fbpx

Christian från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 38 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Klarna tillåter smidigare trading, med hjälp av tre olika sätt att komma igång: betala direkt, betala senare eller dela upp din betalning. Just att man kan fördröja sin betalning en aning är en av de största anledningarna att många väljer Klarna som sin primära insättningmetod vid trading. Se en topplista över de bästa trading sajterna som erbjuder insättningar med Klarna.

10 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Klarna

Välj Klarna för att betala direkt, dela upp eller betala på 30-dagars faktura. Kom igång enklare med en valutamäklare som stödjer fakturabetalning, du också.

Nedan listar vi de Klarna-mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Korta fakta

Hur snabbt kan en Klarna betalning göras? Det tar normalt bara drygt 30 sekunder.
Vilket land kommer Klarna ifrån? Sverige
Hur kontaktar jag Klarna? Det finns tre tydliga alternativ: 1) Ring dem på svenska numret 08 – 120 120 10, 2) Kontakta dem via Klarna appen eller från chattfunktionen på deras hemsida.
Tillgängligt för kunder från: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgien, Frankrike, Italien, Spanien, Nederländerna, Österrike, Schweiz och Storbritannien, USA och Tyskland.
Antal anställda: Över 3500 stycken.
Officiell webbplats: https://www.klarna.com.

4 steg till Klarna betalningar

Kom igång både snabbt och enkelt.
1. Välj först en valutamäklare i topplistan ovan.
2. Bestäm hur mycket du vill sätta in.
3. Klicka på Klarna som betalalternativ.
4. Initiera betalningen.

Hur började Klarna?

Klarna eller “Kreditor Europe AB” som det initialt hette, initierades redan 2005. Målet var att skapa en betalningslösning framför allt för e-handel, där kunden betalar efter att de fått varan. Grundartrion Niklas Adalberth, Victor Jacobsson och Sebastian Siemiatkowski slutförde idén om Klarna på Handelshögskolan i Stockholm. De vann pris i den årliga entreprenörskaptävlingen för att ha skapat en enklare och säkrare sätt för konsumenter att handla på nätet. Grundarna fick först hjälp av inkubatorn SSE Business Lab AB, innan affärsängeln Jane Walerud hittade programmerarna som skapade Klarna. Investment AB Öresund gick in i Klarna 2007 och 2008 så lanserades Klarnas tjänster i Norge, Finland och även Danmark. 2019 så ansågs Klarna vara ett av Europas högst värderade fintechbolag, med en värdering på över 50 miljarder kronor. Trots detta så gjorde Klarna en förlust på över 1 miljard under 2019.

För trading firmor som erbjuder insättning med Klarna så gäller att du stoppar in pengarna direkt och kan se det på ditt tradingkonto någon minut senare.

Kostnader förknippade med Klarna

För dig som kund så kostar Klarna inte en krona. Smidiga betalningar, med andra ord.

Största fördelarna

+Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk, så du som kund slipper!
+Klarna kortet har verken årsavgift eller någon startkostnad.
+Du kan enkelt betala med mobilen, både genom Apple (iOS) och Google Play (Android).
+Kan samla inköp och utgifter på en månadsfaktura.

Främsta nackdelarna

-Finns inte i så många länder än.

Var ligger huvudkontoret?

Klarna AB finns beläget i centrala Stockholm på:
Sveavägen 46
SE-111 34 Stockholm.

Hur mycket omsätter Klarna?

Klarna Holding AB omsatte under 2019 omkring 7.75 miljarder kronor. Resultat efter finansnetto var -1.05 miljarder för 2019. Bolagsgruppens samlade tillgångar ligger på drygt 39.9 miljarder kronor.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Den h�gst rankade valutam�klaren som st�djer Klarna-�verf�ringar.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.