fbpx

Nils från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 33 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Bitcoin eller BTC, den mest kända kryptovalutan, är även vanligast när det kommer till betalmetoder bland kryptovalutorna. Ifall du har Bitcoin i din plånbok, så är det enkelt att komma igång med en professionell cryptovalutamäklare, eller valutamäklare för den delen. Den snabba överföringshastigheten gör att du kan vara igång på några minuter med ett nytt trading konto. Se de bästa alternativen för att göra insättning med Bitcoin nedan. Vill du hellre köpa bitcoin? Kolla då in den billigaste, smidigaste och säkraste sättet för svenskar genom Swish. Se en topplista med över 20 stycken sajter som erbjuder BTC för insättningar.

25 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Bitcoin

Bitcoin är den mest erkända kryptovalutan och det finns fullt utav ställen att initiera trading med denna digitala valuta. Förenkla din trading med smidiga överföring och använd Bitcoin, du också.

Nedan listar vi de Bitcoin-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Vad är Bitcoin priset just nu?

Några aktuella kurser för BTC återfinns nedan.
BTC/EUR  
BTC/USD  
ETH/BTC  

Korta fakta

Hur snabbt kan en Bitcoin betalning göras? Mellan 5-10 sek som återkommande kund, eller 1 minut som ny kund.
Vilket land kommer Bitcoin ifrån? Mycket tyder på Japan, men inget är konfirmerat.
Hur kontaktar jag Bitcoin? Det finns ingen kundsupport. Du får tala med marknadsplatsen du använder ifall du har någon fråga.
Tillgängligt för kunder från: Hela världen, förutom länder som Algeriet, Bolivia, Morocko, Nepal, Pakistan och Vietnam där regeringen förbjuder all användning.
Inofficiell webbplats: https://bitcoin.org/sv/.

3 enkla steg till Bitcoin betalningar

Du kommer igång riktigt enkelt.
1. Välj först en valutamäklare.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på Bitcoin som betalalternativ.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Bitcoin + Trading = Sant. Prova med Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur började Bitcoin?

I januari 2009, strax efter den rejäla kraschen för bostäder, så lanserade pseudonymen Satoshi Nakamoto Bitcoin. Målet har sedan börjat varit att kunna skickar överföringar eller betalningar utan att någon tredje part är inblandad. I motsats till traditionella valutor så förlitar sig inte Bitcoin på någon centralbank. Kritikerna menar att BTC mestadels används för penningtvätt, medan förespråkarna av Bitcoin menar att det skyddar mot politisk påverkan och är det enda systemet som är så snabbt, säkert och stabilt.

Kostnader förknippade med Bitcoin

För dig som kund så kostar Bitcoin överföringar normalt en låg procentsats, ofta omkring 0.15% av överföringen ifall du kör med konkurrenskraftiga bolag som Stormgain. Medan Stormgain har 0% insättningsavgift, så har de dock en fast uttagsavgift på 0.0006 BTC samt 0.1% ytterligare avgift. För den svenska trading sajten Skilling så tillkommer ingen insättnings- eller uttagsavgift överhuvudtaget, vilket är en stor fördel. Dock så tillkommer en daglig ränteavgift för Bitcoin som ligger på 0.04% av positionens storlek. Exempel: Säg att du vill köpa 0.1 BTC hos Skilling. Du får då automatiskt 2x hävstång och beloppet som behövs för att komma igång (den 29 okt, 2020) är 561 EUR. Den dagliga räntekostnaden blir €0.67, vare sig ifall du köper eller blankar bitcoin.

Största fördelarna?

+Går supersnabbt att komma igång.
+Slipper ha alla ägg i samma korg.
+Låga transaktionsavgifter.

Främsta nackdelarna?

-Inte tillgänglig från de flesta valutamäklarna, men i princip alla kryptomäklare.
-Kritier menar att Bitcoin används för att tvätta pengar.
-Det finns en del oseriösa aktörer i branschen.

Vem grundade Bitcoin?

Satoshi Nakamoto är mannen bakom Bitcoin, även om namnet är en pseudonym.

Jordglob: Överföringar

Vad är bitcoins högsta värde?

BTC/USD stod i 19 166 den 17:e decemeber, 2017. Detta är det hittills högsta värdet mot dollarn. Motsvarande högsta värde för Bitcoin mot SEK skedde också den 17/12, 2017 då den stod i 169 632 kr per BTC.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Har du krypto eller pengar över? Prova med Bitcoin på Stormgain nu!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.


Förekommer det någon beloppsgräns vid Bitcoin transaktioner?

Nej, Bitcoin själva har inga begränsningar. Ibland kan det finnas begränsningar hos din trading sajt, men normalt så kan du skicka rejäla belopp utan några problem.

Är bolaget auktoriserat av Finansinspektionen?

Alla bolag som sysslar med växling eller trading av kryptovalutor mot SEK eller annan traditionell valuta, ska söka tillstånd hos Finansinspektionen.

Kan man använda BTC som uttagsmetod?

Ja, på ovanstående mäklare så går det bra. Ibland så krävs att du använder samma insättnings- som uttagsmetod för att EU-regler om penningtvätt inte ska ställa til det för din valuta- eller kryptomäklare.

Finns det en Bitcoin App?

Nej, bolaget har verken iOS eller Android app. Du kan dock köpa Bitcoin genom marknadsplatser som Stormgain eller Crypto.com.

Hur rapporterar man klagomål eller problem?

Kontakta din kryptomäklare direkt, alternativt valutamäklare om det är en sådan du använder.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: 200 kr
Beskrivning: Högst rankade bitcoinmäklaren som stödjer Bitcoin överföringar.

Riskvarning: Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.