fbpx

Fredric från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 11 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Företaget Coinbase erbjuder en riktigt modern plattform för handel med och lagring av kryptovalutor. Efter en snabb och enkel registrering får man som kund tillgång till en personlig digital plånbok, och via den plånboken kan sedan man smidigt köpa och sälja en mängd olika kryptovalutor mot fiat-valutor. Coinbase är långt ifrån ensamma på marknaden, men online trading och handel med krypto- och fiat-valutor växer alltmer i popularitet och bolaget vill sticka ut och ta köp och försäljning till en ny nivå, där alla kan handla.

Men vad får då Coinbase att sticka ut från mängden? Vad gör att vi på valutahandel.se gillar dem en aning mer än konkurrenterna? Jo, Coinbase är extremt tydliga och enkla att förstå – direkt. De har inte bara lyckats göra kryptohandel begripligt och enkelt för alla – utan också tillgängligt. Coinbase webbsida för mobil och dator är båda snygga, användarvänliga och tydliga och det är lätt att förstå varför de har lyckats växa till den kryptogigant de är idag. Med över 30 miljoner kunder i 102 länder världen över, finns det väl knappast ett mer passande smeknamn än just gigant.

Men vad är då visionen för Coinbase? Varför brinner företaget så starkt för krypto? Det San Fransisco-baserade företaget framhåller just att syftet med deras plattform och valet av kryptovalutor som nisch, är för att i framtiden kunna skapa ett fritt finansiellt system oberoende och okontrollerat av banker, stater och andra allsmäktiga makter. Kryptovalutor är enligt Coinbase vägen till en smidigare, snabbare, säkrare och friare ekonomi för alla, oavsett hemland eller social och ekonomisk status. Det är tydligt, det är oerhört smart och det är fantastiskt visionärt. Vi gillar det skarpt, helt enkelt. En visionär kryptomäklare som sätter ny kvalité för branschen och med hjälp av Coinbase sätter en ny standard för alla som vill handla med digitala och snabbrörliga valutor.

Coinbase expanderar för fullt

Att Coinbase går som tåget är svårt att missa, åtminstone för den som är intresserad och håller sig ajour. Nya användare tillkommer ständigt, men hungriga konkurrenter ploppar också upp titt som tätt och det gäller för Coinbase att tänka långsiktigt och strategiskt för att kunna behålla sin marknadsledande position. En av företagets grundare, Brian Armstrong, har nyligen avslöjat att ett antal vassa utvecklingar ligger i pipen för att inom kort lanseras – bland annat ska plattformens utbud utökas med hela 8 nya kryptovalutor att handla med. Det är dock bara början på den omfattande expansion som planeras för Coinbase. Ambitionen och målsättningen är att lägga till flera ytterligare valutor till sortimentet och dessutom utveckla plattformen för att också kunna erbjuda mer trading av krypto med hävstång och marginal.

Det råder ingen tvekan om att Coinbase är ett mycket spännande företag, och helt klart ett som är värt att hålla lite extra koll på. Plattformen och tjänsterna är enkla att använda och lätta att förstå sig på, det spelar ingen roll om du är en novis inom kryptovalutor eller har järnkoll sedan tidigare – Coinbase är för alla. Sajten är anpassad för att kunna nyttjas av såväl privata, allmänna investerare som professionella traders på avancerad nivå och faktiskt även företag. Och möjligheten för just företag att kunna ta betalt i kryptovalutor, banar väg för en mycket intressant utveckling och effektivisering som garanterat ger ringar på vattnet och öppnar många nya dörrar för företag att möta kunders krav och behov i framtiden.

Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: 50 EUR
Beskrivning: Köp & sälj kryptovalutor smidigt. Coinbase är namnet!

Riskvarning: Marknaden är volatil. Riskera inte pengar du inte har råd att förlora.


Coinbase tacklar kryptons utmaningar

valutahandel med bitcoin och kryprovalutorMitt i framgångskarusellen står Coinbase naturligtvis också inför en del utmaningar, och tur är väl det – för vad driver egentligen ett företag bättre framåt än just utmaningar? En av de större, som dock inte bara gäller Coinbase utan alla företag med inriktning mot virtuell valuta, är kanske svårigheten att övertyga den stora allmänheten om kryptovalutornas storhet och fantastiska potential. Och det är inte helt enkelt, för gemene man är kryptovalutor fortfarande synonymt med flummiga låtsaspengar snarare än som de riktiga betalmedel de faktiskt är. Men för att Coinbase ska fortsätta att erövra marknadsandelar och växa lika framgångsrikt som de gjort hittills, behöver man nå ut med sin vision till en bredare publik. Inte helt enkelt såklart, men Coinbase har sedan starten gått från klarhet till klarhet och vi är övertygade om att det kommer bli just de som får kryptovalutorna att göra succé ute i varenda stuga världen över.

Blir du sugen på att djupdyka ännu mer i Coinbase och vilka tjänster de kan erbjuda dig? Som tur är har vi gjort grovjobbet och analyserat dem från topp till tå – spana bara in vår fullständiga recension här!

Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: 50 EUR
Beskrivning: Köp & sälj kryptovalutor smidigt. Coinbase är namnet!

Riskvarning: Marknaden är volatil. Riskera inte pengar du inte har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.