fbpx

Pelle från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 16 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Har du pengar över på PayPal, men är osäker på hur de ska användas? Som tur är så har vi listat framstående valutamäklare med PayPal, samt några online trading sajter och kryptomäklare. Lär dig mer om PayPal betalningar från valutamäklare och se vilka som är lämpliga att handla med nedan, eller kolla in vår topp 5 lista över Paypal sajter här.

20 tradingmäklare erbjuder betalmetoden PayPal

Paypal är en av världens största betalmetoder. Det används inte lika ofta i Sverige som i andra länder, även om den också blir större och större även här. Har man pengar insatta på Paypal kan det vara ett bra alternativ att använda en av mäklarna nedan för att sätta in pengar direkt från Paypal vilket vanligtvis går omedelbart.

Nedan listar vi de mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Varför bry sig om PayPal?

Ifall du har pengar över på PayPal, kanske i en annan valuta eller en summa som bara ligger där utan att du vet hur den ska användas. Då har vi ett förslag. Gör som Randy McKay som fick $2000 att växa till $70 000 på bara 7 månader. Han är inte ensam. Många har gått från blygsam aktiehandel till en förmögenhet på valutahandel. Är du nästa? Prova ett av alternativen ovan.

Hur skapades PayPal?

PayPal grundades i Palo Alto i Kalifornien redan 1998 av Elon Musk, Peter Thiel och några till. Målet är snabba överföringar, oavsett var du bor i världen eller vill skicka pengar. PayPal räknas fortfarande som ett av de ledande metoderna för pengaöverföring och miljontals människor sitter med pengar på PayPal som de glömt bort fanns där. Målet var initialt ett elektroniskt alternativ till traditionella och avsevärt mer långsamma överföringsmetoder såsom checkar eller banköverföringar. Företaget tar en liten avgift för fördelar såsom 1-klicks transaktioner och ger garantier vid köp online.

Vilka avgifter finns med PayPal?

Det finns en avgift på 1% av beloppet, med ett maxbelopp på 10 USD per transaktion i avgifter. Ifall du ska använda Paypal så rekommenderas därför att antingen ta ut pengarna först, eller använda så mycket som möjligt så att du når maxnivån och lite mer för avgifterna.

Vad är fördelarna?

+Går blixtsnabbt att komma igång med trading efter insättning från PayPal.
+Du slipper växlingsavgift om du initierar ett valutahandelskonto i samma bas-valuta som du har på PayPal kontot.
+Det går att använda flera olika valutor (€,$,£) för de flesta trading sajterna. Prova t. ex eToro som har 4 basvalutor (USD, GBP, EUR, AUD).

Vilka nackdelar finns?

-Avgifter på 1% av totalbeloppet eller upp till 10 USD per transaktion, plus eventuella växlingsavgifter.
-Överför bara belopp i samma valuta som ligger på kontot, annars blir det extra avgifter.

Hur kommer man igång?

Registrera ett konto på Paypal om du inte redan gjort det.

Finns det någon beloppsgräns hos Paypal?

Du kan skicka upp till 86 000 kr per transaktion ifall du är verifierad med Paypal, medan overifierade konton tillåts skicka maximalt 4300 kr per månad.

Vill du ha hjälp med ett Paypal problem?

Vänligen använd den svenska smarta hjälpguiden, eller kontakta kundtjänst direkt.

Paypal's aktie

Bolagets aktie går under tickern PYPL på Nasdaq och har sett en uppgång på över 100% från 1 januari 2019 till samma datum 2020. Aktien sticker ut som väldigt populär och har funnits på börsen sedan 2015. När man införde möjlighet för amerikaner att köpa kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, så ökade intresset och handelsvolymen för dessa digitala valutor dramatiskt.

Har PayPal lediga jobb?

Ja, det finns ofta rejält med tillgängliga Paypal jobb både i Sverige, Storbritannien och många andra länder – för alla nivåer och kategorier.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.