fbpx

Niklas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 36 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ett bra sätt att lära sig handla valuta förutom att läsa på om det självklara som t.ex. tradingstrategier, teknisk analys och att hålla sig uppdaterad med makroekonomiska läget, kan vara att titta på videos.

Här har vi samlat några viktiga utbildningsvideos för att upptäcka mer om valutahandel och lära sig termerna som ofta används. Under varje videoklipp så står en liten text som beskriver vad du kommer att se när du klickar. Vi har i vår valutahandelsskola samlat några handelsrelaterade videos nedan som är sevärda för att du som nybörjare ska förståelse för hur handel med valutor på nätet går till.

Introduktion till valutahandel för nybörjare


Vad får valutapar att röra sig? Här kan du lyssna på en erfaren engelsk valutahandlare som förklarar lite mer om hur marknaden fungerar och vad som gör att priserna börjar fluktuera. Han tar upp en rad exempel och visar hur det kan se ut när man handlar genom en innovativ plattform, såsom Skilling.

Vad betyder Units/Lots när det kommer till trading?


David Jones fortsätter utbildningen av nybörjare inom forex trading. Denna gången så går han in på lite mer avancerade exempel och beräkningar med units, “pips” eller “lots” som det också kallas. Det bästa sättet att komma igång är att handla på riktigt, med riktiga pengar. Givetvis så bör du träna via ett “demo konto först av allt.

Nybörjarguide till RSI-indikatorn


Den första indikatorn för teknisk analys som du bör bekanta dig med är Relative Strenght Index (RSI), något som påverkar alla instrument. Denna indikator mäter hur många dagar som ett instrument har stängt upp eller ner. Rent tekniskt så kan du räkna ut RSI som: 100 – 100/1-RS. Kolla på videon om den relativa styrkan i ett valutapar eller aktie för att få en snabb och enkel förklaring.

Introduktion till indikatorn Average Directional Index (ADX)


En annan teknisk analytiker (länk) som är värd att lyssna på är Peter Martins nybörjarguide till ADX, eller Average Directional Index som den också kallas. Liksom RSI så ger även denna indikator en känsla för var marknaden kan vara på väg. Ett högt nummer visar på att marknaden kan vara överköpt, medan ett lågt ADX nummer kan indikera att det är översålt och såldes snart dags att gå in igen.

›› Missa inte våra andra artiklar i valutaskolan här.
›› Någon indikator eller grym video som Valutahandel.se missat? Kontakta oss, så blir både andra besökare och vi som driver sajten väldigt glada.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.