fbpx

Niklas från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren IC Markets för 3 minuter sedan.

» Prova IC Markets du med.
74.32% av alla traders förlorar pengar hos denna IC Markets EU (LTD) med CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Efter starka svängningar på markanden för digital valutahandel, så tittar allt fler på att gå in relativt billigt i Bitcoin och Ethereum. Exchangeplattformen Changelly lockar kunder med en synnerligen enkel och smidig plattform för såväl direktväxling som trading och handel med kryptovalutor. Har du ännu inte upptäckt sajten? Nedan listas 8 anledningar till varför du borde ge den en chans.

Changelly grundades 2015 på Malta men har under sina drygt fem aktiva år varit något av en doldis på kryptomarknaden. Trots det har plattformen hittills lyckats värva över 3 miljoner användare världen över med sitt generösa utbud av listade kryptovalutor, över 350 API-partners, sömlösa infrastruktur för växling och trading och en omfattande community av traders. Sajten har på senare tid blivit alltmer uppmärksammad för de kvalitativa tjänster som erbjuds och de mycket konkurrenskraftiga avgifterna. Är du inte en invigd Changelly-användare än kommer här 8 tunga skäl som kanske övertygar dig att steget och testa du med.

Stöd för närmare 180 olika kryptovalutor

Ett generöst utbud av tillgångar som kan växlas, tradas och handlas innebär fler valmöjligheter, mer flexibilitet och en roligare upplevelse för dig som användare. Hos Changelly finns i dagsläget nästan 180 olika kryptovalutor listade, vilka samtliga kan växlas och tradas till befintliga plånböcker. Sajten samarbetar med ett stort antal världsledande kryptomäklare och handelsplattformar – däribland Binance och Poloniex – vilket ger dig möjlighet att alltid välja den med bäst erbjudande och lägst pris.

Konkurrenskraftiga avgifter

Högsta makers fee och takers fee ligger hos Changelly på 0,10% – vilket är en bra bit under genomsnittet på marknaden (som vanligen ligger runt 0,15-0,20%). Beroende på vilken tradingvolym du kommer upp i kan du dessutom få betydligt lägre avgifter än så. Tradingvolymen beräknas alltid i perioder om 30 dagar – och handlar du flitigt kan du till och med skatta dig lycklig med ingen avgift alls.

Billigare att göra uttag än hos de flesta andra

Apropå avgifter är också kostnaden för uttag värd att lyftas fram lite extra. Changelly ligger på en lägre nivå än de flesta andra aktörer på marknaden, trots stenhård konkurrens. För varje uttag i Bitcoin betalar du endast 0,0004 BTC i avgift. Hos många likvärdiga plattformar ligger uttagsavgiften för Bitcoin på 0,0005 BTC. Skillnaden är således inte jättestor, men även de minsta differenserna kan få stor effekt.

Informativ blogg

Changellys blogg är ett riktigt guldkorn – här finner du intressanta nyheter, marknadsanalyser och spaningar i kryptovärlden som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och att ständigt ha ett öra mot rälsen. Bloggen finns tillgänglig för såväl registrerade användare som besökare, så du behöver inte logga in för att kunna läsa. Är du en vass skribent söker Changelly även regelbundet efter personer som vill bidra med proffsigt och inspirerande content till bloggen. Låter det som något för dig kan du enkelt skicka en ansökan via Changellys hemsida.

Ännu bättre trading med Changelly PRO

Changelly Pro är en av de senaste tjänsterna att lanseras på sajten och verkligen något som lyfter plattformen ytterligare lite till. PRO-tjänsten är den perfekta basen för dig som vill kunna trada kryptovalutor med blixtsnabba exekveringar, snäva spreads och bra system till ditt förfogande. Dessutom erbjuds en generös hävstång på upp till 1:50.

Anpassade KYC-processer

Ingen verifiering med ID-handlingar krävs för att registrera dig och öppna ett konto hos Changelly – det kan du göra på knappt en minut i såväl datorn som mobilen. När det är dags för ditt första köp måste du däremot genomgå en sedvanlig KYC-process, vilken man hos Changelly valt att anpassa i olika grader beroende på hur mycket du ska handla. Detta gör att du slipper gå igenom onödigt omständiga verifieringssteg när du endast vill trada för mindre belopp. En smidigare och bättre lösning för såväl dig som användare som Changelly själva.

Registrera dig hos Changelly du med!

Betrodd aktör med över 3 miljoner användare

Valutahandel har som stående rekommendation att alltid välja en reglerad mäklare/handelsplattform för trygghetens skull. Detta krav kan dock bli problematiskt när det gäller kryptosajter eftersom många sällan är reglerade – vilket även är fallet med Changelly. Utan licens får man då gå på andra kvalitetsmarkörer – som antalet registrerade användare till exempel. Tre miljoner kunder världen över känns som ett mycket övertygande bevis på att Changelly de facto är en seriös exchangeplattform med ärliga intentioner. Det faktum att sajten dessutom har jättar som Binance, Bittrex och Poloniex som nära samarbetspartners förstärker ytterligare det proffsiga intrycket.

Modern plattform som är lätt att använda

Sist men inte minst är också Changellys hemsida såväl modern och innovativt designad som enkel och smidig att använda. Plattformen finns tillgänglig både på webben och som mobilapp för iOS och Android – vilket innebär att du kan trada och växla krypto även om du är på språng och inte har tillgång till dator. Ett litet minus för ett något futtigt utbud av språkalternativ (varken svenska eller de andra nordiska språken finns) samt att supporten saknar en livechatt – men det tydliga och mycket lättnavigerad upplägget väger till viss del upp. I takt med att Changelly fortsätter att expandera håller vi dock tummarna för att även svenska läggs till på språkmenyn och ett en chattfunktion installeras för smidigare och snabbare hjälp av supporten.

Summa summarum har Changelly en hel del fina kvaliteter att komma med som alla utgör övertygande skäl att testa sajten och de tjänster den erbjuder. Vill du dyka djupare in detaljer om villkor och dylikt finner du Valutahandels utförliga recension här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.