fbpx

Magnus från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 41 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Intresset för internationella BlockFi växer sig allt större bland kryptoanvändare som är ute efter hög säkerhet och riktigt bra villkor. Valutahandel har nyligen testat och recenserat sajten och funnit flera punkter som gör att BlockFi sticker ut och imponerar lite extra. Kanske lite extra spännande i takt med att Ethereum är på väg att nå 2000?

BlockFi grundades 2017 med det övergripande syftet att erbjuda en global marknadsplats för kryptohandlare på alla nivåer – med sjyssta villkor, unika tjänster och kompromisslös säkerhet. På BlockFi kan användare köpa och sälja kryptovalutor och stable coins till riktigt låga avgifter och med snabba exekveringar, ta lån i såväl krypto som likvida medel med krypto som säkerhet samt tjäna mycket bra ränta på att enbart förvara sina tillgångar på ett BlockFi Interest Account. Dessutom kommer BlockFi inom kort att lansera världens första kreditkort med ett bonussystem baserat på BTC – helt unikt i sitt slag och definitivt något värt att hålla ögonen på.

Är du nyfiken på BlockFi men ännu inte övertygad om att du bör testa? Nedan listas 7 bra anledningar till varför du bör ge BlockFi en chans.

Låga kostnader med BlockFi

Marknadens bästa ränta på innehav

På BlockFi tjänar du ränta från första sekunden du gör en insättning. Oavsett vilket belopp du än sätter in erhåller du minst 0,5% i ränta från det att du gör din första deposit. Därefter kan du tjäna upp till 8,6% i årlig ränta utan att överhuvudtaget behöva göra någonting med ditt innehav. Genom att öppna ett BlockFi Interest Account kan du enkelt se till att dina tillgångar arbetar för dig, medan du själv kan luta dig tillbaka och räkna hem vinsterna. Räntan tickar på dagligen och betalas ut på månadsbasis till ditt BlockFi-konto. Vilken valuta du vill ha betalt i är helt upp till dig.

Betyg: 8.57/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: Erhåll ränta från Blockfi. Kom igång på 2 minuter med kryptovalutor!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vi trading på denna kryptoplattform.


Användarvänlig plattform som passar alla nivåer

Kryptovalutor kan upplevas komplicerade för nybörjare och många av de största kryptosajterna är relativt exkluderande på så sätt att de är krångliga och förutsätter att användare har vissa kunskaper om krypto sedan tidigare. BlockFi fungerar inte så. Plattformen är enkel att använda och anpassad för att tilltala kryptoinnehavare med såväl mycket som lite erfarenhet. Snygg design, intuitivt gränssnitt och lätt att navigera och hitta rätt. Ett litet minus för att engelska är det enda valbara språket, men fortsätter BlockFi att växa i samma takt som den gjort hittills kan vi förhoppningsvis vänta oss fler språkval på plattformen framöver.

Världens första kreditkort med BTC-bonus

Den kommande lanseringen av BlockFi kreditkort är en riktigt spännande nyhet som definitivt är värd att lyfta. BlockFi kommer inom kort att släppa det första kreditkortet (VISA) någonsin med ett bonussystem baserat på Bitcoin. Istället för att samla bonuspoäng eller kronor och ören när du drar ditt kort i butiker eller på nätet kommer du alltså att tjäna BTC. Modernt, innovativt och ett utmärkt sätt att ytterligare sammanlänka det kryptobaserade finansiella systemet med det traditionella.

Exakt när kortet släpps har ännu inte tillkännagivits, men för den som är sugen går det redan nu att anmäla sitt intresse på BlockFi's hemsida. Läs mer om kortet och registrera dig för ett konto hos BlockFi redan idag.

Lån med krypto som säkerhet och till förmånlig ränta

Möjligheten att trada krypto må vara den senaste nyheten hos BlockFi (tillsammans med kreditkortet), men den främsta tjänsten och det BlockFi har byggt sitt varumärke på är möjligheten att låna – och det till riktigt bra ränta. Med hjälp av BlockFi slipper du sälja av dina kryptoinnehav för att lösgöra likvida medel. Här kan du istället använda dina tillgångar som säkerhet för ett kontantlån, och dessutom få tillgång till pengarna inom samma dag.

Precis som när du förvarar tillgångar hos BlockFi är även räntan för lån en av de bästa på marknaden. Tre olika räntenivåer tillämpas baserat på din Loan to Value-ratio – det vill säga hur mycket du lånar i förhållande till de tillgångar du använder som säkerhet. För närvarande ligger den lägsta räntan på 4,5% och den högsta på 9,75%.

Välkända investerare står bakom plattformen

BlockFi grundades 2017 och har således inte funnits jättelänge ännu. Förtroende för nya plattformar tar alltid lite tid att bygga upp, men med tunga och respektabla investerare i ryggen går det oftast lite fortare. Välkända bolag som Coinbase Venture, Winklevoss Capital, Morgan Creek Capital och Valar Ventures har alla gått in med kapital i BlockFi. Att stora namn som dessa valt att satsa på plattformen ger en tydlig indikation på att BlockFi de facto är seriösa och en sajt att räkna med.

Betyg: 8.57/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: Handla krypto från en plattform med kända investerare. Kom igång på 2 minuter med BlockFi!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vi trading på denna kryptoplattform.


Inga dolda avgifter – full transparens

De avgifter du ser när du köper, säljer eller använder en lånetjänst på BlockFi är de avgifter som gäller. Inga dolda påslag tillkommer och inga straffavgifter för inaktivitet eller om du skulle vilka betala tillbaka hela eller delar av ett lån snabbare än vad som beslutats i din återbetalningsplan. På BlockFi kan du vara säker på att de priser och räntor som anges också är de du i slutändan faktiskt får betala.

Tvåstegsautentisering för din trygghet

Bra villkor och hög prioritet på säkerhet är ledorden för BlockFi. En KYC-process måste alltid genomföras vid registrering och tvåsstegsautentisering tillämpas därefter för alla kunder. Något mer tidskrävande förvisso än hos de plattformar som skippar allt detta och erbjuder öppning av konto på bara några sekunder – men också desto mer tryggt för dig som användare. Vidare sker all förvaring av tillgångar också i kalla, krypterade plånböcker. Inga kompromisser med säkerheten innebär betydligt lägre risker för dig som kund – både vad gäller dina tillgångar och behandling av dina personuppgifter.

Registrera dig hos BlockFi du också och få en bonus på din första insättning!

Summa summarum kvalificerar sig BlockFi för ett högt omdöme av oss här på Valutahandel. Plattformen känns seriös, har förmånliga villkor och bra tjänster att erbjuda. Några fler språkval hade varit önskvärda liksom lite bättre repsons i livechatten – men sammantaget är plattformen väl värd sitt goda rykte. Vill du veta mer om BlockFi innan du registrerar dig? Ta en titt på vår oberoende recension som du hittar här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.