fbpx

Kennet från Östermalm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 41 minuter sedan.

» Prova IG du med.
79% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag så har Valutahandel.se nöjet att intervjua Ilan, grundaren av SafeMeme.

Ifall du inte har hört om Safememe innan, så är det troligen för att du inte grävt så djupt i cryptovärlden men framför allt för att SafeMeme lanseras idagom 30 minuter närmare bestämt!

SafeMeme (SME) har redan 7875 följare på Telegram och över 39 000 följare på TikTok (@ceoguy) samt runt 3300 på Twitter (@safememetoken). Uppdatering: 12 266 nya ägare har gått in i SafeMeme token de första 36 timmarna.

Deras metod för ägare av myntet är klart bättre än de flesta andra, då vinsten från varje transaktion går till de nuvarande myntägarna. Så varje gång en ny ägare kommer in och betalar sin transaktionsavgift (på 8%, som är en rätt vanligt nivå för nya mynt, Safemoon har 12%), så får du del av intäkten som ägare av SafeMeme. Alla som har handlat med krypto vet att avgifter kan vara betydande, i alla fall för Ethereum där alt coins kan innebära $50 eller mer för de flesta transaktioner. SafeMeme kommer dock att starta på BSC-kedjan och vara live på PancakeSwap, så avgifterna blir mycket rimliga, med normalt $1-3 för en genomsnittlig transaktion.

Du kan hitta SafeMemes white paper här och deras token address på BSC Scan [eller här: 0x36dBcBCA106353D49e1E0E8974492fFB862a0C92]. Slutligen, så kan du se grafer för SME på CoinGecko.

Uppdatering: Efter drygt 15 timmar, så finns över 11 000 ägare av SmartMeme mynten. Det har slagit alla förväntningar för grundaren.

Låt oss börja och se varför Ilan bestämde sig för att lansera ett ny kryptovaluta och vad som skiljer det från de 5000+ andra kryptovalutorna där ute.

SafeMeme logo

Hur kommer det sig att du började med krypto?

Bra fråga! De flesta tror fortfarande att ens karriärer bör utvecklas inom en bransch, men detta är otroligt missvisande för egen del.

Jag började min entreprenörsresa för länge sedan, i flera orelaterade branscher, såsom e-handel och uthyrning av fastigheter.

Ändå handlar det inte alltid om att starta ett företag i den bransch du känner till; det handlar om att upptäcka nya möjligheter.

När jag började min kryptoresa för 8 år sedan så var jag inte säker på vart det skulle leda mig, men vad jag såg att potentialen finns i detta medium. Det var helt klart i mina ögon att cryptovalutor var vår generations stora möjlighet och jag bestämde mig för att jag absolut ville vara en del av denna möjlighet.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla krypto med eller utan hävstång. Följ proffsen gratis, utifrån risknivå och historik. Bara hos schyssta eToro.

Riskvarning: 79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Vad är din bakgrund?

Min bakgrund skiljer sig nog från de flesta. Jag antar att man kan säga att jag alltid har varit en entreprenör i hjärtat, med en stark teknisk passion.

Jag startade ett litet företag när jag var 12 år gammal och reparerade mobiltelefoner för vänner och familj. Vid 13 års ålder hade jag också expanderat till dedikerade servrar. Det här var naturligtvis mina första erfarenheter och jag lärde mig mycket genom dem.

Vid 16 års ålder hade jag börjat investera i krypto och flyttade till USA, vilket gav mig möjligheten att utvidga mina horisonter. Jag startade ett e-handelsföretag och ett eget skönhetsmärke och gick nyligen in i fastighetsbranschen som uthyrare av en villa i Kalifornien.

Ändå har jag aldrig lämnat kryptoscenen. Det är där mitt hjärta ligger, och de nuvarande förhållandena gav mig det perfekta tillfället att starta mitt eget projekt.

Hur skiljer sig SafeMeme från andra kryptovalutor?

Med rejäla uppgångar under 2021, så mättas kryptoscenen snabbt. Det är svårt att hitta ett projekt som är helt enastående i alla aspekter, eftersom det finns tusentals som dyker ut varje dag.

Denna otroliga guldfeber i kombination med kryptons anonymitet och decentralisering har dock skapat en perfekt miljö för bedrägerier. Både jag själv och medlemmarna i teamet som jag arbetar med har blivit utsatta av dessa brottslingar och har därför kommit fram till SAFEMEME i syfte att skapa en säkrare miljö för investerare.

De höga kostnaderna för revisioner och stränga villkor för de flesta marknadsplatser och lanseringar av kryptovalutor gör det omöjligt för de flesta små team att få tillgång till bra resurser. Det finns inget alternativ för dem och ingen one-stop shop.

Vad vi strävar efter är detta: Ett ekosystem av verktyg för samhället och små projekt som inte har resurser att starta på huvudkanalerna. Detta kommer att ge kryptoälskare en bättre plattform och samtidigt erbjuda investerarna en skyddad miljö att investera i utan rädsla och stress från de nuvarande alternativen.

Jag är glad att ni använder BSC, vilket innebär lägre avgifter. Var det ett enkelt val?

Funderar ni på någon annan blockkedjeintegration över tiden?

Ilan säger: Vi har precis börjat, men naturligtvis är vi inte blinda för det nuvarande kryptolandskapet. Vi kommer att expandera i alla blockkedjor som har behov av SAFEMEME. Det uppenbara valet för vår nästa distribution är ETHEREUM och ERC-nätverket, men med så många otroliga spelare som kommer på scenen som Solana, Matic och Cardano, så utesluter jag inte att vi kan expandera till mer än en kedja – mycket snabbare än förväntat.

Vilket bolag hanterar Er revision?

Vi har startat en revision med CERTIK. Vi vet att processen är längre och betydligt dyrare än konkurrenterna, men efter en noggrann utvärdering av alternativen bestämde vi oss för att det skulle vara en bättre investering på lång sikt och ett starkt namn som skulle bidra till att stärka projektets legitimitet.

Har de senaste veckornas ökade avgifter oroat dig hos BSC eller vad tror du kommer att hända här?

Det är mycket svårt att säga. De senaste veckorna har varit tuffa för hela kryptovärlden. Jag tror inte på åtta år att jag någonsin sett så många negativa händelser inträffa på så kort tid. Ändå verkar det som om marknaden redan rör sig förbi dem och återhämtar sig snabbt.

Crypto har visat sig vara mycket motståndskraftig mot alla odds, så jag är säker på att vi kommer tillbaka i full fart på ett ögonblick.

Vilket råd skulle du ge människor som bara investerat i aktier eller valutahandel tidigare?

Aktie- och valutahandel har en mycket längre historik än krypto som ett investeringsmedium. Vi har alla läst om de otroliga rikedomar som har skapats under de senaste bommarna. Mitt förslag till investerare är att överväga att nästa boom kanske inte finns i aktiemarknaden eller valutamarknaden? Vänta inte på att krypto blir helt mainstream innan du försöker. När alla är ombord är det redan för sent.

Självklart är det en risk, men potentiell avkastning motiverar, enligt min personliga åsikt.

Valutahandel säger: Älskar idén med brända mynt och omfördelning av de insamlade avgifterna till nuvarande innehavare. Varje transaktion utlöser en avgift på 6%, där 2% ges till alla nuvarande innehavare i proportion till deras befintliga innehav. 2% kommer samtidigt att brännas, vilket minskar SafeMemes totala utbud.

Hur kom du på den här idén?

Jag skulle vilja ta alla fördelarna med denna tokenomics, men många tokens före oss har implementerat liknande strategier. Vi försöker inte uppfinna hjulet på nytt och följer i fotspåren av projekt som har presterat väl långt före oss.

När tror du att staking eller farming blir möjligt med SafeMeme?

Vi vill inte ge bort för mycket info för tillfället, men håll ögonen öppna och gå med på vår sociala media sidor. Jag kan bara säga att det kommer erbjudas mycket spännande, mycket snart. ?


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trött på valutahandel? Handla krypto snabbt, enkelt och proffsigt – även som nybörjare – hos den skandinaviska plattformen från Skilling!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Riskvarning: Detta är inte ett köpråd. Nya alt coins kan ofta vara väldigt volatila. Satsa aldrig mer än du har råd att förlora.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.