fbpx

Christian från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 45 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Den norska superentreprenören André Lavold, ibland kallad “strategen bakom Optimizer Invest” av vissa med inblick, gick in som ny VD för online trading företaget Skilling Group, som lanserades i april 2019. Samtidigt tar Anders Berglund, som kanske är mest känd som fd VD för Google Sverige, ett steg åt sidan och blir konsult på deltid åt bolaget efter att drivit det omfattande arbetet med uppstarten av Skilling i drygt tre år och fyra månader. Här går vi igenom lite mer om årets kanske mest lovande online trading mäklare och undersöker hur André kom in som VD. OBS: Numera så är Michael Kamerman grupp VD för Skilling Group.

En ny och spännande resa för André och ett lyft för Skilling

Skilling Group är den första rollen som VD för André Lavold på 12 år, efter att han ledde skutan på Betsafe. Men med över 20 års trading erfarenhet i bagaget, en ledande position på Optimizer Invest som er investerare i bland annat Catena Media, Gaming Innovation Group, Investoo Group, Consector och Speqta (MyTaste gruppen), så lär han sitta på väldigt god insikt i finansbranschen. Förutom sidor om valutahandel, så har de även väldigt god insikt och marknadsdata om kryptovalutor.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


André har sedan tonåren gillat både betting på sport och handel med aktier. Av allt att döma så har teamet bakom Optimizer Invest sett en stor möjlighet på en ofta krånglig marknad som har möjligheter att få säkerhetsmässiga (BankID) och handelsmässiga ändringar framöver. Målet med Skilling är att göra trading på nätet enkelt. Du ska få tillgång till världens alla finansiella marknader i dina händer, samt även crypto. Oavsett huruvida du handlat med något finansiellt på nätet tidigare eller inte, så kommer det vara förvånadsvärt enkelt och tydligt på Skilling. Det är vad vi förstår hela tanken och bolaget har nyligen släppt en väldigt bra produkt, även om det givetvis alltid finns förbättringsmöjligheter för en ny tradingmäklare som skapat sin helt egna plattform och försöker tänka om helt när det kommer till trading på nätet.3 skärmdumpar från Skilling på mobil

Vad erbjuds på Skilling idag?

Den nytänkande gruppen med André i spetsen försöker få nybörjare och mer erfarna traders att komma igång snabbt och enkelt på alla marknader, utan massa krångliga termer eller dolda avgifter. Alla kurser visas med full transparens gällande avgifter, något som ingen annan tradingmäklare gör.

Skillings Academy lär ut det mesta som behövs för att lära sig hur man handlar valuta, råvaror som olja eller guld, köper eller säljer aktier som Tesla, krypto och andra instrument online. Om Du aldrig handlat CFD tidigare eller tycker att det verkar krångligt, så är detta definitivt online-tradingplattformen för Dig. I dagsläget så är 36 personer anställda på Skilling som har kontor på tre ställen i Europa; Cypern, Malta och i Spanien.

Skilling's sida kommer säkerligen lista nya jobb med tiden, då Valutahandel.se redan noterat att allt fler nya talanger rekryterats på slutet. Idag har de öppnat upp för traders från EU och finns med lokala språk för Sverige, Norge och Tyskland. Vad vi på valutahandel.se gissar är att Storbritannien också finns på kartan för framtiden. Men hur kommer Skilling gruppen växa under Andre's ledarskap? Detta och mycket annat tänkte vi fråga honom i en intervju som kommer ut i närtid.
Mega Lotto logo

Optimizer Invest: En bakgrund

Investmentbolaget Optimizer med Henrik Persson Ekdahl och André Lavold i spetsen börjar bli kända över hela Europa som framgångsrika entreprenörer och experter inom spelbranschen, lead gen, fintech och e-handel som ständigt bevakas av media.

Några av deras mest kända investeringar inkluderar GIG, Speqta (MyTaste), Catena Media och Investoo. Två av deras nuvarande satsningar som vi anser har störst potential inkluderar MegaLotto (inte lanserat än) och ovan nämnda Skilling, som hittills bara lanserats på 4 språk men som troligen kommer på många fler marknader och i en ännu vassare version inom kort. Bland bolagen som Optimizer Invest gått ur finns bland annat Casumo, Hero Gaming och ZooZoo.

Optimizer Invest drivs idag av VD Petter Moldenius, som har en bakgrund från M&A på schweiziska Ascom. Ett annat känt namn i styrelsen är Johan Kinnander som varit Nordenchef för Google Sverige.

Optimizer grundades av av trion Henrik Persson Ekdahl, André Lavold och Mikael Riese Harstad. Henrik är känd som fd elitsimmare, idéspruta och nätverksexpert med talang för att hitta rätt bland uppköpskandidater. Han ledde Catena Media under en intensiv period runt 2017-2018.

Vill Du veta mer och börja med trading online? Gå till recensionen om Skilling nu.

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.