Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-01-23 14:53:05). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.51 + 0.1 %
EUR/USD 1.11 - 0.08 %
EUR/GBP 0.84 + 0.03 %
GBP/USD 1.31 - 0.11 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.51 +0.1 %
EUR/USD 1.11 -0.08 %
EUR/GBP 0.84 +0.03 %
GBP/USD 1.31 -0.11 %
USD/CHF 0.97 -0.05 %
USD/TRY 5.93 +0.12 %
USD/GBP 0.76 +0.11 %
USD/NOK 9 +0.16 %
featured image

Ett bra sätt att lära sig handla valuta förutom att läsa på om det självklara som t.ex. tradingstrategier, teknisk analys och att hålla sig uppdaterad med makroekonomiska läget, kan vara att titta på videos.

Här har vi samlat några viktiga utbildningsvideos för att upptäcka mer om valutahandel och lära sig termerna som ofta används. Under varje videoklipp så står en liten text som beskriver vad du kommer att se när du klickar. Vi har i vår valutahandelsskola samlat några handelsrelaterade videos nedan som är sevärda för att du som nybörjare ska förståelse för hur handel med valutor på nätet går till.

Introduktion till valutahandel för nybörjare


Vad får valutapar att röra sig? Här kan du lyssna på en erfaren engelsk valutahandlare som förklarar lite mer om hur marknaden fungerar och vad som gör att priserna börjar fluktuera. Han tar upp en rad exempel och visar hur det kan se ut när man handlar genom en innovativ plattform, såsom Skilling.

Vad betyder Units/Lots när det kommer till trading?


David Jones fortsätter utbildningen av nybörjare inom forex trading. Denna gången så går han in på lite mer avancerade exempel och beräkningar med units, “pips” eller “lots” som det också kallas. Det bästa sättet att komma igång är att handla på riktigt, med riktiga pengar. Givetvis så bör du träna via ett “demo konto först av allt.

Nybörjarguide till RSI-indikatorn


Den första indikatorn för teknisk analys som du bör bekanta dig med är Relative Strenght Index (RSI), något som påverkar alla instrument. Denna indikator mäter hur många dagar som ett instrument har stängt upp eller ner. Rent tekniskt så kan du räkna ut RSI som: 100 – 100/1-RS. Kolla på videon om den relativa styrkan i ett valutapar eller aktie för att få en snabb och enkel förklaring.

Introduktion till indikatorn Average Directional Index (ADX)


En annan teknisk analytiker (länk) som är värd att lyssna på är Peter Martins nybörjarguide till ADX, eller Average Directional Index som den också kallas. Liksom RSI så ger även denna indikator en känsla för var marknaden kan vara på väg. Ett högt nummer visar på att marknaden kan vara överköpt, medan ett lågt ADX nummer kan indikera att det är översålt och såldes snart dags att gå in igen.

›› Missa inte våra andra artiklar i valutaskolan här.
›› Någon indikator eller grym video som Valutahandel.se missat? Kontakta oss, så blir både andra besökare och vi som driver sajten väldigt glada.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved