fbpx

Malte från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 6 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Representerar du en bank, handelsplattform, valutamäklare, crypto-valutamäklare eller något annat företag som är relevant för våra besökare? Tveka då inte att kontakta oss för en villkorslös diskussion. Vi jobbar för våra besökares främsta och samarbetar endast med reglerade valutamäklare och banker som tillvaratar sina kunders bästa och erbjuder en snabba avslut på ordrar. För detta tar vi normalt en liten provision, för att ta upp Er på sajten. I slutändan är det dock ändå alltid den bästa aktören som kommer synas i toppen av våra listor.

Bakom sajten Valutahandel.se står tre svenskar med varierad bakgrund från finansvärlden, tekniska lösningar och handel på webben. Målet är att hitta relevanta sajter till våra besökare och det går inte att köpa till sig en bättre placering hos oss. Men det finns ändå gott om möjlighet att få extra exponering på sidor om valutahandel, eventuella email-utskick och vid lansering av nya varumärken.

Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och är således öppna för att utvärdera nya plattformar, nya tekniska lösningar eller automatiserade handelsscript och robotar som kan vara i våra kunders intresse. Men det är viktigt att ni är tydliga och seriösa, för Valutahandel.se jobbar inte med partners som blåser andra och som inte är långsiktiga. Allt handlar om att kunna lita på varandra och här får ni ärlig statistik och inget fuffens. Därför förväntar vi oss detsamma från dig.

Förutom Valutahandel.se finns även flera andra tradingsajter som du kan komma åt genom oss. Mer nischad mot råvaror? Då har vi speciella sajter för detta. Kör ni helt andra marknader och språk? Vi jobbar vi för närvarande på att utöka närvaron i andra regioner, framför allt inom Europa men troligen också andra världsdelar med tiden. Är du bara inriktad på vissa typer av instrument, som inte direkt relaterar till valutahandel, men ändå är finansiella? Då tycker vi också du bör ta chansen att kontakta oss för en kort eller längre diskussion, du bestämmer.

›› Kontakta oss via kontaktformuläret nedan och ange vem du representerar samt beskriv er verksamhet, så återkopplar vi inom kort. Ju mer du beskriver, desto lättare blir det för båda parter att snabbt få till ett avslut.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.