fbpx

Noel från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 10 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

For Trade är ett brittiskt företag vars verksamhet endast finns online. Bolagets ambition är att erbjuda skräddarsydda tjänster som passar varje kund. For Trade är en trading-plattform med ett stort och varierat produktsortiment där du bland annat kan handla aktier, värdefulla metaller, amerikanska statsobligationer och energiprodukter.

Vad är målet? Att varje kund ska få en rättvis chans till att investera och förhoppningsvis även gå med vinst på sina affärer. Plattformen är anpassad för datorer, surfplattor och mobiltelefoner oavsett om du använder Android eller iOS. Apparna för de mobila användarna är tillgängliga i Google Play och App Store.
For Trade satsar på en lättillgänglig kundtjänst inklusive en dygnet runt live chatt, snabb e-post support och telefonsupport som man kan ringa till. Visserligen är numret brittiskt så svenskar får betala en avgift när de ringer, men många företag har inget lättillgängligt telefonnummer för små traders.

Bolagets ambition att skapa en bra digital affärsmiljö visas även i den enkla webbdesignen som underlättar enormt mycket.

10 000 virtuella sedlar på provkontot

En stark selling point är bolagets provkonto som startas när du först börjar göra affärer hos For Trade. Efter utförd registrering och kontoöppning får varje kund 10 000 virtuella sedlar. Tanken bakom det är att du ska få kunna handla och prova att göra olika typer av affärer på plattformen utan att behöva avsätta egna medel.

På det sättet får du en rättvis och intressant chans att bekanta dig med webbsidan, dess produktsortiment, finansiella instrument och funktioner utan att oroa dig för eventuella förluster. Mycket vältänkt! Efter att du spenderat välkomstpengarna går det bra att börja satsa med egna pengar.

Ett gott råd är att alltid läsa igenom all tillgänglig information om produkten du tänker investera i. Mycket sådan finns redan på For Trades sida. Självklart går det även att hitta mer matnyttig information om valutahandel på nätet om du känner att du behöver veta mer. Vid osäkerhet eller en eventuell fråga bör du alltid kontakta kundtjänst innan du investerar.


Betyg: 6.14/10
Minsta insättning: 500 EUR
Beskrivning: Enormt utbud av vanliga och ovanliga instrument.

Riskvarning: 81% av alla privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD’er med denna aktör.


valutahandel med bitcoin och kryprovalutor

Lättskrivna investeringsguider och analyser

En annan stor fördel är For Trades välskrivna investeringsguider. Klicka på akademi och läs några av e-böckerna om fx och CFD'er, eller se diverse handelsvideor för att lära dig mer. Guiderna är många då det finns sådana anpassade för nybörjare och lite mer avancerade kurser för mer professionella traders. Det finns för övrigt olika nivåer för traders som börjar handla här, både nybörjare och mer avancerade kurser går att använda för att kunna förstå bättre och i slutändan även handla bättre.

Bolagets instruktionsfilmer för dig in i investeringsplattformen med enkla förklaringar och intressanta synpunkter. Smart nog har For Trade även satsat på att skriva ihop ett dokument som förklarar de bästa strategierna för aktie- och obligationshandel. Trading från A till Ö ger kunderna en sammanfattande presentation om investering och dess principer. De juridiska bestämmelserna har en egen avdelning där du kan läsa på om gällande regelverk, skatter och eventuella risker som en investering kan föra med sig.

För att underlätta för sina kunder ytterligare lägger bolaget även upp olika marknadsanalyser. Dessa fördelas på morgon-, kvälls-, teknisk och microanalys. Varje produkt har även en historisk översikt som ger en överblick av hur handeln har utvecklats under den senaste tiden.
Läs gärna igenom vår fullständiga recension av For Trade för att få mer detaljerad information om investeringsplattformen.


Betyg: 6.14/10
Minsta insättning: 500 EUR
Beskrivning: Enormt utbud av vanliga och ovanliga instrument.

Riskvarning: 81% av alla privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD’er med denna aktör.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.