår lista över Bitcoin analytiker som förutspår priserna det närmaste året. Idag kom en post ut om Poloniex, en legendarisk kryptosajt som kan användas på flera olika sätt: för att växla till sig krypto från kronor eller euro, för att växla mellan kryptovalutor, för att handla med terminer eller för att handla med eller utan hävstång. Prova själv Poloniex idag!


  Sista två veckorna med aktie CFD-handel utan kommission & ränteavgifter: Vi på Valutahandel.se vill samtidigt passa på att tipsa om kampanjen hos Skilling. Du kan handla drygt 700 aktier från 10 länder, såsom Activision Blizzard, Tripadvisor, First Solar, Tesla, Amazon, Tilray, Alibaba eller elbilstillverkaren NIO med 5x hävstång som aktie-CFD – helt utan avgifter eller kommission. Passa på och prova Skilling med noll avgifter – så länge det varar.

   TRY testar motstnd, oljan strks ytterligareTRY testar motstånd, oljan stärks ytterligare
  Måndag, 15 februari 2021 21:02
  Av valutorna så är det bland annat USD/TRY som testar motstånd, efter USD försvagats 1% mot turkiska liran. Dollarn försvagas även mot ZAR, och USD/ZAR fallet med drygt 0.6% idag. NOK blir samtidigt 0.67% starkare mot SEK. Sugen på valutahandel? Prova med Skilling idag!

  Oljan fortsätter upp ännu en dag och tycks ha ordentligt med köpare från Kina, som ökar efterfrågan och priset. Medan brent oljan är upp 0.94% för dagen, så är WTI olja upp 0.9% idag. Sedan februaris början så har brent gått från $54 till $62, medan WTI gått från 52 till 60. Silver är upp 0.87%, medan guld är ner 0.32%.

   Uber stabil & moderata svngningar i valutahandelnUber stabil & moderata svängningar i valutahandeln
  Torsdag, 11 februari 2021 16:08
  Uber droppade över 3% vid öppningen i USA efter besvikelse över Q4 rapporten 2020, som släpptes efter stängning igår. Men i den inledande har återhämtat sig till -0.3% i skrivande stund.


  Råvarorna olja och silver fortsätter samtidigt uppåt. Dagens valutahandel gestaltas av moderata svängningar. EUR/USD stiger 0.17% och handlas runt 1.22, trots att Aberdeen Standard skriver att Euron troligen kommer falla till 1.17. Du kan med fördel handla EUR/USD hos en sajt som finns på svenska: Capital.

   Skilling:0% kommission, 0 rnta vid aktiehandel med hvstngSkilling:0% kommission, 0 ränta vid aktiehandel med hävstång
  Tisdag, 9 februari 2021 17:33
  Skilling har precis släppt en kampanj för februari 2021 – som innebär 0% kommission och 0% räntekostnad vid aktiehandel med hävstång genom CFD'er.


  Detta sker efter att 700 aktier nu finns tillgängligt utan courtage och andra avgifter. Det går att handla blue-chip aktier från Nasdaq såsom Tesla, Amazon, Facebook, Apple, Alphabet (Google) och NIO, eller mindre aktier såsom Hertz, Tilray eller Expedia eller aktieindex.


  Upplev problemfri samt okomplicerad trading på Skillings intuitiva och användarvänliga webbplats. Du kommer uppleva extremt snabbt orderutförande och oföränderliga handelsvillor. Prova själv Skilling nu!

   Tesla gr in med 12,6 miljarder i BTCTesla går in med 12,6 miljarder i BTC
  Måndag, 8 februari 2021 14:39
  SEC i USA har rapporterat att Tesla köpt otroliga mänger Bitcoin – för hela $1.5 miljarder (12.6 miljarder SEK).Anledningen till köpet av BTC för sådana enorma summor säger vara: “flexibilitet för att ytterligare diversifiera och maximera avkastningen på våra kontanter.”, enligt SEC arkiveringen.


  Kort efter nyheten som nyss kom ut, så har Bitcoin gått upp 14%. Flertalet kryptoexperter tror säkert att detta kommer ge en avsevärd ökning i Bitcoin priset de närmaste dagarna. Prova själv trading med Bitcoin hos Skilling!

  Ps. Har du problem med insättning, så kan både SwissBorg, Capital eller läs artikeln om blockerad av din bank ifall du har de problemet.

   Rvaror vnder upp, dollarn faller mot nstan alla valutorRåvaror vänder upp, dollarn faller mot nästan alla valutor
  Fredag, 5 februari 2021 20:32
  Guldpriset är upp drygt 1% idag, medan silverpriset sticker hela 2.25%. Silver mot USD handlas för närvarande omkring 26.92. Sugen på råvaror? Prova trading med heta råvaror idag.


  Den turkiska liran fortsätter att glädja carry traders, som förutom en daglig ränteintäkt på ungefär 29 kr (vid en insats på 20 000 enheter, 1660 EUR), även gjort TRY 1% starkare mot USD under fredagen. Denna innebär en vinst på drygt 3000 kr + ränteintäkten på 29 kr.


  Samtidigt så har EUR/USD vänt uppåt och detta valutapar sticker idag 0.65% för att handlas omkring 1.2041. Även oljan fortsätter upp med 0.92% för WTI och 0.82% för brent oljan. Tillväxtmarknadsvalutan ZAR blir även den drygt 1% starkare mot dollarn idag, som faller på bred front. Av de skandinaviska valutorna så försvagas USD/NOK med 1.2%, dvs norska kronan blir avsevärt starkare mot dollarn, men endast 0.35% starkare mot svenska kronan. Sugen på kvälls-trading? Prova ett gratis demokonto hos Skilling, helt riskfritt, för att öva och lära dig mer.

   Guld & silver tappar: Ner ver 2%Guld & silver tappar: Ner över 2%
  Torsdag, 4 februari 2021 21:55
  Silver är ner drygt 2% idag, efter en tillbakagång från Reddit haussarna. Guld är ner ännu med och handlas för omkring $1794 per ounce (-2.15%).


  Guldet handlas samtidigt på RSI 34, dvs. ligger väldigt nära översålda nivåer när man kollar på dagsgrafen. Kanske en vändning är på väg snart, eller tror du snarare att guldet ska falla ännu mer? Oavsett vad så kan guld med fördel handlas till låg spread och med blixtsnabba avslut hos Skilling (recension). Passa på att prova själv idag!

   Ethereum r live p Vaultoro: Byt mot rvaror?Ethereum är live på Vaultoro: Byt mot råvaror?
  Onsdag, 3 februari 2021 19:12
  Medan Ethereum står på högsta kursen och kanske snart är på väg att vända neråt igen, så passar vissa investerare på att växla ETH mot guld, som tycks vara är en relativt översåld råvara enligt RSI (14 dagars). En viktig faktor, oavsett vad man har i portföljen, är att diversifiera. Handel med guld brukar också anses som ett bra skydd mot inflation. En unik diversifiering är möjlig med Vaultoro.


  Nu kan du handla Ethereum som har fysiskt allokerat guld och silver, med fler råvaror på ingång. Detta låter investerare hedga risken mot ETH 2.0 utrullningen. Prova själv handla med Vaultoro idag!

   Ethereum nr hgsta priset ngonsinEthereum når högsta priset någonsin
  Onsdag, 3 februari 2021 12:42
  Alla som läst Valutahandel's artikel om den enorma potentialen för Ethereum 2.0, är nog glada (ifall Du äger lite) när den för närvarande andra mest handlade kryptovalutan når nytt ATH (All Time High). Överföringshastigheten för ETH 2.0 ska bli åtminstone 6400% snabbare – så vi talar om en rejäl hastighetsökning. Det sägs att transaktionshastighet blir ungefär densamma som VISA och Mastercard och eftersom detta är största problemet för ETH tillväxt idag, så blir vi inte förvånade om priset sticker lite extra när fler börjar inse detta, börjar handla ETH och ser till att priset går upp ännu mer.  I skrivande stund så ligger Ethereum's realtidskurs på 1560 USD, en uppgång på drygt 9% sedan igår. Under 2021 så blir vi dock inte förvånade om Ethereum tar över, som den kryptovaluta https://www.valutahandel.se/kryptovalutor/ med högst daglig volym. För närvarande släpps 100-tals nya kryptovalutor per månad och 70% av dessa baseras i dagsläget på ETH.  Med 50% lägre spread, så är det många som börjat med Ethereum trading hos Skilling (recension) på slutet. En annan sajt med ännu fler kryptovalutor är Capital, som också finns på svenska. Ifall du vill ha flexibel hävstång vid trading, så är eToro ditt bästa val.  För att lagra och behålla en kryptovaluta under en längre tid, så är Binance eller CEX två OK alternativ.

   Mnadens hit inom valutahandel: Pundet stickerMånadens hit inom valutahandel: Pundet sticker
  Tisdag, 2 februari 2021 12:42
  Efter att Storbritannien har tagit ledningen i snabbast vaccinering, så har pundet också stärkts avsevärt de sista 30 dagarna.  Inom Europa, så är Storbritannien överlägsen alla EU-länder med Covid-vaccineringen skriver BBC. 14.2% av befolkningen har redan fått vaccin mot corona i England, Wales och Skottland. Motsvarande siffra för Italien är 3.2% av befolkningen, medan 2.8% fått vaccin i Tyskland. En liten skräll är att Serbien har näst snabbast utrullning i Europa, 4.6%, tack vare vaccin från Kina rapporterar EuroNews.  GBP/SEK är idag upp 0.28% och brittiska pund har gått upp 6 dagar i rad mot kronan, efter att ha brutit den nedåtgående trenden för en vecka sedan. RSI ligger för närvarande på 68, vilket indikerar att vi kan vara nära överköpt nivåer. Mot EUR så har EUR/GBP gått från 0.92 i början av året, till 0.88 i skrivande stund. Mot dollarn, så har GBP stärkts sedan i slutet av september 2020, då den låg på 1.27 USD per GBP. Idag så ligger GBP/USD på 1.367. Storslagen valutahandel med pundet finns på Capital's hemsida.  För silver, så har RSI (som förklaras här) återigen prickat toppen på den dagliga grafen och intresset för råvarumäklare ökar, speciellt efter att de numera välkända Reddit användarna bestämt – “till månen” för silver.


  Igår så gick XAU upp 10% och silver nådde 71-nivån på RSI, vilket indikerar överköpt. Idag så har silver fallit tillbaka nästan 6% innan öppning i USA och guld/silver ration har justerats lite igen. Kanske det snart är köpläge för att handla silver hemifrån igen? Eller ska vi ner mot 24-nivån först? Den historiska utveckling för silver (60+ år) har diskuterats på Valutahandel förr och likaså samtida analyser om vart silverpriserna kan vara på väg. Har du bildat dig en uppfattning än? Du kan handla silver, både köpa och blanka med CFD'er, efter en 20-sekunders registrering på Skilling.

   Kinas RMB p vg att verta USD vid olje tradingKinas RMB på väg att överta USD vid olje trading
  Måndag, 1 februari 2021 20:31
  Trodde du att olje trading endast skedde i USD? Tänk igen. Från 2019 till 2020 så ökade handeln med olja på Shanghai International Energy Exchange (INE) med hela 400%. Detta innebär en avsevärt högre användning av Kinas valuta, Renminbi eller CNY, vid världens oljehandel. Peking försöker utmana dollarns dominans och när det kommer till handel med olja så är landet redan på god väg.  Priset på olja har idag nått 56.4 för brent olja (+2.83%) och 53.6 för WTI olja (+3%). Med en förväntad tillväxt på 8.23% av IMF under 2021, så kan Kina tänkas importera ännu mer olja än innan. 2020 var ett rekordår trots Covid-19, då 542 miljoner ton crude olja importerades, upp 7% från 2019. För närvarande tycks många kineser vara positiva till råvaran och ser olje trading ses ofta som ett sätt att tjäna pengar bland privatpersoner. Vad tror du själv om oljan? Du kan både köpa eller blanka olja efter du registrerat dig hos Skilling. Du kan handla olja på nätet fram till kl 21.00. Därefter öppnar handeln igen vid 23.00.

   Silver p vg att n $30, oljan upp 2% & TRY stickerSilver på väg att nå $30, oljan upp 2% & TRY sticker
  Måndag, 1 februari 2021 16:02
  Råvarorna är verkligen på gång idag och allt fler traders kollar in råvarumäklarna på Valutahandel.se.


  Medan brent oljan är upp 1.05%, så är guld upp knappt 1% och silver hela 9% efter att Reddit gänget skrivit “to the moon” för silver. Du kan själv handla silver efter en snabb registrering hos Skilling (under 30 sekunder normalt).  Den största rörelsen idag för valutahandeln, sker med turkiska lira. EUR/TRY är ner 2.24% medan USD/TRY är ner 1.9%. Du kan handla TRY hos Capital (recension) till fördelaktiga kurser. Prova själv Capital på svenska nu!

   Reddit anvndare siktar p 4000% uppgng fr silverReddit användare siktar på 4000% uppgång för silver
  Måndag, 1 februari 2021 00:49
  Efter en 1884% uppgång för GameStop, så är det dags för nästa “byte”. Denna gången så hoppas Reddit användarna på en 4000% uppgång för silver. Kommer de lyckas, kan man ju undra? 40x ökning låter rätt galet, med tanke på att GameStop investerare på en månad drygt 18 dubblat pengarna.


  Natten inleddes direkt med uppgång på 7% när Tokyo börsen öppnade, så det är fortfarande mycket kvar innan 1000% uppgången har nåtts, men USA-börsen är ju stängt fram till 15:30 den 1e februari. Robert Higgins, VD för Argent Asset Group i USA, säger att kunder ringt honom under hela söndagen, desperata att handla silver. Kolla in vår topplista över de bästa råvarumäklarna för att handla silver & guld.

  Är Du sugen på trading med silver? Genom Skilling så får du 5x hävstång vid handel med silver. Du kan börja handla silver från 1000 kr. Prova handla silver med Skilling nu!

   Slj- eller kplge fr Ethereum infr version 2.0?Sälj- eller köpläge för Ethereum inför version 2.0?
  Söndag, 31 januari 2021 20:48
  Eftersom helger endast innebär trading med kryptovalutor, så tar vi idag upp det kanske mest spännande alternativet som vissa experter säger har mest uppsida. Valutahandel.se har djupgrävt och hittat prisutsikter för Ethereum från 7 experter.  Du kan också lära dig om 5 stora händelser som på allvar kan få folk att börja tala mer om ETH i år: Snabbare ökning av tradingvolymer än Bitcoin, lansering på den största marknadsplatsen i världen för derivat, en ökning i hastighet på minst 6400% för ETH 2.0 (som släpps i år) och ökade stimulanser som kan ge folk anledning att hitta en trovärdig och långsiktig kryptovaluta med bättre hastighet och framtidsplaner än Bitcoin.  Medan den mest positiva analytikern (David Grinder) tror på ett ETH-pris av $10 500, så tror den mest negativa (Mike McGlone) på 600 dollar i slutet av året. Spannet är med andra ord stort, men de flesta är ändå positiva. Det nuvarande priset för Ethereum är 1306 (live) när artikeln skrivs.  Se alla förväntade priser utav7 framstående analytiker i vår artikel om Ethereum 2.0.


  Tips: Se skandinaviska Skilling's kampanj med 50% bättre priser vid både köp eller försäljning av Ethereum.

   Bitcoin sticker 18.5%Bitcoin sticker 18.5%
  Fredag, 29 januari 2021 15:00
  Efter Elon Musk's #bitcoin tagg på sin Twitter så har priset stuckit. Bitcoin är upp 18.5% för dagen, i skrivande stund, efter några veckors nedgång. Du kan handla krypto med 50% lägre spread hos Skilling just nu. För övrigt så är eToro en bra sajt för krypto ifall du vill ha lägre hävstång, eller vill kunna vara flexibel med hävstången.

   Negativ fr fastigheter, men positivt fr aktier & rvaror?Negativ för fastigheter, men positivt för aktier & råvaror?
  Fredag, 29 januari 2021 11:01
  Saville's rapport med prime index för fastigheter världen över, visar att fastighetsägare som hyr ut precis gått från 1.5% minusavkastning till en -1% i förväntad uthyrningsintäkter under Q4, 2020. Fastighetsvärdena har dock ökat från -0.5 till +1% i genomsnitt under det sista kvartalet.  Förväntningarna för 2021 ligger på 6-7.9% tillväxt i fastighetspriser i Berlin, +4-5.9% för Moskva, 2-3.9% för London och -1.9 till 0% för Madrid och Rom. New York förväntas få mellan -5.9 – 4.9% lägre värde på lägenheter under 2021. Bland städerna som väntas få störst prisstegring för fastigheter återfinns Seoul (+8-9.9%), Sydney (+6-7,9%) och Miami (+4-5.9%).  För 2021 så kan det bli en viss rotation mot värdeaktier istället för tech, menar Forbes i en rapport om utsikterna för 2021. För alla som gillar investering i aktier, så vill vi på Valutahandel.se passa på att tipsa om nyttan med CFD-handel. Då kan du satsa 5x mindre vid köp eller blankning av aktier och får på så sätt en rejäl hävstång, men också ökad risk. Bästa sajten för trading med valuta-, råvaru- och aktie-CFD'er är skandinaviska Skilling (läs recension). Prova själv registrera dig för ett riskfritt demokonto nu!

   Dagens raketer: Silver, Tesla & Turkiska liraDagens raketer: Silver, Tesla & Turkiska lira
  Torsdag, 28 januari 2021 16:24
  Efter rapporten så har Tesla aktien tappat och inleder handeln i USA med en nedgång på drygt 5%. Det går att antingen köpa eller blanka Tesla med CFD’er, ifall du tror på ytterligare rörelser.  Bland råvarorna så är det framför allt Silver som sticker idag med en uppgång på över 5%.  Inom valutahandeln så stärks carry trading valutan TRY mot både USD och EUR och är på väg att testa motståndet igen. Läs artikeln om hur den turkiska liran gått från att vara en skräpvaluta som tappat 50% mot SEK, till att bli en carry trading favorit som ger rejäl ”daglig utdelning” (roll over). För övrigt så stärks EUR/USD med 0.25%, dvs Euron blir starkare mot dollarn.  Slutligen så har Bitcoin (BTC) (+2.6%) och Ethereum (+5.1%) vänt idag, efter flera dagars nedgång. Du kan nu handla krypto hos Skilling med 50% lägre spread än tidigare eller så registrera dig genom eToro som har flexibel hävstång och som funnits hela 19 år på marknaden.

   Valutahandel har gonen p GME, AMC & kronan idagValutahandel har ögonen på GME, AMC & kronan idag
  Torsdag, 28 januari 2021 10:36
  Medan EUR/USD är i princip oförändrad idag, så håller EUR/SEK på att testa ett genombrott uppåt, dvs att kronan tappar i värde mot EUR. Samtidigt så tycks ett test vara på gång nedåt för GBP/SEK, där kronan stärks mot pundet . Det kan vara värt att hålla koll på dessa två SEK-kombinationer idag, för ifall det kommer ett utbrott på båda så kan det troligen fortsätta. Du kan handla EUR/SEK och GBP/SEK hos Skilling, med Swish som insättningsmetod, vilket Valutahandel skrev om idag. Du börjar med ett riskfritt demokonto och kan sätta in med bankID och Swish när det passar. Prova registrera dig nu och upptäck möjligheterna!  Hysterin på sociala medier och forum om privatpersoner som slår Wall Street har varit inriktat mot två aktier (GME och AMC). Dessa aktier har tidigare vara populära bland blankare. Nu har de istället stuckit 100-tals procent, flera dagar i rad – och många frågar sig hur länge det kan hålla på? Majoriteten av de privata investerarna är forfarande positiva till GameStop (GME) och AMC Entertainment Holdings (AMC), trots att aktierna gick upp 135% för GME respektive 301% för AMC igår. Visste Du att AMC aktien har gått från 3 USD per aktie till $19.90 per aktie, på endast 5 dagar.  Vad är nästa milstolpe? 40 USD eller $10? På Capital så kan du både köpa eller blanka både AMC och GME som CFD'er till väldigt fördelaktig spread. Allt är på svenska. Prova handla aktie-CFD'er hos Capital idag med 5x hävstång vid både köp eller blankning! Ifall du hellre vill ha flexibel hävstång, mellan 1-5 gånger, så är eToro sajten att använda för GameStop (de har dock inte AMC än). Läs vår post om riskerna och möjligheterna med hävstång för att lära dig mer.

   VIX Index upp VIX Index upp
  Torsdag, 28 januari 2021 10:15
  VIX eller Volatiltiets Index (som beskrivs här) har rört sig rejält på slutet. Efter att börsen har gått relativt lugnt i början av året, så var det igår återigen dags för större rörelser, högre volatilitet.  VIX index, som både kan köpas eller blankas på eToro, gick upp hela 17.7% igår. Troligen så kommer volatiliten vara högintressant för börsen även idag. Prova själv handla VIX med eToro genom att registrera dig här!


  Ps. Alternativa ställen att handla VIX på inkluderar Capital, Plus500 och IG – men vår senaste genomgång visar att eToro är bästa sajten för VIX trading med CFD'er.

   Skilling halverar spreaden fr kryptovalutorSkilling halverar spreaden för kryptovalutor
  Onsdag, 27 januari 2021 18:36
  Krypto åt folket, säger Skilling och gör det lättare för nybörjare att handla. I takt med att kryptovalutor blir allt mer intressant för medelsvensson, så passar Skilling på att halvera spreaden för alla kryptovalutorna. Du kan både blanka eller köpa en kryptovaluta, beroende på vad du tror om framtida kursutveckling.  För närvarande så finns 10 stycken digitala valutor, där Bitcoin är den överlägset mest handlade, följt av Ethereum. Men för alla som vill handla Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dash, Monero, IOTA, NEO eller EOS så går det också hos Skilling (läs recension). I skrivande stund så ligger Ethereum på 10 517 kr per mynt (-6.44%) och Bitcoin på 254 454 kr per mynt (-5.6%). Den minsta handelsstorlek för Bitcoin är 0.01 (motsvarande 1260 kr) och för Ethereum så är det 0.2 enheter (motsvarande 1030 kr) som gäller. Prova själv Bitcoin trading hos Skilling idag!

  Ifall du tror att kursen ska gå upp, så kan du köpa kryptovalutor hos Skilling. Ifall du istället tror det ska gå ner så kan du sälja. Hävstången ligger på 2x, du behöver alltså bara sätta in hälften av vad en kryptovaluta kostar och får då dubbel exponering. Ifall du hellre handlar med flexibel hävstång, så är eToro ditt givna alternativ.

  ›› Vill du hellre köpa riktiga Bitcoin-mynt eller andra kryptovalutor så har vi en guide här med beskrivning steg-för-steg hur du kan göra det utan att bli blockerad av din bank.

   Krypto faller, GameStop stickerKrypto faller, GameStop sticker
  Onsdag, 27 januari 2021 12:33
  Kanske det snart börjar bli bättre köpläge för vissa kryptovalutor? De senaste dagarna så har Ethereum och Bitcoin tappat, vilket kan indikera att det sker lite vinsthämtning innan en vändning. Två aktier som jag kommer bevaka och följa idag är GameStop (som ligger +67% innan marknaden öppnar) och FirstSolar som är ner 3.7% i Amerikas förhandel.  Många talar om en helt galen värdering för GameStop (GME). Ifall du vill köpa eller blanka aktien, så kan GME handlas hos Capital, sajten med lägst spread och kostnader för denna CFD. Trading hos Capital innebär 5x hävstång, oavsett om du går lång eller kort.

   IMF tror p USA och Kina i ny rapportIMF tror på USA och Kina i ny rapport
  Tisdag, 26 januari 2021 14:54
  Två länder sticker ut när det kommer till tillväxtsförväntningarna 2022 enligt IMF's senaste framtidsutsikter, USA och Kina. 2021 ser ut att bli ett rekordår om man får tro IMF, som förväntar sig 5.5% tillväxt för den globala ekonomin. I toppen av ligan så ligger Indien med 11.5% förväntad tillväxt i år, medan Kina spås nå 8.1% och USA 5.1%.  För 2020-21, så kan även Sydkorea vara en av de stora vinnarna. För kvartal mot kvartal, så steg tillväxten 1.1% de sista tre månaderna av 2020 i Sydkorea, enligt data från Bank of Korea. Landets centralbank förväntar sig 3% tillväxt, upp från tidigare förväntning på 2.8%, under 2021. Ett bra sätt att få exponering mot olika länder är genom index trading, eller en börshandlad fond. Är Du sugen på att handla med börshandlade fonder, så kallade ETF'er? Vårt bästa tips är att registrera dig på Skilling, eller som alternativ så är AvaTrade också bra på ETF'er.

   Dagens raket: EUR/TRY och USD/TRY testar motstndDagens raket: EUR/TRY och USD/TRY testar motstånd
  Tisdag, 26 januari 2021 11:59
  Med en ränta på hela 19%, så erhåller valutahandlare rejäl ersättning för att tro på Turkiets valuta (dvs gå lång i TRY mot antingen EUR eller USD). Det är ungefär som en utdelning, som betalas ut varje dag, till investerare i turkiska liran. En stor grupp anhängare finns av denna typ av “daglig utdelningstrading” eller “rollover” som det också kallas. På valutaspråk så kallas denna typen av anhängare (motsvarande Warren Buffet inom aktier) för “carry traders” (beskrivs här).


  Den nya centralbankschefen i Turkiet har ingett förtroende och ifall TRY bryter sina motstånd, så kan det bli många carry traders som hänger på. På en 10 000 USD position i USD/TRY, vilket innebär en exponering på 8247 EUR (83 123 SEK), så behöver du sätta in 823 EUR på kontot då hävstången är 10x hos Skilling. Den dagliga intäkten blir då €1.37, eller motsvande €500 i intäkter per år eller €41 per månad om detta är tidshorisonten som föredras.  För USD/TRY så är det femte gången som motståndet vid 7.35 testas. Blir det 5:e gången gillt och vi får se en avsevärt starkare TRY mot USD? Eller blir det en tillbakagång mot 7.43 som även det ger bra trading möjligheter. Räntan för närvarande ger åtminstone traders bra med pengar varje dag, då räntefördelen för Turkiet är 19% vs USA's ränta som är 0.25%. Prova själv TRY trading här.  Ungefär samma sak gäller för EUR/TRY. EU har ju en räntan på 0% och det är därför som carry traders nu i alla högre utsträckning börjar titta på turkiska lira som en investering. Landets valuta har trots allt fallit över 50% mot SEK förra året, vilket är extremt inom valutahandel. Så det är troligen dags för ytterligare vändning snart. TRY har redan återhämtat sig drygt 10% sedan nya finansministern togs till makten. Motståndet för EUR/TRY ligger omkring 8.93, medan en uppgång kan ske i första hand mot 9-nivån. I vilket fall, det är en trevlig trading range där folk smidigt kan gå in och köpa eller sälja TRY. Prova själv handla TRY hos Skilling idag!


  Ps. De har för övrigt även trading med TRY/JPY, som rör sig ännu mer än ovanstående valutapar idag.

   Dagens raketer fr online tradingDagens raketer för online trading
  Måndag, 25 januari 2021 13:38
  Låt oss ta den största först: USD stärks något mot EUR och EUR/USD är ner 0.17% i skrivande stund. Bland övriga valutor så sticker rubeln (RUB) och sydafrikanska rand (ZAR) ut som dagens förlorare, tillsammans med den norska kronan. USD/NOK är upp 0.5%, medan NOK/SEK är ner 0.48% till 0.97 svenska kronor per norsk krona. Samtidigt så handlas USD/RUB till 75.55 – en uppgång på omkring 0.5%. Dollarn stiger samtidigt 0.7% mot randen (ZAR) och EUR/ZAR är upp 0.53%. Av de mindre valutorna så är det framför allt den svenska kronan som klarar sig bra, med en uppgång till 10.066 mot EUR och 0.09% uppgång mot USD. Bland råvarorna, så är det uppåt för de flesta: guld är +0.6%, silver 0.99%, brentoljan är upp 0.66% och crude olja (WTI) är upp med 0.4% idag. Redo för trading? Prova på valutahandel med Capital eller online trading med svenska Skilling idag.

   Dagens valutaraketer: Kolla in listan..Dagens valutaraketer: Kolla in listan..
  Fredag, 22 januari 2021 15:58
  De största rörelserna fram till eftermiddagens valutahandel sker framför allt i valutapar med NOK, ZAR, TRY, RUB och EUR.  Medan Euron fortsätter stärkas, så tappar både svenska och norska kronan något – förutom mot pundet där de skandinaviska valutorna stärks. Rubeln tappar över 1% mot USD och Sydafrikanska rand (ZAR) blir också avsevärt svagare mot dollarn. Både dessa valutor handlas med fördel hos Capital.  Den mest handlade valutan, EUR/USD, ligger kring nollstrecket och är i skrivande stund upp 0.03% för att handlas runt 1.217. För carry traders, motsvarande utdelningsälskare inom aktiehandel, så är det daglig utdelning som gäller vid köp av den turkiska valutan som återhämtat sig ordentligt sedan nya centralbankschefen Naci Agbal tillträdde i december. Han höjde räntan från 15% till 17% för att få bukt med den stigande inflationen och samtidigt för att hålla växelkursen starkare. Idag så tappar dock turkiska liran (TRY) drygt 0.3% mot EUR och USD i skrivande stund, efter att ha ökat rejält den sista månaden.  Sugen på trading idag? Prova den bästa sajten för svenskar som vill handla valuta. Registrera dig för ett premium konto på Skilling idag.

   S ser norska oljeexperter p framtiden..Så ser norska oljeexperter på framtiden..
  Fredag, 22 januari 2021 13:42
  Oslo Asset Management (AAM) har en energi hedgefond som framför allt köper lågt värderade och stabila bolag. De menar själv att bolaget försöker kombinera djupgående industriell kunskap med kapitalmarknadsexpertis för att utnyttja grundläggande ineffektivitet i börshandlade värdepapper inom energi och naturresurser.  Efter nedgångar i värdeaktier inom oljeindustrin under 2018, så gick deras Oslo AM (Absolut return fond i USD) ner 6.28% under 2018, följt av minus 19.26% under 2019. Förra året såg dock en rejäl vändning, där AAM Absolut Return Fonden såg en uppgång på 51.47%. Men hur ser framtiden ut för oljan, undrar vi på Valutahandel. VD för OsloAM.com, Harald James-Otterhaug, beskriver nuvarande situation enligt följande:  “För oljemarknaden har OPEC + genomfört drastiska nedskärningar i utbudet, som tillsammans med minskning i utbud från skifferproducenter i USA pekar mot en underlevererad marknad under andra halvan av 2021”. AAM har använt möjligheten att köpa kvalitetsaktier till aldrig skådade värderingar. Några av deras innehav från förra månaden tycks inkludera Oasis Petroleum Inc, Whiting Petroleum Corp, PDC Energy Inc och Schlumberger LTD. Den sistnämnda redovisade en rapport idag som översteg förväntningarna för första gången på 4 kvartal. Trots detta så har aktien sjunkit 4% i skrivande stund, efter en uppgång i förhandeln.


  Vill du se oljepriset i realtid? Eller är du sugen på att handla med olja på nätet med CFD'er? Då rekommenderas att du provar antingen genom skandinaviska Skilling som har bankID eller genom Capital som har ett enormt utbud av råvaror. Både har för övrigt en hel del spännande råvarurelaterade ETF'er som kan handlas efter att Du skapat ett riskfritt demokonto.

   IG Gruppen lgger 8.3 miljarders bud p TastytradeIG Gruppen lägger 8.3 miljarders bud på Tastytrade
  Torsdag, 21 januari 2021 19:30
  Brittiska IG Group Holdings PLC meddelar idag att de lagt ett bud på 1 miljard dollar, motsvarande 8.3 miljarder kronor, för trading firman tastytrade. Anledningen är troligen för att IG vill ha möjlighet att snabbt nå ut bredare på den amerikanska marknaden, där tastytrade agerar.  Det amerikanska bolaget tastytrade grundades 2011 i Chicago och har en väldigt unik nisch. Enligt webbplatsen så kommer tastytrade's dagliga tips endast i informationssyfte. Majoriten av all information, såsom “Jonny Trades” för små investerare, eller “Options Jive” där heta dagliga ämnen tas upp av Tom och Tony, visas i videoformat och riktas mot amerikaner.  Ifall uppköpet av tastytrade går igenom, så blir det IG gruppens största uppköp någonsin, trots att IG grundades för 47 år sedan som du kan se i recensionen. June Felix, IG's VD, säger till Financial Times att affären skulle “utvidga och skala vår verksamhet i USA väsentligt och se oss ytterligare diversifiera till den spännande högtillväxtmarknaden för amerikanska optioner och futures för privatpersoner”.  Gruppen är börsnoterade på LSE under tickern IGG. Aktiemarknaden tycks dock inte varit vidare imponerad, då IGG aktien tappat 8.5% idag. Ett på tok för hög pris för uppköpet? Förmodligen är det bättre att syssla med trading på IG, än att handla med deras volatila aktie. Du kan själv initiera trading på en av världens största aktie- och valutahandelssajter från Sverige och webbplatsen finns även på svenska. Så passa på att prova IG nu!

   Guldet uppvisar hgre volatilitet n valutahandelGuldet uppvisar högre volatilitet än valutahandel
  Onsdag, 20 januari 2021 16:10
  En av de mest säkra och stabila tillgångarna som sällan rör sig mer än 0.5% per dag, uppvisar idag rejäla svängningar. Dagens inleddes runt $1841 per ounce, men var nere på $1834 innan vändningen till $1865. Guldet är i skrivande stund upp 1.5% för dagen. Är det för att Biden blir president och investerare är oroliga för nya stödpaket, som kan urholka värdet på dollarn? Trading med guldet är i alla fall extra volatilt och populärt för närvarande och kanske kan vara ett alternativ till andra heta instrument och hederlig valutahandel idag?


  Ifall du vill handla guld och vara med en sväng, kanske tjäna en peng – så kan du handla via Capital eller svenska Skilling.

   Dlig dag fr svenska kronan: r valutahandelsrallyt ver?Dålig dag för svenska kronan: Är valutahandelsrallyt över?
  Onsdag, 20 januari 2021 13:28
  Per Jansson, en av de minst hökaktiga av de 6 Riksbanksledamoterna, öppnar återigen upp för minusränta. ”Det kan bli nödvändigt med minusränta även om pandemin inte lagt sig”, säger han till SvD. Kronrallyt kan vara över för denna gång, skriver Svenska Dagbladet efter uttalandet. För alla som blivit lite extra glada över svenska kronans styrka 2020, så kan en återgång kanske vara nära nu. Kanske dags att passa på med en billig utlandssemester innan det vänt? För traders som handlar EUR/SEK och USD/SEK, så kan detta vara vändning som många väntat på, dvs en duvaktig riksdagsledarmot som får de övriga med sig.

  För drygt en månad sedan så förutspådde dock riksbankschefen Stefan Ingves en noll ränta under 2021. För dig som vill handla seriöst med kronan, så är ett premium konto hos Skilling optimalt. Då är spreaden för EUR/SEK riktigt låg och du behöver bara sätta in 50 000 kr för att få tillgång till denna fantastiska svenska valutamäklare. Ikväll klockan 20:00 så kommer vi se en trader som handlar med 200 000 kr på Skilling, genom vår Instagram live feed (@valutahandel.se).

   De 5 mest volatila G-20 valutorna, Q3 2020De 5 mest volatila G-20 valutorna, Q3 2020
  Måndag, 18 januari 2021 23:44
  Bloomberg har släppt en rapport över marknadens mest volatila valutor och det är en något oväntad vinnare. Saudi Riyal, är den mest volatila valutan inom G20 länderna. Som två kommer indonesiska rupies, medan turkiska liran kommer på en god 3:e plats. Först på fjärde plats återfinns argentinska peson, 35:1 mot dollarn för 2 år sedan, till 86 peso per dollar i skrivande stund. Med andra ord så är vackra Argentina ett av de bästa resmålen för alla med kronor sett till kostnaden under 2021, ifall kronan håller avståndet som under 2020. På femte plats så återfinns Indiska rupien, som också rör sig rätt rejält. Sugen på trading? Prova själv registrera dig för Skilling idag!

   Martin Luther King Jr dagen: Lugnt fr valutahandelMartin Luther King Jr dagen: Lugnt för valutahandel
  Måndag, 18 januari 2021 18:34
  Dagens valutahandel inleds väldigt lugnt, troligen för att börsen och de flesta online trading mäklare i USA har ledigt idag. Semester? Ja, det är ju Martin Luther King Jr dagen – efter frihetskämpen som med hjälp av icke-våldsamma protester fick slut på ras segregering på kollektivtrafiken i USA. Men vad rör på sig idag då?


  De enda valutorna som fått lite större rörelser är EUR/TRY (+0.5%), USD/TRY (+0.6%) och EUR/RUB (+1%). Trading med guldet är upp 0.5% idag och det handlas för 1837 för närvarande. Silver är samtidigt upp 0.65% för dagen. För övrigt så går både Bitcoin och Ethereum ner mellan 2-3.5% idag. Ifall du vill köpa eller blanka kryptovalutor utan att begränsa dig till en enskild digital valuta, då är Capital's kryptoindex ett spännande instrument. Du kan välja mellan att köpa eller blanka.

   Svagare krona: Tappet utkasSvagare krona: Tappet utökas
  Fredag, 15 januari 2021 16:47
  Den svenska kronan tycks ha tappat något av sin rush från 2020, då den stärkes med 52% mot turkiska liran, 27% mot rubeln, 25% mot USD, 24% mot AED och 13% mot pundet. Kolla in vår guide över hur kronan gick 2020, där 12 valutor som den stärkts mot visas upp i enligt vår sammanställning.  Men allt som går upp, måste komma ner, eller hur är det? Utsikterna börjar kanske bli något svagare för kronan, eller så gick det helt enkelt lite för bra under 2020? Vill Du handla med SEK på nätet, till låga avgifter, på en snygg och proffsig plattform? Har du sett att Capital finns på svenska? Detta bolag har otaligt med traditionella och exotiska valutapar mot kronan. Några exempel inkluderar SEK/JPY, SEK/TRY, SEK/MXN, SEK/RUB, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, BTC/SEK, ETH/SEK, NZD/SEK, CAD/SEK, HKD/SEK, PLN/SEK och CHF/SEK. Ingen annan aktör har i alla fall ett större utbud för SEK. Kolla in den svenska versionen av Capital, eller välj något av de 20+ andra språken som finns på sajten.  Vill du ha mer än bara valutahandel? Då finns det 3000 instrument med allt från index till råvaror hos Capital. Läs recensionen av Capital ifall du vill lära dig mer, innan du kommer igång med seriös online trading hos Capital.

   Tesla stiger vid ppning efter hjd riktkursTesla stiger vid öppning efter höjd riktkurs
  Fredag, 15 januari 2021 14:11
  En aktie att hålla koll på idag är Tesla (TSLA), som har drygt 30% blankare inne i aktien. Men i tidiga öppningshandeln i USA så ökade aktien ändå över 1.4%. Detta är dock ofta är fallet, efter att flera ivriga traders vill gå in i Tesla aktien runt öppning. Efter 40 minuters handel så är dock aktien ner 0.7% för dagen, vilket innebär 2 dagar i rad med nedåtgående aktiekurs.

  En analytiker tycks bli något mer positiv till Tesla, med en ny prisrekommendation. Det är teknologianalytikern Dan Ives, som höjde rekommendationen för basutfallet på Tesla aktien till $950 på ett års sikt. I ett väldigt positivt scenario menar analytikern att $1250 kan nås på ett år. Rekommendationen från Dan är dock: köp inga nya Tesla aktier, men behåll ifall du redan äger några. Vad tror du själv om Tesla? Du kan både köpa eller blanka Tesla via CFD'er hos Skilling på ett enkelt sätt. Denna typ av handel innebär 5x hävstång, så du kan satsa 5x mindre vid insättningen. Men var samtidigt redo på att prisutvecklingen kan rotera snabbare än vanligt vid handel med hävstång. Prova själv Tesla trading nu!

   Silver vnder upp: +1.4%. Nytt motstnd vid 27.5Silver vänder upp: +1.4%. Nytt motstånd vid 27.5
  Torsdag, 14 januari 2021 21:37
  Silver vänder upp ganska rejält idag, drygt 1.4%. När du handla silver som CFD hos Skilling!, så erhåller du 10 gångers hävstång. Stödnivån ligger omkring 24.5, medan nuvarande priset är 25.6 vid köp och motstånder ligger vid 27.5. Prova själv handla silver idag!

   Valutor & en aktie vrd att hlla koll p idag..Valutor & en aktie värd att hålla koll på idag..
  Torsdag, 14 januari 2021 10:21
  SEK fortsätter fallet mot både GBP och NOK – men återhämtar sig något mot EUR och USD. Samtidigt så börjar Bitcoin röra sig uppåt igen, för 3dje dagen i rad. Kanske det blir ett nytt ATH snart igen?  Dagens aktie att bevaka är troligen Norwegian, då ett dotterbolag till bolaget går i konkurs enligt e24.no. Drygt 2000 personer förlorar jobbet. Du kan själv handla CFD'er på Norwegian hos Skilling (kolla recensionen). Prova själv Norwegian trading idag!

   Vgval inom valutahandel: Bull eller bear till EUR/GBP? Vägval inom valutahandel: Bull eller bear till EUR/GBP?
  Onsdag, 13 januari 2021 19:02
  Gemensamt för de flesta analytiker som följer EUR/GBP är att de tror att pundet blir starkare för varje månad som går. På en månads sikt så är 33% positiva till Euron och 57% positiva till pundet,. Samtidigt tror 10% på sidledes riktning för valutorna den kommande månaden. På 3 månaders sikt så är endast 18% positiva till euron, medan 64% tror på GBP istället och resterande tror på oförändrad valutakurs mellan EUR/GBP. Sugen att handla pund? Testa ett demokonto hos Skilling, helt riskfritt.

  Många ser fortfarande brittiska pund som en ett säkert val, då pundkursen tappat rejält mot nästan alla valutor de sista året. Pundet har fortsatt stiga under den gångna veckan mot USD (1.364) och EUR (0.92). Under den sista fem dagarna så har kronan tappat. GBP/SEK har gått från 11.1 till 11.36 och tydligt brutit motståndet vid 11.2. Det första större motståndet ligger vid 11.64, medan den psykologiskt viktiga 12-nivån är nästa motstånd som verkligen får svenskar att tycka att saker i Storbritannien är dyrt igen. Stödnivåerna 11.18 följt av 11 kommer vara där traders tittar ifall kronan börjar stärkas snart igen. Vad tror du? Prova själv trading med GBP hos Capital idag!

   Dagens valutaraketer: EUR, GBP & USD vinner mot kronanDagens valutaraketer: EUR, GBP & USD vinner mot kronan
  Onsdag, 13 januari 2021 17:24
  Efter kronan studsade vid 10-nivån mot EUR igår, så handlas EUR/SEK idag vid 10.135 efter lunch. Även pundet förstärks, med drygt 0.86% mot kronan, medan dollarn blir 1.07% starkare mot SEK och en USD kostar nu 8.336. Du kan handla SEK mot USD till fördelaktiga kurser genom FXCM (recension). Vad väntar du på? Prova själv FXCM idag!  Sverige vs Norge: Medan svenska kronan brutit ur den starkare trenden mot både USD och GBP, så ligger norska kronan kvar i trendkanalen med en starkare valuta. För närvarande så handlas NOK/SEK i 0.98, men det är troligtvis bara en tidsfråga innan 1.0 nivån testas. Sist norska kronan var starkare än den svenska är i mars, 2020. Tror du mer på norska än svenska kronan? Du kan handla NOK hos Skilling (recension), som har hela 7 valutapar mot NOK. Registrera dig hos Skilling och prova NOK trading idag!

   Ryssland kar guldreserverna till 1.11 triljoner kronorRyssland ökar guldreserverna till 1.11 triljoner kronor
  Tisdag, 12 januari 2021 16:10
  Bloomberg rapporterar idag att Ryssland för första gången har mer valutareserver i guld, än i usa dollar (se livekurs). Guldet står nu för 23% av valutareserverna, vilket motsvarar 1.11 triljoner kronor, medan dollarreserverna sjunkit till 22%. Putin har sett till att Ryssland implementerat de-dollarisering som en viktig policy. Troligen tänker Ryssland också att det är köpläge för guld, med tanke på inflationsrisk, Covid-19 och tumulten i USA på slutet.  Ryssland är ett av länderna med största guldreserver, vilka troligen ökas på ytterligare under 2021, då USD alltmer ses som en riskabel valuta bland många investerare, istället för en safe heaven valuta.  Sugen på trading med guld? Tror du också att en betydande rörelser komma de närmaste månaderna? Då kan vi tipsa om NBH Markets (recension) som har guldbackade reserver för all trading. Du kan handla med NBH Markets här. Alternativt, så kan du registrera dig på skandinaviska Skilling som är en klippa för handel med guld. Slutligen kan vi också tipsa om den schyssta sajten Capital som finns på svenska.

   Kronan under 10 mot EUR. SEK traders jublarKronan under 10 mot EUR. SEK traders jublar
  Tisdag, 12 januari 2021 14:28
  Dagens stora nyhet inom valutahandel handlar om vår egen svenska krona. SEK traders jublar, efter att kronan brutit det psykologiskt viktiga motståndet vid 10 mot Euron. Uppdatering: En återhämtning för Euron under dagen har fört EUR/SEK mot 10.07 i skrivande stund.  Förra gången kronan var så stark är nästan 3 år sedan, eller i februari 2018 för att vara lite mer specifik.  Riksbanken har avslöjat till Valutahandel.se att de förutspår en förstärkning av kronan fram till 2022. Som alltid så är Riksbanken försiktiga i sina förutsägelser och det är alltid väldiga raka och försiktiga linjer som ritas upp. I verkligheten så är dock valutahandel lite mer volatilt, även om det i jämförelse med aktier är avsevärt mindre svängningar, vilket gör att många älskar valutahandel.


  Både den stora fördelen och risken med valutahandel är att hävstång används, så du bara behöver stoppa in 1/20 eller 1/30 av vad som handlas med CFD'er i många fall.  Prova själv trading med SEK mot EUR idag, hos vår topprankade valutamäklare, Skilling (läs recension här). Kom igång med ett riskfritt demokonto hos Skilling, där du själv kan prova på trading från hemmet medan du jobbar på distans.

   Valutahandlare tittar p dollarn (USD): Strks p bred frontValutahandlare tittar på dollarn (USD): Stärks på bred front
  Måndag, 11 januari 2021 14:40
  Dollarn har brutit ur sig tradingkanal mot EUR och stärks för den tredje dagen i rad. I skrivande stund handlas EUR/USD på 1.215 och många framgångsrika valutahandlare tittar på trading med dollarn för närvarande. Varför? Likviditeten är enorm, så du kan enkelt sälja av dollarpositioner. Samtidigt så anser många att dollarn tappat för mycket mot de flesta valutorna (se live kurser för större valutapar här, eller oljepriser här).

  Mot sydafrikanska rand (ZAR) så stärks USD med 1.4%, medan en uppgång på 1.33% sker mot turkiska lira (TRY). Även den svenska kronan bryter ut ur trendkanalen mot USD och tappar avsevärt. USA dollarn blir 0.72% starkare mot SEK när denna flashnyhet skrivs och handlas omkring 8.29. Norska kronan tappar samtidigt över 1.2% mot dollarn. Sugen på spännande valutahandel idag? Prova då någon av våra två favoritmäklare; Registrera dig på Skilling eller Capital idag.

   Slj- eller kplge fr krypto? BTC -12%, ETH -15%Sälj- eller köpläge för krypto? BTC -12%, ETH -15%
  Måndag, 11 januari 2021 10:58
  Under årets första vecka så gick Bitcoin från $32 000 till $40 000 nivån, på blott 4 dagar. Det innebär en uppgång på hela 27%. Därefter testades $42 000-nivån, innan en tillbakagång kom i helgen. Idag så var Bitcoin (realtidspris här) nere på $32 559, men har därefter hämtat sig till $35 600 nivån. Marknadsvärdet ligger i skrivande stund på $737 miljarder. Bitcoin kan med fördel handlas hos Capital (omdöme), en utomordentlig plattform med proffsiga grafer och allting på svenska. Testa Capital nu!


  Ethereum (ETH) har stuckit ännu mer på sistone, från $731 den 1 januari till $1348 den 10:e januari. Med andra ord, en uppgång på 84% på endast 10 dagar. Idag kom smällen, med en nedgång till 1115 i skrivande stund och ett marknadsvärde på $118 miljarder. Du kan själv handla Ethereum och Bitcoin med extra hävstång hos Stormgain (recension). Vad väntar du på? Prova själv Stormgain nu!

  Alla som upplevt en trovärdig cryptomäklare har nog noterat att dessa kraftiga svängningarna kan uppstå. Medan större aktier ofta inte rör sig mer än några procent i genomsnitt per dag, så är det långt ifrån ovanligt att digitala valutor får 2-siffriga intradagsrörelser. Ifall du gillar action och är redo att gå in och ur positioner rätt snabbt, så kan kryptotrading med Skilling som erbjuder 5x hävstång, vara ett bra alternativ.

  Financial Times skriver idag en intressant artikel om Bitcoin's ambitioner för guldets roll. Enligt FT så har “många stora hedgefonder och några konventionella kapitalförvaltare följt Paul Tudor Jones när han accepterade bitcoin som en hedge mot inflation. Vill Du också hedga portföljen lite? Prova registrera dig för Bitcoin trading hos Skilling idag. Det är helt gratis och synnerligen lätt att komma igång.

   Tesla ver $800, BTC vid $40k, USD/ZAR +2.5%, USD/MXN +1.8%Tesla över $800, BTC vid $40k, USD/ZAR +2.5%, USD/MXN +1.8%
  Torsdag, 7 januari 2021 18:04
  Det är en volatil dag där det mesta går upp. De största snackisarna är utan tvekan Tesla som nått $801 per aktie idag. Det är inte så långt ifrån en dubbling mot öppningskursen efter splitten i september 2020, på $444. Investmentbanken RBC, en av många firmor som följer TSLA, kastade idag in handduken och höjde sin riktkurs från $339 till 700 USD. Men utav 34 analytiker så är det nu bara en som vågat sig på att ha en högre riktkurs (på $810) än dagens nivå. Den lägsta kursen bland analytiker ligger på $40, vilket blir väldigt svårt att uppnå tippar vi Valutahandel.se.


  Åsikterna om att köpa eller blanka Tesla har länge gott isär bland olika personer, men samtidigt frågar sig vissa hur länge uppgången kan hålla på?. Under de sista 12 månaderna så har Tesla aktien gått upp hela 852%. Ja, du läste rätt. En insättning på 1000 USD skulle idag vara värd 8520 USD.  Medianprognosen ligger på 465 USD enligt CNN och 9 analytiker har säljrekommendation, 2 underperform, 14 behåll, 11 köp och 1 outperform. Ifall du vill blanka eller gå lång i Tesla så går du det enklast hos Skilling (recension), med ett knapptryck. Prova själv handla med TSLA nu!  Ett annat omtalat instrument är Bitcoin (realtidskurs här, som ligger på 39 712 USD i skrivande stund. Kanske $50k nivån, eller 4 miljoner kronor nivån inte är så långt borta trots allt? Det måste dock påpekas att värdering av BTC aldrig varit svårare, medan valutahandel åtminstone har 56 mer tydliga faktorer att luta sig på.
  Vår artikel om att köpa bitcoin utan att bli blockerad av din bank är mer aktuell än någonsin.  För våghalsiga traders så finns Stormgain (omdöme) där du kan handla krypto som Bitcoin med rejäl hävstång. Du kan testa Stormgain här! För normal hävstång så är Capital en bra sajt, alternativ så kan du handla hos CEX (recension) som har hela 14 betalningsmetoder för att komma igång med din första insättning. Testa CEX idag!

   Exotisk valutahandel? Kolla in USD/ZAR som brutit motstndExotisk valutahandel? Kolla in USD/ZAR som brutit motstånd
  Tisdag, 5 januari 2021 12:46
  Efter att ha kämpat med motståndet kring 14.7 i flera veckor, så bryter idag USD/ZAR igenom. Med andra ord, dollarn stärks som en hoppande haj med 1.4% mot sydafrikanska randen runt lunchtid idag. Nästa motståndsnivå att tala om ligger vid 15.45, så det kan nog finnas många traders som tycker detta valutapar är spännande just nu. Du kan handla USD/ZAR via Skilling eller Capital sajten till fördelaktiga spreads och med snabba avslut.


  Samtidigt så testar EUR/USD motståndet vid 1.23, som Euron inte lyckats bryta trots ett flertal test. Ifall några ytterligare försök inte går igenom så kan dollarn stärkas mot 1.215 igen. Öppna konto hos LMFX för att uppleva förstklassig trading med EUR/USD.


  Svenska kronan mår väl, med en uppgång mot både EUR, GBP och USD. En dollar kostar i dagsläget 8.19 SEK, medan en norsk krona kostar 0.96 SEK, en euro kostar 10.06 kronor och en pund går på drygt 11.14 kr.


  Slutligen så undrar ett flertal vad som händer med de mindre kryptovalutorna? Varför rör de sig så rejält på slutet, medan Bitcoin saktar ner? Vi talar om något mindre mynt såsom Stellar, ETH, Theta och Polkadot. Framför allt är det för att institutionella investerare gått in tyngre i Bitcoin och många tar ut sina vinster från den största kryptovalutan. Då går ofta en del in i alternativa mynt, istället för att ta ut vinsten i rena pengar. Du kan själv börja med kryptovalutor hos Hugo Fx, en modern och rolig sajt som är enkel att hantera.


  Bland dagens raketer inom kryptovalutor återfinns Ethereum (upp 9%), Theta (upp 12%), Stellar (upp 28%). Trading med krypto kan med fördel göras hos Stormgain (recension) för rejäla hävstångsälskare. Iifall du nöjer dig med låg hävstång (5x), så kan Skilling, AvaTrade eller Capital vara passande. För köp av krypto utan hävstång så rekommenderas Crypto.com eller Coinbase. Vad väntar du på? Prova en passande kryptomäklare idag eller skaffa dig en ledger!

   FXCM erhller CySEC licens fr valutahandel inom EUFXCM erhåller CySEC licens för valutahandel inom EU
  Måndag, 4 januari 2021 23:30
  Den brittisk grundade valutamäklaren FXCM (recension) meddelar att bolaget erhållit CySEC licens (#392/20) för att bedriva verksamheten inom EU även efter Brexit. Ägaren av FXCM heter Jefferies Financial Group och är en av världens största investeringsbank- och finansserviceföretag med säte i New York. Valuthandel med FXCM sticker ut genom väldigt låga kostnader och ett utomordentligt bra utbud och spreads. Prova själv FXCM idag!

   Alternativ till valutahandel: XAU, XAG & ETH stickerAlternativ till valutahandel: XAU, XAG & ETH sticker
  Måndag, 4 januari 2021 22:51
  Ethereum, den näst högst kapitaliserade kryptovalutan, har haft en volatil dag och pendlat mellan $921 (€752) och $1142 (€932) under de sista 24 timmarna. Samtidigt backar Bitcoin drygt 7% mot gårdagen då den nådde All Time High (ATH) och CNBC beskriver att många skiftar mot alternativa kryptovalutor när Bitcoin priset ökat rejält. Du kan själv handla Bitcoin här!


  Men det finns fler alternativ till valutahandel som verkligen sticker idag, däribland guld (XAU) som är upp 2.6% och silver (XAG) som är upp 3.6%. Folk söker sig till safe heaven valutor och alternativ som trading med guld. Vissa experter tror fortfarande på en uppgång mot 3x dagens pris för guldet.
  Du kan själv handla både guld och silver hos Skilling (recension). Prova själv registrera dig för ett gratis demokonto nu!


  Du kan titta på översikten med de bästa sajterna för crypto plånböcker, eller välj istället Stormgain om du vill köra trading med kryptovalutor där rejäl hävstång ingår. (hög risk, så var försiktig). Sugen på råvaror istället? Kolla då in topplistan med de främsta sajterna för råvarutrading.

   Lgre volatilitet fr valutahandel, frutom ZAR & TRYLägre volatilitet för valutahandel, förutom ZAR & TRY
  Torsdag, 31 december 2020 15:20
  Under nyårsafton så är volatiliteten lägre än vanligt och samma sak gäller för volymerna, dvs något mindre valutahandel än vanligt. De flesta valutaparen rör sig mindre än 0.5%, även om EUR/SEK går mot 10.03 från 10.04 igår. Övriga valutapar som fått se ökad styrka är både EUR och USD mot ZAR och TRY. Du kan själv handla exotiska valutor hos den svenska valutamäklaren Skilling (se omdöme här). Kom igång och registrera dig för lite trading hos Skilling nu! (Börja med valutahandel från 1000 kr)

   Pund & Bitcoin bryter uppPund & Bitcoin bryter upp
  Onsdag, 30 december 2020 12:03
  Pundet fortsätter att sticka mot de flesta valutorna, efter att många analytiker förutspått en uppgång för GBP de senaste dagarna. Speciellt starkt går pundet mot USD, där siffror för arbetslöshet presenteras idag.

  I utsikterna inför nästa år så står pundet fortfarande högt i kurs bland många analytiker som förutspår valutahandel för 2021.

  Året som gått har sett kronan bli avsevärt starkare mot 12 välvalda valutor. Hur länge det fortsätter återstår att se, men det bör noteras att både Riksbankens och SEB's prognos är positiv för SEK under 2021-22.

  Årets stora samtalsämne är annars Bitcoin, som bryter ny mark och är närmare 30 000 USD per bitcoin än 25 000 som den stod i för bara någon dag sedan. För sent att gå in? Alla tycker olika där och medan de mest positiva menar att sexsiffriga dollarnivåer är i sikte, så menar pessimisterna att Bitcoin är värdelöst.

  Valutahandel's initiativtagare, vår Bitcoin expert Marcus, som drivit sajter om valuta- och krypto över ett decennium, ger en tydlig guide hur du kan investera i Bitcoin utan att bli lurad. Ja, det är mycket lättare än du tror att skapa konto hos CEX för att investera, eller hos Stormgain för hävstångs-trading med kryptovalutor.

  Behöver du inspiration inför investeringar eller trading i slutet av året? Kolla in 24 bolag som kändisar satsar på, som du troligen inte känner till. Slutligen så är det värt att notera: Storbritannien har nu godkänt AstraZeneca vaccinet skriver BBC, där Oxford's universitet och flera svenskar spelat en betydande roll.

   SENASTE: EU sluter trade deal med StorbritannienSENASTE: EU sluter trade deal med Storbritannien
  Torsdag, 24 december 2020 16:09
  Julafton har fått en fantastisk nyhet. Nu sluter EU en trade deal med Storbritannien, som gör båda parter nöjda. Efter långa diskussioner om en eventuell “no deal Brexit”, så blir det ett gott slut till sist. Precis som i Kalle Anka. Det brittiska pundet har stärkts mot EUR och USD de sista 48 timmarna, i hopp om att ett avtal skulle komma på plats. Efter en rejäl tillbakagång för pundet de sista året, så ska det bli spännande att se hur det går för GBP de närmaste halvåret. För GBP trading, så rekommenderas Skilling som är EU-reglerade och är skapat av skandinaver. Testa själv pund trading nu!

   Dagens Dagens “movers”: Dollar & naturgas upp, pund & silver ner
  Tisdag, 22 december 2020 16:46
  Den amerikanska dollarn stärks avsevärt idag mot SEK, som Victoria Silvstedt förutspådde i artikeln över hur kändisar investerar just nu. För övrigt så är naturgas upp över 3%, medan Brent oljan är ner drygt 1% och silver ner 2.3%.

  Pundet droppar ytterligare idag (0.86%) och handlas för 1.334 mot USD för närvarande. Även Euron stärks 0.55% mot GBP. Du kan köra trading med pundet hos Skilling (läs recension). Vad väntar du på? Prova själv nu med ett riskfritt demokonto!

   USA utnmner Schweiz & Vietnam som valutamanipulerareUSA utnämner Schweiz & Vietnam som valutamanipulerare
  Onsdag, 16 december 2020 16:36
  Trump's treasury avdelning är på krigsstigen mot både Schweiz och Vietnam under de sista veckorna vid makten. Dessa länder utnämns nämligen som valutamanipulatörer av USA, som varnar att de kan ta straffåtgärder mot Schweiz samt Vietnam, ifall de inte signerar ett bilateral avtal. USA's treasury menar att länderna hållit sina valutor svagare för att förhindra en effektiv justering av betalningsbalansen. Gällande Vietnam, så hävdas att de försöker nå en orättvis konkurrensfördel i internationell handel. Det är inte normalt för presidenter innan Trump att skylla på att andra länders valutor hålls för svaga. Kanske de eskalerande spänningar mellan USA och Schweiz leder till handelsproblem, eller till ökad distansering mot USA som samarbetspartner? Hur kommer valutamarknaden att hantera detta? Den schweiziska francen är i princip oförändrad i dagens handel, men har tappat drygt 10% i värde på 1 år eller 23% på tio år. Tror du att Schweiz kommer att lyda och stödköpa valutan eller på annat sätt göra francen från Schweiz starkare, så kan du handla CHF via Skilling.

   BREAKING: Crypto rusar! Bitcoin ver $20 000, ETH ver $600BREAKING: Crypto rusar! Bitcoin över $20 000, ETH över $600
  Onsdag, 16 december 2020 15:05
  Bitcoin nådde precis över den magiska 20 000 gränsen för 1 BTC. Den handlas för närvarande på 20 352 USD för en ynka bitcoin. Som tur är så kan man köpa även 0.001 bitcoin vid trading. Motsvarande siffra för EUR är 16 777 EUR för 1 bitcoin, enligt statistik från Crypto.com. Samtidigt så rusar även Ethereum (ETH) över 600-nivån för USD, samt över 500 nivån för EUR. Bästa stället för trading med dessa kryptovalutor är enligt oss Capital (recension) på grund av dess breda utbud, snabba avslut och stabila bakgrund. Vad väntar Du på? Kom igång med crypto hos Capital nu!


  PS. För att köpa bitcoin och behålla, eller för bitcoin trading med rejäl hävstång, så är Stormgain bästa alternativet.

   Nya aktie-CFDer p NS Broker: Blanka eller kp med hvstngNya aktie-CFD’er på NS Broker: Blanka eller köp med hävstång
  Tisdag, 15 december 2020 12:42
  Dagens roliga nyhet är att NS Broker får ett rejält utbud av amerikanska aktier för CFD-handel. Du kan numera handla alltifrån Alibaba, Amazon, Apple, Coca Cola, Ebay, Facebook, Google, McDonalds, Microsoft eller Tesla CFD'er hos NS Broker. Hävstång? Ja, du får 5x på alla trades. Det går bra även för småsparare att både blanka eller köpa aktier, med ett knapptryck. Prova själv nu!

  Varför NS Broker? Det är en ECN valuta- och aktiemäklare som har den strikta EU licensen, direkt från MFSA i Malta. Det har helt 10 stycken likviditetsleverantörer, för att garantera de lägsta priserna och snabba avslut. Inom några månader har de även BankID. Prova själv aktie-cfd'er hos NS Broker idag!

   IG ger kunder lngre ppettider fr amerikanska aktierIG ger kunder längre öppettider för amerikanska aktier
  Måndag, 14 december 2020 22:21
  Majoriten av alla svenska traders kan bara handla amerikanska aktier från Nasdaq, S&P 500 och DJI mellan kl 15.30 och 22.00, svensk tid. Det är därför ett nöje att kunna presentera ett framstående bolag med avsevärt bättre service än det normala.  IG erbjuder från idag CFD'er på amerikanska aktier med kraftigt ökade öppettider. På måndag till fredag så kan du handla mellan 10 på morgonen till 02 på natten (svensk tid), medan fredagar stänger 1 timme efter normal stängningstid.  Totalt så finns ett 70-tal amerikanska aktier att trada med CFD'ere från IG, där hävstången är 5x. Exempel: Ifall du vill handla Tesla efter stängning för att någon viktig nyhet kommit ut, så kan du göra det med CFD'er på IG's webbplats.  Vad är fördelen med trading efter de vanliga öppettiderna? Du får fler handelsmöjligheter och kan dra nytta av volatiliteten i samband med viktiga nyheter, rapporter och speciella händelser. Det ör just då man vill sitta på en trading mäklare som IG (recension här).  Under amerikanska bolagsrapporter så är det ofta otroligt höga nivåer som handlas utanför de ordinarie handelstiderna. Eftersom rapporterna normalt kommer sent, så är det framför allt på kvällen, efter rapporten, som den rejäla ökningen kommer. Ifall du redan sitter med aktier eller är sugen på att gå in, så är det viktigt med en mäklare som erbjuder denna service. Prova själv trading med IG nu!

   Dagens raketer inom valutahandel, rvaror & aktierDagens raketer inom valutahandel, råvaror & aktier
  Måndag, 14 december 2020 16:35
  Fraktbolaget Hafnia säger att ett av deras oljefartyg utanför Jeddah i Saudarabien blivit attackerat av ett oidentifierat föremål, vilket skapade en explosion med efterföljande eldsvåda. Besättningen på 22 man klarade sig oskadda, men företaget varnar för oljeläckage. Trots detta så är handlas brent oljan bara upp 0.2% för dagen och ligger precis runt $50. Silver rör på sig lite mer, med en uppgång på 0.85%. Ifall du missat Bitcoin, så köp silver, säger Robert Kiyosaki, mannen bakom boken Rich Dad, Poor Dad som intervjuas av Tom Bilyeu.

  En annan råvara som kan vara värd att titta på idag är naturgas, som är upp 3.24%. Råvaruexperten Erik Forsell har tidigare skrivit om att priserna på naturgas kan vara på väg att sticka. Du kan handla naturgas här!

  Raketerna inom valutahandel just idag är EUR/GBP som tappar 0.67%. Norska kronan plockar mot Euron och idag så handlas EUR/NOK ner 0.63%. Slutligen så är USD/NOK värt att nämna, som tappar 0.81% idag, dvs norskan kronan stärks avsevärt. Handla NOK hos Skilling, som har flest par och mest kurser mot norska kronan.

  Norwegian aktien rör på sig rejält idag med. Bolaget tycks vara nära konkurs, medan norska staten tidigare sagt att de inte kommer hjälpa till. Norwegian är idag ner nästan 18% och handlas mellan 0.65-0.67 per aktie. Du kan antingen blanka den eller köpa Norwegian hos Skilling.

  Bitcoin är uppe över $19200 igen och väldigt nära all time high. Du kan köpa Bitcoin och ETH hos Poloniex, en fantastisk plattform för crypto.

   Lugn dag fr valutahandel, rvaror och aktierLugn dag för valutahandel, råvaror och aktier
  Fredag, 11 december 2020 15:54
  Majoriteten av de populära paren för valutahandel rör sig mindre än 0.5% idag och även gårdagens aktiva aktier har gått på sparlåga. De enda lite större rörelserna bland valutorna syns i USD/NOK (+0.56%), USD/MXN (+0.65%). Kanske dollarn är på gång igen? Prova trading med dollar hos NAGA!

  Air BNB aktien som gick 115% igår, har haft en synnerligen lugn start, med en uppgång på endast 0.5% i den tidiga handeln. Guld är upp blygsamma 0.2%, silver ETF'er ner 0.1% och brent oljan -0.4% och handlas precis omkring 50-nivån nu.

  Kryptovalutorna är ner något, med Bitcoin -2% och Ethereum -2.35% i skrivande stund. De tycks testa sin stödnivå, som har hållit under väldigt många test och ifall stöder håller, så kanske båda sticker uppåt inom kort? Du kan handla krypto hos Skilling på ett enkelt sätt!

   Profits Trade fr svensk landningssidaProfits Trade får svensk landningssida
  Torsdag, 10 december 2020 20:49
  Den hyfsat nya aktören på trading marknaden, Profits Trade, erbjuder nu svensk support och har en svensk landningssida. Deras plattform sticker ut som en av de bästa i branschen, med över 20 råvaror att handla. Du väljer själv mellan koppar, platinum, oljan som sticker rejält över 50 usd idag eller någon annan spännande råvara, amerikansk aktie, kryptovaluta eller traditionell valuta för den delen.

  Du får direkt tips om teknisk analys genom TradeView, som ger köp eller säljsignaler. Enda nackdelen idag är att de inte har något demokonto, vilket dock är på gång. Minsta insättning börjar från €250 för att få använda en enastående plattform. Prova själv Profits Trade idag!

   Frmgenhetsskatter, ETH rrelse & Facebook stmningar?Förmögenhetsskatter, ETH rörelse & Facebook stämningar?
  Onsdag, 9 december 2020 13:39
  Alla större tidningar i Storbritannien skriver idag om planerna på att införa en förmögenhetsskatt, arvsskatt, concil tax och capital gain tax. Läs några åsikter från The Guardian, BBC och amerikanska Blomberg. Vad skulle det då innebära? Valutahandel dot se konstaterar att det föreslås en skatt på drygt 5%, som kan betalas över 5 år, för alla som har över £500 000 eller £1 miljon i kapital. Värde på sin bostad (efter att huslån räknas bort) samt pensionspengar ligger som grund för ifall man skattas. Den brittiska staten har spenderat drygt 4.5 biljoner kronor eller £400 miljarder pund enligt Office for Budget Responsibility (OBR). Det underskottet budgetunderskottet i Storbritannien måste givetvis täckas på något vis.

  Idag så möter Boris Johnson den Europeiska Kommissionens ordförande, MS von der Layen, för att se ifall det finns möjligheter att ro hem ett handelsavtal innan nyår, vilket ser svårt ut menar Sky. Pundet som tappat mot EUR på sluta kan få se på rejäl volatilitet om ingen avtal sluts. Det kan innebära 3% nedgång i BNP för Storbritannien, medan förväntningarna är att det skulle ge 0.5% nedgång för EU. Handla själv med GBP på Skilling idag!


  En av FAANG-aktier som drivit uppgången i USA förväntas få se ökad volatilitet idag. Washington Post skriver om att både statliga och federala myndigheter väntas stämma Facebook idag. Mer än 40 advokater och den amerikanska regeringen hävdar at teknikjätten bedrivit konkurrensbegränsande strategier för att köpa eller döda sina konkurrenter, såsom Instagram och WhatsApp. Du kan handla Facebook aktier här där både CFD-blankning och köp är möjligt.

  Bland de digitala valutorna som fallit några dagar så tycks bland annat Ethereum (ETH) vara på gång igen. Tekniska analytiker inom valutahandel och krypto trading såsom TA-experten Calvin Fvand som nyss gjordes en intervju med, menar att den 5:e vågen för Ethereum kan nå 700 USD. Idag ligger den på $564.
  Du kan även använda Ethereum för insättning på vissa sajter numera. Ifall du vill köra crypto trading med hög hävgstång för Ethereum, så är Stormgain populär. Med 5x hävstång så rekommenderas istället Skilling, eller Kriptomat för Ethereum. Ifall du bora vill sitta och behålla Ethereum, så är krypto exchanges såsom CEX det bästa.

   Svenska kronan tappar: Hur r utsikterna?Svenska kronan tappar: Hur är utsikterna?
  Tisdag, 8 december 2020 19:13
  Tillväxtmarknadsvalutor som sydafrikanska randen (ZAR) är på gång idag och når den högsta kursen sedan mars 2020. USD/ZAR handlas kring 15 idag, minus 0.9% för dagen. Svenska kronan upplever rätt stora intra-dags svängningar. EUR/SEK handlas upp 0.88% idag och ligger på 10.26 nivån, jämfört med en dagssämsta kring 10.167. Både SEB och Riksbanken tror på en starkare svensk krona framöver. Danske Bank analytiker tror däremot att Riksbanken kommer sänka räntan till negativa nivåer under 2021, vilket skulle vara negativt för kronan som då kan bli svagare. Men idag så har ECB lägre ränta än Sverige, vilket stimulerar ekonomin i EU. Osäkerheten om eventuell räntesänkning i Sverige de kommande året är dock hög.

  Nederländska ING Bank har en riktkurs för EUR/SEK på 11, vilket skulle innebära en förstärkning för EUR med drygt 7%. Vilka aktörer tror du prickar in kronan framtida nivåer bäst? Du kan handla SEK hos Skilling (recension) till förmånlig spread och med snabba avslut. Med hjälp av BankID så får du säker & snabb åtkomst till kontot. Prova själv Skilling nu!

   Oljan sticker: Bryter motstnd, efter 679 000 frre fat oljaOljan sticker: Bryter motstånd, efter 679 000 färre fat olja
  Torsdag, 3 december 2020 00:54
  Både Brent och crude oljan bryter idag motstånd och sticker rejält. WTI oljan var upp drygt 3.7% som mest idag, medan brent rörde sig hela 3.6%. NYMEX råolja är upp 23% den sista månaden.

  OPEC tycks vara nära ett förlängt samarbete. Ryssland föreslår att gradvis öka produktionen, medan Saudiarabien och UAE är något mer återhållsamma. Mycket tyder på att ett OPEC avtal kan signeras innan helgen.

  Samtidigt så minskade USA:s oljetillförsel med 679 000 fat förra veckan, sedan oljan bröt motstånd vid 47.5 för Brent och 44.5 för WTI. Du kan själv handla olja hos Skilling till bra priser med 5x hävstång. Prova själv oljetrading nu!

  Ps. Du kan följa oljepriset här hos oss på valutahandel.

   Prognos fr svenska kronan 2021-24 av RiksbankenPrognos för svenska kronan 2021-24 av Riksbanken
  Tisdag, 1 december 2020 18:12
  Riksbanken gav idag en uppdatering över svenska kronans potentiella växelkurs, mot landets viktigaste handelspartners. De tittar tre år framåt och med tanke på Sveriges ekonomi och hur bra företag lyckats (-30% konkurser jämfört mot 2019), så är Riksbanken troligen inte de enda som är positiva. En förväntad starkare BNP tillväxt än både EU och USA gynnar utsikterna för en stärkt krona.

  Riskerna för att kronan istället försvagas är bland annat den senaste tidens ökade smittspridning, nollränta de närmaste åren medan länder som Norge kanske höjer räntan och det omfattande penningpolitiska stödet. Riksbankens innehav av obligationer har aldrig tidigare varit så här högt, noterar Valutahandel.se. Ifall du vill handla SEK mot någon annan valuta så rekommenderas Skilling (recension) med låg spread och snabba avslut. Prova själv nu eller missa en spännande möjlighet.

   CySEC-licens tilldelas Pepperstone EU LimitedCySEC-licens tilldelas Pepperstone EU Limited
  Tisdag, 1 december 2020 18:00
  Den ansedda firman Pepperstone (läs recension) meddelar till Valutahandel.se att de erhållit CySEC licens (#388/20) för alla EU-medborgare, svenskar inkluderat. Detta är en skön trygghet för alla traders som vill handla med den väl erkända firman som grundades i Australien 2010. Grundarna är två professionella traders tillika techgenier, som ville se mer avancerade tradingverktyg.  Det nya bolaget som hanterar kunder från Sverige heter Pepperstone EU Limited och framstår som ett mer flexibelt alternativ för valutahandel. En liten fågel har viskat att ett skandinaviskt språk kan komma att integreras på Pepperstone's hemsida under 2021. Vi på Valutahandel väntar och hoppas att dessa rykten är korrekta. Tills dess så rekommenderas att du själv provar trading med Pepperstone! Det är roligt och spännande och plattformen är i världsklass.

   SENASTE: SEK bryter uppt mot EUR, handlas p 10.21 SENASTE: SEK bryter uppåt mot EUR, handlas på 10.21
  Måndag, 30 november 2020 18:07
  De senaste dagarnas starkare krona har idag avslutats. SEK bryter idag uppåt mot Euron, dvs tappar i värde och handlas för närvarande omkring 10.21. Ifall dagskursen stänger över 10.2 så kan ett trendbrott på gång.


  Den 25:e september så handlades kronan omkring 10.65 mot EUR och den 19 mars 2020 så var EUR/SEK kursen på 11.38. Du kan själv handla kronan mot EUR hos Skilling. Vart lägger du din stopp-loss och vinsthämtning? Prova själv nu!

   Valutahandel: Niver som nrmar sig fr AUD, CAD, USDValutahandel: Nivåer som närmar sig för AUD, CAD, USD
  Måndag, 30 november 2020 10:55
  Citygroup's valutaanalytiker tror att USA's dollar kan tappa så mycket som 20% under 2021 ifall vaccin blir allmänt tillgängligt. Samtidigt så föredrar Goldman Sachs att blanka dollarn mot både AUD och den så kallade råvaruvalutan som används i Kanada (CAD).

  Några nivåer som närmar sig är 74.14 för USD/AUD, medan EUR/USD kommer närmare 1.20 nivån. Ifall 1.2011 bryts så är det Eurons starkaste nivå sedan may, 2018.
  USD/CAD är väldigt nära 1.2929, en nivå som inte nåtts sedan oktober 2018 senast. Samtidigt så är det brittiska pundet (GBP) nära 1.35, vilket blir den högsta noteringen sedan slutet av 2018 om den nås.


  En annan valuta som kan stärkas betydligt det närmaste året är norska kronan (NOK), dels på grund av hur bra Norge hanterat Covid-19, men också på grund av en återhämtning för cykliska aktier, inte minst oljerelaterade. USA närmar sig 300 000 döda av coronavirus och många nya potentiella regler från Biden kan försvaga dollarn.

  Den svenska regeringen har gett Gunnar Larsson i uppdrag att utreda illegalt spel och föreslå lösningar för att möjliggöra en mer effektiv tillsyn av olagliga casino utan licens i Sverige. Det talas om “tillståndskrav för underleverantörer”, vilket är svårt att tolka. Kanske syftar de på affiliates? Detta skulle troligen kunna blockera en stor del av det illegala spelet, som troligen kommer även kommer bekämpas med ökade krav från betalningsleverantörer. I slutändan så kan detta gynna valutamäklare, som tycks locka allt fler fd. casinospelare in till valutahandel på nätet och trading med aktier samt index genom CFD'er. Prova själv en framstående svenska, licensierad valutamäklare som Skilling idag!

  Trots terrorism i Iran, där forskaren Mohsen Fakhrizadeh mördats i helgen som AP rapporterat, så har oljepriset för både Brent (-1.73%) och WTI sjunkit (-1.55%). Iran har lovat hämnd, tids nog. Hizbollah släppte ett uttalande efter dödandet av Fakhrizadeh och krävde hämnd mot den sionist-amerikanska-saudiska axeln. Kostnaderna för deras brott måste vara höga, nämns i ett uttalade som kan läsas på
  Al Jazeera. Anledningen till de minskade oljepriserna kan delvis bero på ökade lager i USA samt att Förenade Arabemiraten ännu inte godkänt ytterligare produktionssänkningar fram till april 2021. Troligen får landet komma överens med OPEC idag om framtida oljevolymer, vilket beroende på utveckling kan se oljepriset gå upp eller ner en del idag. Du kan se aktuella oljepriser hos Valutahandel.se för att bedöma hur marknaden utvecklas.

   Dagens valutahandel: Blankning av krypto och olja ocks?Dagens valutahandel: Blankning av krypto och olja också?
  Torsdag, 26 november 2020 14:03
  Bitcoin är väldigt volatil och idag så rör sig den mest populära kryptovalutan nedåt med 8.2%, medan Ethereum är ner drygt 10%. CoinTelegraph rapporterar att en stor val blankade 850 miljoner kronor värt av Bitcoin och troligen är det många fler som hänger på idag. Ki Young Ju, VD för CryptoQuant CryptoQuant som visar flöden av krypto, säger att säljtrycket kommer från valar (stora traders). Valutahandel tänker att det nog är många som tar hem vinsterna nu, eller helt enkelt tror att BTC är övervärderat.

  Ifall du sysslar med trading, så är CFD'er det perfekta instrumentet för blankning eller köp, då du får en generös hävstång och har oslagbar likviditet. Du kan själv initiera trading med krypto hos bolag som Stormgain eller Skilling, eller köpa för investering hos sajter som Crypto.com eller Kriptomat. Kommer vi se nya toppnivåer snart igen, eller är vi på väg mot ett gigantiskt ras för kryptovalutorna?

  Oljan har idag testat motståndet vi 44.7-45 för WTI och omkring 47.5 för brent. Ifall det håller, så kan brent oljan vara på väg mot 50 USD, medan ett trendbrott neråt kan indikera nivåer mot 44.5. Du kan handla brent från hemmet och likaså den amerikanska WTI oljan med CFD'er, eller turbowarranter hos IG. Vårt tips är att prova heta råvaror hos Skilling nu!

  Bland valutorna så testar USD/ZAR som är upp 0.66% idag motstånd i trendkanalen. Flera analytiker menar att den kan vara på väg mot antingen ett utbrott eller tillbakagång i pris. Ett något svagare oljepris tycks bidragit till att USD/NOK är upp 0.72% idag.
  För valutahandel så rekas främst Skilling (recension) som den bästa mäklaren för svenskar, medan Capital (recension) har det bredaste utbudet och en framstående AI-tjänst som ger dig tips om hur din trading kan förbättras. Prova själv Capital idag!

   Grdagens raketer: Glm inte VIX, WTI olja & TeslaGårdagens raketer: Glöm inte VIX, WTI olja & Tesla
  Torsdag, 26 november 2020 01:01
  Volatiliteten har minskat betydligt och VIX-index handlas nu på 22, bland de lägsta nivåerna i år. “Att köpa VIX är det billigaste skyddet för din portfölj på 9 månader“, säger Scott Bauer som är VD för Prosper Trading Academy. Du kan handla VIX-index på IG.  WTI-oljan fortsätter stiga sedan slutet av april och börjar närma sig 50-nivån. Analytiker och indikationer på TradingView rekommenderar köp. Du kan själv handla WTI hos NAGA eller svenskspråkiga Skilling.


  Samtidigt tycks Tesla vara uppe i den 5:e, uppåtgående vågen, menar vissa tekniska analytiker. Det noteras att många är oroliga för att missa uppgången och köper Tesla, även om den udda TSLA blankaren som tittar på IT-bubblans Deja vu fortfarande finns där ute. Du kan själv handla Tesla med 5x hävstång här!

   Crypto.com p vg att f Malta-licensCrypto.com på väg att få Malta-licens
  Tisdag, 24 november 2020 12:00
  Allt tyder på att Crypto.com blir en av de första med crypto exchange licens. Inom EU kallas det ”klass 3 VFA licens”, där VFA står för Virtual Financial Assets. Denna licens tillåter bolaget att erbjuda betalningstjänster och utfärda elektroniska pengar. 3 VFA licensen banar väg för både avslut av affärer från privatpersoner och för firmor som jobbar åt dig för att handla krypto. Givetvis så får du bättre deal om du själv direkt går till Crypto.com utan mellanhand.

  Cypern är det ledande landet inom licenser för valutahandel i EU, men Malta tycks ta stafettpinnen när det kommer till cryptovalutor som Ethereum, Bitcoin och Ripple. Internationella Crypto.com har jobbat tätt ihop med myndigheter för att nå en licens. Vi på Valutahandel tycker verkligen det är på tiden att crypto-bolag licensieras och gläds över beskedet. Prova själv handla med Crypto.com idag!. Alternativt, läs recensionen om Crypto.com om du vill veta mer. Några andra provar hellre Capital.com istället – speciellt ifall du föredrar trading med crypto istället för att växla till dig kryptovaluta. En annan av de bästa för trading med crypto med rejäl hävstång är Stormgain som kan provas här!

   Dagens krypto-, aktie- & valutastsaker: Missa inte..Dagens krypto-, aktie- & valutasötsaker: Missa inte..
  Måndag, 23 november 2020 17:48
  Ethereum (ETH/USD) går upp hela 17% idag. Du kan trada med ETH hos Skilling eller Stormgain. Ifall du hellre vill köpa och äga Ethereum så är en kryptohandelsplats som t. ex Kriptomat (recension) eller Crypto.com (recension) två bra alternativ.

  Tesla siktar mot månen, eller i alla fall TSLA aktien som rör sig rejält. Idag går den upp hela 7% och når ett nytt ATH. Det förvånar oss inte om aktien kommer att fortsätta sticka ett tag till, med tanke på att många fonder måste inkludera aktien för att få en liknande vikt som i S&P 500. Du kan handla Tesla som CFD med 5x hävstång. Prova själv handla Tesla idag!

  För övrigt syns ett tydligt skift mot cykliska aktier, t. ex många undervärderade oljebolag (service, utvinning mm) börjar sticka rejält. PGS är upp 13.4%, Schlumberger upp 5%, Whitening Petroleum går upp 13.5% och Core Labratories är upp över 10%. Idag så är brent oljan upp strax över 2%.

  Euron sticker 3.2% mot den turkiska liran medan USD/TRY är upp 3.55%. Kanske 10 är i sikte igen för EUR/TRY snart, samt 8.4 för USD/TRY. Du kan handla TRY hos Skilling.

   Valutahandel? Nej, schack! Skilling Open brjar 17:30 idagValutahandel? Nej, schack! Skilling Open börjar 17:30 idag
  Måndag, 23 november 2020 11:18
  Vill du titta på valutahandel live?registrerar du ett demokonto och håller koll på valutamarknaden. Allt går att följa som valuta demotrader. Men det finns även annat kul att titta på. Idag klockan 17:30 så kan du titta på Skilling Open, världens första digitala schackturnering, där norske världsmästaren Magnus Carlsen som är brand ambassadör för Skilling spelar.

  Schack innebär strategiskt tänkande, tålamod och framsynthet – precis som vid online trading och valutahandel på nätet. För att få inspiration från en sann strateg, kolla in Skilling Open's live stream från klockan 17.30 idag.

   Tesla mot ATH. Valutahandel med TRY blir hett igenTesla mot ATH. Valutahandel med TRY blir hett igen
  Fredag, 20 november 2020 16:30
  Tesla aktien handlades igår på ATH (All Time High), efter en uppgång på drygt 24% sista veckan. Det är framför allt en inkludering i S&P 500 den 21:e december som leder många fonder och investerare att gå in och köpa Tesla. Har du missat uppgången hittills och tror inte på deja vu? Troligen så kommer det vara fortsatt starkt tryck och intresse för Tesla aktien den närmaste tiden. Med Skilling så kan du köpa Tesla med CFD'er, vilket ger 5 gånger hävstång. Det innebär att du får drygt 5 aktier istället för en, ifall du stoppar in 500 USD. Prova själv trading med Tesla hos Skilling nu!


  Samtidigt så noteras att valutahandel med turkiska lira (TRY) på nytt börjar bli hett. Nu är det kanske förtroendet som tappas för den nya centralbankschefen brist på åtgärder? Liran faller åtminstone mot både EUR och USD på rätt bred front, med EUR upp 1% och USD upp 1.3% mot TRY. Du kan enkelt handla TRY här.


  Med start nästa fredag, så stänger Skansen ner rapporterar SvT. Detta är första gången på 129 år som Skansen stänger entréerna helt inför jul.

   Bitcoin nr $18 145: Den hgsta nivn sedan 2017Bitcoin når $18 145: Den högsta nivån sedan 2017
  Onsdag, 18 november 2020 13:02
  Veckans hetaste valutor är onekligen kryptovalutorna. Mest omtalad är ju Bitcoin (BTC), som verkligen är inne i en uppåtgående trend. Sedan september 2020 så har det gått uppåt rejält som kan ses i grafen nedan. Idag så ligger Bitcoin på den högsta nivån sedan 2017. Följ live kurser för bitcoin här. Alternativt, kom igång med trading av Bitcoin hos Skilling eller hos Stormgain.

  Ethereum däremot har för dagen en liten paus, även om de har gått från 310 till 474 på knappt 2 månader. Kanske det är läge att köpa igen? Du kan kolla in live Ethereum priser hos Valutahandel.se ifall du vill hålla dig uppdaterad. Eller så kan du själv komma igång direkt med Ethereum trading här!

   Skift mot cykliska aktier & asiatisk valutahandelSkift mot cykliska aktier & asiatisk valutahandel
  Måndag, 16 november 2020 14:08
  Förhoppningar om stundande Covid-19 vaccin innan årets slut, eller i värsta fall i början av nästa år, har fått traders att skifta inrikting. Medan FAANG-aktierna och andra teknologiaktier varit bland det hetaste under de sista två åren. Detta märks bland annat på options-traders, ETF och CFD investerare, som nu i allt högre grad går in i cykliska bolag, samt asiatiska valutor. Även om ett vaccin kan vara ganska många månader bort för svenskar, så är det troligt att USA, UK och Ungern kommer vara tidigt ute – som vi skrev om under vilka vaccin kandidater för Covid-19 som lanseras först.

  Men årets stora framgång för den ekonomiska tillväxten är RECP (Regional Comprehensive Economic Partnership). Detta är Asiens första enorma frihandelsavtal, som sammankopplar 15 länder. Störst effekt tycks frihandeln få för Kina, Japan och Sydkorea. Läs mer om RECP här.

  Troligen så blir valutahandel med strategiskt viktiga asiatiska valutor såsom KRW, JPY, CNY, SGD, THB allt viktigare under 2021, tack vare Asiens frihandelsavtal. Initiativet togs efter att Trump gick ur Trans Pacific Partnership skriver BBC, ett av hans många misslyckande för global tillväxt. För trading med asiatiska valutor så rekommenderas Skilling. Allt på svenska, med bankID. Testa själv Skilling nu!

   Euron strks p bred front mot USD, NOK & GBPEuron stärks på bred front mot USD, NOK & GBP
  Torsdag, 12 november 2020 17:45
  Euron stärks 0.95% mot pundet (GBP) innan stängning i Europa. Nu är det bara 50 dagar kvar till Brexit så räkna med ökad volatilitet i GBP framöver. Samtidigt så blir EUR även starkare mot USD, drygt 0.3% i skrivande stund. Även mot norska kronan så förstärks euron med 1.3% – även om den nog snart är på väg mot en vändning, enligt många analytiker. Du kan handla NOK hos Skilling!

  Samtidigt så går oljan är upp, både för brent olja (+0.9%) och WTI (1.15%).

  Den turkiska liran återhämtar sig ytterligare idag, till 9.1 mot EUR och dollarn tappar 1.2% mot TRY idag. För en vecka sedan så nuddade EUR/TRY 10.2. Så det är rejäla förstärkningar av den turkiska valutan sedan den nya centralbankschefen kom in. Du kan handla TRY här!

   3 nya instrument att handla hos Skilling frn idag3 nya instrument att handla hos Skilling från idag
  Onsdag, 11 november 2020 14:00
  Gillar du handla index eller råvaror? Då kan vi glatt meddela att Skilling fått in 3 nya instrument den sista veckan. För alla som gillar silver, så är Silver Miners ETF ett hett alternativ.

  Efter påtryckningar från bland annat Valutahandel, så har Skilling även släppt en CFD för svenska OMX 30 index, samt för norska OBX 25 index. Fördelen med att handla aktieindex genom CFD'er är att du kan begränsa din exponering med hjälp av 10 gångers hävstång. Exempel: Ifall du sätter in 1000 kr, så kan du handla för 10 000 kr. Prova själv registrera dig på Skilling idag!

   Risk on: Valutahandel med SEK, NOK, Yuan & AUD strksRisk on: Valutahandel med SEK, NOK, Yuan & AUD stärks
  Tisdag, 10 november 2020 13:18
  Med Joe Biden som blivande president så förväntas det stundtals irrationella beteendet från USA och dess president Trump avta. Investerare tror att handelsrelatationer kommer förbättras mellan USA och EU, medan tillväxtmarknader gynnas – vilket leder till risk on. Den politiska risken tycks också ha minskat. Guldet föll från $1965 till $1865 igår, den mest drastiska prisrörelsen för den ädla metallen som vi sett på riktigt länge. Idag så återhämtar sig guldpriset något, med en uppgång på 0.8% medan silver är upp 0.65%.

  Kinesiska yuan når högsta nivån på 28 veckor. Även AUD når en ny topp idag, när valutan når den högsta nivån på drygt 2 månader.

  Skandinaviska valutor når flera veckors högsta nivån på länge. Den svenska kronan stärktes till 8.54 mot USD, för att för närvarande handlas omkring 8.63. Starkast av de skandinaviska valutorna går dock norska kronan, som stärkts 6% den senaste veckan från 9.6 till 9.01 mot USD. Är NOK den nya safe heaven? En stark ekonomi som endast gått minus under 3:e kvartalet (-4.7%), vilket är avsevärt bättre än de flesta övriga länder länder i EU och Nordamerika. Med snabbt stigande oljepriser, så strömmar allt mer kapital in till Norge, som givetvis måste växlas in till norska kronor för att användas på börsen eller valutamarknaden.

  Norges Bank indikerar att de kommer bli en av få centralbanker som höjer räntan innan slutet av 2022, inte minst på grund av ökade huspriser. Ifall du tror på trading med norska kronan, så har Skilling hela 7 olika valutapar att handla mot NOK. Prova själv nu!

   NS Broker: Frn valutahandel till amerikanska aktierNS Broker: Från valutahandel till amerikanska aktier
  Tisdag, 10 november 2020 12:46
  NS Broker meddelar idag att de fått in fullt av amerikanska aktier i deras CFD-utbud. Några exempel inkluderar Alibaba, Amazon, Boeing, Facebook, Mastercard, Microsoft, Netflix, Pfizer och Tesla. Givetvis kan du även handla ett 50-tal valutor, utöva trading med guld eller handla olja och index.

  NS Broker anses vara en av de bästa MT5-valutamäklarna med högst transparens, supersnabba avslut och gratis tips varje vecka. Prova själv att handla med NS Broker nu!

   Oljan rusar efter positiva fas 3 studier fr Covid-19 vaccinOljan rusar efter positiva fas 3 studier för Covid-19 vaccin
  Måndag, 9 november 2020 20:57
  Både brent olja (+6.6%) och WTI-olja (+7.6%) rör sig rejält idag. Det är den största uppgången för oljan på länge under en enskild dag och kanske mer är på väg, rapporterar CNBC. Traders runt om i världen blir allt mer positiva till ökat samarbete världen över och minskat handelskrig, efter Trumps förlust.

  Även Dow Jones (+4.4%) och S&P 500 (+2.6%) får idag ett glädjeskutt av den tillträdande presidenten och hopp om att Pfizer och Biontech (“BNT162b2”) eller Astra Zeneca & Oxfords Uni's (“AZD1222”) får fas 3 godkännande av ett Covid-19 vaccin innan året är slut. Förhoppningsvis så kan “livet vara tillbaka till det normala på våren“, säger Sir John Bell, medicinsk profession på Oxford Universitet till BBC.

  Dagens pladask inom valutahandel kommer från EUR/TRY, som sjönk från 10.X till 9.57 under dagen efter att Turkiet bytt centralbankschef of förväntas höja räntorna ytterligare. Du kan handla TRY hos Skilling mot USD eller EUR.

   Bitcoin nr $15000: Den nya safe heaven?Bitcoin når $15000: Den nya safe heaven?
  Torsdag, 5 november 2020 17:18
  Är det Joe Biden som gillar Bitcoin, eller Bitcoin som gillar USA's presidentutmanare? Vad analytiker pekar på är ökad osäkerhet. I takt med att valutgången blir allt mer osäker, så väljer många någon typ av safe heaven. Trading med guld har ökat rejält idag. Guldpriset har gått upp 2.3% för att nå $1946 per ounce, från $1899 i början av dagen. För alla som handlar silver så är det ännu roligare. Silver sticker nämligen ännu mer, med en uppgång på 4.6%.

  Vad som bör noteras är dock att Bitcoin trivas som fisken i vattnet. Idag är nämligen första dagens som Bitcoin når 15000 sedan början av januari 2018 och en uppgång på över 8% noteras.

  Ifall du vill börja med trading på nätet så kolla vår guide. Där ges de 3 bästa sajterna för att handel med valuta, trading med krypto eller för dig sin hellre köper kryptovalutor. Alla kräver olika strategi och medan Skilling leder för valutahandel, så ligger Stormgain först vid kryptotrading medan Crypto.com är bäst för köp eller byte mellan kryptovalutor.

   Svngig valutahandel med Biden som trolig vinnareSvängig valutahandel med Biden som trolig vinnare
  Tisdag, 3 november 2020 18:55
  Dollarn faller på bred front, medan amerikanska folket och världen tycks hoppas på en vinst för Biden i presidentvalet 2020. EUR/USD handlas upp 0.61%, alltså fördel mot euron. Mot sydafrikanska rand så tappar dollarn 0.7%. Mot svenska kronan så tappar dollarn 0.6% i skrivande stund, medan dollarn tappar hela 1.5% norska kronan. Kanske allt fler ser NOK som en stabil och relativt ny safe heaven valuta? Skilling har 7 valutapar mot NOK som du kan handla här. Vidare så tappar USD drygt 0.75% mot MXN och 0.65 mot CHF under valdagens valutahandel. Efter flera månaders försvagning av rubeln, så vänder USD/RUB med -1.4% idag, dvs till fördel för Ryssland. Trots detta så är rubeln ner över 25% mot dollarn i år. Du kan handla URD rubel här.

  För övrigt så touchade euron 10-nivån mot TRY idag, vilket vi flera gånger varnat för. Däreter sjönk EUR/TRY tillbaka mot 9.85, vilket fortfarande är 33% försvagning för den turkiska liran mot euron i år. Du kan prova handla TRY mot USD eller EUR hos Skilling.

  Trading med guld blir återigen intressant efter att turkiska centralbanken sålt av ett lager. Guld går upp över 1% idag, vilket dock ofta sker ner dollarn försvagas. Prova handla guld genom NS Broker! Ännu mer rörelse är det på brent oljan so mär upp drygt 2% idag och har nått över 40 nivån igen. Testa handla Brent här eller hos Capital! Slutligen så är det bra rörelser i VIX index också, vilket med fördel kan handlas hos IG.

   Skilling Gruppen fr ny VD: Michael KamermanSkilling Gruppen får ny VD: Michael Kamerman
  Tisdag, 3 november 2020 13:23
  Skilling har gått ut med att gruppen fått en ny VD, Michael Kamerman, som kommer från industrin. Han har tidigare jobbat som VD på FXCM, ett brittiskt valutahandelsbolag han varit på i 15 år. Under de senaste 12 månaderna så har Skilling fått global licens för valutahandel från Seychellerna i tillägg till EU-licensen från Cypern, de har blivit partner med Aston Villa och uppdaterat sin webbplats rejält för att bli riktigt användarvänlig. André Lavold som kommer fortsätta vara aktiv i bolaget medan herr Kamerman tillträder. Prova själv trading med Skilling idag!

   Raketerna inom valutahandel & aktiehandelRaketerna inom valutahandel & aktiehandel
  Fredag, 30 oktober 2020 13:38
  Ökad trading sker i guld igen, rapporterar Skilling och IronFx, med en uppgång på 1% idag. Samtidigt så jämnas guld/silver ration ut något, med en 2% uppgång för silver. Tyska DAX-index har fallit över 8% de sista dagarna och allt fler blankare börjar gå mot tyskland, men antalet köpare av DAX-index ökar också. Var tror du den tyska ekonomin är på väg?

  En bra rapport från Google (410 miljarder kr i intäkter under 3:e kvartalet, 2020) har fått Alphabet aktien att stiga 5% idag. Andra FAANG-aktier såsom Amazon går ner 4.4% idag och Facebook tappar runt 4% under den inledande handeln. Sämst går det dock för Apple som tappat nästan 30% av sin omsättning i Kina. Bolaget sjunker drygt 5.8% i den inledande handeln. Du kan handla Apple aktie-CFD'er i alla storlekar hos Skilling; köp eller blanka.


  Bitcoin testar sitt stöd omkring 13000 och medan anhängarna tror på en rejäl uppgång den närmaste tiden, så menar många också att BTC är övervärderad. Du kan handla BTC här, alternativt se alla valutamäklare som stödjer bitcoin insättningar här! Mest rörelse inom valutahandel sker för USD/ZAR (-0.83%), USD/TRY (+1%) och EUR/TRY (+1.1%). Som vi tidigare pekat på så är turkiska liran förmodligen på väg att testa 10-nivån mot Euron, då den idag handlas runt 9.76 och sakta rört sig uppåt en tid.

   Otaliga strre tillgngsslag lyser rtt: Blankningsdags?Otaliga större tillgångsslag lyser rött: Blankningsdags?
  Onsdag, 28 oktober 2020 15:03
  Dagens inleds med att nästa alla aktier lyser rött. Gårdagens 73 240 nya Covid-19 fall i USA skrämmer aktiemarknaden och inför öppning i USA
  så ligger Dow Jones ner -2% och Nasdaq 100 indikerar öppnas 1.5% ner i skrivande stund. Den europeiska aktiemarknaden faller också rejält, med en nedgång för tyska DAX-index på 3.6%, italienska FTSE Italia -3%, österrikiska ATX -2.35%, finska OMX Helsingfors -2.6%, franska CAC -3.1%, spanska IBEX 35 är -2.15% och svenska OMX Stockholm är ner 2.4%.


  Brent oljan backar 4.5%, guldet går ner till $1880 och silver tappar drygt 4%. Är det många som blankat idag eller vad är det som pågår? Du kan dra nytta av CFD'er då det går att både köpa eller blanka aktier som småsparare. Trött på att inte tjäna pengar på nedgången? Prova trading själv istället med Skilling nu!


  Bland valutorna så tappar Euron 0.5% mot USD och generellt kan sägas att dollarn stärks rejält. Mot ZAR är den upp drygt 1%, mot svenska kronan så stärks dollarn 1.4% och mot norska kronan drygt 2%. Prova trading med valutor genom Capital som har ett fantastiskt utbud!

   Dagens valutahandel & vad som pverkar marknadenDagens valutahandel & vad som påverkar marknaden
  Måndag, 26 oktober 2020 11:02
  Turkiska liran fortsätter sitt fall och TRY når under förmiddagen 8.04 mot USD, samt 9.5 mot EUR. Utan en räntehöjning så finns det många krafter som driver på ytterligare försvagning av den turkiska valutan. Dollarn visar samtidigt styrka mot både SEK, EUR, GBP, MXN, ZAR, JPY och även de flesta andra valutorna. För trading med USDrekommenderas Capital, som har ett enormt utbud och helt saknar någon kommission för dina trades. Prova själv Capital nu!

  För övrigt så har det varit nya rekord i Covid-19 i både USA och Europa. Allt fler länder varnar för en andra våg och stänger helt eller delvis ner, vilket gjort aktieblankare på humör. Det känns lite som en straffspark utan målvakt nu, säger en svensk trader som specialiserar sig på blankning. Även hedgefondspionjären Patrik Brummer varnar för en övertro på aktier och menar att det är ett under att aktiemarknaden gått så starkt så länge. Andra pekar på att utdelningsaktier och investmentbolag fortfarande är undervärderade. Oavsett vad du tror så kan du själv prova köpa eller blanka aktier med Skilling idag!

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved