fbpx

Kennet från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 27 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
BlockFi Staking: Tjäna ränta på din kryptovaluta
Klicka för större bilder

BlockFi riktar sig både till dig som är helt ny inom krypto och till dig som kanske haft ett innehav i kryptovalutor under flera år. På BlockFi kan du köpa, sälja, låna och låna ut samt växla krytpovalutor helt utan dolda avgifter, helt utan krav på någon lägsta insättning och med en räntesats som är en av de bästa vi stött på. BlockFi kommer inom kort även lansera världens första kreditkort med ett Bitcoin reward-system, med vilket kunder tjänar Bitcoins för varje köp istället för traditionella bonuspoäng eller kronor. BlockFi har en hel del attraktiva tjänster och riktigt bra villkor som gjort att plattformen vuxit rejält i popularitet bland kryptointressenter världen över - så även här i Sverige. Med tunga investerare som Coinbase, Winklevoss, Galaxy Digitals med flera i ryggen har sajten lyckats bygga upp ett gott rykte och det första intrycket är mycket bra. Men vilka specifika villkor gäller och hur ser det ut med sådant som avgifter och utbud? Det och mycket mer finner du svar på i denna utförliga och ärliga recension.

BlockFi

BlockFi logo

Totalt betyg

8.57/10

Betyg-detaljer

6
0
10
9
0
9
9
7
10

 • Min. insättning

  0 BTC

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  0

 • Land

  USA

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  BTC ETH USD EUR

 
BlockFi är inte unik i sitt slag på så sätt att sajten erbjuder kryptorelaterade tjänster som inte finns att hitta någon annanstans. Köpa och sälja krypto samt växla och låna eller låna ut olika kryptotillgångar kan göras på en mängd andra plattformar också. Vad gäller villkor, avgifter och service för kunder sticker dock BlockFi ut i mängden. På sajten kan registrerade användare köpa, sälja och växla en mängd olika kryptovalutor och stable coins samt låna eller låna ut tillgångar och på så sätt räkna hem goda intäkter i form av ränta.

Två olika kontotyper finns att välja mellan; dels BlockFi Interest Account - med vilket användare enkelt kan tjäna upp till 8,6% årlig ränta genom att endast förvara sina tillgångar. Räntan räknas in dagligen och betalas ut månatligen i den valuta man själv väljer. Vidare finns också BlockFi Trading Account för handel med krypto och stablecoins. Slutligen erbjuds också Crypto Based Loans, vilka ger användare möjlighet att låna pengar
med kryptotillgångar som säkerhet och till en mycket förmånlig ränta - endast 4,5%.

Genom BlockFi behöver du alltså inte sälja av dina innehav om du behöver likvida medel, utan kan istället behålla dina kryptotillgångar och använda dem som säkerhet för kontanta lån. Lån betalas vanligen ut samma dag som ansökan görs, en avbetalningsplan upprättas men inga avgifter tillkommer om du önskar betala tillbaka hela eller delar av lånet i förtid.
BlockFi�€�s bredd av tjänter, dess låga avgifter och dess transparens och säkerhet gör den till en utmärkt plattform för hantering av kryptovalutor.

Testa BlockFi du med!
 
 
Hävstångshandel är inte tillgängligt på BlockFi. Sajten är inte en mäklare utan snarare en marknadsplats där du kan sälja, köpa och använda krypto som säkerhet för lån.
 
Registrering på BlockFi görs helt kostnadsfritt oavsett om du väljer ett Interest Account eller ett Trading Account. Den avgift som tas ut är den ränta som tillkommer om du tar ett lån med kryptotillgångar som säkerhet. Hur hög ränta du får beror på hur mycket du lånar i förhållande till värdet på dina tillgångar - den så kallade Loan to Value-ration. Lägsta möjliga ränta är 4,5% för en LTV på 20%, följt av 7,9% för en LTV på 35% samt 9,75% för en LTV på 50% (vilket är maximal tillåten lånegräns). Utöver räntan tillkommer en uppläggningsavgift på 2% för samtliga lån.

Vad gäller tradingen är det BlockFi själva, till skillnad från hos traditionella exchange-plattformar, som är motpart i varje trade. Här finns ingen orderbok i vilken köpare och säljare matchas med varandra. Priset du ser när du placerar en order är det pris du får - inga ytterligare avgifter tillkommer. BlockFi Trading är den mest nytillkomna tjänsten på BlockFi men en som växer snabbt i popularitet tack vare den transparenta prissättningen och likviditeten som garanterar snabba exekveringar.
 
Insättningar kan göras via banköverföring samt genom överföringar från befintliga kryptoplånböcker med bland annat BTC, ETH, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, True USD och USDC. Endast dollar fungerar som fiat-valuta.

 
+ Kontantlån med krypto som säkerhet och till mycket förmånlig ränta
+ Enkel och smidig registrering
+ Flera tunga investerare i ryggen - hög säkerhet och bra rykte
+ Möjlighet att välja mellan Trading Account och Interest Account
+ Upp till 8,6% årlig ränta för förvaring av krypto (minst 0,5%)
+ Snabb, sömlös trading med låg spread och utan extra avgifter
+ Flexibla återbetalningsvillkor vid lån
+ Användarvänlig plattform som är enkel att navigera
+ Inget krav på någon lägsta insättning vid registrering
+ Världens första kreditkort med BTC-bonus lanseras inom kort

 
- Hemsidan finns ej på svenska.
- Livechatten styrs av AI - fungerar endast för generella frågor.
- Endast US dollar eller större kryptovalutor kan användas, dvs. inga svenska kronor eller euro.

 
All aktivitet på BlockFi görs på den egendesignade plattformen. Plattformen finns för både webb och mobil i form av app för såväl iOS som Android. Både appen och webbplattformen är enkla att använda med modern och intuitiv design som är tilltalande för både nybörjare och mer erfarna kryptohandlare.

 
Ingen information om autotrading finns på hemsidan.
 
BlockFi erbjuder institutionella konton för företag. Information om hur företagskonto öppnas finns att hitta på hemsidan, liksom en speciell supportservice för just företagskunder.
 
Mycket bra support med olika kontaktvägar för olika ändamål. En livechatt finns tillgänglig dygnet runt, men då denna är AI-styrd fungerar endast väldigt generella frågor. Önskas hjälp med något specifikt måste man använda sig av mail- eller telefonsupport. Telefonsupporten är engelskspråkig och öppen helgfria vardagar 9.30-17.00. Hyfsat korta väntetider och ett professionellt bemötande.
 
Ingen licens finns noterad för BlockFi. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Använder BlockFi tvåstegsautentisering?

Ja, tvåstegsautentisering tillämpas alltid vid registrering på BlockFi. Detta för att säkerställa bästa möjliga trygghet för dig som kund.

Hur ansöker jag om BlockFi kreditkort?

Kreditkortet har ännu inte lanserats men kommer göra det inom kort. På BlockFi’s hemsida kan du ställa dig i kö om du är intresserad av att testa världens första kreditkort med BTC-bonus.

Är räntesatserna fasta eller kan de ändras?

Räntorna på BlockFi kan ändras, men innan en justering görs meddelas alltid användare minst 1-2 veckor i förväg.

Hur tjänar BlockFi pengar?

BlockFi tjänar dels pengar på de räntor de tar ut för lån samt genom de avgifter som tillkommer vid trading. Alla avgifter redovisas med transparens - inga dolda kostnader tillkommer.
Bolaget bakom BlockFi har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för BlockFi Lending LLC
Inga nyheter om BlockFi tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.