fbpx

Jonas från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 25 minuter sedan.

» Prova IG du med.
75% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Skandinavienägda tradingbolaget Skilling tillkännagav nyligen att de lanserar en helt ny och innovativ 2 i 1-funktion som ska möjliggöra mer flexibel och användarvänlig trading över olika plattformar. Funktionen är en integration med branschledande jätten Spotwares tjänst cTrader, och är den första i sitt slag på den internationella marknaden för online trading. Det faktum att just Skilling tar täten med en sådan här tjänst är kanske föga förvånande, med tanke på att bolaget genom sin vision om att skapa enklare, smidigare och mer tillgänglig online trading – i flera år har utmärkt sig som en av branschens mest nytänkande, progressiva och moderna aktörer.

Varför cTrader?

Prisbelönta teknikleverantören Spotware har rönt stora framgångar med sina tekniskt innovativa och avancerade affärslösningar och utvecklingssystem. När handelsplattformen cTrader lanserades blev succén snabbt ett faktum och produkten är fortfarande Spotwares stora kronjuvel, med miljontals traders som användare världen över.  Den sofistikerade tekniken bakom cTrader erbjuder sylvassa tradingverktyg, snabba köp- och säljmöjligheter och förmodligen marknadens mest användarvänliga gränssnitt – ett till synes perfekt val för Skillings nya satsning.

Utvecklingen av denna 2 i 1-produkt grundar sig i en efterfrågan från traders om att kunna nyttja och handla på två plattformar parallellt, utan att behöva separata konton med separata aktiviteter. Skillings nya 2 i 1-tjänst skapar en sömlös integration mellan den egna plattformen Skilling Trader och en mer avancerad cTrader – en plattform designad och framtagen för mer erfarna traders som önskar möjligheten att växla upp, utan att behöva bolla två helt separata plattformar. Enligt Alexander Geralis, affärsutvecklingschef på Spotware, lyder teknikbolagets motto “Traders först”- ett motto som syftar till att ständigt vara en röd tråd i verksamheten för att utveckla tjänster som möter kunders behov, krav och ger största möjliga värde för traders. Alltså inte helt olikt Skillings vision, och med gemensamma nämnare som säkerligen spelade in i Skillings val av leverantör. Spotwares cTrader möter Skillings behov, krav och önskemål på en innovativ sömlös tradingtjänst – så att Skilling i sin tur kan möta kundernas.

Ett konto – många möjligheter

Skilling själva benämner gärna den nya integrerade tjänsten som Ett konto – två plattformar. Träffande och korrekt. André Lavold är VD för Skilling Group och menar i pressreleasen att det länge varit problematiskt med handel via mäklare som erbjuder trading på parallella plattformar. Detta eftersom kunder tvingats finansiera två separata konton, driva aktiviteter på två separata konton samt inte minst vara noga med att upprätthålla sunda marginaler på två separata konton. Det har varit krångligt, osmidigt och långt ifrån användarvänligt. Tills nu. Med Skillings unika cTrader-integration återspeglas allting du gör i den ena plattformen, också i den andra. Samtliga positioner syns i både Skilling Trader och den nya cTrader-plattformen, du har ett handelskonto och ett kontovärde.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla som ett proffs med cTrader på Skilling!

Riskvarning: 79% av retail kunder förlorar pengar.


Kan man handla automatiskt med cTrader?

Skillings 2 i 1-cTrader har med sin avancerade mjukvara både algoritmerna och de signaltjänster som krävs för att möjliggöra automatisk handel. Automatisk trading innebär att du förprogrammerar en s k trading robot att sköta din handel åt dig, utan att du fysiskt behöver logga in eller själv vara aktiv på kontot hela tiden. Somliga tycker att det är smidigt och bekvämt och uppskattar tiden som frigörs till annat, medan andra anser att mycket av spänningen kring online trading försvinner.

Att automatisk trading rent generellt skulle vara mindre lönsamt, är en myt värd att slå hål på. Faktum är att det finns goda möjligheter att göra riktigt bra affärer och flytta fram sina positioner rejält. Många gånger låter man sig nämligen styras av känslor när man tvekar inför att inta en position som man egentligen tror på. En trading robot har inte det problemet. Med cTraders automatiska handelsverktyg sker inga slumpmässiga eller impulsiva val, istället är allting uträknat med hjälp av matematiska kalkyler och avancerade analyser. Automatisk handel med cTrader öppnar också möjligheten till mer avancerad trading på marknader utanför din bekvämlighetszon – positioner som potentiellt skulle kunna förbättra din lönsamhet.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla med algoritmer som proffsen med cTrader på Skilling!

Riskvarning: 79% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.