fbpx

Malte från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 12 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Har du pengar över hos en valutamäklare eller trading firma som du inte gillar? Det har nog hänt flera av oss och ibland vill man bara flytta sina pengar till en annan mäklare (broker) så snabbt som möjligt, utan några uttag eller återinsättningar.

Lyckligtvis så kan du hitta bättre valutamäklare som stödjer broker to broker överföringar. Ibland är det även så att även om din nuvarande valutamäklare inte är listad, så kan de godkänna broker to broker transaktioner ändå. Det enda kravet är normalt fullt validerade konton hos båda aktörerna.

Lär dig mer om broker to broker betalningar eller ACAT överföringar från en valutamäklare till en annan. Se vilka som är lämpliga att handla med nedan.

8 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Broker to broker

Broker to broker är den mest uppskattade metoden för alla som har en opassande valutamäklare och vill hitta en bättre. Vi listar alla som stödjer detta och det krävs att både din nuvarande trading sajt och den nya trading sajten har stöd för broker to broker för att det ska fungera. Normalt sker denna typ av överföringar direkt, men det kan ta upp till 24 timmar.

Nedan listar vi de mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först, längst till vänster.

Valutamäklare som pratar

Korta fakta

Hur snabbt kan en Broker to Broker överföring göras? Som snabbast så går det på några timmar, men normalt så tar det 1-2 dagar innan transaktionen är genomförd.
Vilket land kommer Broker to Broker ifrån? De grundades 1991 i Ohio, USA.
Hur kontaktar jag Broker to Broker? De kan nås per telefon: +1 615 287 2760.
Tillgängligt för kunder från: Europa.
Antal anställda: Över 30 personer.
Officiell webbplats: http://www.brokertobroker.com.

Hur skiftar man valutamäklare enklast?

Du kör en broker till broker överföring helt enkelt! För närvarande så erbjuder minst 7 stycken trading firmor denna möjlighet – att snabbt byta valutamäklare. Men vi jobbar hårt för att sätta press på fler valutamäklare att erbjuda broker to broker överföringar.

Vad är en ACAT transfer?

Har du haft ett forex trading konto hos en valutamäklare under en lång tid och inte kollat in konkurrensen? Då kan det vara läge att titta på en ACAT-transfer (Automated Customer Account Transfer) eller ACATS (Automated Customer Account Transfer Service), vilket tillhandahålls av broker to broker överföringarna. Systemet skapades initialt utav National Securities Clearing Corporation (NSCC) och levereras av broker to broker systemet.

Kan jag göra en broker to broker transaktioner utan verifiering?

Nej, det behövs alltid en verifiering hos din trading sajt för att kunna göra en broker to broker transaktion. Ofta så går detta rätt smidigt och du slipper åtminstone att ta ut pengarna, vänta en vecka extra och sätta in pengar på en annan sajt. Normalt så behöver du verifiera i vilket fall när du ska ta ut pengarna, så det är bara att fixa verifieringen. Det går trots allt ganska snabbt om du bara fokuserar på det.

Varför bry sig om Broker to Broker?

Ifall du har pengar över på en dålig valutamäklare, kanske i en annan valuta eller en summa som bara ligger där utan att du vet hur den ska användas. Då har vi ett förslag. Gör som många andra och välj ett alternativ från topplistan ovanför som erbjuder smidiga överföringar till ett nytt konto.

Hur skapades Broker to Broker?

Broker to Broker var en pionjär inom amerikansk trading i början av 1990-talet. De började med en lånad PC och en fantastisk skrivare som kunde producera 2 sidor per minut. De växte snabbt från ett till tre kontor – Colombus i Ohio, Pittsburgh i Pennsylvania och Nashville i Tennessee. Redan 1999 så hade bolaget 30 anställda. De har växt signifikant de senaste åren, med alla ändringar som skett inom valutahandel och trading med CFD'er. Bolaget jobbar för närvarande hårt på att automatisera processer med överingar mellan olika länder och typer av mäklare (såsom valutamäklare till cryptomäklare).

Vilka avgifter finns med Broker to broker?

Avgifterna kan variera beroende på vilken deal mäklaren satt med Broker to Broker. De dyraste ligger på omkring 200 USD, medan vissa valutamäklare subventionerar en hel del.

Vad är fördelarna?

+Kan byta valutamäklare enkelt.
+Slipper ta ut pengar och spar tid.
+Är igång med en ny valutamäklare utan meck.

Vilka nackdelar finns?

-Ibland kan avgifterna vara rätt höga.
-Går inte omedelbart utan tar upp till 24 timmar.

Hur kommer man igång?

Välj en av de tradingmäklarna som erbjuder broker to broker som betalmetod från listan längst upp på denna sida, alternativt så kan du välja den som har bäst betyg som visas enligt nedan.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: H�gst rankade tradingm�klaren som st�djer Broker to Broker �verf�ringar.

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.