fbpx

Algot från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 34 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Hos BitUniverse kan användare direktimportera transaktionsdata från mängder av anslutna kryptoplånböcker och dessutom nyttja sajtens populära trading robot. Valutahandel har synat plattformen och imponerats av dess innovation, nivån på säkerhet och hur den förenklar användandet av krypto för användare världen över. Här listas 8 starka skäl till varför du också bör testa BitUniverse.

BitUniverse är den senaste i raden att synas och testas av teamet på Valutahandel för en grundlig recension och ett oberoende omdöme. Plattformen grundades 2017 i Hong Kong och har på endast några få år skördat framgångar världen över med sin innovativa och i första hand appbaserade tjänst.

BitUniverse skiljer sig från de flesta andra kryptosajter vi har recenserat då det varken är tydlig en kryptomäklare eller endast en kryptoexchange. BitUniverse kan istället beskrivas som en portfoliotjänst på vilken användare bland annat kan samla data från hundratals anslutna plånböcker och på så sätt få 100% koll på alla innehav via en enda plattform. Låt oss titta närmare på vad som får BitUniverse att sticka ut bland konkurrenterna på marknaden.

Stöd för 200+ kryptoexchanges

BitUniverse är den optimala plattformen för dig som vill kunna sköta din kryptohandel så enkelt och smidigt som möjligt även om du har innehav i olika plånböcker med olika coins. Över 200 exchangeplattformar är anslutna till BitUniverse, vilket innebär att du enkelt kan få en mycket bra, samlad överblick och tracka vinster och förluster via en enda plattform. Du kan också ställa in så att fiat-, BTC- eller ETH-baserad data visas.

Bituniverse mobil

Blixtsnabb import med API-nycklar

Möjligheten att samla flera olika innehav på ett och samma ställe är i sig inget unikt för BitUniverse – men däremot har BitUniverse förfinat och effektiviserat själva processen med att importera saldon och transaktionsdata. Hos Bituniverse importerar du data från anslutna plattformar med hjälp av avancerade API-nycklar – vilka gör att transaktionerna sker omedelbart. Med tekniken BitUniverse erbjuder sparar du en hel del tid och således även pengar.

BitUniverse Grid Trading Bot

Utöver den portfoliotjänst sajten erbjuder finns även möjlighet att nyttja en mycket populär trading bot eller robothandlare som man också kan kalla det. BitUniverse Grid Trading Bot kan implementeras på plattformar som BitUniverse samarbetar med. Den automatiska roboten hjälper dig att effektivisera och optimera din kryptohandel – genomsnittlig årlig avkastning för de som använder boten har hittills varit över 100%.

Automatisera din handel och tjäna mer pengar med Grid Trading Bot – registrera dig hos BitUniverse idag.

Appbaserad tjänst som förenklar

BitUniverse är först och främst en appbaserad tjänst som finns tillgänglig för såväl iOS som Android. Via appen går det mycket enkelt och smidigt att såväl tracka sina innehav som att använda trading boten och hålla sig uppdaterad i mediatjänsten BitUniverse Link. Appen är användarvänlig, snyggt designad och innehåller alla de finesser och funktioner som behövs för att fullt ut kunna hantera sin handel enbart via mobilen. Föredrar man en webbaserad plattform finns givetvis en sådan också – vilken även den imponerar med samma enkelhet och tydlighet utan att för den sakens skull kännas simpel.

Avancerade candlestick-diagram med inbyggda indikatorer

Använder du tradingtjänsten finns riktigt bra candlestick charts till ditt förfogande, med över 20 olika inbyggda indikatorer att nyttja. Bland indikatorerna finns bland andra RSI, BOOL och MACD. Samtliga charts och indikatorer finns tillgängliga i både appen och på webbplattformen.

RT-tickers för tusentals coins

BitUniverse stödjer i dagsläget drygt 6000 coins för vilka sajten också tillhandahåller real time tickers. Med RT-tickers kan du enkelt hålla dig uppdaterad med priser på såväl Bitcoin och Ethereum som mängder av olika altcoins.

BitUniverse Link

Mediatjänsten är den senaste i raden av hajpade lanseringar på BitUniverse. Link-tjänsten fungerar som ett socialt medie på vilket användare kan interagera med alla övriga kunder på plattformen, följa andra kryptoanvändare, få följare, uppdatera statusar och dela med sig av spännande nyheter. Möjlighet finns också att skicka push-notiser till följare. När du signat upp dig på BitUniverse Link ansluts automatiskt ditt Twitter-konto (om du har något) och/eller övriga feeds till tjänsten. Många tradingplattformar erbjuder vid det här laget mediatjänster för sina användare, men BitUniverse Link utmärker sig med de innovativa funktionerna och det faktum att man kan ansluta andra sociala medier-konton.

Manuell trading tillgängligt

En populär och träffsäker trading bot till trots – ibland är manuell handel ändå att föredra. På BitUniverse kan du även trada Bitcoin och andra kryptovalutor manuellt direkt i appen eller på webben. Du väljer den anslutna exchangeplattform eller mäklare du önskar använda, men sköter precis som med den automatiserade handeln allting vid BitUniverse' app och/eller hemsida. En tydlig översikt över orderdjup finns, du kan välja mellan limit order och market order och kan enkelt se såväl historik som kontobalans i den aktuella plånboken.

Slutsats: Varför välja BitUniverse?

BitUniverse passar som nämnts dig som vill förenkla, effektivisera och förbättra din kryptohandel med hjälp av innovativ teknik och en vass plattform – men som också prioriterar hög säkerhet och många valmöjligheter. Med portfoliotjänsten får du bättre koll än någonsin på samtliga plånböcker och innehav, och med tjänsten för trading – såväl boten som den manuella – kan du enkelt trada på flera olika sajter genom en och samma tjänst.

Sammanfattningsvis är det lätt att förstå varför BitUniverse blivit så populärt och ständigt erövrar fler marknadsandelar – sajten ger ett mycket bra och proffsigt intryck och imponerar med funktioner och finesser vi inte sett hos många andra. Språkvalen är något få och supporttjänsten skulle behöva kompletteras med en chattfunktion – men sammantaget väger de många fördelarna betydligt tyngre.

Testa BitUniverse du också – eller läs vår recension om du önskar fler detaljer innan du bestämmer dig.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.