fbpx

Sten från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 42 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Online trading kan vara extremt lönsamt om du väl lär dig knepen. Valutahandel är för övrigt ett jättebra alternativ för den som vill sluta arbeta det traditionella 9 till 5 jobbet. Det ger mer frihet och tid för andra viktiga saker i livet. Ett av knepen är att hitta en valutamäklare som passar ditt kunskapsområde. Därför vill vi presentera XM.

XM är en valutamäklare ett lite mer udda axplock av de allra vanligaste finansiella instrumenten. Det är ett prisbelönt bolag som har mer än ett decennium av erfarenhet. Det har säkert hjälp de att komma till insikten att erbjuda marknadens lägsta belopp för att komma igång med online trading. XM är även den officiella sponsorn av världens snabbaste man.

Nedan följer sju anledningar till att välja XM som din nya partner.

XM är bäst i klassen och grundat för mer än 10 år sedan

1. Det första vi kan säga är att XM erbjuder 3 olika typer av konton som erbjuder lite olika förmåner. Därför kan du välja ett konto som passar din plånbok. Beroende på hur stor din första insättning är alternativen ett standardkonto, ett Mikrokonto eller ett MX Zerokonto. Ju “högre” konto du väljer desto mer förmånliga priser får du för din valutahandel. Den sistnämnda erbjuder spreads från 0 pips på alla majors.XM logo

2. XMs licenser. Bolaget har licenser hos tre regulatörer. CySec, FCA i Storbritannien samt MiFID II som är den européiska regulatören

3. XM är ett bolag som vunnit flera priser. Några av deras senaste utmärkelser inkluderar bästa kundtjänst, bästa FX servicegivare samt bästa marknadsundersökning och utbildning för sina tradars. De kan dock inte mäta sig med våra egna sidor där du lär dig online trading.


Betyg: 7/10
Minsta insättning: €5
Beskrivning: Stor. Inte så schysst. Ingen vi kan rekommendera.

Riskvarning: 73.5% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna leverantör.


4. Det är jättebilligt att komma igång med. Med en minst insättning på låga 50 kronor kan du börja handla valuta. Det finns nästan ingen som slår det. Men i slutändan så behöver du givetvis högre summor för att lyckas med trading hos XM.

5. Det finns inga dolda avgifter och den minsta insättningen är ofantligt låg. Du kan börja trada med så lite som 50 kronor. Med det får du tillgång till totalt fler än 1000 finansiella instrument. Fler än 50 valutapar, aktier från 17 olika länder, ett udda utbud av råvaror, 18 olika index, ädelmetaller så som guld och silver. Samtliga instrumenten inom energi finns även inkluderade.

6. XM erbjuder låga spreads från 0 pips på alla majors om du uppgraderar ditt konto. Med baskontont är det annars 0.00017 på världens mest tradade valutapar – EUR/USD. Det erbjuds spreads som är bland de bästa i marknaden. Du kan även trada med svenska kronor via valutaparen EUR/SEK, GBP/SEK och USD/SEK.

7. Sajten erbjuder allt som behövs för att du som tradare ska lyckas. Det finns hela 16 olika handelsplattformar som erbjuder en snabb support om du skulle ha behov av assistans. Sajten finns tillgänglig på svenska och erbjuder tradingplattformarna MT4 och MT5 för alla tänkbara enheter.

En kul bit av information är att XM är en officiell sponsor av Usain Bolt, den världskända sprintern från Jamaica. Handla snabbare du också, med hjälp av XM!

Läs hela recensionen om XM om du vill ha ännu mer detaljer om online trading mäklaren. Där ser du även grafer över bolagets starkare och svagare sidor.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.