fbpx

Niklas från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 34 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Aldrig förr har det varit mer lärorikt, spännande och gett mer uppsida än när du handlar valuta eller aktier med hjälp av artificiell intelligens som avslöjar några av dina största misstag och hjälper till att inse vad som kan förbättras.

Fascinerande valutahandel kan verkligen dra nytta av artificiell intelligens (AI), speciellt med inbyggda tips som den fantastiska valutahandelssajten Capital ger till alla kunder.

Vilka svenska projekt finns inom AI?

WACQT är ett svenskt miljardprojekt inom kvantteknologi, medan Wasp Sweden är ett annat från Wallenbergarna. För dig som vill lära dig om grunderna i AI, så finns det en gratis kurs på https://www.elementsofai.se. En lista över flera olika svenska AI engagemang återfinns här. Faktum är att du själv kan studera Artificiell Intelligens på distans med hjälp av Google i samarbete med Linköpings Universitet – helt gratis.

Vad är AI för något?

Artificiell intelligens (AI) är en omfattande gren av datavetenskap som sysslar med att bygga smarta maskiner som kan utföra uppgifter som vanligtvis kräver mänsklig intelligens. AI är en tvärvetenskaplig vetenskap med flera tillvägagångssätt, men framsteg inom maskininlärning och djupinlärning skapar ett paradigmskifte i praktiskt taget alla sektorer av teknikindustrin.

Mindre än ett decennium efter att ha brutit den nazistiska krypteringsmaskinen Enigma och hjälpt de allierade styrkorna att vinna andra världskriget ändrade matematikern Alan Turing historien för andra gången med en enkel fråga: “Kan maskiner tänka?”

Turings papper “Computing Machinery and Intelligence” (1950), och det efterföljande Turing Test, etablerade det grundläggande målet och visionen om artificiell intelligens.

Hur kan artificiell intelligens beskrivas?

I grunden är AI den gren av datavetenskap som syftar till att besvara Turings fråga jakande. Det är strävan att replikera eller simulera mänsklig intelligens i maskiner.

Det expansiva målet med artificiell intelligens har gett upphov till många frågor och debatter. Så mycket att ingen definition av fältet är allmänt accepterat.

Den största begränsningen för att definiera AI som helt enkelt “bygga maskiner som är intelligenta” är att det inte faktiskt förklarar vad artificiell intelligens är? Vad gör en maskin intelligent?
Capital - Apparna på svenska
I sin banbrytande lärobok Artificial Intelligence: A Modern Approach, närmar sig författarna Stuart Russell och Peter Norvig frågan genom att förena sitt arbete kring temat intelligenta agenter i maskiner. Med detta i åtanke är AI “studien av agenter som tar emot uppfattningar från miljön och utför åtgärder.”

Norvig och Russell undersöker fyra olika tillvägagångssätt som historiskt har definierat AI-området:

  • Tänker mänskligt
  • Tänker rationellt
  • Handlar mänskligt
  • Handlar rationelltDe två första idéerna gäller tankeprocesser och resonemang, medan de andra handlar om beteende. Norvig och Russell fokuserar särskilt på rationella agenter som agerar för att uppnå bästa resultat och noterar “alla färdigheter som behövs för Turing-testet tillåter också en agent att agera rationellt.” (Russel och Norvig 4).

Patrick Winston, Ford-professor i artificiell intelligens och datavetenskap vid MIT, definierar AI som “algoritmer aktiverade av begränsningar, exponerade av representationer som stöder modeller riktade mot loopar som binder tänkande, perception och handling tillsammans.” Redo att binda ditt tänkande? Prova ett demokonto hos Capital idag, helt riskfritt.

Även om dessa definitioner kan verka abstrakta för den genomsnittliga personen, hjälper de till att fokusera fältet som ett område inom datavetenskap och tillhandahålla en ritning för att infusera maskiner och program med maskininlärning och andra undergrupper av artificiell intelligens. Den mest sofistikerade sajten på Valutahandel.se heter Capital (recension) och de ger dig möjlighet att använda just Artificiell Intelligens vid din trading, så att du enkelt kan se vad som går bra, dåligt och vad som kan vara läge att satsa mer på. Capital's app har blivit populär och kan laddas ner från Sverige. Prova själv Capital som finns på svenska idag!


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla aktier, valutor, krypto och andra instrument med rekordbra spread och marknadens bästa villkor. Testa Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Medan han talade till en publik på Japan AI Experience 2017, inledde DataRobots VD Jeremy Achin sitt tal med att erbjuda följande definition av hur AI används idag:

“AI är ett datorsystem som kan utföra uppgifter som vanligtvis kräver mänsklig intelligens … Många av dessa system för artificiell intelligens drivs av maskininlärning, vissa drivs av djupinlärning och andra drivs av mycket tråkiga saker som regler. “

Hur kan AI användas tillsammans med valutahandel?

Många svenskar har varit i kontakt med artificiell intelligens eller AI som det ofta förkortas, även om de inte tänkt på detta. I dag finns det en stor mängd hemsidor med så kallade chatt boxar, var ”agenter” eller operatörer inte alltid är mänskliga. De drivs med hjälp av robotar och artificiell intelligens. Sverige är enligt aktörer som Svt och Rise en av världens ledande länder när det gäller artificiell intelligens.
Capital - Handla smart
Finansbranschen, både i Sverige, och utomlands har alltid varit snabba på att ta till sig nya innovationer. Capital har varit väldigt snabba på att ta till sig just artificiell intelligens, men också på att ge sina kunder tillgång till denna teknik i sin valutahandel. Det går självklart att använda denna teknik för andra typer av online trading också.

AI har blivit en game changer för valuta- och aktiemarknaden. Den som lär sig dessa kommer att ha en fördel jämfört med andra aktörer på marknaden.

Läs vidare så förklarar vi mer hur AI kan förenkla din trading, få dig att upptäcka dina egna misstag och förhoppningsvis kan göra dig till en bättre trader.

Många anser att artificiell intelligens kan komma att leda till utvecklingen av trading strategier som vi tidigare inte kunde förutse. Vi vet alla att människor inte slår maskinerna, framförallt för att maskinerna är snabbare och för att de saknar känslor. Maskinerna klarar av att bearbeta enorma mängder information och uppdatera dessa löpande. Den första svenska sajten som ger dig möjlighet att dra nytta utav AI vid valutahandel eller annan online trading heter Capital. De har flera tusen instrument från alla marknader som du kan köra AI strategierna på.

Vad är skillnaden mellan en robot och artificiell intelligens?

Det finns helt klart likheter mellan dessa, men det finns även en mängd skillnader. Medan traditionella trading algoritmer, robotar och bots bara kan analysera inmatningsdata, så imiterar AI en tänkandet hos en finansiell analytiker som samlar in och bearbetar data. Ja, du kan ju själv gissa hur bra det kan bli när AI möter valutahandel, eller aktiehandel med CFD'er för den delen. Prova själv AI med Capital.com idag!

På vilket sätt hjälper då AI till i din trading?

Efter att du gjort ett antal affärer så börjar Capitals lösning analysera ditt handelsbeteende. Är det något som kan göras bättre? Har du kanske för snäv stop-loss? Tar du för stora risker i förhållande till belöningen? Har du tillräckligt stor uppsida vid dina affärer inom valutahandel eller övrigt trading? Satsar du på marknadens mest felprissatta instrument, eller går du av gammal vana in i aktier med CFD'er eller valutor? Bygger en stor del av dina affärer på snabba impulser, istället för att du går in i en position efter förutbestämda regler? Då kan troligen AI åstadkomma extra mycket nytta. Valutahandel som tidigare var svår att förutsäga, kan bli avsevärt lättare när en AI-robot kommer in och ger tips och förslag. Registrera dig hos Capital för att prova trading med AI idag.

Varför lämpar sig artificiell intelligens bra för finansiell trading?

Ditt agerande på aaluta- och aktiemarknaderna drivs i hög grad utav mänskliga känslor. En algoritm som analyserar dina handelsmönster kan förutspå båda dina största fel och även hur andra traders agerar just nu. Med artificiell intelligens kan du således både minska dina förluster och öka dina vinster.

Capitals AI-plattform kan identifiera komplexa handelsmönster. Lösningen är integrerad över flera marknader i realtid, såsom för aktier, valuta, index och råvaror med CFD'er. Genom att kombinera maskininlärningsteknologi med stor databehandling ger Capital en löpande bedömning av risken. Det är den du kan dra nytta av när du registrerar dig på Capital, så prova själv idag! Kör du hellre via mobil app? Gå hit för iOS användare, eller hit för Android appen).


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Enastående trading med smart AI-hjälp till alla traders. Prova Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vilka aktier kan jag tjäna bäst på?

Det beror helt på vad du föredrar att handla för typer av aktier. Det beror också på vilken placeringshorisont du har. Gillar du day trading eller swing trading, eller är det någon annan trading strategi som du normalt tar? Genom Capital så kan du analysera ditt trading-mönster för att bättre förstå var dina affärer kan förbättras. Systemet hjälper dig oavsett vilket sort trader du är. Du behöver alltså inte ändra din stil, Capitals system hjälper dig att bli bättre genom att se över din strategi och förbättra denna.Blir en bättre & smartare valutatrader eller aktietrader med hjälp av Capital och deras AI-integrerade plattform.

Capital - Startsidan

Varför är Capitals plattform så bra?

Capitals plattform har en unik strategi för handel. Den använder ett patenterat återkopplingssystem som kallas Emotional Quotient (eQ) som använder artificiell intelligens för att identifiera fördomar och beteenden, vilket hjälper tradern att träna sinnet.

Under handel fattar en person många beslut, till exempel att bedöma aktiens önskvärdhet och ta reda på hur man ska svara på dess potential. Bias och förutfattade meningar påverkar oundvikligen hur människor handlar – ofta negativt. Capital.com har utvecklat ett system som använder artificiell intelligens (AI) för att bedöma hur en person har handlat historiskt. Det ger insikter för att göra dem medvetna om de fördomar som påverkade deras prestanda och erbjuder tips om hur man undviker att göra samma misstag igen

Varför spelar psykologi en så stor roll i handeln? Marknadsbeteende vid handel baseras på psykologin hos alla dess deltagare, inklusive tradern. Att förstå psykologi är hörnstenen i framgångsrik handel. I allmänhet inser dock handlare bara detta efter en förlust, vanligen en stor sådan.

Finansmarknaderna innebär oundvikligen en stor mängd information och ständiga beslut om vad man ska köpa, lägga till och sälja – samt när man ska vänta och inte öppna eller stänga en position. Varje handling åtföljs av känslor, som djupt kan påverka kvaliteten på dessa beslut. Ibland är det för mycket för hjärnan och det är här fördomar spelar in. Starka känslor och mentala fördomar stör våra intentioner och påverkar rationellt tänkande.

Vi kan inte alltid kontrollera våra känslor. De är kopplade till våra psykologiska och fysiologiska egenskaper, vår naturliga känslighet och utvecklade djupgående reaktioner på stress. Att kunna känna igen dem och inte låta dem styra våra beslut kan ta handelsupplevelsen till nästa nivå. Detta är värdet av att förstå rollen som psykologi kan spela.

Gör vissa psykologiska egenskaper människor till bättre handlare?

Utan tvekan kommer handlare med hög emotionell intelligens mer sannolikt att lyckas. Det är inte nödvändigt för avslappnad eller engångsframgång men är avgörande för långsiktig och lönsam handel.

Stresstolerans, självdisciplin och koncentrationsförmåga är inneboende i handlare med hög emotionell intelligens. Detta innebär medvetenhet om våra egna känslor, att acceptera förluster som en integrerad del av handeln och ta ansvar för att upprätthålla vår egen mentala styrka och resurser, som ständigt påverkas av vardagliga händelser. Vilka är de främsta fördomarna som påverkar handeln – och hur kan vi motverka dem? Den partiskhet som tenderar att påverka de flesta nybörjare är handelsvillkor. Det handlar om att hänga på att förlora affärer för länge och lämna framgångsrika positioner snabbt för att låsa in vinsten.

Handlare hoppas att priset kommer att vända när förlusterna ökar och är rädda att förlora den minimala intjänade vinsten. Sådana handlare kommer i genomsnitt att spendera mer tid på att förlora affärer än på lönsamma. Ett annat exempel är förspänningsavvikelse. Detta är när handlare inte placerar stopp alls eller flyttar (expanderar) stoppnivåer när prisrörelsen närmar sig en förlust. Hur använder Capital.com psykologi när man förbereder svar på dessa fördomar? Det är viktigt att associera ett symptom med en orsak. I enskilda meddelanden till kunderna förknippar vi handelsfelen de gör eller kan göra med möjliga psykologiska skäl – emotionella eller mentala. Detta möjliggör insikt och självreflektion.

Hur annars kan Capital använda psykologi i framtiden för att hjälpa människor att bli bättre handlare? I framtiden kommer det att vara möjligt att känna igen traderns emotionella och psykologiska tillstånd genom deras ansiktsuttryck och kroppens fysiska parametrar under handel.

Fokus på robotik

Tänk på framtida industri och möjligen föreställer du dig produktionslinjer där människor har ersatts av robotar. Din aning är rätt. Det finns gott om bevis för att robotar kommer att spela en allt större roll i industrin under de kommande decennierna, men gör det robotföretag till en bra investering? Forskareorganisationen Mordor Intelligence tycker att robotikmarknaden är haussad. Förra året förutspådde den att den globala robotmarknaden skulle nå en sammansatt årlig tillväxttakt på 24,52 procent från 2018-2023. Mycket av detta skulle drivas av efterfrågan på prisvärd, kompakt energieffektiv robotik.

IDC förutspår också att världsomspännande utgifter för robotiksystem och drönare kommer att uppgå till 115,7 miljarder dollar 2019 (endast med robotsystem till 103,4 miljarder dollar) och 210,3 miljarder dollar fram till 2022. Det är inte bara stora tillverkningsindustrier som behöver fler robotar. Det finns också medicinska robotar och vi kan se mer utvecklade för hemmet, liknar iRobots dammsugare. Om robotföretag verkar vara ett bra ställe att handla är det bäst att investera i företag som tillverkar robotar – som nästan alla handlar via Nasdaq.

Capital-plattformen erbjuder en plattform som vem som helst kunde använda och njuta av. Samtidigt försökte Capital se till att en hög andel användare skulle lyckas tack vare en mängd data och information, till exempel deras Investmate-app.

Capital's plattform återuppfinner online handel, vilket gör den tillgänglig för praktiskt taget alla – och på ett vackert sätt.

Nyckelfunktionerna är:

• Enkel och omedelbar registrering.

• AI-driven analys för att kartlägga handlarnas fördomar och hjälpa till att övervinna dem.

• Ett flytande, engagerande och intuitivt användargränssnitt.

• Så många olika instrument som möjligt – inklusive etablerade och framväxande marknader.

• Möjligheter att maximera belöningar med hävstångseffekt.

• Handledning och insikt för att hjälpa handlare att prestera bäst, med Investmate-appen för interaktiv inlärning.

• Mer än 80 tekniska indikatorer för att förfina marknadsplanering.

• Ett omfattande arkiv med tillgångshistorik och kraftfulla diagram.

• Stopp order som begränsar förlusterna.

”Framgångsrik investering förutspår andras förväntningar”

John Maynard Keynes

Capital.com är besatt av teknik. Capitals Vitrysslandsbaserade team med mer än 100 utvecklare arbetar alltid för att säkerställa att bolagets plattform är tekniskt överlägsen sina konkurrenter, oavsett om det är finjustering av användargränssnittet, latens och prestandaoptimering eller arbete med AI. Capital har en fullständig licens från Vitrysslands nationalbank.

Capitals kundanpassade programvara skapades för att passa användarnas behov. Detta system, som ligger till grund för Bolagets automatiska handelssystem, har byggts från grunden för att leverera sömlös handel med CFD: er och spreadbets. Dess diagram har ett brett urval av tidsramar. Användare kan få tillgång till mer historisk data för att analysera marknaden. Dess kalender delar makroekonomiska världsnyheter som kan påverka priserna på finansiella instrument.

Att utnyttja AI för att skapa mer skickliga handlare Att bli en bättre handlare handlar inte bara om att ha mer kapital. Du behöver en blandning av färdigheter och disciplin. Capital är alla handlare, så de känner till de misstag och beteendemönster som kan leda till förluster. Capitals eQ-anläggning är utformad så att deras handlare kan känna att de har lärt sig något efter varje enskild trade och blir skickligare. Teknisk innovation och psykologisk insikt skulle dock vara värdelösa om innehållet som investerarna får efter varje handel inte är engagerande och användbart. Så Capital tillhandahåller ord, bilder, videor och diagram för att förändra handelsdisciplin utan att anta enorm kunskap.

Det kan liknas vid att lära sig att köra. En instruktör som pekar på vad du måste göra, pekar dig i rätt riktning, pratar om hur du använder bromsar och gaspedal och hur du läser vägskyltar. De viktigaste besluten ligger dock på föraren.

Det är samma sak med traders. Capitals system kan inte berätta vad du ska handla, men systemet kan beväpna dig med tillräckligt med information och insikt för att fatta bättre beslut. Förutom analysen efter handeln skickar Capital.com ett e-postmeddelande varje vecka till investerare som beskriver deras resultat.

I framtiden hoppas Capital kunna patentera ett ännu mer avancerat system som kommer att skräddarsys för alla användare. Capital tar med sina kunder på en resa. De kan komma till Capital för att lära sig mer om handel genom handledning, webbseminarier, diagram och videor. När de har utvecklat ett visst förtroende för sina förmågor kan de börja handla. Capital är beroende av sin egen teknik, snarare än tredjepartsleverantörer. Därför kan Capital ständigt utvecklar och finjusterar system något som gör detta bolag unikt i branschen. Det gör det möjligt för Capital användare att vara de bästa handlare de kan vara. Är du inte en Capital användare idag? Prova då själv med ett riskfritt demokonto och bekanta dig med en fantastisk plattform på svenska.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.