fbpx

Markus från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 19 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ifall du gillar möjligheten till ytterst avancerade och samtidigt väldigt flexibla grafer som passar allt från nybörjare till experter, då kanske TradingView tillsammans med Skilling kan vara något för dig..

Idag så rapporterar Valutahandel.se om hur TradingView's integration med Skilling fungerar med en rad olika förklaringar och skärmdumpar. Som första Skandinavien fokuserade trading sajt så har nu Skilling integrerat TravingViews snygga och användarvänliga grafer, där fullt av tekniska indikatorer är inbakat. Integrationen fungerar sedan förra veckan och kan användas av alla kunder, både de som investerar riktiga pengar och alla som använder demokonto. Nedan förklaras lite grundläggande vem som är den primära målgruppen för TradingView, vad som kan göras med systemet och vidare hur man kommer igång. Fortsätt nedan för att läsa om månadens mest spännande integration.

Vem använder TradingView?

En stor del (35%) av alla som använder TradingView är i åldergruppen 25-34 år. Näst största gruppen är på 18-24 år, medan folk som är över 35 år gamla utgör resterande 40%.
Ungefär 70% av alla som använder TradingView idag är män, men antalet kvinnor kommer förmodligen att öka över tid.

Vad kan göras med TradingView?

Du kan sätta notifikationer, så att du får ett meddelande så fort ett valutapar går över eller under en viss nivå. Givetvis så har du fullt av olika typer av grafer samt marknadens bästa tekniska analys inställningar. Så du kan verkligen handla som ett proffs med TradingView.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Redo att handla valuta och krypto på ett bättre sätt? Prova Skilling med TradingView integrerat nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur kommer man igång med TradingView hos Skilling?

För att komma igång så behöver du följa dessa tre, enkla steg:
1. Registrera dig för ett konto hos Skilling.
2. Konfirmera din email-adress så att ditt Skilling konto blir verifierat.
3. Nu kan du börjar tradea med grafer direkt från TradingView – integrerat hos Skilling. Prova själv nu!

Vilka funktioner finns efter TradingView integrationen?

Här kommer några av våra favoritfunktioner:

Ideflöde: TradingView har en funktion som heter idéflöde. Genom att följa olika aktier, valutor, råvaror eller krypto – så kan du få se när nya idéer kommer från traders. De brukar rita upp olika grader med hur de tror att marknaden kommer att gå de närmaste dagarna. Detta är utmärkt för dig som har idétorka och snabbt vill få tips om någon intressant trade som kan vara värt att kolla in lite noggrannare.
Strömmar: Här kommer se senare nyheterna ut. Som idag när Storbritannien fick en ny premiärminister, så stack pundet och det är en typ av nyhet som man absolut vill se. Utan TradingView, så hade du kanske inte varit lika snabb på bollen?
Chatta: Du kan socialisera med andra traders och diskutera vad du tror om marknaden just nu, eller vad man ska använda för tekniska indikatorer.
Mina idéer: Kanske har du egna idéer men är lite osäker på ifall du ska handla på dem? Då kan du skriva ner dem och vänta ut tills de når rätt nivå.
Ekonomisk kalender: Vilka viktiga sammanträden sker idag? Kommer det ut statistik över inflation, handelsbalanser eller något annat spännande. TradingView har en tung kalender och genom den så kan du snabbt se spännande information som är på väg att hända. Detta kan vara guld värt när du sysslar med day trading för valutahandel, aktier eller krypto.
Bevakningslista: Följa dina favoriter inom valutahandel, index, råvaror, krypto och aktier på ett och samma ställe. Få snabbt upp grafer och intressant info samt se dagens ändring.

Är du inte kund än? Prova då på Skilling helt kostnadsfritt idag och få den fantastiska TradingView integreringen.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.