fbpx

Alvin från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 38 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
75% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
AvaTrade's webbsida - versikt av startsidan
Klicka för större bilder

AvaTrade är en riktigt seriös valutamäklare med enastående support och konkurrenskraftig spread. Genom omfattande reglering i sex olika jurisdiktioner så följer AvaTrade de hårdaste finansiella reglerna och nästan alla kan ägna sig åt valutahandel här. Deras utbud av råvaror, valutor, ETF'er, index och kryptovalutor är också enastående. För att hjälpa nybörjare komma igång med online trading så finns deras egen utbildning på SharpTrader. Här finns allt en trader behöver för daglig handel, såsom videos med fakta och tips, dagliga tekniska analyser av AvaTrade's egna analytiker samt fullt utav tips för att bli en bättra trader. Se först en kort översikt och läs sedan vidare om bolaget för att bilda dig en uppfattning innan du börjar handla valuta.

AvaTrade

AvaTrade logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

9
9
9
10
10
10
9

 • Min. insättning

  500 kr

 • Plattformar

  AvaTradeGO app

 • Grundat

  2006

 • Licenser

  6 jurisdiktioner

 • Land

  Irland

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Email, Telefon

 • Valuta insättning

  SEK, EUR mfl

 
AvaTrade är en innovativ valutamäklare med huvudkontor på Irland, som varit på marknaden sedan 2006. Ava Trade har nu siktet inställt på att göra något storslaget inom forex trading och bli en av de ledande firmorna. Med över 200 000 kunder och ansett som en av de snabbast växande bolagen inom valuthandel, så är de nog redan nu nära målet.

Insättningar till ditt AvaTrade valutakonto kan ske med antingen EUR eller USD som basvaluta för svenskar. På grund av utsikterna för svenska kronan så rekommenderas att öppna ett AvaTrade konto i EUR. Uttag går avsevärt snabbare genom AvaTrade än många konkurrerande firmor inom valutahandel. Vänta dig maximalt 48 timmar, innan pengarna är på ditt bankkonto, eller ännu snabbare om du väljer t. ex Paypal.
 
Den maximala belåningsgraden för svenskar ligger på 30 gånger insatt belopp för valutahandel. Gällande belåning vid aktiehandel så är det 5x som gäller för både svenska, norska, danska, brittiska och amerikanska aktier - oavsett om du köper eller blankar. För kryptovalutor som Bitcoin så är det en maximal hävstång på 2x som gäller hos AvaTrade, men de rör ju ändå på sig mer så det kanske kvittar?
 
Du kan smidigt komma igång med AvaTrade från endast 500 kr. Var dock uppmärksam på att efter 3 månaders inaktivt konto hos AvaTrade så kostar det dig €50 för konton i Euro och motsvarande summa gäller för USD ($50) och GBP (£50). Vid 12 månaders inaktivitet hos AvaTrade så tas en administrationsavgift ut på €100 för konton i Euro. För USD, så är inaktivitetsbeloppet $100 och för GBP så är det £ 100. Inaktivitetsavgiften är i nivå med genomsnittet på valutamarknaden. Det rekommenderas att du tar ut pengarna och stänger ner kontot ifall du definitivt inte kommer handla på flera månader i sträck.
 


 
+ AvaTrade ger kunder möjligheter att investera och handla i en innovativ och pålitlig miljö.
+ Bland marknadens bästa personliga service och kompromisslös integritet.
+ Reglerad från 6 olika marknader, vilket gör att de följer alla regler för valutahandel väldigt noggrant.
+ Snabba och enkla insättningar och uttag med PayPal, betalkort och banköverföring för att nämna några.
+ Ärlig och långsiktig valutamäklare.
 
- Saknar vissa handelspar, såsom SEK/GBP och SEK/JPY.
- Har ej MetaTrader 5 integration.
- Minsta insatsen är €100.
 
AvaTrade har växt enormt och har i dagsläget fler än 225 000 valutahandlande kunder över hela världen, som totalt utför flera miljoner transaktioner per månad. Bolaget hanterar i genomsnitt handelsvolymet på mer än 600 miljarder kronor per månad. Alla kunders pengar är separerade från bankens egna medel.

AvaTrade's användarorienterade perspektiv, i kombination med stark finansiell uppbackning, är unik när det gäller online-handel. Från dess 24-timmars flerspråkiga support till sitt breda utbud av plattformar och tjänster har AvaTrade skapat den optimala handelsmiljön för varje nivå av handlare. AvaTrades breda verksamhetsområde omfattar ett fullt spektrum av handelsinstrument, inklusive valutor, aktier, råvaror och index.

Ava är ett multinationellt företag med regionala kontor och försäljningscentrum i Paris, Dublin, Milano, Tokyo och Sydney. Företagets administrativa huvudkontor ligger i Dublin, Ireland.

Oavsett om du är en erfaren handlare eller en nybörjare förser AvaTrades anpassningsbara handelsplattformar och tjänster dig med rätt balans av enkelhet och elegans. Det är inte konstigt att Ava har erhållt nio branschutmärkelser sedan 2009.
 
Supporten är riktigt bra hos AvaTrade. Du kan hitta svensk support under dagtid, medan engelsk supportpersonal ofta är lite mer kunniga och rekommenderas under kvälls- och nattetid.
 
AvaTrade är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er). Dock verkar det som licens inom EU saknas, vilket kan tyda på att bolaget inte behöver följa lika strikta kundfrämjande processer och/eller på vissa sätt ökar risken för dig som kund.

Licens i Australien: Ja, Australia Pty Ltd, ASIC (No.406684)
Licens i Japan: Ja, Ava Trade Japan K.K., FSA (No.1662) & FFAJ (No.1574)
Licens i Sydafrika: Ja, Ava Capital Markets Pty, Sydafrika (FSCA No.45984)
Licens på Brittiska Jungfru-öarna: Ja, AVA Trade Ltd, B.V.I
 
 

Är AvaTrade en pålitlig valutamäklare?

Bolaget har funnits sedan 2009 och är väl ansett som en pålitligt mäklare, med EU-reglering från Cypern. Detta medför att de följer stränga regler och bestämmelser som satts upp av EU, såsom att kundens pengar skall ligga på ett separat konto från AvaTrades pengar.

Kan man bli skyldig pengar till AvaTrade? Är det möjligt att mitt konto får en negativ balans?

Nej, det är omöjligt för en AvaTrade kund att förlora mer än vad som finns på kontot. I ett scenario där valutamarknaden rör sig otroligt snabbt och hamnar på en negativ balans, så kommer AvaTrade att ge tillbaka pengarna göra en negativ balansjustering så att allt blir noll och du inte blir skyldig dem något.

Går det att handla valuta hos AvaTrade utan räntekostnader?

Ja, det finns Islamiska konton hos AvaTrade för muslimer eller de som helt enkelt vill slippa handla med räntekostnader. Dock så går det inte handla vissa valutapar med extremt hög ränta, såsom turkiska lira, eftersom spreaden skulle bli extremt hög och ofördelaktig vid sådan handel.
Bolaget bakom AvaTrade har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för AvaFx

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved