fbpx

Nils från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 19 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Generation Z har börjat med valutahandel. Detta är vad nästa generation av online traders letar efter.

Att gå ut med flera tillgångar och erbjuda mycket sofistikerade nya produkter är viktigt eftersom den nya generationen handlare agerar både tekniskt och smart. Sajter som Capital, som tar mobil trading till en ny nivå, eller Skilling, som har tydligare och enklare gränssnitt, har snabbt vunnit popularitet bland Generation Z.

Med de tidiga millennieårens bortgång kan vi vinka adjö till några av de tillbehör som är associerade med den perioden. Vi har för länge sedan vinkat adjö till Nokia-telefonen, lysande armband med ordet ”Livestrong” präglat i dem, V-ringade t-shirts och digitala klockor med stora skärmar.

Förskjutningen av detta har lett till nästa steg i tiden, det vill säga att de som hade på sig blöjor eller precis hade börjat sina första dagislektioner medan de under 30-talet under de första millennieåren bar armband och eftertraktade det senaste Nokia telefonen är nu i början av tjugoårsåldern och är lika tekniskt skarpa, om inte mer, än de två decennierna som de är äldre.

Från Millennials till Gen Z

Om Millennial-generationen, som består av människor som är födda i mitten till slutet av 1980-talet, fick mottagare av betydande hån från sina föregångare, vanligtvis via en uppfattning om att Millennials är stereotypa som bekväma, berättigade och ovilliga att anpassa sig. Demografin som nu är på 50-talet verkar ofta nämna liknande exempel på en generation som bara kommer till jobbet om och när de känner för det, och att de inte har någon aning om hur de ska kommunicera eftersom de är limmade på en enhet för social snarare än kommersiella syften.

Kanske har denna uppfattning spelat en roll för varför de handelsplattformar som för närvarande finns har förblivit så allestädes närvarande så länge, MetaTrader 4 är fortfarande ett vanligt gränssnitt mot klienten inför 16 år efter den första utgåvan, ett extremt ovanligt scenario i en teknik som leder online tradingmiljön. Förutom Skilling's egna trading plattform, så erbjuder de även MT4. Den stora konkurrenten, Capital, har dock valt att gå till den något modernare MetaTrader 5 istället. Du kan enkelt upptäcka Capital med ett riskfritt demokonto.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Modernare, smartare och mer flexibel. Ta kontroll, med allt på svenska. Prova Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Förändring är emellertid på gång, för nästa generation, som av demografer kallas ”Generation Z”. Generation Z är den demografiska kohorten efter Millennials. Demografer och forskare använder vanligtvis mitten av 1990-talet till mitten av 2000-talet som början på födelseår. Det finns liten enighet om att avsluta födelseår. De flesta av Generation Z har använt Internet sedan en ung ålder och är bekväma med teknik och sociala medier.

Capital - Apparna på svenska

En majoritet av handeln sker via mobilen

Eftersom den tidigare änden av denna generation nu når vuxen ålder och börjar gå in på investerings- och handelsarenan har några intressanta observationer gjorts av stora forskningsföretag som Forbes och Bloomberg, varav några tyder på att Generation Z har avvisat skäggtotingen, hipsterorienterat nonsens som dess föregångare odlade och inte gör uppror mot vanliga, konservativa framsteg inom affärer och utbildning. Numera vill många handla direkt från sin iPhone hos Capital, eller genom sin Android mobil ifall Du föredrar det?

Raka motsatsen. Uppväxt i en miljö där modern teknik fanns vid tiden för deras födelse, är Generation Z inte bara tekniskt skarpsinnig utan är också intresserad av att bana väg framåt som ger dem ekonomisk frihet, och föreslår därför att många medlemmar av denna nyligen mogna demografi är intelligent och förnuftig. Med mobilen i handen nästan alltid, så är det självklart att valutahandel eller online trading genom mobilen är ett måste. Utan en framstående plattform på mobilen så är en tradingsajt värdelös. Som tur är så har vi gjort en topplista över de bästa mobila online trading sajterna.

Från köpcentrum till växtbaserat kött

Ann Riley-Moffatt på Bloomberg sa ungefär såhär: Borta är de dagar att investera i ett ölföretag eller ett köpcentrum är en bra proxy för de yngsta amerikanska konsumenterna. Dagens portföljförvaltare som försöker fånga lite extra avkastning kan istället överväga att investera i cannabis, växtbaserade köttalternativ, förnyelsebar energi och företag som bär sina värden på ärmarna. Tips: Visste du att det går att handla Beyond Meat CFD'er med 5x hävstång hos Skilling, helt utan någon kommission eller räntekostnader. Prova själv nu!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Enormt utbud av amerikanska aktier och valutahandel med CFD'er. Prova själv Skilling nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Denna synpunkt går hand i hand med FinanceFeeds uppfattning att FX-mäklare till privatpersoner måste utveckla investeringsplattformar för flera tillgångar för hållbarhet och att närma sig ett nytt och mer entusiastiskt tradingsamhälle.

På tal om Nordamerika, så observerade Bridgette Cady-Thompson, grundare och VD på ARMAGA Media igår ”Online trading som spårar Generation Z:s köppreferenser, beteenden och influenser kommer snart att få sin dag i solen. Kapitalförvaltare som stiger för att möta efterfrågan kommer att vinna på lång sikt. Pensionsplaner som ger mer anpassad rådgivning och fördelning till förändrad och alltmer fragmenterad plandemografi kommer också att vinna.

Sydney-baserade marknadsföringschef Jacqueline Allen, vars affärserfarenhet sträcker sig över strategisk branding för stadsavdelningar i hela New South Wales, digital-TV och fastighetsinvesteringar, har betonat att digitala plattformar för investeringar används utanför den vanliga detaljhandelssektorn. “Även om användningen av digitala plattformar och teknologier över ungdomsgenerationer kanske inte ger några överraskningar från den här senaste generationens forskning, finns det verklig insikt i arbetsplatsförväntningarna”, sa hon.

”I överensstämmelse med min egen erfarenhet är att Millennials (Gen Y) och Gen Z vill och förväntar sig äkta, värderingsbaserat ledarskap med meningsfulla karriärer som ger möjlighet till lärande, tillväxt, empowerment och prestation. De vill ha den typ av finansiell stabilitet som spelekonomin saknar, som kan finansiera deras framtid och drömmar, säger Allen.

Moderna trading sajter på nätet

Bortsett från de allra bästa företagen som har investerat i sin egen handelsinfrastruktur, som IG Group, Skilling, AvaTrade och Capital, så kommer företag att behöva gå längs vägen för Hargreavees Lansdown för att utveckla centraliserade plattformar som är värd alla investeringar på ett ställe, inklusive inteckningar, obligationer, handelsmiljö och pensionsplaner.

På detta sätt kommer framtida korrektur att bli lika automatiserat som de system som Generation Z:s nya vuxna använder för att driva sin vardag.

Från MT4 till MT5, WebTrader & AvaProtect

Låt oss inte glömma att MetaTrader 4 lanserades innan de flesta av dessa människor föddes. Visst, den är grym fortfarande, MT4 hos Skilling är inte lika modern som deras Webtrader. Andra bolag såsom AvaTrade (recension) har lyssnat på GenZ's preferenser och har numera sin mobila plattform AvaTrade GO, som är en förebild för andra sajter. Den nyligen lanserade AvaProtect, ger dig ångerrätt, vilket är något som Generation Z älskar. Få möjlighet att byta, innan det är för sent. För detta får man betala en liten avgift, som förklaras tydligare i vår artikel om “extra skydd med AvaProtect”.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Vill Du ha ångervecka vid trading? Du får upp till 2 dagars ångerrätt på positioner ifall AvaTrade används med maximalt skydd. Smart. Prisvärt. Spännande. Prova själv AvaProtect idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.