Pär från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 37 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
75% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Plus500's startsida: Enkel och lttverskdlig
Klicka för större bilder

Plus 500 är ett stort börsnoterat företag med ett börsvärde på över 6.5 miljarder SEK. De erbjuder möjlighet att handla CFD:er på aktier, index, valutor och kryptovalutor. Det framgångsrika företaget har över 2000 instrument tillgängliga för handel och de är reglerade från Cypern för EU, samt även Storbritannien, Australien, Singapore och Bulgarien. Plus 500 är ansett som en pålitlig, enkel och innovativ plattform för valutahande genom CFD'er. Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)".

Plus 500

Plus 500 logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

9
9
9
9
10
10
10
 • Min. insättning

  €100

 • Plattformar

  Plus500 Trader

 • Grundat

  2008

 • Licenser

  Hela 6 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja.

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Dygnet runt.

 • Valuta insättning

  EUR SEK NOK DKK

En av världens mest multinationella valutamäklare, med trading appar på 32 olika språk, däribland svenska. Nästan hälften av all handel på Plus500 sker numera från mobil. Ifall du letar efter en seriös "tradingplattform" för valutahandel, som är enkel och pålitlig, så har du kommit rätt. Erbjuder riktigt snabb exekutering av ordrar och har ett globala kontorsnät som har öppet dygnet runt. Med ett avancerat riskhanteringssystem så kan du enkelt hålla koll på snabba och ovanliga prisrörelser, åsikter och nyheter. Upptäck världens mest spännande finansiella marknader, med ofattbart många handelsmöjligheter. Prova en ledande valutamäklare idag, du också!
Du kan använda upp till 30 gångers hävstång på Plus 500.
96 kr avgift tas ut ifall du inte loggar in på ditt konto under en period av tre månader. Så glöm inte att logga in på Plus500, eftersom det då kostar en extra slant. Men avgiften är dock lägre än hos majoriteten av övriga valutamäklare och med tanke på avsaknad av andra kostnader, så är det ett väldigt fördelaktig konto för valutahandlare.
+ Börsnoterat företag med börsvärde på 6.5 miljarder SEK.
+ Extremt många instrument, över 2000 olika.
+ Konkurrenskraftiga spreadar.
+ 5 uttag per månad utan kostnad.
+ Kan ha SEK, NOK, USD, GBP eller EUR som basvaluta.
- Hemsidan kunde varit snyggare.
- Saknar EUR/TRY och TRY/SEK som valutapar.
- Har inte BankID än.
Plus500 har otaliga handelsalternativ. Denna innovativa valutamäklare gör det möjligt att handla var som helst, när som helst. Plus 500 kan nämligen skryta om marknadens bredaste utbud av trading plattformar. Förutom vanlig webbhandel med valutor och råvaror från Safari, IE, Firefox eller Chrome så finns även appar. Plus500 är den enda som lyckats riktigt bra med 3 olika appar; en iPhone/iPad app, en Android app och även Windows telefon app.
En av marknadens bästa support-team. Här kan du få svar på alla frågor inom 1 minut under normala handelsförhållanden.
 
 

Hur ändrar jag basvaluta på kontot?

Fråga supporten så hjälper de dig byta. Även många mindre valutapar som SEK, NOK eller DKK är möjligt.

Vilken licensiering är relevant för svenskar?

Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)".

Vad är största nackdelen med Plus500?

Även om sajten är enastående på många vis, så är verifieringsprocessen det som avskräcker flest. Idag så har de nämligen inte bankid för att underlätta KYC-dokumentationen. Detta innebär att det tar avsevärt längre tid att komma igång än hos nyligen recenserade sajten Skilling.

Finns det några oväntade kostnader hos Plus500?

I motsats till många andra online trading sajter så har Plus500 inga avgifter vid insättning, öppnande eller stängning av en position eller för att se kurser och grafer i realtid. Den enda avgiften som kan uppfattas som irriterande hos Plus500 är inaktivitetsavgiften på $10 per månad, när du inte loggar in på kontot på minst 3 månader i sträck. Å andra sidan är det rätt enkelt att logga in på kontot, för att slippa extra avgifter. Liksom alla valutamäklare så tillkommer en nattfinansieringskostnad, som automatiskt tas från ditt konto. Ifall du valt att köpa en valuta som har högre ränta än valutan du inte tror på, så kan du istället gå plus här.
Bolaget bakom Plus 500 har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Plus500CY Ltd
  Inga fler nyheter om Plus 500 tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved