fbpx

Kristoffer från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 38 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

MoneyCorp är en tjänst som är baserad i Storbritannien och gör det enkelt för människor att skicka pengar till olika länder. MoneyCorp har nu funnits i mer än 35 år! Huvudkontoret finns i London och de har kontor världen över. Idag har MoneyCorp nästan 800 anställda. Det är en säker tjänst som är reglerad både i Storbritannien, Gibraltar och nu sedan september 2019 även från Brasilien. Vilket gör det till en säker tjänst att använda dig av. MoneyCorp har sedan 1979 en licens från Bank of England och är tillåtna att driva växling i centrala London. Det är en tjänst som fungerar för både privatpersoner och företag. MoneyCorp har över 120 olika valutor att välja mellan som du kan skicka pengar mellan hela 190 olika länder.

Du kan själv välja hur du vill göra dina överföringar eller valutaväxling. Du kan göra det via datorn, mobilen, surfplattan eller via telefonen med hjälp av deras kundtjänst. Om du föredrar att använda mobilen eller surfplattan erbjuder MoneyCorp dig möjligheten att ladda ner en app via din app affär. Det fungerar precis lika bra på mobilen som på datorn. Det spelar inte heller vilken roll vilket operativsystem du använder dig av – utan denna är anpassad både för iOS och Android.

Valutahandel plattform

MoneyCorp har att köpa eller sälja valutor som deras största fokus. Det är bättre att göra detta tillsammans med MoneyCorp än banker. Det eftersom banker för det mesta har en sämre växelkurs. MoneyCorp handlar med enorma mängder av valutor varje år och detta gör att de kan erbjuda en mer attraktiv växelkurs än andra.

Hur MoneyCorp beräknar sina växelkurser är genom att tillämpa en marginal på den rådande mellan marknadskursen. Denna bestäms av ditt valutapar – alltså vilka valutor som du säljer och köper. MoneyCorp tar dessutom en lägre avgift än banker. Du får betala mellan 1-2 % beroende på hur stor överföringen är. Vissa banker tar så mycket som 5 %. Om du reser i Storbritannien kan du även beställa valuta till sex olika flygplatser i England. Enklare än så blir det inte!

För dig som älskar att resa erbjuder MoneyCorp ett Explorer MasterCard. Det är ett förbetalt kort som du kan använda när du reser. Du laddar på en valuta på kortet och sedan kan du använda detta utomlands för att betala eller ta ut pengar. Det är deras egna växelkurs som används för varje transaktion.

Betyg: 8.14/10
Minsta insättning: 550 kronor
Beskrivning: Skicka pengar enkelt, säkert och till bra växlingskurs

Riskvarning:


valutahandel moneycorp bank

För över pengar dygnet runt

MoneyCorp ger dig möjligheten att göra internationella överföringar dygnet runt, via både telefonen eller online.. Det är en tjänst som är perfekt för dig som är bosatt utomlands och vill skicka pengar mellan olika länder. Du kan själv välja om du vill göra överföringar online eller via telefon. Du kan göra överföringar med fler valutor via telefonen, med hjälp av deras kunniga kundtjänst än du kan göra online – vilket är synd. Online lägger du till pengar och sedan kan du växla mellan 33 olika valutor. Det tar mellan 2-3 arbetsdagar för pengarna att nå personen om du väljer en standard överföring. Om du istället väljer express överföring tar det mellan 0-2 dagar för pengarna att komma fram. Express kostar lite mer än standard överföringen gör, men pengarna levereras som sagt snabbare.

MoneyCorp är helt enkelt en fantastisk, säker och enkel plattform att använda sig av för att skicka pengar. Om du vill veta mer om hur det fungerar att skicka pengar på MoneyCorp läs då igenom vår fullständiga recension.

Betyg: 8.14/10
Minsta insättning: 550 kronor
Beskrivning: Skicka pengar enkelt, säkert och till bra växlingskurs

Riskvarning:Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.