Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-01-26 19:46:45). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.56 - -0 %
EUR/USD 1.1 - -0 %
EUR/GBP 0.84 - -0 %
GBP/USD 1.31 - -0 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.56 -0 %
EUR/USD 1.1 -0 %
EUR/GBP 0.84 -0 %
GBP/USD 1.31 -0 %
USD/CHF 0.97 -0 %
USD/TRY 5.94 -0 %
USD/GBP 0.76 -0 %
USD/NOK 9.05 -0 %
featured image

Vi bakom Valutahandel.se är ett gäng svenskar med bakgrund från finans, teknik och trading på nätet baserade. De som aktivt jobbar med webbplatsen och dess innehåll är bosatta i Stockholm, Sverige samt Lissabon, Portugal och Marbella i Spanien. Vår erfarenhet av att jobba med finans, mjukvara och valutahandel online är längre än 15 år var, dvs sammanlagt 45 år för de tre grundarna. Här testas, recenseras, betygsätts och tipsas besökare om de bästa valutamäklarna för just dem. Bolaget bakom Valuthandel.se heter Techbull Media SL och vårt mål är att göra det enklare för dig som är intresserad av trading på nätet.

Att hitta rätt mäklare är ingen lätt sak, då det är viktigt att göra en grundlig due diligence av mäklaren man väljer att handla hos. Det kommer ständigt nya mäklarplattformar där man kan handla valutor på nätet, men endast ett fåtal av dem är seriösa nog för att passera våra tester och hamna på våra topplistor.

Har du några frågor, tips eller kanske samarbetsförslag, tveka då inte att kontakta oss via kontaktformuläret längst ner.

Kontakta oss

Bolagsnamn: Techbull Media SL
Adress: Av. Ricardo Soriano, 1929601 Marbella, Málaga, Spanien.

Vi som jobbar med Valutahandel.se uppskattar att höra från dig som har funderingar, förslag eller på annat sätt konstruktiv feedback. Även du som jobbar hos en valutamäklare och vill få kontakta med oss för att vi ska titta närmare på och recensera er plattform är välkommen att höra av dig. Använd i så fall formuläret för potentiella partners.

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi inom kort. Ibland kan det dröja lite längre innan vi återkopplar, men vi gör alltid vårt bästa för att ge snabba svar då vi vet att det är viktigt och något vi själva värdesätter.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved