Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-11-15 14:43:48). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.65 - 0.29 %
EUR/USD 1.1 + 0.1 %
EUR/GBP 0.86 + 0.17 %
GBP/USD 1.29 - 0.07 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.65 -0.29 %
EUR/USD 1.1 +0.1 %
EUR/GBP 0.86 +0.17 %
GBP/USD 1.29 -0.07 %
USD/CHF 0.99 +0.17 %
USD/TRY 5.75 -0.01 %
USD/GBP 0.78 +0.07 %
USD/NOK 9.09 -0.77 %
featured image

Som du förmodligen är medveten om sedan innan förändras priserna på valutor väldigt snabbt, från en sekund till en annan. Med detta sagt så är det viktigt att vara snabb i sina beslut och vara medveten om att snabba förändringar uppåt eller nedåt kan ske väldigt snabbt.

För att som valutahandlare hänga med i svängarna är det därför viktigt att handeln följs löpande och utan fördröjning. En bra valutamäklare exekverar din trade snabbt så att den genomförs och alltså kommer ut på marknaden utan fördröjning. Märker man att valutamäklaren är långsam på att exekvera din trade så ska man snabbt dra öronen åt sig. Detta är givetvis en parameter som vi tar med i den övergripande bedömningen när vi recenserar olika valutamäklare och betygsätter dem för placering i topplistan ‘Bästa valutamäklarna‘.

För att undvika fördröjningar vid exekvering av trades är det givetvis minst lika viktigt att utesluta problem på din egna sida, t.ex. med långsam internet-uppkoppling eller kanske rent av tekniska problem. Upptäcker man problem på något sätt kan det vara värt att utesluta den egna uppkopplingen som källa till problemet. Handlar man därför på mobiltelefonen från någon av de många mobilappar som finns för valutahandel kan det t.ex. vara bra att testa både via wifi-uppkopplingen men också att slå av den och vara uppkopplad via mobilnätet (3G eller 4G).

Handlar man med valutor mer långsiktigt, kanske med en mindre hävstång om man tror på långsiktiga uppgångar eller nedgångar så är givetvis inte snabbheten att få ut sin trade lika avgörande. Dock är det vid långsiktiga positioner extra viktigt att ha koll på hur mycket det kostar att ligga investerad i en position ‘över natten’, så kallad rollover.

›› Här kan du läsa vidare resten av artiklarna i vår valutaskola.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved