Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-09-22 00:13:06). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.73 - -0 %
EUR/USD 1.1 - -0 %
EUR/GBP 0.88 - -0 %
GBP/USD 1.25 - -0 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.73 -0 %
EUR/USD 1.1 -0 %
EUR/GBP 0.88 -0 %
GBP/USD 1.25 -0 %
USD/CHF 0.99 -0 %
USD/TRY 5.74 -0 %
USD/GBP 0.8 -0 %
USD/NOK 9.04 -0 %
Plus500's startsida: Enkel och lttverskdlig
Klicka för större bilder

Plus 500 är ett stort börsnoterat företag med ett börsvärde på över 6.5 miljarder SEK. De erbjuder möjlighet att handla CFD:er på aktier, index, valutor och kryptovalutor. Det framgångsrika företaget har över 2000 instrument tillgängliga för handel och de är reglerade från Cypern för EU, samt även Storbritannien, Australien, Singapore och Bulgarien. Plus 500 är ansett som en pålitlig, enkel och innovativ plattform för valutahande genom CFD'er. Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)".

Plus 500

Plus 500 logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

9
9
9
9
9
10
10
 • Min. insättning

  €100

 • Plattformar

  Plus500 Trader

 • Grundat

  2008

 • Licenser

  Hela 6 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja.

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Dygnet runt.

 • Valuta insättning

  EUR SEK NOK DKK

En av världens mest multinationella valutamäklare, med trading appar på 32 olika språk, däribland svenska. Nästan hälften av all handel på Plus500 sker numera från mobil. Ifall du letar efter en seriös "tradingplattform" för valutahandel, som är enkel och pålitlig, så har du kommit rätt. Erbjuder riktigt snabb exekutering av ordrar och har ett globala kontorsnät som har öppet dygnet runt. Med ett avancerat riskhanteringssystem så kan du enkelt hålla koll på snabba och ovanliga prisrörelser, åsikter och nyheter. Upptäck världens mest spännande finansiella marknader, med ofattbart många handelsmöjligheter. Prova en ledande valutamäklare idag, du också!
Du kan använda upp till 30 gångers hävstång på Plus 500.
96 kr avgift tas ut ifall du inte loggar in på ditt konto under en period av tre månader. Så glöm inte att logga in på Plus500, eftersom det då kostar en extra slant. Men avgiften är dock lägre än hos majoriteten av övriga valutamäklare och med tanke på avsaknad av andra kostnader, så är det ett väldigt fördelaktig konto för valutahandlare.
+ Börsnoterat företag med börsvärde på 6.5 miljarder SEK.
+ Extremt många instrument, över 2000 olika.
+ Konkurrenskraftiga spreadar.
+ 5 uttag per månad utan kostnad.
+ Kan ha SEK, NOK, USD, GBP eller EUR som basvaluta.
- Hemsidan kunde varit snyggare.
- Saknar EUR/TRY och TRY/SEK som valutapar.
- Har inte BankID än.
Plus500 har otaliga handelsalternativ. Denna innovativa valutamäklare gör det möjligt att handla var som helst, när som helst. Plus 500 kan nämligen skryta om marknadens bredaste utbud av trading plattformar. Förutom vanlig webbhandel med valutor och råvaror från Safari, IE, Firefox eller Chrome så finns även appar. Plus500 är den enda som lyckats riktigt bra med 3 olika appar; en iPhone/iPad app, en Android app och även Windows telefon app.
En av marknadens bästa support-team. Här kan du få svar på alla frågor inom 1 minut under normala handelsförhållanden.
 
 

Hur ändrar jag basvaluta på kontot?

Fråga supporten så hjälper de dig byta. Även många mindre valutapar som SEK, NOK eller DKK är möjligt.

Vilken licensiering är relevant för svenskar?

Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)".

Finns det några oväntade kostnader hos Plus500?

I motsats till många andra online trading sajter så har Plus500 inga avgifter vid insättning, öppnande eller stängning av en position eller för att se kurser och grafer i realtid. Den enda avgiften som kan uppfattas som irriterande hos Plus500 är inaktivitetsavgiften på $10 per månad, när du inte loggar in på kontot på minst 3 månader i sträck. Å andra sidan är det rätt enkelt att logga in på kontot, för att slippa extra avgifter. Liksom alla valutamäklare så tillkommer en nattfinansieringskostnad, som automatiskt tas från ditt konto. Ifall du valt att köpa en valuta som har högre ränta än valutan du inte tror på, så kan du istället gå plus här.
  Inga fler nyheter om Plus 500 tillgängliga.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved