Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-01-26 18:40:51). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.56 - -0 %
EUR/USD 1.1 - -0 %
EUR/GBP 0.84 - -0 %
GBP/USD 1.31 - -0 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.56 -0 %
EUR/USD 1.1 -0 %
EUR/GBP 0.84 -0 %
GBP/USD 1.31 -0 %
USD/CHF 0.97 -0 %
USD/TRY 5.94 -0 %
USD/GBP 0.76 -0 %
USD/NOK 9.05 -0 %
featured image


Representerar du en bank, handelsplattform, valutamäklare, crypto-valutamäklare eller något annat företag som är relevant för våra besökare? Tveka då inte att kontakta oss för en villkorslös diskussion. Vi jobbar för våra besökares främsta och samarbetar endast med reglerade valutamäklare och banker som tillvaratar sina kunders bästa.

Bakom sajten Valutahandel.se står tre svenskar med varierad bakgrund från finansvärlden, tekniska lösningar och handel på webben. Målet är att hitta relevanta sajter till våra besökare och det går inte att köpa till sig en bättre placering hos oss. Men det finns ändå gott om möjlighet att få extra exponering på sidor om valutahandel, eventuella email-utskick och vid lansering av nya varumärken.

Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och är således öppna för att utvärdera nya plattformar, nya tekniska lösningar eller automatiserade handelsscript och robotar som kan vara i våra kunders intresse. Men det är viktigt att ni är tydliga och seriösa, för Valutahandel.se jobbar inte med partners som blåser andra och som inte är långsiktiga. Allt handlar om att kunna lita på varandra och här får ni ärlig statistik och inget fuffens. Därför förväntar vi oss detsamma från dig.

Förutom Valutahandel.se finns även flera andra tradingsajter som du kan komma åt genom oss. Mer nischad mot råvaror? Då har vi speciella sajter för detta. Kör ni helt andra marknader och språk? Vi jobbar vi för närvarande på att utöka närvaron i andra regioner, framför allt inom Europa men troligen också andra världsdelar med tiden. Är du bara inriktad på vissa typer av instrument, som inte direkt relaterar till valutahandel, men ändå är finansiella? Då tycker vi också du bör ta chansen att kontakta oss för en kort eller längre diskussion, du bestämmer.

›› Kontakta oss via kontaktformuläret nedan och ange vem du representerar samt beskriv er verksamhet, så återkopplar vi inom kort. Ju mer du beskriver, desto lättare blir det för båda parter att snabbt få till ett avslut.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved