fbpx

Petter från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 35 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Har du hört om “copytrading” eller “härma proffsen” som man kanske kan kalla det på svenska? eToro är en storslagen valutamäklare som erbjuder att Du kan följa och handla precis som andra framgångsrika valutahandlare. Det som är mest spännande med eToro är kanske deras sociala tradingplattform, där du som handlar med aktier och valutor, kan härma eller kopiera andras strategier. Men givetvis så vill du bara följa och kopiera de bästa strategierna, med rimlig risk.

Några framgångsrika valutahandlare hos eToro

Outsmart Invest's grundareOutsmart Invest: Portföljen består av 61.6% index samt en lägre andel aktier och råvaror. Att handla index är en billig, enkel och varierad form att vara med på en uppgång eller nedgång. Outsmart handlaren gör i genomsnitt 3.3 trades per vecka och det är oftast NSDQ100, GER30 och DJ30.

Varje position hålls öppen i genomsnitt 1.5 veckor och risken ligger mellan 2% och 4% per trade. Nästan 80% av killens investeringar är lönsamma. Genomsnittsvinsten är 2.13% och genomsnittsförlusten är 6.03%. Tradaren Robert Pagnotta som ligger bakom Outsmart Invest har haft en avkastning på 8.65% under det senaste året.

Niebieski55: Portföljen utgörs till 100% av valutahandel. Varenda trade som görs är med det största valutaparet av alla, EUR/USD. Det görs ungefär 3.5 trades per vecka med en hög risknivå på nästan 23%. Med så hög risk gäller det att träffa rätt, och det gör denna tradare 82% av gångerna. Den genomsnittliga vinsten per trade är dock endast 1.78% och genomsnittsförlusten är låga 0.76%. De senaste 12 månaderna har gett en total avkastning på 83.37%.

Några utav de allra bästa tradarna hos eToro

Alf Martin Simonsen - AlvsimAlvsim: Portföljen utgörs av drygt 92% valutatrading och 8% av råvaror. Det handlar mest om Forex Majors så som EUR/USD, USD/JPY och CAD/CHF. Tradaren gör nästan 25 trades per vecka och håller sina positioner i 1.5 vecka. Risken per trade nästan 5% av saldot.
Nästan 81.5% av alla trades ger avkastning. Genomsnittsvinsten är 9.48% medan snittförlusten är höga 22.98%. Totalt har tradaren lyckats få en avkastning på 172.29% från handel via eToro under de senaste 12 månaderna.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Beigegeiska: Denna tradarens portfölj utgörs till största delen av index. Index utgör strax över 85% av portföljen medan råvaror står för nästan 6.5% och valutor endast 2.5%. Hen investerar också i kryptovalutor och aktier. Det som investeras mest i är GER30, DJ30 och Olja. Tradaren gör 7-8 trades per vecka och riskerar i genomsnitt cirka 5.4% av saldot per trade. Hen är otroligt duktig på att pricka rätt då 90.44% av alla trades ger avkastning.
I genomsnitt får hen 7.88% i avkastning per trade medan genomsnittsförlusten är höga 54.69%. Under det senaste året har hen dock gått plus med 132.78%.

Kvinnor som härmar varandraZafkhalilone: Denna tradarens portfölj är blandad: 59% är index, 13% är valutahandel, 12% är aktier, ytterligare 11% är kryptovalutor och dryga 5% är råvaror. Det som personen investerar mest i är NSDQ100, UK100 och DJ30. Varje vecka görs det nästan 12 trades till en risknivå på drygt 23%. Varje position hålls öppen i lite mer än 13 timmar, så det är en Day Trader som träffar rätt 53.8% av gångerna.

I genomsnitt ger varje trade en avkastning på 4.71% medan genomsnittsförlusten är 4.89%. De sista 12 månaderna har tradaren haft en ofantlig avkastning på makalösa 4,696.15%!

Förklaring av Risk hos eToro

Risknivå är en skala mellan 1 och 10 som är unik för eToro och baserad på riskhantering. Ju större siffra, desto högre risk. Nedan finns en översikt av olika risknivåer vid trading efter en annan framgångsrik trader.
1 = 0.5% av din portfölj
2 = 1.2%
3 = 2.0%
4 = 2.7%
5 = 3.9%
6 = 5.4%
7 = 7.7%
8 = 15.5%
9 = 23.3%
10 = Allting högre

Är du sugen på att lära dig mer om copy trading och se vilka traders som bäst passar vad du är intresserad utav? Läs vår djupgående recension av eToro för att lära dig mer om bolaget. Eller gå direkt till eToro's hemsida för att börja handla!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.