fbpx

Petter från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 21 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Swish förenklar din vardag, speciellt ifall du snabbt vill föra över pengar till ett trading konto och ta tillvara på alla av dagens spännande tradingmöjligheter. Ta fram din mobil, klicka på två knappar och boom – så är betalningen i hamn. Ifall du vill handla Bitcoin eller Ethereum med Swish, så är det möjligt genom Safello.


Gå till Safello för
att köpa crypto med Swish.

2 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Swish

Välj Swish ifall du bor i Sverige eller har pengar på Swish som du vill använda för ett trading konto. Du kommer igång blixtsnabbt med Swish överföringar och kan börja med valutahandel för riktiga pengar på någon minut.

Nedan listar vi de Swish-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Korta fakta

Hur snabbt kan en Swish betalning göras? Runt 15 sekunder som återkommande kund, eller 45 sekunder som ny kund.
Vilket land kommer Swish ifrån? Sverige
Hur kontaktar jag Swish? Via e-post ([email protected]) eller personligt besök på: Getswish AB, Drottninggatan 26, 4 tr, 111 51 Stockholm
Tillgängligt för kunder från: Sverige.
Antal anställda: 12 stycken, 2019.
Officiell webbplats: https://www.swish.nu.

4 enkla steg till Swish betalningar

Du kommer igång riktigt enkelt.
1. Välj först en valutamäklare.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på Swish som betalningsmetod.
4. Ta fram mobilen och initiera överföringen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Swish + Skilling = Sant. En proffsigare svenska valutamäklare. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur började Swish?

Bankföreningen i Sverige diskuterade 2009 på ett möte att komma fram till hur man kunde sköta betalningar på ett enkelt vis i realtid. En lösning tog såsmåning fram som var kopplat till mobilnummret. Allt som behövs för att initiera en Swish betalning är belopp, mobilnummer och operatör, sen är det klart. Idag så sker över 1 miljoner swishar om dagen och systemet används av 7 miljoner svenskar. Är du nästa att prova en av ovan listade valutamäklare med Swish? Det går på någon sekund att komma igång.

Kostnader förknippade med Swish

För dig som kund så kostar Swish ingenting, ifall din valutamäklare mot förmodan inte uttryckligen har skrivit ut att det kostar. Vi känner dock inte till några sådana fall än. Det är bolagen som har Swish på sin sajt som betalningsalternativ som får betala en liten procent av beloppet du sätter in, men du kommer se samma belopp som insättningen på ditt nya trading konto när du använder denna metoden. En av bolagets största fördelar är avsaknaden av kostnader eller avgifter från Swish. Allt som överförs kommer in på tradingkontot.

Hur registrerar jag ett Swish konto?

Allt du behöver är ett mobilnummer. Du laddar ner Swish betalningsappen för iOS eller för Android och är sedan igång på någon minut.

Kan jag handla Bitcoin med Swish?

Ja, det finns en sajt som heter Safello som erbjuder både Ethereum (ETH) och Bitcoin köp med ett knapptryck genom Swish.

Största fördelarna?

+Allt går på sekunden.
+Avgiftsfri insättningsmetod.
+Swish är en av de snabbast sätten av hanterar omedelbara transaktioner. Bolaget möjliggör att komma igång med valutahandel på 3 minuter.
+Allt som behövs är din mobil.

Främsta nackdelarna?

-De flesta valutamäklarna har inte Swish.
-Kräver att du har en mobiltelefon.

Vem grundade Swish?

Den grundades av den svenska bankföringen och ett stort antal banker som beslutade sig för att samarbeta. Än idag så är det en hedervärd händelse i svensk betalnings- och mobilhistoria.

Vilka äger Swish?

Swish ägs av Danske Bank i Sverige, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankernas Riksförbund. Dessutom så erbjuder ICA-banken, Skandiabanken, Ålandsbanken, Sparbanken Syd, Forex Bank och Marginalen Bank denna betalningslösning.


Betyg: 8.7/10
Minsta insättning: 500 SEK
Beskrivning: Den h�gst rankade m�klaren som st�djer Swish-�verf�ringar.

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.