fbpx

Krister från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 19 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns många olika strategier för att tjäna pengar på valutahandel. Sätten är nästan lika många som antalet tradare, men vilka funkar bäst? Som nybörjare med valutahandel kan det vara värt att få lite tips. Därför har vi knåpat ihop en kort lista med fem av de bästa och enklaste strategierna för att tjäna pengar på valutahandel.

Detta bör ge dig en stabil grund att stå på medan du utvecklar dina färdigheter och kunskaper inom online trading.

Nyheter, indikationer och rykten

Det första vi kommer att tänka på är att följa Instagram och andra sociala medier. Det är ett snabbt sätt att få informationen, speciellt med tanke på hur ofta Donald Trump Tweetar. Det är på daglig basis, och när det är någon Tweet som gäller rena finansiella punkter så kan du räkna med att priset på USD kommer röra på sig. Andra sociala medier är lika effektiva då hela världen befinner sig online. Nyhetskanaler har egna Twitterkonton och Instagramkonton. Vissa tradare skapar också en live stream på Twitch och skapar Youtubekanaler. Det kommer mängder av information via sociala medier, det gäller bara att hitta rätt källor i den djungeln.
Trump påverkar priset på USD
Ett annat sätt att tjäna pengar med valutahandel, som också har att göra med nyheter, är att lära sig snappa upp rätt sorts nyheter som leder till prisrörelser. Ett perfekt exempel är USAs sanktioner på mindre nationer. Vid ett tillfälle under sommaren 2018 lyckades denna skribent tjäna en rejäl hacka på USD/TRY. Jag var med på hela hela prisraset när valutaparet USD/TRY steg från 4.4754 till hela 6.9555 på bara fem veckor. Det började med nyheter om nya sanktioner och tog fart rejält när President Erdogan uttalade sig om situationen. Med lite mod att investera på nyheter kan du tjäna stora summor.

Många av världens bästa valutahandlare arbetar på detta viset – de följer nyheterna noga. Sedan gäller det även att skapa sig en uppfattning om vilka nyheter som ger rätt sorts information. Det krävs lite erfarenhet men alla kan lära sig detta.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Analyser: Både teknisk och fundamental

Ett annat område som hjälper dig tjäna pengar på trading är att lära sig göra sina analyser på ett korrekt sätt. Fundamental och teknisk analys är en av hörnstenarna för att bli en framgångsrik trader. Ett enklare sätt är att använda sig av social trading där du ser vad andra framgångsrika tradare investerar i.

En fundamental analys sätter helhetsbilden i perspektiv medan en teknisk analys endast är baserad på grafer och prisrörelser. Se det som att investera långsiktigt jämfört med kortsiktigt. En teknisk analys är perfekt för daytrading. Fundamentala analyser är bättre för investeringar som du håller i över en period. Bägge analyser kan givetvis användas för både kortsiktiga och långsiktiga investeringar. När det släpps en rapport från ECB som gäller reporäntan så kan du nästan räkna med att denna bit information kommer ge ett omedelbart resultat.

Social Trading är något helt annat. eToro är återigen en av branschens bästa valutamäklare för detta, där ser du precis vad andra väljer att investera i. Du ser deras portfölj och kan kopiera den rakt av. Följ bara de bästa valutahandlarna och kopiera deras strategier, utan kostnad. Hos eToro kan Du tydligt och enkelt se all deras historik, hur det har gått olika månader samt risknivån.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.