fbpx

Krister från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 4 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Innovativa betalningsmetoder för e-handel och online trading mäklare som bygger på direktbetalning. Med ett knapptryck kan du vara igång på ett säkert sätt med din nya valutamäklare. Trustly har haft en fenomenal resa, med en otrolig omsättningstillväxt de senaste åren. Idag finns Trustly tillgängligt på lokalt språk i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederländerna, Spanien, Polen och USA. Nedan går vi igenom allt du vill veta om Trustly, från hur bolaget började, till dess största för- och nackdelar, vilka som grundade bolaget och givetvis – vilka trading sajter som fungerar med bolaget.

13 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Trustly

Trustly är skapad av svenskar och metoden har blivit populär över hela världen. Förenkla livet med smidiga bankbetalningar och använd Trustly, du också.

Nedan listar vi de Trustly-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Korta fakta

Hur snabbt kan en Trustly betalning göras? Omkring 17 sekunder som återkommande kund, eller 1 minut som ny kund.
Vilket land kommer Trustly ifrån? Sverige
Hur kontaktar jag Trustly? Kundtjänst via telefon på 08 – 446 831 33 eller e-post på [email protected]. 78% av alla anställda använder formatet “fö[email protected]” på Trustly's kundsupport.
Tillgängligt för kunder från: Europa och USA.
Antal anställda: Drygt 400 personer, men växer snabbt.
Officiell webbplats: https://www.trustly.net.

4 enkla steg till Trustly betalningar

Du kommer igång riktigt enkelt.
1. Välj först en valutamäklare.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på Trustly som betalalternativ.
4. Logga in med ditt BankID och verifiera betalningen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trustly + BankID = Sant. Prova med Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur började Trustly?

2008 så hade Trustly blott 3 anställda, dvs de tre medgrundarna som kommer från Stockholm. Bolaget hette då GluePay, innan de bytte namn till InstantBank. GluePay marknadsfördes som en direkt bankbetalningstjänst utan chargebacks (återbetalningar), utan några beloppsgränser och helt automatiserat. Att alla GluPays överföringar gick på sekunden var den stora skillnaden mot traditionella banker där kunder normalt får vänta uppemot 1-2 dagar. Så småningom hittade bolaget ett bättre företagsnamn och de bytte 2013 till det lättigenkännliga Trustly.

Idag så har bolaget växt till 400 anställda på 8 olika kontor i Europa och Amerika. Det är alternativ till traditionella banköverföring, med samma säkerhet, som gjort att Trustly lyckats.

Trustly räknas som ett av Sveriges högst ansedda fintechbolag. De utvecklar alla produkter in-house och erbjuder betalningslösningar till e-handlare, valutamäklare och tradingsajter för att nämna några. Över 600 miljoner konsumenter kan idag sköta direktbetalningar med Trustly. Ifall du bor i Europa så är du säkerligen en av dem. Varje månad hanteras över 10 miljoner betalningar genom svenska Trustly.

Kostnader förknippade med Trustly

För dig som kund så kostar Trustly normalt ingenting, ifall tradingmäklaren inte uttryckligen skriver ut att det medför en kostnad. Det är bolagen som har Trustly på sin hemsida som betalningsalternativ som får betala en liten procent av beloppet du sätter in, men du kommer se samma belopp som insättningen på ditt nya trading konto när du använder denna metoden. En av bolagets största privilegium är faktiskt avsaknad av kostnader eller avgifter från Trustly. Allt du överför in kommer in på kontot.

Hur registrerar jag ett Trustly konto?

Det bästa är att du inte behöver registrera något. Du bara betalar direkt, med säkerhet från din bank. Allt går på sekunden.

Största fördelarna?

+Allt sker med direktbetalning på sekunden.
+Inga avgifter tas ut med denna insättningsmetod.
+Kopplar ihop dig med din egen bank, men gör överföringen snabbare!
+Slipper lägga in känslig personlig information.
+Trustly är enkel att använda.
+Betalningsmetoden är helt riskfri.
+Trustly har ingen beloppsgräns.
+Trustly räknas som det snabbast sättet av hanterar omedelbara finansiella transaktioner. Bolaget möjliggör att komma igång med valutahandel eller online trading på 3 minuter.

Främsta nackdelarna?

-Inte tillgänglig för alla valutamäklare och bara en kryptomäklare (eg. Libertex)
-Måste göra bankinloggning vid överföringar.

Vem grundade Trustly?

Trion Lukas Gratte, Joel Jacobsson och Carl Wilson räknas alla som medgrundare till Trustly.

När grundades Trustly?

Stockholmsbaserade Trustly Group AB gick live först 2013, men bolaget skapade redan 5 år innan dess. Det hette först GluePay, följt av InstantBank, innan namnet ändrades till Trustly.

Var ligger Trustly's huvudkontor?

Bolaget har sin besöksadress på Rådmansgatan 40, 5 tr, 113 57 Stockholm.

Hur mycket omsätter Trustly?

Trustly Group AB hade en omsättning på 2.2 miljarder kronor och ett resultat efter finansnetto på 1.185 miljarder kronor år 2019, medan fjorårets resultat blev 160 miljarder kronor plus.

Jordglob: Överföringar

Vilka banker stödjer Trustly?

Alla licensierade svenska banker har stöd för direktbetalningar via Trustly, såsom SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken, Skandiabanken samt flera utländska banker såsom Danske Bank, estländska Luminor Bank och Coop Bank, tyska Deutsche Bank och Commerzbank, samt nederländska ING Bank NV och ABN AMRO Bank för att nämna några.

Givetvis så stödjs även betalkort såsom Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express, Dinersclub av Trustly. Över 3300 banker i 29 europeiska marknader samarbetar med Trustly's och erbjuder därför direktbetalningar. Normalt så skrivs det inte ut på bankens hemsida, för de vill inte marknadsföra en konkurrerande tjänst som är snabbare än deras egen.

Finns Trustly på några sociala media kanaler?

Jadå, Trustly finns såklart på både Facebook, Instagram och LinkedIn.

Förekommer det någon beloppsgräns hos Trustly?

Nej, Trustly själva sätter inga som helst gränser för hur mycket du kan överföra. i motsats till många andra insättningsalternativ. Normalt så har inga valutamäklare eller online trading firmor heller några maxbelopp som får sättas in. Dock så bör man notera att insättningsgarantin gäller för upp till 950 000 kronor enligt Riksgälden.

Är bolaget auktoriserat av Finansinspektionen?

Ja, Trustly är registrerat på FI som betalningsinstitut, med tillstånd att genomföra betalningstransaktioner, transaktioner med kreditutrymme, penningöverföring och andra betalningsinitieringstjänster. Motsvarande tillstånd finns i genom ombud i Finland (PlusPay Finland Oy och Trustly Finland OY), Österrike (Trustly Austria GmbH), Belgien (Trustly Belgium GCV), Danmark (Trustly Denmark ApS), Tyskland (Trustly Germany GmbH), Irland (Trustly Ireland Limited), Malta (Trustly Malta Ltd), Nederländerna (Trustly Netherlands B.V), Norge (Trustly Norway AS), Polen (Trustly Poland Sp z.o.o), Spanien (Trustly Spain E-Commerce Solutions SL) och Storbritannien (Trustly UK Limited).

Finns det en Trustly App?

Nej, bolaget har verken iOS eller Android app. Förmodligen för att alla betalningar sköts genom mellanhänder så det inte är direkt viktigt med en separat app.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Sugen på en bättre betalmetod? Prova med Trustly på Capital nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Hur fungerar Trustly Autogiro?

Det är ett smart och enkelt sätt att betala för återkommande belopp. Ifall du t. ex vill satsa 500 kr per månad eller 1000 kr per månad genom en proffsig valutamäklare, så kan detta göras genom autogiro. Allt kan skötas med ett klick för en trygg och stressfri upplevelse.

Hur förenklar Trustly fakturabetalningar?

För det första så kan allt ske elektroniskt med ett klick. Ja, du läste rätt. Det är ett sätt att hålla kunderna nöjda och ger dig möjligt att dela upp eller schemalägga betalningar. Allt kan ske med automatiserade avräkning så det blir smidigt för alla parter.

Finns det lediga jobb på Trustly?

Det brukar finnas ett antal positioner i Stockholm, London eller USA på deras webbplats. Så besök den ifall du vill göra karriär på Trustly.

Hur rapporterar man klagomål?

Först och främst ska du kontakta valutamäklaren som använts. Det är oftast där flaskhalsen ligger. Alternativt, ring dem på 08 – 446 831 33 eller skicka ett e-mail till [email protected].


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Den h�gst rankade m�klaren som st�djer Trustly-�verf�ringar.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.