fbpx

Tess från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 42 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Sverige är på väg att bli ett av de ledande länderna i världen när det kommer till artificiell intelligens eller AI som det ofta förkortas, visar rapporter från både SvT och Rise. Nu är det även möjligt att sköta valutahandel och online trading med hjälp av AI, tack vare Capital.com.

Läs vidare så förklarar vi mer hur AI kan förenkla din trading, få dig att upptäcka dina egna misstag och förhoppningsvis kan göra dig till en bättre trader.

AI är en game changer för valuta- och aktiemarknaden.

Capital.com logo
Det är ett faktum att artificiell intelligens kan bli en hörnsten för att utveckla trading strategier som tidigare var svårt att förutsäga. Människor slår nämligen knappast maskiner, som kan bearbeta otroliga datamängder och ge uppdaterade förutsägelser löpande. Den första svenska sajten som ger dig möjlighet att dra nytta utav AI vid valutahandel eller annan online trading heter Capital. De har flera tusen instrument från alla marknader som du kan köra AI strategierna på.

Medan traditionella trading algoritmer, robotar och bots bara kan analysera inmatningsdata, så imiterar AI en tänkandet hos en finansiell analytiker som samlar in och bearbetar data. Ja, du kan ju själv gissa hur bra det kan bli när AI möter valutahandel, eller aktiehandel med CFD'er för den delen. Prova själv AI med Capital.com idag!


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Valutahandel med artificiell intelligens. Välkommen till framtiden, just nu. Prova Capital.com idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vad kan AI göra för din trading?

Efter att du gjort ett 10-tal affärer så börjar Capital's lösning analysera ditt handelsbeteende. Har du tillräckligt tajt eller kanske för snäv stop-loss? Har du tillräckligt stor uppsida vid dina affärer inom valutahandel eller övrigt trading? Satsar du på marknadens mest felprissatta instrument, eller går du av gammal vana in i aktier med CFD'er eller valutor? Bygger en stor del av dina affärer på snabba inpulser, istället för att du går in i en position efter förutbestämda regler? Då kan troligen AI åstadkomma extra mycket nytta. Valutahandel som tidigare var svår att förutsäga, kan bli avsevärt lättare när en AI-robot kommer in och ger tips och förslag. Registrera dig hos Capital.com för att prova trading med AI idag!
Enkel trading genom Capital

Varför kan AI vara passade för online trading?

Valuta- och aktiemarknaderna drivs i hög grad utav mänskliga känslor. Med hjälp av en algorithm som analyserar handelsmönster så kan du i bästa fall kunna dra rejäl nytta av hur AI kan förutspå båda dina största fel och även hur andra traders agerar just nu.

Hur fungerar Capital's AI lösningar?

Capital har en AI-plattform som identifierar komplexa handelsmönster i massiv skala. Lösningen är integrerad över flera marknader i realtid, såsom för aktier, valuta, index och råvaror med CFD'er. Genom att kombinera maskininlärningsteknologi med stor databehandling ger Capital en löpande bedömning av risken. Det är den du kan dra nytta av när du registrerar dig på Capital, så prova själv idag! Kör du hellre via mobil app? Gå hit för iOS användare, eller hit för Android).

Capital - AI trading

Vilka är det bästa aktierna för AI trading?

Det beror helt på vad du föredrar att handla för typer av aktier, samt vilken placeringshorisont du har? Föredrar du day trading genom swing trading, eller är det mer längre positioner du normalt tar? Genom Capital.com så kan du analysera ditt trading-mönster för att bättre förstå var dina affärer kan förbättras.

Blir en bättre & smartare valutatrader eller aktietrader med hjälp av Capital.com och deras AI-integrerade plattform.

Aldrig förr har det varit mer lärorikt, spännande och gett mer uppsida än när du handlar med hjälp av artificiell intelligens som avslöjar några av dina största misstag och hjälper till att inse vad som kan förbättras.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Analysera din trading med hjälp av artificiell intelligens (AI). Bli en smartare trader, som tar bättre beslut. Prova Capital.com idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vilka svenska projekt finns inom AI?

WACQT är ett svenskt miljardprojekt inom kvantteknologi, medan Wasp Sweden är ett annat från Wallenbergarna. För dig som vill lära dig om grunderna i AI, så finns det en gratis kurs på https://www.elementsofai.se. En lista över flera olika svenska AI engagemang återfinns här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.