fbpx

Per från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 44 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vi bakom Valutahandel.se är ett gäng svenskar med bakgrund från finans, teknik och trading på nätet baserade. De som aktivt jobbar med webbplatsen och dess innehåll är bosatta i Stockholm, Sverige samt Lissabon, Portugal och Marbella i Spanien, tillsammans med Luleå i Sverige och Mexico City i Mexiko. Vår erfarenhet av att jobba med finans, mjukvara och valutahandel online är längre än 15 år var, dvs sammanlagt 45 år för de tre grundarna. Här testas, recenseras, betygsätts och tipsas besökare om de bästa valutamäklarna för just dig. Det finns också stora möjligheter att hitta nya valutamäklare, eller specifika aktörer beroende på vad du är ute efter. Målet är att göra det enkelt att komma igång med valutahandel, helst på bara några minuter ifall du redan har lite erfarenhet från trading på nätet. Bolaget bakom Valuthandel.se heter Short Selling SL och vårt mål är att göra det enklare för dig som är intresserad av trading på nätet. Majoriteten av alla trading sajter som omnämns har vi ett samarbete med, där vi tjänar pengar när Du blir en riktig kund.

Att hitta rätt mäklare är ingen lätt sak, då det är viktigt att göra en grundlig due diligence av mäklaren man väljer att handla hos. Det kommer ständigt nya mäklarplattformar där man kan handla valutor på nätet, men endast ett fåtal av dem är seriösa nog för att passera våra tester och hamna på våra topplistor. Vi har varit i industrin i 15 år och ser på detta långsiktigt vilket gör att vi är måna om vårat rykte och vilka vi rekommenderar till våra besökare. Vi har sett mäklare komma och gått och kan relativt snabbt avgöra om en mäklare satsar långsiktigt eller bara är ute efter kortsiktiga vinster. Ersättningen vi får från mäklarna blir inte högre hos oseriösa aktörer, utan snarare tvärtom, eftersom de mest seriösa är långsiktiga och måna om att göra ett bra jobb, precis som oss. Därför vill vi även ur ett finansiellt perspektiv inte jobba med oseriösa mäklare. Sajterna som visas i topp är de mest trovärdiga på marknaden, som efter utförliga tester visat sig vara ledande.

Detta är Marcus, grundare

Marcus är Civilingenjör i Datateknik med fokus på marknadsföring och vår in-house crypto expert. Han har själv har koll på teknologin både kring kryptovalutor och hur man bryter (minar) både Ethereum och Bitcoin. Han är även vår innovativa utvecklare, med tekniska lösningar som underlättar för både våra läsare och medarbetare samt den som ser till så att de tekniska lösningarna är på plats. Han ser till att hantera strategin för Valutahandel och hanterar diskussioner med viktiga partners. Marcus har jobbat med partners på nätet i drygt 20 år och är expert på marknadsföring. Han var tidigare engagerad inom R&D för spelindustrin som ansvarig för viktiga utvecklingsdelar på bl.a. världens största pokerbolag, innan han var med och drev en ledande sajt om casino. Han har varit engagerad i trading på nätet i över 15 år nu och följer alltid med vad som händer på marknaden. Marcus handlar själv gärna med Stormgain (recension) som är en renodlad kryptomäklare, CEX (recension) för att köpa kryptovalutor och för vanliga valutor (den av Skandinaver grundade valutamäklaren) Skilling eller ibland också med eToro (recension) som har flexibel hävstång. Marcus brukar beskriva att Valutahandel's mål är att hjälpa traders att undvika oseriösa mäklare och istället bli långsiktiga handlare, så de kan lära sig mer om marknaden och förstå riskerna och därmed bättre möjligheter, så de kan tjäna mer när de börjar med trading på nätet.

Markus Jalmerot, profilfoto

Detta är Markus, medgrundare & editor-in-chief

Markus har varit intresserad av valutahandel sedan universitetet i Lund, där han studerade finansiell ekonomi och var ansvarig för utbildning av finansiella system såsom Bloomberg Professional, Thomson Reuters (numera Eikon) och SIX på finansföreningen Linc Lund. Markus har handlat valuta på nätet sedan 2004, då han först kom i kontakt med valutahandel och skapade några av de mest framstående sajterna på svenska inom området. När hans vän och affärspartner från tidigare framgångsrika projekt ville utveckla Valutahandel.se på riktigt, så hoppade Markus in som medgrundare, med ansvar för innehåll och vissa typer av marknadsföring. Målet är att göra bättre recensioner av valutamäklare, online trading firmor och cryptomäklare – som är tydligare och lättare att följa – oavsett din nivå eller erfarenhet. Målet för Markus är att du ska hitta lämpliga sajter för trading, samtidigt som det ska vara kul och intressant att läsa. Markus handlar själv gärna med Skilling (recension), Capital (recension), Binance (recension), Crypto.com (recension) och Skandinaviska Enskilda Banken (ENS) – men provar ofta även andra alternativ. Han har helt övergett Metamask, då avgifterna är för höga på ETH-kedjan. Han handlar numera krypto framför allt med Binance och PancakeSwap, där AlgoEuro (ALGOE) är ett av mynten som han varit med sedan lansering.

Emelie Rubensson, profilfoto för Valutahandel.se

Detta är Emelie, den reseglada ekonomen

Emelie är en smart ekonom, som gör innehåll som berör, engagerar och får läsaren att själv ta ställning. Hon är tydlig med att alltid visa upp både det positiva och negativa med varje sajt hon recenserar. Emelie gillar för övrigt att resa och har planer på att starta ett hotell i Thailand med tiden. Dessutom så går hon yogakurser för att få mer ro och är också glad i inredning. Du kan läsa Emelie's poster här.

Johan Berntorp - profilfoto

Detta är Johan, den pigga nationalekonomen

Markus känner Johan sedan universitetsåren i Lund. Johan är idag delägare och anställd som pensionsspecialist på Optimal Advice som vänder sig till företag i allehanda frågor förande pensioner och förmåner. Johan har en Magister i finansiell nationalekonomi från Lunds Universitet och har sedan många år ett djuplodat intresse kring finansiella marknader, dess rörelsemönster och den psykologi som påverkar dessa. Du kan beskåda Johan's artiklar här.

Robin Babaiy

Detta är Robin Babaiy, direkt från Handelshögskolan i Göteborg

Vår senaste och kanske mest uppdaterade författare över nya teorier heter Robin och han kommer från Göteborg. Han har ett brett intresse för nationalekonomi och finans. Robin skriver gärna om ämnen som han tycker är intressant och aktuellt. Du kan hitta Robin's artiklar här.

Detta är Erik, råvaruexpert

Erik är en erfaren analytiker och har jobbat med finansmarknaderna i över 20 år nu. Eftersom han har koll på råvaror och maktrotrender, så har han skrivit en hel del poster om just detta. När det kommer till valutahandel så är han extra intresserad av tillväxtmarknadsvalutor. Erik hjälper bolag med arbitrage, relationer med investerare samt kan agera rådgivare till bolag som vill börsnoteras. För närvarande bor Erik i Mexico City, men planerar att återvända till Stockholm någon gång under 2021. Du kan se Erik's artiklar här.

Har du några frågor, tips eller kanske samarbetsförslag, tveka då inte att kontakta oss via kontaktformuläret längst ner.

Kontakta oss

Bolagsnamn: Valutahandel.se, c/o Short Selling SL
Adress: Av. Ricardo Soriano 19, 29601 Marbella, Málaga, Spanien.

Vi som jobbar med Valutahandel.se uppskattar att höra från dig som har funderingar, förslag eller på annat sätt konstruktiv feedback. Även du som jobbar hos en valutamäklare och vill få kontakta med oss för att vi ska titta närmare på och recensera er plattform är välkommen att höra av dig. Använd i så fall formuläret för potentiella partners.

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi inom kort. Ibland kan det dröja lite längre innan vi återkopplar, men vi gör alltid vårt bästa för att ge snabba svar (inom 24 timmar) då vi vet att det är viktigt och något vi själva värdesätter väldigt mycket.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.