fbpx

Christian från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 3 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Toppmäklaren AvaTrade erbjuder smidig, snabb och träffsäker automatisk trading med mjukvaran Capitalise AI – ett program i vilket du enkelt kan föra in dina egna strategier och sedan luta dig tillbaka medan systemet exekverar dem åt dig. Valutahandel har kikat närmare på programmet och hur det fungerar.

Capitalise AI är ett relativt nytt tillskott hos AvaTrade – den europeiska onlinemäklaren som sedan starten 2006 har levererat förstklassig trading med grymt utbud av tillgångar, intuitiva plattformar och bra villkor för sina kunder. Med Capitalise AI tar sajten ytterligare ett kliv upp och blir en än mer vass konkurrent i racet om kunder som älskar automatisk trading. Mjukvaran tillhandahåller enkel, smidig och träffsäker autotrading som gör det möjligt att vara aktiv i sin handel under dygnets alla timmar.

Vad är Capitalise AI?

Capitalise AI är en mjukvara för automatisk trading. Programmet är sedan en tid tillbaka integrerat med AvaTrades plattform, där traders på alla nivåer och med olika ambitioner kan nyttja det för att öka träffsäkerheten i sin trading – och inte minst tiden de är närvarande på marknaden.

Liksom andra programvaror för autotrading gör Capitalise AI det möjligt att vara aktiv på marknaden under dygnets alla timmar. Till skillnad från en människa behöver ett datasystem aldrig vila, och med ökad närvaro ökar också chanserna att identifiera och utnyttja fler möjligheter.

Med Capitalise AI kan traders handla med färdiga strategier utformade med specifika regler för när en position ska öppnas och stängas utifrån olika förutbestämda villkor. Den emotionella och impulsiva faktorn elimineras, vilket ger mer rationell handel med beslut baserade på data och fakta snarare än känslor.

Skapa dina egna strategier – eller välj från ett färdigt bibliotek

I Capitalise AI kan du enkelt skriva och implementera dina egna, unika strategier – alternativt välja en färdig från det stora bibliotek av tradingsytem som tillhandahålls. Detta gör Capitalise AI attraktivt för handlare på olika nivåer – såväl de erfarna med stor kunskap om kodning och hur man skapar en egen strategi, som nybörjare som vill kunna utnyttja alla fördelar med automatisk trading.

Trading alerts direkt i mobilen

En stor fördel med Capitalise AI är att systemet inte bara exekverar positioner per automatik, utan hela tiden också följer fundamentala data, indikationer av olika slag och marknadsdata och meddelar dig. När särskilda tradingvillkor blir uppfyllda, utifrån det du angivit i din strategi, skickar systemet pushnotiser med trading alerts direkt till din mobil. Trackingen sker dygnet runt, dag som natt. Stämmer villkoren överens med din strategi agerar Capitalise AI på dem och öppnar eller avslutar positioner automatiskt. Du behöver alltså inte själv göra något när du får dessa trading alerts, utan de syftar snarare till att informera.

Prova autotrading med valutor, krypto, råvaror och andra tillgångar – bli kund hos AvaTrade du med.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Gratis tillgång till Capitalise AI med konto hos AvaTrade. Registrera dig du med!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Varför använda Capitalise AI hos AvaTrade?

Det finns många fördelar med att använda ett system för automatisk handel. Ökad närvaro på marknaden är en av dem, elimineringen av impulsiva och känslomässigt baserade tradingbeslut är en annan. Med Capitalise AI kan du vara aktiv på marknaden 24 timmar om dygnet, varje dag året runt – utan att du själv behöver sitta och bevaka allt som sker.

Systemet följer kontinuerligt utvecklingen på de marknader du handlar och exekverar dina positioner per automatik. Detta innebär att din handel inte längre blir begränsad till när du själv har möjlighet att vara aktiv i telefonen eller på datorn. Istället kan du trada när du sover, jobbar, tränar eller gör något annat. Och ju mer aktiv du kan vara, desto större är förstås chanserna att identifiera bra tradingmöjligheter.

Eliminering av impulsstyrda och känslomässiga beslut är som nämndes en annan stor fördel med autotrading genom system som Capitalise AI. En programvara blir inte känslosam, har inga dåliga dagar och styrs inte av adrenalin och dopaminkickar. Alla beslut baseras på ren data och blir således mer rationella än om du handhar alla exekveringar själv. Du skriver en egen strategi eller väljer en av de färdiga i biblioteket, och överlåter det sedan till Capitalise AI att öppna och stänga positioner därefter.

Capitalise AI är ett enkelt, tydligt och säkert sätt att ta klivet in i autotrading. Integrationen med AvaTrade är sömlös, systemet kan användas på alla de marknader och tillgångar som AvaTrade erbjuder och det passar alla nivåer. Du behöver inte ha provat automatisk trading tidigare, men du kommer inte heller att bli besviken om du är van vid autotrading. Tvärtom.

Unika egenskaper för Capitalise AI

Smarta notiser: Capitalise AI bevakar marknaden åt dig och meddelar dig direkt i mobilen när dina specifika handelsvillkor är uppfyllda och trade utförs.

Justerbar Take profit och Stop loss: Du kan ställa in så att en position exekveringar endast när en specifik vinst först är uppnådd. Du kan också justera nivån efter prisförändringar, liksom för stop loss.

Handla inom specifika tidsramar: Innovativ timingfunktion som ger dig möjlighet att ställa in specifika tider inom vilka en utveckling måste ske för att en exekvering ska göras.

Korrelerade tillgångar: Möjlighet att ställa in så att en trade triggas baserat på prisutvecklingen i en korrelerad tillgång.

Korrelation med index: Köp och sälj vilken tillgång du vill baserat på prisutvecklingen i ett index.

USD som basvaluta: Enkelt att ställa in dina ordrar i USD som basvaluta.

För vem passar det?

AvaTrades Capitalise AI passar handlare som vill effektivisera sin trading genom att automatsiera den på ett smidigt och säkert sätt. Systemet erbjuder förutom ett bibliotek av färdiga strategier, möjligheten att implementera sina egna samt trading alerts, även en utmärkt funktion för backtesting. Du kan backtesta alla dina strategier mot historiska data utan att behöva riskera något kapital. Detta ger dig möjlighet att vässa dina strategier till 100% och med det öka möjligheterna till framgång, innan du använder dem i skarpt läge.

Sammanfattning – så fungerar AvaTrades Capitalise AI

Capitalise AI är gratis för alla kunder hos AvaTrade. Har du inget konto på sajten men är sugen på att testa systemet, kan du registrera dig hos AvaTrade här.

Väl inne hos AvaTrade kopplar du bara samman Capitalise AI med MT4, och är därefter redo att börja handla. Hur enkelt och smidigt som helst.

Summa summarum blir AvaTrade en ännu mer attraktiv mäklare och plattform för online trading med Capitalise AI-integrationen. Precis som AvaTrade gör trading generellt tillgängligt för alla, gör Capitalise AI automatisk trading tillgängligt för alla.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.