fbpx

Algot från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 35 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

OKX grundades 2017 och har på knappt 6 aktiva år vuxit till en av den globala kryptomarknadens största aktörer. Valutahandel har synat och testat plattformen och kan konstatera att plattformen håller hög kvalitet med ett generöst utbud av både tillgångar och tjänster, likväl som bra säkerhet och en användarvänlig sida.

Kryptovaluta- och derivatbörsen OKX, vilken från början gick under namnet OKEx, har sitt säte på Seychellerna men använder hela världen som sin spelplan. Med ett generöst utbud av tillgångar, innovativa lösningar, några av branschens lägsta avgifter och tjänster som är anpassade efter såväl nybörjar- som expertnivå har OKX blivit en storfavorit bland miljontals användare runt om i världen.

Än är sajten relativt liten på den svenska marknaden, men med ett allt mer ökande intresse har Valutahandel undersökt, testat och utvärderat plattformen och vad den har att erbjuda. Nedan listar vi 7 anledningar till varför OKX kan vara väl värd att testa om du söker en renodlad kryptoplattform med stora möjligheter, men små priser.

Stort utbud av både tjänster – trading, staking, mining, växling, DeFi och NFT

Med ett utbud av tjänster som inkluderar såväl olja typer av trading som staking, mining, växling, DeFi-hantering samt möjligheten att både köpa, sälja och skapa egna NFT:er är OKX definitivt en kryptobörs för dig som har höga krav på möjligheter och kvalitet. Här finns allt och lite till som en komplett kryptoplattform bör erbjuda. Användare kan ägna sig åt både spot- marginal- och blocktrading likväl som staking (med grym ränta för vissa valutor), mining, hantering av DeFi-plånbok och skapande av egna NFT-tillgångar.

Över 340 olika tillgångar

Vill du ha många olika valmöjligheter är OKX rätt plattform att satsa på. Sajten har med sina dryga 340 olika coins tillgängliga ett större utbud än flera av de betydligt större sajterna i världen och är därmed en konkurrent väl värd att räkna med. Här finns allt från Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra enda coins till nya uppstickare samt både DeFi-coins och NFT:er.

Användarvänlig hemsida och mobilapp

OKX kan användas både på webben och i mobilen och de bägge plattformarna är likvärdigt användarvänliga. Riktigt bra gränssnitt med tydliga menyer som gör det enkelt att navigera och framförallt bra plattformar för trading med bra diagram, överblick över aktiva positioner, historik och saldo. Stort plus för grym FAQ-sektion, tydlig avgiftsredovisning och flera olika spårkval.

Låga avgifter och förmånliga kostnadsmodeller

Hos OKX baseras avgifterna på tradingvolym och nivå, vilket gör att kostnaderna minskar ju mer du handlar för per dag. Startnivån är bland den lägsta i branschen – högsta avgiften är endast 0,10% vid spot trading. För en tradingvolym på över $10 000 betalar du endast 0,080% på standardnivå och bara 0,020% om du har ett VIP-konto (för professionella och institutionella handlare).

Snabb och enkel registrering

Att öppna ett användarkonto går snabbt och enkelt och kan göras både i mobilen och på webben. Registrering är gratis och KYC-processen, vilken är uppdelad i ett par olika nivåer, går mycket smidigt. För att få ditt konto verifierat behöver du uppge namn, nationalitet och ID-handlingsnummer samt fotoidentifikation. När alla uppgifterna är inlämnade tar det oftast bara någon dag att få registreringen godkänd, varpå du kan komma igång med trading eller någon av de andra tjänsterna.

Passar både privata, professionella och institutionella handlare

OKX erbjuder ett stort antal olika tillgångar, tjänster och förmåner anpassade för kryptohandlare på olika nivåer, vilket ger dig möjlighet att växa tillsammans med plattformen. Här kan du handla krypto för så lite som $5 när du är nybörjare, för att sedan omsätta allt större belopp vart eftersom du lär dig och utvecklas. Med kontotyper, plattformar och avgiftsmodeller anpassade för både privata handlare och professionella traders på expertnivå är OKX en kryptovalutabörs för alla.

Möjlighet till copy trading

Copy trading är ett relativt ovanligt inslag på renodlade kryptobörser, varför vi uppskattar detta element hos OKX extra mycket. Här kan du inspireras av andra traders och kopiera deras framgångsrika strategier, likväl som skapa dina egna botar och dela med dig till andra. Copy trading-tjänsten ingår i OKX grundtjänst och nås genom ditt vanliga konto.

Staking med förmånlig ränta

Bland trading, mining, växling och tjänster för både DeFi och NFT finns också möjlighet till förmånlig staking hos OKX. Som användare kan du låna ut tillgångar till riktigt bra årlig ränta – för vissa valutor kan avkastningen bli upp emot 100% per år.

Finns det några nackdelar med OKX?

Summa summarum är OKX en riktigt bra kryptovalutabörs för den som vill ha möjlighet till både derivathandel, investering, mining, staking och tjänster för DeFi och NFT:er. Sajten erbjuder flera innovativa tjänster och upplägg, har ett av världens största utbud av tillgångar och är ett populärt val bland miljontals kunder världen över för utbudet, möjligheterna, de låga avgifterna och den höga säkerheten. Viss förbättringspotential kan hittas i språkutbudet, där varken svenska eller något annat nordiskt språk finns tillgängligt ännu, samt i det faktum att support endast ges via chatt eller FAQ. Vid vissa spörsmål kan det vara mer praktiskt med telefonsupport eller möjligheten att ta kontakt via e-post.

Sammantaget bjuder emellertid OKX på flera stora fördelar och är, enligt Valutahandel, ett mycket bra alternativ för den som vill ha en renodlad kryptovalutabörs anpassad efter den globala marknaden. Som vanligt rekommenderar vi dig att läsa hela vår recension samt att själv undersöka plattformen innan du signar upp dig och för över några finansiella tillgångar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.