fbpx

Per från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Plus 500 för 23 minuter sedan.

» Prova Plus 500 du med.
76.4% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
featured image

Vi bakom Valutahandel.se är ett gäng svenskar med bakgrund från finans, teknik och trading på nätet baserade. De som aktivt jobbar med webbplatsen och dess innehåll är bosatta i Stockholm, Sverige samt Lissabon, Portugal och Marbella i Spanien, tillsammans med Luleå i Sverige och Mexico City i Mexiko. Vår erfarenhet av att jobba med finans, mjukvara och valutahandel online är längre än 15 år var, dvs sammanlagt 45 år för de tre grundarna. Här testas, recenseras, betygsätts och tipsas besökare om de bästa valutamäklarna för just dig. Det finns också stora möjligheter att hitta nya valutamäklare, eller specifika aktörer beroende på vad du är ute efter. Målet är att göra det enkelt att komma igång med valutahandel, helst på bara några minuter ifall du redan har lite erfarenhet från trading på nätet. Bolaget bakom Valuthandel.se heter Techbull Media SL och vårt mål är att göra det enklare för dig som är intresserad av trading på nätet. Majoriteten av alla trading sajter som omnämns har vi ett samarbete med, där vi tjänar pengar när Du blir en riktig kund.

Att hitta rätt mäklare är ingen lätt sak, då det är viktigt att göra en grundlig due diligence av mäklaren man väljer att handla hos. Det kommer ständigt nya mäklarplattformar där man kan handla valutor på nätet, men endast ett fåtal av dem är seriösa nog för att passera våra tester och hamna på våra topplistor. Vi bryr oss inte om hur mycket kommission som ges till oss för nya traders. Sajterna som visas i topp är de mest trovärdiga på marknaden.

Har du några frågor, tips eller kanske samarbetsförslag, tveka då inte att kontakta oss via kontaktformuläret längst ner.

Kontakta oss

Bolagsnamn: Valutahandel.se, c/o Techbull Media SL
Adress: Av. Ricardo Soriano 19, 29601 Marbella, Málaga, Spanien.
Telefon: 08-42002330

Vi som jobbar med Valutahandel.se uppskattar att höra från dig som har funderingar, förslag eller på annat sätt konstruktiv feedback. Även du som jobbar hos en valutamäklare och vill få kontakta med oss för att vi ska titta närmare på och recensera er plattform är välkommen att höra av dig. Använd i så fall formuläret för potentiella partners.

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi inom kort. Ibland kan det dröja lite längre innan vi återkopplar, men vi gör alltid vårt bästa för att ge snabba svar (inom 24 timmar) då vi vet att det är viktigt och något vi själva värdesätter väldigt mycket.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved