fbpx

Kristian från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 31 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Valutahandel genom eToro - Översikt
Klicka för större bilder

eToro är en av de största valutamäklarna bland market makers som erbjuder allt från traditionella valutapar, kryptovalutor till aktier och råvaror i form av CFD. Du har möjlighet att enkelt följa framgångsrika valutahandlare och kan därefter själv investera, utifrån en förvald risknivå och i den storlek som passar dig. Hela 70% av alla som använder "copy-trading" konceptet tjänar pengar varje månad. Det är både smidigt och enkelt. Social valutahandel är idag en het trend men eToro är originalet och var först ute på marknaden. Prova investera som proffsen på eToro nu, helt gratis!

eToro

eToro logo

Totalt betyg

9.56/10

Betyg-detaljer

10
10
9
10
10
9
9
10
9

 • Min. insättning

  2000 kr

 • Plattformar

  eToro Platform

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  3 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  E-post Telefon

 • Valuta insättning

  SEK, EUR mfl

 
Ursprungligen grundat i Tel Aviv, Israel av två bröder, Ronen and Yoni Asia. De tog in en partner, David Ring, samma år och började sikta mot visionen att bli en ledande valutamäklare och handelspartner för alla som är intresserade av trading. eToro är specialiserade på social trading där man kan kopiera framgångsrika valutahandlare med samma investeringsfilosofi och risk som dig själv. Företaget har växt rejält de sista åren och är en av de största företagen inom trading. Med över 10 miljoner kunder från över 170 länder, så är det många som du kan få inspiration från, både via aktier, valutor, råvaror, CFDs och index. eToro's mobila handelsplattformar är i en klass för sig och kan uppskattas av både iPhone, Android och Windows-användare.
 
Hävstångarna för de olika instrumenten hos eToro varierar från X1 till X30 för professionella handlare, beroende på vilken valuta eller instrument som du handlar. Etoro är den enda online trading sajten som erbjuder flexibel hävstång, där du själv kan välja nivån.
 
Avgifterna hos eToro är relativt höga för vissa valutor så det kan vara bra att titta närmare på detta innan man börjar handla specifika par alltför frekvent. Gällande kryptovalutor så är de dock väldigt prisvärda. Samtidigt så är det enkelt och smidigt att handla genom eToro, vilket också är värt mycket. Inga kostnader vid inaktiv valutahandel, vilket är en stor fördel!
 
 
+ Kan själv välja storleken på din hävstång (5, 10, 20 eller 30x).
+ Inga avgifter vid inaktiv valutahandel under 1 år.
+ Extremt bra plattform för att få inspiration av andra traders.
+ Transparent avgiftsstruktur.
+ Enkel och snabb att förstå sig på!
+ Seriösa ägare och stort utbud av allt!
 
- Höga avgifter under längre perioder då du inte handlar.
- Uttagsavgifter på drygt 250 kr.
- Kunde haft lägre spread för vissa valutapar.
 
Med världens ledande sociala handelsplattform för valuta, råvaror, aktier och index så är det svårt att inte få inspiration. Du kan snabbt gå runt och se hur det går för olika typer av valutahandlare, med helt olika risknivå och inriktning. Handelsplattformen är egenutvecklad och riktigt snabb - både att lära sig använda och för att avsluta en affär. Allt är väldigt intuitivt, så du behöver inte fundera över hur saker fungerar. Allt är så tydligt direkt från start.


Ifall du hellre använder en traditionell handelsplattform som MT4 eller Meta Trader 5, så finns även den möjligheten genom eToro.

 
Det är jätteviktigt att erbjuda en supportavdelning om man vill kunna kalla sig för en bra valutamäklare online. Det säger mycket om valutamäklarens pålitlighet och om inte supporten håller en hög nivå så rekommenderar vi våra läsare att leta efter en annan firma för valutahandel.

Hos eToro håller supporten öppen 24 timmar om dygnet under veckans alla dagar och den håller en hög nivå också. Dock kan du inte få assistans på svenska, men det ska väl gå bra ändå?
 
eToro är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, eToro (Europe) Ltd, #109/10
Licens i UK: Ja, eToro UK Ltd., org nr 7973792
Licens i Australien: Ja, eToro AUS Capital Pty Ltd, 491139
 
 

Var grundades eToro?

Bolaget grundades i Israel, Tel Aviv.

När grundades eToro?

År 2006 grundades eToro, då vid namn RetailFX.

Vem grundade bolaget?

Bolaget grundades av bröderna Yoni och Ronen Assia tillsammans med David Ring.

Vad är det för beskattning på eToro?

Du är skyldig att själv rapportera till Skatteverket, som gladeligen hjälper dig vid frågor. Förenklat kan sägas att du räknar samman all vinst som gjorts på eToro med all förlust. Hur hög beskattning som det blir beror på hur höga andra vinster du har, vad du har för jobb och intäkter i övrigt samt ifall du köper som privatperson, enmansbolag eller aktiebolag. Den generella kapitalskatten i Sverige ligger på 30% vid köp av aktier och valutahandel och för icke-noterade bolag så är skatten 25%. Det här bolaget är för nuvarande ett av världens största bolag för valutahandel på nätet.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.