fbpx

Kennet från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 34 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Svenska: Vi på Valutahandel söker efter en svensktalande chattoperatör som har svenska som modersmål. Vi föreslår en prestationsbaserad kommission på €100 för varje hänvisad ny kund, men kan diskutera kommission utifrån erfarenhet och resultat. Om detta är intressant, så skicka gärna ett svar till [email protected] eller ring oss på +351 911 065 323.

English: We at Valutahandel.se are searching a native Swedish speaking live chat operator, handling on-going queries coming to Valutahandel.se. Proposing a performance based commission of €100 commission per referred customer, but can discuss commission based on experience and results. If this might be of interest, please send an email to [email protected] or call us at +351 911 065 323.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.