fbpx

Jonas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 4 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Under 2017 fick Bitcoin mycket kritik då det förlorade sitt värde – och ett stort bekymmer med Bitcoin var att det var svårt att förstå och att det kunde vara ett hot mot fiatvalutan. Nu menar alltså Goldman Sachs analytiker att nu är läget att köpa Bitcoin. De hävdar att det är dags att investera i Bitcoin eftersom priset nyligen har gått ner och du ska dra detta till din fördel.

Goldman Sachs analytiker menar att det finns ett utrymme till att Bitcoin kan höjas från 11 094 dollar till hela 13 971 dollar. Det är ett läge att investera nu – så länge Bitcoin inte går ner till lägre än 9084 dollar – om det gör detta är det inte längre värt att göra en investering. Goldman Sachs har nu satt sin egna kryptovaluta på vänteläge medan de bevakar marknaden för Bitcoin.

Varför är det köpläge nu för Bitcoin?

De senaste tre åren har det hänt mycket för Bitcoin och de förlorade sitt värde mellan 2017-2019. Då förlorade Bitcoin en sjättedel av deras tidigare värde och under 2018 rasade det på hela 83%. Kursen har ständigt förändrats vilket inte är konstigt då det är en kryptovaluta. Däremot såg vi en positiv värdehöjning för Bitcoin under 2019 som nu Goldman Sachs anser gör att det är dags att köpa Bitcoin. Det har blivit ett allt större intresse för kryptovalutor just nu och detta har bidragit till Bitcoins finansiella uppgång. Just nu finns det allt fler köpare av Bitcoin istället för säljare.

Betyg: 6.43/10
Minsta insättning: $100
Beskrivning: Grym ECN-mäklare med säkerhet från Schweizisk bank.

Riskvarning: 77.73% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD'er med denna aktör.


valutahandel bitcoin online handel

Hur kommer resterande av 2019 att se ut för Bitcoin?

Frågan är då – vad kommer att hända med Bitcoin under resterande delen av år 2019? Det enkla svaret är – ingen kan vara helt säker på hur marknaden kommer att se ut. En sak att tänka på är att mycket kan påverka hur marknaden ser ut. Brexit och om Storbritannien lämnar EU är utan tvekan en sak som kan påverka kursen och hur mycket Bitcoin kommer att bli värd.

Vad är då just nu värdet på Bitcoin? Detta är en svår fråga att svara på eftersom det inte har ett riktigt värde. Vad värdet för Bitcoin är beror helt på vad efterfrågan är – alltså vad folk är villiga att betala för dina Bitcoins. Det är helt enkelt så marknaden fungerar – allt kan förändras över en natt. Bitcoin är fortfarande den mest populära och omtalade kryptovalutan idag. Just nu har Bitcoin en bra prognos för resterande av 2019 – så vi kommer att följa detta noga. Om trenden kommer att fortsätta som den gör nu återstår att se. Men om vi ska tro på Goldman Sachs är det nu läge att slå till på Bitcoin. Om kursen utvecklar sig som de har förespråkat vill du inte missa möjligheten att slå till nu på Bitcoin.

Fördelar och nackdelar med Bitcoin

Bitcoin är inte oändliga till skillnad från andra fiat-valutor och redan idag har 3 av 4 Bitcoin blivit skapade. Efter 2140 kommer det inte kunna skapas fler Bitcoin och detta är något som kritiker till Bitcoin menar är en nackdel. Detta gör också att det är svårare för Bitcoin att få ett fäste som betalningsmedel jämfört med andra kryptovalutor.

En fördel med Bitcoin är att det är helt anonymt. När du handlar med Bitcoin gör du detta helt utan att bli spårad – ingen vet att det är du som står bakom innehavandet. Det är fortfarande en ung kryptovaluta som fortfarande har mycket att ge i framtiden. Trots att kursen har gått upp och ner är den just nu värd rätt mycket igen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.