fbpx

Johan från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren FP Markets för 28 minuter sedan.

» Prova FP Markets du med.
75.31 av alla användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos First Prudential Markets Ltd.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Mastercard är en av två mest etablerade kortbetalningarna i världen, med VISA som den främsta konkurrenten. Med hjälp av Mastercard så kan du sköta insättningar utan kontanter. Ovärderligt. Idag finns ett 60-tal företag inom valuta- och kryptohandel som erbjuder insättning genom Mastercard. Se vår topplista över de bästa nedan.

62 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Mastercard

Mastercard är en amerikansk betaltjänst som hanterar betalningar mellan banker och privatpersoner som använder sitt kort. Upptäck och upplev valutamäklare med Mastercard. Priceless.

Nedan listar vi de Mastercard-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Korta fakta

Hur snabbt kan en Mastercard betalning göras? Ifall du har kortet sparat i webbläsaren eller på mobilen, så går det på någon sekund. Ifall du skriver in hela kortnumret så tar normalt omkring 40 sekunder.
Vilket land kommer Mastercard ifrån? USA.
Hur kontaktar jag Mastercard? Du bör kontakta din kortutgivare direkt från svar om ditt specifika kontokort. Det generella nummret är dock 08-409 03 400. E-post: [email protected].
Tillgängligt för kunder från: Över hela världen.
Antal anställda: Drygt 14 000.
Officiell webbplats: https://www.mastercard.se.

4 enkla steg till Mastercard betalningar

Du kommer igång riktigt enkelt.
1. Välj först en valutamäklare.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på Mastercard som betalalternativ.
4. Sätt in pengar och du är igång.

Har det alltid hetat Mastercard?

Nej, initialt så kallades det för Interbank, mellan 1966 till 1969 för att vara exakt. Därefter bytte man namn till “Master Change” mellan åren 1969 till 1979. Mastercard Inc har kallats “MasterCard” från 1979 till 2016 och numera så använder man bara små bokstäver och det skrivs ut som mastercard istället.

Hur får jag ett Mastercard i Sverige?

Ifall du redan har en svensk bank, så är det enklaste att bara fråga din egen bank. Ifall du är missnöjd med nuvarande bank och vill ha Mastercard från en annan utgivare, kolla då in listan över svenska kortutgivare hos Mastercard.se. Det är bara Revolut som de inte nämner, som också kan vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett flexibelt Mastercard utan att vara bunden till en viss bank. Med Revolut så får du med det “svarta” kortet i metall även tillgång till lounger mot engångskostnad (bara när det används), men de första två loungebesöken är gratis. Revolut's svarta Mastercard kostar endast 139.99 kr per månad och ger rejält med fördelar, såsom 1% cashback på allt du köper, resesförsäkring, 30-valutor på ett konto, gratis EURO-iban konto etc. Ansök själv om ett revolt kort på nätet och få ett online-kort på 1 minut eller ditt fysiska kort inom några dagar.

Fördelar

+Slipper en Bitcoin plånbok. Priceless.
+Det finns några saker som pengar inte kan köpa. För allt annat, så finns Mastercard.
+Hjälper dig hitta vinster på nya platser.

Nackdelar

-Vissa banker tar ut en avgift varje år för att du ska få ha ett Mastercard, speciellt de lite “finare” korten.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: H�gst rankade valutam�klaren som st�djer Mastercard �verf�ringar.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.