fbpx

Sten från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 31 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

VISA är ett av världens mest kända varumärken och de flesta av oss har säkert ett VISA-debit eller kreditkort. Som betalmetod går det tryggt, enkelt och säkert. Du kan göra en insättning till din valutamäklare kontaktlöst med mobilen ifall du har läst in ditt VISA kort på t. ex Apple Pay, eller genom att skriva in kortnumret manuellt. Nedan visas en topplista över alla valutamäklare som erbjuder VISA som insättnings- och uttagsmetod.

63 tradingmäklare erbjuder betalmetoden VISA

VISA är världens största kredit- och betalkort. Kom igång enklare med en valutamäklare tack vare VISA, du också.

Nedan listar vi de VISA-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Korta fakta

Hur snabbt kan en VISA betalning göras? Ifall du betalar kontantlöst med VISA från mobilen så går det på någon sekund. Ifall du skriver in hela kortnumret så tar det normalt inte mer än 40 sekunder.
Vilket land kommer VISA ifrån? USA
Hur kontaktar jag VISA? Du kan ringa det svenska kontoret på 020 160 42 93.
Tillgängligt för kunder från: Hela världen.
Antal anställda: 19 500.
Officiell webbplats: https://www.visa.se.

4 enkla steg till VISA betalningar

Du kan komma igång riktigt snabbt och smidigt.
1. Välj först en krypto- eller valutamäklare.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på VISA som betalalternativ.
4. Initiera betalningen.

Hur började VISA?

Bank of America lanserade BankAmericard i Fresno, Kalifornien den 18 september, 1958. Testet i den lilla staden gick bra och efterhand så licensierades kortet till andra länder. I Kanada så kallades kortet Chargex från 1968 till 1977, medan fransmännen kallade kortet Carte Bleue. Motsvarande kort släpptes av den brittiska banken Barclay under namnet Barclaycard. I takt med den internationella expansionen så kom en rad problem och ett multinationellt bolag skapades för att hantera expansionen, IBANCO (International Bankcard Company). Många länder var fortfarande negativa till att lansera kort som var förknippade med Bank of America och allt ändrades till ett nytt namn, Visa. Kortet kom med en distinkt blå, vit och guldaktig färg. Tonerna av dessa färger finns fortfarande kvar i dagens VISA-kort.

Kostnader förknippade med VISA

Även om majoriteten av valutahandelsfirmor inte tar ut några avgifter när du sätter in eller tar ut pengar med VISA-kort, så finns det vissa undantag. Sajter som Skilling, Capital, EuropeFx, VantageFx eller eToro har inga avgifter vid insättning. Dessa är våra rekommenderade valutamäklare för insättning med VISA.

Fördelar

+Säkra och snabba överföringar.
+Framtiden tar VISA, sägs det.
+Livet flyter enklare med VISA, är en av deras slogans.
+Får din värld att gå runt, är en annan.

Nackdelar

-Vissa banker blockerar transaktioner till tradingfirmor.
-Det finns ibland kostnader förknippade med VISA-insättningar, så kolla alltid på valutamäklarens hemsida om det tillkommer extra avgifter.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: H�gst rankade m�klaren som st�djer VISA �verf�ringar.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.