fbpx

Greg från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 16 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

I den här artikeln hjälper vi dig som nybörjare att på 4 steg för steg (med bilder) komma igång att handla din första position inom 3 minuter.

För dig som läser om att handla på nätet, med allt från aktiehandel, valutahandel eller varför inte råvaruhandel så kan det känns både svårt och krångligt att komma igång. I själva verket är det varken krångligt eller tidskrävande, vilket vi vill visa med den här artikeln. De flesta stegen är i egentligen självbeskrivande, men vi har lagt in några extra kommentarer för varje del nedan, för den som vill ha några extra hjälpande steg på vägen.

Det skiljer sig en del mellan olika handelsplattformar och mäklare. Just den här artikeln är baserad på handelsplattformen och valutamäklaren Skilling då den är grundad av Skandinaver samt har stöd för svenska tekniker så som t.ex. BankID och Swish vilket förenklar saker och ting betydligt för dig som kund.

 

1.
Öppna konto hos Skilling

Det är snabbt, enkelt och bara att fylla i din epost, välja lösenord samt “SEK” som valuta för att öppna konto hos Skilling.

2.
– Gå igenom KYC-processen med bankID, smidigt

KYC står för “Know Your Client” och är ett krav från myndigheterna på att de måste veta vem som hanterar pengar hos dem. Just hos Skilling kan man som svensk enkelt och säkert slutföra kontoregistreringen med hjälp av BankID. Tack vare detta är processen nästan lika enkel som när du loggar in hos vilken svensk bank som helst.

3.
– Gör en insättning

Skilling har stöd för de allra vanligaste betalmetoderna för att göra en insättning på sitt trading-konto. De har till och med stöd för Swish, men även Trustly, VISA/Mastercard, Skrill och Neteller. Vi rekommenderar att använda Swish då det är mycket enkelt, tänk bara på att du kanske har en begränsning inlagd för maxbeloppet du kan överföra med Swish per dag. Använd i så fall enkelt Trustly och logga in på din bank och överföringen genomförs omgående.

4.
– Lägg en trade (med stop-loss och take profit)

För att begränsa sina förluster är det extremt viktigt att lägga in en s.k. stop-loss vid VARJE trade. Satsa inte mer än 10-15% av ditt kapital på en enskild trade. Genom att ställa in “take profit” så kan du minimera inverkan från dina känslor och hålla dig till strategin att göra vinst-hemtagningar för enskilda trades på en bra nivå.

När ska jag börja?

Vi påstår inte att du kommer att bli rik på en dag. Idag, snarare än imorgon, är dock alltid bästa dagen för att börja handla. Långsiktig handel med avvägda risker och välgrundade beslut som är baserade på kunskap eller genuin känsla och koll på marknaden, är bästa sättet att bli en framgångsrik trader. Som alltid när det kommer till investeringar, affärer och andra finansiella risker; satsa endast pengar du har råd att förlora.

›› Börja som sagt med att öppna konto hos Skilling här.
›› Vill du först läsa mer om dem, tveka inte att kolla in deras hemsida här.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Smidig registrering och trading. För proffs och nybörjare från den skandinavisk-grundade valutamäklaren. Prova idag!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Vad kan jag handla hos Skilling?

Man kan faktiskt handla det mesta hos Skilling, inte bara 73 olika internationella valutor (inklusive de svenska valutaparen USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK samt norsk-svenska paret NOK/SEK). Du kan också handla med 5 olika råvaror, inklusive både guld och silver och alltså trada med t.ex. både WTI och Brent-olja, 10 olika olje och energi ETFer, 16 olika indexar (bl.a. NASDAQ 100 CFD, DOWJONES 30 CFD, EU Stocks 50 CFD och S&P 500 CFD). De har även vid skrivandets stund i maj 2020, 719 olika CFD equities (35 svenska, 17 norska, 119 tyska samt närmare 400 amerikanska). För dig som gillar kryptovalutor så finns även de 10 vanligaste, med självklart både Bitcoin och Ethereum, men också t.ex. Monero, Ripple och Litecoin.

Vill du göra tvärtom?

Skulle du mot förmodan redan ha testat Skilling eller helt enkelt bara för att göra tvärtemot alla andra, vilja testa en annan handelsplattform så kan du hitta de allra bästa valutamäklarna i vår topplista här, full med recensioner.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.