fbpx

Tess från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 26 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Allt fler människor spenderar tid vid mobilen eller surfplattan istället för på datorn. Det är helt enkelt lättare att investera med mobilen än det är på datorn. Istället för att behöva vänta att valutahandla tills du kommer hem – eller ha en bärbar dator med dig under dagen – så kan du ta upp din mobil och följa marknaden under dagen. På resande fot är det dessutom svårt att ha datorn uppe.

Det är betydligt enklare att ha med sig mobilen och surfplattan medan du kontrollerar marknaden och handlar med valuta. Du kan även ställa in så att du får notifikationer till mobilen eller surfplattan så att du får veta direkt om något drastiskt förändras. När det kommer till valutahandel och investeringar måste du hålla dig uppdaterad.

Mobil handelAlla mäklare erbjuder dig förvånansvärt inte att handla på mobilen. Detta är enligt oss oseriöst och vi anser att enbart seriösa mäklare erbjuder en mobilanpassad hemsida eller app att använda sig av.

Marknaden förändras ständigt – därför gäller det att du håller dig uppdaterad så mycket du kan. Att sälja eller köpa vid rätt tid är vitalt och är inget som du borde vänta med tills du är hemma igen, eller tills du har tid att ta upp datorn. Om du inte följer marknaden under dagen kan du missa fantastiska investeringar, eller den rätta tiden att sälja. Detta är speciellt viktigt när det kommer till valutahandeln. Rätt läge att handla kan vara skillnaden mellan att göra en stor vinst eller att förlora pengar.

Nedladdningsbara appar för att handla

De flesta mäklare erbjuder nedladdningsbara appar så att du enklare kan göra investeringar via en app istället för att bara använda webbläsaren. Fördelen med en app är att du förblir inloggad via appen istället för att behöva logga in och ut. Den är också enklare att använda än via webbläsaren. Apparna är anpassade efter varje operativsystem och du kan enkelt ladda ner den via din app-affär. Allt som krävs för att använda appen är att du har en internetuppkoppling. Om det inte finns en nedladdningsbar app behöver detta dock inte vara negativt – så länge hemsidan är anpassad för mobilen.

En bra plattform för mobilen är ett måste för en seriös mäklare! Du vill enbart ha det absolut bästa när det kommer till att investera din tid på ett bra sätt. Kom ihåg att din tid är också pengar! Slösa inte bort din tid på appar som är slöa eller som inte fungerar korrekt.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


valutahandel online shopping på mobiltelefon

Att tänka på när du handlar med mobilen

Det är viktigt att tänka igenom dina investeringar noga. Det är enkelt att slå till snabbt via mobilen utan att tänka efter om det är rätt för dig före. En investering är något som tar tid och den bästa investeringen är den långvariga. Läs på ordentligt, prata med experter och kontrollera att det är rätt val för dig.

Det är viktigt att kontrollera att appen lever upp till standarden på datorn. Går det lika snabbt att handla på mobilen som på datorn? Är appen snabb och enkel nog att använda sig av? Håll också koll på om det finns skillnad mellan köp- och säljkursen. Kan du se grafen trots att skärmen är mindre och finns det möjligheten att vrida skärmen? I våra recensioner av mäklare kontrollerar vi allt detta i vårt betyg för mobilanvändningen.

Om du vill ha information om vilka mäklare som har bra plattformar för mobilen så har vi fullständiga recensioner av valutamäklare som du kan ta del av!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.