fbpx

Albin från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 44 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
78.77% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Valutahandel genom eToro - Oversikt
Klicka för större bilder

eToro är en av de största valutamaklarna erbjuder allt från traditionella valutapar, kryptovalutor till aktier och råvaror i form av den fysiska tillgången, eller som CFD. Du kan nämligen välja hävstångsnivå med eToro, något som är unikt. Ifall du väljer att köpa eller blanka en tillgång utan hävstång, så köper du tillgången fysiskt, precis som på Avanza. Etoro ger dig möjlighet att enkelt följa marknadens största utbud av traders. Genom att följa valutahandlare eller kryptotraders som passar din investeringsfilosofi, så kan du själv välja risknivå och den handelsstorlek som passar dig. Hela 70% av alla som använder "copy-trading" konceptet tjänar pengar varje månad. Det är både smidigt och enkelt. Social valutahandel är idag en het trend men eToro är originalet och var först ute på marknaden. Prova investera som proffsen på eToro nu, helt gratis!

eToro

eToro logo

Totalt betyg

9.56/10

Betyg-detaljer

10
10
9
10
10
9
9
10
9

 • Min. insättning

  500 kr

 • Plattformar

  eToro Platform

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  3 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  E-post Telefon

 • Valuta insättning

  SEK, EUR mfl

 
Ursprungligen grundat i Tel Aviv, Israel av tva broder, Ronen and Yoni Asia. De tog in en partner, David Ring, samma ar och borjade sikta mot visionen att bli en ledande valutamaklare och handelspartner for alla som ar intresserade av trading. eToro ar specialiserade pa social trading dar man kan kopiera framgangsrika valutahandlare med samma investeringsfilosofi och risk som dig sjalv. Foretaget har vaxt rejalt de sista aren och ar en av de storsta foretagen inom trading. Med over 10 miljoner kunder fran over 170 lander, sa ar det manga som du kan fa inspiration fran, bade via aktier, valutor, ravaror, CFDs och index. eToro's mobila handelsplattformar ar i en klass for sig och kan uppskattas av bade iPhone, Android och Windows-anvandare.
 
Havstangarna for de olika instrumenten hos eToro varierar fran X1 till X30 for professionella handlare, beroende pa vilken valuta eller instrument som du handlar. Etoro ar den enda online trading sajten som erbjuder flexibel havstang, dar du sjalv kan valja nivan.
 
Avgifterna hos eToro ar relativt hoga for vissa valutor sa det kan vara bra att titta narmare pa detta innan man borjar handla specifika par alltfor frekvent. Gallande kryptovalutor sa ar de dock valdigt prisvarda. Samtidigt sa ar det enkelt och smidigt att handla genom eToro, vilket ocksa ar vart mycket. Inga kostnader vid inaktiv valutahandel, vilket ar en stor fordel!
 
 
+ Kan sjalv valja storleken pa din havstang (5, 10, 20 eller 30x).+ Inga avgifter vid inaktiv valutahandel under 1 ar. + Extremt bra plattform for att fa inspiration av andra traders.+ Transparent avgiftsstruktur.+ Enkel och snabb att forsta sig pa!+ Seriosa agare och stort utbud av allt!
 
- Hoga avgifter under langre perioder da du inte handlar.-Uttagsavgifter pa drygt 250 kr.-Kunde haft lagre spread for vissa valutapar.
 
Med varldens ledande sociala handelsplattform for valuta, ravaror, aktier och index sa ar det svart att inte fa inspiration. Du kan snabbt ga runt och se hur det gar for olika typer av valutahandlare, med helt olika riskniva och inriktning. Handelsplattformen ar egenutvecklad och riktigt snabb - bade att lara sig anvanda och for att avsluta en affar. Allt ar valdigt intuitivt, sa du behover inte fundera over hur saker fungerar. Allt ar sa tydligt direkt fran start.
Ifall du hellre anvander en traditionell handelsplattform som MT4 eller Meta Trader 5, sa finns aven den mojligheten genom eToro.

 
Det ar jatteviktigt att erbjuda en supportavdelning om man vill kunna kalla sig for en bra valutamaklare online. Det sager mycket om valutamaklarens palitlighet och om inte supporten haller en hog niva sa rekommenderar vi vara lasare att leta efter en annan firma for valutahandel.Hos eToro haller supporten oppen 24 timmar om dygnet under veckans alla dagar och den haller en hog niva ocksa. Dock kan du inte fa assistans pa svenska, men det ska val ga bra anda?
 
eToro är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, eToro (Europe) Ltd, #109/10
Licens i UK: Ja, eToro UK Ltd., org nr 7973792
Licens i Australien: Ja, eToro AUS Capital Pty Ltd, 1139
 
 

Var grundades eToro?

Bolaget grundades i Israel, Tel Aviv.

När grundades eToro?

År 2006 grundades eToro, då vid namn RetailFX.

Vem grundade bolaget?

Bolaget grundades av bröderna Yoni och Ronen Assia tillsammans med David Ring.

Vad är det for beskattning pa eToro?

Du ar skyldig att själv rapportera till Skatteverket, som gladeligen hjälper dig vid frågor. Förenklat kan s'gas att du ränar samman all vinst som gjorts på eToro med all förlust. Hur hög beskattning som det blir beror pa hur hoga andra vinster du har, vad du har for jobb och intakter i ovrigt samt ifall du koper som privatperson, enmansbolag eller aktiebolag. Den generella kapitalskatten i Sverige ligger på 30% vid köp av aktier och valutahandel och för icke-noterade bolag så är skatten 25%. Det har bolaget är för närvarande ett av världens största bolag for valutahandel på nätet.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.