fbpx

Pär från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 36 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Social valutahandel - roligt och spännande
Klicka för större bilder

eToro är en av de största valuta- och kryptomäklarna som erbjuder allt från traditionella valutapar, kryptovalutor till aktier och råvaror i form av den fysiska tillgången, eller som CFD. Vad är unikt? Jo, du kan välja hävstångsnivå med eToro, något som är unikt. Vill du inte ha någon hävstång alls så är det bara att välja "1", vilket är detsamma som utan hävstång.

Ifall du väljer att köpa eller blanka en tillgång utan hävstång, så köper du tillgången fysiskt, precis som på Avanza. Etoro ger dig möjlighet att enkelt följa marknadens största utbud av traders. Genom att följa valutahandlare eller kryptotraders som passar din investeringsfilosofi, så kan du själv välja risknivå och den handelsstorlek som passar dig. Social valutahandel är idag en het trend men eToro är originalet och var först ute på marknaden. Prova investera som proffsen på eToro nu, helt gratis!

eToro

eToro logo

Totalt betyg

9.5/10

Betyg-detaljer

10
10
9
9
10
9
9
9
10

 • Min. insättning

  500 kr

 • Plattformar

  eToro Platform

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  3 olika

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  E-post Telefon

 • Valuta insättning

  SEK, EUR mfl

 
Etoro är ursprungligen grundat i Tel Aviv, Israel av två bröder, Ronen and Yoni Asia. De tog in en partner, David Ring, samma år och började sikta mot visionen att bli en ledande valutamäklare och handelspartner for alla som är intresserade av trading. eToro ar specialiserade på social trading där man kan kopiera framgångsrika valutahandlare med samma investeringsfilosofi och risk som dig själv. Företaget har växt rejält de sista aren och ar en av de största företagen inom trading. Med över 10 miljoner kunder från över 170 lander, så är det många som du kan få inspiration från, både via aktier, valutor, råvaror, CFDs och index. eToro's mobila handelsplattformar är i en klass för sig och kan uppskattas av både iPhone, Android och Windows-användare.
 
Hävstångarna för de olika instrumenten hos eToro varierar från X1 till X30 för professionella handlare, beroende på vilken valuta eller instrument som du handlar. När det kommer till handel med aktier, så är eToro synnerligen smidiga - för du kan använda olika nivåer av hävstång. Vill du köra med 2x hävstång för aktierna, eller helt utan hävstång vid aktiehandel? Båda är möjligt.

Etoro är den bästa online trading sajten som erbjuder flexibel hävstång, dar du själv kan välja nivån. För krypto så köper man numera den underliggande tillgången hos eToro som standard.
 
Avgifterna hos eToro är konkurrenskraftiga för valutor, men varierar en hel del. Sa det kan vara bra att titta närmare på detta innan man börjar handla mer exotiska valutapar frekvent. Gällande kryptovalutor så är de dock väldigt prisvärda. Samtidigt så är det enkelt och smidigt att handla genom eToro, vilket också är värt mycket. Inga kostnader vid inaktiv valutahandel, vilket är en stor fordel!
 
 
+ Kan själv välja storleken på din hävstång (5, 10, 20 eller 30x).
+ Inga avgifter vid inaktiv valutahandel under 1 år.
+ Extremt bra plattform for att få inspiration av andra traders.
+ Transparent avgiftsstruktur.
+ Enkel och snabb att förstå sig på!
+ Seriösa ägare och stort utbud av allt!
 
- Höga avgifter om du inte handlar under längre perioder.
- Uttagsavgifter på drygt 250 kr.
- Kunde haft lägre spread for vissa exotiska valutapar.
 
Med världens ledande sociala handelsplattform för valuta, råvaror, aktier och index så ar det svårt att inte få inspiration. Du kan snabbt gå runt och se hur det går for olika typer av valutahandlare, med helt olika risknivå och inriktning. Handelsplattformen är egenutvecklad och riktigt snabb - både att lära sig använda och för att avsluta en affär. Allt är väldigt intuitivt, så du behöver inte fundera över hur saker fungerar. Allt är så tydligt direkt från start.
Ifall du hellre använder en traditionell handelsplattform som MT4 eller Meta Trader 5, så finns även den möjligheten genom eToro.

 
Det är jätteviktigt att erbjuda en supportavdelning om man vill kunna kalla sig for en bra valutamäklare online. Det säger mycket om valutamäklarens pålitlighet och om inte supporten haller en hög niva så rekommenderar vi vara läsare att leta efter en annan firma for valutahandel. Hos eToro håller supporten öppet 24 timmar om dygnet under veckans alla dagar och den håller en häg nivå också. Dock kan du inte få assistans på svenska under helger, men det ska val gå bra ändå? Ingen annan har i alla fall lika bra support som eToro.
 
eToro är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, eToro (Europe) Ltd, #109/10
Licens i UK: Ja, eToro UK Ltd., org nr 7973792
Licens i Australien: Ja, eToro AUS Capital Pty Ltd, 1139
 
 

Var grundades eToro?

Bolaget grundades i Israel, Tel Aviv.

När grundades eToro?

År 2006 grundades eToro, då vid namn RetailFX.

Vem grundade bolaget?

Bolaget grundades av bröderna Yoni och Ronen Assia tillsammans med David Ring.

Vad är det for beskattning pa eToro?

Du ar skyldig att själv rapportera till Skatteverket, som gladeligen hjälper dig vid frågor. Förenklat kan s'gas att du ränar samman all vinst som gjorts på eToro med all förlust. Hur hög beskattning som det blir beror pa hur hoga andra vinster du har, vad du har for jobb och intakter i ovrigt samt ifall du koper som privatperson, enmansbolag eller aktiebolag. Den generella kapitalskatten i Sverige ligger på 30% vid köp av aktier och valutahandel och för icke-noterade bolag så är skatten 25%. Det har bolaget är för närvarande ett av världens största bolag for valutahandel på nätet.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.