fbpx

Marie från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

BitUniverse är en av marknadens första universella trackingtjänster för kryptohandel och därmed en pionjär inom branschen för kryptotrading. Med hjälp av BitUniverse kan du enkelt hålla koll på och följa dina innehav och positioner på olika exchanges och i olika wallets via en och samma app. Kanske lite extra spännande nu när både Bitcoin och Ethereum börjat gå som tåget igen..

Valutahandel recenserade tidigare i år den app- och webbaserade kryptotjänsten BitUniverse, vilken genom sina smarta funktioner för portföljtracking har revolutionerat handel med kryptovalutor. Åtminstone för aktiva traders med konton hos olika exchanges och med olika wallets. Enkelt förklarat kan du som kund hos BitUniverse följa status och utveckling för olika innehav hos anslutna växlingsplattformar och kryptoplånböcker genom en och samma app och/eller webbplats. Men vad innebär det rent konkret för dig som trader? Vilken nytta kan du ha av det BitUniverse' bot för kryptovalutor har att erbjuda?

BitUniverse hjälper dig att effektivisera din handel

Utbudet av olika handelplattformar och exchanges – såväl för krypto som för andra tillgångar – innebär en uppsjö av olika valmöjligheter och en härlig flexibilitet. Många är de traders som idag har konto hos fler än en aktör. Aktivitet och innehav på flera olika ställen innebär dock även en mer omfattande – och omständlig – logistik när det kommer till att hålla koll på allt.

Syftet med BitUniverse är att erbjuda en smidig samlingstjänst i vilken handlare kan få åtkomst till alla sina innehav hos olika aktörer. Istället för att behöva logga in på fem eller tio olika plattformar för att följa upp aktivitet och saldo, räcker det med att logga in på en. BitUniverse erbjuder en form av portal eller samlingsplattform som gör det mycket enkelt och smidigt att spara tid och effektivisera din handel. Och som vi alla vet är ju tid lika med pengar, inte sant?

Testa BitUniverse du också – besök sajten här.

Hur fungerar boten?

BitUniverse huvudsakliga tjänst är den auto tracking man erbjuder – vilket alltså är precis det som beskrivits ovan. En tjänst som automatiskt följer utvecklingen av innehav hos olika anslutna plånböcker och exchanges. I dagsläget stödjer auto tracking-boten över 6000 olika coins och tokens, vilket i princip innebär att oavsett vilken kryptovaluta du har innehav i – finns den att tracka via BitUniverse (förutsatt att det är hos en av de anslutna plattformarna). Hittills finns över 100 olika exchanges för kryptovaluta anslutna, och antalet växer hela tiden. Auto trackern ger dig även möjlighet att växla mellan att basera data på Bitcoin, Ethereum eller fiatvalutor.

Utöver boten för auto tracking finns också en handelsterminal och en trading bot, vilka höjer möjligheterna med BitUniverse ännu en nivå. Tradingterminalen har för närvarande dryga tjugotalet ansluta exchanges, genom vilka du alltså kan handla direkt via BitUniverse app eller hemsida. Önskar du trada genom ditt konto på Binace, Huobi eller någon av de andra anslutna aktörerna behöver du med BitUniverse inte logga in på varje enskild exchange för sig – utan får åtkomst via ditt konto hos BitUniverse.

Trading boten – vilken hos BitUniverse går under namnet Grid Trading Bot – är en relativt nylanserad tjänst, med vilken du smidigt kan trada olika coins och tokens helt automatiskt. Enligt uppgifter på BitUniverse hemsida är den genomsnittliga årliga avkastningen för de som hittills använt boten hela 100%. En tradingrobot kan vara ett utmärkt alternativ för dig som till exempel velat ta dig in på kryptomarknaden men som känner dig osäker på tillgångar och strategier – eller för dig som bara önskar ett smidigare och mindre tidskrävande sätt att handla.

Candlestick charts och inbyggda indikatorer

För att en tjänst som erbjuder en samlingsplattform för olika anslutna aktörer ska vara ett alternativ som kunder föredrar, är det viktigt att denna tillhandahåller samma nivå av kvalitet som de anslutna plattformarna. Såväl vad gäller grafik och användargränssnitt, som utbud av verktyg och funktioner för trading.

Hos BitUniverse finns vassa candlestick-diagram att välja bland samt 22 olika inbyggda indikatorer för teknisk analys. Bland annat kan du som kund hos BitUniverse använda dig av RSI, MACD, Bollinger Bands, EMV och många fler. Såväl den webbaserade plattformen som den i mobilappen är synnerligen intuitiva och enkla att använda, med en bakomliggande infrastruktur som garanterar snabba orderavslut och smidigt nyttjande. Vidare finns också en inbyggd Bitcoin ticker samt altcoin ticker.

Connecta med över 1 miljon användare

BitUniverse är som nämnts mest kända för sin auto tracker och numera även tradingterminalen och trading boten. Detta är bolagets kärnfokus – men fler spännande dimensioner börjar också ta fart. Project BitUniverse Link är en av dem.

Project BitUniverse Link är ett socialt medium som ger kunder hos BitUniverse möjlighet att nätverka med plattformens dryga 1 miljon användare världen över. Genom att ansluta dig till BitUniverse Link kan tjänsten automatiskt hämta dina senaste uppdateringar på övriga sociala medier – till exempel Twitter – och posta dem på din BitUniverse-profil. Liksom i övriga sociala medier kan du såväl få följare som följa andra användare, och på så sätt bygga ett värdefullt nätverk av andra likasinnade kryptoentusiaster.

I BitUniverse Link kan du även använda dig av pushnotiser när du vill trycka ut någonting extra mycket för att säkerställa att dina följare inte missar några av dina viktiga uppdateringar.

Summa summarum: En auto tracking bot med extra allt

BitUniverse imponerar med innovativa och lösningsorienterade tjänster framtagna i syfte att förenkla och förbättra trading och växling av kryptovalutor. Valutahandel känner inte till någon annan likvärdig samlingstjänst som i dagsläget erbjuder samma bredd och samma kvalitet som BitUniverse – och hos vilken du inte bara får själva auto trackern, utan även ett socialt medium, en tradingterminal och en trading bot.

Givet de många funktioner och finesser BitUniverse kan erbjuda sina kunder, torde frågeställningen i artikelns rubrik kanske inte handla om vad en robot för kryptotrading kan göra – utan vad den inte kan göra.

Känner du dig frestad att testa ett nytt, smidigare sätt att handla krypto du med och/eller få bättre koll på dina olika innehav? Registrera dig hos BitUniverse redan idag.

Betyg: 9.33/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: En spännande sajt för att handla kryptovalutor. Prova du med!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vi trading på denna kryptoplattform.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.